Raspada li se Kanadski fašizam – policijski načelnik Ottawe dao otkaz!

Načelnik policije Ottawe Peter Sloly
20 komentara

Vrlo znakovita vijest dolazi iz glavnog grada Kanade, Ottawe. Načelnik policije Ottawe Peter Sloly podnio je ostavku, rekao je izvor.

Prema Brianu Lilleyju iz Toronto Suna, “viši izvor blizak situaciji” potvrdio je Slolyjevu ostavku.

Prošlog tjedna, Sloly je rekao da “apsolutno ne planira” da podnese ostavku na mjesto šefa policije, rekavši za Newstalk 580 CFRA da je “došao ovdje odraditi zadatak”.

Sloly je kritiziran jer je optužio kamiondžije i pristaše Freedom Convoyja za sudjelovanje u “štetnim” aktivnostima i za promicanje “mržnje” i “nasilja”, bez pružanja dokaza koji bi potkrijepili takve optužbe.

Drugi su kritizirali Slolyja da ne čini dovoljno da uguši mirni prosvjed koji su progresivni političari i mediji opisali kao nezakonitu “okupaciju” i “opsadu”.

Sloly je bio šef policije u Policijskoj službi Ottawe od 28. listopada 2019. Njegova ostavka dolazi dan nakon što se premijer Justin Trudeau pozvao na Zakon o izvanrednim situacijama kako bi se pozabavio prosvjednicima Konvoja Slobode u Ottawi i na raznim graničnim prijelazima diljem Kanade.

Ovo je vijest koja se razvija i koju ćemo svakako pratiti. Nevjerojatni događaji dešavaju se u nekad demokratskoj Kanadi, dok skoro svi zapadni mediji aktivno šute o tome, i umjesto da informiraju ljude, plaše ih nepostojećom ruskom invazijom.

IZVOR: rebelnews.com

kanadaOttawaPeter SlolyPolicija
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ivana
2 godine prije

Nadam se da neće, možda ipak još ima ljudi

tihobl
2 godine prije

Smijenjen je jer nije sprijecio kamiondzije i ruske porvokatore da udju u glavni grad. Pogledajte kako su to odradili u Briselu, oazi demokratrije i slobode govora.

nekoime
2 godine prije

Upravljanje policijom preuzima GESTAPO.

Boris
2 godine prije

Kada te fašistički mainstream mediji tipa CNN, BBC, AP i Reuters putem medijskog pipelinea svakodnevno obasipaju bajkama o slobodama koje ko fol uživaš, dok si ti zapravo u faktičkom zatvoru, pos’o-kuća-pos’o-kuća, birtija jednom godišnje, ne mo’š a ne povjerovat u tu basnu gdje i životinje govore pet jezika simultano. Zapad, anglo-saksonski svijet, je oličenje IV Reicha ili III Reich v.2.0, u kojemu glavnu ulogu igraju mediji, obavještajno-psihološko-propagandno-marketinški organizam, Goebbelsova dječica, i kako ostati normalan kada ti svakih 5 minuta prekidaju program da plasiraju reklamu za smeće koje se sutra pokvari i ljekove, a onda ti petsto puta ponavljaju istu frazu računajući da si malouman i da nisi zapamtio ništa? Daj mi pušku, pištolj, bombu, bilo šta eksplozivno da…

The Beatles
2 godine prije

Šta je mali, sad čekaš koliko ćeš dobiti minusa i misliš kako si vrhunski provokator, nego ajde u razguli odavde sa svjim dječijim pošalicama

Wolfcanislupus
2 godine prije

Europska agencija za lijekove priznaje da će cjepiva i pojačivači uzrokovati VAIDS.
VAIDS = Sindrom imunodeficijencije stečene cjepivom.
“Pojačivači svaka 4 mjeseca dovest će do problema s imunološkim odgovorom.”

Wolfcanislupus Bitchute

Ja to onako
2 godine prije

Proganjao i pendrecio demostrasnte protiv kovid mera i sad resio da bude posten.

ime
2 godine prije

ko misli da su sotonjare odustale je jako naivan

gigi pinna
2 godine prije

Čak se kamiondžije optužuje za pokušaj “smjenu režima”, hahahaha! I to Amerima pod nosom, bez ruskog uplitanja. A možda će i to izmisliti.
Uglavnom, mečka zaigrala i pred njihovim vratima Sotone, hehe.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Imaju zlikovci sigurno nekog asa u rukavu.
Nekog koga ce postavit na njegovo mjesto!
Mozda psihopatu, serijskog ubojicu ili je vec vrijeme za terminatore,robocape?

Max
2 godine prije

Uplašio se suđenja jer bi trebao na vješala. Ali kucnuti će i taj čas.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI