Ako je ovo pismo vjerodostojno, mnoge “teorije zavjere” oko korone postaju istina!

Veliki reset

VELIKI RESET je pred nama? Detalji o tome kako će se odviti polako isplivavaju. Pročitali smo jedno pismo na internetu, na koje nas je upozorio naš čitatelj. Dva-tri dana smo provjeravali što se događa. Tada smo pali na video snimku kanadskog političara Randya Hilliera, koji u Parlamentu postavlja pitanja o velikom broju kampova koji se grade u Kanadi, a u koje žele smjestiti ne samo bolesne, nego i druge.

Kanada doista priprema kampove za puno više osoba nego što ih je navodno oboljelo od koronavirusa, ali ne daje konkretan odgovor za koga točno priprema ostatak kapaciteta. Odluku o objavljivanju ove poruke, koja se pojavila nedavno, donijeli smo danas, jer i u Francuskoj najavljuju mjere do travnja 20021. godine. Sve se ovo radi na temelju lažnih statistika o navodnoj zaraženosti, a ne o previše osjetljivim PCR testovima. U isti dan, kada je u mainstream medijima najavljeno eventualno totalno zatvaranja Francuske do travnja 2021., potvrđena je vijest da su statistike oboljelih lažne zbog preosjetljivih PCR testova.

Međutim, kada smo spoznali, također iz francuskih mainstream medija, da broj primljenih bolesnika i onih na reanimaciji vjerojatno ne štima, shvatili smo da ova ispod poruka ne smije biti zanemarena. Ako je 10 % istina ovo što u njoj piše, moramo biti svjesni da smo svi u velikoj opasnosti, jer će nam psihopati doći glave.

Poruka člana Odbora u Liberalnoj stranci Kanade:

“Želim da vam pružim neke vrlo važne informacije. Član sam odbora u Liberalnoj stranci Kanade. Sjedim u nekoliko grupa odbora, ali informacije koje pružam potiču od odbora za strateško planiranje (kojim upravlja Premijer).

Moram početi tim da nisam sretan što ovo radim, ali moram. Kao Kanađanin i, što je još važnije, kao roditelj koji želi bolju budućnost, ne samo za moju djecu, već i za drugu. Drugi razlog što ovo radim je taj što otprilike 30 % članova odbora nije zadovoljno pravcem kojim idemo u Kanadi, ali naša mišljenja su zanemarena i oni planiraju da krenu naprijed ka svojim ciljevima. Također su vrlo jasno stavili do znanja da ništa neće zaustaviti planirane ishode.

Mapu puta i cilj utvrdio je Premijer i oni su sljedeći:

 • Faza u sekundarnim ograničenjima zaključavanja laganom razinom, počevši od glavnih gradskih područja, a šireći se prema vani. Očekuje se do studenog/novembra 2020.
 • Požurite s nabavkom (ili izgradnjom) objekata za izolaciju u svakoj provinciji i teritoriji. Očekuje se do prosinca/decembra 2020.
 • Svakodnevni novi slučajevi COVIDA-19 će premašiti kapacitet testiranja, uključujući povećanje broja smrtnih slučajeva povezanih s COVIDOM prateći iste krivulje rasta. Očekuje se do kraja studenog/novembra 2020.
 • Potpuno sekundarno zaključavanje (mnogo strože od ograničenja prve i druge tekuće faze). Očekuje se do kraja prosinca/decembra 2020. i početkom siječnja/januara 2021.
 • Reforma i proširenje programa nezaposlenosti treba prijeći u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekuje se do prvog kvartala 2021.
 • Predviđena mutacija COVIDA-19 i / ili koinfekcija sa sekundarnim virusom (nazvanim COVID-21) što dovodi do trećeg vala s mnogo većom stopom smrtnosti i većom stopom infekcije. Očekuje se do veljače/februara 2021.
 • Svakodnevni novi slučajevi hospitalizacija od COVIDA-21 i smrtnih slučajeva povezanih sa COVIDOM-19 i COVIDOM-21 premašit će kapacitet medicinskih ustanova. Očekivano Q1 – Q2 2021.
 • Bit će primijenjena pojačana ograničenja i karantena (koja se nazivaju Treće zaključavanje). Uvest će se potpuna ograničenja putovanja (uključujući međuprovincijska i međugradska). Očekivano Q2 2021.
 • Prelazak pojedinaca u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekivano sredinom Q2 2021.
 • Projektirani slom lanca snabdijevanja, nestašica zaliha, velika ekonomska nestabilnost. Očekuje se krajem Q2 2021.
 • Raspoređivanje vojnog osoblja u glavna gradska područja, kao i na sve glavne puteve radi uspostavljanja putnih kontrolnih punktova. Ograničiti putovanja i kretanje. Pružiti logističku podršku području. Očekuje se do trećeg kvartala 2021.

Zajedno s tom mapom puta, od odbora za strateško planiranje zatraženo je da osmisli efikasan način tranzicije Kanađana kako bi ispunili neviđeni ekonomski pothvat. Ono što bi promijenio lice Kanade i zauvijek promijenilo život Kanađana. Rečeno nam je da će, kako bi nadoknadila ono što je u suštini bio ekonomski kolaps na međunarodnoj razini, savezna vlada Kanađanima ponuditi potpuno olakšanje duga.

Ovako to funkcionira:

Savezna vlada će ponuditi da obriše sve osobne dugove (hipoteke, zajmove, kreditne kartice, itd.). Za to će biti osigurana sva sredstva za Kanadu od MMF, a što će postati poznato kao Program za vraćanje svjetskog duga. U zamjenu za prihvaćanje ovog ukupnog oproštaja duga, pojedinac bi zauvijek izgubio vlasništvo nad bilo kojom imovinom i osobnom svojinom. Pojedinac bi također morao da pristane da sudjeluje u rasporedu cijepljenja protiv COVIDA-19 i COVIDA-21, koji bi pojedincu omogućio neograničeno putovanje i neograničen život čak i pod potpunim zaključavanjem (korištenjem identifikacije s fotografijom koja se naziva kanadski HealthPass).

Članovi odbora pitali su tko će postati vlasnik oduzete imovine u tom scenariju i što će se dogoditi sa zajmodavcima ili financijskim institucijama, jednostavno nam je rečeno da će „Svjetski program poništavanja duga obraditi sve detalje“. Nekoliko članova odbora također je pitalo što će se dogoditi s pojedincima ako odbiju da sudjeluje u programu za vraćanje svjetskog duga ili HealthPass ili rasporedu vakcinacija, a odgovor koji smo dobili bio je vrlo zabrinjavajući.

U osnovi, rečeno nam je da je naša dužnost osigurati plan koji će osigurati da se to nikada ne dogodi. Rečeno nam je da je to u najboljem interesu pojedinaca da sudjeluju. Kada je nekoliko članova odbora neumorno tražilo da dobiju odgovor, rečeno nam je da će oni koji su to odbili prvo živjeti pod ograničenjima zaključavanja na neodređeno vrijeme. I da će se tijekom kratkog vremenskog perioda, kako bi sve više Kanađana prešlo u program oproštaja duga, oni koji odbiju da sudjeluju bili bi smatrani rizikom javne sigurnosti i bili premješteni u izolacione objekte.

Jednom kada se nađu u tim objektima, imat će dvije mogućnosti, sudjelovati u programu oproštaja duga i biti pušteni ili ostati na neodređeno vrijeme u izolaciji pod klasifikacijom ozbiljnog rizika po javno zdravlje i bila bi im oduzeta sva imovina.

Dakle, kao što možete zamisliti, nakon što ste čuli sve ovo, slijedila je prilično burna rasprava i eskalirala je iznad svega čega sam ikada bio svjedok. Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende. Da treba da iskoristimo situacije koje su pred nama da promoviramo promjene na sve većoj skali za boljitak svih. Članovi koji su se protivili i oni koji su pokrenuli ključna pitanja koja su proizašla iz svega bili su potpuno ignorirani. Naša mišljenja i zabrinutosti su zanemareni. Jednostavno nam je rečeno da to samo uradimo.

Znam samo da mi se ne sviđa i mislim da će sve to Kanađane odvesti u mračnu budućnost.”

Veliki reset ipak nije teorija zavjere

Veliki reset  kao kontrolirani proces, opisan je na portalu Logično prije godinu dana. Dok su drugi objašnjavali da se trebamo otvoriti, sve rasprodati, biti konkurentniji nego Kinezi, govori da su naše zemlje male da bi samostalno opstale… nama je matematika jasno pokazala da iz dužničkog ropstva nije moguće izaći bez Velikog reseta. Monetarni sustav, temeljen na neotplativim kreditima, koji stvaraju monetarnu depresiju, već stoljećima parazitira radnike i poduzetnike.

Kriminalne ideje neće biti dovoljne za realizaciju Velikog reseta. Nastradat će siromašne zemlje i veliki broj radnika, ali se postavlja pitanje što će biti sa štednjom i obveznicama, direktno i indirektno u rukama srednje klase? Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?

Inflacija je zadnja faza ovog globalnog projekta, a koja će poslužiti da umanji vrijednost štednje i obveznica u vlasništvu zemalja koje su izvozom domaćih resursa i prodajom jeftine radne snage prikupile na tisuće milijardi dolara. Svi dobro znamo, da velika osiromašenja puka vrlo lako rezultiraju raznim krvavim sukobima. Stalno ponavljamo i sada ćemo: “Pamet u glavu. Imamo posla s nesposobnim socio-patološkim profilima,  spremnim na sve.”

Pogledajte ispod video u kojem Randy Hillier postavlja pitanja i izolacijskim kampovima i pita jesu li ti kampovi namijenjeni samo bolesnima od koronavirusa ili i nekim drugim osobama. Odgovor nije dobio, pa je iznova postavio isto pitanje, nakon čega mu je rečeno da sjedne.Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
336 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
buga

Bolesna elita će većinu stanovništa eutanizirati. Oni neposlušni koji odbiju špricu za njih su FEMA kampovi i ostale prekrasne stvari. Bitka za SAD će se odlučivati o sudbini svjeta. Samo građani SAD su dobro organizirani i što je najbitnije naoružani da su bar u mogućnosti da se suprostave eliti. Nas… Pročitaj više »

hogar strašni

Jedino što možemo spasiti su naše duše. Ne dozvolimo zlu da nam to uzme.

Ante

O tim izolacijskim kampovima slušam i čitam već malo više od deset godina. Sada mi je jasno zašto su uništili u svim državama lokalnu proizvodnju, zašto su ujedinili države u Europsku uniju. Sada znam zašto dozvoljavaju da se države zadužuju do besvijesti.

Spacevoodoo

Samo mala primjedba na naslov, puno teorija zavjere su postale činjenice, ali ne sve. Oni koji su izmislili termin teorija zavjere također puštaju u opticaj i nebulozne teorije zavjere te ih medijski eksponiraju kako bi nastao kaos. To jasno vidimo na primjer kad netko priča o GMO ili promjeni klime… Pročitaj više »

... ....

U epizodi od nekidan, Max Keiser je spomenuo razgovor sa gostom od prije godinu dana kada je rečeno da je manja populacija jedno moguće objašnjenje za negativne kamatne stope i tu situaciju bez presedana.
Pitanje je, je li to onda plan koji se sprovodi?

Ico

To da je Corona samo sredstvo, a cilj je veliki reset, to je nadam se konačno svima jasno.
Kako će se veliki reset odvijati to možemo samo nagađati, ali kako iz iskustva znamo da mali uvijek prvi nahebu … ne piše nam se dobro.

Son of Alerik

Kod nas nema FEMA kampova. Ali zato ima preglomaznih, uglavnom pustih trgovačkih centara koji godinama zjape prazni (primjerice West Gate u ZG). Mnogi od nas su se pitali čemu toliki trgovački centri s toliko kvadrata prostora, toliko katova…možda je odgovor u gornjem tekstu? Ajmo biti pošteni i priznati da bi… Pročitaj više »

Ivan

Cekaj sad. Nije li ovaj portal iskljucivo za promicanje teorije urote Covida i tvrdnju da je to izmanipulirana laz? Da virus ne postoji? Aha, tiraza je bitnija.

Milance

Pisao sám věc dá koronavirus Kao virus nepostoji, to je instrument za ekonomsku preformaciju svjeta.. najnovija analiza o svému tome https://kremlin.ru

Musa Kesedzija

Ruska kuca trolova,ispostava za region d.o.o Brcko,radi u 3.smjene,samo jako tovarisi.EU,USA i Engleska bit ce zemlja proleterska.:)))
Mozda kapne koja rublja za bozicnice.

Hattori Hanzo

Najvazniji dio je ovo sa oprostom svih dugova,to je lukavo smisljeno i vecina onih koji se dvoume ce tu pasti.S jedne stranje je prijetnja s druge na oko dobra ponuda o oprostu svih dugova koji ljude mrcvare godinama. Kad i ako dođe do ovoga tada je se najbolje zateci u… Pročitaj više »

huh

pismo nije vjerodostojno….

Žvuž

Hm, ovo s bockanjem i čipiranjem u zamjenu za oprost svih dugova je prilično paklen plan, priznajem. Ukoliko je to istina, ogromna većina ovaca će to objeručke prihvatiti (prihvatili bi nositi metalnu šipku u dupetu za otpis dugova, a gdje neće “sitnicu” poput boce i mikročipa) i onda imamo ogromnu… Pročitaj više »

bumbar

Jeste li možda pročitali “Uredbu o izmjenama i dopunama mjera zaštite od ionizirajućeg zračenja te postupanju u slučajevima izvanrednog događaja”, a koju je donijela Vlada RH na 236. sjednici od 18.06.2020. (u vrijeme kad je Sabor bio raspušten)? Uredba se donosi na prijedlog MUP-a i s njom se sve ovlasti… Pročitaj više »

hiber

Nevjerojatna naivnost redakcije. Testovima se registrira prisutnost na SVE korone u našim nosivima. Najmanje četiri se vrte među nama zadnjih 5-10.000 godina. Ovo bi kao trebala biti peta. Ako registriramo samo ovu zadnju, gdje su preostale četiri? Zašto je ovo bitno. Jer i ostale četiri izazivaju, u određenim uvjetima, simptome,… Pročitaj više »

hiber

Sto se tiče korone, mogu komentirati samo Hrvatsku ali i iz toga je sve jasno. Prvo su im u kolovozu bili krivi dalmatinci, a uzrok je bio povećani turizam i vrućina sa većom vlagom uz izuzetno malu smrtnost zbog imuniteta. Onda su neodgovorno postali zagrebčani, a primjer su postali Istrani.… Pročitaj više »

Austrijanac101

Ne znam tko će raditi ako svi budu kući ili u kampu? Ovo mi sve više zvuči kao komunistička internacionala. Ne zaboravite da je u kaplaru njemački narod vidio spasenje od vanjskog neprijatelja. Ljudi na ovim prostorima znaju da im država nije prijatelj i ne može ih zaštititi ni od… Pročitaj više »

Ma koji su

se zavjerili: lekarsko medicinska mafija

The Beatles

“Čovjek planira, Bog određuje” tako nekako glasi izreka. Kad su Njemci planirali drugi svjetski rat (ili ko već) činilo se da sve ide svojim tokom sve dok se nije potpuno okrenulo, a tako će i ovo. Može jedno vrijeme i onda se urušava, to je dinamika života na zemlji. Ovi… Pročitaj više »

Arcibald Rajs

U Srbiji je još letos najavljena ubrzana izgradnja 2 Kovid univerzalne bolnice, imaće čak i Kovid porodilišta, a završetak radova za početak decembra 2020. Jedna veća u Batajnici kod Beograda i manja u Kruševcu! To je isto kao ovo u Kanadi što se planira za početak decembra. Dakle ima nekog… Pročitaj više »

Mik

Sve je to dio veceg plana kojeg mi kao raja ne mozemo shvatiti. Mali djelići slagalice ,naoko bezveze raspoređeni, a tvore veliku sliku… Pocelo je malo brže tehnologijom mobitela i gsm mreža 90.-ih. Oni stariji koji se sjećaju vremena prije mobitela, dobro znaju da se dolaskom mobitela život nije poboljšao… Pročitaj više »

Istražuj

“…Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende…” Pa ovo je apsolutno jasno! Svako ko je malo posmatrao… Pročitaj više »

Grom iz vedra neba

Kako stvari stoje, vlast i pojava Antikrista se primiče…, nakon toga slijedi Kristov 2. dolazak…

Dude

Ma stanite malo na loptu s rigidnim teorijama. Pitajte se slijedece: – Zar ti isti premijeri ili visokopozicionirani politicari i biznismeni diljem svijeta imaju zastitu ili racunaju na zastitu za sebe, svoje i sire obitelji. Realno to zaista nije izgledno i sumnjam da su ti svi ljudi glupi. – Vec… Pročitaj više »

ja sam

To , trebamo se oraganizirati dok je vrijeme. Jednom kad vecina nas zavrsi u logorima to vise nece biti moguce. Ljudi jos misle da je vrijeme kad ce nas poceti da zatvaraju daleko Ne mogu shvatiti da se proces naseg porobljavanja ubrzao. Kako papagaj cu ponavljati u komentarima da drzave… Pročitaj više »

Tutankamon

“””Američka strategija mora podupirati opće aktivnosti kojima je moguće postići velike proboje u ključnim problemima koji koče postizanje ciljeva kontrole plodnosti. Primjerice, razvoj učinkovitijih i jednostavnijih metoda kontracepcije pomoću biomedicinskih istraživanja bit će na dobrobit svim zemljama koje se sučeljavaju s problemom brzog porasta stanovništva. Poboljšanje metoda mjerenja demografskih promjena… Pročitaj više »

puki

Glavni njemački lažov , Christian Drosten , njemačka “Alemka Markotić” i banda drugih Gejtsovih lažova zvana, “Društvo za virologiju (GfV) (Gesellschaft für Virologie), objavili su saopćenje u kojem kažu da su mnogo uvred-jeni i iznenad-jeni (kako bi rekao “Pirotjanac” Milan Gutović), zato što su se mnogi neovisni znastvenici založili za… Pročitaj više »

puki

Skupina njemačkih znastvenika, liječnika, ekonoma, itd… ne iz odjeljenja “teoretičara zavjere”, već su svi iz mainstreama, objavili su priopćenje u kojem kritiziraju politiku njemačke vlade i stalno izmišljanje novih mjera i maltretiranje stanovništva i zahtjevaju da se s tim prestane i da se napravi zaokret u politici prema savladavnju pandemije.… Pročitaj više »

puki

ovu novu sam informaciju tek nedavno saznao… o Merkeličinom ministru zdravlja Jensu Spahnu, njihovom “Viliju Berošu”– glavnom Merkeličinom oprerativcu za donošenje svih tih mjera. Spahn je inače gej i nije liječnik, i sudjelovao je 2017. na skupu Bilderberga (što sam znao odavno). Ali dakle još ova informacija: Još prije toga,… Pročitaj više »

puki

 evo clanak sa portala Rubikon,–sto se jos krije u pozadini lazne pandemije- veliki reset financijskog sistema i uvdjenje digitalnog novca Iako politika i mediji ponovno zastrašuju građane zbog sve većeg broja pozitivnih PCR testova, u pozadini se odvijaju procesi koji će u idućim godinama i desetljećima utjecati na sve naše… Pročitaj više »

Starina

“Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?” Jedno možemo biti sigurni, a to je da su i Kina i Rusija potpuno uključeni u igru. Naredbe dolaze sa vrha od nevidljivoga vladara… Pročitaj više »

puki

njemacki mediji javljaju: Jens Spahn testiran pozitivno…

Dakle, Jens Spahn, ministar zdravlja , glavni Merkelicin operativac za provodjenje mjera…

-ovo je tipicni trik— namjenjen neukim ovcama, da se pokaze kako eto i najvisi duznosnici se mogu kofol zaraziti, sa ciljem da ovce i dalje slusaju sve mjere

Makedonac

Malo plitko, ali gore-dolu tačno. Kapitalizam je bio jedan ot mogućih varijanta u putu globalizma, a glavni cilj je sami globalizam. Krajnji sistem je elita sa beskonačnim pravom prema robovima, robovi sa nula prava u odnos elite, i sistem da je večni. Novi sistem o koji probaju da uspostave danas… Pročitaj više »

puki

kabala uopce i ne krije namjeru velikog reseta. Klaus Schwab, Svicarac, stara iskusna Rokefelerova ljiga (ima preko 80 godina), ravnatelj “Svjetskog ekonomskog foruma” (WEF), najavio je za slijedeci godisnji skup WEF-a, “great reset”, tako je rekao. A o tome je govorio i tajnik UN-a, Antonio Gutierres, takodjer kabalina ljiga, sve… Pročitaj više »

Pitanje

Pitanje za redakciju : koje su to zemlje prikupile tisuće milijardi od prodaje domaćih resursa i prodaje jeftine radne snage?

mQstar

Nije dovoljno ljudima samo reći istinu.
Treba im POKAZATI.

uvjerenja vs spQznaja
(borba za uvid u Istinu)

gostPeko

Ovakvi članci su potpuno smiješni bez konkretnih izvora na koje se poziva članak.
“Mapu cilja utvrdio je premijer….”. Gdje je referenca na te ciljeve? Ovako opsežan članak zahtjeva 15 do 20 referenci ili barem linkova. Blamirate se samo!

puki

Dude “– Zar ti isti premijeri ili visokopozicionirani politicari i biznismeni diljem svijeta imaju zastitu ili racunaju na zastitu za sebe, svoje i sire obitelji. Realno to zaista nije izgledno i sumnjam da su ti svi ljudi glupi. – Vec dugo radim vani na velikim projektima i sasvim je normalno… Pročitaj više »

bezelbub

Uuahahaha gotovi ste svi ovo je vas kraj vi blesavi teoreticari zavjere .

puki

davno sam ovdje rekao: ovo je tako ogromna, tako gigantska, tako divovska planetarna akcija, da nikako ne moze okoncati mirno i tiho, vec jedino sa velikim svjetskim armagedonom, fakticki trecim svjetskim ratom i potocima krvi. Ali u tom ratu nece ratovati drzava protiv drzave, kao u 1. i 2. sv.… Pročitaj više »

puki

najnovija vijest:
prva zrtva jos neispitanog cjepiva protiv korone!

U Brazilu je umro jedan dobrovoljac na kojem se vrsio test novog cjepiva korone.. firme Astra Zeneca…
Koja je nakon toga, privremeno prekinula testiranje…

vijest nije sa portala “teorija zavjere”, vec sa portala mainstream lista FAZ:

https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/gesundheit/coronavirus/toter-bei-corona-impfstoff-studie-von-astrazeneca-in-brasilien-17013889.html

Moreno

Zavisi kako ko shvaća rič ”reset”, velika većina to shvaća ka da će se sad sve svest na nulu, popravit šta nije valjalo, pa će se ić iz početka, a mala manjina tkz ”oni” to shvaćaju nikad veći i nikad brži transfer imovine od macro većine prema micro manjini.

mario

DOBAR

Mat

Vratite sjecanja u 90-te,sto ste trazili,to ste I dobili,uzivajte……nastavak slijedi.

esfviewiriewuruvesrf

Bi ako je to cilj ovih koji ovo organiziraju ali nije, bit će obrnuto.

jbg

Prijevod je na slovenski jezik, ali čete razumjeti.
Ernst Wolff, korona kriza, finansijski slom, uloga B. Gatesa
https://www.youtube.com/watch?v=zogMbHdw2w4

Amen

Ovo je očito scenarij po romanu “Oči tame” jer u njemu se govori o drugom ubojitom virusu. Cjepivo nameću oni kojima ga financira opsjednuti Gates koji je jasno rekao da nas treba biti 15% manje na svijetu. Samo lud čovjek može pristati na cijepljenje! Mislim da bi svaki čovjek trebao… Pročitaj više »

Max

Četvrti Reich nam nastaje pred očima.

aleks

Sve ce to Trump poslati u pako za nekoliko meseci. Letece glave duboke drzave po americi i bice kraj korone ubrzo samo gledajte sta se desava u ovih zadnjih 11 dana.

Gozzo

Ne treba ni cekati da pobiju glupane.. Eto, vec ima slucajeva u okolini, lik nije htio na dijalizu bzog straha od korone, trebalo mu je samo nekoliko dana da umre. Ima budala koje ce nasjesti na sve, ali ima i zdravih i jakih ljudi…

Jebivjetar 2

Ovakav svijet neće biti problem napustiti ovako ili onako bolje i to nego ropstvo zato će biti rata. U stvari on je već počeo.

Bibi

Pa to se zna vec nekoliko mjeseci IG Gastro je to objavio

Tim Kunić

Sve će to dobiti zahvaljujući bezvrednom papiru koji nemilice printaju. Sreća je jedino u tome što se i elite i njihove analne bradavice političari mogu probušiti.

Josip Skok

Ljudi moraju znati što se dešava. Ovo je velika urota protiv čovječanstva i budućnosti naše djece i unučadi. Moramo zaustaviti ludi projekt zvan “veliki reset koji već traje preko 12 godina. /od 2009/ kad je pušten virus sars 1 u promet. Mozaik se slaže; psihopatični milijarderi, teoretičari, političari, znanstvenici i… Pročitaj više »

RoPe

Malo su fulali vrijeme, ali ide prema prekidima lanca snabdijevanja i prema vojsci na ulici. Kao nitko ne zeli vizu niti raditi kao vozac.

Scorpiorex

The next question please….

POVEZANE VIJESTI