Cvijetni atelje Artistik

Atelje Artistik
0
0

Cvjetni atelje Artistik je prvi pupoljak izbacio 2011. godine u malom mjestu Vodice i dalje cvjeta i raste. Za njegov rast i razvoj uspješno se brinu kreativne, marljive i spretne ruke ponosne vlasnice Daniele Juričev Martinčev koja je u cvjetnim vodama već dugih 10 godina.

Tvrtka u usponu snaga na raspolaganju svojim klijentima nudi sve za vjenčanje, rođendan, krštenje, neki važan događaj…Ili samo ugodno iznenađenje.  Raspolažu širokim spektrom usluga i nude sljedeće:

Posebno treba izdvojiti uslugu staklenih dekoracija. To je kombinacija staklenih perlica, cvijeća, ukrasnih materijala. Njima ukrašuju svatovske dvorane, obiteljske prostore za razne svečanosti pružajući poseban ambijent. Dekoriraju zidove, stolove, stolice, pa i ostali namještaj prema željama klijenata. Može se naručiti niz raznovrsnih staklenih dekoracija prema njihovom katalogu s fotografijama.

Cvjetni atelje Artistik nalazi se u elegantno uređenoj prostoriji gdje dekoriraju sve što postoji, a ono što ne postoji stvorit će za svoje klijente i dekorirati! Rado pomažu i oko savjetovanja i pri odluci. Povjerenje njihovih klijenata je poklon Ateljeu, a njihov poklon klijentima je besplatna dostava.

cvijećecvijetni aranžmanidekoracijestaklene dekoracijeVodice
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI