fbpx

Epsteinovi piloti “Lolite Express” pozvani na svjedočenje da potkrijepe nove tvrdnje o seksualnoj trgovini i pedofiliji

Lolita Express

Piloti koji su upravljali privatnim zrakoplovom Jeffreya Epsteina, milijunaškog seksualnog prijestupnika, u kojem su se nalazile njegove navodne mlade žrtve, i poznate osobe, pozvani su na sud.

Velika porota Manhattana, koja je istraživala Epsteina, poslala je sudske pozive pilotima ranije ovog mjeseca, objavio je Wall Street Journal u petak, a jedan je odvjetnik to potvrdio. Nije jasno koji su piloti primili poziv, jer su četiri navedena u sudskim dokumentima kao piloti helikoptera i zrakoplova, te inženjeri letenja. Dvojica su već svjedočila u tužbama koje su pokrenule Epsteinove žrtve nakon zloglasnog ugovora iz 2008. godine, i tada je Epstein odslužio samo 13 mjeseci u zatvoru na radnom otpustu, nakon što se izjasnio krivim za poticanje prostitucije, usprkos desetina žena koje tvrde da ih je seksualno zlostavljao.

Istražitelji bi mogli pitati pilote jesu li primijetili da je Epstein pokušao ometati provedbu zakona, kažu pravni stručnjaci za Journal, ukazujući na nedavne sudske podneske koji ga optužuju za “petljanje” sa svjedocima što je jedan od razloga zbog kojeg su tužitelji naveli u argumentu da Epsteinu treba odbiti zahtjev za jamčevinu.

Neke od Epsteinovih navodnih žrtava tvrdili su da su zapisnici o letenju Boeinga 727-200 nazvani Lolita Express namjerno nepotpuni ili izmijenjeni, kako bi se sakrili dokazi o kriminalnim aktivnostima, čime su ispitivanja istražitelja mogla nastaviti dalje bez ispravnih informacija. Epstein je prodao Lolitu Express, ranije ovog mjeseca, samo nekoliko tjedana prije uhićenja pod optužbama za trgovinu seksom, ostajući sa “samo” jednim privatnim zrakoplovom – Gulfstream G550.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
6 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
puki
Gost
puki
1 godina prije

na kraju svega ovoga, opet će biti ono- tresla se brda, rodio se miš. Možda će šestokraki tajkun Epstein sada dobiti malo veću kaznu nego što je dobio prvi put, kada je bio osuđen 2008., ali svi oni koji su bili njegovi gosti, na tom otoku, kojie je Epstein očigledno “opksrbljivao” maloljetnim seksualnim robinjama, Clinton, Kissinger, Tony Blair, Ehud Barak, kraljičin sin, princ Andrew i drugi,–ostati će pošteđni od kaznenog progona.. Međutim, upadljivo je kako američki Demokrati, njima naklonjeni američki mediji i njihovi prdeži ovdje kod nas u Hrvatskoj, kao Jutarnji list,– ovu aferu žele na svaki način, svim silama, nekako podmetnuti Trumpu. Samo zato što je Trump prije 20-ak 30-ak godina poznavao Epsteina, iako je defintivno, da Trump nikada nije boravio na tom Epsteinovom privatnom otočiću i njegovoj vili, gdje su se odvijale orgije sa maloljetnicama, niti je se ikad vozio u Epsteinovom avionu “Lolita Express”. Ali Clinton, Kissinger, Blair, Barak, Andrew i ostali jesu, i to se odavno zna, da su svi oni bili gosti na tom otoku i toj vili. To se već znalo tada 2007/2008., kada je vođena prva istraga protiv Epsteina i sudski proces. Ali je tada sve zataškano i Epstein je dobio kaznu samo 13 mjeseci, i to takozvani “otvoreni zatvor”. Dakle sprdnja od zatvora: 6 dana u tjednu, svaki dan, može slobodno ići kući, samo mora doći u zatvor u večer i prespavati tamo. Takav “zatvor”, inače, je imao i bivši Bayernov menadžer,. Uli Hoennes u Njemačkoj, kada je kofol osuđen zbog utaje poreza.
Dakle, tada je Epstein dobio smješno blagu kaznu, odnosno radilo se o nekom sporazumu, dilu, između državnog tužiteljstva Floride i Epsteina. Inače,. ono što se zna, Epsteinova pajdašica, koja je kao neka svodnica Epsteinu nabavljala maloljetne djevojke, bila je Ghislaine Maxwell, također šestokraka, kao i Epstein. Ghislaine Maxwell je bogata Britanka, kći nekadašnjeg britanskog tajkuna, Roberta Maxwella, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima strado 1991., pao u more sa luksuznog broda i utopio se. Maxwell je bio šestokraki, podrijetlom iz Češke, nakon useljenja u Britaniju promijenio je ime i prezime i uzeo novo: Robert Maxwell.
Državni tužitelj Floride, tada 2008. za vrijem proces Epsteinu je bio Alexander Acosta, donedavni Trumpov ministar rada. Tu činjenicu su pokušali iskoristiti Demokrati, da naškode Trumpu (dok istovremeno potpouno zataškavaju najveću i glavnu zvjerku, svog dragog Billa Clintona, koji je preko 20 puta bio sa pajdom Epsteinom na tom otoku). Tako su Demokrati napravili galamu i Acosta je podnio ostavku prije nekoliko tjedana. Međutim, Acosta je izjavio, da je to tada 2008. bio doista deal između tužiteljstva i Epsteina i da je zbog toga Epstein dobio blagu kaznu, i to Acosta je rekao, zato što je Epstein bio zaštićen. i da je bio “agent obavještanjih službi”. Kojih i čijih službi? Američki i njemački neovsni mediji tvrde, da je Epstein, vjerojatno bio agent Mosada, i kao takav zaštićen kao lički medvjed. Kako oni pišu, poznato, je da izraelski agenti odavno operiraju po SAD-u, ali im nitko ništa ne može, jer “moć židova” u SAD-u velika. To pokazuje, jedan od najpoznatijih slučajeva, američkog židovskog filmskog producenta iz Hollywooda, Arnona Milchana, koji je bio miliajrder , plus što je bio tajni agent za Izrael i špijunirao atomske programe američke vojske, krao ih, te krao naoružanje, sve to za Izrael. Ipak, iako je otkriven, nikada mu se ništa nije desilo i nije kažnjeno progonjen.
Ovaj deal, između Epsteina i državnog tužiteljstva Floride 2008. i Acostina izjava nakon ostavke, da je dobio nalog s vrha, da Epsteinu ne nameće veliku kaznu, jer on radi za “obavještajnu službu”, naslućuju da je Epstein, vjerojatmo mogao biti izraelski agent. To još više potvrđuje i činjenica da je Epstein snimao orgije, koje su ove velike zvjerke, Epsteinovi gosti i pajdaši radili u njegovoj vili i na njegovom otoku, Kao i činjenica, da nitko ne zna podatke o Epsteinovoj imovini i poslovima, od čega se on obogatio, sa čim je postao milijarder? Sve se drži u tajnosti i to vjerojatno po nalogu nekoga iz državih vrhova SAD-a.

puki
Gost
puki
1 godina prije

Pogledajte samo ovaj članak u Jutarnjem, nedavno, koji se bazira, na propagndnim člancima iz američkih medija, naklonjenih Demokratskoj starnci, U kojima su gadljivo i debilno, i jadno, iskopali običnu bezazlenu tv reportažu iz godine 1992. sa državne TV NBC, reportažu u kojoj se spominju Epstein i Trump, da bi to nekako doveli u vezu sa Trumpom. Nije da branim Trumpa, naravno da je on također čovjek tog lažljivog američkog sustava kapitalizama i tajkunstva, i nije nevinašce, međutim činjenica je da Trump nikada nije bio na Epsteinovom otoku i da je davno prekinuo sve veze sa njim, kako je i sam rekao, prije 15-ak godina. Ipak, jadno je kako Demokrati očajnički na sve načine, pokušavaju nešto ušićariti, dok imaju glavnu zvjerku u svojim redovima, Billa Clintona. Čija je pohota za mladim djevojkama, poznata još iz afere sa Monicom Lewinsky, prije 20-ak godina, koja je tada imala nekih 18-19 godina.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/procurile-snimke-s-tuluma-na-kojem-su-bili-trump-i-bogati-pedofil-iz-arhive-iskopan-tv-prilog-u-kojem-trump-tapsa-po-straznjicama-mlade-djevojke/9137570/

puki
Gost
puki
1 godina prije

prva sudska presuda za jednog od optuženih u velikom pedofilskom zločinu u njemačkom gradiću Luegde, koji je procurio na javnost, početkom obve godine. Dakle, taj optuženi dobio je dvije i pol godine zatvora, ali uvjetno…. ha, ha, ha… Iako ovaj optuženi nije direktno zlostavljao djecu, već je sa web kamerom snimao sve ono, što su njegovi pajdaši-zlostavljači radili djeci i dostavljao drugim pedofilima, ta je kazna smiješno blaga, odnosno nikakva. Jer je on bio suodgovoran za sve. Ali, to još jednom pokazuje, odnosno naslućuje, da elita štiti pedofile, jer je i sama pedofilna.
Dakle, podsjećam, u ovom slučaju u Lugedeu, radi se o najvećem i najstrašnijem slučaju masovnih zlostavljanja male djece u Njemačkoj, koje se odvijalo godinama i desetljećima, očito uz ignoranciju ili možda prešutnu suglasnost nadležniih njemačkih državnih organa, onih koji se kofol brinu za obitelj i djecu. Dakle, iako se znalo, da su to okorjeli pedofili, ti državni organi su njima davali djecu, da ih oni odgajaju, da se kofol brinu o njima….Sjetimo se i onog, najgoreg i najpoznatijeg slučaj Dutroux, sredinom 90-ih u propaloj, truloj, pedofilnoj državici Belgiji. Iako se već tada šuškalo, da su u sve bile umješane velike zvjerke, političari, funkcioneri, itd… nikada nisu otkriveni Dutrouxovi naredbodavci. Sve je zataškano.

nessy
Gost
nessy
1 godina prije

Nikad mi nece biti jasno, kako se to netko sjeti, da je bio zlostavljan, i to desetke puta, dolazio je dobrovoljno, i jos je proslo 10-15 godina? To je, mozda, neka vrsta, selektivnog pamcenja?

Max
Member
Max
1 godina prije

Svaka Čast kolega puki- a nadam se da će manijaci dolijati.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
6
0
()
x