Europska unija se pretvara u “nekontrolirano čudovište”

EU katastrofa
43 komentara

Europska unija poduzima divovske korake u stvaranju super-države, predodređene da svoje smjernice nametne narodima kontinenta, što čine oligarsi i tehno-birokrati koje nitko nije izabrao i koji služe vanjskim interesima.

Europska unija se licemjerno i jednostrano odlučila za neselektivni prijem mase imigranata, stvorene ratovima i bijedom u afričkim i azijskim zemalja, bez brige za probleme koji će pogoditi društvene sustava mnogih europskih zemalja, a još manje za stratešku depopulaciju zemalja odakle se dovlači mlado i radno sposobno stanovništvo.

Europska unija želi nametnuti funkcionalnu ekonomsku politiku koja će služiti interesima velikih financijskih subjekata i jedinstveni porezni sustav. Na drugoj strani elita EU, poput Junckera i Tuska, pod izgovorom Brexita sada tvrdi kako treba stvarati europsku vojsku koja će se brinuti za vanjsku obranu i provoditi unutarnju represiju. Ovo je dizajn nesumnjivo na podrivanje suvereniteta svih nacionalnih država.

Istovremeno su ove odluke Bruxellesa izazvale konsolidaciju vala euroskepticizma, čak i u zemljama gdje se ovaj fenomen nikada prije nije manifestirao.

Nešto od toga je rekao eurozastupnik Peter Lundgren, član stranke Švedskih demokrata i kluba “Europe za slobodu i demokraciju”.

Lundgren je uvijek kritički istupao protiv institucija EU. U intervjuu za Daily Express je Europsku uniju opisao kao “nekontrolirano čudovište“.

Peter Lundgren, potpredsjednik parlamentarne skupine Europskog parlamenta “Europe za slobodu i demokraciju”, optužio je EU da je “okupirana od strane grupe fanatika od kojih možemo očekivati doslovno sve i koji stvaranjem europske vojske žele izgraditi i nuklearne strukture, čime se pripremaju za obranu europskih vrijednosti”.

Ludilo Europske unije nastoji propisati čak i pravila novog morala i obrazovanja, koja će morati biti usklađeni s relativističkom ideologijom.

Lundgren je u intervjuu rekao kako ovo nije Europska unija kakva je bila dizajnirana, koja je trebala biti projekt mira, a sada se pretvorila u čudovište koje uskoro nitko neće moći kontrolirati”.

Švedski zastupnik je naglasio kako podrška njegovom pokretu raste, a da se Bruxelles u švedskom društvu suočava sa sve većim kritikama.

Lundgren je rekao kako on potiče suradnju između europskih naroda, ali s preciznim granicama preko kojih se vlasti u Bruxellesu ne smiju uplitati u unutarnje poslove suverenih zemalja. Suradnja bi se trebala provoditi u važnim pitanjima, kao što su klimatske promjene ili jačanje sigurnosti. Predočio je popis stvari koje europski narodi zajedno trebaju provoditi. Međutim, postoje i druga područja u kojima je intervencija EU nepotrebna i krši suverenitete europskih naroda.

Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Travis
6 godine prije

EU je trenutno jedino mjesto na svijetu gdje se poštuju ljudska prava i svjetionik slobode. Izborom Macrona, lidera koji je na progresivnoj agendi premoćno dobio izbore, stvara se, uz Kanadu, svjetski blok slobode koji će svojim progresizmom postepeno rušiti autoritarne ideologije koje pokreću politike Putina i Trumpa.

Vlastimir
6 godine prije

Nemačka sa EU pokušava da napravi Treći Rajh,ono što nisu uspeli ratom žele postići mirom,tj NOVCEM.
Englezi su bili pametni pa su izašli.Nadam se da će se i ostale zemlje osvestiti.

gostgost
6 godine prije

rekao bih da je to kontrolirano cudoviste

Georgij Žukov
6 godine prije

“Moderna Europa” zahtjeva automate a ljudi nesumnjivo gube svoje stecene navike , nezavisnosti te bivaju pretovreni u automate ili djelove masine .Nemoguce je reci gdje je kraj svemu tome i gdje je izlaz ,i da li postoji kraj i izlaz.
Jedno je sasvim sigurno, ropstvo covjeka raste i jaca .Covjek je postao voljni rob i vise mu nisu potrebni lanci , dapace on pocinje da voli ropstvo , stovise on je ponosan na njega .
To je ujedno i najstrasnija stvar koja se moze dogoditi covjeku ili covjecanstvu jer se tu radi o nultoj tocki evolucije , kada zamasnjak stane i krene u suprotnom pravcu .

Georgij Žukov
6 godine prije

Da se ne zaboravi `!

“TU NA OVOM SVETOM OSLOBOĐENOM TLU HRVATSKOM, NA DIVNIM PLITVIČKIM JEZERIMA
SASTALI SU SE 14. LIPNJA 1943. GODINE PREDSTAVNICI HRVATSKOG NARODA ZAJEDNO S PREDSTAVNICIMA SRBA U HRVATSKOJ TE PREDSTAVNICIMA NACIONALNIH MANJINA HRVATSKE. STOJEĆI NA STANOVIŠTU NAJVIŠIH LJUDSKIH SLOBODA I PRAVA SAMOODREĐENJA NARODA, PREDSTAVNICI HRVATSKE FORMIRALI SU DANAŠNJIM DANOM NAJVIŠE POLITIČKO PREDSTAVNIŠTVO HRVATSKE – ZEMALJSKO ANTIFAŠISTIČKO VIJEĆE NARODNOG OSLOBOĐENJA HRVATSKE – ZAVNOH. ZEMALJSKO ANTIFAŠISTIČKO VIJEĆE NARODNOG OSLOBOĐENJA HRVATSKE JE ČEDO VELIKE NARODNO-OSLOBODILAČKE BORBE, POSVEĆENO KRVLJU NAJBOLJIH SINOVA HRVATSKOG I SRPSKOG NARODA, ONIH DIVNIH HEROJA KOJI SU SE LEGENDARNIM HEROIZMOM I NEVIDLJIVOM POŽRTVOVNOŠĆU BORILI I UMIRALI ZA VELIKO DJELO NARODNOG OSLOBOĐENJA!”

P.S.Spomenik je uništen. Toliko o antifašizmu i ustavu.

subaru
6 godine prije

Jewropa več jeste čudovište, šestokrako ko i u đu jujanted stejts.

bato
6 godine prije

živim u Sloveniji koja je u EU vise od 10 god nema tu ni traga o ljudskom pravu,…..samo jo Soros da nas posjeti I nema vise deželice pojela maca

Baba Vanga.
6 godine prije

Bogami ne lazem mi ovdje u Evropi zaradjujemo sve vise i vise ali i radimo,

Ganicus Prvi
6 godine prije

EU je jedna moralno posrnula tvorevina koja je nastala na pljacki zemalja treceg svijeta sto i danas cini.Znaju dobrim dijelom evropljani sta se radi kad razgovaras sa njima ali to njih bas briga za patnje opljackanih zemalja bitno je da je njima dobro i njihovoj djeci ostali mogu umrijeti.

Nnnn
6 godine prije

Pa…. za jednu beskičmenu državu kao sto je Hrvatska, ovo je bolje…. barem ćemo onda s pravom moći zahtijevati isti standard, place, prava… koje imaju i ostali narodi.
Hrvatska se ionako ponižava previše i traži nečije instrukcije i kad to nije potrebno (Primjer je glasanje za nezavisnost Kosova i primanje Palestine u UN…. kada je Hrvatskoj ostavljeno da odluci sama, jer EU ionako nije imala jedinstveno stajalište. Hrvatsko vodstvo činilo se prilično zbujeno situacijom u kojoj nam nitko ne diktira kako točno treba glasat.)

Guest
6 godine prije

Travise – bar se nasmijah, hvala

MilanCZ
6 godine prije

Evropská unija je najvecih projekat geopoliticara u svijetu,kao takva ima dobře i lose straně,stvar je interesa.EU i kao i svim ostalim drzavnama upravljaju globalisti na svim poljima,tako dá je to jedno,zivio npr,srbiji koja nije clanica eu ili hrvatskoj ista pjesma,samo imena igraca druga. Tu se nedá nazalost nista napravili,svi mi smo projekat globalista i nazalost oni odlučuje o nasoj sudbinu.Nema kriticne mase dá své to příjmení,to je reálnost.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.