Biden je lagao o eksplozijama na Sjevernom toku

Joe Biden
11 komentara

Američki predsjednik obmanuo je javnost u vezi uloge SAD-a u pogledu napada na plinovod, tvrdi poznati novinar

Američki predsjednik Joe Biden potajno je zapovjedio dizanje u zrak plinovoda Sjevernog toka, kako Njemačka ne bi odustala od nametanja sankcija Moskvi zbog Ukrajine, rekao je legendarni istraživački novinar Seymour Hersh u emisiji Afshina Rattansija ‘Going Underground.’ Hersh je objavio ekspoze bombe o incident ranije ovog mjeseca. Hersh je u izvješću tvrdio da SAD i Norveška stoje iza eksplozija u rujnu 2022. koje su pogodile plinovode, izgrađene za isporuku ruskog plina Njemačkoj kroz Baltičko more. Washington je zanijekao bilo kakvu umiješanost u eksplozije, nazivajući tvrdnje novinara “fikcijom”.

Hersh je ipak ostao pri svojim riječima. Biden je “lagao” i “nije govorio istinu o nečemu što je odobrio”, rekao je. Novinar je navodnu aferu usporedio s događajima koji su doveli do ulaska Washingtona u ratove u Vijetnamu i Iraku.

Namjera SAD-a bila je “osigurati da Europa nastavi podržavati NATO i da nastavi usmjeravati oružje u ono što je očito posrednički rat protiv Rusije koji se trenutno vodi”, rekao je Hersh.

Puna verzija intervjua ”Going Undergrounda” s Hershom bit će emitirana na RT-u, u subotu.

BideneksplozijaSjeverni tok
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AZBEST
1 godina prije

Priznaj, budi faca i reci istinu!

tihobl
1 godina prije

Koje spinovanje. Britanci su minirali ST 1 i 2. Sad se ameri hvale kako su to oni uradili kao sto se nekad ISIS hvali za bilo koje teroristicko djelo u svijetu. Treba prikazati samohodnog bajdena kao odlucnog lidera dok gledamo kako ide cetveronoske.

neon
1 godina prije

Zidov Hers i cionista Bajden su kolege koje vuku gojime za nos

Dragačevac
1 godina prije

Ako ga ikada i izvedu na sud može bez problema da se vadi na mentalnu neuračunljivost, demenciju i amneziju.

Ivan
1 godina prije

Biden je smece koje treba pod hitno ubiti kao bijesnog psa za ono sto je napravio sa svojom stokom smrdljivih Demokrata. Nema druge kazne niti miliosti za takve gnjide i nistarije..

Max
1 godina prije

On uvijek laže.

Zvrk
1 godina prije

Lako za to, što ćemo s devastacijom u Ohaju, ha Kripi Džo?

goran
1 godina prije

sad bi bilo pošteno da ruske podmornice dignu u zrak u američkim vodama to jest meksičkom zaljevu par stanica za vadjenje nafte iz mora.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI