Članica visokog društva u Britaniji optužena za aktivnosti svodnice za preminulog pedofila

Ghislaine Maxwell - članica visokog društva
20 komentara

Ghislaine Maxwell, članica visokog društva u Britaniji, optužena za aktivnosti svodnice za preminulog pedofila Jeffreyja Epsteina, nakon čega je i uhićena. Optužio ju je FBI u vezi s navodnom operacijom pokojnog financijera.

Maxwell je uhićena u četvrtak ujutro u Bedfordu u New Hampshireu, što navode izvori policije koji su razgovarali s medijima. Očekuje se da će se ona u četvrtak pojaviti na saveznom sudu, kako bi se suočila s optužbama za iznošenje neistina i dogovor s Epsteinom radi seksualnog zlostavljanja djece.

Epstein je pronađen mrtav; sve ukazuje na to da je počinio samoubojstvo dok je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu djecom.

Uhićenje Maxwell potvrdio je FBI nedugo nakon što su o toj priči izvijestili mediji, pozivajući se na izvore za provođenje zakona.

U šestočlanoj optužnici, optužena je za navođenje maloljetnica i mamljenje istih kako bi sudjelovale u Epsteinovim seksualnim prekršajima.

Maxwell je navodno pomagala, olakšavala i doprinosila Epsteinovom zlostavljanju maloljetnih djevojčica do 14 godina, pomažući osuđenom seksualnom grabežljivcu u njegovim prijestupima još od 1994. godine, kako navodi optužnica u šest točaka, koja je podnesena protiv nje na saveznom sudu u Manhattanu.

“U nekim je slučajevima Maxwell bila prisutna i sama je sudjelovala u seksualnom zlostavljanju maloljetnih žrtava”, navodi se u optužnici.

Maxwell je uglavnom ostala izvan očiju javnosti nakon Epsteinove misteriozne smrti, koja se dogodila u kolovozu, mjesec dana nakon što je uhićen u New Jerseyju, pod saveznim optužbama za trgovinu seksom. 58-godišnja članica visokog društva u Britaniji, kći medijskog baruna i navodnog izraelskog špijuna Roberta Maxwella, također je suoptuženica u brojnim parničnim slučajevima koje su Epsteinove žrtve pokrenule protiv njegovog imena.

Postoji jako puno nagađanja u tome gdje se nalazila u posljednjih nekoliko mjeseci. Pojavila se fotografija, koja je ”procurila” do novina na kojoj se vidi kako je Maxwell bila u restoranu brze hrane, In-N-Out Burger u Los Angelesu.

Žrtve su ukazale na Maxwell ne samo kao na ”dobavljačicu” mladih djevojaka za Epsteina i njegove poznate prijatelje, nego kao i osobu koja je entuzijastično sudjelovala u samom seksualnom zlostavljanju.

Možda je, zato što je bila svjesna da je njezino uhićenje neizbježno, Maxwell ranije ovog mjeseca tražila sudske zapise s ranijeg slučaja, kojeg je protiv nje vodila jedna od bivših Epsteinovih žrtava, Virginia Roberts Guiffre, zbog klevete. “Zapečaćeni iskazi ili sažeci mogu neprikladno utjecati na potencijalne svjedoke ili navodne žrtve”, rekla je njezina odvjetnica saveznom sucu.

Maxwell je upoznala Epsteina s mnogim istaknutim političkim i slavnim ličnostima, koji su nakon toga bili upleteni u skandal s trgovinom maloljetnicama radi seksualnih usluga.

Bivši izraelski špijun Ari Ben-Menashe tvrdio je da je Maxwell bila Mossadova agentica poput njenog oca i da je par koristio maloljetne djevojke kao mamac za ucjenjivanje svjetskih vođa.

Giuffre je djelomično potvrdila to u izjavi iz 2015. godine. Objasnila je da ju je Epstein zamolio da “opiše seks” s moćnim ljudima s kojima je bila umiješana, tako da bi oni bili “u njegovom džepu” i on bi “imao nešto protiv njih”.

FBIGhislaine MaxwellPedofili
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majk Majers
3 godine prije

Polako se omča steže. Pitanje oće li doć do onih na najvišim položajima (kraljevske obitelji, papa, predsjednici…)

vbk
3 godine prije

Kamioni Ghislaine Maxwell
Sto su to kamionini, njeno trece ime?
Zasto nije pobjegla u Israel?

Ana
3 godine prije

Jesu li copili onog francuza sto je navodno slao bolesniku 12 godisnje curice kao rodjendanski poklon?

davor
3 godine prije

Ghislaine je poznata Mossad handlerica, a Epstein, ako nije mu neko slomio vrat u zatvorskoj ćeliji, onda živi u programu zaštite svjedoka u okupiranoj Palestini.

Pdn😎
3 godine prije

Smeće pedofilsko …. neznam kako bih okarakterizirao taj ljudski šljam a svijet je prepun tog zla . 😡😖😖😡😡

Red Dog
3 godine prije

O, jadne maloletne prostitutke.
Posto se ponistavaju ugovori zar ne bi bilo na mestu da vrate i novac koji su dobile za „silovanja“? :/

MatijaVZHR
3 godine prije

Ghislaine je tek operativka ili suradnica izraelskog Mossada, kao što je to bio i Epstein, isto kao što je to bio i njen otac koji je prošao slično kao i Epstein ali ne u zatvoru. Sad je pitanje vremena kada će Ghislaine dobiti omču oko vrata dok čeka suđenje ili će nakon par godina odslužene kazne biti van pozornosti medija “repatrirana” u Izrael gdje će dobiti novi identitet i na diskretnoj ceremoniji, medalju za zasluge. Upotreba pedofilskih bolesnika od strane obavještajnih službi, kao dno dna aktivnosti tih organizacija nije ništa novo. UDBA je na području Hrvatske ucjenjivala takve bolesnike iz redova katoličke crkve, koji su onda službi drukali ispovijedi vjernika, razgovore sa sastanaka crkvenog vodstva i biskupija i komunikaciju s Vatikanom. Time se i dan-danas drži za jaja neke od crkvenih dužnosnika koji nikako da se odluče ozbiljnije smjerom protiv evidentno korumpiranog i lopovskog, marionetskog režima. Jer stare metode kompromitacije… Čitaj više »

Kajzer Soze
3 godine prije

Kamioni Ghislaine Maxwell, članica visokog društva u Britaniji, optužena za aktivnosti svodnice za preminulog pedofila Jeffreyja Epsteina, nakon čega je i uhićena…..KAMIONI,šta kamioni ???
Inače neće ova sastaviti ni 40 dana a izvršit će samoubistvo ili će je baš kamion udariti negdje na ulici

mike
3 godine prije

nije ona ni članica niti suradnica kako joj tepaju na index. govno…. nego je obicna sotona i pedofilka koja zasluzuje vesanje na javnom trgu…

Daniel Plainview
3 godine prije

Jednostavnije je bilo pronaći pingvina u pustinji nego Epsteinovu dijaboličnu fufu. Slutim da će uskoro i ona podleći teškim tjelesnim ozljedama s posljedicom misteriozne smrti uzrokovane takozvanom “španskom kragnom”.

Max
3 godine prije

Kći poznatog medijskog baruna koji je bio Mosadov paravan khazarskog podrijetla i misli da može sve.

anonymous
3 godine prije

Jew Alan Dershowitz je stupio u obarnu Maxwell

anonymous
3 godine prije

Kaze Jew Alan Dershowitz da je njega Jew Rothschild upoznao s Jewess Maxwel koja je namjestala malotenjice Jew Epsteinu koji je bio prijatelj Jew Weinsteinu koji je osudjen na 23 godine zatvora.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Sad ce se i ona ubit s nekoliko uboda nozem u leda …

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI