‘Svi smo znali’: Udovica Johna McCaina Komentira optužbe Jeffreyja Epsteina za trgovinu seksom

mccain
10 komentara

Smrt američkog milijardera Jeffreyja Epsteina, koji je počinio samoubojstvo ovog kolovoza, čekajući suđenje zbog optužbi za trgovinu seksom, u javnosti je pokrenula mnoga pitanja zbog bliskih poznanstava sramotnog financijera s brojnim moćnim i poznatim osobama, uključujući britanskog kraljevskog princa Andrewa.

Cindy McCain, udovica preminulog senatora iz Arizone i bivšeg predsjedničkog kandidata Johna McCaina, našla se usred skandala nakon što je neizravno priznala kako su najmoćniji američki pojedinci bili svjesni seksualnih zločina Jeffreyja Epsteina nad maloljetnicima.

Govoreći na događaju u Floridi kojem je tema bila trgovina ljudima, McCain je otkrila da je njezina obitelj bila prilično upoznata s Epsteinovim nedjelama, jer je jedna djevojka iz srednje škole njezine kćeri bila zapravo jedna od maloljetnih žrtva financijera, a onda je odjednom priznala da je “znala” za njegove zločine.

„Kao da je to sve. Svi smo znali za njega. Svi smo znali što radi, ali nismo imali pravni aspekt koji bi mogli iskoristiti protiv njega“, rekla je udovica senatora McCaina.

“Bojali su ga se. Iz nekog razloga, bojali su njega. Odjednom, netko je rekao:Više te se ne bojimo, a ono što radiš nije samo pogrešno, nego ilegalno. To je poput kuće od karata. Počet će se rušiti“, dodala je.

Iako je nejasno na koga je Cindy McCain mislila pod zamjenicama “mi” i “oni”, korisnici društvenih medija ubrzo su požurili izraziti svoju zabrinutost i ogorčenost optuživši McCainovu obitelj za sudioništvo i prikrivanje Epsteinovih zločina.

Jeffrey Epstein osuđen je pod optužbom povezanom s trgovinom seksom 2008. godine, ali nakon toga je pušten, nakon samo 13 mjeseci u pritvoru, jer je sklopio sporazum s vladom o priznanju krivnje. Dugi niz godina bio je pod istragom zbog drugih navodnih seksualnih zločina, umro je u zatvoru prošlog kolovoza, čekajući suđenje zbog optužbi za trgovinu seksom. Njegova smrt, pokrenula je mnoga pitanja zbog povezanosti s mnogim najpoznatijim svjetskim ličnostima, uključujući Trumpa i Clintona, kao i britanskog princa Andrew.

Epsteinovo samoubojstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo
4 godine prije

Bolesnici si ne mogu pomoći, Istina im mora izletiti iz usta prije ili poslije, koliko god je skrivali.
Normalno da je znala, i muž joj je bio mušterija kod mosadovog svodnika. Nije ni čudo da im svi moraju lizati stražnjice, za svakog imaju materijal za ucjenu. Sick society.

Umpah Pah
4 godine prije

Foto :
Kako djeluje otrov od Bijele Udovice ?

Xon
4 godine prije

Mislim da nije toliko stvar da on nije bio dio “duboke države” nego je dano zeleno svjetlo da ga se pusti niz vodu. Rekao bih da je jedan dio elite određen za otpis pa se sva krivica svaljuje na njih.

preseren3
4 godine prije

Samoubojstvo? Još uvijek padate na foru, da se može čovijek ubiti vješanjem horizontalno na toaletnom papiru?
Kad pročitam tu tvrdnju, mine me volja, da išta više čitam na takvom portalu…

tedi
4 godine prije

Svi su znali i svi su se zabavljali na perverzan nacin.Dok su bili u vlasti,druzina, nitko im nista nije mogao,ali kada se vlast promijenila koknuli su ga da sve ode u vodu.Jednostavno da jednostavnije ne moze biti.

ERA
4 godine prije

Hmm, lomaca za sviju..
Svijet bi bio punoooo ljepsi, a I lakse bi se disalo…

madam
4 godine prije

Koliko treba da budeš naivan pa da veruješ u samoubojstvo?
A još kad se pojavi prezime Clinton za koje se u “teorijama zavjere” priča da takve (koji jim postaju nevarni) maknu sa zemlje.
Zaslužio je kaznu ali putem suda skupa sa svima akterima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI