Tajland prvi u svijetu namjerava poništiti ugovore s Pfizerom

ajland-prekid-ugovora-sa-Pfizerom
85 komentara

Portparol tajlandske vlade rekao je profesoru Suharitu Bhakdiju ove sedmice da bi njegova zemlja uskoro mogla postati prva u svijetu koja će poništiti i poništiti svoje ugovore s farmaceutskim gigantom Pfizer.

Prema Bhakdiju, portparol je rekao, u vezi s eksperimentalnim “cjepivima” kompanije protiv kovida, “da ćemo se pobrinuti da Tajland bude prva zemlja na svijetu koja je ovaj ugovor (sa Pfizerom) proglasila ništavim.” Rečeno nam je da je kraljevska porodica na Tajlandu bila direktno pogođena Pfizerovim inekcijama kovida, koje su navodno nanijele štetu kraljevoj kćeri, princezi Bajrakitiyabha. Zbog toga, tajlandske vlasti rade na okončanju odnosa zemlje sa Pfizerom.

Bhakdi kaže da se sastao sa najvišim vladinim savjetnicima i objasnio im kako je cijela premisa koja stoji iza “cjepiva” izgrađena na tronu laži. Pfizer prevara je jedina stvar koja podržava ubode jer ne postoje sigurnosni podaci koji bi pokazali da rade kako se tvrdi. Čuvši ovo, savjetnici tajlandske vlade bili su šokirani i uvjeravali Bhakdija da se pripremaju za raskid Pfizerovih ugovora sa zemljom.

Pored raskida ugovora sa Pfizerom, tajlandska vlada takođe planira da traži odmazdu od kompanije u iznosu od nekoliko milijardi dolara. Taj novac će zatim ići za kompenzaciju svim Tajlanđanima koji su “izgubili egzistenciju” kao rezultat uvođenja Pfizer covid jab-a.

“Diskusija koju je citirao sa glasnogovornicima tajlandske vlade, zajedno s njihovim savjetnicima tajlandske kraljevske porodice, značajna je”, piše Nicholas Creed za The Daily Bell .

Ukratko, kraljevska porodica Tajlanda ima veliki uticaj i uticaj na poslove poput ovoga. Tajlanđani vjeruju njegovim odlukama i sigurni su da će podržati ovaj potez za uklanjanje Pfizera iz svoje nacije.

Još u decembru je objavljeno da je princeza Bajrakitiyabha pala od srčanog udara nakon je cjepljena Pfizerom. Ovo je osnova na kojoj se kraljevska porodica sada kreće ka tome da Pfizer smatra odgovornim za svoje zločine protiv čovječnosti.

„Ako bi nešto trebalo da probudi Tajlanđane iz indoktriniranog sna, izazivajući njihov gnev i bes zbog toga koliko su teško prevareni – to bi verovatno bilo to“, kaže Creed, napominjući da su Tajlanđani do sada pali na masovna psihoza i “uniformisano obožavanje nove normalne ideologije”.

“Želim da se probudim iz ove noćne more.”

U komentarima je neko napisao da je Pfizer ne samo maltretirao već i podmićivao vladine službenike, mnoge ucjenom, da kupuju i distribuiraju Pfizerove vakcine protiv kovida svojoj populaciji.

“Prevara sve pokvari”, dodala je ova osoba, napominjući da je ugovorno pravo, koje je boja zakona, pod rimskim kanonskim pravom.

“Običajno pravo je superiornije od boje zakona. Magna Carta je superiornija od rimskog kanonskog prava. Ustav Sjedinjenih Američkih Država je vrhovni u Americi.”

Drugi je napisao da Pfizeru i njegovim rukovodiocima, uključujući izvršnog direktora Alberta Bourlu, mora zaplijeniti svu svoju imovinu, uključujući i onu koja se drži u bankama širom svijeta.

„Izađite i uhapsite sve rukovodioce Pfizera na svom tlu“, dodala je ova osoba. “Ovi žohari se sigurno kriju u nekoj zemlji negdje.”

CjepivaPfizerTajland
Pretplatiti se
Obavijesti o
85 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan Bgd
1 godina prije

Lepo sto ste objavili.
Zvanicni mediji to kriju, ali se nadam ako jos neko to ucini, mogao bi nastati domino efekat!
Drzimo palceve!

nekoime
1 godina prije

Koliko je AP primio mita za naručivanje prekomjernih doza za Hrvatsku.

Max
1 godina prije

Bit će toga još.

Kritičar
1 godina prije

Zanimljivo u jugoistočnoj aziji u početku su koristili kineska cjepiva koja koriste klasičnu tehnologiju umrtvljenog virusa i nije bilo većih problema, međutim pod pritiskom SAD-a za treću i ostale doze uzeli su zapadna eksperimentalna mRNA smeća koja su nanijela ogromnu štetu.

sebastian
1 godina prije

Nije loše za početak.Tajland je ‘mala’ zemlja od svega 71,6 miliona stanovnika.

skalnyss
1 godina prije

Prije ili poslije… “Epidemija” v stvarnosti nikad nije postojala. Produkt politike i medija pod kontrolom.

nessy
1 godina prije

Ovo vam inje trebalo u clanku; “u komentarima koje je netko napisao”. Tko je napisao? Mate? Jovica? Kvalificiran, neovisan lijecnik? Mozda su komentari sa Index-a, oni vrijede.

Alaj Ebe Abdulahman
1 godina prije

Sve promotere kašlja19 treba izvesti pred preki sud.

Deki Bijeljina RS
1 godina prije

Na Logicno se rijetko spominje Sputnjik i njegov tvorac lijepog prezimena(Gincburg).Jel’ to Sputnjik blagotvoran i ljekovit?😂😂😂
Ako se vec ovaj sajt bori protiv globalizma i Agende satanista,onda treba ponekad da objavi sta radi Putinov rezim na polju digitalizacije,zelene agende,insektoishrane,biometrije….

Josip
1 godina prije

Bravo svaka čast vratimo se bogu i božjoj prirodi.Amen

goran
1 godina prije

bravo tajlandjani napokon se našla prva država koja kreče u bitku sa fizerom,kud sreće da i ostale države svijeta se tako opamete,fizer bi propao za jedan dan

simpl ko pasulj
1 godina prije

Koliko god se čuje ovo ludo… ali možda… na nakim nivojima, kojih nismo ni svjesni… ona tajlandska kraljica je i moja kraljica… jer se sama sebe… iako nesvjesno po našim shvatanjima… žrtvovala, da nas sve malo podsjeti… na neke stvari, na koje smo malo pomalo pristali, ali vode nas u ropstvo.
Moj poklon onoj Tajlandskoj princesi.

Slow motion
1 godina prije

Kraljeva kcer je kap koja je prelila casu?
A raskid ugovora s fajzerom i kofol naknada za stetu..da vidimo jel moguce..

simpl ko pasulj
1 godina prije

u Ljubljani će se održati kongres oko izlaska Slovenije iz who-a.
kad god dodajem link, ne objavi mi se post.

simpl ko pasulj
1 godina prije

samo da se zna… ukoliko će ovo biti objavljeno… fb bar pošalje neko iako soludo objašnjenje, zbog čega ti postovi nisu objavljeni ili zbog čega si blokiran. portal logično ni toga ne napravi.

1 godina prije

fajzer, vracaj pare. prokuzili smo snake oil.

So baby talk to me
1 godina prije

Meni je strašno koliko su oni ljudi su otrovali, ali mi je još groznije što velik broj nije obmanut samo – oni hoće to, vole da veruju “naučnicima” ( i Bakhdi je naučnik ali više vole ove što ih bodu) gotovo kao da se osećaju bitno kad idu kod doktora…
A na stranu što mislim da su svi ti vakcinisani i sebični ono kao “samo da se meni nešto ne desi”
Inače, tačno je da su Gincburgove vakcine toksične. Pre neki dan je na Quinta columna bio video sa smrtima mahom glumaca i ima i toliko Kineza, svih Azijata i neka ruska glumica, 37 god, je potpuno zdrava samo umrla u decembru od ugruška… Mali sin ju je našao

gigi pinna
1 godina prije

A da princezica nije nastradala ne bi se ništa dogodilo. Seksualno zlostavljanje je ništa, ali nešto reći protiv kraljevske obitelji…

gigi pinna
1 godina prije

Seksualno zlostavljanje djece, sorry na nepotpunom postu.

Karma
1 godina prije

Streljat kompletni WHO kako Trump kaze i lovu prije ukinit? Banda bandi. Vece nema.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ha ha ha , izgube kci i umjesto da Kralj posalje ubojice ili zarati on podere neki papir!
I to samo “mozda” MOZDA???
HAHAHAHHAAH

Samuraj
1 godina prije

Svaka čast i tako trebaju svi tražiti odštetu da vrate pare koje su uzeli. A oni koji su se cijepili neka se okrenu Bogu, jedinom spasu. Točka.

Gogo
1 godina prije

Tajland leglo pedofilije i transića, sotonizam na najjace

Tim
1 godina prije

Ja nisam pao na ucjene, teror straha, laži i nisam se dao
ubost sa tim govnom. Od mojih nitko nije uboden, ni malene nismo cijepili ničim od rođenja do danas, s obzirom kako djeca oboljevaju radi cjepivima narušenog imuniteta, a sve od cjepiva sa liste obaveznog trovanja. Ako bi nas netko probao silom cijepiti ili voditi u logore, moje lovačko društvo bi se pobrinulo da nas i naše familije ne bi nekažnjeno vodali nigdje iz naših kuća, niti nas ičime boli. Samo bi me par preostalih iz horde cjepioca mogli odnijet hladnog i bez ijednog metka u karabinu, ako bi im se isplatilo….. Smtram da se ovo zlo treba rasvjetlit do kraja i najokrutnije kaznit. Ovo nije obična HDZ-ovska pljačka, ovo je eugenika i genocid protiv Ljudskog roda, ovo traži ekstra kaznu i iskorjenjivanje.

micika
1 godina prije

Šomi treba istaknuti da je princeza zapravo 3 tjedna u komi na ovaj tvoj guglo prijevod…

Klica
1 godina prije

Malo pomalo, neka

Ana
1 godina prije

Naslov vam je kvaran. Dajete pogresnu informaciju koju odmah pobijate u tekstu. Nje PONISTIO vec ZELI PONISTITI ( i ostalo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI