fbpx

5G apokalipsa – egzistencijalna prijetnja ekonomiji, okolišu i čovječanstvu

5G Apokalispa

O politici ne želim, imam svoje mišljenje, no u životu joj ne pridajem ni najmanji značaj jer znam odavno kako je sve interesna kaljuža u kojoj je sve unaprijed riješeno, po onoj starog lisca „Sove“: „Državom se upravlja negdje drugdje!“

No, u ovoj nimalo interesantnoj kampanji za prvi krug koja je završila kako sam očekivala, nitko, ali baš nitko nije govorio o ključnom problemu za sve nas, sve građane Republike Hrvtske. O 5G invaziji baznih stanica i teleoperatera koji rade sve mimo zakona RH ali i EU Konvencija. Čak nitko, baš niti jedan MS medij,  a ni drugi podobni nije kandidatima postavio niti jedno pitanje oko toga. Zašto? Prvo, zato jer ne smiju, s obzirom da su i MS mediji i ostali upleteni interesima s operaterima.

A drugi, jer pojma nemaju. I tako nas čeka 5g apokalipsa, a mi svi šutimo. Zar je šutnja glavna karakteristika građana RH? Prema svemu je. No ja ne želim šutjeti s obzirom da se istim problemom bavim od proljeća 2020. Teleoperateri u RH smatraju da lokalna samouprava, prije testiranja nove 5G tehnologije,  nema pravo tražiti studiju o njezinom utjecaju na zdravlje, prostor i okoliš.

Zakon o elektroničkim komunikacijama, čl. 25 propisuje  “jedinicama lokalne samouprave OBVEZU  planiranja elektroničke komunikacijske infrastrukture (EKI), na način kojim se ne ograničuje razvoj elektroničke komunikacijske mreže i elektroničke komunikacijske infrastrukture”, pri čemu se osobito moraju zadovoljiti zahtjevi zaštite ljudskog zdravlja, zaštite prostora i očuvanja okoliša”.  Grad Zagreb ima pravo REGULIRATI postavljanje elektroničke komunikacijske infrastrukture  tako da u potpunosti zadovolji čl. 25 gore navedenog Zakona.

Osim toga, Rezolucija Vijeća Europe 1815/2011:  „Potencijalne opasnosti od elektromagnetskih polja i njihov utjecaj na okoliš“ (Link): u točki 8.4.4. propisuje da se antenski sustavi mobilnih mreža ne postavljaju jedino samo prema interesima teleoperatera, nego u konzultaciji s lokalnom i regionalnom samoupravom i lokalnom zajednicom.

Drskost teleoperatera u RH se pokazuje i u još jednoj činjenici. Naime, oni tvrde kako je npr. „evidentna neusklađenost GUP-a Zagreb i hrvatskih Zakona“. Da je tome zaista tako, zar mislite da  teleoperateri  ne bi isto osporavali  sudskim putem.? To nisu ni pokušali.

Jedino što operateri rade su žestoka lobiranja, čak i preko  tzv. „profesionalnih znanstvenika“,  čije smo izjave  ali i neznanje morali demantirati:

Stižu vremena demantija! A odgovornost?

Potom, služe se raznim vrstama pritisaka, čak i suptilnim prijetnjama, potom sponzoriranim člancima u medijima, koji pak ovise o njima kao glavnim oglašivačima. A sad o jednom videu koji morate pogledati, o našoj budućnosti je riječ. U njemu se govori o dokumentu o prostornom filtriranju Instituta električnih i elektroničkih inženjera (IEEE-a) koji navodi da je ova tehnologija u 2. svjetskom ratu „skuhala oči“ kao da su jaja. Također se navodi kako „moramo shvatiti da je riječ o vojnom oružju s frekvencijom za napad.“

Još 20. 06. 2016. na Nacionalnom press klubu u SAD govorilo je više članova Federalne komisije za komunikacije, među njima i predsjednik iste, Tom Wheeler.

Zanimljivo je kako to Tom Wheeler  tumači generacije G bežične mreže. Kaže tako:

„Prva generacija, 1G, bio je glas.
Druga generacija, 2 G, omogućila je govor i tekst.
Treća generacija, 3G, omogućila je Internet u ograničenom smislu.
Četvrta, današnja generacija, 4G, dovršila je tu digitalnu migraciju.“

No, najzanimljivija je ali i zlokobna njegova zadnja izjava:

„Ako vam netko kaže da zna detalje o tome što će 5G postati, bježite od njega.“

Stoga predlažem svima koji ovo čitate i mnogima kojima ćete proslijediti, pogledajte ovaj video, dajte si malo truda, korisno je. Saznat ćete što vam donosi broj 5 i slovo G, a uskoro i sve ostalo. Mark Steele kaže javno: „5G je ubojica!“

Tko je Mark Steele kad tako izričito govori? Mark Steele je stručnjak za headup zaslone oružanih sustava i jedan od vodećih stručnjaka u svijetu. A ekspert je zato što je baš on razvijao ove sustave.

„Nismo još uopće svjesni da je riječ o egzistencijalnoj prijetnji ekonomiji, okolišu i čovječanstvu.“

Zar je moguće da je sve ovako precizno i izrazito prijetvorno planirano? Što možemo poduzeti?  Za početak svi možemo izbaciti van te hvaljene led žarulje, led rasvjetu. A onda se aktivno uključiti u sve inicijative i udruge koje vode zakonitu borbu protiv postavljanja ovih sustava u naše okruženje.

U intervjuu još od 4. kolovoza 2020. prof. dr. sc. Ivo Orlić, donedavno redoviti profesor nuklearne fizike sa Odjela za Fiziku Sveučilišta u Rijeci, a sada je nezavisni istraživač. Kao eksperimentalni, nuklearni fizičar radio je preko 20 godina na sveučilištima i institutima svijeta (Amsterdam, Singapur, Sydneyu, USA) i publicirao više od stotine znanstvenih radova.

Jedan zanimljiv komentar  citiram za kraj: „I ‘cukar za kraj’ … Internetom kruži zgodna šala pa ću je i ja prenijeti čitaocima koji je još nisu vidjeli: Kako smo prije rekli, svaki će IoT uređaj imati svoj identifikacijski broj, na Engleskom, ID. Da li će i svatko od nas dobiti svoj ID u Iot svijetu?? Ako je odgovor potvrdan … onda bi identifikacijska ili naša nova osobna kartica mogla izgledati kao na slici dolje … uz prigodnu kraticu – IDIoT !!?? I zato nemojte biti ID IoT-i  kad koristite svoje ”pametne” i ostale IoT uređaje … budite i vi pametni i držite ih na sigurnoj udaljenosti od svog tijela!

5G apokalipsa – egzistencijalna prijetnja ekonomiji, okolišu i čovječanstvu 1

I na kraju, za one koji žele saznati više, par odličnih poveznica:

  • EMF Portal Sveučilišta u Aachenu na kojem možete naći preko 30 tisuća znanstvenih radova i preko 6 tisuća sažetaka tih radova u kojima se govori o utjecaju EM zračenja na ljude i životinje. Poveznica
  • BIOINITIATIVE 2012 – Nezavisna grupa znanstvenika je na preko 1500 stranica sažela rezultate 1800 nezavisnih studija koje potvrđuju značajan utjecaj EM zračenja na mnoge zdravstvene aspekte. Noviji rezultati se mogu pronaći na ovoj poveznici.
  • Ronald N. Kostoff, dr. sc. s Georgia Institute of Technology napisao je studiju pod nazivom: THE LARGEST UNETHICAL MEDICAL EXPERIMENT IN HUMAN HISTORY (Najveći neetični eksperimenu u ljudskoj povijsti) u kojoj je na preko 1000 stranica sistematizirao i dokumentirao mnoge zdravstvene probleme vezane uz upotrebu mobilnih uređaja i problema s prehranom.
  • Od prominentnih znanstvenika koji su aktivni na ovom polju spomenuo bih: Lennart Hardell, onkolog iz Švedske. Njegov blog možete naći na poveznici. D Martin Pall ima mnogo dobrih prezentacija na YouTube ali je i sistematizirao rezultate svojih istraživanja u studiji koju možete pročitati ovdje. Više o njegovim znanstvenim radovima i video prezentacijama ovdje. c. Devra Lee Davis, Founder and President of Environmental Health Trust: link.
  • Dobar, relativno kratak i umjeren uvod u štetnost EMF zračenja na YouTube je govor Jeromy Johnsona na TEDx Berkeley kanalu. Jeromy navodi mnogo slučajeva ljudi koji kao i on, s vremenom razviju povećanu osjetljivost na EM zračenje. Osjetljivost im se poveća u tolikoj mjeri da dobiju snažnu glavobolju, pod velikim su stresom, kod nekih se razvije tinitus (stalni šum u ušima). Mnogi od njegovih kolega koji su radili u Silikonskoj dolini su oboljeli u tolikoj mjeri da su morali napustiti posao ili su ostali bez posla, postali skitnice ili otišli živjeti na selo a neke je depresija dovela do samoubojstava. Jeromy ima web stranicu s mnogo informacija o štetnosti EMF zračenja kao i savjeta kako smanjiti nivo ozračenosti: link.
  • Dobra i informativne su i mrežne stranice društva A project of Americans for responsible Technology: link.
  • U Hrvatskoj imamo vrlo aktivnu Udrugu za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, HUZEZ, sa sjedištem u Zagrebu na čijim stranicama možete naći stvarno mnogo korisnih materijala i poveznica.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
312 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije

Prij ove teške teme jutros najranije evo malo veselja u austrijskoj crkvi di pop i ministranti plešu . . .
Ukucat u Youtube tražilicu:
Jerusalema-Tanz in Kirche von Inzing
Ja neznan čija je ovo ideja i koreografija, vražja ili božja 🙂

spark
Gost
spark
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Što ne ubije Covid ubiti će 5G.

Maki
Gost
Maki
5 mjeseci prije
Reply to  spark

Ogradjuje se tor ovcama gdje “izabrani narod” kao zmija udav u smrtonosni zagrljaj hvata sve narode svijeta. Stvara se visoko tehnoloska matrica zla. Ono “oko” na vrh piramide zeli apsolutnu kontrolu svih svojih podanika, “visak” ce biti eliminisan, a disidenti ce imati vrlo malo prostora za manevar. Nek nam je… Pročitaj više »

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
5 mjeseci prije
Reply to  Maki

Sve ide ka tome, ali će još krupnih događaja morati da se desi pre nego što se zacari njihov vladar. Vremena za pripremu ima, napretek! Treba živeti otvorenih očiju, budan, i tražiti izlaz, koji je moguć samo u savezu sa Bogom. Na žalost, i pored svih upozorenja, mnogi nikad neće… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
5 mjeseci prije
Reply to  Slučajni gost

Krajnje je vrijeme za izlazenje iz gradova i sklanjanje za pocetak u zabacena sela, a posle ako treba i u divljinu. U gradovima uskoro nece moci zivjet ko nije zigosan. Ucjene su pocele, samo gore zlo dolazi. Antihrist se sprema da stupi na scenu. Neprekidno biti duhovno budan i moliti… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
5 mjeseci prije
Reply to  spark

Covid je produkt 5G i drugog trovanja. Nema tu zaraze. samo trovanje.

Zelinčanka
Zelinčanka
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Slažem se. A i trovanje je bolest, i ponekad smrtonosna, ali svi oni Hercul Poiroti koje je većina ljudi pogledala, neke episode i dvaput, kao da se nisu nikad puštali na MSM.

spark
Gost
spark
5 mjeseci prije
Reply to  Zelinčanka

5G je odličan za istrebljivanje komaraca, jer kod njih izaziva genetske mutacije koje ih steriliziraju.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Tako je……………….

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Strasno… Satanisticki Kult! I to ne samo u Austrji, nego svugdje gdje (satanisti Jezuiti) imaju svoje uporiste! (a pogledaj brnjica u “plesaca”… Od svake brnjice “premijer” kurcic – dobija pinku… zato mu je stalo da svi po Austriji nose ove kljunpve…te koristi idioteku “policiju” da terorizira ljude na to…) https://www.youtube.com/watch?v=YxFp23Y0o2o… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije

Meni se čini kako je skoro sve odrađeno, ljudi su dali svoj pristanak na sve. Prevara je uspila, svi se sa svima karaju oko najmanje pizdarije i svu forcu upotrebljavaju za satrat bližnjega svoga. Niko nikoga više ne sluša, sve više mi se događa kako neko bleji u mene ka… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Dobar komentar. Sve si u pravu 100%.

Zsphere
Gost
Zsphere
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Ta situacija gdje su ljudi dali pristanak nije zadnjih godinu dana tako traje stotinama godina. I tako se uz razvoj tehnologije mnoga radna mjesta ukidaju te su se samozvane elite odlucile na taj cin na koji su se odlucile. Napredne tehnologije iz teksta postoje bar 50 godina i koriste se… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Zsphere

“tehnologije iz teksta postoje bar 50 godina …”

Iz teksta “ova tehnologija u 2. svjetskom ratu „skuhala oči“ kao da su jaja.”
?
Ako su te tehnologije postojale prije…dokaze na sunce.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ne postoji suverena država bez suverene znanosti i suverenog gospodarstva.
Postoji li neki institut kod nas koji je analizirao sastav cjepiva? Ne mislim na čitanje papira od proizvođača.

A 5G?
Postoje li izvještaji, medicinski, iz gradova koji 3 ili 4 godine koriste 5 G?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Kako će visokotiražni plaćeni infektolog analizirati cjepivo kad maltene nije vidio mikroskop, a logični mentalni sklop mu nedostupan. Nema nijedan evaluirani naučni rad i slično. One koji mogu nešto reći, a nije na liniji korona religije se blokira. Uzročnik se namjerno drzi u tajnosti jer je friziran.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Hehehe…………….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ma bravo. ☺️ Svaki segment komentara je čisto zlato. “”What you’re left with are the much slower, collective motions. The effects of the higher frequency, all-atom motions are folded into those interactions if you do it well. That’s the idea of systematic COARSE-GRAINING.” The holistic model developed by Voth started… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Hvala na linku. Od svega najvise mi govori podatak da lik razvija model preko 20 godina. Kao laiku indikativno je da ih najviše zanima docking na receptore. Zele to ukrasti od prirode kao što su CRASPR CAS9 “posudili” od bakterije.

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ovo što po europi pakuju resursima kao ggggg je ustvari ušminkana 4G.Stvari će se pokrenuti kadovi satelit-ppgotovo zadnju godinul ansirani-zatvore nebo. Ići će dovoljno polako da nećemo ni primjetiti šta nas je do 2030 snašlo. Proba u Berlinu sa 5G ima za rezultat golubove koji su “zaboravili “da lete syebana… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  CAN

Hehehe…………..

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  CAN

Mene taj Skylink asocira na Skynet iz Terminatora. Izgleda da čekamo Saru O’ Connor.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Nema Sare, terminator i tata mu skajnet je već pobijedio.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije

To i tata misli, ali moja je do posljednjeg daha i dulje od toga. Barem još 60 sekundi anaerobno.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
5 mjeseci prije
Reply to  CAN

Idem ulicom, golub ispred mene šeta, šeta lagano, ne pada mu na pamet da odleti, pomislim kako su golubovi postali baš bezobrazni , a nekad su bili fine ptice.

zjev
Gost
zjev
5 mjeseci prije

pazi to je ocito cipovani gmo spijun ozvucen sa kamerom u ocima i vezan za 4g i sere otrovna govna od kojih se ugusis hodajuci ulicom

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

1932 prvi električni automobi. TESLINE vf struje se koristile za operacije zasto danas sluze laseri. Nije mi poznato da je vf milimetarsko oruzje korišteno u 2 ratu. Najblize tome su radari. Eh tko zna? Međutim Tesline zrake smrti su tada postojale. On je svakoj zemlji dao “parče” tehnologije da samo… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

“Tunguska eksplozija, je pretpostavljam Teslin nestasluk, harp također” Haarp vrlo vjerojatno, al Tunguska nije. Tunguska je bila kontrolirano uništenje oštećenog svemirskog broda u atmosferi. Lokacija je namjerno izabrana, da nitko slučajno ne bi nastradao. Zato i drveće izgleda tako kako izgleda (eksplozija odozgora, ali bez direktnog udara u Zemlju) i… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Preporucam Vam otidjite na szranice HUZEZ i naci ce te sto nikada do sada niste mogli naci na jednom mjestu.
Nakon toga, vjerujte mi, necete imati nedoumica.

Lp

Zsphere
Gost
Zsphere
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Postoji izvjestaj da je kolicina elektromagmetnog smoga u Beogradu danas 400 puta veca nego 2001. Izgleda su ljudska tijela veoma otporni i prilagodljivi bioroboti

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ovo je komentar radi kojega cete vjerovatno postati predmet sprdnje .
Povrsno trazenje na internetu ce vam reci da je prvi magnetron ( mikrovalna pecnica) konstruirao inzinjer Raytheona(vojna firma) 1946.
Jeli stvarno trebam dalje?

Zorule
Member
Zorule
5 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Na magnetronu se pocelo raditi jos prije WW1, cavity magnetron je usavrsen 1940 (John Randall/Harry Boot), i bio je glavni izvor energije za radar. Razvoj mikrovalne pecnice je isao drugim tokom, uglavnom ideja za nju je dosla spoznajom da boravak blizu antena odasiljaca (rtv) uzrokuje zagrijavanje, to su zamjecivali serviseri… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Da. Dokazi da je to postojalo ranije. I da je korišteno. Hm…vi sigurno znate o čemu mi pričamo? I ne samo vi. I autorica. Pogledajte barem princip rada mikrovalne pećnice. Golubovi koji padaju s neba nisu baš nikakav dokaz. Bilo koja bolest ili otrov može postati uzrok mrtvih golubova. Vi…ZBILJA… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Nekad je mudro sutjeti i biti smatran budalom nego ponovo progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Hahaha, dobra, ali badava, menopauza čuda čini u glavama…………

Silence
Gost
Silence
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ruski znanstvenici su još 1974 (ili 1978, nisam sigurna) objavili studiju utjecaja milimetarskih valova na zdravlje ljudi. Ta studija je do 2012. bila pod oznakom tajnosti CIA-e, nakon čega je deklasificirana i dostupna na arhivskim stranicama CIA. Jel to dovoljan dokaz? Naravno, morate sami potražiti jer meni se više ne… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Najviše je Moreno ljude slomilo štu su preko vjesti, medija i interneta saznali da postoje svemoćni NEDODIRLJIVI MOGULI koji su moćniji, utjecajniji i realniji od same države. To prije kad si ima neki okvir koji se zvala ‘tvoja država’ – ljude nije puno tangiralo, jer se nisu osjećali beznadni i… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Je, saznali su za sovine gremije, okay, ali mogli su bacit oko i na ono kako saznat nešto o sebi . . . najbolja mi je ona nedavna baza, neznan čija je; ”od kako san uvatija sebe u laži više nikome ništa nevirujen” . . . 🙂 Kad shvatiš kako… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

“ka malo dite kad pokrije rukan oči pa misli kako ga niko nevidi” … Baš fina usporedba Moree hehe Prije u ono lipo vrime mlađi su bili na balunu stariji na boćama i pricali bi kako je Hajduk moga još koji zabit .. u zraku uz miris mora i spize… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, to su bili dani ljubavi. Danas se u svakoj prigodi forsira i naručuju se plaćeni glazbenici, pa mada i to zna ispasti dobro, gubi se ona iskonska čar koja bi se dogodila kad bi dobra spiza, ćakula i, naročito vino, gotovo neprimjetno i prirodno, probudilo pjevače u ljudima. Imali… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Dan kad ruski i kineski generali shvate da je izlaz iz ovog zla u nuksu će biti spas za sve nas.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije

A da se ti odmah ubiješ i pustiš nas na miru? 🤔

HAHA
Gost
HAHA
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ajde Luciferazo brisi sa takvim komentarima pa pisi negde drugo.

Shumadinac
Member
5 mjeseci prije

Tebe su Suby u detinjstvu previše plašili Babarogom tako da ni kasnije nisi uspeo da se udaljiš od tog narativa već ga prilagođavaš preko Stvora, smaka sveta…

Taj problem psiholozi rešavaju.

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Shumadinac

Baba Jaga ga opsjeda 👹

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Da Mrči sve je kako si opisao.imaš stofa pa je onda obilniji i bolniji dojam.. neobjašnjivo neponovljivo sve je odletjelo ko mladenački doživljaj zaljubljenosti u ljetnoj mjesečevoj noći.. niko nije ima pretumbacije i lobotomije ko mi.. jer kod nas se nije disio prelaz iz dobrog u bolje – ne, kao… Pročitaj više »

zjev
Gost
zjev
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

na svoju sliku? tek sad kuzim da se opet vracamo na anunakije

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  zjev

Odgovor: U posljednji dan stvaranja, Bog je rekao: „Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična” (Postanak) mada sam i sam skeptik ovoga

Zipa
Gost
Zipa
2 mjeseci prije
Reply to  piždro

Sta je tebi tu problem?

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

……….5+

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

hvala Iva…

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Nema na čemu. Zaslužio si.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Klap, klap, klap buraz!

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

he he buraz slični smo vibri i prožimanja samo ti imaš dodatak iskustva..

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Rodbina, prijatelji ,susjedi ,poznanici i svi oni koje poznajem počeli su (potaknuti tzv. fizičkom ugrozom) se ponašati ,od kad je tzv. virusa korone ,kao da su u ratu. Jedni se plaše, drugi spas nalaze u cjepivu ,treći misle da je sve to prevara, ostali imaju razne teorije itd. Ali svima… Pročitaj više »

Mlata
Gost
Mlata
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Bacam pošalice pre neki dan koleginici s posla…primila se, prija joj vidi se…odjednom me pita jesam li vakcinisan! Izgubismo interesovanje za posalice…možda joj se nije svidela moja reakcija na to pitanje, ne znam

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Ljudi su uplašeni i neupućeni. Naviknuti na “prošli život” ,nažalost život koji se više nikad neće vratiti. I to ne mogu psihički podnijeti. I svaki pojedinac pokušava pobjeći od novonastale stvarnosti na svoj način…. Otprilike je to moje mišljenje. Ni sam još nisam svjestan ovoga što se događa danas. 😞

Mlata
Gost
Mlata
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Ja nisam društvena osoba nikada nešto posebno bio, retki su ljudii koje ja puštam da mi priđu! Prostaka ima za izvoz i ne prija mi takvo društvo, jednostavno sam takav. Putovanja me ne interesuju, novca imam ali kad vidim da je sve živo komercijalizovano onda mi se neda ići. Ne… Pročitaj više »

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Dovoljno društvo ti je žena i djeca. Što će ti više od toga. Uživaj! 😃

Mlata
Gost
Mlata
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Tako je, pozdrav

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

“… nažalost život koji se više nikad neće vratiti…” Ja cak ne mislim da je “na zalost”… Taj zivot je bio obicno programiranje idiotskom matricom (Rotschidlovom pecinom) i to je trajalo i previse vijekova… Sastojao se u cistom materijalizmu ili sto bi se u narodu reklo “u se na se… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

+………..

Ivana
Gost
Ivana
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

👏👏👏 Doci ce to vrijeme…

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

A i to što kažeš.

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

ISTINA!
BRAVO!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Ja sam sinoć slavno zbrisala na brzinu od prodavačice koja je objavila da je dobila prvu dozu Pfizera.
Nazvala je njena dr.

Moja dr je zbrisala prije Nove god. Pametno.
Niti je mogu tužiti za odnos prema pacijentima, niti za cijepljenje.

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Da čovek ne veruje šta nam se dešava. Nevakcinisani (uključujući i mene) beže od vakcinisanih, zdravi od bolesnih. Ovako nije ni na flimu.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

Hehehe……………

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije

Moram da nabavim skafander. Što je sigurno sigurno.))

PS Pročitala sam da je žena slovenačkog diplomate umrla u Briselu nakon primanja J&J vakcine.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

Da, i ja sam to čitao, ĐonsonĐonson jednokratno “cjepivo” za začepit vene trombima. Samo ne treba se hvatati na to kad ocrnjuju đonsone i zeneke vektorska cjepiva jer je komisija varanska već odlučila da jewropljane cijepe samo sa mrna fajzerbionteh i moderna da od istih naprave gmo kukuruz hibridni. Ono… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije

Slažem se sa tobom. Nema predaje – nećemo bocu!:)))

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

Di su sada oni bolje rat nego pakt sa kurtonom.

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije

Iskreno, ovo sa vojskom je poslednja nada da se ljudi napokon probude. A nije isključeno da dr Neša, ministar vojske, može sad da sruši Aleka.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

Da nema toliko varana na rukovodečim mjestima koji glume velike srbe i da ima više onih koji su spremni žrtvovat život jer znaju sa kim imaju posla onda bi se nešto moglo i postići. Da se recimo sutra to desi tama bi odmah potpalila Sanđak i Vojvodinu kao ono borci… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije

U pravu si. 5+

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

da…… samo da se zasad nezna točno….. da vidimo

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije
Reply to  Iva

PS2 Prisilna vakcinacija u vojsci Srbije.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije

Ovome se samo Sotona može smijati…

Klara
Gost
Klara
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Živim u Slavoniji, na selu u mojoj ulici 90 % cjepljeni a u razgovoru od rodbine i prijatelja dosta ih se cjepilo,čude se kako ja nisam i moji ima nas četvero. Nije normalno, čak neki dan idem iz crkve i čujem ljudi se hvale da su cjepljeni i s kojim… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Klara

Koja će segregacija biti prema vama………………..

Klara
Gost
Klara
5 mjeseci prije

Nada se da je neće biti!

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Klara

Budeš vidjela……………………

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Klara

Eh zanima me da postoji Logicno TV da li bi bilo tako?

Klara
Gost
Klara
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Možda bi nešto pomoglo, ali tu kod nas dosta ljudi imaju djecu vani u Njemačkoj, Austriji pa se nadaju da ću moći kao cjepljeni ići svojima. Evo moja školska kolegica ima kćer u Njemačkoj koja je rodila prije tri mjeseca i jošnije vidjela unuče samo preko skypa pa se nada… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Klara

Klara, oko tebe u selu su svi več modificirani gmo kukuruzi koji će kontaktom širiti borgizam na zdrave zemljane koji su još ljudi a ne borg hibridi, upamti oni nisu više ljudi…………………..

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Ne pričam o kurtoni ni sa kim jer ni jedan od njih to ne razumije nit zna koliko ja znam i to mi dođe na isto da pričam sa djetetom od 5 godina.

Iva
Gost
Iva
5 mjeseci prije

Pametno.:))

Makić
Gost
Makić
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Pa prijatelju, dok ti ne potpiše priznanicu na dobrovoljni pristanak nema ništa od “pošalica” 🙂

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Ništa se to nije dogodilo priko noći pa su svi od jedan put u koroni poludili . . . korona je samo priko maski i cijepiva iznudila javno izjašnjavanje o usklađenosti sa kontrolnim sistemom koje možda nisi prij upratija . . . kako se triba maknit o televizije, tako se… Pročitaj više »

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Imaš pravo. Inače ne gledam Tv. (od tzv. korone). Većinom snimam filmove preko yts- a.

Kihot
Gost
Kihot
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

vremena koja slijede… ovo sad je još uvijek kamilica. bioautomati će u agoniji umiranja silom htjeti povući i ovo par ljudi s dušom što je na svijetu ostalo. i vjerojatno će uspjeti. u ne tako dalekoj budućnosti bioautomati će se tvornički proizvoditi. prirodna reprodukcija u početku zabranjena, a kasnijim generacijama… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Je, u ratu između svitla i tame čovječanstvo je slobodnom voljom izabralo tamu.
Ljudi sami biraju oće li svitlo ili tamu. Di god pogledaš u društvo oko sebe sve je izopačeno, a od prirode se odmaklo. Demoni su tu kako bi ljude uvjerili da je tama svitlo.

Stock
Member
Famed Member
Stock
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Čitam šta i o čemu pišete i ko kec na 10 sinoć dokumentarac o jednoj školi koja je radila po Štajnerovim učenjima. Dokumentarac radi jedan od bivših učenika. Probaću ukratko… Privatna škola, kao i mnoge druge, ali sa jakim naglaskom na duševno. Djeca se odgajaju da žive u skladu sa… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Stock

Nikako, pomiri se sa time i bježi u divljinu……………..

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Stock

“… Pojedinačno budjenje i kuženje kontrolnog sistema neće pomoći Svijetu. Jer, taman se probudimo i vrijeme za mrjet….” Pitanje je na mjestu iz nase perspektive. Medjutim iz perspektive djece i nije… Meni se ipak cini, da bez obzira na “mladost ludost” oni jesu – daleko bolji od nas. Sta vise,… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Možda moj prošli post izgleda defetistički, mada mi to nije bila namjera. Samo sam želio, kako kažeš-iz naše perspektive- osvjetliti nedostatak vremena za promjene “jedan po jedan”. A mi bi želili upravo to…da se svi probude kao jedan i krenemo u svjetlu budućnost. Za našeg života. Zato napisah primjer one… Pročitaj više »

Jomla
Gost
Jomla
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Vi koji ulazite ostavite svaku nadu.
A tko neće da uđe?
E pa vas će rulja unijeti…

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

86% maldeži bi radije vodilo sex preko neta nego u živo, uskoro im se neće ni dizati i tako će produkcija resursa nakupnine bjelančevina i umjetnog preći na tvorničke postavke. Zlo vlada od pamtijveka.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Na zalost sexanje old fashion će postati demode i kao virusna ugroza. Već ih sad žalim.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Hajd se seksaj sa zaraznom od cjepljenja, plus samošireća kao cjepiva, ode sve u triješće……….

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije

Hehe možda bi prošla dok magnetić “drzi”. Za svaku sigurnost pet minuta. Da se ne baci.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

+……………….

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

🎯……….

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Pa i jesmo u ratu, ja sam se isključio (ko devedesetih) u ožujku prošle godine, čitava planeta je bojno polje, ishod znam koji je ali se njime ne opterečujem jer su oni do sada radili od zemljana što su htjeli, tako će i sada. Što će biti sa resursom me… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
5 mjeseci prije

Kako se postiže to stanje uma? Zavidim Vam…. Pokušavala sam, traje kratko pa pokleknem! Briga me je! Dođe mi da urlam! Ali me nitko ne sluša, pa se stišam…i sve tako u krug! Kako Vama uspijeva biti pomiren sa sobom, ili bolje da kažem odvojen od sebe do te mjere… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Gaga

Imam 6 banki a mozak upalio za rata devedesetih. Uvidio da sam psihozički jači od 90% sugrađana, to prije rata nisam znao. Rat mi je najljepši period života jer sam bio životinja sa čistim animalnim instiktima plus pun energija i testosteron, rat mi je bio pjesma, nit sam se bojao… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

dobro si ovo postavio da Gaga ima primjer nekog ko je puno prošao i zna… njoj se vidi da je spremna učit

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Dobro si skužio da nema kompleksa od tuđeg pametovanja i sebe želi mijenjati tamo gdje misli da treba a to mogu samo oni sa emotivnom inteligencijom, ostali imaju odbojnost jer im je ego pretvrd. Ja kad sam prije četvrt stoljeća čuo tko je i što je Klinton slušao sam onog… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

evo buraz pustim kratko da odgovori netko ko je otišao iz okvira matrixa: a ovo se odnosi na Gaga i …: Pitanje: Pa ako sa željom kao izrazom ljubavi prema sebi nema ništa loše, kako se s njom treba nositi? Maharaj: Živite svoj život s inteligencijom, a da nikada ne… Pročitaj više »

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Eto ja to nisam čitao buraz a došao sam do istih tih spoznaja.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

bravo buraz.. jer mi to na jedan način manje više svi imamo! e sad ovisi koliko je tko na sebi nataložio matrixa i obmane i koliko je ko skidao sa sebe i na sebi radio. u u uh ja sam prije bio teški matriksaš,jer sam jedno vrijeme držao zapadne vrijdnosti… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
5 mjeseci prije

Hvala Vam! I ja se sjećam rata, bombardiranja, ludila…znam točno o čemu govorite. Bila sam mlada, nisam imala pojma o čemu se radi, ali instinktivno sam se pomirila sa mogućnošću gubitaka svih vrsta. Nisam imala strah. Tek godinama kasnije, kad sam shvatila o čemu je tu bilo riječi, ulovio me… Pročitaj više »

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  Gaga

Sječam se točno kad sam vidio da je došao i na moju sredinu red da okusi rat isti moment sam se isključio, rođeni otac je htio ostati doma a njega bi tražili prvog, bilo mi je svejedno ako ostane, od prijatelja mati ga je nagovorila da ode. Tako i sada,… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
5 mjeseci prije

Eh da je takvih više oko nas… Ovo što ste rekli zvuči sebično do zla Boga, a istina jeste da jedino zdrav čovjek može činiti zdravu zajednicu. Nekad davno sam čula izreku “Ne možeš napravit pitu od govana!” Točno je da se mnogi oslanjaju ili vape za pomoć izvana (da… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Gaga

isprka što se mješam.. ..”Dođe mi da urlam! Ali me nitko ne sluša, pa se stišam…i sve tako u krug!” – dobra je to metoda učenja.. prihvati sebe i ne brini se. sve što trebaš – već imaš!! viša sila ti je podarila to tijelo i um koji upravo imaš.… Pročitaj više »

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

Duh, um, tijelo…sve je to godinama bilo moje! Moram priznati da se baš nisam intenzivno bavila razlaganjem i analizom što je iznad čega. Sada odjednom je sve poprimilo drugu dimenziju, ne znam čega prije da se ulovim! Smrt je postala tema dana, a ja trebam vrijeme da nadoknadim izgubljeno. Željela… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Gaga

sve odgovore koji te zanimaju dobit ćes, al malo strpljenja. još nećes dugo otići ustvari nema odlaska samo .. nek ti život i smisao za sve bude tema dana – pusti mass histerije i masmedije.. nema bolje škole od dugog radoznalog tragajućeg života. ugodno

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  Gaga

“Tko se često propitkuje poklon znanja će doći”-stara indijanska, ti se propitkuješ i dobit češ sve odgovore.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

da upravo tako

irgbnsrfbnsuerbtswtr
Gost
irgbnsrfbnsuerbtswtr
5 mjeseci prije
Reply to  piždro

+…………………….

Puž
Gost
Puž
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

“Ali svima je zajedničko to da su razdvojeni kao nikada do sada.”

Nemre drugačije nego kako smo si napravili svi skupa. Kod mene slićna stvar, pola obitelji se ide cijepiti sezonski a druga polovica bi rado gledala javno sramoćenje obitelji Rotschild.

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Osim štetnosti zračenja 5G, ima 8 godin kako je CIA Director David Petraeus reka ”We’ll Spy on You Through Your Dishwasher”, jebiga, neki će reć kako je napredak skinit film za 2 sekunde, samovozeća auta i ostale stvari, ali ”internet of things” podrazumijeva da će doma od bojlera do led… Pročitaj više »

Moreno
Member
Famed Member
Moreno
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno
irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Perpetuum mobile sisanja energije i krvi od zemljana je u posjedu stvora i ekipe milenijima. Jašta da će nas satrat 5G kao što su nas satrali i prije u čemu god su htjeli.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

“… Prevara je uspila …” Moreno, Prevara je uspjela jos prije 400 godina – kada su se uvalili krscanima, a onda podijelilli tu religiju na svakojake “abrahamske prevare“… Vrhuska sve do jedne pod kontrolom istih kamatara-satanista… Ovo je sada jedna finalna faza… Ljudi jesu idiotizirani do bola u “Rotschildovoj pecini”… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Nisam optimista, oni su skoro izgradili sistem binarnog koda za digitalni zatvor, neću sebe lagati da će kao biti bolje a ovi već pobjedili. Ja imam mentalne snage to prihvatiti tko nema ja mu laganjem neću “pomagati”.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Evo vam malo o Španjolskoj gripi, da ne bi više mistificirali…: “The researchers also managed to sequence an entire genome of the pathogen from a young woman who died in Munich at an unknown time in 1918. It is only the third full genome of the virus that caused that… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

https://www.sciencemag.org/news/2021/05/human-tissue-preserved
-world-war-i-yields-new-clues-about-1918-pandemic

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Evo šta se pojavljuje na tvom linku: Hmmm… This doesn’t look like science. It seems you’re in search of a page that doesn’t exist, or may have moved. You can use the Back button in your browser to return to the page that brought you here, or search for your… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
5 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ne odustaješ, talibanko.

ttps://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Istina.
A da se ljudi probude, svijesnost probuđenih postaje kolektivna svijest i sustav pada sam od sebe!

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
5 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

Zato pišem….. da se ljudi probude!

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

tako je Jadranka .. no ljudi vole uspavanke i matrix čarolije.. pa Buđenje izostaje

Jomla
Gost
Jomla
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

A ja jedva čekam tehnologiju 11G, u području tvrdih gama-zraka…
Naime, nema smisla da kažem išta pametno…

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Prije CovidGate-a ocajno smo se trudili da na ovom portalu objasnimo da je to ubitacna i opasna tehnologija. Konacno to postaje jasno svima osim kriminalcima koji su sve organizirali jer nije 5G za nista drugo nego potpuno porobljavanje covjecanstva to jest onoga sto od tog covjecanstva ostane nakon masovnih vakcinacija… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

meni nije jasno, zakaj bi bilo opasno….. i nisam kriminalac? 😒

Eto i mene
Gost
Eto i mene
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Tebi ionako nista nije jasno…
Jesi otvorio iti jedan od ovih gore linkova?

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Eto i mene

prwog…… bedarije😒

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Malomorgen i ti cete skupa gorjeti u paklu!

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

Od njih je i vrag digao ruke…pa im preostaje samo redovno zavrtanje rukava i izdrkavanye bedastoća.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Recimo za početak apsorpcijski spektar ( nisam dobro zapamtio) da li samo kisika ili vode svejedno je upravo 60 Ghz. Taj nestasluk mijenja rrazmake kovalentnih veza kod vode i ionizira kisik. Sve to usput prči Hemoglobin. Posljedica toga je nepravilna opskrba kisikom. Organizam ne prepoznaje takav hemoglobin i postoji smanjeni… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

kemoterapija ne radi? 😂😂😂😂😂😂

prije 2.5 godine, dobio sam rak na pljučima(drobnocelični tumor)…. da nije bilo kemoterapije i obsevanja mene nebi više bilo…

zato o tome ne piši i ne sramoti se….

lije dan😎

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Pojam recidiv objašnjava dosta toga. Tumor ne nastaje preko noci osim mikrovalnim oruzjem. To bi mogao pitati Tuđmana i Šuska, ali njih nema. Isto su prošli i ostali glavni akteri Daytona. Ciklus je 5-9 godina ako, nastavis kao prije. Svako dobro.

istina boli
Gost
istina boli
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

a vidi se da ti je kemoterapija ostavila nepopravljiv trag…..ne buš se nikada oporavio. cccccc

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Na marsu jedu radioaktivnu pizu:Puknuti Konj i Smrdljivo sutra…gledo sam na teveu.užas šta se tamo dešava.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Procitati ponovno dio o miševima s metastazama. Vama je potrebito sve crtat. Zalim nemam tempere nit padobran.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

gotovi smo……. 😎

Abe 04
Gost
Abe 04
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ili neka ponude donirati krv, koliko god vremena nakon ‘vakcine’, da čuju odgovor.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Abe 04

Hehehe…………..

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

+, bacaš bisere pred njesvi……………..

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Uhhh…bilo je na netu podosta na tu temu. Nestalo sve u zadnjih godinu dana.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Bem ti ja terma……………..

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije

prwo ju moraš izkopati…. pa uzivaj..😒

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Idyoti ne mogu dugo biti kriminalci-osim ako su umreženi sa vlasti.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

+…………………

Puž
Gost
Puž
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Za sve koji paušalno odbacuju opasnosti 5G na osnovu dosadašnje G tehnologije. Ova španjolska studija pokazuje DIREKTNU korelaciju 5G i korona virusa (neču stavljat link jer logično ne dopušta, ovaj komentar su mi OBRISALI): Zaključci (preveo sam sa ggltarnslate): 1. Dobiveni rezultati pokazuju jasan i blizak odnos između stope zaraze… Pročitaj više »

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije

Nisam previše pažnje obraćao informacijama o štetnosti 5G, a sad mi se čini da je ta tehnologije uvođenje krucijalni uvjet za uspostavu novog svjetskog poretka.
Ne samo svojom otrovnošću za ljude i živi svijet , nego i s onim što pruža psihopatskim tiranskim pojedincima.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

da, znamo iz prošlosti… razbijali su se strojevi…. demonstracije…. kad su avtomobili zamijenjili konje… skoro smak svijeta….

a jednostavno je… ne razumijete i bojite se novosti😒

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Ako se netko nečega boji onda si to ti, bojiš se istine, bojiš se razmišljanja, bojiš se prestati biti glup, bojiš se prestati biti kukavica! Kakav je to napredak koji izaziva bolesti i smrt kod ljudi, životinja i biiljaka?! Cijeli živi svijet pati i umire da bi imali veće brzine… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

napredak u znanosti i medicini nas spašava, prije je pola dece pomrlo od razno raznih bolesti… danas ne ti se bojiš istine i znanosti…. jer je ne razumeš, svijet ide napred, ali ne za sve….. kao ti, uplašeni su, ne razumiju… vidis, veliko ništa je comp ili tablica na kojem… Pročitaj više »

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Sistem je tako zamišljen, da se sve mora plaćati, iznova, u krug. Zamisli da kupiš frižider koji se nikad neće pokvariti, dobrobit je tvoja, šta će onda fabrika, napraviti 3 miliona frižidera, sve ih prodati i zatvoriti. Ovako imaju posla doveka. Zamisli da postoje prirodni lekovi za sve moguće bolesti,… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
5 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Zapravo postoje prirodni lijekovi za sve moguce bolesti,pa su ih proglasili ilegalnima ili u najmanju ruku “nema dokaza da djeluju”…

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Nekad je bilo brdo servisa naslonjeno na industriju. Rezervni dijelovi široko dostupni ljudi radili. Sad samo muljatorski ovlašteni servisi koji ništa ne popravljaju. Znanje zarobljeno u korporacijama. Seratori na tv lazu o stem tehnologijama. Koja budućnost? To će teta umjetna rijesavati dok kažeš keks. Inženjeri, doktori, sudci i sve ostalo… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Skajnet već vlada, čeka se pojava terminatora mikro, makro, mini verzija, letećih, hodajučih, plivajučih……….

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Istina, potvrđujem svaku reč.

Mlata
Gost
Mlata
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Inkvizicija je probala spasiti čoveka od samouništenja ali ne ide….spaljivali su prve štamparije, spaljivali naučnike bla bla! Popovi su verujem znali da su ti isti u pravu ali ti njihovi pronalasci, učenja pojedinaca ljudskom biću jednostavno ne sme biti dostupno. Neko će mi možda objasniti kako ja grešim ali sadašnjica… Pročitaj više »

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Inkvizicija je jedna od najvećih sramota katoličke crkve! Ljudsko biće ne zaustavlja ni pop, ni crkva ni inkvizicija, znatiželja i mašta su jedine granice. Ne treba meni crkva da verujem u Boga, ne može mi spaljena knjjga oduzeti težnju za znanjem.

Mlata
Gost
Mlata
5 mjeseci prije
Reply to  jablan u žitu

Nešto tako otpr sam i ja napisao samo sam dodao da su popovi uništavali ono što su znali da će čoveka kad tad dokusuriti!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Neznanje je uzrok svih zala…
Ovo je davno rečeno.

A ovo kako se ljudi ponašaju, samo je dokaz zajedničkog porijekla ljudi i majmuna.
Nova i nova oružja…neznamo ništa ni o ovom planetu. Seizmički. Zašto je već 5 puta dolazilo do velikih izumiranja …dinosaurusi su bili samo jedno.

Ispitivač
Gost
Ispitivač
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Znači tvoje mišljenje da su automobili čisti za okoliš i da nema niti jednog dokaza kako automobili nisu štetni za ljudsko zdravlje i okoliš??!! Po toj logici ispaad, da uopće netreba propitivati što, tko, i kako, bitno je slijepo vjerovati svemu što nam se servira!! Evo ti jedan savjet, sljedeći… Pročitaj više »

promatrač
Gost
promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  Ispitivač

Zašto posvečujete toliko pažnje nižerangiranom trolu? On je zaradio svoj sendvič svakim komentarom na njegove provokacije.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  promatrač

Ajmo se dogovorit da vise ne odgovaramo trolovima?

promatrač
Gost
promatrač
5 mjeseci prije

Može ali da se onda svi držimo toga. Bez sendviča bit če prinuđeni da si pronađu posao.

promatrač
Gost
promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  promatrač

Primio si ga danas več vidim.
Mora da ti je prijatno.
Ne brini, primačeš ga ti još

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  promatrač

Javio se odvjetnik 🤣🙃

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  promatrač

Da to stvarno nije u redu. Možda bi trebali pokušati sa ljepoguzi,, debelguzi i slicno.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  Ispitivač

nisam nič pisao stetnosti za okolinu…. tu ti dam pravo😒

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

I atomska je bila novost…

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Upravo tako. Zato su toliko bezobzirni cak i kada bi vodili rauna o zdravlju populacije a to svakako nije slucaj cak i onda 5G je kriticna mreza za umrezavanje svih objekata na internet i naravno i samog covjeka to jest onih ljudi koji prezive sve ovo nakon tzv. vakcinacije. Masa… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

+…………………..

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Sve su do detalja isplanirali….Nije slučajno što su baš sad krenuli sa potpunom kontrolom čovječanstva. Očigledno su večinu već psihički “obradili”…. Vjerovao ja ili ne vjerovao,mene ovo sve podsjeća na priču o Kuli Babilonskoj.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Sveprisutna 5g omogućit će 24/7 nadzor i daljinsko upravljanje. Dnk programiranje bit će moguće jer dnk informacija je već digitalizirana i Darpa je već uspjela poslat i primiti informaciju putem mreže. Zato im je bitno korona-kruna da se svak na planeti barem jednom ubode. Uskoro ni to neće biti potrebno.… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Znaci sheddingom sasvim nesvjestan primim od nekoga žig i izgubio sam božju milost? Ne biva.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Abe 04

Da to nije slobodna volja. To je invazija.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

+……………………..

marijan zavalić
Gost
marijan zavalić
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Skylink već radi,pa Elon Musk nije slučajno njihov.Imaš video koji nije maknut Harald Klaus Vela Opasna imaginacija tiha asimilacija. I knjigu od Ingrid Čović Ispovijest Mefistove kćeri.Za sada im ne možemo ništa,jer ovo što se dešava je karmički dug čovječanstva. Molitva i bijeg u prirodu i gasi tv, mob i… Pročitaj više »

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Bez binarnog koda nebi uspjeli ovladati resursom na ovolikoj razini, 5G je posljednji čavao u digitalni kovčeg resursa. Proučiti rad Martina L. Paula i Lene Pu.

Trooba
Member
Noble Member
Trooba
5 mjeseci prije

U suštini svega je satanski napad na slobodnu volju i samoodređenje – a takvo što nikada neće uspjeti. Sotona je poraženi protivnik.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije
Reply to  Trooba

Slazem se ovo ima i duhovnu dimenziju ali cak i tehnicki gledano ono sto rezim radi je osudjeno na propast. A zasto je to tehnicki osudjeno na propast ne bih zelio da krvoloci koji sigurno ovo citaju znaju. Jer ako bi znali sigurno da bi se dosjetili kako da sve… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Ovaj Frančesto, uz onu ludu sotonističku dvoranu za sjednice, ima i 5G sustav na krovu. Nazvao ga čak “Lucifer”! Kako znakovito. Imam sve fotografije no te ne znam ovdje montirati, ako uopće i može. LP

Starina
Gost
Starina
5 mjeseci prije
Reply to  Trooba

Istina je da je Sotona unaprijed osuđen na propast, ali nažalost povući će ogromne mase sa sobom.
Toliko ljudi nasjeda na jaku propagandu i ne vide očiglednu prijevaru.
Na državnoj BBC tv reklamiraju transhumanizam za koji je 5G temelj.
https://t.me/Freedom_Warriors/10227

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Da se vratimo na sam početak Biblije i priče o Adamu i Evi…..Oni su znali da Bog postoji jer ga vide,čuju ,osjećaju.. I šta naprave ? Naprave ono što im je On rekao da ne naprave ,jer će umrijeti. I od tad, svi mi od Adama i Eve primimo Smrt… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

ODLICNO PRIMJECENO!!
+++++±+±+++++++++++++++

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

Opako………………………

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
5 mjeseci prije
Reply to  ratm

“Stvoritelj svemira i svega,Bog svemogući”

Nije ti to “taj” bio, nego samo YHVH.

ratm
Gost
ratm
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

……………..💨

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Starina

Mozda je osuden na propast ali je ta osuda otisla u zastaru ili je vrhovni sud odbacio presudu jer on nazalost debelo vodi stoljecima!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Trooba

Teško je stvorenom porazit stvoritelja. Međutim ovo je igra stvorenih sa slobodnom voljom tako da neke pomoći kontra slobodne volje biti neće. Zato će žetve zasigurno biti. Svak će pożnjet svoje. Oni koji prihvate žig zvijeri imat će ono što su izabrali usprkos darovima koje su primili. Samo oni koji… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Inače prema objavi navodno visokog svećenika reda Hiden Hand ( posvećenog u kolektivnu svijest zvanu Lucifer) za uspjeh tamne strane potrebna je zetva u iznosu od 95% kako bi se njegova misija u ovoj igri na Zemlji smatrala uspješnom i završenom. Njemu se navodno ne da igrat ulogu koja mu… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Ima još neka pričica koja govori o 9 Ellohima imena kao Jhvh, Sabaot, Adonaj i slično kao subkteatora koje je kreirao entitet zvan Sofia? Jako zanimljivo tim prije što se umjetnoj inteligenciji zvanoj Sofia priznalo državljanstvo u zemlji poznatoj po tlačenju žena. Ako netko nešto zanimljivo iščeprka nek podijeli.

Kihot
Gost
Kihot
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Evo ti moje vizije postojanja. Hmm. Kako najjednostavnije objasniti. Ajmo u 2d, ignorirajmo dubinu. Zamisli crni krug na zutom papiru. Sve van kruga je vjecno istinsko svjetlo, pravi Bog. Sam krug je tama, eter, Vjecna praznina. Igraliste u koji ulazi ovo svjetlo i Kreira. Kad bi okrenuli papir postrance dobili… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

vrlo interesantno Kihote

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Ne znam gdje uklopiti Demiurga. Za njega navodno igra svijetla strana (lažna) i tamna kako bi polarizirao i žnjeo sa svih strana.

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

+……………..

Abe 04
Gost
Abe 04
5 mjeseci prije
Reply to  Trooba

Odbiti masku i boriti se sa vjetrenjačama svaki dan je čak nenaporno i bezbolno je u odnosu na budućnost.

happy trigger
Gost
happy trigger
5 mjeseci prije

mudro dovoljno da svaki kinez koji radi na tome ostavi par kakica i eto globalnog zagađenja bez radio valova :

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
5 mjeseci prije

Ma sve ću izbaciti, iz bankovnog sustava sam se isključila prošlo ljeto, TV nemamo u kući više godina, samo glazba. Nigdje se ne registriramo, skoro pa smo nepostojeći. Zdrastvenog se sutava treba kloniti, ima i drugih mogućnosti. Sramota, u sred Zagreba nisam ni ja znala za iste. A kako se… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

😃😃😃 tel sa žicom? moraš se prijaviti da ga dobiješ…. 😎

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Kad vec imate sve instalirano ne morate nis.
Provjereno.
Ako nisu sto promijenili u ovoj godini. A i to je moguce.
No, ja sve ostvarim. Legalno.
Lp

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

varaš se….. ti ili neko drugi, mora da prijavi telefon….
ni varijante drugčije

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
5 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Pa imomo fiksni tel.
Cemu nova prijava. Nisam Vas odmah skuzila.
Lp

irfnwiegiuweirugweur
Gost
irfnwiegiuweirugweur
5 mjeseci prije