fbpx

Stanovništvo u karanteni treba jesti, naručivati ​​na Internetu i gledati serije – Amazon, Netflix i Walmart obaraju rekorde na američkim burzama

Jabuke burza

Ovog četvrtka Amazon i Netflix su dosegli nove rekorde na njujorškoj burzi. Lanac supermarketa Walmart jučer je blizu svog rekorda.  Stanovništvo u karanteni treba jesti, naručivati ​​na Internetu i gledati serije.

“Sada je pravo vrijeme za kupovinu dionica”, preporučuje Bank of America Merrill Lynch ovog tjedna. Tvrtke objavljuju svoje tromjesečne rezultate krajem ožujka u Sjedinjenim Državama. Jasno rečeno, ono što stratezi američke banke savjetuju je sortirati, a ne kupiti sve na temelju trenutnog pada. Svi koji žive u SAD-u trebaju kupovati dionice kompanija koje profitiraju od krize. Koristiti zdrav razum, najbolji je način za ne pogriješiti.

“Tromjesečne publikacije potvrđuju da su hrana, farma i tehnologija definitivno pobjednici u ovoj priči”. Početkom ožujka lanac supermarketa CostCo rekao je da je u veljači primijetio “snažno povećanje” prodaje, “što je imalo pozitivan utjecaj od približno 3 postotna boda na prodaju analizirajući globalne podatke.

Francuska, “tehnološka kolonija” SAD-a

Walmart je jučer također dosegao nove povijesne vrhunce na Wall Streetu. Američki maloprodajni gigant, na vrhu kapitalizacije od 370 milijardi dolara, teži nešto više od LVMH-a i L’Oréal-a – dva giganta francuske burze CAC 40 – i puno više od svih europskih brendova. Francuski Carrefour se na burzi vrednuje 11 milijardi eura. Grupa ostvaruje najveći dio prometa iz Sjedinjenih Država (65%), ali prisutna je u gotovo trideset zemalja širom svijeta. Svoje tromjesečne račune objavit će u roku mjesec dana, 19. svibnja. No Walmart je jedna od rijetkih tvrtki za koju su analitičari podigli prognoze profita za ovu godinu nakon što su ih snizili sredinom veljače.

Netflix je također u mislima i u ladici financijske zajednice i to od početka krize, dok se sve do kraja 2019. bojao dolaska novih konkurenata poput Disney + ili HBO Maxa, kao i uspona Amazon Primea. Netflix i Amazon od ovog tjedna bilježe rekorde, a ovaj četvrtak još više. Kućna dostava i streaming diže vrijednost Amazona na gotovo 1.200 milijardi dolara. Titan e-trgovine, koji je zabilježio skok cijena za tri puta, a na kojem profesionalci prodaju svoje visokotehnološke proizvode, blizu je Applea (1.250 milijardi dolara) i Microsofta (1.320 milijardi) na rang-listi najvećih svjetskih kapitalizacija. Francuska je definitivno tehnološka kolonija Sjedinjenih Država, nedavno je sažeo jedan ekonomist.

Što to znači za zemlje Balkana?

Zapadna poduzeća u svakoj krizi traže pozitivan učinak za svoje poslovanje. Primjer je Netflix koji je počeo gubiti svoje klijenta, a danas zahvaljujući koronakrizi iznova postaje lider na tržištu. U svim europskim zemljama, pa tako i u našim, selo je prošlo najbolje jer se već odavno pripremilo. Koronakriza je na selu jedino pogodila mušku populaciju koja sada, umjesto u birtiji, mora kod kuće sa suprugama piti jutarnju kavu. Bar nešto pozitivno za poštenog i vrijednog seljaka koji i u Americi snabdjeva gore navedene supermarkete koji vrijede kao 70 godišnjih proračuna Republike Hrvatske.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
13 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije

Pa naravno, treba vise pranja mozga putem Netflixa. Obavezno pogledati dokumentarac Out Of The Shadows na 2012transformacijasvijesti….insajderi objasnjavaju kako se CIA korist Hollywood i industriju zabave za masovno pranje mozga. Bukvalno nastavak programa MK Ultra.

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
5 mjeseci prije

Apro po gornjeg članka, jednog dana sam u lokalnom marketu (Budinščina) kupio suhe šljive, kako nemaju naših, a nije ni bilo srpskih jedino bi je bio izbor američke, nikad više nisu ni sluga srpskima, koji po meni imaju dobru kvalitetu.

Joe
Gost
Joe
5 mjeseci prije

Stjepan Vujec

Nikad ne kupuj suho voće zbog plijesni čiji su toksini karcinogeni. Tako struka kaže.

Zvrk
Gost
Zvrk
5 mjeseci prije

Baš sam primijetio da se za neke serije učestalo spominju recenzije i preporuke. Čak se na YT nalaze preporučeni videoisječci. Eh sad zašto baš da se njih gleda i koju skrivenu agendu prenose…to je malko složenije pitanje.

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

1.riči,zadužit se kod vampira:
“Naravno da nema ništa loše u tome, ako tinejdžeri odluče dragovoljno ili uz pristanak roditelja dati svoju krv, to je plemenit potez koji spašava živote, no upitajmo se: u kakvom svijetu živimo i koliko stvari se čini protiv slobodne ljudske volje, od prodavanja djece i žena u ljudsko roblje, do prisiljavanja djece na prostituciju te sve veći trend ubijanja djece i mladih kako bi se njihovi organi prodali na crnom tržištu?

Ponerizirano ljudsko društvo te psihopatska elita ne preza od ljudskog žrtvovanja, najviše u formi ratovanja, a sve kako bi dobila više moći i novca, takvo što se naravno događalo i u prošlosti, a u nekim slučajevim povijesne činjenice nalikuju na horor priče. Poznato je da su mnogi britanski monarsi koristili takozvane “mrtvačke lijekove” kako bi se izliječili i obnovili vitalnost. Karlo II (Charles drugi) je čak sam spravljao kanibalske napitke, dok su liječnici mrtvačke lijekove spravljali Franji I (Francisu prvom), Elizabeti prvoj, Vilimu III (William treći) te kraljici Meri (Mary). Slične stravi su upražnjavali španjolski i austrougarski monarsi i njihovo plemstvo. O nekromaniji, nekrofiliji, kanibalizmu i mrtvačkim lijekovima među plemstvom Europe možete više saznati iz rada dr. Richard Sugga sa sveučilišta Durham:

“Ljudsko tijelo se na dugo i na široko koristilo kao terapeutski agens u najpopularnijim tretmanima koji su koristili ljudsko meso, kosti i krv. Kanibalizam nije samo pronalažen u Novome svijetu, već je bio sasvim čest i u Europi.”

Razmislimo li malo o ovim riječima tada nas nimalo ne čudi da je današnja britanska kraljevska obitelj u direktnom srodstvu s originalnim “Drakulom” točnije kraljem Vlaške (dijela srednjevjekovne Rumunjske) Vlada Tepeša Drakula, a gotovo svi američki predsjednici su u srodstvu s najomraženijim britanskim kraljem – Ivanom bez Zemlje.

Unatoč pomami modernih vampira za eliksirom mladosti točnije krvlju tinejdžera, Tony Wyss-Coray koji je napravio istraživanje krvne parabioze na miševima smatra kako ne postoji klinički dokazi o tome da je tretman djelotvoran točnije da ima ikakvih pozitivnih učinaka, te da se u biti izrabljuje ljudsko povjerenje uz povećanje pomame za istim.

Autorska prava Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

No longer a conspiracy theory: Elite openly paying to ingest the blood of the young to live longer

No Longer a Conspiracy Theory: Elite Openly Paying to Ingest the Blood of the Young

Hey, Silicon Valley: you might not want to inject yourself with the blood of the young just yet

Young blood reverses age-related impairments in cognitive function and synaptic plasticity in mice

Young blood antiaging trial raises questions

A startup is buying teenagers’ blood and selling it to the rich so they can live forever

Questionable “Young Blood” Transfusions Offered in U.S. as Anti-Aging Remedy

THIS ANTI-AGING START-UP IS CHARGING THOUSANDS OF DOLLARS FOR TEEN BLOOD”
Nazdravlje!?

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije

Pogledaj Fall of Cabal – ukucat na you tube ( FALL OF CABAL – This Video Will Leave You Speechless!) ima i tu o toj temi

Helena
Gost
Helena
5 mjeseci prije

Ima prevedeno na sh. “Pad kabale” u devet delova, na nekoliko YouTube kanala. Jedino deseti deo nema prevod.

Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije

Dosta je pogledati likove poput Berlusconija, Elizabete 2, Rockfellera i ostalih. Usporeno stare zbog transplantacija krvi. Ali sva ta njihova žudnja za vječnosti je uzaludna. Iz praha su nastali u prah će se pretvoriti,uz laganu odgodu. Za ludu su im rituali mentorice Marine Abramović.

Helena
Gost
Helena
5 mjeseci prije

Bolesnica nad bolesnicama je prošle godine imala izložbu u Beogradu, na račun poreskih obveznika. Njen brat Velimir Abramović, ne silazi sa YouTube. Prodaje maglu u vidu instant duhovnosti i zombira narod dodatno. Satanista do sataniste. Dno dna. Stvarno ne znam kako smo dotle došli i kad će ti ljudi konačno biti pometeni sa javne scene.

igi
Gost
igi
5 mjeseci prije

…čovjek vozi kamion od od američke istočne do zapadne obale i kaže nešto zanimljivo….sve se na reklamnim panoima pored puta vrti oko tri ili pet firmi…kao da je čitava američka ekonomija stala u te na prste jedne ruke firme…evo počelo u hrvatskoj…uništite male obrte, proizvođače i dajte veliki zamah trgovačkim brendovima i firmama…bakice ne mogu više prodavati robu na pijacama…nek se baka idedo jave u lidl i sve će im se otkupiti i zapakirati…zašto biti na zimi i vrućini samo nazovi kaufland i oni će preuzeti robu…nekome korona rat a nekome brat…sve se ubrzava…neće više biti obiteljskih trgovina,malih obrat i sve će usluge ići pod neki svjetski brend.

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

Vizija uskrsnuća i transhumanizam by Fernando | objavljeno u: religija, transhumanizam |

Ne treba biti nikakav prorok za predvidjeti svijet koji nadolazi. Budućnost ne postoji, samo tok intenziteta sadašnjosti. Dovoljno je samo trezveno i sveobuhvatno sagledati sve karakteristike aktualno stanja i bliska proročanstva se počinju manifestirati pred nama poput holograma kvantnih mogućnosti.

Besmisleno se boriti protiv vjetrenjača. Uzaludno je pokušati zaustaviti tok duha vremena. Ipak, lagano preusmjeravati njegov tok u već pripremljene kalupe ili kanale, je nadasve moguće i u domenu izvedivog. Taj majstorski podvig preusmjeravanja toka energije i karaktera duha vremena u željenom smjeru je umijeće onih čarobnjaka romantike, koji lijenu masu društvene ne-svijesti ili egregor svih društvenih bića (osoba, ega), vješto oblikuju u njima prikladnu formu i smještaju u adekvatni kokošinjac. Na kraju se obično ispostavi, da je konačni rezultat tog “laganog preusmjeravanja”, u potpunosti različit od prvobitnog cilja. Dugoročni projekti tog tipa, su nešto što nadaleko prevazilazi dosege uobičajenog principa linearnog razmišljanja, mogućnost njihovog razumijevanja i na koncu dekonstruiranja njihove manipulativne nakane.

Transhumanizam, u pozitivno-evolutivnom značenju tog pojma, je definitivno naredba aktualnog “duha vremena”, kao što je religija bila to isto za prethodno razdoblje. Odmah na početku je potrebno razdvojiti dvije osnovne vrste transhumanizma, onaj tehnološki i onaj biološki. Na raskrižju gdje se ta dva smjera razdvajaju stoji čovjekova lijenost. Upravo je ona presudna za odluku koju svaki pojedinac donosi. Razmotrimo situaciju tokom prethodnog eona religije. Lijenost individue je odredila hoće li on prihvatiti interpretaciju religije za mase ili će se potruditi i napraviti svoju vlastitu. Kratkoročno, prva solucija izgleda isplativija, dugoročno, ona je fatalna. Ista lijenost koja nas danas spriječava da investiramo naše vrijeme u vlastita istraživanja, u cilju spoznaje tko zapravo laže u našem informativnom svijetu, sudbonosno će utjecati na izbor smjera našeg budućeg razvoja. Cinizam kojim odbacujemo sve alternativne izvore informacija, nije naš cinizam, već onaj posuđeni. Iza njega stoji moćan egregor svih ljenivaca ovog svijeta, koje manipulira nekolicina lukavih marljivaca. Istraživači koji nam nude alternativnu verziju povijesti su marljive individue čiji probavni sistem odbija probavljati umjetnu hranu koju nam nude službeni mediji, kao jedinu zdravu alternativu.

zivicovjek.org/vizija-uskrsnuca-i-transhumanizam/

bobo
Gost
bobo
5 mjeseci prije

Izgleda da ponovo stupa na snagu ona stara partizanska parola: “Smrt fašizmu – sloboda narodu!”

Mare
Gost
Mare
5 mjeseci prije

Lako je biti general poslje bitke !
Sto ne iste rekli ljudima da Ce te dionice rasti prije nego su pocele ? Ljudi koji znaju nesto o dionicama su ulozili i zaradili a vi sad tu kao nesto pametni vidi Amazon skocio , pa normalno da je lol .

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
13
0
()
x