fbpx

10 na 1 – ANTIFE iznova mučki napale francuskog novinara Vincent Lapierre (VIDEO)

Napad na novinara u Francuskoj

Jutros smo pisali o opskurnoj grupi ANTIFA koja veće dugo vremena napada sve što se protivi sustavu. Više nema nikakve sumnje, radi se o odlično organiziranoj skupini koja za cilj ima uništiti pokret Žutih prsluka.

Napad se dogodio u Toulouseu. Ovoga puta policija nije napadala prosvjednike, nego je to učinila infiltrirana grupa ANTIFA ili Black Block. Nebitno, radi o istim osobama koje pripadaju ekstremnoj ljevici. Alternativni i vrlo cijenjeni novinar među Žutim prslucima Vincent Lapierre, od prvog dana na vrlo objektivan način informira javnost o prosvjedima Žutih prsluka.

“Svi koje se bore za nas, odmah ih udaraju. To je ludilo. Vincent Lapierre je odličan novinar i od prvog dana prati naše aktivnosti. Njegove reportaže su odlična i tiču se svih. Kada sam ga vidjela, bila sam zadovoljna”, izjavljuju dvije pripadnice Žutih prsluka.

Na 12. prosvjedima, Vincent Lapierre se sa svojim kamermanom pripremao za reportažu. Iznenada se pojavilo petnaestak osoba, pripadnika ANTIFA s kapuljačama na glavi koji su na vrlo grub način napali Vincenta Lapierra, a što se jasno vidi na video snimci.

Žuti prsluci su ostali u šoku. Pitaju se što se dešava? Zar svima nije interes mirno prosvjedovati i težiti općem dobru. Narod se pita tko je poslao te osobe među Žute prsluke? Što radi policija i kakva je to unutarnja politika Francuske koja dopušta postojanje i djelovanje ove vrlo organizirane grupe navodnih antifašista koja koristi fašističke metode nad novinarima i Žutim prslucima?

Par minuta kasnije, ista grupa ekstremne ljevice napala je drugu osobu, pripadnika Žutih prsluka, a koji ništa nije mogao protiv deset maskiranih i agresivnih pripadnika ANTIFE. Napadnuta osoba tvrdi da ništa nije mogla učiniti jer se na nju obrušilo desetak pripradnika ANTIFE. Tek nakon svih napada policija se okrenula protiv Žutih prsluka s ciljem da zaustavi mirne prosvjede.

Sve govori da ulazimo u novu fazu prosvjeda Žutih prsluka. Približavaju se izbori za Europski parlament, a to vjerojatno ne odgovara vlastima. Neki mediji, novinari, političke stranke, oportunisti i članovi opskurnih grupa čine sve da unište kredibilitet pokreta Žutih prsluka.  Hoće li u tome uspjeti, veliko je pitanje.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
12 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Kažun
Gost
Kažun
1 godina prije

Zna se tko je ove organizirao.

Riddick
Gost
Riddick
1 godina prije

To su ti “anti fasisti” koji nemaju veze sa antifasizmom i koriste fasisticke metode(zastrasivanje vandalizam nasilje) za borbu protiv svega sto oni proglase fasizmom i rasizmom (na taj nacin dehumanizuju zrtvu i cine nasilje prihvatljivim), a fasizam i rasizam su za njih veoooma siroki pojmovi.
U sustini huligani, i svuda u svetu se slicno ponasaju…

Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
Gost
Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
1 godina prije

Zvati ove burzoaske smedje kosulje “antifasistima” uvreda je za zdrav razum. Tko zeli vidjeti stvarni antifasizam na djelu neka pogleda Donbas.

Pitam se hoce li se stvarna, markisticko-lenjinisticka ljevica, ako je od nje uopce ista ostalo u Evropi, konacno probuditi?

Crvenkapica
Gost
Crvenkapica
1 godina prije

Kako ti je opće prošao komentar???
Proglašene su ‘propale’ ideologije na siteu?

eu kolonija
Gost
eu kolonija
1 godina prije

dok se ovi soroševi fašisti po europi ne počnu tamaniti neće biti civilizacijskog napretka društva

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta
1 godina prije

Uvijek tu može da se pojavi neka treća grupa, da npr. lovi te tkz. anti fašiste.

Crvenkapica
Gost
Crvenkapica
1 godina prije

Može, ali nebitno.
Trebali su bit pripravni na ove “anti…something”. Fizički ‘ćapit ‘ dvojicu i ispitat tko ih plaća.

dinaricus vulgaris
Gost
dinaricus vulgaris
1 godina prije

koji su naši ?

Makaran
Gost
Makaran
1 godina prije

Nisu to antifašisti, nego grupe koje furaju kontraobavještajne službe u namjeri diskreditirati pokret i ljevicu. Sve već viđeno.

Đuro
Gost
Đuro
1 godina prije

Ako sam dobro razumio,pojedini pripadnici žutih prsluka traže policijsku zaštitu zbog organizovanih agresivnih grupa koje ih napadaju.I to nakon što su žuti prsluci mjesecima lupali radnje,blokirali auto puteve,postavljali barikade,napadali policiju,palili automobile…
Očigledno je došao trenutak da se primjeni staro pravilo,klin se klinom izbija.Fight fire with fire.Anarhizam i destrukcija rađaju samo anarhizam i destrukciju.Vrijeme je da se podsjetimo februarske revolucije 1917. g. u Petrogradu kada su revolucionari srušili monarhiju i uveli “demokratiju” u Rusiju koja je u samo 8 mjeseci izazvala potpuni kolaps,rasulo i anarhiju u cijelom ruskom društvu od prvih linija fronta do prestonice.Već u oktobru su ih zamijenili boljševici sa Lenjinom na čelu novom,oktobarskom revolucijom.

Helena
Gost
Helena
1 godina prije

Lupali su ih ti isti koji sad tuku novinare, Đuro. Izbijanje klina klinom biće kad narod pohvata i polomi ove nazovi antifašiste. Svima je to jasno, samo se ti praviš lud. Ako tako nastaviš, na kraju ćeš stvarno biti neuračunljiv.

Savchenko For President !
Gost
Savchenko For President !
1 godina prije

nek pusti bužu bradu…e i bez brkova

POVEZANE VIJESTI

Izbornik