fbpx

Ako je ovo pismo vjerodostojno, mnoge “teorije zavjere” oko korone postaju istina!

Veliki reset

VELIKI RESET je pred nama? Detalji o tome kako će se odviti polako isplivavaju. Pročitali smo jedno pismo na internetu, na koje nas je upozorio naš čitatelj. Dva-tri dana smo provjeravali što se događa. Tada smo pali na video snimku kanadskog političara Randya Hilliera, koji u Parlamentu postavlja pitanja o velikom broju kampova koji se grade u Kanadi, a u koje žele smjestiti ne samo bolesne, nego i druge.

Kanada doista priprema kampove za puno više osoba nego što ih je navodno oboljelo od koronavirusa, ali ne daje konkretan odgovor za koga točno priprema ostatak kapaciteta. Odluku o objavljivanju ove poruke, koja se pojavila nedavno, donijeli smo danas, jer i u Francuskoj najavljuju mjere do travnja 20021. godine. Sve se ovo radi na temelju lažnih statistika o navodnoj zaraženosti, a ne o previše osjetljivim PCR testovima. U isti dan, kada je u mainstream medijima najavljeno eventualno totalno zatvaranja Francuske do travnja 2021., potvrđena je vijest da su statistike oboljelih lažne zbog preosjetljivih PCR testova.

Međutim, kada smo spoznali, također iz francuskih mainstream medija, da broj primljenih bolesnika i onih na reanimaciji vjerojatno ne štima, shvatili smo da ova ispod poruka ne smije biti zanemarena. Ako je 10 % istina ovo što u njoj piše, moramo biti svjesni da smo svi u velikoj opasnosti, jer će nam psihopati doći glave.

Poruka člana Odbora u Liberalnoj stranci Kanade:

“Želim da vam pružim neke vrlo važne informacije. Član sam odbora u Liberalnoj stranci Kanade. Sjedim u nekoliko grupa odbora, ali informacije koje pružam potiču od odbora za strateško planiranje (kojim upravlja Premijer).

Moram početi tim da nisam sretan što ovo radim, ali moram. Kao Kanađanin i, što je još važnije, kao roditelj koji želi bolju budućnost, ne samo za moju djecu, već i za drugu. Drugi razlog što ovo radim je taj što otprilike 30 % članova odbora nije zadovoljno pravcem kojim idemo u Kanadi, ali naša mišljenja su zanemarena i oni planiraju da krenu naprijed ka svojim ciljevima. Također su vrlo jasno stavili do znanja da ništa neće zaustaviti planirane ishode.

Mapu puta i cilj utvrdio je Premijer i oni su sljedeći:

 • Faza u sekundarnim ograničenjima zaključavanja laganom razinom, počevši od glavnih gradskih područja, a šireći se prema vani. Očekuje se do studenog/novembra 2020.
 • Požurite s nabavkom (ili izgradnjom) objekata za izolaciju u svakoj provinciji i teritoriji. Očekuje se do prosinca/decembra 2020.
 • Svakodnevni novi slučajevi COVIDA-19 će premašiti kapacitet testiranja, uključujući povećanje broja smrtnih slučajeva povezanih s COVIDOM prateći iste krivulje rasta. Očekuje se do kraja studenog/novembra 2020.
 • Potpuno sekundarno zaključavanje (mnogo strože od ograničenja prve i druge tekuće faze). Očekuje se do kraja prosinca/decembra 2020. i početkom siječnja/januara 2021.
 • Reforma i proširenje programa nezaposlenosti treba prijeći u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekuje se do prvog kvartala 2021.
 • Predviđena mutacija COVIDA-19 i / ili koinfekcija sa sekundarnim virusom (nazvanim COVID-21) što dovodi do trećeg vala s mnogo većom stopom smrtnosti i većom stopom infekcije. Očekuje se do veljače/februara 2021.
 • Svakodnevni novi slučajevi hospitalizacija od COVIDA-21 i smrtnih slučajeva povezanih sa COVIDOM-19 i COVIDOM-21 premašit će kapacitet medicinskih ustanova. Očekivano Q1 – Q2 2021.
 • Bit će primijenjena pojačana ograničenja i karantena (koja se nazivaju Treće zaključavanje). Uvest će se potpuna ograničenja putovanja (uključujući međuprovincijska i međugradska). Očekivano Q2 2021.
 • Prelazak pojedinaca u program univerzalnog osnovnog dohotka. Očekivano sredinom Q2 2021.
 • Projektirani slom lanca snabdijevanja, nestašica zaliha, velika ekonomska nestabilnost. Očekuje se krajem Q2 2021.
 • Raspoređivanje vojnog osoblja u glavna gradska područja, kao i na sve glavne puteve radi uspostavljanja putnih kontrolnih punktova. Ograničiti putovanja i kretanje. Pružiti logističku podršku području. Očekuje se do trećeg kvartala 2021.

Zajedno s tom mapom puta, od odbora za strateško planiranje zatraženo je da osmisli efikasan način tranzicije Kanađana kako bi ispunili neviđeni ekonomski pothvat. Ono što bi promijenio lice Kanade i zauvijek promijenilo život Kanađana. Rečeno nam je da će, kako bi nadoknadila ono što je u suštini bio ekonomski kolaps na međunarodnoj razini, savezna vlada Kanađanima ponuditi potpuno olakšanje duga.

Ovako to funkcionira:

Savezna vlada će ponuditi da obriše sve osobne dugove (hipoteke, zajmove, kreditne kartice, itd.). Za to će biti osigurana sva sredstva za Kanadu od MMF, a što će postati poznato kao Program za vraćanje svjetskog duga. U zamjenu za prihvaćanje ovog ukupnog oproštaja duga, pojedinac bi zauvijek izgubio vlasništvo nad bilo kojom imovinom i osobnom svojinom. Pojedinac bi također morao da pristane da sudjeluje u rasporedu cijepljenja protiv COVIDA-19 i COVIDA-21, koji bi pojedincu omogućio neograničeno putovanje i neograničen život čak i pod potpunim zaključavanjem (korištenjem identifikacije s fotografijom koja se naziva kanadski HealthPass).

Članovi odbora pitali su tko će postati vlasnik oduzete imovine u tom scenariju i što će se dogoditi sa zajmodavcima ili financijskim institucijama, jednostavno nam je rečeno da će „Svjetski program poništavanja duga obraditi sve detalje“. Nekoliko članova odbora također je pitalo što će se dogoditi s pojedincima ako odbiju da sudjeluje u programu za vraćanje svjetskog duga ili HealthPass ili rasporedu vakcinacija, a odgovor koji smo dobili bio je vrlo zabrinjavajući.

U osnovi, rečeno nam je da je naša dužnost osigurati plan koji će osigurati da se to nikada ne dogodi. Rečeno nam je da je to u najboljem interesu pojedinaca da sudjeluju. Kada je nekoliko članova odbora neumorno tražilo da dobiju odgovor, rečeno nam je da će oni koji su to odbili prvo živjeti pod ograničenjima zaključavanja na neodređeno vrijeme. I da će se tijekom kratkog vremenskog perioda, kako bi sve više Kanađana prešlo u program oproštaja duga, oni koji odbiju da sudjeluju bili bi smatrani rizikom javne sigurnosti i bili premješteni u izolacione objekte.

Jednom kada se nađu u tim objektima, imat će dvije mogućnosti, sudjelovati u programu oproštaja duga i biti pušteni ili ostati na neodređeno vrijeme u izolaciji pod klasifikacijom ozbiljnog rizika po javno zdravlje i bila bi im oduzeta sva imovina.

Dakle, kao što možete zamisliti, nakon što ste čuli sve ovo, slijedila je prilično burna rasprava i eskalirala je iznad svega čega sam ikada bio svjedok. Na kraju je PMO nagovijestio da će se cijela agenda kretati naprijed bez obzira na to tko se s tim slaže ili ne. Da to neće biti samo Kanada, u stvari će sve države imati slične mape puta i agende. Da treba da iskoristimo situacije koje su pred nama da promoviramo promjene na sve većoj skali za boljitak svih. Članovi koji su se protivili i oni koji su pokrenuli ključna pitanja koja su proizašla iz svega bili su potpuno ignorirani. Naša mišljenja i zabrinutosti su zanemareni. Jednostavno nam je rečeno da to samo uradimo.

Znam samo da mi se ne sviđa i mislim da će sve to Kanađane odvesti u mračnu budućnost.”

Veliki reset ipak nije teorija zavjere

Veliki reset  kao kontrolirani proces, opisan je na portalu Logično prije godinu dana. Dok su drugi objašnjavali da se trebamo otvoriti, sve rasprodati, biti konkurentniji nego Kinezi, govori da su naše zemlje male da bi samostalno opstale… nama je matematika jasno pokazala da iz dužničkog ropstva nije moguće izaći bez Velikog reseta. Monetarni sustav, temeljen na neotplativim kreditima, koji stvaraju monetarnu depresiju, već stoljećima parazitira radnike i poduzetnike.

Kriminalne ideje neće biti dovoljne za realizaciju Velikog reseta. Nastradat će siromašne zemlje i veliki broj radnika, ali se postavlja pitanje što će biti sa štednjom i obveznicama, direktno i indirektno u rukama srednje klase? Kako će se ponašati Rusija i Kina, nakon što maske padnu i upali se svjetlo, te shvatimo da su svi igrali igru i čekali svoj trenutak?

Inflacija je zadnja faza ovog globalnog projekta, a koja će poslužiti da umanji vrijednost štednje i obveznica u vlasništvu zemalja koje su izvozom domaćih resursa i prodajom jeftine radne snage prikupile na tisuće milijardi dolara. Svi dobro znamo, da velika osiromašenja puka vrlo lako rezultiraju raznim krvavim sukobima. Stalno ponavljamo i sada ćemo: “Pamet u glavu. Imamo posla s nesposobnim socio-patološkim profilima,  spremnim na sve.”

Pogledajte ispod video u kojem Randy Hillier postavlja pitanja i izolacijskim kampovima i pita jesu li ti kampovi namijenjeni samo bolesnima od koronavirusa ili i nekim drugim osobama. Odgovor nije dobio, pa je iznova postavio isto pitanje, nakon čega mu je rečeno da sjedne.VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
332 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
buga
Gost
buga
11 mjeseci prije

Bolesna elita će većinu stanovništa eutanizirati. Oni neposlušni koji odbiju špricu za njih su FEMA kampovi i ostale prekrasne stvari. Bitka za SAD će se odlučivati o sudbini svjeta. Samo građani SAD su dobro organizirani i što je najbitnije naoružani da su bar u mogućnosti da se suprostave eliti. Nas… Pročitaj više »

Pero
Gost
Pero
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Vjerujem da to ipak neće proći. Ako i planiraju to u velikim državama, dok dođe do nas, već će im plan propasti. Biti će nereda, ali nisu ljudi bas tako glupi. Ne znam kako u vašem okruženju, ali oko mene ljudi već postaju svjesni prevare. Uvijek imaš, da kazem, bedaka,… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Naša jedina prednost je što su naše države su trule iznutra,naši znaju samo dobro krasti ovo ostalo im je problem. Vojska i policija je puna nesposobnih ljudi koji su se uhljebili a za te poslove nisu. Bilo kakav otpor koji je usmjeren i ima cilj biće efikasan. kada ljudi shvate… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Clanice NATO pakta imaju saveznike koji ce im poslati pojacanja da zaustave nevidljivog nepriatelja. Tu nece biti vecih problema sa punjenjem logora. Balkanske clanice EU nisu problem. Malene su i slabe i lako je tu slomiti otpor. Druga bi stvar bila kad bi se drzavice na Balkanu ujedinile i zajednicki… Pročitaj više »

mladen3x
Gost
mladen3x
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

U prijevodu-ako želiš otplatiti kredit,igraš po mojim pravilima ili ostaješ bez svega.Nažalost,veliki postotak stanovništva je u nekom obliku kredita a oni koji nisu,i za njih postoje mjere,znači ide se putem manjeg otpora do željenog cilja ali ne računaju na više stvari a prva je ta da smo mi mi a… Pročitaj više »

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Ma ne trabunjajte. Ljudi su u svim europskim zemljama ujedinjeni, pa im ni nije problem ujediniti se međusobno. Gdje tu samo vidite Hrvatsku? Pa i sami svjedočite onome do čega je već došlo a ljudi sve zatupljeniji. Onih koji razumiju več i od prvog dana da nešto gadno ne štima… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

“…Biti će nereda, ali nisu ljudi bas tako glupi…” Nisu glupi – ali su izuzetno zaglupljeni! Ovo sto mi ovdje pricamo – 99% ljudi i ne sanja da moze postojati. 99.9999% policajaca nema pojma da ce i njih cim se dovoljan broj robota-policajaca (kontrolisanih od “elite”) proizvede – takodjer poslati… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ponovno reklama spucala duzi post. Bit cu sto kraci. Sa 10 na 10 tu potenciju virusa koji svaki covjek ima u sebi u svakom trenutku pogresno je razmisljati o virusu kao bolesti i ugrozi. Ako promatramo organizam samo u segmentu bioloskog “stroja” onda dnk mozemo promatrati kao program tj. Software.… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Dobro stisneš bitno.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Cuj jarane – ja sam napisao ono sto jasno vidim. Dokazi i dokumenti su svuda oko nas. Ocito to nije pisano tebi. Jasno je takodjer, da ce takvi poput tebe medjutim – zagadjivati ljudski habitat jos izvjesno vrijeme. Medjutim, predpostavljam da ces (kao i svaki neinteligentni nadobudnik) – odluciti da… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

“… Volio bi da dodjes …” Gdje da dodjem jadan ne bio? Ti bi se – valjda tukao valjda sa nekim – sta li? Zalosno je da ne razumijes niti prosto-prosirenu recenicu sa vise od 4 rijeci… Sta da se radi…Glupoca nije zarazna, ali je tuzno gledati / citati njen… Pročitaj više »

hiber
Gost
hiber
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Kako nije zarazna? Zar nisi čuo za psihologiju mase? U kolektivnim psihozama kao što je ova, glupoća je itekako zarazna.

Sam
Gost
Sam
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Hipoteticki u sukobu koji ce doci i u kojem ces ti biti na strani Zla i onih koji sve ovo planiraju,zasluzujes biti fizicki eliminisan kao i svaki aktivni pristalica crnog fasizma kakav je ovaj pokret koji sve ovo radi. To je konacni odgovor a ja,ako bih te sreo ne bih… Pročitaj više »

Sam
Gost
Sam
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

Se..res jarane ovdje po portalu i zato bih bio prema takvima izuzetno strog. Ili si trol ili mnogo pokvaren da mozes prihvatiti cinjenicu da je ova Agenda samo nesto …onako usput. Nemam vise ni vremena ni zivaca slusati vas blesane kako ovo,kako ono..i nije to bas tako. Iole normalan covjek… Pročitaj više »

Sam
Gost
Sam
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

Zapamti dobro sta si sada napisao. Kopiraj ovaj svoj komentar i javi se ovdje na portal u proljece sledece godine i javi nam kakva su ti pluca. Ako ja ne budem ziv,javi drugima da znaju kako je sve u redu,jer oni ne znaju za tu cinjenicu. Pozeljeces da nikad nisi… Pročitaj više »

Mariet
Gost
Mariet
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

Ako niste trol u što čisto sumnjam, onda ste zreli da vam @ istražuj održi jedno malo predavanje. Potreban vam je veliki reset!!!

Euro
Gost
Euro
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

koristna budla.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

Hahaha, Sam ne dvojim u tvoju odlučnost………….

Sam
Gost
Sam
11 mjeseci prije

Sinoc si napisao dobru stvar o premjestanju blaga u Djurusalim. To je jos jedan od uslova kojim ce docekati Meshiaha. Danas sam sa mojim jaranima pricao o tome i morali smo se na silu smijati. Zamisli… uzeli od drzava i pojedinaca zlato kao da cuvaju i onda ga pokrali i… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

A najbolje je to što večina misli da to nije istina, kako je svo zlato u Fortnoxu, Sitiju itd., jebeš budale kad vjeruju službenoj obmani i laži.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

Hahaha, Istražuj na strani zla, mora da si varan pa te njegova spika ubija u pojam sa šest strana.

Marko
Gost
Marko
11 mjeseci prije
Reply to  Sam

EEE moj Valtere, podigni svoje frekvencije iz straha i mržnje, da bih mogao da braniš Sarajevo.

Tutankamon
Gost
Tutankamon
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Dobar komentar, za stvaranje cjelokupne slike treba pročitati knjigu “sjeme uništenja
” jer nakon tog će se svakome iole informiranom upaliti lampica u glavi,………

Kimi
Gost
Kimi
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Tebi su očigledno bakterije načele mozak pa pričaš da ne postoje virusi.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Kimi

MRŠ

bauštelac
Gost
bauštelac
11 mjeseci prije
Reply to  Kimi

postoje i bakterije i virusi od kad postoji i debil živimo s njima i jači smo od njih isto kao i crijevne bakterije dobre i loše isto kao i dobre i loše masnoće u krvi to se zove ravnoteža

mirko
Gost
mirko
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ti laprdas.

zabrinuti
Gost
zabrinuti
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, “Ovo sto mi ovdje pricamo – 99% ljudi i ne sanja da moze postojati.” Upravo je ovo problem! Ljudi su uljuljkani svakodnevnim ritmom i ne žele da se naprežu razmišljanjem o onome što može da se dogodi. Jednom prijatelju sam pozajmio knjigu “Protokoli sionskih mudraca”, a on mi kaže… Pročitaj više »

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije
Reply to  zabrinuti

Čovjeku sa imalo zdravim razumom ne trebaju tekstovi i proročanstva, sve mu se i samom već pred očima dešava. A i više od desetak godina se svakodnevno manipulira vremenskim uvjetima, i.sprovode se programi geoinženjeringa pred našim očima, dok se ni dokumentacija o tome ne skriva od javnosti, pa ni tu… Pročitaj više »

Euro
Gost
Euro
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

idi pasi. a onda u stalu.

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Nisam vjernik i ne poznajem nego dve rečenice iz biblije ali sve što ste rekli istina je.

Siki
Gost
Siki
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Ljudi nisu glupi? Ljudi su pohlepna stoka. Tako su pricali 91 , ma to ce proci za mj dana i na kraju sta je bilo? Koliko poznajem ljude bojim se da ce uspjet u svemu .

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Pero, u mom okruženju, oni koji su visokoobrazovani, ing, mr. bla bla, za koje sam mislio da su nekakvi intelektualci i da imaju svoje mišljenje su prestravljeni, doslovno ukakani od straha, gledam, slušam ne vjerujem što čujem od njih. Zbog tih očito vrlo “školovanih” ne piše nam se dobro.

istina boli
Gost
istina boli
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

slazem se pero. Evo prijevoda videa koji su mnogi mozda vec pogledali, a mozda neki i nisu, a radi se o inicijativi brojnih međunarodnih pravnika za suđenje zločina protiv čovječanstva. Sad će zapata kako to ništa ne znači, ali po meni znači puno, itekako, definitivno se budi i organizira pozitivna… Pročitaj više »

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije
Reply to  istina boli

Budi se, ali ne kod nas, u tome je poanta. Svugdje se bude a naši tek sad usnuli. Teško da će to itko više moći probuditi.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Na cemu temeljis svoje vjerovanje? (buduci da im za sada sve ide po savrsenom planu)

Dejan
Gost
Dejan
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Pero kaže – “Ljudi polako postaju svesni prevare i prepoznaju stvari”… da,da vrlo polako… Dok većini dodje iz dupeta u glavu mnogo vode će proteći. A kad im dodje konačno do glave onda će shvatiti da baš i nemaju nekog izbora i onda će se prikloniti vlasti. A to je… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Vecina ih ima spasonosno rjesenje; pobjeci ce na selo ili u sumu tamo kao nema struje ni signala i nitko ih nikad nece pronaci!

mali jere
Gost
mali jere
11 mjeseci prije
Reply to  Pero

Hoce li proci i koliko ce proci ne znam ali sam siguran da cemo platiti veliku cijenu…a sve zbog pohlepe, nezasitosti i zlobne zavisti vecinskog puka.Zaboravili smo da postoji ljubav bliznjega i sreca u malim stvarima.

Bibi
Gost
Bibi
9 mjeseci prije
Reply to  Pero

Pero sve je moguce , sreca bude ak ljudi dodu pameti sto prije, jer ima onih koji se nadaju da ih budu zaobisli jer su u timu, ali sreca se ne gradi na tudoj nesreci pa se nadam budenju i onih koji jos spavaju

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
11 mjeseci prije
Reply to  buga

buga Nisam baš siguran da će to na ovim našim balkančeroskim prostorima tako lagano ići! Ima od zadnjeg rata masa zakopanog i skrivenog oružja na sve strane. Ima previše tipova sa PTSP sindromom koji vrlo lako potežu oružje. “Naš” Plenki jest veliki globalistički sluga, ali mislim da on nema muda… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije

Bude li potrebno naša bagra od političara će dovesti plaćenike, ubrzano se novače postrojbe FRONTEX to će u budućnosti biti policijske snage EU koje će nastupati gdje je stado neposlušno. Oni neće raditi za kikiriki i vjerujte da će biti puno opasniji i nemilosrdniji od domaće policije.

Žvuž
Gost
Žvuž
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Ovdje će biti primjereno dočekani, u to možeš biti siguran.

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Žvuž

Toplo se nadam

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Tako su se vjerojatno i indijanci nadali

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Žvuž

Samozavaras se kao i svi koji ti daju junacki pluseve jer kad bude nesto trebalo poduzeti sjetit ce se kako je Danijel prosao i pobjeci ce glavom bez obzira

Djurica
Gost
Djurica
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Zasto u Kini nema komaraca? Svaki kinez naucio pameti svoga.

Istina
Gost
Istina
11 mjeseci prije
Reply to  buga

“Hop, hop, hopa
dolazi Evropa,
sad će da nas biju sile
svjetske milicije…”

DUBIOZA KOLEKTIV

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Istina

Neistino i lazove kad ces pojasnit zasto su postavili dvojnike na mjesto smaknutih Clintonovih i ostalih?
Zasto ti dvojnici rade bolje posao od orginala?
Ha lazove?

Hmmm da
Gost
Hmmm da
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Nemoj pisati o nečemu što ne poznaješ. Radiš kontraefekt i stvaraš paniku identično ovoj s plandemijom.

BanOvan
Gost
BanOvan
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Mnogi su svoje kosti ostavili na ovim balkanskim gudurama… samo da nas sa dna lanca ishrane opet ne natjeraju da se koljemo oko nicega…

rimtu
Gost
rimtu
9 mjeseci prije
Reply to  BanOvan

Sad bar znamo tko je pravi neprijatelj.

Mali Joža
Gost
Mali Joža
11 mjeseci prije

Što se tiće “onog malog nabrijanog” ima jedna čudna stvar. Ako se mislio ubiti zašto je bježao nekoliko kilometara – veći efekt bi bio da se ubio ili poginuo na licu mjesta. Ako nije, onda je imao neku ideju/organizaciju bijega. Mislim da je on bio nečija igračka i da je… Pročitaj više »

Petar
Gost
Petar
11 mjeseci prije
Reply to  Mali Joža

Bilo kako bilo, nevažno je – on je i uzalud, i vrlo glupo, i sasvim nepotrebno izgubio svoj mladi život! Mislim da je mladić imao psihičkih problema, al to njegovi najbliži nisu primijetili!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Petar

Zahvaljujuci politicarima u zadnjih 30tak g. svi osim uhljeba i clanova stranke imaju psihickih problema…

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  Mali Joža

Ako je to neka grupa/organizacija i još za koju Plenki zna onda bolje da se sami samoubiju ili nestanu jer ako je to njihova organizacija predstave onda je ispod svake ocijene, jad i bijeda. Ovi klinci koji po cijeli dan ratuju za računalom bi to bolje izveli kad bi ušli… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Mali Joža

Pronicljivo.

Meštar
Gost
Meštar
11 mjeseci prije

Ima muda jer ima rezervni položaj. Sve si u pravu, kukavica je. Samo prvo će ubaciti vojsku i policiju, a ovako mali narodi teško isčiste zlu krv kad se ona napravi

BanOvan
Gost
BanOvan
11 mjeseci prije
Reply to  Meštar

Da ne bude opet “Milicijo postupi po naredjenju!!!” , a da nam se to na ovim prostorima

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije

Lako ce oni izaci sa tima u koje se uzdas. Samo postave cirilicne table i odmah zaborave na sve ostalo, pa trce kuci po cekic.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

tihobl Kakav bi ja biznis za ministarstvo financija napravio sa tim ćiriličnim tablama. Uopće ne bih branio da ih “nabrijani” razbijaju. Samo bih razbijanje svake te table naplaćivao po tisuću kuna (tko neće da plati, odbija se automatski od “viteške mirovine”). Jer, ako je njihov voljeni Francek naredio Mati Graniću… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije

Mene je “sjebo” Mirko i Slavko. Ono s prve strane NIKAD ROBOM urezalo mi se u programsku shemu i nema nacina da se to izbaci. Mada kad bolje razmislim mozda se nije “urezalo” nego pogodilo rezonantnu frekvenciju. Nadam se da ima jos puno takvih.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Pero Detliću Apsolutno se slažem s Tobom! I meni je NIKAD ROBOM osnovna postavka u načinu postojanja na ovom svijetu! Problem je u Hrvatskoj to što (kako to lijepo kaže odvjetnik Zvonimir Hodak) većina Hrvata ima kmetovski mentalitet. Srećom ima još dovoljno i onih “ludih i nabrijanih”, koji se ne… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Pogodilo je frekvenciju, isti slučaj samnom.

Mariet
Gost
Mariet
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ja sam taj. Obožavao sam taj strip. Volio bi ponovo pročitati, makar tu epizodu. Odredi nas to kroz život. Mislim na neke od nas

lekcija
Gost
lekcija
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

tu smo kume

rimtu
Gost
rimtu
9 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ima majstore, ne brini.

bauštelac
Gost
bauštelac
11 mjeseci prije

onaj tko ima ptsp prije će dignuti ruku na sebe nego na drugoga vjeruj mi

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Jel? A na koga da pucamo? Na kuma koji se slaze da su maske stetne ali kao manje stete nanose od virusa? Da pucamo na susjedovu djecu koja se igraju oko kuce s maskama jer ih tako uce u skolama? Na sestru koja kaze;” ma ne brini sve ce prestati… Pročitaj više »

Jaja
Gost
Jaja
11 mjeseci prije

Pa ti EZ ne znaš jesi li pošao ili si došao.
Buniš se što se narod ne diže, buniš se što se narod diže.
Jesi li ti defetista, trol ili samo ograničen?

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije

neki bajkoviti science fiction film, bilo bi primjerenije reći.

Ilda
Gost
Ilda
9 mjeseci prije

Ovi zadnji koje spominjete gaze bez problema poštenog građanina i brane svakojaki ološ. Naravno, vidjevši im kukavičku lićnost, takvi sigurno nebi nikada protiv mase ljudi. I tu dolazi do problema. Nadate li se vi zaista da u zemlji punoj, kako ste i sami uvidjeli, tipova sa PTSP-om i raznoraznih poremećenih… Pročitaj više »

Ndon
Gost
Ndon
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Žuti virusi čuda rade.

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

Sranja nas nikako nezaobilaze ima već dugo vremena.

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

A tek bijeli i crni, žuti su buranija za njih.

Željko
Gost
Željko
11 mjeseci prije
Reply to  buga

@buga Ne plašite se jer to će Balkan zaobići !

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  buga

“Bitka za SAD će se odlučivati o sudbini svjeta.” Mislim da bi bilo zdravije ne uzdizati SAD na poziciju na kojoj nikada nisu zasluzili biti. Preko Q pokreta se opet stvara jedan nacin razmisljanja koji je nastao nakon 2. svj. rata, gdje je eto SAD nosioc svjetske borbe za mir… Pročitaj više »

Hmmm da
Gost
Hmmm da
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Jako dobar i smislen komentar!

Dani
Gost
Dani
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Trump je kontrolirana “opozicija”, a bojim se i Putin isto… Nadam se da nisam u pravu. Tko nije neka pročita Protokole Ziona. Odvratno brutalno “iskreno” štivo. Mogu se naći na netu na Engleskom, nisam siguran ima li prevedeno. Pisani su prije cca120g. a gotovo doslovno opisuju sve što se zapravo… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  Dani

Ako je Putin kontrolisan, onda im je slaba kontrola, iako ga svaki dan kanznjavaju sankcijama. Cudio sam se sto su rusi nastavili graditi nove bolnice letos i jesenas kad se epidemija primirila, price o novom virusu za koji se pripremaju cinile su mi se da je to na dugom stapu,… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Kako rece jedan bata iz BL ja necu da se razbolim, eto bas necu i sta mi mozete. Dajte taj virus da ga vidimo. Haha original. I ja velim ajde da vidimo taj vas covid 21. Bas me zanima da li ce me teorija imuniteta odvest u grob. Bolje grob… Pročitaj više »

pera lozac
Gost
pera lozac
11 mjeseci prije
Reply to  Dani

Kako bi neki rekli: “falsifikat” ali poucan.

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

Isto tako kazu da je Bajdenov hard disk falsifikat. I opet su ruski obavjestajci izmislili pricu. Kako to da rusi uvijek poture falsifikate?

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
11 mjeseci prije
Reply to  Dani

Putnik,
Što tražiti “Protokole” na netu na engleskom. Možeš ih kupiti na štandu npr. u Bosanskoj Gradišci u centru grada skoro svake subote za “kikiriki”…

krivA
Gost
krivA
11 mjeseci prije
Reply to  Dani

..ima prevedeno i na nas jezik pa i u pdf formatu.

Grom iz vedra neba
Gost
Grom iz vedra neba
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Pod pojam ‘bitka za SAD…’ nije se mislilo na narod, nego bitku protiv duboke države. Ako pobijedi duboka država (Biden) onda nam sljedi gore spomenuti scenario. Problem je što ne znamo što slijedi ako pobijedi Trump.

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije

Ako pobjedi Tramp slijedi gradjanski rat, a onda ce Bajden postati predsjednik, a Pens podpredsjednik. Taj kompromis ce dovesti do okocanja rata i vracanje siutacije u predvidjenu normalu.

mirko
Gost
mirko
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

AJDE!! Sve znas.

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  mirko

Nije to iz moje glave ispalo. Republikansko rukovodstvo o tome razgovara kao najboljem rjesenju za izlazak iz krize. Ne podnose ni Trampa, ni Harisovu, pa su smilili rjesenje.

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Krivo, ako pobjedi Biden sljedi vrlo vjerojatno Jugoslavenski model 1990/91. samo je pitanje hoće li samostalnost-odvajanje država od federacije proći mirno ili u krvi.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

rat ce učvrstiti trumpa na vlasti

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  mario

Mario prevelike su podjele u SAD. Daleko je manja mrznja bila izmedju srba i hrvata nego sto je tamo. Vece su sanse da dodje do raspada, nego do brze i ubjedljive pobjede Trampa.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

vidićemo

Mucke
Gost
Mucke
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Jednostavan izbor , ili Trump ili kanadski scenario .Cini mi se da vam je drazi kanadski scenarij iz nekog razloga .

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

“Jednostavan izbor , ili Trump ili kanadski scenario.” Vjerujem da je u tvojoj glavi tako jednostavno. U mojoj eto nije, i mislim da su stvari ipak mrvicu kompliciranije. “Cini mi se da vam je drazi kanadski scenarij iz nekog razloga.” Tako ti je to u zivotu. Kada naviknes nesto gledati… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Nisi. Na ovom portalu vec godinu dana u svim mojim komentarima iznosim misljenje da ce sudbinu svijeta odrediti ovi nazovi izbori u SAD,odnosno sukob legalne vlasti(Trump) i duboke drzave iliti kabale (Biden). Najveci pobornici ” kanadskog scenarija” Kina i EU znaju da bez SAD ovaj plan postaje fijasko koji bi… Pročitaj više »

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

“Postoje dva scenarija ili Trump ili duboka drzava( kanadski scenarij) ako mislite da postoji treci scenarij slobodno ga navedite .” Bez problema mogu zamisliti hrpu razlicitih scenarija, a jedan bi bio sljedeci. Sto ako su americki izbori samo predstava za javnost na kojoj se zapravo uopce nista ne odlucuje? Ishod… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Nije on borac za slobodu svih nas ali je, recimo, borac za građane svoje države, da li je pokušaj da se proizvodnja iz Kine vrati u USA nešto loše i protiv građana USA, nije ali je protiv onih koji proizodnjom u Kini odlično profitiraju a oni su najglasniji protiv njega.… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

previse pojednostavljujes sve probleme. 4 godine uz onoliko napada dobro da je jos i ziv i na vlasti. Zašto je tako teško prihvatiti činjenicu da ne možeš za 4 godine napraviti ništa bombastično protiv sile koja se stvarala stoljećima i ima na svojoj strani toliki utjecaj i moć. Ali možeš… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  istina boli

On sam protiv sile koja vlada planetom milenijima i postavlja ovakove klovnove poput njega.

istina boli
Gost
istina boli
11 mjeseci prije

haha, subaru, neki puta mi malo lutaš sa mislima premda potpuno kužiš životnu igranku. Međutim, ne postoji samo crna energija u našim životima, ima tu i svjetla, a potpuno je nebitno na koji se način pojavilo ili stvorilo oko nas. Svjetlo nije nužno da bude pozitivno 100%. Jin/jang. Kužimo se… Pročitaj više »

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  istina boli

“previse pojednostavljujes sve probleme.” To mi upravo i jest cilj. “4 godine uz onoliko napada dobro da je jos i ziv i na vlasti. Zašto je tako teško prihvatiti činjenicu da ne možeš za 4 godine napraviti ništa bombastično protiv sile koja se stvarala stoljećima i ima na svojoj strani… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

slažemo se, ne treba se uzdati u spas iz usra koja tlaci citav svijet, ali ako se tamo neke stvari ne izmjene i promjene, uzalud nam nase snage. Naravno to ne znači da se ne treba povezivati sa istomisljenicima, dapače, ovo je sada potrebnije nego ikada ranije. Ne slažemo se… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Složio bih se u ovom o Krempiti sa Putnikom.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

A moguc je i scenarij da je dobio ponudu koju ne moze odbiti. Kao Fenix koji se 4 puta dizao iz pepela, znate uz ciju pomoc i covjek koji je sposoban odjednom sjediti na vise stolica, a strpljivo ici u smijeru kojem treba. Nije mi on covjekoljubac nego “You are… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Globalna psihopatska želja za kontrolom cijelog svijeta nije izletila iz kaubojske glave već iz glave onoga tko njima upravlja a ostalo stoji za kauboje.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Ova globalna psihopatska zelja za kontrolom cijelog svijeta je proizasla upravo iz tog njihovog pohlepnog razmisljanja
psihopati odnosno elita su odlučili da preko amerike teroriziraju ostatak svijeta tako američke resurse i vojsku koristi za svoje ciljeve kako su prije toga koristili engleske resurse

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  mario

“psihopati odnosno elita su odlučili da preko amerike teroriziraju ostatak svijeta tako američke resurse i vojsku koristi za svoje ciljeve kako su prije toga koristili engleske resurse”

Istina, ali ne mogu tipkati bas cijelu povijest pa sam malo skratio stvari 🙂

rimtu
Gost
rimtu
9 mjeseci prije
Reply to  mario

Pa zato su si i “napravili” Ameriku.

Mariet
Gost
Mariet
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

U večini se slažem s vama, ali ipak moram dodati da su ameri, a govorim iz svog iskustva jer sam sredinom 90tih prošao SAD uzduž i poprijeko bili jako gostoljubivi nasmijani i simpatični. Da ima polupismenih i svakakvih, ali ima i onih koji su fantastično obrazovani. Naravno takvi imaju love… Pročitaj više »

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Ja sam takodjer imao priliku upoznati dosta amerikanaca, i ljudi koje sam sretao su uglavnom bili divni. Iako, ja se ipak nisam sretao sa sirotinjom vec barem sa srednjim slojem. Tu se slazemo, i zao mi je ako zvucim kao netko tko generalizira cijelu naciju, to mi nije bio cilj.… Pročitaj više »

med. zavjere
Gost
med. zavjere
11 mjeseci prije
Reply to  buga

youtube.com/watch?v=jgAmoO0uNEE
amazon.de/T%C3%B6dliche-Psychopharmaka-organisiertes-Leugnen-Pharmaindustrie/dp/3868837566
bild.de/ratgeber/gesundheit/politik-ausland/who-pro-minute-sterben-fuenf-patienten-wegen-falscher-behandlung-64696436.bild.html
issuu.com/leokoehof/docs/vorschau_die_medizinmafia

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Nije milijarda vec pola od toga. Nasi dupelisci ne znaju da ni za njih tu nema mjesta.

Mikojan
Gost
Mikojan
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Šteta da Hitler nije poživio pa da imamo zapisano kako se to radi sa Kvislinzima, oni su mu bile korisne budale i kada bi rat završio njih bo prvo eliminirao jer su izdali svoj narod, što od takvih može očekivati, ništa.

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Nesto sam se sjetio: prije mesec dana u komentarima bio je link na sajt sa projekcijom populacije i BDP za 2025. Bilo nam je cudna stopa depopulacije samo na zapadu. Ako neko ima link bilo bi dobro da ga ponovo okaci.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Samo da nam pomogne Bog vise nego indijancima, aboridzanima i ostalim istrebljenima…

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Pa svi su izdajniici koji nose maske i pristaju na sijanje psihoze virusa.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Na Sanadera, Vidosevica, Mravca?

hogar strašni
Gost
hogar strašni
11 mjeseci prije

Jedino što možemo spasiti su naše duše. Ne dozvolimo zlu da nam to uzme.

SOS
Gost
SOS
11 mjeseci prije
Reply to  hogar strašni

što je duša i kako se spašava?
što je život i kako se mre?
Ovo ako je još na jubitou, pušteno je da vidimo… kako/zašto..
Možda baš da vide kako ćemo se braniti.. ne odgovaraj ništa, Hogare.
Samo intuicija i telepatija..

SOS
Gost
SOS
11 mjeseci prije
Reply to  SOS

to,to, Hogare ,baš si mi dobro telepatski reko
hihihii
najebaćemoimsekeve, ne znaju oni nas

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
11 mjeseci prije
Reply to  hogar strašni

neki kazu dusa je iskustvo izmedju socijalne i kozmicke svijesti, iskustvo zapisano u onom dijelu dnk koji se smatra za smece, ha, obzirom kakvih sve dusa ima mozda su i u pravu;)

ja sam
Gost
ja sam
11 mjeseci prije
Reply to  hogar strašni

Jedino sto mozemo je to da pruzimo otpor. Festivali sliobode su dobre ideje medjutim to nas nece spasiti. U pitanju su nasi zivoti , nasa sloboda. U jednom prethodnom komentaru sam vec ukazao na to da drzave poput Knade , Njemacke , Francuske , Austalije ,, drzave koje su do… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Poceo je otpor: Osnovni sud u Prijedoru donio je pravosnažnu odluku kojom je D.S. iz tog grada oslobođen optužbi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da je prekršio Zakon o javnom redu i miru, jer je prekršio policijski čas koji je zbog epidemije korona virusa bio na snazi u vrijeme trajanja… Pročitaj više »

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Svaka, pa i najmanja povjeda je korak naprijed u ovom ratu. Na zalost, ocito je da smo tek na pocetku. Stoljece i pol lobotomiranja “gojima” (stoke) kroz “renomiranu nauku i demokratiju” ucinilo je svoje. Najgore oruzije protiv ljudi u ovom Informativnom Trecem svjetskom ratu – jeste cionisticka bestijalna cenzura i… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Strah paralizira ljude i uvjerenja .Većina ljudi su žrtve svojih uvjerenja i teško prihvaćaju istinu iako je vide. Lakše je živjeti u laži a puno je teže suočiti se sa istinom da si rob i resurs.Većina ljudi to jednostavno odbija prihvatiti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Dobit cemo jos mnoge bitke prije negoli izgubimo rat. Tako to nazalost ide…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Kakav festival slobode?
Prvi se pamti po hitnoj a o drugome ni clanak nije napisan a kamoli neke slicice s poznatima licima!?

Ante
Gost
Ante
11 mjeseci prije

O tim izolacijskim kampovima slušam i čitam već malo više od deset godina. Sada mi je jasno zašto su uništili u svim državama lokalnu proizvodnju, zašto su ujedinili države u Europsku uniju. Sada znam zašto dozvoljavaju da se države zadužuju do besvijesti.

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Ante

“Sada mi je jasno zašto su uništili u svim državama lokalnu proizvodnju…” To konkretno nema veze sa kampovima. Istina, u jednoj siroj slici je sve povezano, ali unistavanje proizvodnje zaista nije uzrocno posljedicno vezano sa kampovima, vec dijele zajednicki uzrok a to je pohlepa. Ima li ovdje ekipe koja je… Pročitaj više »

magy
Gost
magy
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

“Čemu se čudite molim lijepo? Zar nije većina pristala na tu igru? ” Ne čudimo se. Većina je zaista pristala na tu igru. Zato će i nadalje morati pristati na sve što slijedi (navedeno u tekstu o kampovima i ostalom). Oni su izgubljeni jer su na to pristali svojom slobodnom… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Kad su uveli negativne kamate svi su navalili na kredite, a niko se nije zapitao u cemu je kvaka. Sad stize naplata i imao pa nemao, a to je najteza kletva.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

pristanak je onda kada se poštuje slobodna volja, a kada se kažnjava od represivnog aparata onda nije pristanak nego nekoliko opcija koje su nam ostavili

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Ante

Do nedavno sam se i ja pitao zasto su fema kampovi narucivali milione onih plasticnih mrtvackih sanduka za 4 osobe odjednom strpat. Čuđenje je bilo tim vece jer je bilo naruceno i 250000 super ljepih futuristicki dizajniranih giljotina za te iste kampove. Nedavno mi kliknulo kad sam nabasao u knjizi… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Bolje grob nego rob… Teško je to prihvatiti. Svako ce odluciti po savjesti i hrabrosti kad kucnu na vrata.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Samo se nadam da su scenaristi previdjeli onu “Boj se onog ko’ je viko’ bez golema mrijeti jada”. Kad ljudi shvate da nemaju sto izgubit moglo bi se desit da ni kreatori nece imat gdje prespavat na sigurno nit pobjeci negdje daleko sto dalje gdje ne trebaju pilule za spavanje.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Misliš da oni nisu mislili na to gdje i kako će se sakriti dok nas policija, vojska, plačenici svih država na svijetu budu prisiljavale na ovo gore napisano? Podcjenjuješ ih, zapitaj se kako su preživjeli sve ratove i “revolucije” a zemljanima puštali rijeke krvi.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Tako je Kihot, svatko će odlučiti po savjesti i hrabrosti kad kucnu na vrata. Resurs ne zna da će front biti na kućnom pragu, neće izbjeći front kao 91-e tu sam a on je daleko neće mi biti ništa. Sad zamisli resurs koji će se “cjepiti” a ostat bez ičega… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
11 mjeseci prije

Pa i oće, ako ništa ne napravimo oni dolaze po nas, mene će pokupit stoposto, danas san ih odj#ba za maske na tehničkome od auta, CVH su dobili u dotu bivši visoki panduri koji nas sad reketare, rekli su mi kako je to sad zakon i da se ni njima… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Treba čuvati živce jer ode zdravlje od stresa sa maskašima.

Moreno
Member
Moreno
11 mjeseci prije

A ne, ja zafejkan ludilo i ozbiljnost, a cilo vrime san na rubu da ne riknen o smija, znaš ono u kraj osnovne i početak srednje škole, nastavnici mrtvi ozbiljni te isprid table ispituju, a ja samo šta ne riknen o smija . . . ono kad ti već počme… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Moreno

meni nije smiješno vidit djecu u maskama

Mrcikola
Gost
Mrcikola
11 mjeseci prije
Reply to  Moreno
 • Moreno, prosli vikend u kaficima jednog trg. centra, bar cetvrtina ljudi sidi pod maskam i pije kavu. odmah mi je pa napamet onaj tvoj s pocetka prevare i to kako smo stvarno u kurcsu.
bauštelac
Gost
bauštelac
11 mjeseci prije
Reply to  Moreno

je moreno kad me je pita profesor vidin li na karti di je gospić ja sam reka da vidim on me pita di ja rečem eto ti ga unde pita on jeli ti to mene zajebaješ ja njemu kažem nisam eto ga tamo kaže on meni a di ga ti… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Ti to možeš a ja ne, u meni eksplodira životinja i onda napravim verbalno sranje i sebi i onima oko sebe, stoga se moram maknuti od maskaša, koliko mogu.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije

ISTO

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Nisam bas siguran da cu cekat kuckanje na vrata iako volim detliće.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Hehehe, dobra.

Slonica
Gost
Slonica
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Neće moći biti neopredjeljenih.
Jako važno.
Pojedince koji šute jer ne žele opravdati Agendu ,vec sad terete za nečinjenje ili dojam da nisu učinili dovoljno.
Poruka je da prolaze samo oni koji bezuvjetno i neupitno podržavaju .

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 mjeseci prije

Samo mala primjedba na naslov, puno teorija zavjere su postale činjenice, ali ne sve. Oni koji su izmislili termin teorija zavjere također puštaju u opticaj i nebulozne teorije zavjere te ih medijski eksponiraju kako bi nastao kaos. To jasno vidimo na primjer kad netko priča o GMO ili promjeni klime… Pročitaj više »

... ....
Gost
... ....
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Kad eventualno krene ta faza sa kampovima, onda će stožer ministri i Capakalemka skočiti sa “hej, mi nismo za to, ne damo naš narod!”.
Zar ne… ….

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Ha ha ha, najbolji komentar danas!

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Poljska hitno gradi C 19 bolnicu na ogromnom stadionu. Mediji pricaju o vrtoglavom rastu plandemije na pr odjednom u HR 1000 zarazenih?. Kome nije jasan ovaj clanak,ne znam sta da mu porucim,a ima ih jako puno, dovoljno je pogledati koliki nose maske po ulicama,jedna mama vozi dijete u kolicim i… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
11 mjeseci prije
Reply to  tedi

Dobar komentar.
Pa samo treba pratiti apsurd vezan za veledrogerije i nestašicu lijekova.
S jedne strane zaštita od covida na sve moguće načine,zabrinjavajuće,a s druge strane nestašica lijekova po bolnicama je sporedna.
Koliko ljudi je u opasnosti zbog toga i nitko ništa???

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
11 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Ja bi da im prestanu isporučivati korona testove.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Jxlspsp

Poznanik u Njemackoj isao na korona test. Sef u firmi zahtijevao. Uzet bris grla. Nikakvo guranje stapica kroz nos do mozga.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Nema za ljekove, a ima milion eurica za nepostojece cijepivo. Jos gore debeloj eugeničnoj guski mazat vrat. Onaj pak narucio 2,5 miliona doza unaprijed. Sto reci?

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  tedi

Moći češ birati injekcija i gubitak svega uz “oprost” dugova ili da časno pogineš. Na selo i divljinu trebe bježati ali i biti svjestan da kad izgrade one stotine tisuća satelita koje će povezati sa 5/6G, umjetnom, dronovima svih veličina da se na svom pragu mora ginuti.

... ....
Gost
... ....
11 mjeseci prije

U epizodi od nekidan, Max Keiser je spomenuo razgovor sa gostom od prije godinu dana kada je rečeno da je manja populacija jedno moguće objašnjenje za negativne kamatne stope i tu situaciju bez presedana.
Pitanje je, je li to onda plan koji se sprovodi?

Ico
Gost
Ico
11 mjeseci prije

To da je Corona samo sredstvo, a cilj je veliki reset, to je nadam se konačno svima jasno.
Kako će se veliki reset odvijati to možemo samo nagađati, ali kako iz iskustva znamo da mali uvijek prvi nahebu … ne piše nam se dobro.

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
11 mjeseci prije

Kod nas nema FEMA kampova. Ali zato ima preglomaznih, uglavnom pustih trgovačkih centara koji godinama zjape prazni (primjerice West Gate u ZG). Mnogi od nas su se pitali čemu toliki trgovački centri s toliko kvadrata prostora, toliko katova…možda je odgovor u gornjem tekstu? Ajmo biti pošteni i priznati da bi… Pročitaj više »

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

U najboljem slučaju 5% ljudi će se pobuniti, naša jedina olakotna okolnost je šta smo na marginama i nismo toliko bitni. U nas će nastupiti kaos jer države su u nas lakrdija, u tom kaosu možda se iznjedri i nešto dobr ,nikad se nezna moramo se nadati druge nam nema.

Ndon
Gost
Ndon
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Od velikog reseta i zajamčenog osobnog dohotka nema ništa, to ekonomski ne funcionira Čiste teorija zavjere. West Gate u ZG je prazan jer je bogu iza nogu i preskup za ono što nudi. Osim toga u hr ima previše kvadrata trgovačkkih centara po stanovniku, tako da tu djeluje zakon ponude… Pročitaj više »

Blu trabant
Gost
Blu trabant
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

Ma sismis je kriv. Treba mu hebat potkoljenja.

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

“Od velikog reseta i zajamčenog osobnog dohotka nema ništa, to ekonomski ne funcionira”

Naravno… Za razliku od trenutne ekonomije koja stoji na cvrstim zdravorazumskim temeljima.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

Zar se ne sagledaju svi faktori, za i protiv, prije bilo kakve investicije? .

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

Oddipr varane.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Ndon

ko ti je rekao da to napišeš

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Udica je velika i brojni korisnici socijalnih pomoci i prezaduzeni koji ce ionako ostati bez imovine zagrist ce na osnovni dohodak i da ce biti slobodni. Nikako im nece doprijeti do mozga da ce program cijepljenja obezbijedit da osnovni dohodak nece moci “dugo” koristit. Bez zemlje cisti proleteri što će… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Dobro si odvrtio što ćeka ove koji potpišu, resurs ostaje resurs, nema tu pomoći. Ove tvoje dvije rečenice pogađaju budučnost resursa: “Bez ikakvog vlasnistva i bez prava na svoga tijela gospodar potpisom “programa” cijepljenja postajes vlasnistvo i resurs. Prestajes totalno biti covjek i postajes ne osoba nego OIB kao serijski… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

E, a jesi li vidija one dvi lipe kartoline . . . ono po četri sličice na kartolini . . . na jednoj su američki mallovi, ima je po webu, a na drugoj nazi logori među kojima je i Stara Gradiška, nema je više na webu . . . ova… Pročitaj više »

willer
Gost
willer
11 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

koliko bi ti pobunjenih ljudi u postotku? Dosta je jedan, ne posto, nego Čovik.

Ivan
Gost
Ivan
11 mjeseci prije

Cekaj sad. Nije li ovaj portal iskljucivo za promicanje teorije urote Covida i tvrdnju da je to izmanipulirana laz? Da virus ne postoji? Aha, tiraza je bitnija.

Hmmm da
Gost
Hmmm da
11 mjeseci prije
Reply to  Ivan

Isprdak, pošalji link na članak u kojem redakcija govori da virus NE postoji. A da je izmanipulirana laž zna 99% stanovništva. Radije provjetri ponekad prostoriju zbog mirisa parizera.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  Ivan

“…Da virus ne postoji…” Mislim da portal Logicno, upravo zbog straha od ovakvih nadobudnih glupaka poput vas – nikad nije nesto takvo napisao. Sa druge strane – tvrditi da ‘zarazni virus” postoji – u ovom trenutku se granici sa ludilom. Pa cak smatram da je takvo oportunisticko kolaboriranje sa zlocinackom… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Ivan

ovo nije portal za imbecile i za placene trolove

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Ivan

DI ŠTAMPAJU OVAKVE IMBECILE

Milance
Gost
Milance
11 mjeseci prije

Pisao sám věc dá koronavirus Kao virus nepostoji, to je instrument za ekonomsku preformaciju svjeta.. najnovija analiza o svému tome https://kremlin.ru

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  Milance

NE OTVARA MI kremlin.ru

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  Milance

“…Pisao sám věc dá koronavirus Kao virus nepostoji…”

U pravu si za ovaj tzv “zarazni virus” – ali isto vazi i za svaki drugi tzv “virus”.
“Zaraza” je izmisljotina – zlocinca Rockfelkera, u kojoj su “naucnike” izigravali bitange i zlocinci Paster i Koch.

Musa Kesedzija
Gost
Musa Kesedzija
11 mjeseci prije

Ruska kuca trolova,ispostava za region d.o.o Brcko,radi u 3.smjene,samo jako tovarisi.EU,USA i Engleska bit ce zemlja proleterska.:)))
Mozda kapne koja rublja za bozicnice.

L. R.
Admin
Famed Member
11 mjeseci prije
Reply to  Musa Kesedzija

Poštovani,

Dok vi radite po Švicarskoj, mi sjedimo i primamo novac od Putina, Macrona, Trumpa i Soroša.

Zamislite nepravde, vi Soroša hvalite, a on nama šalje pare? 🙂

Nije pošteno, nije. Pokušat ćemo urgirati kod Soroša da vam pošalje za kiflu i jogurt.

Budite strpljivi,

Redakcija

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

BRAVO ZA L.R.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Jel se to Žukov javio iz taminog trezora?

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  Musa Kesedzija

mrš bezdušno smeće na strani sotonista

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije

Najvazniji dio je ovo sa oprostom svih dugova,to je lukavo smisljeno i vecina onih koji se dvoume ce tu pasti.S jedne stranje je prijetnja s druge na oko dobra ponuda o oprostu svih dugova koji ljude mrcvare godinama. Kad i ako dođe do ovoga tada je se najbolje zateci u… Pročitaj više »

Ivex
Gost
Ivex
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Zamisli vijest od neki dan Papa dopuustio da Komunistička Partija Kine imenuje Biskupe tj daje suglasnost na imenovanje. Drugim riječima ipak Vatikanska Banka ima svoje interese u Kini važnije od autoriteta Pape tkz Božijega namjesnika na zemlji i vjernika.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije
Reply to  Ivex

Nema on veze s Bogom,mozda su ovi prije njega imali ali Francesko ce ju demontirati.
Neizbježne su podjele nakon njegove jučerašnje izjave o gej brakovima.
On je doslovno shvatio ono o ovcama i pastiru samo što nisu sve ovce ovce.

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Papa mora da slusa gej diktatore jer ce dobiti caj.
Ljudi zar ne vidite koji su sve ministri po Evropi gejevi.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije
Reply to  tedi

Papa po cijenu života nebi trebao slusati nikoga. Crkva godisnje gubi samo u njemackoj stotine tisuća vjernika,ali samo radi politike crkve a ne radi toga sto ljude ne interesira vjera ili sto su mladi odvraćeni citavom industrijom zabave kako se govori. Ljudi nece da placaju preko crkve naseljavanje arapa,primjer biskup… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Nisu ni ovi prije njega vjerovali u boga.
I ne pocinje rusenje crkve, vec ona otkriva pravo lice.

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Ivex

Komunistička partija imenuje biskupe po Kini , a crni papa imenuje njihovo rukovodstvo.

buga
Gost
buga
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Zeznuta je zamka otpis nepostojećeg duga koji je ionako umjetno napumpan u zamjenu za poslušnost i cjepljenje . Neposlušnima smrt od policije ili vojske ili u FEMA kampovima, a poslušnima šprica koja uzrokuje sterilnost i ko zna šta još i život u preljepom sotonističkom ropstvu.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije
Reply to  buga

Sve stoji ali jos jednom da ponovim kampove u funkciju moze staviti samo predsjednik USA,zato su izbori u americi najvazniji od svih do sada.
Trump kakav je god sumnjam da bi to napravio,a ako to ne prođe u americi teško da ce bilo gdje drugo proći.

Mucke
Gost
Mucke
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

A ko ja taj koga se pita,prosvjetli nas.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Ono opasno sto Trump izgovori na jednom predizbornom skupu Kenedy nije izgovorio za citav život.Poslusaj bilo koji govor u ovoj kampanji. Da ga se sve pita to sigurno ne ali da je glumac koji čita sta mu drugi napisu kao Obama ni to nije definitivno. On ili je neka anomalija… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Ako znaš zašto je ubijen Kenedy moli da izložiš neke podatke pa da usporedim sa Trumpom.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije
Reply to  Zigi

Ne znam i niko ne moze reci da zna zasto je ubijen,mogu reci da imam svoje misljenje o tome.
Mislim da se odgovor krije u njegovom govoru iz 1961,gdje govori o tajnim drustvima pa ako vec nisi poslušaj,to nije tesko naći.

Max
Member
Max
11 mjeseci prije
Reply to  Zigi

Keneddy ja u govoru razotkrio elit i koristio ovlasti da tiska novasc mimo FEDa.

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Prevara ko i svi ostali osim onih upucanih, među njima je i njihov dečko Ruzi koji je kaubojima ukrao tozla, dobio takme u vušugla jer nije bio za porađanje rozmarine bebe.

bumbar
Gost
bumbar
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Vatikan izdao Pachamama kovanicu. 13. listopada ove godine vatikanska kovnica je izdala kovanicu od 10 eura s likom “majke zemlje“ odnosno trudne žene koja se drži za trbuh na kojem su ucrtani kontinenti, a sa glave joj visi žito (porađa novi svjetski poredak). https://www.ufn.va/en/home/2507-16-10-2020-moneta-10-euro-ag-fs-2020-50-ann-g-terra.html
To je novo evanđelje gospodina Bergoglia.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije
Reply to  Hattori Hanzo

Sto je vama svima?
Pricate o naouruzanom balkanu koji ce se braniti?
Nesto ne vidim da ustajete kad Vam banke oduzimaju kuce jer su vas prevarile ko sibicari, samo finije, ugladenije, s nerazumljivim ugovorima…

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 mjeseci prije

Mješaš stvari Emiliano,ako si ti uzeo novac od kamatara pa mu ne vraćas nece selo dići da te brani ili ako ti žena ode sa ljubavnikom nece ju selo vracati. Ovdje govorim o ratnom stanju i borbi za opstanak kad se zajednica udruzi radi straha.Prozivio sam tri ratne godine u… Pročitaj više »

huh
Gost
huh
11 mjeseci prije

pismo nije vjerodostojno….

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  huh

Bolje ti je da vjerujes da je vjerodostojno.pa se pripremis,sto ti nece nista stetiti.
Poznato je tko ima informaciju vlada situacijom.
Bog ili univerzum,od volje Vam, salje poruke, tko shvati ima mu spasa.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  huh

nisi ni ti

Žvuž
Gost
Žvuž
11 mjeseci prije

Hm, ovo s bockanjem i čipiranjem u zamjenu za oprost svih dugova je prilično paklen plan, priznajem. Ukoliko je to istina, ogromna većina ovaca će to objeručke prihvatiti (prihvatili bi nositi metalnu šipku u dupetu za otpis dugova, a gdje neće “sitnicu” poput boce i mikročipa) i onda imamo ogromnu… Pročitaj više »

Befel2
Gost
Befel2
11 mjeseci prije
Reply to  Žvuž

Meni nije jasan taj “oprost dugova”. Ako ce oni oprostiti dug, zašto bi onda imovina prešla u njihovo vlasništvo? Onda to nije oprost.
Drugo, velika većina imovine nije pod dugom, tj, pod teretom kredita. Ljudi su vlasnici bez tereta. Sta ce biti s njima nezavisnima?

Žvuž
Gost
Žvuž
11 mjeseci prije
Reply to  Befel2

Priznajem da nemam odgovore, nisam promišljao taj scenarij. Ovako na prvu – mislim da nisi u pravu kada kažeš da većina imovine nije pod teretom kredita. To je možda istina za ove prostore (kod nas se potpuno prešućuje činjenica da Hrvati zapravo spadaju među 10 najbogatijih nacija u EU upravo… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
11 mjeseci prije
Reply to  Befel2

Dobro pitanje, ali i za takve imaju ucijene, koje vidjet ce se.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Befel2

Bit ce im ponuđeno da uđu u program “milom” ako nece onda ce silom. Bit ce deportirani i imovina oduzeta i proglaseni opcom opasnosti u stilu kako je Markoticka pojasnila slikovito tj. kao da uđete u trg. centar i ospete rafalnu paljbu. Dakle terorista. Znamo da s teroristima nema pregovora.… Pročitaj više »

esfviewiriewuruvesrf
Gost
esfviewiriewuruvesrf
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ovo je najizglednije.

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  Befel2

“Meni nije jasan taj “oprost dugova”. Ako ce oni oprostiti dug, zašto bi onda imovina prešla u njihovo vlasništvo? Onda to nije oprost.” Nemoj se ljutiti, ali pitanje ti je vrlo naivno. Evo jednostavnog pitanja, reci mi kako izgleda vecina plakata na izborima? Svake 4 godine otprilike iste fraze: “nova… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

Ima tu i drugi moment. Kako nisu vlasnici nicega, a potpisali da ne posjeduju ni vlastito tijelo sto mislis s cime ce oni zasluziti osnovni “besplatni” dohodak kad vise nista ne posjeduju niti ce moci posjedovati. Da li ce gojimima bit dano da se bezbrizno i besplatno zabavljaju. Ako budu… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ne bioloski robot, vec obican kmet koji nema nikakve imovine, ne moze nikud da putuje (zakljucavanje) i mora bespogovorno da slusa. Kad zatvore svu privredu i kad se ne bude moglo zaradjivati vecina ce pristati na sve za 1.200 $.

mario
Gost
mario
11 mjeseci prije
Reply to  putnik

tocno

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije
Reply to  Befel2

Kako ti nije jasno, ako si zivio imalo u Jugi mogao si primjetit si da Tito nije imao nista u svom vlasnistvu al je jedini on mogao otic na Brione i vodit ljubav sa Sofijom Loren npr.