HITNO: SAD priprema Europljane za uporabu nuklearnog oružja protiv Rusije

Sergej Lavrov
43 komentara

Američka vojska priprema oružane snage europskih zemalja za uporabu taktičkog nuklearnog oružja protiv Rusije, izjavio je Sergej Lavrov.

Govoreći na sjednici Konferencije o razoružanju u Ženevi, ruski ministar vanjskih poslova Sergey Lavrov izrazio je nadu kako će se Europljani suprotstaviti raspoređivanju američkog nuklearnog oružja na svom teritoriju.

“Držanje ne-strateškog nuklearnog oružja Sjedinjenih Država u Europi, a u isto vrijeme destabilizirati nuklearne dogovore, onemogućava nuklearno razoružanje Europe”, kazao je Lavrov.

Prema njegovim riječima, države koje ne posjeduju nuklearno oružje, a članice su NATO-a, sudjeluju u planovima Sjedinjenih Američkih Država o raspoređivanju ne-strateškog nuklearnog naoružanja”.

Svatko treba shvatiti da američka vojska priprema oružane snage europskih zemalja za korištenje taktičkog nuklearnog oružja protiv Rusije”, rekao je Sergej Lavrov.

Ministar uvjerava da je Moskva spremna za nastavak pregovora na konferenciji o razoružanju i da za nju ne postoje nikakve tabu teme ni po jednoj točki dnevnog reda.

“Rusija je spremna za nastavak pregovora u okviru konferencije na temelju bilo kojeg uravnoteženog programa koji proizlazi iz konsenzusa. Rusija nema tabua po bilo kojoj točki dnevnog reda. Imamo političku volju i stručnost za početak pregovora “, rekao je Sergej Lavrov.

“Rješavanje aktualnih pitanja vezanih uz kontrolu naoružanja i neširenja zahtijeva od nas da nastavimo pregovore što je prije moguće”, završio je Sergej Lavrov.

Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
6 godine prije

comment image

Alen
6 godine prije

Eto upozorenje je zvanicno !!… Zalosno sto ovo nece doprijeti do evropskog naroda….

Ellessar
6 godine prije

Europa je taoc USA-a i ne vidim u dogledno vrijeme mogućnost nekih promjena. Generalno gledajući (Europljani) izumiremo, slabimo i gubimo se u sitnim prepucavanjima koje vuku korijene iz prošlih stoljeća, a USA i istok to koriste. Podlegli smo ideji jeftinog konzumerizma, lažnoj propagandi i nametnom liberalizmu. Svakim prihvaćanjem američkih ideja o novo raspoređenom oružju pretvara nas samo u metu, ukoliko dođe (nedaj Bože) do rata većih razmjera. Ovce smo spremne za striganje ili još gore – za kalju…

basso
6 godine prije

Amerikanci ce nuklearno napasti Rusiju?Lavrov ima stvarno smisla za humor.

Good Old Rebel
6 godine prije

Mora Lavrov malo podgrijavati, baš iz razloga, da Američko “silovanje” Evrope bude vidljivo i “svakom konju”, te da “prelije čašu”. S druge strane Sjeverni tok 2 i općenito energetsko pitanje Evrope otupljuje malo po malo Američki utjecaj. Mi u Hrvatskoj (i u ostalim malim i slabim državama) to ne osjetimo, ali veće i ekonomski sređenije države to malo po malo čine, “vataju grbu” na Američke naloge. (Njemačka robna razmjena sa Rusijom raste). A ima i malih država koje nisu gurnule vojsku u Litvu, “ladno” su se oglušile. Zemlje “stare” Evrope to već u potpunosti shvaćaju. Međusobno “povjerenje” Amerike i Evrope došlo je do nivoa da CIA i druge Američke obavještajne službe prisluškuju Angelu Merkel, a ovi “manji” nisu ni sposobni vidjeti da ih se motri. Ali i ti manji to znaju, pa se boje i šute. Trebati će vremena i strpljenja i stvari će se polako mijenjati.. Za to vrijeme… Čitaj više »

davor
6 godine prije

NATO psihopatska udruga za reket i šverc.

Antonio
6 godine prije

Ja protiv usa .

Antonio
6 godine prije

Ja protiv usa . Usa zlocest i lopov

Ana
6 godine prije

Pa dok pripremaju Europski a ne Americki kontinent, koga briga..

čitatelj portala
6 godine prije

Rusima nije lako sa svim ovim “partnerima”. Želim čelične živce Lavrovu i Putinu.

Undertaker
6 godine prije

Rusija će masovno bombardirati prvo USA,a onda šta ostane. Prvo treba USA teroriste uništiti. To je službena ruska vojna doktrina.

Marin
6 godine prije

Jesi li tolika budal tovariš Lavrov?

fbslo
6 godine prije

No, onda će se neki Poljaci i baltske države, pa i ostali
opet čuditi, zašto na svake 80 godina izdatno dobiju po…tikvi.

Pavel
6 godine prije

Rusi su se raskokodakali i umislili kako su oni gazde. Oni nikad ni svom narodu nisu učinili ništa dobro, a gdje će drugim narodima. Prevelika zemlja, premalo stanovnika, prebogati energentima i samo su smetnja. Zemlja bez budućnosti. Daleki istok prazan, a na jugu Kinezi gladni njihovih energenata.

Narodni heroj Sava Kovačević
6 godine prije

Meni nije najjasnije kako one Nijemce, naciju koja iznjedri Goethea, Novalisa… nije sramota što su bijedni američki vazali?! Nisu mi misterij bivši Yugovichi, tj. Slovenci, Hrvati, Crnogorci… Bugari, Rumuni, Poljaci… ali, bre, da ti po Weimaru hodaju Gringosi ili Jenkiji i rade što him se ćefne, da imaš (polu)legalne bordele za prvopomenute u zemlji Hegela i Schillera (u kojima je uposlena domaća radna snaga za slodne novce, priznajem), tuce vojačkih baza amerikanskih kojima nitko ništa ne sme — van pameti!

Pomalo
6 godine prije

Pa cak i da sve zemlje EU nabave nuklearno oruzje i dalje nemaju sanse za pobjedu protiv rusije…a lavrov je vjerovatno pomalo sarkasticno ovo izjavija.
I bogamu, koja je razlika između strateskog i nestrateskog nuklearnog oruzja?

ime
6 godine prije

Ne dirati velikog medu

Q Patriot Ck
6 godine prije

Predstava za slijepe…show za mase, a u pozadini veliki obracun sa pravim svijetskim zlom..globalizmom(sotonizmom i pedofilijom)

pripizdina
6 godine prije

Zašto bi evropllani koristili nuklearno oružje protiv rusa?!?! Pa ako amerikancima rusi smetaju neka si sami koriste nuklearno oruzje protiv njih….

Hoks
6 godine prije

Figure se slažu već zadnje 3 godine…slijedi šah-mat

Berislav
6 godine prije

Što je od svega istina i što je samo propaganda kako bi Rusija od Zapada izvukla dolare uistinu ne znam i nemam uvida u visoku vojnu tehnologiju niti u propagandu. Eto!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.