DeSantis će započeti kampanju prikupljanja sredstava za Trumpa na Floridi i u Teksasu

Ron DeSantis - Izbori
4 komentara

Guverner Floride Ron DeSantis planira pokrenuti kampanju prikupljanja sredstava za bivšeg predsjednika Donalda Trumpa u Floridi i Teksasu nakon privatnog sastanka s njim u travnju.

Trosatni sastanak, održan u klubu Shell Bay u Hollywoodu na Floridi, organizirao je investitor u nekretnine Steve Witkoff kako bi dva republikanska rivala zakopala ratne sjekire i istražila načine za podršku kampanji za vraćanje Bijele kuće GOP-u.

Tijekom sastanka DeSantis se navodno obvezao podržati Trumpa protiv predsjednika Joea Bidena na predstojećim predsjedničkim izborima. Sastanak je završio rukovanjem dvojice muškaraca što je simboliziralo njihovu novootkrivenu suradnju.

“Razgovor se uglavnom odnosio na to kako ćemo blisko surađivati kako bismo AMERIKU PONOVO UČINILI VELIKOM. Također se razgovaralo o budućnosti Floride, koja je FANTASTIČNA!” Trump je napisao na platformi društvenih medija Truth Social. “Jako cijenim Ronovu podršku u preuzimanju naše zemlje od najgoreg predsjednika u povijesti Sjedinjenih Država.”

Kao odgovor, anonimni izvori otkrili su da DeSantis već upućuje pozive donatorima, dok njegov financijski tim ubrzano sastavlja raspored koji će vjerojatno uključivati zaustavljanja prikupljanja sredstava na Floridi i Teksasu.

“Aktivno radimo na planovima za prikupljanje sredstava za potporu predsjedniku Trumpu, kao i drugim republikancima na izborima”, rekla je Taryn Fenske, glasnogovornica DeSantisa.

DeSantis se obvezao na sveobuhvatnu podršku kandidatima GOP-a

Čak i prije njihovog sastanka, DeSantis je već najavio svoje namjere pomoći u kampanjama prikupljanja sredstava za Trumpa grupi donatora i pristaša tijekom privatnog odmora u Hard Rock Hotel and Casinu u južnoj Floridi.

“On je to rekao pred grupom ljudi u Hard Rocku”, potvrdio je DeSantisov savjetnik. Savjetnik je naglasio DeSantisovu predanost podršci republikanskim kandidatima u svim segmentima, uključujući Trumpovu kampanju.

“[Trump] ima moju podršku jer se ne možemo vratiti staroj [republikanskoj] gardi od prošlih vremena, prepakiranom obliku ugrijanog korporatizma koji [bivša guvernerka Južne Karoline] Nikki Haley predstavlja”, rekao je DeSantis u to vrijeme . “Potpisao sam obećanje da ću podržati kandidata GOP-a i ispoštovat ću to obećanje.”

Sudionici skupa, uključujući mnoge istaknute prodavače paketa, spremni su slijediti DeSantisovo vodstvo u podršci Trumpu.

“Slijedit ću guvernerov primjer i učinit ću sve što on ili predsjednik Trump od mene zatraže da mu pomognem da pobijedi na ovim izborima”, rekao je teksaški biznismen Roy Bailey, bivši supredsjedatelj DeSantisovog nacionalnog savjetodavnog odbora za financije u to vrijeme od povlačenja. “Znam gdje ima pristaša DeSantisa diljem Teksasa i cijele zemlje koji će htjeti pomoći predsjedniku Trumpu. To je ono što ću pokušati ostvariti.”

U međuvremenu, savjetnik Trumpove kampanje spomenuo je da nisu bili svjesni DeSantisovih planiranih kampanja prikupljanja sredstava, ali je naglasio važnost jedinstva u pobjedi nad Bidenom: “Svi bi trebali raditi na pobjedi nad Joeom Bidenom i izboru predsjednika Trumpa.”

Donald TrumpIzboriRon DeSantisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
R M
2 mjeseci prije

Evo ja ne znam, ali koliko znam i da sam Amerikanac pre bih glasao za ovog deSantisa ili čak onog Kenedija juniora nego za Trampa. Srećom nisam Amerikanac

Max
2 mjeseci prije

Kolegijalno.

Dragan bumbar
2 mjeseci prije

The Truman show, season 248 episode X

Reggie
2 mjeseci prije

Trump je lutka na koncima elita koji glumi da ga se nesto pita, dok je Biden lutka na koncima elita koji se ne pita nista. Osim dinamicne lutkarske predstave koju priredjuje Muppet Tramp u odnosu na smutljivo rukovanje Muppetom Biden, sve sustinsko je isto, upravljaju elite…imamo drcnu lutku i felericnu lutku al i dalje su lutke u lutkarskom showu elita

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI