fbpx

EKSKLUZIVNO – Nadbiskup Vigano: O planu depopulacije svijeta, dubokoj državi i dubokoj crkvi, te Luciferijanskoj matrici Novog Svjetskog Poretka

Vigano - Gates
396 komentara
33,292

Vigano – LIBERA NOS A MALO (IZBAVI NAS OD ZLA) – “Već više od godinu i pol dana bespomoćni asistiramo neskladnim zbivanjima kojima velika većina nas nije u stanju da da uvjerljivo opravdanje.

Pandemijsko stanje hitnosti učinilo je posebno evidentnim posebnosti kontradikcije i nelogičnosti mjera koje su nominalno shvaćene kao ograničavanje zaraze kao što su to lockdown, policijski sat, zatvaranje privrednih djelatnosti, ograničavanje javnih servisa, izbornih procesa, suspenzije prava građana, ali koje na svakodnevnom nivou bivaju dezavuisane od strane uznemirujućih glasova, kao i evidentnih dokaza i kontradikcija od strane samih zdravstvenih autoriteta.

Beskorisno je navoditi spisak mjera koje su primijenile gotovo sve vlade svijeta, a da nisu dobile obećane im rezultate.

Ako se ograničimo na navodne prednosti koje je genski serum trebao da donese društvu i zajednici, i to iznad svega imunitet na virus, pa na novostečenu slobodu kretanja, otkrivamo da jedno istraživanje univerziteta Oksford, objavljeno u časopisu Lanset, govori da je virusno opterećenje onih koji su vakcinisani sa dvije doze 251 puta veće u odnosu na prve sojeve virusa, što ide na štetu izjava svjetskih lidera počev od premijera Italije po imenu Mario Dragi, po kome: ko se vakciniše taj živi, a ko se ne vakciniše taj umire.

Kolateralni efekti genske terapije, mudro prerušeni ili namjerno ne registrirani od strane državnih zdravstvenih autoriteta, izgleda da potvrđuju opasnost od davanja (genske terapije) kao i uznemirujuće nepoznanice po zdravlje građana sa kojima ćemo se morati uskoro suočiti.

Od nauke do scijentizma

Medicinska umjetnost, koja nije nauka već primjena naučnih principa u slučajevima koji su svaki put drugačiji na iskustvenim i eksperimentalnim osnovama, izgleda da se odrekla vlastite opreznosti, a u ime jedne hitnosti koja ju je podigla do nivoa svećeništva, nivoa jedne religije, baš ta nauka, koja da bi bila takva morala se ogrnuti dogmatizmom koji graniči sa praznovjerjem.

Ministri ovoga kulta su se konstituirali kao kasta nedodirljivih, izuzeti od svake kritike, čak i onda kada njihove izjave bivaju opovrgnute dokazima o činjenicama.

Medicinski principi, koji se smatraju univerzalno validnim sve do kraja februara 2020 godine, popustili su, iznenada, do te mjere da sada čujemo kako nam se preporučuje vakcinacija u toku pune pandemije, potom obaveza nošenja maski, a za koje se kaže da su beskorisne, primjena cerebralne udaljenosti, isključenje i zabrana liječenja sa efikasnim lijekovima i nametanje genskih eksperimentalnih terapija, sve to ne uzimajući u obzir uobičajene sigurnosne protokole.

I kako to postoje novi svećenici kovida, tako postoje i novi heretici. Odnosno, oni koji odbacuju novu pandemijsku religiju i žele ostati vjerni Hipokratovoj zakletvi. Nerjetko, aura nepogrešivosti koja okružuje virologe i druge naučnike, a koji jesu u većoj ili manjoj mjeri naslovljeni, ne dovodi se u pitanje njihovim sukobom interesa, niti upadljivim pritiscima farmaceutskih kuća, a to je nešto što bi u normalnim uslovima bilo skandalozno i kriminalno. Ono što mnogi ne uspijevaju da shvate jeste nesklad između izjavljene svrhe i sredstava, koja iz slučaja u slučaj bivaju primjenjena da bi se ista ta svrha postigla.

Ako u Švedskoj nedostatak zaključavanja i maski nije uzrokovao uvećanje zaraznosti u odnosu na zemlje koje su ograničile kretanje i zatvorile ljude u kuće, ili gdje su se na primjer stavile maske i u osnovnim školama, ovi elementi ne bivaju uzeti u razmatranje kao dokaz neefikasnosti takvih mjera.

Ako je na primjer u Izraelu ili Velikoj Britaniji masovna vakcinacija povećala broj zaraženih i učinila ih još zaraznijima, njihov primjer ne potiče vladare drugih zemalja da budu oprezni sa vakcinacijskom kampanjom, već ih štaviše gura u smjeru uvođenja obaveznosti davanja (vakcina).

Ako se ivermektin ili hiperimunska plazma pokazuju kao validna njega, gle čuda, to nije dovoljno da ih se odobri niti da ih se barem preporuči. Ako si postavlja pitanje čemu takva obeshrabrujuća iracionalnost, završava tako što se suzdržava davanja suda svrstavajući se u nekoga ko slijepo prihvata doktrinu izgovorenog od strane kovid svećenika.

Ili, sa druge strane, smatrajući liječnike za nepouzdane viještce. Jedan jedini scenarij pod jednom jedinom režijom. Kako sam već prethodno rekao, ovdje se nalaziomo pred jednom kolosalnom prevarom, koja je zasnovana na laži i prevari. Ova prevara polazi od premise da opravdanja koja si uzimaju autoriteti kao vid podrške vlastitim djelima, a sve u odnosu na nas, jesu iskrena.

Jednostavnije rečeno, greška se sastoji u smatranju vladalaca poštenim ljudima.

I u pretpostavci da nam ne lažu.

Pa smo uporni u pronalaženju koliko toliko mogućih opravdanja, a sve sa jedinim ciljem da ne priznamo da smo objekt jedne zavjere koja je isplanirana do najsitnijih detalja.

I dok si pokušavamo racionalno objasniti iracionalna ponašanja, dok pokušavamo pripisati logiku nelogičnom djelovanju onih koji nama vladaju, kolektivni nesklad nas vodi ka zatvaranju očiju nad realnošću, i vjerovanju u još više besramnih laži.

Morali smo shvatiti, a pisao sam već o tome prije nekog vremena, da plan Velikog reseta nije bio plod buncanja nekog zavjerenika, već sirovi, grubi dokaz kriminalnog nacrta začetog decenijama prije, i okrenutog ka uspostavljanju jedne univerzalne diktature u kojoj jedna manjina osoba, koje su nemjerljivo bogate i moćne, namjerava da porobi čitavo čovječanstvo i podvrgne ga globalističkoj ideologiji.

Budući da je optužba za “urotu” možda mogla imati smisla kada zavjera još nije bila očigledna, dok je danas negiranje onoga što je elita planirala još od pedesetih godina (prošloga vijeka) neopravdano.

Ono što su još od rata tvrdili Kalergi, Rothschildi, Rockefelleri, Klaus Schwab, Jacques Attali i Bill Gates, objavljeno je u knjigama i novinama, komentirano i prihvaćeno od strane međunarodnih tijela i zaklada, učinjeno baš od strane partija i većina u vladama.

Ujedinjene države Europe, nekontrolirano useljavanje, smanjenje plaća, ukidanje sindikalnih jamstava, odricanje od nacionalnog suvereniteta, jedinstvena valuta, kontrola građana pod izgovorom pandemije, smanjenje broja stanovnika korištenjem cjepiva s novim tehnologijama, to nisu novi izumi, već su rezultat planiranog, organiziranog, koordiniranog djelovanja.

Znači, djelovanje koje se jasno očituje, savršeno se pridržavajući jednog jedinog scenarija pod jednom jedinom režijom.

Zločinački um (la mens criminale)

Jednom kada se pojmilo da su ova događanja željena da bi se postigli određeni rezultati – i posljedično tome da bi se slijedilo određene interese jednog manjinskog dijela čovječanstva, a sa nemjerljivom štetom po njegov većinski dio – moramo imati poštenja te prepoznati i zločinački um (la mens criminale) samih autora ovoga plana.

Ovaj kriminalni dizajn također nas upućuje na razumijevanje zlobe autoriteta u predstavljanju određenih mjera kao neizbježnog odgovora na nepredvidive događaje, kada su događaji vješto stvoreni i uvećani s jedinom svrhom legitimiranja ove revolucije – koju Schwab identificira kao četvrtu industrijsku revoluciju – željenu od elite, a na štetu cijeloga čovječanstva.

Udovoljavanje vlasti, rezultat je s druge strane procesa koji je započeo još ranije, s Francuskom revolucijom, i koji je učinio političku klasu slugom, ali ne Boga (čije gospodstvo prezirno zanemaruje) niti suverenog naroda (koji prezire i koristi samo za legitimiranje), već je okrenuto udovoljavanju ekonomskim i financijskim moćnicima, međunarodnoj oligarhiji bankara i lihvara, te multinacionalnih i farmaceutskih tvrtki.

U stvarnosti, pomnijim pregledom, svi ti subjekti pripadaju malom broju vrlo bogatih i poznatih nam obitelji.

Jednako podčinjavanje očituje se i u svijetu informacija: novinari su prihvatili – bez imalo grižnje savjesti – prostituirati se moćnicima, idući tako daleko da cenzuriraju istinu i šire besramne laži, a da im čak ni ne pokušavaju dati privid vjerodostojnosti.

Ako su do prošle godine novinari brojali “žrtve” Kovida predstavljajući one koji su pozitivni kao terminalne bolesnike, danas oni koji umiru posle vakcinacije su se samo “osjetili loše”, na način da se još prije izvođenja post mortem nalaza, po službenoj dužnosti odlučuje da nema nikakve korelacije sa davanjem genskog seruma.

U slučajevima kada istina ne potvrđuje narativ, oni je nekažnjeno izvrću prilagođavajući je vlastitim ciljevima.

Ono što se događa već godinu i pol dana bilo je naširoko najavljeno, do najsitnijih detalja, od strane istih tvoraca priče o Velikom resetu; baš kao što su nam najavljene i mjere koje će se morati primjeniti.

Dana 17. veljače 1950., pred Senatom Sjedinjenih Država, poznati bankar James Warburg rekao je:

„Imat ćemo svjetsku vladu, sviđalo se to vama ili ne. Jedino pitanje koje se postavlja je hoće li ova svjetska vlada biti uspostavljena konsenzusom ili silom.”

Četiri godine kasnije rođena je Bilderberg grupa koja je među svoje članove ubrajala likove kao što su Agnelli, Kissinger, Mario Monti i Mario Draghi, sadašnji talijanski premijer.

1991. David Rockefeller je napisao: “Svijet je spreman da dostigne svjetsku vladu. Nadnacionalni suverenitet intelektualne elite i svjetskih bankara svakako je bolji od nacionalnog samoopredjeljenja koje se prakticiralo u prošlim stoljećima.”

I dodao je: “Na pragu smo globalne transformacije. Sve što nam treba je “prava” globalna kriza i nacije će prihvatiti Novi Svjetski Poredak ».

Danas možemo potvrditi da se ta “prava” kriza “poklapa s pandemijskom hitnosti i korakom zaključavanja koji je još od 2010. godine zacrtan dokumentom Rockefellerove zaklade – „Scenariji za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj“, a u kojem su anticipirani svi događaji kojima danas svjedočimo.

Ukratko, oni su stvorili lažni problem kako bi mogli nametnuti mjere kontrole stanovništva kao prividno rješenje, zbrisati mala i srednja poduzeća sa “blokadom (Lockdown)” i “zelenom propusnicom (Green Pass)”, a sve u korist nekolicine međunarodnih (interesnih) grupa, srušiti obrazovanje s “učenjem na daljinu”, smanjiti troškove radne snage i zaposlenih s “pametnim radom (Smart Working)”, privatizirati javno zdravstvo u korist “velike farmaceutike (BigPharme)”, omogućiti vladama da koriste izvanredno stanje za donošenje zakona uz odstupanje od prava, i nametnuti takozvana cjepiva cijelom stanovništvu, a na način da se građani mogu pratiti u svim njihovim kretanjima, bilo da su kronično bolesni ili sterilni.

Sve što je elita htjela učiniti, učinila je.

I ono što je neshvatljivo je da usprkos dokazima o namjeri ovog strašnog zločina protiv čovječnosti, koji vidi vođe gotovo iz cijeloga svijeta kao suučesnike i izdajice, nema niti jednog tužioca/suca koji protiv njih otvara spis kako bi utvrdio istinu i osudio krivce i suučesnike.

Oni koji se ne slažu sa tim, ne samo da nisu cenzurirani, već su istaknuti kao javni neprijatelji, kao klevetnici, kao ne-osobe čija se prava ne priznaju.

Duboka država i duboka crkva (Deep state e deep church)

Sada, suočeni s tim i takvim kriminalnim planom, bilo bi barem logično prijaviti ga i obznaniti, kako bi ga se potom moglo spriječiti i suditi krivcima.

Popis izdajnika trebao bi započeti s šefovima vlada, ministrima i saborskim/skupštinskim zastupnicima, a zatim se nastaviti s virolozima i korumpiranim liječnicima, sa funkcionerima kao saučesnicima, s čelnicima oružanih snaga koji nisu sposobni suprotstaviti se kršenju Ustava, s novinarima koji su se prodali, s kukavičkim sudijama i tužiocima i udvorničkim sindikatima.

Na tom podužem popisu koji će možda jednog dana biti sastavljen trebali bi se navesti i čelnici Katoličke crkve, počevši od Bergoglia,( aktuelni Papa) a ne nekoliko biskupa, koji su postali revni izvršitelji kneževe (prinčeve) volje protiv mandata primljenog od Krista..

I zasigurno, na tom bi se popisu, znao opseg zavjere i broja zavjerenika, kao povrde krize autoriteta i izopačenosti građanske i vjerske moći.

Ukratko, razumjelo bi se da su korumpirani dio civilne vlasti – duboka država (deep state) – i crkvene vlasti – duboka crkva (deep church) – dvije strane istog novčića, obje instrumenti za uspostavu Novog Svjetskog Poretka.

Međutim, da bismo razumjeli taj savez između civilne moći i vjerske moći, potrebno je prepoznati duhovnu i eshatološku dimenziju sadašnjeg sukoba, uokvirujući je u ratu koji je Lucifer, od svog pada, pokrenuo i vodio protiv Boga.

Ovaj rat čiji su rezultati odlučeni “ab aeterno” s neumoljivim porazom Sotone i Antikrista i neumoljivom pobjedom Žene okružene zvijezdama, sada se približava svom epilogu: baš zato su sile tame tako oslobođene, tako nestrpljive izbrisati ime našeg Gospodina sa zemlje, uništiti ne samo njegovu opipljivu prisutnost u našim gradovima rušeći crkve, rušeći križeve, suzbijajući kršćanske blagdane; već i uklanjanjem njezina sjećanja, brisanjem kršćanske civilizacije, preljubništvom njezina učenja, ponižavanjem njezinog kulta.

A za to je zasigurno prepreka prisutnost vjerne i hrabre „hijerarhije“, spremne na mučeništvo za obranu kršćanske vjere i morala.

Zbog toga je, od početne faze globalističkog plana, bilo bitno pokvariti „hijerarhiju“ u moralu i doktrini, infiltrirati je sa petim kolonama i spavačkim ćelijama, lišiti je svake nadnaravne čežnje, učiniti je ucjenjivom zahvaljujući financijskim i seksualnim skandalima ; i u perspektivi isključiti je i ukloniti, nakon što se postigne svrha, prema ustaljenoj praksi.

Krajem 1950 -ih, kada se oblikovao projekt Novog poretka, ova operacija infiltracije započela je poprimati oblik, a svoj rad na subverziji započela je nekoliko godina kasnije, s Drugim vatikanskim ekumenskim saborom, s obzirom na to da je izabran Roncalli i izbačen “papabilni” Siri, Pačelijev “delfin”, predstavljalo je to dakle razlog za entuzijazam kako za progresivnu i modernističku komponentu unutar Crkve, tako i za komunističku, liberalnu i masonsku komponentu građanskog svijeta.

II (drugi) Vatikan, predstavljao je unutar crkvenog tijela ono što je Palakordina prisega bila za civilno društvo: početak revolucije.

I ako sam u mnogo prilika želio istaknuti subverzivnu prirodu Vijeća, danas vjerujem da povijesna analiza u kojoj očito nepovezane činjenice dobivaju uznemirujuće značenje i objašnjavaju mnoge stvari, danas vjerujem da ista zaslužuje pozornost.

Opasne veze (Liaisons dangereuses)

Kao što je Michael J. Matt izvijestio u nedavnom videu o “The Remnant” (Ostatak), danas počinjemo sastavljati sve dijelove mozaika i otkrivamo – samim priznanjem jednog od protagonista – da je mons. Hélder Câmara, nadbiskup Olinde i Recifea u Brazilu, imao tih godina sastanak s mladim Klausom Schwabom, utemeljiteljem Svjetskog ekonomskog foruma i teoretičarom Velikog reseta.

Schwab, budući da je poznavao Prelata po svom protivljenju tradicionalnoj Crkvi i svojim revolucionarnim i bijednim tezama, pozvao je istoga na Forum u Davosu, smatrajući njegovo sudjelovanje na ovom događaju iznimno važnim s obzirom na projekt Novog Poretka.

Znamo da je Hélder Câmara bio među organizatorima Pakta o Katakombama, koji je nekoliko dana prije zatvaranja Koncila, 16. studenoga 1965. godine, potpisalo četrdesetak ultra-progresivnih biskupa.

Među heretičkim tezama tog dokumenta postoji i suradnja u uspostavi “drugog Novog društvenog poretka” temeljenog na pravdi i jednakosti.

I ne čudimo se saznanju da je među potpisnicima bio i mons. Enrique Angelelli, pomoćnik Cordobe u Argentini, “referentna točka za tadašnjeg oca Jorgea Maria Bergoglia”(sadašnjeg Papu).

I sam Bergoglio izjavio je da dijeli instance Pakta o Katakombama, od samog početka Papinskog mandata.

Dana 20. listopada 2019., povodom Sinode za Amazon, ponovljeno je slavlje Pakta između zavjerenika u Katakombama Santa Domitilla, čime je potvrđeno da se plan započet na Vijeću našao u ispunjenju upravo u Jorgeu Mario Bergoglio(sadašnjem Papi).

Koji, daleko od toga da se distancirao od ultra-progresivnih koji ga podržavaju i koji su ga doveli do njegovog izbora na posljednjoj Konklavi, nikada ne propušta priliku pokazati savršenu usklađenost s planom Novog Svjetskog Poretka, počevši od suradnje institucija i Vatikanskih dikastrija za ambijentalizmom maltuzijanske matrica i sudjelovanja u Vijeću za Inkluzivni Kapitalizam, globalnom savezu s Rothschildom, Rockefellerovom zakladom i velikim bankama.

Tako se s jedne strane David Rockefeller s Trilateralnom komisijom, a s druge Klaus Schwab, u vezi s Rothschildima, sa Svjetskim gospodarskim forumom nalaze pod ruku s poglavarom Katoličke crkve kako bi uspostavili Novi Poredak kroz Veliki reset, kako je planirano od 1950 -ih.

Plan depopulacije svijeta

U ovaj pakt za zločin (pactum sceleris) moraju se uključiti i neki predstavnici Papinske akademije za život, koju je nedavno u svojoj organizacijskoj shemi preokrenuo Bergoglio, koji je uklonio najvjernije članove Učiteljstva zamijenivši ih teoretičarima depopulacije, kontracepcije i pobačaja.

Nije ni čudo što je podrška Svete Stolice cjepivima. Časopis Suvereni Nezavisni (Sovereign Independent) iz lipnja 2011. na naslovnoj stranici izvijestio je: “Depopulacija prisilnim cijepljenjem: rješenje za nulti ugljičnoi dioksid”.

Uz naslov, fotografija Billa Gatesa, propraćen je i ovim komentarom: “Svijet sada ima 6,8 milijardi ljudi. To će dovesti do 9 milijardi. Ako napravimo zaista dobar posao sa novim cjepivima, zdravstvenom zaštitom, uslugama reproduktivnog zdravlja [tj. pobačajem i kontracepcijom], možemo smanjiti populaciju za 10 ili 15 posto.”

Govorio je to prije jedanaest godina Bill Gates, koji je danas među dioničarima grupe Black Rock koja financira farmaceutske tvrtke koje proizvode cjepiva, jedan od glavnih sponzora WHO -a i bezbroj javnih i privatnih subjekata povezanih sa zdravljem.

Na njegovoj strani, zanimljivo, nalazimo Georgea Sorosa, “filantropa” Otvorenog društva koji je sa Zakladom Bill i Melinda Gates nedavno uložio u britansku tvrtku koja proizvodi tampone za otkrivanje Covida.

A budući da govorimo o ekonomskim pitanjima, želio bih vas podsjetiti da je Sveta Stolica držala dionice vrijedne oko 20 milijuna eura u dvije farmaceutske tvrtke koje su proizvodile lijekove za kontracepciju, a u novije vrijeme uložila je u fond koji je jamčio vrlo visoku dobit u slučaju geopolitičkih ili pandemijskih kriza zahvaljujući špekulacijama sa međunarodnim valutama, tzv. Geo-Risk-om kojim upravlja investicijska banka Merril Lynch, a koja ga je nakon prvih mjeseci pandemije s vrtoglavim prinosima koji su skočili do zvijezda morala zatvoriti.

Ostali kapitali, porijeklom iz Obolo-a San Pietra(Vatikana), korišteni su za financiranje različitih inicijativa, također u suradnji s Lapom Elkannom, uključujući autobiografski film Rocketman Eltona Johna.

Bez da pominjemo špekulacije sa nekretninama i kupnje londonske zgrade, na adresi Sloane Avenue 60, o čemu su nas mediji obilno obavijestili, a o čemu je odluka, iz sigurnog izvora koji je meni poznat, donio sam Bergoglio.

I opet: uvijek u ime dosljednosti i priči o “siromašnoj crkvi za siromahe”, toliko drage Bergoglio-u, postoje oni koji vjeruju da je Sporazum s Kinom koji su pripremili Jezuiti i bivši kardinal McCarrick donio znatna sredstva od komunističkog režima u Pekingu , u zamjenu za šutnju Vatikana o progonu katolika i kršenju ljudskih prava.

Isto se dogodilo s imigracijskim reketom: među onima koji profitiraju od prijema, osim zadruga Ljevice, su i Vatikanska tijela i Biskupske Konferencije, kojima države priznaju znatna sredstva za prihvat ilegalnih imigranata.

Užasan spomenik s prikazom brončane barke koji je Bergoglio podigao na Trgu sv. Petra, plastična je predstava licemjerja koje je zaštitni znak ovog pontifikata.

U jednom nedavnom obraćanju srijedom mogli smo čuti ove riječi: „Licemjer je osoba koja se pretvara, laska i dovodi u zabludu jer živi s maskom na licu, a nema hrabrosti suočiti se s istinom. […]

A posebno je odvratno licemjerje unutar Crkve. Nažalost, u Crkvi postoji licemjerje: mnogo je kršćana i mnogo licemjernih službenika.” Čini mi se da komentari nisu potrebni.

Smetnje duboke države (deep state)

Uplitanje duboke države u život Katoličke crkve bilo je višestruko. Ne možemo zaboraviti razmjenu elektronske pošte između Johna Podeste i Hillary Clinton, koja pokazuje namjeru da se Benedikt XVI izbaci iz papinstva i tako započne novo “Crkveno proljeće”, progresivno i globalističko, do čega se kasnije i došlo ostavkom Benedikta i izborom Argentinca.

Ne možemo zanemariti ni uplitanje entiteta i institucija koji su sve samo ne bliski religiji, poput B’nai B’ritha, u diktiranju linija „obnove” Crkve nakon II Vatikana, a u maksimalnoj mjeri pod ovim Papifikatom.

Konačno, treba se prisjetiti s jedne strane prezirnog odbijanja da se čuju od konzervativne politike i osobe u institucijama, a s druge strane strastvenih i nasmijanih susreta s pripadnicima ljevice i progresivizma, zajedno s izrazima oduševljenog zadovoljstva prigodom njihovog izbora.

Mnogi od njih svoj uspjeh duguju pohađanju sveučilišta koja vodi Društvo Isusovo ili krugova katolicizma koji bi se u Italiji mogli definirati kao dosetitski, gdje mreža društvenih i političkih odnosa čini neku vrstu progresivnog masonstva i osigurava blistave karijere za takozvane “odrasle katolike”, odnosno onima koji koriste kršćansko ime ali bez ponašanja u službi javnih poslova u skladu s vjerom i moralom: Joe Biden i Nanci Pelosi; Prodi, Monti, Conte i Draghi da imenujem samo njih.

Kao što vidimo, suradnja između duboke države i duboke crkve dugogodišnja je i sada već dala je rezultate koje su priželjkivali njeni pristaše, s vrlo ozbiljnom štetom po državu i religiju.

Zatvaranje crkava početkom 2020., čak i prije nego što su civilne vlasti uvele karantene; zabrana slavljenja misa i dijeljenja sakramenata za vrijeme pandemije; groteskna izvedba 27. ožujka na Trgu svetog Petra; inzistiranje na cjepivima i njihovo promicanje kao moralno legitimno unatoč tome što se proizvode staničnim linijama iz pobačenih fetusa; Bergogli-ove(Papine) izjave da genski serum predstavlja “moralnu dužnost” svakog kršćanina; uvođenje zdravstvene putovnice u Vatikanu, a u novije vrijeme i u katoličke škole i u neka sjemeništa; zabrana Svete Stolice biskupima da se izjasne protiv obveze cijepljenja, koju su odmah potvrdile neke biskupske konferencije, svi su elementi koji pokazuju podređenost duboke crkve poretcima duboke države i organskost „bergoljske crkve“ na globalističku razinu

Ako se to spoji s idolopokloničkim kultom pačamame (pachamama) pod svodovima sv. Petra; inzistiranje na irenističkom ekumenizmu, pacifizmu, pauperizmu; moralnost situacije i značajan legitimitet preljuba i konkubinata Amoris lætitia; proglašenje nezakonitosti smrtne kazne; odobravanje ljevičarskim političarima, revolucionarnim vođama, uvjerenim aborcionistima; riječi razumijevanja za LGBT pitanja, za homoseksualce i transseksualce; šutnje o ozakonjenju homoseksualnih zajednica i još više uznemirujuće o blagoslovu sodomitskih parova od strane njemačkih biskupa i svećenika; zabranom tridentske mise s ukidanjem Motu Proprio Summorum Pontificum Benedikta XVI., shvaćamo da Jorge Mario Bergoglio(Papa) izvršava zadaću koju mu je povjerila globalistička elita, koja ga smatra likvidatorom Katoličke crkve i utemeljiteljem filantropske sekte ekumensko masonske inspiracija koja bi trebala ustanoviti Univerzalnu Religiju kao potporu Novom Poretku.

Provodi li se ta radnja s punom sviješću, iz straha ili pod ucjenom, ne umanjuje težinu onoga što se događa, niti moralnu odgovornost onih koji je promoviraju.

Luciferijanska matrica Novog Svjetskog Poretka

Ovdje je potrebno razjasniti što se podrazumijeva pod Novim Svjetskim Poretkom, odnosno što njegovi tvorci namjeravaju po tim, bez obzira na to što javno tvrde i govore. Budući da je s jedne strane točno da postoji projekt, tko ga je osmislio i tko je zadužen za njegovu provedbu; ali sa druge strane, istina je i da nadahnjujuća načela tog projekta nisu uvijek priznata, ili se barem ne može priznati okruglo ko sat da je u bliskoj vezi s onim što se danas događa, jer bi to priznanje izazvalo protivljenje čak i u najmirnijim i najumjerenima.

U stvari, jedno je nametnuti zelenu propusnicu uz izgovor pandemije; drugo je prepoznati da je svrha zdravstvene putovnice naviknuti nas da budemo praćeni; a sasvim treće je reći da je ta potpuna kontrola “žig Zvijeri” koji se spominje u Apokalipsi (Otk 13, 16-18).

Čitatelj će mi oprostiti ako ću u argumentirnju svojih izjava morati pribjeći citatima takve težine i opakosti, da ću izazvati zaprepaštenje i užas: potrebno je razumjeti kakve su namjere arhitekata ove radnje, i koju epohalnu bitku oni vode protiv Krista i Njegove Crkve.

Da bismo razumjeli ezoterijske korijene misli u osnovi Ujedinjenih Naroda za kojima je dugo čeznuo Giuseppe Mazzini, ne možemo ne uzeti u obzir likove poput Alberta Pikea, Eliphasa Levija, Helene Blavatsky, Alice Ann Bailey ili drugih sljedbenika luciferijanskih sekti.(masoni)

Njihovi spisi, objavljeni već od kraja devetnaestog stoljeća, uveliko predstavljaju otkrovenje.

Albert Pike, Mazzinijev prijatelj i poput njega – mason, u govoru iz 1889. održanom u Francuskoj na najvišim stupnjevima masonerije, a zatim evociranim 19. siječnja 1935. u engleskom časopisu The Freemason, tvrdio je sljedeće:

«Ono što moramo reći gomili je da obožavamo boga, ali boga koji se štuje bez praznovjerja […]. Masonsku religiju, svi mi inicirani visokim stupnjevima, trebamo održavati u čistoći luciferijanske doktrine.

Da Lucifer nije bog, bi li ga Adonai [Bog kršćana] čiji postupci dokazuju njegovu okrutnost, podmuklost, mržnju prema čovjeku, barbarstvo i odbojnost prema znanosti, oklevetao sa svojim svećenicima?

Da, Lucifer je bog i na nesreću i Adonai je također Bog.

Po vječnom zakonu, prema kojem nema svjetla bez sjene, ljepote bez ružnoće, bijele bez crne, apsolut može postojati samo kao dva božanstva: tama je neophodna da bi svjetlo poslužilo kao kontrast, kao što je postolje potrebno do kipa i kočnice na lokomotivi … doktrina sotonizma je hereza; a prava i čista filozofska religija je vjera u Lucifera, ravnopravnog Adonaiu; ali Lucifer, bog svjetla i bog dobra, bori se za čovječanstvo protiv Adonaija, Boga tame i đavla» .

Ova vjera u božanstvo Sotone nije samo priznanje tko je to pravi Veliki Arhitekt kojega obožava Masonerija, već bogohulni politički projekt koji prolazi kroz koncilski ekumenizam, čiji je masonstvo prvi teoretičar: “Kršćanin, Židov , Musliman, Budist, sljedbenik Konfucija i Zoroastera mogu se ujediniti kao braća i pridružiti se u molitvi jedinom bogu koji je iznad svih drugih bogova “(usp. Albert Pike, Moral i Dogma, izd. Bastogi, Foggia 1984., volumen VI, stranica 153).

A tko je taj “jedini bog koji je iznad svih drugih bogova” dobro nam je objašnjeno u prethodnom citatu.

Još: “Oslobodit ćemo nihiliste i ateiste i izazvati ćemo strašnu društvenu kataklizmu koja će u svom svom užasu nacijama jasno pokazati učinak apsolutnog ateizma, podrijetlo barbarstva i krvave subverzije. Tada će, posvuda, građani, prisiljeni braniti se od svjetske manjine revolucionara, […] dobiti pravo svjetlo kroz univerzalno očitovanje čiste Luciferove doktrine, konačno otkrivene javnosti; manifestacija nakon koje će uslijediti uništenje kršćanstva i ateizma osvojenih i slomljenih u isto vrijeme! ” (vidi pismo od 15. kolovoza 1871. Giuseppeu Mazziniju, Biblioteka Britanskog muzeja u Londonu).

Neće nam promaći da “velika hereza odvojenosti” zvuči neobično u skladu s ekumenizmom koji je Pio XI osudio u enciklici Mortalium animos, usvojenoj koncilskom deklaracijom Dignitatis humanæ i nedavno spojenoj u doktrinu “uključivosti” koju su formulirali oni koji su dopustili da se u San Pietru napravi idolopoklonički kult „pačamame“.

I jasno je da se razdvojenošću u negativnom smislu želi označiti neophodno odvajanje dobra od zla, istinitog od lažnog, ispravnog od pogrešnog, što čini kriterij za moralni sud o ljudskom ponašanju.

Njemu se suprtstavlja uključivost, to jest namjerno dopuštajući si da se kontaminira zlom kako bi se falsificiralo dobro, izjednačavajući istinito i lažno da se pokvari prvo i da se da legitimitet drugom.

Zajednički ideološki korijeni ekumenizma

Ako se ne razumije da su ideološki korijeni ekumenizma unutarnje povezani s masonskim luciferijanskim ezoterizmom, ne može se dokučiti poveznica koja povezuje doktrinarna odstupanja Vatikana II (drugog) s planom Novog svjetskog poretka.

Šezdeset osma je bila tužan primjer tih pacifističkih i ekumenističkih ambicija, u kojima je doba Vodenjaka u glazbi slavilo Hair in Aquarius (1969.), a zatim John Lennon s Imagineom (1971.).

“Zamislite da nema raja. Ako pokušate, lako je. Nema pakla ispod nas. Iznad nas samo nebo, zamislite sve ljude koji žive samo za današnji dan. Zamislite da nema domovina. Nije teško. Nema se za što ubiti ili umrijeti, a također nema ni religije. Zamisli da svi ljudi žive u miru. Moglo bi se reći da sam sanjar, ali nisam jedini. Nadam se da ćete nam se jednog dana pridružiti i svijet će biti jedan entitet. Zamislite da nema vlasništva. Pitam se može li se: nemati potrebe za pohlepom ili žudnjom, jedno bratstvo ljudi. Zamislite da svi ljudi dijele čitav svijet.»

Ovaj manifest masonskog nihilizma može se smatrati himnom globalizma i nove univerzalne religije.

Duša koja nije zalutala može osjetiti samo užas zbog ovih bogohulnih riječi.

A za one ništa manje bogohulne od one druge pjesme Johna Lennona, Bog (1970): “Bog je koncept po kojem mjerimo svoju bol. […] Ja samo vjerujem u sebe »,« Bog je pojam kojim mjerimo svoju bol. […] Vjerujem samo u sebe. ”

Razumijem da je mnogima uznemirujuće prihvatiti da je „Hijerarhija“ možda dopustila da je zavaraju njeni neprijatelji, čineći njihove zahtjeve svojim u pitanjima koja dotiču samu dušu Crkve.

Zasigurno je bilo masonskih prelata koji su uspjeli predstaviti svoje ideje Concilu (vijeću) prikrivajući ih, ali u potpunoj svijesti da će neumitno dovesti do spoznaje onog rušenja religije koje je pretpostavka za uspostavu nove ere – Doba Vodenjaka – gdje je naš Gospodin protjeran iz društva kako bi se dočekalo Antikrista.

Tada se može razumijeti ta primamljivost popuštanja mnogih crkvenih ličnosti – mislim na kardinale Martini-ja i Ravasi-ja, među mnogima od njih, – u odnosu prema Masoneriji, i njihovo protivljenje ekskomunikacijama koje su Pape obnovile protiv sekte.

Također razumijemo razlog entuzijazma loža pri izboru Bergoglia, i obrnuto, njihovu loše prikrivenu mržnju u odnosu prema Benediktu XVI., kojeg se smatralo katekonom koga treba ukloniti.

Također se treba sjetiti, s određenom nelagodom, da određene Ratzingerove izjave sugeriraju pokušaj “kristijanizacije” globalističkog projekta, a da ga ne osuđuju kao antikristovski i antikršćanski: “Neka vas uhvati za ruku dijete Betlehema, ne bojte se, vjerujte mu, životvorna moć Njegovog svjetla ohrabruje te da se posvetiš izgradnji Novog Svjetskog Poretka ”.

Ove riječi, nažalost, potvrđuju zabludu hegelijanske misli koja je utjecala na profesora od Tübingena do Prijestolja.

Zasigurno je ovaj propust da zauzme stav od strane Pape dopustio da se na neki način isti smatra saveznikom globalističkog plana, ako je Predsjednik Napolitano uspio potvrditi, u svom obraćanju na kraju godine Italijanima: “Postoji sklad između mene i Pape Benedikta XVI. u potpori Novog Svjetskog Poretka “(31. prosinca 2006.).

S druge strane, hegelovski proces sinteze teza-antiteza-sinteza odražava alkemijski moto “solve et coagula” (otopitii ujediniti), koji su usvojili Masonerija i luciferijanski ezoterizam.

Moto koji se pojavljuje na rukama Bafometa, paklenog idola obožavanog od strane vrhova sekte istim priznanjem svojih najautoritativnijih članova.

Philip Jones u svom eseju “Luciferov uspon” precizira da hegelijanska dijalektika “kombinira oblik kršćanstva kao teze s poganskim spiritizmom kao antitezom, što rezultira sintezom vrlo sličnom babilonskim misterijskim religijama”.

Globalistički panteizam Teilharda de Chardina

Ekumenizam je jedna od ključnih tema globalističke misli.

To potvrđuje Robert Muller, koji je bio pomoćnik Tajnika Ujedinjenih naroda: “Moramo se što je brže moguće kretati ka jednoj jedinoj svjetskoj vladi, jednoj jedinoj svjetskoj religiji i jednom jedinom svjetskom vođi”.

Prije njega, jedan od zagovornika Lige Naroda, Arthur Balfour, stvorio je Sintetičko društvo, koje je imalo za cilj stvaranje “jedne jedine svjetske religije”.

I sam Pierre Theilard de Chardin s.j., jezuitski heretik koji je osuđen od Svete službe (Sant’Uffizio) i danas proslavljeni teolog progresivizma, smatrao je Ujedinjene Narode “progresivnom institucionalnom inkarnacijom svoje filozofije”, nadajući se “općoj konvergenciji religija na univerzalnom Kristu koji ih sve zadovoljava … čini mi se jedinim mogućim obraćenjem na svijetu i jedinim oblikom u kojem se može zamisliti religija budućnosti “, kako bi se” smanjio jaz između panteizma i kršćanstva njedreći ono što bi se moglo nazvati kršćanskom dušom panteizma ili panteističkim aspektom kršćanstva. ”

Ne može nam promaći da „pačamama“ i pripisivanje marijanskih konotacija Majci Zemlji čine te koncepte Theilarda de Chardina uznemirujućom stvarnošću.

Nije dovoljno: Robert Muller, teoretičar svjetske vlade i sljedbenik teozofice Alice A. Bailey, izjavljuje:

“Teilhard de Chardin utjecao je na svog druga (isusovačkog oca Emmanuela Sagueza de Breuveryja, koji je imao važne dužnosti u UN-u), nadahnuo je svoje kolege, koji su započeli bogat globalni i dugoročni proces razmišljanja unutar organizacije Ujedinjenih naroda, a koji je utjecao na mnoge nacije i ljude diljem svijeta. Na mene je Teilhard duboko utjecao ».

U “Čovjek-u budućnosti” (The Future Man), Theilard piše: “Čak i ako njegov oblik još nije vidljiv, sutra će se čovječanstvo probuditi u sveukupno organiziranom svijetu.”

Muller je bio osnivač World Core Curriculum-a, čiji je cilj bio “usmjeriti našu djecu prema globalnom građanstvu, uvjerenjima usmjerenim na zemlju, socijalističkim vrijednostima i kolektivnom načinu razmišljanja, koji postaju uvjet za radnu snagu 21. stoljeća” (New Man Magazine ).

A ako on s ponosom tvrdi da je Alice A. Bailey među njegovim inspiratorima, otkrivamo da je teozofkinja bila učenik i sljedbenik Teozofskog pokreta koji je osnovala Helena Blavatsky, otvorena i nedvosmislena luciferijanka.

Samo da uokvirimo osobu, evo nekoliko citata Blavatsky-e: “Lucifer predstavlja život, misao, napredak, civilizaciju, slobodu, neovisnost … Lucifer je Logos, Zmija, Spasitelj”.

I, gotovo naslućujući „pačamamu“: “Nebeska Djevica tako postaje, u isto vrijeme, Majka Bogova i Demona, jer je ona uvijek ljubazno i korisno Božanstvo … ali u davna vremena i u stvarnosti, Lucifer je to ime. Lucifer je božansko i zemaljsko svjetlo, Duh Sveti i Sotona u isto vrijeme ».

I završava sa: “Sotona je bog našeg planeta i jedan jedini bog”.

Bailey je osnovala izdavačku tvrtku Lucifer, sada poznatu kao Izdavačka tvrtka Lucis, blisko povezanu s Lucis Trustom, nekada Lucifer Trustom, koji su Ujedinjeni Narodi priznali kao nevladinu organizaciju.

Dodamo li ovim pojmovima paklenih buncanja riječi Davida Spanglera, direktora projekta Planetarne Inicijative Ujedinjenih Naroda, tada postajemo biti svjesni koliko je strašna prijetnja koja visi nad svima nama:

“Nitko neće biti dio Novog Svjetskog Poretka dok ne izvrši čin obožavanja Lucifera. Nitko neće ući u Novu Eru sve dok ne primi luciferijansku inicijaciju” Razmišljanja o Kristu (Reflections on the Christ), Findhorn, 1978).

Alice A. Bailey o Nju Ejdžu (New Age) piše: «Dostignuća znanosti, osvajanja nacija i osvajanja teritorija ukazuju na metodu doba Riba [doba Krista], s njegovim idealizmom, borbenošću , te njegovu odvojenost na svim poljima – vjerskom, političkom i ekonomskom.

No, doba sinteze, doba uključivosti i razumijevanja je pred nama, a novo obrazovanje Doba Vodenjaka (doba Antikrista) mora vrlo osjetljivo početi prodirati u ljudsku auru “.

Danas vidimo kako su metode poučavanja koje je Muller teoretizirao u Svjetskom Jezgrovnom Kurikulumu usvojene u gotovo svim državama, s LGBT ideologijom, rodnom teorijom i svim drugim oblicima indoktrinacije.

To potvrđuje bivši direktor WHO -a, dr. Brook Chisolm, objašnjavajući što bi obrazovna politika UN -a željela postići: “Da bi se dostigla svjetska vlada, potrebno je ukloniti iz svijesti ljudi njihov individualizam, vjernost tradicijama obitelji, nacionalnog patriotizma i vjerskih dogmi” (vidi “Izvješće o kršćanskom svijetu” – Christian World Report, ožujak 1991., svezak 3).

Evo opet crvene niti (fil rouge) koja ne povezuje samo Klausa Schwaba s Hélderom Câmarom, već i Roberta Mullera i Alice A. Bailey s Pierreom Theilardom de Chardinom i Emmanuelom Saguezom de Breuveryjem, uvijek u globalističkom ključu i pod zloslutnom inspiracijom luciferijanske misli.

Dubinska analiza ovih uznemirujućih aspekata omogućit će rasvjetljavanje istine i otkrivanje suučesništva i izdaja ne malog broja ljudi iz Crkve koji su robovali neprijatelju.

Naš odgovor na krizu autoriteta

Korupcija autoriteta je takva da je vrlo teško – barem u ljudskom smislu – pretpostaviti miran izlaz. Tijekom povijesti, totalitarni režimi su nasilno rušeni.

Teško je pomisliti da se protiv zdravstvene diktature koja se uspostavlja posljednjih mjeseci može boriti drugačije, budući da su sve državne vlasi, svi mediji, sve međunarodne javne i privatne institucije, svi gospodarski i financijski moćnici saučesnici u ovom zločinu.

Suočeni s ovim sumornim scenarijem korupcije i sukoba interesa, neophodno je da se svi oni koji nisu podređeni globalističkom planu ujedine u kompaktan i kohezivan front kako bi branili prirodna i vjerska prava, svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, vlastitu slobodu, i vlastita dobra.

Tamo gdje vlast ne izvršava svoje dužnosti i čak štaviše – izdaje svrhu zbog koje je konstituirana, neposluh je ne samo zakonit, već i obvezan.

Nenasilna neposlušnost, barem za sada, ali odlučna i hrabra. Neposlušnost nelegitimnim i tiranskim diktatima civilne vlasti i čvrsto protivljenje diktatima crkvene vlasti, tamo gdje se pokazuje kao saučesnik paklenog plana Novog Svjetskog Poretka.

Zaključak

Dopustite mi da ovo razmišljanje zaključim kratkom duhovnom misli. Sve što znamo, otkrivamo i razumijemo o globalnoj uroti u tijeku pokazuje nam zastrašujuću stvarnost, ali u isto vrijeme oštru i jasnu: postoje dvije strane, ona Božja i ona Sotonina, ona djece Svjetla i ona djece tame.

Nije moguće paktirati s Neprijateljem, niti se mogu služiti dva gospodara (Mt 6:24).

Riječi našeg Gospodina moraju biti urezane u naš um: «Tko nije sa mnom, protiv mene je; a tko sa mnom ne sabire, razbacuje”(Mt 12:30).

Nadati se izgradnji svjetske vlade u kojoj je božansko kraljevstvo Isusa Krista izvan zakona ludo je i bogohulno, i nitko tko ima takav plan neće uspjeti nikada. Tamo gdje vlada Krist, vlada mir, sklad, pravda; gdje Krist ne vlada, Sotona je tiranin.

Razmislimo o tome, kada u ime himeričnog mirnog suživota moramo izabrati paktiranje s protivnikom! I neka razmisle oni Prelati i oni Vladari koji misle da njihovo saučesništvo dotiče samo ekonomska ili zdravstvena pitanja, praveći se da ne znaju što stoji iza svega ovoga.

Vratimo se Kristu, Kristu Kralju srca, obitelji, društava i nacija. Proglašavamo Ga za našega Kralja, a Mariju Presvetu našom Kraljicom.

Samo na taj način može se poraziti ovaj ozloglašeni projekt Novog Svjetskog Poretka. Samo se na taj način Sveta Crkva može očistiti od izdajica i otpadnika.

I neka Bog čuje našu molitvu.”

+ Carlo Maria Viganò, Nadbiskup

28 avgust 2021
S. Augustini Episcopi et Confessoris et Ecclesiae Doctoris
(Sveti Augustin, biskup i ispovjednik i crkveni doktor)Iskreno hvala novom članu tima Logično, autoru ECK, koji je uložio silan trud prevodeći govor Nadbiskupa Vigana.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
396 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije

Sve , nadbiskupe Vigano, sve recite ! Nema potrebe da ikoga stedite !
Gamad ce najebat !

Brko
Gost
Brko
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Za gamad nisam siguran, nadam se. Ali za “korisne idiote” i nadasve obicne jadne ljude koji su malo gluplji, sam siguran.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Brko

Upravo tako!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Pogotovo trolovi s portala koje ceka ista sudbina kao i nas.

Brko
Gost
Brko
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

A kad bolje razmislim, svi mi obicni ljudi bili glupi ili ne smo krivi, mozda i vise nego gamad! Gamad je gamad, ali tko im daje plodno tlo?

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

ECK…tko god da je,svaka mu cast na trudu i prijevodu. samo da kazem,uvijek sam se pitao kako je neke stvari david icke mogao znati..sha je imao kristalnu kuglu ili bio njihov petokolonas medju nama..cini mi se da je samo trebalo znati gdje istrazivati i sa kojim ljudima na kojim kontinentima… Pročitaj više »

Sam
Gost
Sam
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Slicno kao nas Subaru koji je na vrijeme pratio prave izvore za neke stvari.
U svakom slucaju,nikad nije kasno,sve dok dusa ne dopre do grkljana.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Sam

a vjerujem da nije lako tipovima poput njega..imati malo zdravoga razuma,slobodne svijesti i otvorene znatizelje ne donosi ti previse dobroga.skuzis da je okruzenje u kojem zivimo rub litice onoga sha bi trebalo biti normalno jer su nam rekli da ljudska bica imaju svijest.da ne duljim,ljudska bica imaju pi..u materinu a… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Jučer me zvao prijatelj j iz mačkanje, u ratu je znao reagirati a sada u ovom ratu je postao dio sistema cjepnišući se da bi mogao okolo ići, rekao sma mu nahebat češ……………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

kazem,nije ti lako..a nije ni meni,jbg.dosta ljudi oko mene vide da ovo oko nas ne valja,ali kupuju vrijeme popustanjem..ja mozda lakse probavim nevolju jer nemam djece ali gutaju govna radi robovskih olaksica..posao,djeca u skoli,djeca u vrticu,kretanje radi nuzde..bojim se da oni koji razumiju u cemu je stvar,poput mene,ali imaju puno… Pročitaj više »

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ja sam odustao. Pokušaš ih upozoriti, dobronamjerno, pa ne padne na plodno tlo, k’o da bukvi govoriš, i još ispadneš kriv. Svako ima svoj mozak, barem u teoriji, pa nek’ razmišljaju, ili bar pokušaju da misle, umjesto retardiranog gutanja propagande.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Greven

a pokusavas dok ide..kad vise ne ide,pricekat cu glad da preuzme ulogu..hebo im ja mater..isprike na prostacenju.hvala,greven.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

“… isprike na prostacenju…” Samo udri 🤣 Mislim da ce najveci dio gojima shvatiti da se “nesto” desava – tek kad ih udari hiperinflacija, tj kad ne budu mogli za one sarene papirice (“shekele” laznih “zidova”) – izrazavati svoje “zelje” – a jedna od tih ce vjerovatno biti i glad.… Pročitaj više »

nekoizmase
Member
nekoizmase
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

mislim da je tako , a imamo i primjere i iz proslosti da covjek svasta trpi i okrece
glavu sve dok ne pocne vrat pucati

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije

Bogdan Dziuba sa 45.godina prvak svjeta u polumaratonu za seniore-sa 47.god–umrao na treningu od srčanog udara.tjedan nakon što je dobio obe doze. Bio zdrav ko drijen.

Greven
Gost
Greven
1 mjesec prije

Pripitomiše ga, ha?

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Da ga nisu namjerno pustili da priča, ubili bi ga.Ne misliš li tako?Oni malo po malo puste nekoga od svojih da kaže ljudima istinu, jer znaju da je to sve badava.Ljudi će i dalje stajati u redu.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Sam

Hehehe, hvala Sam…………………

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

“I jasno je da se razdvojenošću u negativnom smislu želi označiti neophodno odvajanje dobra od zla, … Njemu se suprotstavlja uključivost, to jest namjerno dopuštajući si da se kontaminira zlom kako bi se falsificiralo dobro, izjednačavajući istinito i lažno da se pokvari prvo i da se da legitimitet drugom.” 🙂… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Hehehe, u pravu si, bez obzira čiji je Ajk zaslužuje spomenik ko Buržalarab na mjestu onog varanskog kamenja……………

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

u georgiji icke-ov spomenik..a u dubaiju bi stavio spomenik ćaći od kill billa..da pjesak sha prije pojede i taj sotonski grad i tog starog sotonjaru..kako bi rekao legendarni zadranin,pljuc.hvala.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Hehehe…………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

hahaha…ovaj tvoj haiku od komentara,a vidio sam i one ispod,rusi sve rekorde besmislenosti.hvala.

putnik
Gost
putnik
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

“..sha je imao kristalnu kuglu ili bio njihov petokolonas medju nama..” Eh, sada mogu iznijeti jednu teoriju koja ce mozda zvucati i previse naucno-fantasticno i pesimisticno, no jel’, to je samo teorija. Naime po odredjenim teorijama i vjerovanjima, a znam da je to poznato barem jednom dijelu komentatora, mi smo… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  putnik

sha se tice david icke-a,covjek je fizicki poluretardiran..i nema rupe u svojoj biografiji.a meni to znaci dosta.bio je poluuspjesan nogometas,pa je postao sportski komentator kada nije mogao nastaviti nogometnu karijeru..ono sha meni drzi vodu kod davida icke-a je to da nema rupa u njegovoj biografiji..jednostavno,nema.na stranu matrix i manipulacije sa… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

“… ali ja ne vidim ni jednu okolnost koja bi davida icke-a prokazala kao manipulatora …” Slazem se. Sta vise – dovljno je uzeti jednu njegovu knjigu – i tu ces naci more (okeeean!) informacija koje je podijelio a i sam ih mozes pronaci i istraziti… Dakle covjek iskreno DIJELI… Pročitaj više »

putnik
Gost
putnik
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

“..ali ja ne vidim ni jednu okolnost koja bi davida icke-a prokazala kao manipulatora..” Onda smo se krivo razumjeli jer nisam niti rekao da je on manipulator. Odnosno, zelio sam reci kako tvorcima ovog kaosa po tom odredjenom shvacanju on cak moze “ici na ruku” u cijeloj ovoj prici. Dapace,… Pročitaj više »

radoznalo_mače
Gost
radoznalo_mače
1 mjesec prije
Reply to  putnik

To što stalno gledamo što ‘oni’ rade i planiraju nam crpi energiju. Ako se stalno osvrćemo na to što rade oni, nepotrebno sebe usporavamo. ‘Oni’ nam sigurno ne žele dobro, ne moramo znati sve detalje. Nastojim da me njihovo ludilo što manje dira i da ne razbijam glavu šta oni… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

On podržava Alex Jonesa, koji je CIA projekt. I on je dio kontrolirane opozicije

Prvi od 7
Gost
Prvi od 7
1 mjesec prije
Reply to  putnik

To sto si napisao nije teorija nego okosnica. Btw,na isti nacin je nastalo ono sto mi zovemo bog.

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

David Icke je najbolji prodavač magle djeci i naivcima. Ovaj velečasni Vigano bi da zadrži status quo i da zaustavi Zemlju da se okreće? On bi da društvo i Crkva ostanu kao u srednjem vijeku, da mogu loviti vještice, sexualno zlostavljat dječicu? On bi da i dalje ima svoje stado… Pročitaj više »

Antiglobalist
Gost
Antiglobalist
1 mjesec prije

Kad već spominješ srednji vijek.,ova ekipa koju podupireš spada u kameno doba. Gomila sociopata,serijskih ubojica i kriminalaca.Oni ljudskom rodu ne mogu donijeti apsolutno ništa dobro.Sve što rade u zadnjih par stotina godina je mrcvarenje i uištenje planet za kojeg tobože nude riješenje i spas.A jedino riješenje je da oni završe… Pročitaj više »

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Antiglobalist

Ipak se okreće. Ne mogu promjene sve preko noći, polako. Prvo će “demontirati” Crkve i religije kao opijum za mase i manipulaciju. Poslije idu na red kočničari evolucije, extremni desničari i nacionalne stranke, extremni ljevičari, anarhisti i svi redom koji odvraćaju pažnju od bitnih stvari. U školama će učiti o… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
1 mjesec prije

Ono što Ajka čini toliko uspešnim je što nije sve nebuloza što priča, ima tu i mnogo bitne istine.
Ali je odličan primer za pokazivanje onoga zbog čega kritikujem dr. Gajski – i ona iznosi bitnu istinu ali “navodi vodu na svoju vodenicu” (tačnije, nas gura u nju).

Bond, cigarete Bond
Gost
Bond, cigarete Bond
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Šta znači “uspješan”? Koliko zarađuje ili koliko je utjecajan? Ja ga volim gledati, to mi je toliko zabavno. Njega i Osmanagića npr. Kako pričaju, kako gledaju “kroz tebe” mrtvi hladni i petljaju takve gluposti smiješeći se(Osmanagić posebno). I priča tako Icke o ozbiljnim stvarima i na kraju usere i šefa… Pročitaj više »

Smak
Gost
Smak
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Sam si odgovorio otkud mu prorocke misli a vecina ga smatrala sarlatanom danas je sreca da imamo i niz znanstvenika koji pricaju drugu pricu ali ce ostati usamljeni ako vecina ne mrdne iz svog laznog trenutnog stava samo nek mene ne diraju a kad dodjes na red bude kasno za… Pročitaj više »

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Uspjeti će samo oni koji imaju Krista na svojoj strani.Ovo je tek početak nevolja, a već sada se vidi koliko su ljudi slabi i popuštaju pod relativno slabim pritiskom…ne možeš putovati, neće te pustiti na fakultet, izgubit ćeš posao…pravi kršćani znaju da je sve ovo ionako privid, znaju da je… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

nahebačeš….. 😂😂😂…. od pape… 😎

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Hahaha,ovo je legendarno !!!

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

nije bas legendarno..ovo je kopiranje originala..zato i nemate smisla za humor,posebno crni humor.hvala i zivjeli.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Nek’ nisam jedini koji tako doživljava te dvije kreature.
Za čitanje njihovih komentara trebalo bi logično da nam upiše beneficirani radni staž-dok još nismo inficirani lošim ‘umorom.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

ne racunam na mirovinu pa bi radije gotovinu samim pogledom na komentare maloborgena i debelog..i to u kunama.zivio ti meni i disao,kisik.hvala.

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Pa ti nikako da skužio,nije poanta u kopiranju,nego kako je Metaborn rekao da će izluđivati Malomorgena a sada INVERZIJA !!!

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
1 mjesec prije
Reply to  Debeil đuro

Pa odkrio si vazduh, svaka ti čast.

Debeil đuro
Gost
Debeil đuro
1 mjesec prije
Reply to  Mujo&Haso

A ti toplu vodu,i što ćemo sad????

Mujo&Haso
Gost
Mujo&Haso
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Lično znam protivnika LGBT…….itd, iz Japana, zove se Rito Imazašito, pa poveži se sa njim. Nahebačeš.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Cekamo da primis cetvrtu.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Što su te oživili ko zombija, znači prvi si među zombijima na planeti……………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

hahahaha..ajde,nek ne bude melanija najpoznatiji slovenac na planeti,imamo prvog zombija ovdje.isprike unaprijed.hvala.

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Bolje brini o vlastitoj sudbini, a znas kakva je – najebaces .

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Dakle ipak možemo da se okupimo oko nečega – oko pljuvanja.

rade
Gost
rade
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

to govore vec godinu dana – evo, sad će, samo što nije, a rezultat je otprilike 10-ak mirnih prosvjeda s po par desetaka tisuća prosvjednika, od kojih dajem ruku u vatru bar pola ne vidi dalje od vlastitog prava na putovanja i pivu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Mozda nisi pazljivo citao,covjek tvrdi da su gadovi vec pobjedili! Osim toga , meni ovo lici na neko priznanje o svemu sto se odvija ljudskoj rasi poput one price da Vrag svoje planove ne krije (valjda mu je to karma), priznanje i to od nadbiskupa osobe koja ima visoku poziciju… Pročitaj više »

bold
Gost
bold
1 mjesec prije

ipak….shvatio sam da su gadovi ubrzali da pridobiju što više duša prije poraza….svjetlo i krist već su na prijestolju…eto…ja tako shvatih…ovi su već izgubili

Patricija
Gost
Patricija
1 mjesec prije
Reply to  bold

Mislim da ste dobro shvatili “da su gadovi ubrzali da pridobiju sto vise dusa prije poraza.” Zato treba priznati Bogu da smo gresni i vjerovati da je Gospodin Isus Krist na krizu umro za nase grijehe i bio uskrisen za nase opravdanje i prihvacamo ga sada i priznajemo za naseg… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije

Bez obzira da Vigi i glumi dobrog policojota zadovoljstvo je bilo čitati ga.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Potpuno se slazem. Kao i onaj dokumentarac BBCa o WW2,stravican i istovremeno odlican!

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Pa rekao je SVE, čak je ubacio i rock&roll i horoskope. Jedino što je zaboravio, kao i svi ostali “spasitelji”, je što da poduzmemo. Valjda ste do sada shvatili da građanski neposluh i mirni prosvjedi nisu donijeli nikakvog učinka??? Znam, znam,… Reći ćete, opet ovaj Čudan lik zaziva krvoproliće… A… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

znas da su losa vremena kad mi jedino grizzley adams pada na pamet kao spasitelj..snalazenje u prirodi i prezivljavanje u njoj.nish ja tebi necu reci jer sam vec dozivio kako se ljudi znaju naljutiti kada im ponudis neke mogucnosti.previse su zahtjevne za robove konformizma i tu im nish ne zamjeram..pa… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

To je najbolji izbor, sad će doći varan Zapata i govoriti protiv divljine kao što to govori već godinu i pol na svaki napis slićan tvom…………….

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nisi shvatio. Obozavam prirodu.Medutim smatram da je bijeg onamo samo produzenje agonije jer kad zavrse s ovima u gradu krenut ce dronovima pretrazivat sume i planine dok ce sela gladni bijegunci iz gradova opustosit opljackat i razorit.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

ne znam naslov filma..ali mi izgleda kao dokumentarac..ubijas u pojam,amigo..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Zao mi je ,to mi nije namjera.
Zelim da se ljudi prestanu samozavaravat te da se ustanu ne jedni protiv drugih vec siromasni protiv bogatih.
Vjeruj mi ja sam siromah naspram zlikovaca i smatram kako cu djelit s vama istu sudbinu iako trenutno nemam nikakvih financijskih poteskoca…

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

jesi vidio sha je amigo zapata napisao..sha u kosnicama,sha u divljini..poubijat ce nas ko zeceve..zajeban argument,moras priznati..moze amigo bit guster,ali nekako mi drzi vodu teorija da nema bijega..

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Barem NEKI od nas ce prezivjeti I to ce biti dosta jer plan gusterolikih NECE upaliti …

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Znam ja to sve, no ostati u gradovima klaonicama nije mudro, najmudriji su već van klaonica tamo daleko i već žive van sistema. To da će nahebati svi je bila činjenica od početka no dok god bježiš od binarnog koda i kalonica gradova živ si, kad te sustignu jurišaš zadnji… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Vrlo jednostavno: izbaciti one koji sada upravljaju društvom iz tog “posla” i pokrenuti društvo da se samo organizuje.

Tačnije: bilo bi jednostavno kad većina ne bi “ljubila okove”.

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Da, a tko će ih “izbaciti”, koja ekipa, kada?

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Asteroid sigurno, ostali nemaju tu moč koju ima tama varanska stvorova………….

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije

Zar ne bi bila dovoljna I Sunceva baklja?

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Humanija verzija, al opet oni će upogoniti nuks da spale planet, stoga najbolje pravi reset da ni “virusi” ne prežive…………..

bold
Gost
bold
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

nije zaboravio….naglašava….protiv ovih demona molitva i samo molitva za spas….to je već pomoglo….znam..prosvjedima podrška ali molitva u tišini prepuna ljubavi bere plodove..

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije
Reply to  bold

Molitva kome? Zar misliš da bi u sustavu u kojemu nam nije dozvoljeno prisustvovati čak ni nekakvim seoskim sjednicama ikada čuli za “boga spasitelja” da cijeli taj koncept ne služi Gospodarima? Znaš li ijedan primjer kada su molitva i nenasilje zaustavili nasilnike, ubojice, manijake, čudovišta u ljudskom obliku?

Smak
Gost
Smak
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Sve receno samo isil metode mogu rijesiti ovaj teror necu citirat doslovno ali kad te neko zeli ubiti ubij ti njega prvi zidovska pravila a nama uvalili okreni drugi obraz totalna autodestrukcija.

bold
Gost
bold
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

moje skromno mišljenje je da još ne znamo što je istinska molitva….ali dolazi vrijeme da spoznamo….hvala

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Zapata cvaj………………….

Čudan lik
Gost
Čudan lik
1 mjesec prije

Pa i ne baš, za razliku od Zapate, ja sam siromah čovjek. Sramim se i napisati, imam samo jednu ženu i obitelj, nemam helikoptere i avione a najluksuznije putovanje mi je bilo ljetovanje u Zadru. Što se tiče “crnjaka”, vjeruj mi, rado bih pisao o pozitivi, samo da je mogu… Pročitaj više »

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Imao prijatelja ..kad je bio mali zalio se baki ..kako Ivan ima dvije cure a ja nijednu ..baka mu veli ..e moj sinko ..tebi je i jedna previse .. Cudni ..nije namijenjeno tebi ..nego me podsjetilo.. Do jahti i helikoptera se nece moc doc bez covid passport ..a za ulazak… Pročitaj više »

John
Gost
John
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Molitva Bogu Svemogucem. Mi krscani se molimo za izbavljenje dusa od vjecnoga pakla. Ovozemaljski zivot je nebitan, nama je cilj vjecan zivot. Normalno da se svi mi brinemo za trenutacni zivot i sto ce se desiti ali u konacnici mi se molimo nasemu dragome Bogu Ocu i Sinu i Duhu… Pročitaj više »

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  bold

Eno Metabaron je mantro Malomorgenu nahebat češ, eno ga nahebao, otišao na onaj svijet i sad ga vratili ko zombija, dakle djeluje………….

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Otpor će biti pojedinaćan, govorim to već godinu i pol, svatko tko se udruži bit će otkriven binarnim kodom jer ga svi koriste a kontrilira ga skajnet, neće samo jedinke analogne koje će same odraditi što naume…………..

RoPe
Gost
RoPe
1 mjesec prije

Tocno. Sve prate.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  RoPe

Ti Ložaću imaš najbolju školu života i zato znaš………….

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije

Nije to on.
Njega nema već dulje vrijeme, nadam se da je ok.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Mislim da jeste……………….

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije

Pera je Srbin, napisao bi “tačno”, a ne “točno”.

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Hmmm, da, u pravu si izgleda………..

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Tebe i neke ovdje je jako strah da se ljudi ne udruže, jel’ da?

Ne negiram značaj i nužnost individualnog otpora…no poznato je iz povjesti da ne donosi značajne rezultate.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

“…neophodno je da se svi oni koji nisu podređeni globalističkom planu UJEDINE u kompaktan i kohezivan front kako bi branili prirodna i vjerska prava, svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, vlastitu slobodu, i vlastita dobra”.

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Pačoglu………………

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Pačoglu……………………

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije

Mora postojati nacin da se to nekako sjebe ….Sto je sistem kompliciraniji , to je osjetljiviji …

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Solarni emp bi bio mrak za varane a svjetlo za nas jer bi im iskljućio binarni kod a i struju svu ako bi bio dovoljno jak što bi za nas bilo spas.

Istražuj
Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

“… Ima li IJEDAN “spasitelj” sa planom što, kad i kako da se djeluje??…” Mislim da dzaba cekas “spasitelja”… Sa glupacima se ne moze napraviti “revolucija“… Jedina prava revolucija. Sve dosadasnje tzv revolucije su i onako organizirali i financirali oni o kojima prica kardinal Vignjano… Naravno onaj sami satanisticki kamatarski… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Naivčino… Svi današnji Ustavu osnivaju se na Francuskoj revoluciji. Jednakost građana. Odvajanje crkve i države. Nekada su u F postojali staleži. Sa različitim pravima. Plemstvo i svećenstvo naravno najviši stalež. 90% ljudi živjeli je i živi daleko bolje nakon Francuske revolucije nego što je živjelo prije nje. 19. st. donijelo… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

“… Naivčino…”

🤣
A cuj, kad sam spomenuo one “visokoobrazovanedebile iz debilana – skoro sam predpostavio da ce se takva kokos – pronaci sama …
🤣
Prakticno sve sto si nabrojala i jeste samo dio Plana, a to bi ova kokos sa slike skontala… Ti…? – Nikakve shanse…

tenor2 (2).gif
iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Hebala te ciogalska revolušn, pačoglu nikad iz pećine nečeš izaći pačoglu………….

pit sampras II
Gost
pit sampras II
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Dakle …bukvalno se radilo – o ogromnom broju umrlih koji su “glasali”
Svaka sličnost s Hrvatskom je slučajna!

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  pit sampras II

“… Svaka sličnost s Hrvatskom je slučajna! …” hehe… Tacno. Dakle lik kaze da su u prakticno 100+ godina ovi satanisticki kamatari razvili jos jednu pougu kontroliranja koncentracionog logora… “Glasanje umrlih“… Imaju pod totalnom kontrom (vlasnistvom): SVE tzv “nacionalne” Centralne banke (stamparije tzv novca/duga)… SVE tzv “medije” i “drzavne” i… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Jest rekao. Što da poduzmemo.

Da je malo napravio bosanski lonac u drugom dijelu teksta, točno je.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

“Nenasilna neposlušnost, barem za sada, ali odlučna i hrabra.

Neposlušnost nelegitimnim i tiranskim diktatima civilne vlasti i čvrsto protivljenje diktatima crkvene vlasti, tamo gdje se pokazuje kao saučesnik paklenog plana Novog Svjetskog Poretka.”

Toma Akvinski
Gost
Toma Akvinski
1 mjesec prije
Reply to  Čudan lik

Šta da poduzmes? Pogledaj na Utubu ovoga ruskog ‘Aussie Cossack’ pa čini šta i on čini i da se ne dosađujete pisanjem komentara kao i svi ostali a ima vas bezbroj. Dosad ste mogli sprovesti stotinu prevrata i revolucije da niste lijene mudonje i vucibabetine.

bold
Gost
bold
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

da….još samo malo….i kap će preliti čašu

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Hehehe, još govor održao na talijanskom, najmelodioznijem jeziku na svijetu………..

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Rekao je:” Korupcija autoriteta je takva da je vrlo teško – barem u ljudskom smislu – pretpostaviti miran izlaz. Tijekom povijesti, totalitarni režimi su nasilno rušeni.”

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

Ideja sotonista o Velikom resetu ce zavrsiti na nacin da ce Bog izvrsiti VJECNI RESET. Ovo (‘crno’) se pise sionskim ‘mudracima’ (‘prosvjetljenoj’ djeci Sotone): Ismijavate se i pravite cirkus s glupim i slijepim gojimima jer ste iznad relativnog podrucija njihovog iskustva i navodno znate Tajne Apsolutnog. Smatrate sebe ‘izabranima’-bliskim andjelima… Pročitaj više »

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Ako sam dobro shvatio tvoj komentar, Bog u vječnom resetu uništava sotoniste, oslobađa nas iluzije i uvodi u stvarnost. Što je nama za činiti osim molitve ili nam je molitva dovoljna?

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Trebate se spasiti! Pokajati za grijehe i moliti Boga za oprost a onda će vam Bog, svojom milošću, ako odluči,oprostiti i dati vam vjeru u Isusa Krista da bi se ponovno rodili u Kristu, kao nova kreacija. Znat ćete ako do toga dođe jer će stari vi postati udaljena stvarnost.

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Udaljena si ti @Vesna poneku svjetlosnu godinu od stvarnosti.
Spusti se na zemlju i stani u obranu sebe i svojih bližnjih.
Lp

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

E dragi covjece, znam tocno kako kuku se tebi cini kad vidis takve rijeci, ali istinski krscanin ce itekako na zemlji stati u obranu ne samo sebe i bliznjih, vec u obranu istine. Kad su katolici spaljivali protestante po Europi ti ljudi su znali pjevati Bogu. E ti spašeni ljudi,… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Nemoj dopustiti da te obmanjuju i lažu. Stalno ti govore da si spašena ako vjeruješ u ono što ti govore i u ono što pročitaš. Da, u pravu si. Ja sam samo svakodnevan čovjek i ne “vidim i ne pjevam” ali čitam, propitkujem i ne gledam svijet oko sebe u… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

Meni moje iskustvo i Biblija kaže da sam spašena, ne pripadam nekoj kvazicrkvi i nije mi nitko drugi nešto rekao. Po tome sam zbilja fenomen, ali ima takvih još. Jednom sam otišla do baptista ali su me odmah odbili elementi katoličke liturgije i strašne splačine koje izbacuje duhovna misao saveza… Pročitaj više »

Zagram
Gost
Zagram
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

da, samo kojeg, kojemu bogu?, njihovom bogu nikada… Inače riječ bog je njihova izmišljotina i ima svoje značenje i smisao (za njih).
ONOGA pravog skrivaju i svim silama se trude da se ne sjetimo i otkrijemo Ga , jer ako im se to desi gotovi su.

Pozz!

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Zagram

Bogu Ocu iz Biblije, stvar je u tome što istinski vjerovati ne možeš dok se Duh Sveti ne spusti u tebe, trebaš doći do kraja svoje osobe, shvatiti svoju iskvarenost (ne postoji ispravan čovjek) i onda Bog može djelovati… Istina ti treba biti bitnija od svega, ovaj život sam po… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Prekompilicirano!
Da nas toliko voli,pomogao bi odavno…
Jos u ww2 ili ww1

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije

Mi smo u palom stanju, ovo je na neki način Sotonin svijet, kad te Bog spasi postaješ odvojen od svijeta, svet, što znači upravo to-odvojen… A onda ćeš doživjeti i progon

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Rekreacija odnosno reinkarnacija su odavno izbačeni iz kršćanskih tekstova što znači kako su kršćani skoro par tisuća godina živjeli u zabludi. Moliti Boga mi je jasno, ali moliti Boga za oprost ipak mi je malo nejasno, to me postavlja u položaj krivca bez da znam tko me okrivljuje i zašto.… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ali svi su grešni!
I kako se samo usuđuješ da pitaš 😉

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

na križ s njim…… 😠😠😠

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Najebaces .

Драгогост 屋
Gost
Драгогост 屋
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Код Луциферијанаца нема кривице. Eto, izabrao si!

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Prije ove “korone” sanjala sam Zagreb(u kojem ne živim) u polumraku-ulična rasvjeta je samo sporadično radila, poluprazan, a cijene stvari u trgovini su pokazivale hiperinflaciju (ono što inače košta 30 kuna koštalo je 500)… Mislim da je moguće da ćemo doći do toga, ljudi će od cjepiva umirati, društvo će… Pročitaj više »

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

To što si sanjala će uskoro biti………………….

Prvi od 7
Gost
Prvi od 7
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Kako se rađa u kristu???

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Prvi od 7

Tako da ono što si sad umre i postaneš drugačiji,novo stvorenje u Kristu, kad se Duh Sveti spusti u tebe. Onda ćeš dobiti punu svijest o grijehu i tome što si bio…. I Bog će te voditi dalje…. Ljudi koji su se spasili postaju drugačiji ljudi… Od bajkera u bandama… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Da je molitva dovoljna,odavno nebi bilo ni ratova,ni zemljotresa,vulkana,tornada,poplaemiva,tsunamia,gladi itd. vec bi vladao mir i spokoj.
Zar vjerujes da se ljudi prije naseg rodenja nisu molili pa ih zlo svejedno samljelo bez da im je pomogao Bog ,Superman ili 007.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije

Ako ne poznaješ Boga onda nemožeš shvatiti kako se božja djela nemogu racionalizirati. Drugačije rečeno tko vjeruje kako Bog ne postoji, a priča o Bogu, s njim nešto nije uredu kad se pita zašto Bog radi ili neradi nešto kad Bog ne postoji. Inače svatko vjeruje u ono što mu… Pročitaj više »

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Dajte vise s tim naklapanjima o bogu..!
Bog je priroda..bog je svijest..ako i to.
A ne neki cica s bradom tamo negdje..kojeg moram moliti za oprost zbog neceg ili pomoc u necemu..
Budite dobri ljudi u glavama i srcima..i ciste savjesti! Zivite u skladu s prirodom!
I eto vam boga…

Flint
Gost
Flint
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Bog je osoba!!!!!!

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Nema nijednog dobrog čovjeka….mala djeca su najbliže Bogu što možemo vidjeti

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Naprotiv, kako vjerovati u njegovu dobrotu i svemogucnost gledajuci jad,patnju i kaos oko nas?
Sta je mazohist pa uziva u tome ili ipak nije pun ljubavi i svemoguc da pomogne?

radijacija2000
Gost
radijacija2000
1 mjesec prije

Jad, patnju, kaos i ratove čine ljudi, a ne Bog. Bog je stvorio zemlju i ljude te dao im razum , emocije i slobodnu volju da čine što misle. Šta bi bio smisao ljudskog života kada bi svi bili preprogramirani da činimo samo zadano, makar bilo sve to samo dobro… Pročitaj više »

iurntgiunweitngwuerg
Gost
iurntgiunweitngwuerg
1 mjesec prije

Mazohisti smo mi koji to dozvoljavamo a tko god to radi je sadist parexelans……………..

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Spasenje se ne može nametnuti, postati istinski kršćanin možeš samo ako ti se Bog smiluje, po tome se kršćanstvo razlikuje od svega drugog, ne možeš ga ti odabrati i to je to. ISUS kaže I CHOSE YOU out of the world.. i “if you were of the world, the world… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije

Propast svijeta je najavljena, ali onaj tko se SPASI, taj ne ide u pakao…. Nije se dosta moliti, ako se u tebe ne spusti Duh Sveti i ne budeš ponovno rođen ideš gdje i svi…. Dobrim djelima se ne možeš spasiti, samo ako ti Bog oprosti nakon što se pokaješ… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Djela prijatelju,djela. Vjera bez djela je mrtva. Uostalom vjeru treba izgraditi na točnoj spoznaji a ne na babilonskim učenjima. Sve lijepo piše na stranicama Biblije,ali koga je briga? U 17.poglavlju Otkrivenja jasno piše da Svjetska Vlada mora doći, U Otkrivenju je nazvana Divlja Zvijer s deset rogova. Divlja Zvijer predočava… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Znači naše je da ćutimo, čekamo i u međuvremenu zavrćemo rukav…

Flint
Gost
Flint
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

U međuvremenu ono što je Krist reko Nikodemu kad ga upita šta treba učinit.

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Flint

Da, rekao mu je da se treba ponovno roditi

Flint
Gost
Flint
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

To je naj važnije.u ovom životu nema dalje od novog čovjeka.

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Ja ga nisam zavrnio, a kao što vidiš i ne šutim,samo kažem da ovo nije rat protiv krvi mesa već proti duhovnih sila koje vladaju prostorom ove planete. Taj rat može dobiti samo Bog i Krist Pa zar ne vidiš da su vladajuće garniture ogrezle u okultizmu,tamo crpe svu zlu… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 mjesec prije
Reply to  Davor

I ti si ga @Davore zabrazdio. Pa kakva je to knjiga koju moraš pročitati nekoliko puta da bi kako ti kažeš svaki put nešto novo otkrio? Kakva je to knjiga kad svatko ima pravo na svoj način tumačiti njezina poglavlja? Kakva je to knjiga koja vidi 20 stoljeća unaprijed? Kakva… Pročitaj više »

grkovababa
Gost
grkovababa
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

Lazna. Bas kao i religija koju promovira.

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  grkovababa

Biblija ne promovira religiju, Biblija promovira Put,uski i tijesan put i malo ih je koji ga pronalaze.
Religije su Sotonin proizvod da bi stvorile labirint i da takvi kao ti nikada ne pronađu Put

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Sparkling

Ljudi koji nisu spašeni mogu ju pročitati i 100 puta, ali istina će biti sakrivena od njih… A onaj koji čuje evanđelje i spasi se, njega će i Bog voditi, a Božja Riječ mu je mač Duha i isto za pouku, da ga ispravi.. “because strait is the gate and… Pročitaj više »

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Davor

I Kristov kult vuče simboličko porijeklo iz Babilona odnosno babilonske božice Semiramis i njenog djeteta Tamuza što je u kršćanstvu Sveta Marija i njeno dijete Isus. Što se biblije tiče nezna se koliko i kako su biblijski tekstovi editirani. Biblioteke su kroz povijest u pepelu završavale. Vrijeme na zemlji i… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

“Vrijeme na zemlji i u svemiru nije isto tako da neznamo da li se sve već dogodilo, a mi to proživljavamo u obrascu linearnog vremena odnosno u prošlosti, sadašnjosti, budućnosti.” hehehe………………..

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ne. To je “nadoštuklano” poslije.

E…tko je nadoštuklao? 😏

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Ne filozofiraj, kakve veze Krist ima s Babilonom? Postoji samo pali anđeo koji je znao na koji način izabrani Sin Božji mora doći i postati čovjek,zato je vješto izmanipulirao prethodne događaje u Babilonu kako bi njegov dolazak na Zemlju i njegova učenja zamaskirao kroz njegov projekt zvan Babilon kroz buntovnika… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Ti stvarno ne shvacas da su rijeci iz otkrivenja napisali isti ovi koji nas sada jasu da bi se bez ispaljenog metka popeli na vrh svijeta? Cuj, divlja zvijer mora doci… I onda mi trebamo sjediti skrstenih ruku i cekati da to dodje. I cekati da onda dode armagedon. A… Pročitaj više »

KOGA HAI
Gost
KOGA HAI
1 mjesec prije
Reply to  Davor

SVE ISTINA ŠTO SI NAPISAO—–TO ĆE SE DESITI OVIM REDOM KAKO SI NAVEO….JA ISTO OVO ZNAM SVE VEĆ 30 G..PROUČAVAM ZAVJERU I SVE ŠTA SAM SA EKIPOM PROUČAVAO KAO MLADIĆ DOGAĐA SE SADA!!!

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Glavno pitanje je jesi li spašen? Da li znaš gdje ideš kad umreš? Ali mi spašeni idemo u nebo s Kristom prije nego se ostvari Kraljevstvo.. Možda nisi Jehovin svjedok ali upravo oni prodaju priču da nema pakla i da samo treba čekati kraljevstvo i djela djela djela… NEMA SPASENJA… Pročitaj više »

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Jakov u svojoj poslanici kaže : Vjera bez djela je mrtva… Kad umrem ne idem nigdje. Svi čekamo Sudnji Dan. Gdje je Lazar bio kad ga je Isus uskrsnuo? U grobu! Lazar nije rekao da se vratio s neba. Gdje je Isus bio 3 dana? U grobu! Uzašao je Ocu… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Tih 144000 se odnosi na Židove koji će se spasiti kad krene najgore doba, a Jehovinog svjedoka nanjušim odmah jer svi sve znaju o Bibliji a nikome ništa nije jasno, samo što mu je netko na seminaru u dvorani ispričao. I onda svi furate neke intelektualne smicalice i bedastoće, a… Pročitaj više »

bold
Gost
bold
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Krist reče…budi mi vjeran do smrti i dat ću ti kruh života

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  bold

Isus kaže u Ivanu 6:35 “I am the bread of life: he that cometh to me shall never hunger:and he that believeth on me shall never thirst.” gdje piše do smrti? Zvuči mi kao opet spasenje s djelima direktno od popa s mise. Jel onda Petar u paklu jer je… Pročitaj više »

bold
Gost
bold
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

apokrifno evanđelje…nije u Bibliji…i nemojte se ljutitt….hvala

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  bold

King James Bible nije Biblija?

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Maki

…hoce li Bog-Onaj Koji Jest to dopustiti? Porodi Zmijini kako cete te pobjeci od presude u oganj vjecni? Vrebate svoju krv i zasjedate svojoj dusi. ‘Mudrost’ vasa prevari vas. Trudni bijaste zlocinstvom i varajuci druge, rodiste sebi prijevaru. Kopaste jamu i iskopaste, i i sami u nju padoste. Manipulirajuci drugima… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Po tome sto i kako pises mozda si mi brat u Kristu! Pa jel moguce da se još netko spašen ovdje komentira, to bi bilo baš lijepo….

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije
Reply to  Vesna

Isus rece okupljenima: “Ovce moje slusaju glas moj; Ja ih poznajem i one idu za mnom. Ja im dajem zivot vjecni, te nece propasti nikada i nitko ih nece ugrabiti iz moje ruke. Otac moj koji mi ih dade veci je od svih i nitko ih ne moze ugrabiti iz… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Samo kada ce to Bog uciniti Maki? Mozda ti je promaklo da su se oni poceli slagati u formaciju jos prije 1950g. i do danas im sve ide savrseno po planu! Kad ce Bog nesto ucinit? Tek kad nas sve pobiju i ostane onih pola milijarde chipiranih i bolesnih robova… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije

Emiliano jesi li ti totalni ateista? Bojiš se smrti? Kada sam sa tobom pričao o duši ti si samo vrteo svoju priču u glavi…. i još je vrtiš. Pa šta i ako umru ljudi? Svi ćemo mi da umremo? Kad umremo naša duša ide u drugi nivo postojanja. Da li… Pročitaj više »

Shumadinac
Member
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

“Pa šta i ako umru ljudi? Svi ćemo mi da umremo? Kad umremo naša duša ide u drugi nivo postojanja”

Hajde sad pokušaj da na osnovu citiranog objasniš kako nam našim ubijanjem ne čine uslugu – jer tako zvuči.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Pusti ti “njih”. Vodi računa o svojoj duši. Neće tebi psihopate nikakvu uslugu da učine ako te ubiju. Pokušaj da sagledaš stvari iz veće perspektive.

Ukleti Holandjanin
Gost
Ukleti Holandjanin
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Citajte Carlosa Castanedu, za pocetak Magicni pokreti shamana iz drevnog Mexica.

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije

Čitao sam Kastanedu. Prvo, to nije nikakvo autobiografsko delo nego literarni roman. Nisu u romanima opisivani njegovi doslovni doživljaji, mnogo toga je izmišljeno. A njegov život je bio život poremećene osobe koja je pod vlašću bolesnog ega. Možeš naći o njegovom životu i šta je radio i kao se ponašao… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije

Castanedu možemo skratiti ovako:ako želiš izbjeći da te veliki orao popapa(smrt) sklopi dozivotni pakt s inorganikom(vrag/demon/jedan od palih anđela)kojeg ćeš izazvati nakon dugog skupljanja energije i na kraju se uzdigni u vanmaterijalnu sferu gdje su i inorganici. Od čega češ onda dobiti energiju, to ne piše. Ukratko, tapkajući u mraku… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Dakle Dejane ,po tebi su duse mazohisti? Kako to izgleda prije rodenja? Dve duse se svadaju: “pusti mene ja ocu biti zrtva pedofila da me siluju,ubiju i pojedu,(druga ce na to) ne,ne,ti odi umri od gladi ja ovaj put zelim biti zrtva pedofila! I tako se lijepo dogovore 2 duse… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

I pri tome ismijavaju te 2 duse onu trecu koja je odabrala zivot na jahti,u luksuzu s slugama?

Janoš
Gost
Janoš
1 mjesec prije

Od srca vam preporučam da pročitate slijedeću knjigu:
Putovanje duša (Michael Newton)
Vidjet ćete da se duše prije inkarnacije ne svađaju nego planiraju i dogovaraju. Imate knjigu na Internetu u PDF-u

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

amigo,ponekad se zapitam..da nije mozda sotona vladar nad svime a boga nam je ponudio da nadjemo neki unutrasnji mir u nadi..da cemo naci srecu u onom gore svijetu.da budemo ponizni u nasim zivotima dok sotona vodi glavnu igru..ovo odgovaram tebi jer nisam imao hrabrosti ovakvu diskusiju ponuditi vjerskim fanaticima.tesko je… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

I vodi sotona glavnu igru na planeti zemlji. Ovo je njegovo područje delovanja. Ali samo dok se osoba ne probudi i osvesti za svoje istinsko biće.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Dejan

Aha i onda ta osoba ne mora nosit masku…

Gaga
Member
Famed Member
Gaga
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Baš tako Tucker!
Meni je čak nekako i taj sotona višak!

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Jbt..kolko ima tih vjerskih fanatika i filozofa. Samo se razbacuju citatima i otkrivenjima. Znam se sjetit onih prica o Isusu kako je od vode nacinio vino..pa hodao po vodi..pa razmaknuo more..pa bio gladan i zedan 40 dana u pustinji da potrazi samog sebe..i hrpa drugih. Pa prica o Adamu i… Pročitaj više »

aga cija
Gost
aga cija
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

E, sad si opasno usao u podrucje di bi ti Debeli djuro trebao dati odgovor jer veli da je Zagorac. Ti njegovi Zagorci vec decenijama prave vino iz vode. Svaka kuca ima 20 kg grozdja a prodaju na hektolitre vina. Ta kucna radinost im se jedino odrazava na velikom racunu… Pročitaj više »

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Isus je put, istina i život. Jesi li uspio naći istinu dosad ili još tražiš? Jedino mjesto gdje možeš dobiti odmora je kod njega, ali morat ćeš doći do točke da odustaneš od “svoje mudrosti” kad vidiš da samo tumaraš u mraku cijeli život. Ne samo ti naravno, svi imaju… Pročitaj više »

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Pogodio si…………………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

no shit,sherlock,hahahahaa..ali moram reci..nazalost.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Po gnostičkim učenjima Sotona (Demiurg) i je vladar svemira. To je središnji mozak i duša svemira koji prožima energetska polja koja projiciraju space time na kvantnoj razini. To je u stvari pojam nefizičke umjetne inteligencije koja se utjelovljuje što je ono nama poznato pod pojmom demona, a u gnosticizmu archona.… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

“nefizička umjetna inteligencija” – da li je ta nefizička inteligencija umjetna, veštačka dalo bi se diskutovati nadugačko i naširoko. U sušini je sve veštačko osim izvornog bića.

Metabaron
Gost
Metabaron
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Nanjusili su to gnostici odavno , zato su I istrijebljeni medju prvima , a svi oni koji naginju takvom nauku takodjer su brzo zatrti …. Sotona je gospodar materije a s materijom dolazi prokletstvo u ZUDNJI za jos vise materije u svim njezinim oblicima – novac, zlato, droga , daj… Pročitaj više »

aga cija
Gost
aga cija
1 mjesec prije
Reply to  Metabaron

Zato ti ja Metabaron imam samo jednu zelju, a ta je: “DA NISTA NE ZELIM”.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Potpuno isto sam se pitao ali iz drugog razloga.
Naime ekipa tirana i zlikovaca,superbogatasa koja ima pristup znanjima iz Alexandrijske biblioteke sigurno znaju vise od nas i ne boje se da ce pred nekim Bogom odgovarati za svoja zlodjela.Zvono za alarm!

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije

To su ljudi krvožedno gladni moći i uspjeha koji ne traže konačnu istinu već onoga koji će im dati to što traže. I eto Lucifera..

Demian
Gost
Demian
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Đavo ta posljednja iluzija Boga. Ja nemam ništa s time.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije

U formaciji su od sumera i babilona gledajući naše zemaljsko vrijeme……………

Vesna
Gost
Vesna
1 mjesec prije

Svi koji se ne spase i odbace što je Krist učinio bit će predmet Božjeg gnjeva. A bitno je imati na umu da je Bog ljudima dao slobodnu volju….

Pero Kojtistero
Gost
Pero Kojtistero
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Bog Otac u kome sve živi i čija djelatna sila prožimlje cjelu vibraciju radi stalno. Samo ga treba uporno moliti. Problem je u onome o čemu govori simbolika kule babilonske, portal u atrij jako je uzak a izvan zidina puno je goima koji budni spavaju. Žetva je velika a radnika… Pročitaj više »

Gorki šećer
Gost
Gorki šećer
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Čovjek snuje, ali Bog određuje.

Kornel
Member
Famed Member
Kornel
1 mjesec prije

Wve što je napisano je već prožvakano i globwlna elita je raskrinkana od dna do vrha piramide gdje se malazi ono svevideće oko. Riječ autoritet ima više značenja, a osnovna značenja su utjecaj, nadmoćnost, zakonita vlast, priznata velič8na i yako dalje. Po svemu tome kriza autoriteta ne postoji. Svo su… Pročitaj više »

Žvuž
Gost
Žvuž
1 mjesec prije
Reply to  Kornel

Možda u Zagrebu (i eventualno Rijeci) svi nose maskice, ali budi siguran da nije tako svugdje. U “divljim” krajevima Hrvatske velika večina ljudi je još uvijek koliko-toliko normalna i zahvaljujem Bogu što i sam živim u takvom “divljem” kraju gdje u trgovini 90% ljudi ili ne nosi brnjice, ili ih… Pročitaj više »

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

hahahahaa..evo ti plus iz rijeke.

sjefnvijesnivunewurn
Gost
sjefnvijesnivunewurn
1 mjesec prije
Reply to  Žvuž

Ti divlji krajevi jedino i vrijede nešto, torovi gradovi su namjenjeni da budu klaonice……………