Je li ovo misterija koja bi čak mogla nadmašiti atentat na JFK?

Metropolitan popravni centar - Jeffery Epstein
18 komentara

Dok je nagla smrt Jeffreyja Epsteina pokrenula lavinu teorija zavjere, mnogi se s razlogom pitaju: što je točno on znao i kako bi takav zatvorenik, koji bi trebao biti pod prismotrom zatvorenika zbog pokušaja samoubojstva, mogao završiti mrtav?

Epsteina su pronašli bez svijesti oko 6:30 ujutro u njegovoj ćeliji u New Yorku i odveli su ga u bolnicu gdje je proglašen mrtvim. Bio je pod prismotrom čuvara nakon navodnog pokušaja da si oduzme život, 23. srpnja, ali je, očito, tjedan dana kasnije prebačen u svoju ćeliju.

Stoga rukovodstvo Metropolitan, kazneno-popravnog centra,  i propusti američkog zatvorskog sustava moraju snositi krivicu za Epsteinovu smrt, smatra Julio Rivera, urednik redakcije Reactionary Timesa.

“Skinuli su ga je s prismotre zatvorskih čuvara zbog pokušaja samoubojstva. To je u potpunosti neprihvatljivo, zbog groteskne prirode, optužbi i količini navodnih žrtava “, rekla je Rivera za RT, priznajući kako u zatvorima nema ni sredstava ni radne snage kako bi osumnjičene držali pod stalnom stražom, bez obzira na to koliko su njihovi slučajevi označeni kao visoko profilni.

“U SAD-u, barem u saveznom pritvoru, gdje je ta osoba bila, ako pratite nekoga za koga smatrate da bi mogao počiniti samoubojstvo – stalno imate video, audio nadzor i pored toga, jedan ili više ljudi stoje izvan vaše ćelije”, tvrdi politički analitičar Charles Ortel.

S obzirom na to da je Epstein sada mrtav, što je točno mogao reći sudu i koliko je njegovih moćnih prijatelja u subotu odahnulo, pitanje je koje sada ne smeta samo teoretičarima zavjere. Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio nazvao je Epsteinovu smrt “previše prikladnom” i pitao se koliko je “drugih milijunaša i milijardera bilo dio ilegalnih aktivnosti u kojima je bio uključen?”

Američke vlasti zavjetovale su se da će nastaviti istragu o Epsteinu i njegovim sudionicima. No slučaj Epsteina sada se okrenuo mnogo više od unutarnje američke problematike, a cijeli svijet “zaslužuje znati što se tamo dogodilo”, vjeruje Ortel, primjećujući ipak kako se nikad neće znati puna istina.

Ovo je misterija koja će nadmašiti ubojstvo Johna F. Kennedyja

Epsteinovo samoubojstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Arcibald Rajs
4 godine prije

USA sada pod hitno treba neki veliki rat koji ce skrenuti paznju njihove javnosti sa ovog slucaja! Mnogo pitanja je pocelo da se postavlja a ukljucen je i sin kraljice Elizabete! Slicno je kao sto je bilo u slucaju Lewinsky! Venecuela ili Iran, jedno od ta dva! Mislim da je napad na Venecuelu verovatniji zbog par razloga. Peta kolona postoji u Venecueli u vecoj meri nego u Iranu, blize je americkom dvoristu i lakse bi pokrenuli svoju javnost da podrzi rat u Venecueli nego u Iranu, i tim ratom bi izbacili na neko vreme Rusiju i Kinu iz Juzne Amerike. Taj rat bi definitivno skrenuo paznju javnosti i zbog velike latinoamericke populacije u USA i tako smrt ovog pedofila-makroa gurnuo u treci plan!

@Rope
4 godine prije

Dasta jace nego JFK. Steta sto nisu dozvolili sudjenje.

Mislim da bi Clintona jos i zrtvovali, ali njezina visost se nije smjela ukaljati pod stare dane.

nessy
4 godine prije

Samoubojstvo iz zasjede.

Majorjs1
4 godine prije

Za mjesec dana nitko ga se nece sjecati

Jole
4 godine prije

Najbolji rasplet bi bio da je Epstein spremio posmrtno iznenađenje i pohranio povjerljivu dokumentaciju na sigurno,koja će se aktivirati ako njega smaknu.Budući da je već jednom bio optužen radi podvođenja ,ne bih se čudio da se lik pripremio za ovakav rasplet.

puki
4 godine prije

Svakom je jasno da je Epstein uklonjen, da na sudu ne progovori i ne oda pedofilno-iluminatsku elitu, koja stoji iza njega. To je jedna varijanta. Druga varijanta, također moguća, je da Epstein uopće nije mrtav, već da je sve gluma i igrokaz, da su ga sakrili i da mu dadnu drugi identitet, negdje na tajnom mjestu , jer SAD su velike. Međutim ipak je ova varijanta malo vjerojatna, jer bi živ Epstein, iako sakriven i s novim identitetom uvijek bio preveliki rizik za elitu. O zlodjelima Epsteina, čitao sam još prije 5 godina. Tada su o tome izvještavali i neki mainstream mediji u Britaniji, Njemačkoj i SAD-u. Povod je bio što su tada dvije djevojke bile opet tužile, ili uložile žalbu na smješnu presudu iz 2008. godine, gdje je Epstein dobio samo 13 mjeseci i to “otvorenog zatvora”. To znači, da je cijeli dan mogao biti vani gdje hoće, samo… Čitaj više »

Prvi od 7
4 godine prije

Di je milan cz ? On zna sta je ovaj jeo posljednji put. Iako ,sumnjam da ce nam htjeti kazati.

tedi
4 godine prije

Ma sta mi mal ne znamo?Znamo da su svi ma vlast,od malog mista cinovnici baje,pa redpm do vrha.Logicno,Ali kada krokodili u bari nemaju mesa pocinju se klati medu sobom.Ova afera je pocetak,klupko ce se brzinom munje odmotavati,jer puno imena ima javno objavljenih, a i svijedokinja ima puno.

Vrane
4 godine prije

Takvi kao što je bio on se ne ubijaju sami, netko im mora “pomoći”😁

FATIH
4 godine prije

OPET SI RUSI…….POLONIJUM.
OPET SANKCIJE…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI