Kanada kriminalizira svakoga tko se protivi transrodnosti

LGBT zastavica
22 komentara

Kanadski duboki državni obavještajni aparat smatra svakoga tko se protivi sakaćenju transrodnih osoba ekstremistom koji zaslužuje zatvorsku kaznu.

Ako se protivite bilo kojem obliku LGBT rodne ideologije – to uključuje i držanje uvjerenja da postoje samo dva spola, muški i ženski – tada vas Kanadska sigurnosno-obavještajna služba (CSIS) želi zatvoriti jer ste dio “antirodnog pokreta “, kako ga zovu.

Sve osim potpunog prihvaćanja LGBT perverzije sada se smatra “nasilnom prijetnjom” u Kanadi nakon što je CSIS izradio izvješće za Donji dom – to je izvješće podneseno 7. svibnja – u kojem se tvrdi da bi “zastupanje retorike protiv rodnog ekstremizma… moglo potaknuti i potaknuti ozbiljno nasilje protiv zajednice 2SLGBTQIA+ ili protiv onih koji se smatraju pristašama politike i događaja pro-rodne ideologije.”

Ljudima koji se protive “društveno-kulturnim promjenama koje predstavlja integracija i prihvaćanje rodne teorije, uključujući prihvaćanje 2SLGBTQIA+ zajednice,” ne bi trebalo dopustiti da slobodno lutaju kanadskim društvom, inzistira CSIS.

LGBT tiranija je podivljala

Nikada ne može biti jednostavno pitanje savjesti, morala i zdravog razuma da se osoba drži uvjerenja da je LGBT neprirodan i prijetnja mladima. Prema CSIS-u, svako protivljenje LGBT ideologiji predstavlja pokret ideološki motiviranog nasilnog ekstremizma (IMVE) koji predstavlja “značajnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti Kanade”.

CSIS je također osudio one koji vjeruju u samo dva spola kao “homofobične” i “transfobne”. To uključuje kršćane koji se drže “religioznih tumačenja” i “teorija zavjere”, ili koji pokazuju “generalizirani strah od sociokulturnih promjena”.

Obavještajna jedinica citirala je slučaj u kojem je netko po imenu Geovanny Villalba-Aleman, koji je pohađao nastavu rodnih studija na Sveučilištu Waterloo, nožem izbo dvoje studenata i profesora. Villalba-Aleman je optužen za pokušaj ubojstva i ukupno 11 kaznenih djela, a kruna je tražila da ga se također kazneno goni kao “terorista”.

CSIS priznaje da je takav incident rijedak, a ipak obavještajna jedinica želi uvesti oštre kazne za svakoga tko se usudi čak i sugerirati da postoji nešto nenormalno u abecednom klubu ljudi koji su sebe uvjerili da su nešto drugo od onoga što je Bog stvorio oni biti.

Čak i pisanje takvih stvari u Kanadi moglo bi dovesti osobu u nevolju, zbog čega Amerikanci ipak trebaju biti vrlo zahvalni na slobodama koje imamo. Također moramo štititi te slobode na bilo koji način kako ova država ne bi krenula istim putem.

Netko tko je radio za CSIS 30 godina rekao je za The Epoch Times da se bilješka agencije o “anti-rodu” bavi određenim zločinima iz mržnje koji tehnički ne spadaju u njezin mandat.

“To nije dio mandata CSIS-a” jer “nije političko, nije ideološko, nije vjersko; to je zločin iz mržnje”, rekla je ova osoba.

“Stvarno me tjera da se zapitam diktira li netko službi ‘želimo da istaknete ove stvari’, što mislim da povijesno nismo radili”, dodao je, navodeći dalje da se “ovdje postavlja dnevni red. ”

Režim Justina Trudeaua davno je skrenuo sve na LGBT perverziju jer nastavlja intenzivno promicati “prevođenje” maloljetne djece u kult perverzije, cijelo vrijeme redovito uvodeći zakone koji se pretvaraju da pomažu u zaštiti djece od bilo čega što mogli bi im naškoditi.

Trudeauov proračun za 2024. uključuje 150 milijuna dolara novca poreznih obveznika za promicanje ideologije “2SLGBTQI+” u Kanadi i diljem svijeta.

kanadaLGBTTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
26 dana prije

Fašizam i sodomija.

vrlodrag
26 dana prije

Zemlja u kandžama sotone. Ubijaju starije zlostavljaju djecu žene im se nose kao muškarci i obrnuto otrovima truju ljude preko hrane i vode.Pale crkve rugaju se Bogu izruguju Krista.

Ništa dobro tamo nema sve je zlo i naopako.

Jomla
26 dana prije

Moj um ovakve nebuloze odbija procesuirati, jbg 😛 😛

zbljuvvvvv
26 dana prije

cinema kana*a je jedna psihijatrijska ustanova

zbljuvvvvv
26 dana prije

cijela

tihobl
26 dana prije

Kanada raj za Mladena.

Anto
26 dana prije

U prijevodu, ako si vjernik ili religiozna osoba, to je krivicno djelo!

Darko
25 dana prije

Kanađani koliko ste puta mogli ubiti luđaka Trudeua i riješiti svoj problem?

Nesko
25 dana prije

Trudo, bolesnik je djak Klausa Svaba. Sve bolesnik do bolesnika. Sve to treba politi benzinom i samo jedna mala šibica je potrebna.

Dražen
25 dana prije

Upravo tako su opisana posljednja vremena prije dolaska Lucifera na tron novog svjetskog poretka ratovi,anarhija, blud,laž osnova su Duboke Države

ime
25 dana prije

“vratit* če se rodbina”

*ako uplate 25000 dolara po glavi – na izlasku iz kandide

ime
25 dana prije

@redakcijo, navodno njemačka dekriminlaizirala dječiju pronografiju i spustila na 12 godina. negdje na telegramu bilo. bljak.

Mali Mjesec
25 dana prije

Čime se obavještajni aparat bavi?! 🤣

Miki
25 dana prije

svatko u svojoj kući određuje pravila i gotovo.

FELIX
24 dana prije

TO NEKA VAS NE CUDI. TAKO SU NA PRIMER SVI CRNI STUDENTI NA POLICISKOJ AKADEMIJI DOBILI SVETACNE ODGOVORE POTREBNE DA ZAVRSETAK SKOLOVANJA, PRAVE ODGOVORE JIM JE DALA TAMNOPUTA POLICISTKA, KAD SE JE TO DOZNALO NISTA SE NIJE DOGODILO, ONA NIJE KAZNJENA I KANDIDATI ZA POLICAJCE NISU MORALI, DA PRAVE PONOVNO TEST KOKA SU POLOZILI PREVAROM ( NORMALNO DA SU SVI KANDIDATI ZA BUDUCE POLICAJCE ZNALI. DA JE TO PROTIV ZAKONITO I PREVARA,TO JIM NIJE SMETALO )POLICISTKA VISEG RANGA BI MORALA BITI PO MOME JOS I POHVALJENA JER RADI NA SUZBIJANJU RASIZMA STA BI BILO KADA NEBI BILO DOSTA CRNIH POLICAJACA, NIJE VAZNO DALI SU ZA TAKAV POSAO SPOSOBNI ILI NE, U KANADI JE I JOS VECI PROBLEM JER JE U ZATVORU PROPORCIONALNO NENORMALNO VECI BROJ CRNACA ZATVORENIKA TREBA I NA TOME RADITI, DA SE JIH MANJE KAZNJAVA POGOTOVO KAD JE U PITANJU KRIMINAL.

Josip
24 dana prije

Pa kakav su to jadan narod Kanadani kada uz Trudeua zive kao svinje na farmi spremne za klanje? Zar su im toliko isprali mozak da vise ne vide dalje od prsta pred nosom?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI