Atentat na iranskog naučnika izvršen uz pomoć SATELITSKI KONTROLISANOG hardvera

Mohsen Fakhrizadeh atentat
17 komentara

Atentat na iranskog vojnog naučnika Mohsena Fakhrizadeha uključivao je sofisticiranu elektronsku opremu kojom se upravljalo putem satelitske veze, rekao je neimenovani visoki zvaničnik. Naučnik je ubijen iz zasede tokom prošle nedelje.

Ovaj podatak dolazi od generala Ramezana Šarifa, glasnogovornika Korpusa čuvara islamske revolucije (IRGC), čije su izjave tokom subotnje komemoracije u znak sećanja na Fakhrizadeha preneeli iranski mediji.

„Atentat na naučnika koji se dogodio na ulici uz pomoć satelitske veze ne može da potkopa našu sigurnost“, citiran je.

Prošle nedelje sekretar iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Ali Šamhani rekao je da je u zasedi korišćeno daljinski kontrolisano oružje koje je odnelo život naučnika. Operacija je bila „veoma komplikovana“ i nije joj bilo potrebno prisustvo čoveka na mestu atentata u trenutku napada.

Iranski zvaničnici veruju da je atentat na Fakhrizadeha izveo Izrael. Iranski mediji izvestili su da su ostaci oružja koje je pronađeno sa lica mesta, ukazivali na vezu sa Izraelom.

Izraelski ministar obaveštajnih poslova Eli Cohen rekao je da njegova vlada nema pojma ko je ubio Fakhrizadeha, ali je dodao da je atentat učinio svet sigurnijim, jer je iranski fizičar „aktivno učestvovao u stvaranju nuklearnog oružja“. Iran poriče da je ikada pokušavao militarizirati svoja nuklearna istraživanja, rekavši da je njegov nuklearni program isključivo civilni.

atentatMohsen Fakhrizadeh-Mahavadi
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
polin
3 godine prije

Dakle CIA je ukljucena, Pompeo i Trump u sluzbi Israela.

eks
3 godine prije

Sada je jasno zašto je u vreme “plandemije” Ilon Musk (Pentagon) lansirao 500 satelita . Pentagon okružuje planetu i uspostavlja potpunu kontrolu planete. Ovo ubistvo iranskog naučnika je vežba-testiranje tog sofisticiranog-satelitskog oružja. Monstrumi-psihopate spremaju planetarno robovlasništvo. Eventualni rat (u budućnosti) vodiće se najpre u kosmosu , jer Rusi i Kinezi će morati najpre neutralisati taj sistem. Siguran sam da su oni upoznati sa ovom situacijom.

pera
3 godine prije

Ako je izraelska definicija tacna, trebalo bi pobiti sve one koji rade na atomskom oruziju. Svet bi, dakako, bio sigurniji.

Max
3 godine prije

Uistinu tehnička sofisticiranost akcije ukazuje na Mossad čiji je ubilački stroj među najjačima u svijetu. Ali treba dodati i to da su neki časnici Mossada počeli pogibati od obiteljskog nasilja. Zakazao izraelski centar za socijalnu skrb.

rjbvrnbgeirunbgtieug
3 godine prije

Snimali su one filmove sa Malkovičem gdje on ima na daljinski tešku strojnicu.

Ruma
3 godine prije

Veoma šuplja priča. Znači da se naučnik uvek u isto vreme kretao istim putem. Ako je tako onda iranske službe pojma nemaju o zaštiti visokovrednih lica. Druga stvar je kako je netko u Iranu mogao montirati takvu napravu. Sve je to čudnovato. Po nekim portalima se priča da je pokojni naučnik imao političke ambicije. Bio je veoma popularan i postojala je velika verovatnoća da uspije u politici. Vi dalje završite priču.

Ivex
3 godine prije

Kakav jebeni Nuklearni program Iran je napustio tu logiku nakon povlačenja Trumpa iz Nukl sporazuma na nagovor Izreala jedni i drugi su si učinili medvjeđu uslugu. Od 2016 Iran je odlučio da ide na usavršavanje svojih raketa od onih maloga do srednjega dometa. Pa usvajanje tehnike za interkon za lansiranje satelita u orbitu. Doveli su naučnike iz Sjev Koreje Ukrajince Kinezi im turaju sve svoje usvojene tehnologije. Veliku pobjedu su izborili o ukidanju Embarga na uvoz oružja. Sad kada im Kinezi pruže eletroniku i satelite nisu to Arapi imaju pametne znanstvenike brzo će oni to pohvatati. Onda su njihove rakete za manje od minute do Tel Aviva i Američkih baza na Bliskom Istoku. Kineskom kriptiranom Satelitskim navodenjem i kinetičkim udarom. Koja atomka doći će ona sama od sebe tj neće biti niti potrebna. Lijepo će sebi Kinezići napraviti AD2D štit na Zapadu kao što im je Sjeverna Koreja na Istoku.… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI