Anglosaksoncima treba rat “pod svaku cijenu”

Biden i Johnson
191 komentar

Propagandna brigada na čelu s Bloombergom” pomaže u podsticanju vojnih napetosti.  SAD i Velikoj Britaniji treba rat ‘pod svaku cijenu’, javljaju ruski medji.

Rusija je optužila i američku vladu i zapadne medije za raspirivanje vojnih napetosti i opovrgla tvrdnje da planira napasti Ukrajinu početkom sljedećeg tjedna.

“Histerija u Bijeloj kući otkriva više nego ikad – Anglosaksoncima je potreban rat pod svaku cijenu. Provokacije, dezinformacije i prijetnje su [njihova] omiljena metoda rješavanja vlastitih problema”, napisala je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova u petak navečer.

“Cijeli svijet gleda kako se militarizam i imperijalne ambicije razotkrivaju”, rekla je Zakharova, dodajući da je “propagandna brigada na čelu s Bloombergom” suučesnica u tekućoj eskalaciji. Mediji navode još jedan datum ‘ruske invazije’, kojeg prenose zapadni mediji. Izjava je uslijedila nakon što je novinska agencija sa sjedištem u New Yorku citirala američke izvore koji su rekli da bi Moskva mogla napasti Ukrajinu već u utorak.

Prošlog tjedna Bloomberg je slučajno objavio i potom povukao naslov koji je glasio: “Rusi napadaju Ukrajinu”. Politico i Der Spiegel objavili su slične priče u kojima se citiraju američki dužnosnici koji upozoravaju svoje europske saveznike na potencijalnu rusku invaziju na Ukrajinu 16. veljače. To se poklopilo s govorom savjetnika za nacionalnu sigurnost Bijele kuće Jakea Sullivana, koji je rekao novinarima da bi Moskva mogla lansirati projektile i zračne napade na Ukrajinu prije nego što je izvrši invaziju s kopnenim trupama.

Anatolij Antonov, ruski veleposlanik u SAD-u, odbacio je Sullivanove riječi kao dio “propagandne kampanje”. Ponovio je da Moskva ne planira nikoga napadati.

Anglosaksonski svijet je pred gospodarskim kolapsom. Nije čudo što je London napustio EU, jer je vjerojatno kreator aktualne krize. Pogledajte pažljivo listu zemalja i njihovu platnu bilancu, koja ovisi o izvozu. Sve su ovo informacije Američke službe CIA.

  1. Njemačka  -> + 280 238 000 000 $
  2. Nizozemska -> + 90 207 000 000 $
  3. Nizozemska -> + 90 207 000 000 $
  4. Švicarska -> + 79 937 000 000 $
  5. Rusija -> + 65 311 000 000 $
  6. Italija -> + 59 971 000 000 $
  7. Danska -> + 30 935 000 000 $
  8. Španjolska -> +29 603 000 000 $
  9. Švedska -> +22 239 000 000 $
  10. Norveška -> + 15 230 000 000 $

Je li vam sada jasnije zašto Anglosaksonima smeta Europa i Rusija? Njihove svijet propada. Razotkrivena je globalna višestoljetna monetarna manipulacija koje pogađa sve zemlje svijeta, uključujući i anglosaksonske. Parazitiranjem, pljačkom i ratovima su vladali stoljećima. Zemlja koje su im zasmetale, rušile su mitom i korupcijom, obojenim revolucijama i ratovima. Gotovo svi političari balkanskih država su na neki način upleteni u projekt destabilizacije europskih država koje smetaju anglosaksonskom svijetu.

Kao što jučer rekosmo, ovo je druga faza Velikog reseta, kojoj je cilj gospodarstvo baciti na koljena. Povijest nam govori što se događa kada narod ostane bez hrane. To je početak zla kojeg planiraju, kako bi na kraju ponudili još veće zlo upakirano u fini celofan.

Pamet u glavu naši dragi Logičari. Širite istinu svuda oko vas, jer u protivnom, svi ćemo nastradati. Iznova će u rat ugurati i nahuškati susjeda protiv susjeda, brata protiv brata, oce protiv sina. Ne krvarimo za njihove podle i sociopatološke ciljeve.

Pretplatiti se
Obavijesti o
191 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mirko
2 godine prije

Nikakvog rata nece bit, ovo sve dogovoreno. Narod zaista zaista misli kako postoji neki izbor. Cuj tamo Amerikancima najveci kompetitor Kinezi, a ovi sad hebu Ruse, ma daj

@Email (nije ...)
2 godine prije

Kapitalizam je u osnovi ekspanzionističko imperijalistički, jer traži barem 3% rasta godišnje. Ako ne uspije ostvariti rast onda se urušava.
Da se ne bi urušio ide u ratna osvajanja i kolonizaciju.

mislim
2 godine prije

je, je , samo i da pobjegneš bilo di i zaradiš lovu, stči će te ruka Hrvatskog porznog sustava!

Incog
2 godine prije

Prijedlog: neka se predsjednik USA potuče s predsjednikom Rusije, a narod će gledat, pa ko pobijedi – pobijedi 🙂

Emiliano Zapata
2 godine prije

Kakvim anglosaksoncima?
Ratove potice saka ludaka koji nikad svoju djecu u ratove ne salju i koju briga za rasu,religiju,porijeklo,narodnost bilo sta…

Tupko Glupko
2 godine prije

S naglaskom na Anglosaksonci.
To su SAD, Velika Britanija, Australija, Novi Zeland i Kanada.
Niti jedna nije u Europi – sve su vrlo daleko od nje, a Velika Britanija je otočna zemlja, lako se izolira.
Zato žele izazvati rat Europe s Rusijom.
Zato izuzetni i Britanci šalju naoružanje Ukrajini, a Europi izuzetni šalju vojnike.

Dokurčilomi
2 godine prije

Da. Znamo. U banani su i dužni su. Jedini način njihovog napretka je rat.

Kurwatona
2 godine prije

Dva geliptera

Mlata
2 godine prije

Možda i grešim kada si ti u pitanju…zaista si vidim, bhudala i ne vidiš povezanost svega! Mislio sam sve ovo vreme da se razumeš u šou biznis ali ovaj post te diskredituje kod Mlate!

autor_itet
2 godine prije

Sumnjan da ce biti rat, to zeli duboka drzava

Peter Tosh
2 godine prije

Kakav glup svijet
Najbolje sve poslat u kurac i u planine

Prle
2 godine prije

Samo rat ovo moze i rjesiti. Da ste vi vlast,i da imate ovako glup narod,i to u ogromnim kolicinama,recite sto bi prvo pomislili da rijesite problem. Nevidljivi je pokazao da 80% ljudi nije zasluzilo da postoji. Vlast to zna i pravi logicne poteze. Tko ce se sa sljamom zajebavati i ulagati,pa cekati 100 godina rezultate,i to pitanje hoce li ih biti.

ledeno doba
2 godine prije

ne “anglosaksoncima”, već kabali. istoj onoj kabali, kojoj je trebao i 1. i 2. svjestki rat i koja je imala svoje zmijske prstiće i u oba svjetska rata, kao i u svim velikim svjestkim sukobima, posebno u vječitim sukobima na Bliskom istoku Bloomberg je TV u vlasništvu hazarskog milijardera Michaela Bloomberga, bivšeg gradonačelnika New Yorka. Politico i Spiegel spadaju među najgore kabaline medije.. Politico je elitni kabalin američki portal Der Spiegel, jedan od najkrimilanijih đubretarsskih medija.. Kojemu je Gates donirao oko 3,5 milijuna eura, prije koju godinu (svatko to može vidjeti na portalu Gatesove zaklade, pod linkom “grants”) Kada je ono 2014. srušen onaj malezijski avion, Der Spiegel (kao i pajdaš mu tjednik “Die Zeit”- urednik hazar Josef Joffe), otvoreno su zahtjevali rat protiv Rusije… tko je najviše nayebao u 1. i u 2. sv. ratu? pored Njemačke, Rusija, odnosno SSSR i Slaveni uopće… Iako je Rusija u 2. sv. ratu bila… Čitaj više »

minimoris
2 godine prije

Ajmo ovako……koje su to sve zemlje zapadne Evrope koje imaju tako velike plate,razvijene ekonomije itd…itd…..To su sve nekadasnje kolonijalne sile,neke i danasnje. Koliko sam negde procitao Holandija iliti NIzozemska da sada prestanu svi da rade,mogu ziveti lepo narednih 100 godina,od cega od uzgajanja lala i pravljenja nanula,ili je to od pljackanja Juznoafrickih rudnika dijamanata i pljacke na dalekom istoku.Opste poznato je da je glavna berza dijamanata u Amsterdamu. Velika Britanija…mislim da za njih ne treba posebno pricati,ja ne znam koja je njihova proizvodnja na ostrvu,sem pravljenja svadja i zavadjanja zemalja sirom sveta. Francuska,najvise kolonija po severnoj i centralnoj Africi, Nemacka malo manje kolonija po centralnoj Africi. Belgija,najveca genocidna drzava na svetu,takodje nekadasnja kolonijalna sila. Spanija,jedino ne znam kako su oni propali toliko iako su bili veoma jaka kolonijalna sila nekada i popljackali su ne zna se koliko zlata iz Juzne Amerike …itd…itd…. Luksemburg,smesna drzava sa najvecim prihodom u Evropi….odakle… Svi… Čitaj više »

Busola
2 godine prije

Ako ne bude , već bi trebao narod tužiti mainstream medije za duševne i psihičke boli. Doslovno pumpaju namjerno takvu atmosferu i vrijeme je u Hrvatskoj dići tužbu protiv medija, posebno kada se ustanovi očigledna laž koja je utjecala moguće na zdravlje ljudi.

BTK
2 godine prije

Ko vidi ko ne vidi svi tonemo. Hvala konevidima.

Mlata
2 godine prije

Misliš da su pregovori dugo trajali?

Neznanje
2 godine prije

“usdebtclock”; “usdebtclock-world debt clock”

Ivan
2 godine prije

Čudim se ukrajincima koji ne vide da ih amerikanci huškaju da ginu u ratu s Rusijom, dok će oni bogatiti prodajući im oružje i ratnu opremu na kredit i tako zaraditi na njihovoj krvi. Ljudska glupost je stvarno beskonačna.

Tim Kunić
2 godine prije

Pa neka zarate međusobno, ako tako žarko žele rat, bez nas naravno. Nakon iscrpljujućeg rata između Amerike i Engleske neka se još dodatno podave u krvi građanskih ratova. Može im se pridružiti i Njemačka . Meni je Lada sasvim prihvatljiv izbor dok se ovo troje međusobno ne očamprljaju. Na kraju zar ljudskom rodu nije jednostavnije konačno obračunati sa elitama i vladajućim lozama i oduzeti im bogatstvo, nego klati se međusobno za ciljeve tih istih elita. I njihovi vratići pucaju, samo ih treba dovoljno zakovrnuti. Nemojmo im se klanjati, lovimo ih.

Yugo 45
2 godine prije

Pax Britanica 1000 godina=>Pax Americana 100 godina =>Pax ,neka nastavi ko želi ali trajat će kratko bez obzira šta oni mislili

hiber
2 godine prije

Barem se u pandemiji pokazalo gdje je tko. Rata će biti ako ce pomoći globalistima da se održe. I Biden i Putin su njihovi igrači. Padne li globalizam padaju i njihove klike, uključujući i kinesku. Dakle, anglosaksoncima možda stvarno treba rat, ali rat moze započeti samo Putin. Ukratko, započinjanjem rata samo će se potvrditi ono sto već znamo, a to je čiji igrač je Putin. Međutim, ratovi kada započmu imaju svoju logiku koja ne ovisi o podstrekaču, te često završe suprotno njihovim željama i interesima.

Jery
2 godine prije

Ako jim je do rata vrijeme je da pocnu međusobom i od nas bi bilo korektno da jih pustimo nek uživaju sami u svom sranju! A kako izgleda, uskoro če početi sranje na njihovim vlastit terenima!
A nama je vrijeme da konačno počistimo sve naše đubre koje je u gomilama naraslo, posebice u zadnje 2 godine! A nakon velikog čiščenja naprije izlazak iz svih tih lopovskih i prevarantskih integracija kao sto je MMF, UN, NATO i EU.

ledeno doba
2 godine prije

ova slika, tojest montaža iznad članka, nehotice pokazuje nešto..
lijevo ova fosilna mumija, cionistički prirepak, lutak (sam je izjavio onu poznatu izjavu: ne trebaš biti zhidov da bi bio cionist), desno, malo iza, je hazarski burazer Sorosa, koji kao da ga gleda i kaže fosilnom lutku što treba govoriti..
da se zna tko je gazda

Max
2 godine prije

Anglosasi žele rat i ostvarit će ga pod svaku cijenu.

Slagalica
2 godine prije

Sljedeće dvije sedmice su ključne …

ledeno doba
2 godine prije

rušenje malezijskog aviona 2014. je tada trebao biti okidač za veliki uništavački rat.. ali je kabala tada ipak odustala..

pokretanje plandemije početkom 2020. je bilo uspješnija metoda za uništavanje, – a da se goyimi ne dosjete da ih se ubija

sada se vjerojatno želi postepeno okončati plandemija i preći na stare igre geopolitike i možda malo opet zapaliti rat i klanje…

nekako mi se čini, to je kao neka teza,- da se kabala opet najviše okomila na Njemce i Slavene.. (kao i u dva svjestka rata)
Njemcima (I austrijancima) nameću obavezno cjepljenje,- onako izdhebilizirani i jedni i drugi, da ih pokokaju tiho i neprimjetno..a tvrdoglavim Slavenima koji se slabo cjepe- njih treba sada uvesti u ratove i međusobna klanja… da se sami prorijede. Isto važi i za južne Slavene, ovu nesretnu regiju, gdje je upadljivo, da su kabalo glumci u svih 6, odnosno 7 država, pojačali svađalačku i ratnu retoriku

Grumf
2 godine prije

Evo i da ste sve u pravu, do svakog slova, meni se nameće samo jedno pitanje, šta radi neko kaze 150 a rusi kazu 100 hiljada vojnika na ukrajinskoj granici??

Jelena
2 godine prije

Pa od ratova i osvajanja žive, a “ujedinjena” EU živi po prirodnim zakonima “tko jači taj tlači” jer tržišna ekonomija je uvjetovana proizvodnjom po pravilima i Direktivama EU. Sva sreća da najvećoj i najmoćnijoj članici EU treba plin iz Rusije za proizvodnju.

Ico
2 godine prije

Sižu Rusi, već su u Moskvi!

mislim
2 godine prije

gledam te satelitske snimke ruske vojske, sve uredno poslagano.
što, kad nekog ideš napasti se ne prikrivaš i strateški rasporediš?
ovako poslagane moš ih srediti tako reći jednim metkom, ili to na zapadu sad egzistira mirko i viće slavku u ukrajini “pazi metak”

Perun
2 godine prije

Blackwater ili academy…..Erik Dean Prince (rođen 6. juna 1969.) je američki biznismen, bivši oficir američke mornarice SEAL i osnivač privatne vojne kompanije Blackwater USA. Bio je izvršni direktor Blackwatera do 2009. i kao njegov predsjednik do prodaje grupi investitora 2010. Prince je na čelu privatne investicijske kompanije Frontier Resource Group i bio je predsjednik grupe Frontier Services Group iz Hong Konga do 2021. Princ je sin inženjera i biznismena Edgara Princea, i brat bivše američke sekretarke za obrazovanje Betsy DeVos….unutar obavjestajne zajednice u USA djeluje ne jedna nego vise ,,legalnih ” privatnih pseudo obavjestajnih zajednica sa razlicitim interesima i sferama djelovanja….nekada im se interesi ne podudaraju i to njihovo trvenje moguci je izvor velikih sukoba interesa…u tim trvenjima ne biraju sredstva da uniste suprostavljenu stranu….cilj ne bira sredstva…a ameri su suradjivali i sa ratnim zlocincima i osudjenim osobama za genocid poslije WW2 rata… njihovim analiticarima sada je u fokusu fizicki… Čitaj više »

Meštar
2 godine prije

Dobrovoljni davaoci tuđe krvi lako posežu za ratnim rješenjima. Nadam se da će Putin i Zelenski to shvatiti. Putin je diktator, ali se nadam da neće Ruse povesti u treći europski i svjetski rat. Tu su Rusi gubitnci. Najbolje od Rusa će ginuti, najbolje od Ukrajinaca, Njemaca i Poljaka. A Francuzi , Amerikanci i Britanci poslat će svoje otpatke koje su inače slali u svoje ratove. Rusi i Ukrajnci bi u slučaju rata izgubili biološku osnovu da mogu kontrolirati prostore država nad kojima sad vladaju. To bi bio strašan gubitak za cijelu Europu. Danas je nedjelja i molio sam Boga da zlu pomrsi račune. Rat je odvratna stvar. Mi koji smo doživjeli rat to znamo. Nažalost, ako u ovom dijelu svijeta i ne budu padale bombe, pposljedice rata u Ukrajini će biti razorne.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Kad su čuli da je američki državni dug prešao 31 bilijun dolara, tisuće imigranata koji su čekali da uđu u Sjedinjene Države, okrenuli su se i krenuli nazad svojoj kući.
”Došli smo zbog velikih pogodnosti i mogućnosti za bolji život, a onda smo shvatili da ćemo mi, naša djeca i njihova djeca, dugovati sulude iznose novaca”, rekao je jedan muškarac iz Gvatemale, dok je nožnim palcem besciljno šarao po prašini.
”Pobogu, na što vi trošite tolike novce?”, zapitala je naglas jedna žena iz Hondurasa.”Takve stvari bi trebalo držati pod kontrolom. Šta vi učite u školi, to su osnove ekonomije, to u nas zna svaka domaćica”, dodala je jedna žena iz Salvadora, istovremeno pružajući kukuruznu pločicu crnoj musavoj glavici, što joj je iz nosiljke na leđima virila preko ramena.

P.S.
Sreo nilski konj dinosaurusa i pita ga:
Jel te zvao Noa?
Nije, zašto?
Ništa, onako…

Pera Detlic
2 godine prije

Mah ne mora ni biti rata. Malo se mobilizacija provede procijepi masovno i kao rezultat dobijemo novu/staru španjolsku groznicu kao i za vrijeme 1. Svijetskog rata. Rezultat isti, a nekretnine i imovina sačuvani za gazde. Čak se ni krv ne treba proljevati. Samo se lagano zgrušava. Čak ni zombi rat u ovom trenutku nije moguć. Onako odokativno pretpostavljam da bi trebalo bit utjerano 6 doza u majmune, a ni Skynet nije funkcionalan. Istina sve razotkriva, njihove tehnike manipulacije. Mogli su to drugačije napravit, ali eto voli se silovat sa nije obavezno, ali “moraš”. Ta ševa u zdrav mozak i tolika bahatost će ih koštat. Svijet će krenut drugim smijerom postaće nebitni oni i štamparija.

BTK
2 godine prije

Uzorak u 6:13 Putin sjeda za top i okida početni hitac. To je po sr eur vremenu, a ti pitaj svog astrologa ako meni ne vjerujes. Ponesi šljem u polje.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Zašto mislim da se ovaj put neće usudit? Dobro se sjećam što je Putin, ima dosta godina, rekao – uvuku li nas u rat mi nećemo gađat samo marionete, već i NALOGODAVCE.
A Putin dobro zna ko su nalogodavci. I gdje su.

Rudar
2 godine prije

Napadaju koga?
Ruse u istočnoj ukrajini ?
Ako će napasti nadam se istog trena da će projektili poletjeti prema onima koji su sve zakuhali ali nisu Rusi baš takvi bedaki jer znaju vrlo dobro šta će biti poslje toga, jedna velika tišina !!!!!!

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Pa mogu napasti Rusi u utorak ali nijesu precizirali , koje godine ?!

Prle
2 godine prije

Sto kaze jedan komentar….ovo mi lici na ono kada ljudi kazu cuvaj se fifija jer fifi hoce da ujede,a fifi gleda sa strane i nista mu nije jasno.

Čovjek je življen
2 godine prije

Svaka organizacija u ljudskoj povijesti je imala tendenciju ka raspadu u njenom samom osnivanju. Jasno se zna da su ličnosti poput Hitlera, Napoleona, pa i Staljina na vrhuncima svoje moći, tražili savjete svojevremenih vidovnjaka koji su bili na glasu i sva trojica su dobili “hladne tuševe” u obliku odgovora da neće uspjeti u onom što su naumili, te da će se raspasti bez postignutog cilja. Prof.dr. Smilja Avramov je o tome pisala i govorila u svojim knjigama i na svojim predavanjima, prije svega na temu Trilateralne komisije. Nema te organizacije koja je i koja će ikada opstati trajno i vječno, a koja je sazdana na dokidanju ljudske slobode i Života, a u svrhu apsolutne dominacije i moći. Svirepi bezbožnici, koji su samo trenutno na pozicijama moći, misle da mudro igraju igru jer se ljudi većma sami pecaju na njihove udice, k tome treba dodati da velika većina ljudi to radi… Čitaj više »

Daniel S
2 godine prije

lijepo biti 100 ti komentar.

Grumf
2 godine prije

Ja upitah ali ne dobih odgovor osim beskrajnih teorija zavjere niko da kaze sta radi 150000 rusa na ukrajinskoj granici.Ti “anglosaksonci su djubrad i hoce rat”a plemenita pravoslavna Rusija zbog drzavnog suficita mora trositi novac na visemjesecne manevre 150 000 vojnika na pragu tudje zemlje!!

tadija
2 godine prije

Da su Briti onakva sila kao Kina , svi mi bili bi već odavno robovi.
To vam jamčim.

tadija
2 godine prije

Rusija ne mora nikoga napadati,jer njena egzistencija nije ovisna o ratovima , ali ovim zapadnim zlotvorima ite kako je

tadija
2 godine prije

daj budalo ti i tvoja plandemija,gubite se .

abc
2 godine prije

Ako Anglosasi tako jako žele rat, onda jim treba pokloniti jedan težak rat, u kome če ginuti oni sami, a njihove države propasti. Došlo je doba, kad treba genocidne Anglosase brisati sa liste zemaljskih naroda.

Jomla
2 godine prije

RT objavljuje: Invazija na Ukrajunu odgođena za 7 dana radi tehničkih problema (iz inata Bloombergu!). 😛

bumbar
2 godine prije

U koliko sati?

ledeno doba
2 godine prije

Tonino Picula:

“Novi europski rat moguća je stvarnost, više nego ikad u zadnjih 20-ak godina”

kada to kaže ovaj Sorosev plaćenik, koji je dobro upućen–onda će biti rata..
Prije 4-5 godina, kada je Wiki Leaks objavio listu europskih političara koji su Sorosevi plaćenici, na njoj je bio i Picula

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.