Bivši časnik CIA-e: Od nuklearnog SAD-a su opasniji samo lažljivi EU političari

Robert David Steele
23 komentara

Robert David Steele je bivši američki vojni obavještajni časnik, bivši časnik Središnje obavještajne agencije (CIA) za tajne operacije i suosnivač Obavještajnog centra Korpusa marinaca. Poznat je i po osnivanju Otvorenog obavještajnog izvora (OSINT), a 2012. godine je bio kandidat Reformističke stranke Sjedinjenih Država za američkog predsjednika. Nedavno je dao kratko intervju za Teheran Times u kojem tvrdi kako cionisti upravljaju američkom nacionalnom sigurnosnom politikom.

Robert David Steele, bivši visoki američki obavještajni operativac, za Teheran Times je “kako nova američka nuklearna doktrina znači dodatno zaduživanje i trošenje stotina milijardi dolara koji će se slijevati u džepove jedan posto američkih moćnika”.

Steele je dodao da cionisti kontroliraju američku nacionalnu sigurnosnu politiku, koristeći se ucjenama i mitom, na primjer, slučaj Jeffreya Epsteina i pedofilskih vrpci u kombinaciji s podmićivanjem članova Kongresa.

“Jedino opasnije od američke nuklearne politike je otvoreno nepoštenje europskih vođa”, kaže Steele.

Intervju s Robertom Steelom

Teheran Times: Novi američka nuklearna doktrina je objavljena nedavno. Ovaj dokument je ostajao nepromijenjen od 2010. godine. Koji su razlozi za nove izmjene? 

Robert Steele: Predsjednik je lagao, ili su ga podmitili ili ucijenili, ili oboje. Nova nuklearna doktrina sastoji se od zaduživanja i trošenja stotina milijardi dolara koji će ući u džepove jedan posto ljudi.

Teheran Times: Koja je najvažnija razlika između nove nuklearne doktrine i prethodne?

Robert Steele: Mi ćemo udvostručiti iznos novca za oružje koje nitko ne želi koristiti, koje ne može ni raditi, jer nijedno nije bilo testirano u praksi, ali to je zapravo samo još jedan način da prikupi novac od siromašnih još više obogati onih 1 posto.

Teheran Times: U novoj nuklearnoj doktrini je uporaba nuklearnog oružja dopuštena u “hitnim situacijama”. Postoje neke nejasnoće oko ovoga. Što je to “hitno”? 

Robert Steele: SAD ne mogu pobijediti u ratu. Nuklearno oružje je posljednje utočište za idiote i luđake.

Teheran Times: Washington smatra da ima pravo na prvi udar protiv Rusije, što znači da ovom novom nuklearnom doktrinom vlada duh Hladnog rata. Zašto su SAD usvojile takav pristup?

Robert Steele: Nemojte miješati propagandu i glupost s troškovima. Američka nuklearna politika troši, a ne ratuje, i to je jedina dobra vijest za nas.

Teheran Times: Kako ocjenjujete novu nuklearnu doktrinu SAD-a prema Iranu?

Robert Steele: SAD nemaju funkcionalnu obavještajnu zajednicu i ne znaju ništa o stvarnom svijetu. Cionisti kontroliraju američku nacionalnu sigurnosnu politiku, koristeći se ucjenama i mitim, na primjer, kao slučaj Jeffreya Epsteina i pedofilskih materijala za ucjene u kombinaciji s podmićivanjem članova Kongresa. Nema novih metoda. Sjedinjene Države nisu naučile ništa u zadnjih 40 godina i izgledaju kao retardirano dijete, koja i dalje raste i postaje opasnije jer je postaje pametnije ili ne zna ništa o stvarnom svijetu i posljedicama njegovog lošeg ponašanja.

Teheran Times: Njemački ministar vanjskih poslova Sigmar Gabriel je izrazio veliku zabrinutost zbog nove američke nuklearne doktrine, navodeći da će Trumpova strategija poslati pogrešan signal, kao u doba Hladnog rata, što će biti ozbiljan izazov za Europu. Koji su konkretni problemi EU?

Robert Steele: EU nikada nije bila zajednica, to je uvijek bio kartel, a čelnici EU su izdali sve svoje građane. Posebice Sporazum iz Barcelone, koji je bio temelj za neograničene ilegalne imigracije muslimana u bijegu iz arapskih diktatora u Europu. Čini se da su arapski čelnici platili mito europskim čelnicima. Jedino od američke nuklearne politike je opasnije otvoreno nepoštenje europskih vođa.

Podsjetimo, Steele govori o Sporazumu iz Barcelone, poznatijem kao Euro-mediteranska deklaracija iz 1995. godine, kada su se Europska unija, Maroko, Alžir, Tunis, Egipat, Jordan, Palestina, Sirija, Libanon, Turska i Izrael dogovorili o sveobuhvatnom političko partnerstvo, između ostaloga o uspostavi područja slobodne trgovine i ekonomske integracije s početkom 2010. godine. Znatno više novca za partnere i kulturno partnerstvo, te poštivanje islama koje će jamčiti EU. Prema deklaraciji, treba poštovati multikulturalizam i promicati tolerancija između različitih etničkih skupina u društvu, a naglašena je važnost odlučne zajedničke kampanje borbe protiv rasizma, ksenofobije i netolerancije koju će blisko voditi europske i islamske utjecajne medijske kuće putem radija, televizije, novina i časopisa, koji će promicati kulturno razumijevanje.

Nakon 13 godina je na temelju ovog dokumenta 2008. utemeljena Euro-mediteranska unija, koju čine 28 država članica Europske unije i 15 mediteranskih zemalja partnera sa sjevera Afrike, Bliskog istoka i jugoistočne Europe, s izuzećem Libije, Sirije, Srbije, Makedonije, Švicarske, Norveške i Islanda.

Robert Steele je uvjeren da su arapski šeici još 1995. u Barceloni podmitili europske čelnike i veći dio onoga čemu danas svjedočimo je posljedica sporazuma iz 1995. i 2008. koji je pretrpio preinake, posebice nakon “Arapskog proljeća”.

Euro-mediteranska unija: UFM

Izvor: Robert David Steele Publications

FOTO – Još uvijek formalno postojeća Euro-mediteranska unija

Karta Europe

Robert David Steele
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gordan
6 godine prije

“SAD nemaju funkcionalnu obavještajnu zajednicu i ne znaju ništa o stvarnom svijetu”, priopcio nam je bivsi clan te zajednice u svom izlaganju o stvarnom svijetu.

palermo
6 godine prije

Pa Jeffrey Epstein je prošao “lišo” – za stvari koje su ga se prvotno teretile mogao je na doživotnu, ovako je bio “čak” 13 mjeseci u zatvoru. Jedan od branitelja mu je bio i notorni Adam Derschowitz, turbo pedofil i turbo cionist. Židovska posla!
Iz intervjua ne znamo tko je tu koga ucijenio – pravosuđe Epsteina, ili Kosher mafija je ucijenila pravosuđe.

Sasa S
6 godine prije

Rekoh VELELAZOVI…A I DA NE TREPNU…..

Son of Alerik
6 godine prije

James M, McCaney (jmccaneyscience.com) je u jednom intervjuu puno bolje opisao kako stoje stvari: NSA vrši kontrolu na svjetskom nivou kao dio nadgledajuće vlade koja je već na svojoj poziciji. Sada pričaju o Jednoj vladi. Jedna vlada je već na svojem mjestu; oni to sada samo žele službeno potvrditi. Oko toga se sada sve vrti. Ali Jedna vlada je već neko vrijeme na svojoj poziciji. Martin: Jesu li Jezuiti iza toga? McCanney: (smijeh) Jezuiti? Martin: Da. McCanney: Vatikan ima veliki udio u Jednoj vladi i dio je nje, ali nije sve. To je kao nekada u Srednjem dobu s kraljevima, potomci cijele pratnje i, u stvari, to seže čak i dalje u prošlost. Neke osobe vjeruju da to ide unazad sve do svećenskih kultova u Egiptu. Ali većinom se radi o situaciji diljem svijeta gdje imate doslovce na stotine obitelji koje se povezuju s time, a sve su vrlo bogate,… Čitaj više »

Trubadur
6 godine prije

Ja ni sadašnjim ni bivšim obaveštajcima ne vjerujem ništa..Ima prepuno fakta i indica, pa se svaki normalan i barem malo inteligentan čovek može dokopat, do koliko toliko prave istine o svakoj stvari… Ama baš zadnje je, da bi povjerovao nekom, kome je u suštini največe profesionalno dostignuče laž…

Ana
6 godine prije

Sve obe “bivsi ovzj ili ona” cim postanu bivsi; obuzme ih iznenadan i sveobuhvatan napad iskrenosti.

PDVNK bre
6 godine prije

Kod nas u Srbiji a mislim i sire kaze se jedanput pandur uvek pandur. Toliko o njegovoj savesti. Ti ljudi koji rade takav vid posla nemaju savest i moral nesto slicno politicarima.

burt
6 godine prije

Steele ništa ne govori da iranski vjerski akopaliktički kultaši i sjevernokorejski komunisti konstantno rade na nuklearnom oružju kojim prijete zapadnom svijetu, ne spominje da su Assad i Saddam jedini koristili sarin u napadu na civile od drugog svjetskog rata, oružje je došlo u krive ruke,Obama je popustio Assadu, Khameneiu i Kimu ali 25-ogdišnja igra žutih komunista kojom su svih vrtili oko malog prsta je završena, ne prolaze više blefovi, prijetnje i crtani filmovi kako gori Washington, pod imenom najstrožih sankcija uvedena je pomorska blokada Sjeverne Koreje prvi put nakon korejskog rata, obruč se polako steže oko luđaka Kima i njegovih komunističkih fosila, Trump im je poručio što ih čeka, svi prije ili kasnije dolaze na red

Ante
6 godine prije

Nema ništa opasnije od vlade koje je desetljećima organizirala smjene državnika u zemljama koje nisu željele surađivati sa zapadom. Za primjer ću uzeti Kambođu tamo je nakon svrgavanja političara sa vlasti koji su bili neskloni zapadu ubijeno više od milijun ljudi, pol pot koji je sve to organizirao na kraju kada mu se za to trebalo suditi dobiva azil u Engleskoj. Do dan danas se na isti način organizira uništenje zemalja koje ne žele surađivati sa zapadom. Dok EU političari sve to gledaju sa odobrenjem da ne bi slučajno u njihovim zemljama dogodilo isto.

Hebiga
6 godine prije

Samo mrtav EU je dobar EU.

alan ford
6 godine prije

Paul Craig Roberts, podministar u Reaganovoj vladi 80-ih godina, danas najveći kritičar SAD-a u intervju za neovisni portal The Saker, prije 4 godine. pitanje The Sakera: The Saker: Mnogi kažu da Izrael kontrolira SAD. Neki drugi kao politički komentator Noah Chomsky tvrde da SAD kontrolira Izrael. Kako bi Vi označili odnos između Izraela i SAD-a, maše li pas sa repom, ili rep maše sa psom? Mislite li da izraelski lobi potpuno kontrolira SAD ili postoje još druge jake snage, koje su u stanju suprostaviti se izraelskom lobiju i sprovesti svoje vlastite ciljeve? Paul Craig Roberts: Ja nemam nikakve dokaze da SAD kontrolira Izrael. Svi dokazi govore puno više u prilog toga, da Izrael kontrolira SAD, u pitanju politike na Bliskom istoku. Proteklih godina Izrael i izraelski lobi miješali su se u dodjelu akademskih položaja u SAD i u postavljanje profesora na američkim sveučilištima. Svatko onaj koga je izraelski lobi proglasio… Čitaj više »

tedi
6 godine prije

Tko procita Protokole Sionskih mudraca, sve mu je jasno.Protokol 45 je interesantan.A tko moze vjerovati da i Papa nije njihov.Kada kroz povjest znamo kako su birani iz imucnih obitelji i koje su sve izopacine radili.A svi Predsjednici idu kod njega,valjda da im oprosti grjehe za suradnju u tlacenju svojih podanika. Vatikan je jedna tvrdava koja je neosvojiva vec 2000 godina.I sam Papa je rekao da su migtanti pozeljni u EU i da ih treba pomagati.

davor
6 godine prije

Jasno je kao dan jer kad Mossadova strateška planiranja iz 70-ih i 80-ih postanu službena američka vanjska politika u 2000-im te uz to čak i službeni mandat UN-a. To je sramota za zapadnu zajednicu naroda. U tom smislu je sigurnosna politika EU i SADa jedno veliko ruglo a ja bi dodao i da su najopasniji lažljivi političari slavenskog dijela Europe, jer ovi na Zapadu lažu neprekidno već stoljećima od njih se bolje i ne očekuje.

Iza_horizonta
6 godine prije

Ispostavilo se da je ovaj lik mnogo loš. Njegov zadatak je da truje i unosi zabunu.

Situacija za neupućene je sledeća :

-Trenutno se vodi rat najvažniji od svih koji odlučuje sudbinu ljudske vrste i njen opstanak.
-Tramp je ispravan lik i ispravni su većina ljudi oko njega.
-Tramp pobjeđuje monstrume.

Spahija
6 godine prije

Dosta sam pratio Roberta Steela za pizzagate ere i po mojem misljenju se nije pokazao. Dosta bombasticnih predikcija i podizanja svog statusa u nebo, sto je sve na kraju otislo u vjetar. Mislin da covjek nema nikakvog uvida u zakulisne igre, a prvenstveno o tome prica. Ukratko- mossad ucjenjuje 60% SAD parlamenta, epstein je agent mossada, trump je placen od rothshielda da izgubi izbore, u trecem mjesecu 2017-te je po njemu trebala biti “ljubicasta revolucija” u SAD-u itd.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI