Kremlj izjavljuje da članak FT-a o navodnom pritisku na Putina nema nikakve veze sa stvarnošću

Ruska policija
6 komentara

Nedavni članak Financial Timesa o pritisku navodnih ruskih sigurnosnih službi na predsjednika Vladimira Putina i odnosu Kremlja prema policijskim akcijama na neovlaštenim skupovima nema nikakve veze sa stvarnošću, rekao je u petak glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

U članku se tvrdi da je pritisak “silovika” oko Putina “veći nego ikad” i da Kremlj vjeruje da je policija previše brutalno djelovala protiv sudionika nedavnih neovlaštenih skupova.

“Recimo samo da ove vježbe pseudo-specijalista u našoj zemlji često nemaju nikakve veze sa stvarnošću”, rekao je Peskov novinarima.

“Općenito primjećujemo da izvori anglosaksonskih medija, uključujući Financial Times, doživljavaju značajnu degradaciju kvalifikacija stručnjaka u našoj zemlji. Oni i dalje rade, izražavaju mišljenja, ali njihove su se kvalifikacije sada znatno smanjile. Na naše žaljenje, vjerojatno se smanjio i stupanj razumijevanja stvarnih procesa u našoj zemlji”, nastavio je Peskov.

Rusija je spremna “strpljivo objasniti ono što se događa u našoj zemlji onima koji to žele zaista čuti”, uvjeravao je glasnogovornik Kremlja.

Kremljvladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
3 godine prije

Nitko u svijetu o temu, osim ovog portala, ne piše… Pa se pitajmo… Ajde, registrirajte se.

BanOvan
3 godine prije

I sve ce ovo ovako ici dok je “Rusija je spremna “strpljivo objasniti ono što se događa u našoj zemlji onima koji to žele zaista čuti”, uvjeravao je glasnogovornik Kremlja.”
Kada ce vec jednom reci tim gnjidama: “Ko ima mOOda nek izvoli – kraj price”
Il’ si bos il’ si hadžija.

mmne
3 godine prije

vazno je da je srpski tabloid “blic” preneo onaj ft clanak i predvideo pad putinov!?

Max
3 godine prije

Dezinformacija.

Ришона Вилон
3 godine prije

Британија је острво зла.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI