Njemačka preporučuje cijepljenje protiv Covida za dojilje i trudnice

Cijepljenje trudnica u Njemačkoj
24 komentara

Njemačko tijelo za cjepivo trudnicama i dojiljama savjetuje obavezno cijepljenje protiv Covida injekcijama Moderna ili Pfizer-BioNTech, nakon analize podataka o njihovoj učinkovitosti i sigurnosti za ove skupine.

U priopćenju za javnost objavljenom u petak, stalno Povjerenstvo za cijepljenje u Berlinu preporučilo je da bi trudnice trebale primiti dvije doze cjepiva mRNK od drugog tromjesečja nadalje. Savjet je dodatno proširen na dojilje koje još nisu dovršile cijeli tijek cijepljenja ili su se tek javile na cijepljenje.

“Preporuka se temelji na sustavnoj obradi podataka dostupnih posljednjih tjedana o riziku od ozbiljnog Covida-19 tijekom trudnoće, kao i na učinkovitosti i sigurnosti cijepljenja protiv Covida-19 u trudnica i dojilja”.

Komisija je također pozvala žene da se cijepe kako bi osigurale dobru imunološku zaštitu od bolesti i prije početka trudnoće.

Njemački ministar zdravstva Jens Spahn ponovio je sličan savjet organizacije: „Moj hitan zahtjev za sve trudnice i dojilje: pitajte svog liječnika. Cijepite se. Štitite sebe i svoje dijete.”

U kolovozu su američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti rekli da preporučuju ubod trudnica, dok je britanska Regulatorna agencija za lijekove i zdravstvene proizvode dodatno pojačala svoje savjete u korist zaštite cjepiva za majke. Britanski medicinski nadzornik izjavio je kako ne postoji trend koji sugerira da “bilo koje od cjepiva protiv Covida-19 korištenih u Velikoj Britaniji povećava rizik od urođenih anomalija ili komplikacija pri porodu” te da su “trudnice prijavile slične sumnje na reakcije na cjepiva” kao druge osobe koje nisu u drugom stanju.

Prema najnovijim statistikama, gotovo 62 % Nijemaca primilo je prvu dozu cjepiva protiv Covida, dok je više od 66 % dvostruko cijepljeno.

cijepljenjeCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
2 godine prije

Hahaha da štiti svoje dijete , ko dobra reklama u kojoj reklamiraju domaće i zdrave hrenovke .

Maki
2 godine prije

Za vise od 30 godina nije napravljeno cjepivo protiv raka ili side (bar ne javno dostupno), a za manje od godinu patentirano je “cjepivo” protiv “virusa” o kojem niko ne zna nista, osim cionistickih “strucnjaka” iz zlocinacke WHO i “strucnjaka” iz tzv. “kriznih” stabova koji su konstantno prisutni na msm medijima i uvjeravaju jos uvijek narod da “pandemija” bukti i da se sto prije treba “cijepiti” “bezbjednim cjepivima” i to svi: stari, mladi, djeca, trudnice.. Ko je tu lud?

Maki
2 godine prije

Njemački ministar zdravstva Jens Spahn ponovio je sličan savjet organizacije: „Moj hitan zahtjev za sve trudnice i dojilje: pitajte svog liječnika. Cijepite se. Štitite sebe i svoje dijete.”
Ova izjava cionistickog “strucnjaka” i zlocinca moze se prevesti kao: “Moj hitan zahtjev za sve trudnice i dojilje: pitajte svog liječnika. Cijepite se. Otrujte sebe i svoje dijete.” – dvije muve jednim udarcem

Čudan lik
2 godine prije

Desetljećima su nas podučavali kako je jedan drugi Njemački doktor bio monstrum zbog eksperimenata na trudnicama a danas je čak i poželjno eksperimentirati na trudnicama??? Kažu da se povijest ponavlja a razlika između Mengele i Spahna je samo u imenu i veličini cipela, pitanje je hoćemo li ponavljati gradivo? Hoćemo li za tridesetak godina slušati i o Spahnu kao monstrumu dok se naša djeca i unučad budu zgražala što mi danas nismo ništa poduzeli kako bi ga spriječili?

ledeno doba
2 godine prije

Njemačka ne preporučuje ništa… već je to naredila kabala, vlasnik Njemačke, i skoro svih drugih država “Njemačko tijelo za cjepivo ” je “Stalna komisija za cjepljenje” (njemačka kratica: STIKO), koja iznosi te službene preporuke. U tom STIKO-u izgleda da je bilo i poštenih i časnih, jer se STIKO mjesecima opirao pritisku kabalo-političara, i nije želio izreći službenu preporuku za cjepajnje djece-tinejdžera od 12 do 17 godina.. Ali je, očito pod pritiskom, prije koji tjedan izrekao tu preporuku, a evo sada i za trudnice, a neće proći dugo, izreći će preporuku i za cjepanje djece mlađe od 12 godina, pa nakon toga i one najmlađe: djece iz dječijih vrtića i dojenčadi.. Jer kabalim sotonjarama se jako žuri, oni žele, krv, što vieš krvi i žrtava, a posebno imaju pik na djecu… to jest, sotonjare žele pobiti djecu, dok još nisu ni rođena, zato sada navaljuju i na trudnice.. određeni broj onih… Čitaj više »

Sticky fingers
2 godine prije

Predlazem slogan: za moderne zene Moderna! Nakon 2. doze gratis botox! I da vidis kako bi porastao interes za cijepljenjem😁

Slow motion
2 godine prije

Validirate me vec tri dana! Sve sto upisem. A sebe ne. 62% prvom dozom a 66% drugom???

RoPe
2 godine prije

Evo bas sad pise kako ce cijepit i po trgovackim centrima i crkvama. Sto nije zabranjeno obavljati medicinske zahvate izvan ustanove?

Tupko Glupko
2 godine prije

Danska od jučer ukinula baš sve mjere, kao i Covid potvrde – jučer na koncertu bilo 50.000 ljudi u Kopenhagenu: Danska ukinula sve mjere protiv korone: Ovo je slika dan poslije | 24sata Službeno je objašnjenje da je procijepljenost dobra (od cjelokupnog stanovništva cijepilo se čak 73,8%) i nema opasnosti od zaraze. Bili su poslušni, primili eksperimentalna genetski modificirana cjepiva u sebe u traženom broju, i dobili dašak slobode. Vrlo sličnu odluku donio je Izrael prije tri mjeseca nakon masovnog cijepljenja: HRT: Izrael ukida gotovo sve mjere protiv koronavirusa Nepuna tri mjeseca kasnije, vratili su mjere, uključujući i Covid putovnice zbog naglog porasta broja zaraženih: Izrael svjetski rekorder po vakcinaciji, a zaraza buknula do neslućenih razmjera. Kako? (raport.ba) Sada su svjetski rekorderi po broju zaraženih po glavi stanovnika. Zanimljivo, mjere se u Danskoj ukidaju kada počinje sezona gripa i sličnih bolesti. Javno se govori i zna da antijela od cjepiva… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Bagra

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI