Times tvrdi kako MI6 strahuje da bi Rusija mogla ‘kompromitirati’ princa Andrewa zbog Epsteina

princ Andrew
22 komentara

Budući da je britanski princ Andrew i dalje ključna figura u skandalu s Epsteinom, Times UK je u svoju priču dodao i svoj omiljeni zaokret – Rusi bi mogli biti umiješani.

Pripadnik britanske kraljevske obitelji nalazi se u središtu optužbi za seksualno zlostavljanje zbog svoje umiješanosti u slučaj Jeffreya Epsteina. Naime, jedna od Epsteinovih žrtava, koja je optužila pokojnog milijardera, tvrdila je kako je i princ Andrew sudjelovao u njenom iskorištavanju, dok je bila tinejdžerka.

Virginia Giuffre više je puta tvrdila da joj je, osuđeni seksualni prijestupnik, Epstein naredio da mora imati seksualni odnos s njegovim prijateljima, među kojima se našao i princ. Dugo su kružile fotografije na kojima je bio prikazan Andrew koji je zagrlio tada 17-godišnju djevojku u kući u Londonu. Princ je porekao “bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili odnosa” s Giuffre.

Poznato je kako je Andrew nastavio prijateljstvo s Epsteinom, koji je u kolovozu ove godine počinio samoubojstvo u zatvoru na Manhattanu. Umro je čekajući optužbe za trgovinu seksom, i to godinama nakon što se izjasnio krivim zbog navođenja maloljetnice na prostituciju.

S obzirom na neprekidno spominjanje prinčevog imena u vezi s Epsteinovim navodnim prstenom za seksualnu trgovinu, možete zamisliti iznenađenje korisnika društvenih medija zbog tvrdnji Timesa kako je MI6 zabrinut da bi Rusija mogla imati kompromitirajuće informacije koje povezuju Andrewa sa skandalom Epstein.

Korisnici društvenih medija brzo su se počeli rugati tim tvrdnjama i istaknuli apsurdnost Timesove priče. Jedan je korisnik na Twitteru objavio: “Mogao bi kompromitirati Andrew-a koristeći Google.”

“Cijeli svijet zna za Andrewa i Epsteina, je li u ovom trenutku zaista važno da se upire prstom u Rusiju?”, pitao je drugi.

Neki su pitali je li ova priča MI6 samo loš pokušaj odvraćanja pažnje s britanske kraljevske obitelji na „Ruse“, dok su se drugi pitali zašto se ti izvori obavještajnih podataka više brinu za Andrejevu reputaciju i ranjivost nego za njegovo potencijalno kriminalno ponašanje.

Epsteinovo samoubojstvoLolilta Express
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Frodo
4 godine prije

Imperijalistička klika sanira štetu..

Ivo
4 godine prije

Ovo je točno. Pravi princ Andrew je ubijen pri rođenju u supertajnoj KGB operaciji i zamijenjen lažnim princem, čije je pravo ime Andrei. Njegova uloga upravo i jeste da glumi očiglednog pedofila i ljigavca, te time diskreditira besprijekorno božansku kraljevsku obitelj.

Normalno, i sam Epstein je bio KGB/FSB operativac, zbog čega je konačno i ubijen u ćeliji.

eu kolonija
4 godine prije

znači prema britanskom mi6 svi oni koji tvrde da je britanski princ andrew pedofil koji je silovao maloljetne amerikanke zapravo su ruski špijuni.

ps. britanci sa svojom pedofilskom kraljevskom obitelji ili organizacijom tonu u blato sve dublje I dublje

davor
4 godine prije

Zemljani su sa zemlje, Englezi su sa Marsa.

Moreno
4 godine prije

A di mi živimo . . . sad bi Rusi tribali presudit jeli Princ Andro guzija Epsteinove maloljetnice ili nije . . . ili još luđe, ako Rusi kažu da je, onda bi sve tribalo bit lakše jer bi to značilo kako je to samo ruska propaganda koja sa Princon Andron nema veze, a još manje sa Epsteinom ☺

Sara
4 godine prije

Kod Aristokrata-englezića se više ne zna tko je majka, tko sestra, a tko kćer? A možda je i sve to jedna osoba?

Perun
4 godine prije

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa…..Zar neko iz kraljevske kuce Windsor zasluzuje paznju i pozornost poslije svega sta su ucinili …Prvo na Ruskom jeziku …Ви́ндзо́ры (англ. House of Windsor) — царствующая королевская династия в Великобритании. Ветвь Саксен-Кобург-Готской династии.

Дом Виндзоров был учреждён 17 июля 1917 года королём Георгом V с целью избавления правящей династии от прежнего немецкого названия Саксен-Кобург-Готской в условиях Первой мировой войны. Название «Виндзор» отсылает к Виндзорскому замку — одной из главных резиденций британского монарха. ….Pa na Hrvatskom jeziku …Dinastija Windsor, vladajuća dinastija u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske i u svakom od kraljevstava koje čini krunske zemlje Commonwealtha. Ogranak je njemačke dinastije Sachsen-Coburg-Gotha koja je 1917. promijenila naziv u Windsor. ……Posrnuli kolonijalni upravitelj ciji libido pati pod teretom pedofilije…

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

A što……?
Kurbar, pijančina, razvratnik……..
Ka’ da bi vi bili bolji……?
Da vas je sje*alo da cili život budete bezvezni princ…..
P.S.
Kako mu je tek brata zaje*alo……
Đekna neće da umre…. pa to ti je….

tedi
4 godine prije

MI6 spasava Princa,Rusi krvi,hahaha.Im li nekog na svijetu da u to vjeruje?

Lucija
4 godine prije

Koji je cilj ove objave MI6?
Smjena generacija, pa se…ne snalaze najbolje?
Naime, uopće nisu napravili uslugu – nikome. A ova sprdačina na društvenim mrežama će dodatno našteti ugledu, plus, teže će se zaboraviti…ako to žele?
Taj princ je tko zna koji po redu za nasljeđivanje krune, nakon Charlesa, njegove djece i unuka…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI