Čečenski lider razotkrio tvrdnje zapadnih medija o “komi”

Kadirov
65 komentara

Šef ruske Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je u nedjelju snimak sebe kako hoda po kiši. Ranije ove sedmice, nekoliko ukrajinskih i zapadnih medija objavilo je da je hospitaliziran zbog bolesti bubrega i da je “pao u komu”.

“Snažno savjetujem svima koji ne znaju istinu od laži na internetu da prošetaju na otvorenom i razbistre glave”, napisao je čečenski lider u postu na Telegramu na kojem se nalazi video kako hoda po kiši. „Kiša je divno okrepljujuća“, dodao je.

U petak je ukrajinski list Obozrevatel tvrdio da je Kadirov “pao u komu”, pozivajući se na glasnogovornika ukrajinske vojne obavještajne službe Andreja Jusova, koji je tvrdio da je čečenski lider vidio da se njegova “postojeća bolest pogoršala”, što je dovelo do “ozbiljnog stanja” . .”

Jusov je dodao da je ukrajinska obavještajna služba potvrdila ovu informaciju putem “različitih izvora u medicinskim i političkim krugovima”.

Glasine su podijelili zapadni mediji, uključujući New York Post i Washington Examiner. The Post je otišao još dalje i ustvrdio, pozivajući se na kazahstanskog novinara, da je čečenski lider mogao biti otrovan i da je imao “ozbiljne probleme s bubrezima”.

Kadirov je morao više puta da odbaci glasine o svom zdravlju. U martu, slične glasine izazvala je mala naprava koju je nosio, a ispostavilo se da je elektronski brojač za molitve muslimana, prema čečenskom lideru.

“Živ sam i ritam”, rekao je tada Kadirov. „Lječnik je potreban za autore ovih fantazijskih teorija“, dodao je.

Čečenska RepublikaRamzan Kadirovrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
7 mjeseci prije

Propaganda služi za postizanje odredjenih ciljeva, najčešće psiholoških. Medjutim, ova zapadna laža o komi Kadirova ne služi ničemu. To je obično proseravanje . To zapadnjaci najbolje znaju da rade.

Amater
7 mjeseci prije

Očajnici …

7 mjeseci prije

nego di je zaluzni?

JoeP
7 mjeseci prije

I ovo da je Kadirov nije u komi je propaganda jer ja nisam ni znao kwko je bio u komi.
Propagandom se bave tajne službe i stalno jedna drugoj uvaljuju dezinformacije. Tako je bilo i u ovom slućaju, najprije je Kadirov bio svaki dan na tik toku i stekao medijski potencijal nakon kojega se u svakom trenutku mogao pritajit nekoliko dana i kad njegov nestananak dosegne CNN onda je postigao cilj. Ovako je Kadirova koma došla tek do nekog ukrajinskog lista.
Isto je bilo i sa onim šefom ukrajinske vojske za kojega secdanima nije znalo jeli živ, jeli u komi, jesu li ga raketom ubili Rusi ili su ga likvidirali njegovi itd.

Treba nekako mase držat u hipnozi.

tihobl
7 mjeseci prije

Amerikancima se srusio nevidljivi F-35 i ne mogu da ga nadju jer je nevidljiv. Mole stanovnistvo da im jave ako nagaze na njega.

Samo ja nekako sumnjam da ce ga naci i da je oboren ruskom raketom negdje kod Ocakova. ukropi kad nadju dijelice hvalice se kako su oborili Su-57, znate vec kako radi kijevska propaganda.

Jere
7 mjeseci prije

Čuj Ramzane, tko si ti da demantiraš vjerodostojne izvore informacija? Ako oni kažu da umireš, ima da umreš i točka.
Za nekih…30-40 godina. Tako ćeš i dokazati koliko su bili dalekovidni.

How
7 mjeseci prije

Prije mjesec Dana Lukasenko je bio u posjeti kod Putina, tad su zapadne utjecajne novine prenile da je Luka otrovan I s sastanka prebacen u bolnicu…

Jere
7 mjeseci prije

Ukrajinska CIA sve zna

Alex Keller
7 mjeseci prije

Hibridni rat

Ludi Zoka
7 mjeseci prije

Ovaj 100% pere na prsa 150kg deset ponavljanja X 4 serije. Kad mediji kažu da je u komi.

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Krepo taj ko i Prighozin , ubijen ko Surovikin ili zamijenjen sa doublerom ko Putin , koji umro još 2001 u Američkom zatvoru na tamnoj strani Mjeseca … A opet , obzirom su svi isti i svi rade za Schwaba … Biće da ih on , negdje sklonio 🤔 ?! Znam !!! Kod Dodika su 👍 👍 👍 !!!!!

BlueZg
7 mjeseci prije

Kadirov je zakon. Netko vrlo umješan ga je pridobio za rusku stranu, mislim da je to bio onaj isti koji je prije cca 20 godina prišapnuo Mađarima sve planove koje za njih ima Šoroš ološ pa su i njega i njegovo društvance šutnuli da se više nikad ne vrati. Prvo su ga šutnuli nacisti pa antifašisti i na kraju demokrati. Tim židovima stvarno nigdje nije mjesto. I Tuđman je znao za to ali nije imao snage da im se odupre.

blod
7 mjeseci prije

Radio stanica hiber zna sve

Tupko Glupko
7 mjeseci prije

Naslovi hrvatskih mainstream medija:

“Kadirov u komi? Ukrajinski obavještajci tvrde da se zdravlje vođe Čečena koji ratuju u njihovoj zemlji pogoršava” – Slobodna Dalmacija, 15.09.2023.

“Transplatacija bubrega nije uspjela? Kruže glasine da je Kadirov mrtav, oglasio se Kremlj” – Jutarnji list, 18.09.2023.

“Ukrajinci pišu da je Kadirov u komi: ‘Bolestan je dulje vrijeme, stanje mu se pogoršalo…'” – Večernji list, 16.09.2023.

“Ukrajinci tvrde da je Kadirov u komi” – Index, 15.09.2023.

“Ukrajinci: ‘Kadirov je u komi'” – 24sata, 15.09.2023.

“Ukrajinci tvrde: Putinov ‘pas-čuvar’ Kadirov je u komi” – TPortal, 15.09.2023.

“Kadirov u komi, tvrdi ukrajinska tajna služba: Njegov pomoćnik objavio snimak” – N1, 16.09.2023.

Ovo je tipičan primjer kako su hrvatski mediji obična ukrajinska propaganda.

Nije drukčije niti u medijima drugih europskih NATO država koje sankcioniraju Rusiju.

Isprakticirali se na izvještavanju o Covidu i Covid cjepivima.

RIP objektivno novinarstvo u mainstream medijima, odavno si mrtvo.

Ime
7 mjeseci prije

prika, kosovar, aljfacakurton, Toni… Ovo je nas haver za vas… Negova raja ce vas da denacifikuje…

nessy
7 mjeseci prije

Obzirom na debljinu, mozemo pretpostaviti i nezdrav nacin zivota, a tako i mogucnost bolesti bubrega. Znajuci koliko je bogato trziste ‘rezervnim djelovima’, pogotovo za nekog bogatuna, cak da i ima eventualno bolesne bubrege, to je problem rjesiv u 24 sata, kao da meni zatreba pedikura npr. Dakle svakome tko je procitao clanak, i razmislio minut, shvatio bi besmisao i cistu i okrutnu propagandu, sa potpisom US obavjestajnih agencija, koja je vrsta rata, jos od prije WW I, a mozda i prije. Nazdravlje idiotima koji citaju ovakav sund, a onda se jos raduju mogucoj smrti “naseg” neprijatelja.

Eehhhh
7 mjeseci prije

Propaganda bilo istočna bilo zapadna je odvratna. Što se konkretnog slučaja tiče, zapadna propaganda nije rekla da je Kadirov umro, već da je teško bolestan. Zapadna propaganda za razliku od istočne radi na drugi način. Prepakuje stvarni događaj. Dok istočna pokuša da ga sakrije. Ne ulazim u teoretičare zavere po TikToku i YouTube-u, već po relevantnim medijima. CNN, BBC, RT, Sputnik. Mislim da se istočna propaganda nije prilagodila modernim vremenima, gde svaki stanovnik ima pristup internetu i kameru u džepu. A sada ti razmisli svojom glavom, čovek koji se nije skidao sa interneta, objavljujući video saopštenja svaki dan po nekoliko puta, koji je imao konferencije za štampe pred medijima svako veče u 20h, a pa čak i dok je bio bolestan se slikao svaki dan iz kreveta, odjednom je nestao. Što se tiče snimka na kom je pozvao da razlikuju istinu od laži i udahnu svežeg vazduha je tekstualna poruka… Čitaj više »

Draggo
7 mjeseci prije

Rusi znaju zasto se bore u Ukrajini. Zapad ne zna.

Biti-ili-ne-biti
7 mjeseci prije

Kanadski je premijer, tijekom masovnih građanskih prosvjeda protiv njegove antidemokratske vlasti i nebuloznih covid mjera, blokirao novac u bankama stotinama sudionika prosvjeda. Presedan je to u modernoj demokraciji da si je državni lider de facto dozvolio nacionalizirati privatnu imovinu građana kao u najtvrđem komunizmu. E sad, da je digitalni, odnosno bankovni novac bio jedino platno sredstvo koje ti građani mogu koristiti, oni bi tim potezom u sekundi postali kruha gladni, jer u državi u kojoj nema gotovine ne bi mogli kupiti ništa. Preselimo li se u još mračniju državu (kojoj se spomenuti kanadski premijer svojevremeno javno divio), vidimo da je u Kini već u pogonu tzv. Social Credit System, u kojem totalitarna vlast dodjeljuje i oduzima društvene bodove građanima ovisno o njihovoj poslušnosti te im, ukoliko u bodovima padnu ispod određenog praga, blokira novčana sredstva, ali i ulaske u niz institucija (koje tamo funkcioniraju na novim tehnologijama digitalne identifikacije i… Čitaj više »

bobic
7 mjeseci prije

al’ oni i dalje pisu da je u komi, stovise unatoc ovom videu pisu da je umro. Navodno (prema zapadnim medijima) ovo je snimnjeno prije par mjeseci. ko je tu sad lud, netko jest.

Roccos
7 mjeseci prije

“Međunarodni poredak utemeljen na pravilima”,kojim pravilima,čijim pravilima?Pravilima kabala mafije,koje je svojevremo ironično formulirao pisac Harold Pinter,a to je “poljubi me u dupe inače ću te skratiti za glavu”.Kosher Nostra.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI