Američka veleposlanica najavila reviziju politike Washingtona u Ukrajini

Marie L. Yovanovitch
20 komentara

“Američki državni tajnik Rex Tillerson istražuje sve mogućnosti kako bi se što bolje upoznao s procesom pregovora o sukobu u Donbasu, a Washington preispituje svoju politiku prema Kijevu, rekla je trenutna američka veleposlanica u Ukrajini”, Marie L. Yovanovitch.

“Mislim da preispitujemo našu politiku prema Ukrajini, a vjerujem da ćemo raditi na vrlo pozitivan i odlučan način”, rekla je Yovanovitch.

Prema njezinim riječima, SAD namjerava “podržati Ukrajinu koliko je to moguće”, a Rex Tillerson sada “pažljivo proučava sve mogućnosti”, prenosi ukrajinski UNIAN.

Američka veleposlanica nije htjela govoriti o posebnim detaljima.

Ranije su američki mediji izvijestili kako će administracija američkog predsjednika Donalda Trumpa ponovno pokrenuti pregovore o mirnom rješavanju situacije u Ukrajini. Tvrdilo se da je Trump na sastanku s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel rekao da odgovornost za krizu u Ukrajini mora snositi Europa, ali je dva mjeseca kasnije odlučili promijeniti mišljenje.

Marie L. Yovanovitchrevizija politike
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
gostgost
6 godine prije

treba se samo sjetiti koji su veleposlanici djelili kolacice na kijevskom majdanu mirnim prosvjednicima banderinim sljedbenicima ukrajina je zemlja u koju su vojnim udarom potpomognutim izvana dosli na vlast profasisticki sljedbenici koji sada imaju i ozbiljne vojne formacije koje ne bi dopustile postene demokratske izbore stvar moze rjesiti ukrajinska vojska uz zajednicku potporu sad a i rusije

Jirźi
6 godine prije

Žgadija nacistička ništ ja takvima ne vjerujem ni kad ti kruha nose pljuc pljuc pljuc zločinci

MilanCZ
6 godine prije

Ukrajina od iduce godine ide pod kontrolu donbasa ili novo osnovanih republika,sadasnje rukovodstvá u Kijevu su odbrojani daní,do kraja godine své ce se to rijesti,nova politika amerike i globalna politika ide ciljem dá Ukrajina ostyne cijela Ali sadasnjih fašistickou glupani i rukovodstvá ce nastati preko noci.Ukrsjini je takva kriza,napuhani balón i pitanje pár daná dá své to pukne..razne izjave ukrajinskog politicari neuzimajte za istinu,moraju lagati jer nista im drugo nepreostaje,njima su daní odbrojani.Da Rusija hoce za 24 bílá bi u Kijevu,rusi své to znaju,cekaju káď se své to raspane,dobiti ce Ukrajinu bez ispaljenog metka Npr.ukrajinska vláda ovih Dana uvidí vizni režim sa rusijom..a u rusiji rádi preko 3 milioná ukrajinaca,sami sebi kopaju jámu,vuku poteze kóje věže sa realnoscu i razumim nemaju.

Georgij Žukov
6 godine prije

Nesto mi na ovoj slici skepticno gledaju ukrajinsko americki dzenerali u dokument koji im je urucila nato kuririka Marie L. Yovanovitch,kako se kod nas veli , ” gledaju ko tele u sarena vrata”:)

jale
6 godine prije

Komunisti NATO Grčke zaustavili NATO konvoj, a mi, nafurani da smo bili najveće komunjare na svijetu, veći i od Staljina, ćutimo i sjedimo ko pizde. Ne moramo biti komunjare ko grci, ali im možemo i mi stati na crtu. Di si Žukov? Ajmo, maršale!

Osoba C
6 godine prije

Po izrazima lica, čini mi se da se upravo spremaju Ukrajincu objasniti da će morati uzeti rusku domovnicu.
Imajuu ruci ”specimen”.

Sarajevo
6 godine prije

Yovanovitch je ustvari americki Jovanovic.

Tomica
6 godine prije

Nisu zadovoljni obimom i rezultatima pokrenutih akcija protiv Rusije pa otuda i revizija politike. Jednostavno nema više bezuvjetne pomoći, Kijev mora više da se trudi i uradi. Koliko postignu, toliko će ih SAD podržavati.

disko man
6 godine prije

Putko je izgleda skontao da treba davati vise izjava jer je Tramp show man

Blues
6 godine prije

Baš bi bilo dobro da SAD u Zagrebu postavi veleposlanicu Yovanovitch a u Beogradu Horvath.

Tadmur
6 godine prije

Redakcijo, hvala na brisanju.Zasto? Plasite se Ive Banca?? Ili…

subaru
6 godine prije

Rusi moraju biti stalno budni, ovi kuju planove da izađu na granicu.

keko
6 godine prije

Gdje je onaj ukrajinski bivši ministar vanjskih polova, bankarski cvikeraš. Nadam se da će visjeti kad-tad na glavnom kijevskom trgu!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.