Google (i YouTube) financirali su razvoj biološkog oružja za COVID-19, otkriva studija

Google isplata francuskim medijima
32 komentara

Prošlo je uglavnom nezapaženo i neprijavljeno, ali istraživanje iz 2018. objavljeno u časopisu PLoS One otkriva nešto veliko i dosad nepoznato o Googleovoj umiješanosti u stvaranje koronavirusa Wuhan (COVID-19).

Istraživači sa Sveučilišta Yale, Metabiota Inc., EcoHealth Alliance, Guangdong Provincial Center for Disease Control and Prevention i University of Washington Centre for One Health Research – jedan od njih je nitko drugi nego sam Peter Daszak – pisali su o još jednoj studiji iz Kine uključujući ono što zvuči kao istraživanje povećanja funkcije.

Objašnjavaju kako su gledali na prijenos patogena “s pandemijskim potencijalom u visoko izloženim ljudskim populacijama na sučelju između životinja i ljudi”. Također su proveli istraživanje faktora rizika i izloženosti zajedno sa serološkim praćenjem na 1312 pojedinaca koji su bili dio studije.

“Ukupni udio pojedinaca seropozitivnih na bilo koji od testiranih patogena divljih životinja bio je približno 4,0%”, stoji u sažetku. “Međutim, osobe zaposlene kao mesari pokazale su seropozitivnost od 9,0% na najmanje jedan patogen od interesa.”

“Suprotno tome, pojedinci koji rade kao lovci imali su niže stope seropozitivnosti. Među ispitivanom populacijom, brojna druga ponašanja pokazala su korelaciju sa seropozitivnošću, uključujući kontakt s određenim vrstama divljih životinja kao što su poljski štakori. Ovi rezultati pokazuju potrebu za daljnjim istraživanjem rizika od zoonoza posebnih aktivnosti u vezi s kontaktom s divljim životinjama i bolje razumijevanje rizika osoba koje rade kao mesari s divljim vrstama.”

Google, pokvarena korporacija

Za sada sve ima smisla, zar ne? Ali pogledajte izjavu o sukobu interesa, čiju sliku možete vidjeti u tvitu Natalie Winters ispod. To pokazuje da je Metabiota Inc. dobila sredstva od Googlea, jednog od najmoćnijih i najkorumpiranijih korporativnih entiteta na svijetu.

“Ovo ne mijenja našu privrženost politici PLOS ONE o dijeljenju podataka i materijala”, dalje stoji u izjavi o sukobu interesa.

Imajte na umu da je Google, kao što Winters također ističe, strogo cenzurirao teoriju o “curenju iz laboratorija” o COVID-u kada je tek počela kružiti. Možda se Google pokušavao zaštititi od upletenosti u razvoj biološkog oružja?

Ispostavilo se da je Google bio tihi partner Daszaka i EcoHealtha veći dio najmanje 14-ak godina. Studija o flavivirusima šišmiša iz 2010. navodi i Daszaka i potpredsjednika EcoHealtha Jonathana Epsteina kao autore – i poput gore spomenute studije iz 2018., ova studija iz 2010. zahvaljuje Googleu što ju je financirao.

Još jedan rad o prelijevanju henipavirusa koji je objavljen 2014. prikazuje iste autore i financiranje od Googlea, pokazujući dugotrajan odnos između ovih entiteta.

Wintersova nit o svemu ovome – koja navodi još dva rada, jedan objavljen 2015., a drugi 2018., povezujući Google s Daszakom i EcoHealthom – takva je bomba da je aplikacija Thread Reader tvitala o njezinoj popularnosti.

“I Zaklada Gates”, tweetao je netko po imenu Jesse Matchey (@JesseMatchey) na X o još jednom izvoru financiranja za koronavirus Wuhan (COVID-19).

“Nije tajna da Google redovito surađuje s obavještajnim agencijama”, napisao je drugi, pozivajući se na Jigsaw, Googleovu obavještajnu agenciju, pozivajući se na izvješće Zero Hedgea iz 2021.

“Oni su poznati podizvođač NSA-e. Pokrenuli su Google Earth pomoću mreže špijunskih satelita CIA-e. Okretna vrata njihovog izvršnog apartmana s DARPA-om dobro su poznata.”

CovidfinanciranjeGoogleKoronavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
13 dana prije

Samo ne i Jubito !!
Cijela stvar je bila pod paskom americkog takozvanog Ministarstva obrane(napada) i to nije nikakvo iznenadjenje,a i od Gugla se to moglo ocekivati ali Jubito ….?

Metabaron
13 dana prije

U medjuvremenu, Suspicious0bservers na Jubitou izvjestava o cetverostrukoj “solarnoj baklji” na putu ovamo,stici ce do nas do petka na subotu…
Nece nas bas razvaliti ali bit ce porasta oluja,povecanja vulkanske aktivnosti,potresa i problema sa internetom,a mozda i nesto ozbiljnije…

Ivan Bgd
13 dana prije

Slava napretku nauke i struke, koji ce potrositi gomilu novca i uloziti nadcovecanske napore, i sve svoje znanje kako bi proizveli sto sofisticiranije oruzje za ubijenje ljudi!

Naucnici ateisti su uglavnom stakori bez moralnih skrupula koji ce uraditi bilo kakvu gadost za sacicu novcica.

Zmaj Mrdo Špajzilović
12 dana prije

Neke studije upućuju da su financirali i izradu špajze za proricanje,al usred nedovoljog okultnog znanja, projekt je obustavljen pa ga je preuzeo nepoznati crni mag kodnog imena Zmaj Smrdo

12 dana prije

To nekoga čudi?

Velike korporaciju na Zapadu su velike zato što im je dozvoljeno da budu velike! A kad uđu u šemu (dok su još male), postaju sluga obaveštajnih službi (koje su sve od reda pod kontrolom Moćnika) i iz te uloge se izlazi samo “sa nogama napred”.

Možda je najbolji primer za ovo “Šećerko” koji se dobro “nafatirao” i poželeo slobodu čak i po cenu da ostane bez Fejsbuka. Logika za svaku pohvalu ali naivno do bola: tek tada je shvatio (ili pre “bio obavešten”) o onome “sa nogama napred” pa se “pun entuzijazma” prihvatio novog, višeg nivoa ludila – Mete.
———————
Iako na samom vrhu kapital nije bitan već služi kao alat, u našem svetu sve pokreće. Pomenuti “Šećerko” ne pokreće sam Fejsbuk, Fejsbuk održava na desetine hiljada zaposlenih koji su zbog novca ušli u šemu… i krug je zatvoren. Neki od “krugova pakla”, teško je odrediti koji.

Tonto
12 dana prije

I Google i Youtube i Yahoo i LinkedIn itd itd su u rukama BlackRock, a BlackRock je u rukama bankara, a banke su u ruka cio-hazara ili kako Neno kaže “sluge sotonine sinagoge lažni zidova hazara”.
Dakle kojim god putem krenuli, koji god kamen digli ispod je hazar i vodu muti, manje će te pogriješiti ako odmah ispalite “iza toga su hazari” nego da idete istraživati tko je ispod.
FREEDOM FOR PALESTINE

Max
12 dana prije

Svi su isti.

Kalle balle
12 dana prije

Cionisticka sotonska spilja i hrpetina ovaca

Гавран
12 dana prije

Zapadne kompanije u Srbiji su u obavezi širenja zapadne kvir ideologije i anti vrednosti.
.
LIDL je na primer davao donacije za predizbornu kampanju nekrofilne opozicije.
Opozicije kojoj je impuls dalo ritualno ubistvo desetoro dece

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI