10 na 1 – ANTIFE iznova mučki napale francuskog novinara Vincent Lapierre (VIDEO)

Napad na novinara u Francuskoj
12 komentara

Jutros smo pisali o opskurnoj grupi ANTIFA koja veće dugo vremena napada sve što se protivi sustavu. Više nema nikakve sumnje, radi se o odlično organiziranoj skupini koja za cilj ima uništiti pokret Žutih prsluka.

Napad se dogodio u Toulouseu. Ovoga puta policija nije napadala prosvjednike, nego je to učinila infiltrirana grupa ANTIFA ili Black Block. Nebitno, radi o istim osobama koje pripadaju ekstremnoj ljevici. Alternativni i vrlo cijenjeni novinar među Žutim prslucima Vincent Lapierre, od prvog dana na vrlo objektivan način informira javnost o prosvjedima Žutih prsluka.

“Svi koje se bore za nas, odmah ih udaraju. To je ludilo. Vincent Lapierre je odličan novinar i od prvog dana prati naše aktivnosti. Njegove reportaže su odlična i tiču se svih. Kada sam ga vidjela, bila sam zadovoljna”, izjavljuju dvije pripadnice Žutih prsluka.

Na 12. prosvjedima, Vincent Lapierre se sa svojim kamermanom pripremao za reportažu. Iznenada se pojavilo petnaestak osoba, pripadnika ANTIFA s kapuljačama na glavi koji su na vrlo grub način napali Vincenta Lapierra, a što se jasno vidi na video snimci.

Žuti prsluci su ostali u šoku. Pitaju se što se dešava? Zar svima nije interes mirno prosvjedovati i težiti općem dobru. Narod se pita tko je poslao te osobe među Žute prsluke? Što radi policija i kakva je to unutarnja politika Francuske koja dopušta postojanje i djelovanje ove vrlo organizirane grupe navodnih antifašista koja koristi fašističke metode nad novinarima i Žutim prslucima?

Par minuta kasnije, ista grupa ekstremne ljevice napala je drugu osobu, pripadnika Žutih prsluka, a koji ništa nije mogao protiv deset maskiranih i agresivnih pripadnika ANTIFE. Napadnuta osoba tvrdi da ništa nije mogla učiniti jer se na nju obrušilo desetak pripradnika ANTIFE. Tek nakon svih napada policija se okrenula protiv Žutih prsluka s ciljem da zaustavi mirne prosvjede.

Sve govori da ulazimo u novu fazu prosvjeda Žutih prsluka. Približavaju se izbori za Europski parlament, a to vjerojatno ne odgovara vlastima. Neki mediji, novinari, političke stranke, oportunisti i članovi opskurnih grupa čine sve da unište kredibilitet pokreta Žutih prsluka.  Hoće li u tome uspjeti, veliko je pitanje.

AntifaNapadŽuti prsluci
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kažun
5 godine prije

Zna se tko je ove organizirao.

Riddick
5 godine prije

To su ti “anti fasisti” koji nemaju veze sa antifasizmom i koriste fasisticke metode(zastrasivanje vandalizam nasilje) za borbu protiv svega sto oni proglase fasizmom i rasizmom (na taj nacin dehumanizuju zrtvu i cine nasilje prihvatljivim), a fasizam i rasizam su za njih veoooma siroki pojmovi.
U sustini huligani, i svuda u svetu se slicno ponasaju…

eu kolonija
5 godine prije

dok se ovi soroševi fašisti po europi ne počnu tamaniti neće biti civilizacijskog napretka društva

Iza_horizonta
5 godine prije

Uvijek tu može da se pojavi neka treća grupa, da npr. lovi te tkz. anti fašiste.

dinaricus vulgaris
5 godine prije

koji su naši ?

Makaran
5 godine prije

Nisu to antifašisti, nego grupe koje furaju kontraobavještajne službe u namjeri diskreditirati pokret i ljevicu. Sve već viđeno.

Đuro
5 godine prije

Ako sam dobro razumio,pojedini pripadnici žutih prsluka traže policijsku zaštitu zbog organizovanih agresivnih grupa koje ih napadaju.I to nakon što su žuti prsluci mjesecima lupali radnje,blokirali auto puteve,postavljali barikade,napadali policiju,palili automobile…
Očigledno je došao trenutak da se primjeni staro pravilo,klin se klinom izbija.Fight fire with fire.Anarhizam i destrukcija rađaju samo anarhizam i destrukciju.Vrijeme je da se podsjetimo februarske revolucije 1917. g. u Petrogradu kada su revolucionari srušili monarhiju i uveli “demokratiju” u Rusiju koja je u samo 8 mjeseci izazvala potpuni kolaps,rasulo i anarhiju u cijelom ruskom društvu od prvih linija fronta do prestonice.Već u oktobru su ih zamijenili boljševici sa Lenjinom na čelu novom,oktobarskom revolucijom.

Savchenko For President !
5 godine prije

nek pusti bužu bradu…e i bez brkova

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI