IRAN – Nova snimka na kojoj se jasno vidi, ne jedna, nego dvije rakete koje pogađaju ukrajinski zrakoplov (Video)

Iranski projektili pogadaju ukrajinski zrakoplov

Iran je u subotu priznao da je njegova vojska nenamjerno oborila putnički avion iz Ukrajine, usmrtivši svih 176 ljudi, uključujući državljane Irana, Kanade, Ukrajine, Afganistana, Njemačke, Švedske i Velike Britanije. Rušenje zrakoplova poklapilo se s napadima Irana na dvije američke baze u Iraku.

Novi objavljeni video zapis, kojeg je navodno potvrdio New York Times, otkriva dvije rakete lansirane 8. siječnja, navodno iz iranske vojne baze u Teheranu, a koja je ciljala zrakoplov Ukraine International Airlines (UIA), nekoliko trenutaka prije nego je zrakoplov srušen, a svi putnici ubijeni. Video je, navodno snimljen sigurnosnom kamerom, smještenom na krovu u blizini sela Bidkaneh, 6,5 kilometara od iranske vojne postaje.

8. siječnja, iranska je vojska, ubrzo nakon polijetanja iz Teherana, nenamjerno gađala UIA Boeing 737-800. Državljani Irana, Kanade, Ukrajine, Afganistana, Njemačke, Švedske i Ujedinjenog Kraljevstva bili su među 176 putnika i posade koji su poginuli u nesreći. Iranska vlada obećala je da će kazniti vojne dužnosnike koji su odgovorni za ovu nesreću nesreću.

Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
4 godine prije

super snimka, nema sta!

Mucke
4 godine prije

Super ,na prvoj objavljenoj snimci(koju sam ja vidio) nije bio niti jedan projektil,na drugoj je jedan a na trecoj su dva. Na onoj prvoj koju sam vidio kao i na ovoj se takodjer moze jasno vidjeti da tvrdnja da je avion bio na 8000 feet-a prilikom udara je najobicnije njesra.U osnovi na ovim zadnjim snimkama vidimo mrak i dvije svijetlece tocke koje onako ladno mogu biti smjestene u Burkinu Faso.Kontraobavjestajne rade punom parom.

subversus
4 godine prije

Već sam komentirao – let i manevar, a ne nekontrolirani pad, nakon pogotka i to duplog … stvarno teško drži vodu. Ali siguran sam da ima stručnijih da daju mišljenje, zaista me zanima.

Dečko sa ulice
4 godine prije

Na videu se jasno vidi godina, 2019 ???

VasilisaPremudra
4 godine prije

Devet je civilnih zrakoplova prethodilo i istu tu vecer poletjelo s IKA, preletjelo istu (standardnu) rutu i u konacnici doletjelo na odrediste…rutinski.
Ukrajinski je poletio s nekih sat vremena zakasnjenja…Iransko osoblje na IKA preflight check listu nisu potpisali a ukrajinski pilot insistirao je poletjeti na vlastitu odgovornost…

Alen
4 godine prije

Video kamera smještena na krovu ? Ovo se neko smjestio i snima ..

Dopizdilomi
4 godine prije

Ako se ne varam prva snimka je bila prevečer i avion je zapaljen padao, ovo su sada noćne.

Ico
4 godine prije

Ruka ruku mije, ti meni ja tebi. Prvo su Ameri za iranske vlasti “odradili” Suleanjia, a zatim su iranske vlasti na sebe primili da su oborili avion, jer zbog dionica Boeinga nije zgodno da se baš u istom danu zapali motor na dva Boeinga, u Izraelu i u Teheranu. Bitno je da ne padne vrijednost dionice Boinga na burzi, jebeš 200-tinjak života, pa i tako nas ima 7-8 milijardi na zemaljskoj kugli, za koju vatikanski popovi kažu da je ravna ploča

American_dreams
4 godine prije

Ovaj slucaj se nece rijesiti dok strucnjaci iz logicnog ne posalju svoj strucni tim u Teheran,vodja puta ce biti milance iz ceske a sef odjela za balistiku i forenziku ivo nuklearac.

Carlosan
4 godine prije

Čemu ovakvi komentari? Pa Iran je priznao da je srušio avion. Bilo je sumnji i za prvu snimku.

Meni je više pitanje da li je iranski pzo sustav hakiran ili stvarno imaju kretene koji pucaju na civilne avione. Takvu grešku ne bi ni moja pokojna baba napravila, a kamoli obučen operativac na sustavu tor ili nekom drugom.

Kajzer Soze
4 godine prije

Šta dva,ima ih barem 36 samo se zbog slabije rezolucije ne vide.

Cigo
4 godine prije

Pozdrav svima! Najvise me nervira to sto svi muljaju. I kako to da se svi, ali bas svi dogadjaji, snime pa onda okruze svijet. Koda ih je neko unaprijed rezirao i samo cekao da mu bas ono najzanimljivije uleti u kadar: npr. ovaj avion. Prvo bi reko da su Ameri muljali, a sad kad su ovi priznali grijeh, onda stvarno vise ne znas kome da vjerujes. A sad me najvise zanima Milancetov komentar na ovo sve. A sto se tice Milanceta, ne cini mi se bas da prica samo guposti. Ide malo na zivce sa svojim nadmenim stavom, ali sta cemo kad ni mi ni novinari svemu tome ne razumijemo. hehehe P.S. Pozdrav American Dreams i ostalim Amerofilima. Stvarno pocinjem i sam vjerovati da Vas neko placa da bez argumenata i previdjajuci sve ocigledno hvalite Ameriku.

Miki
4 godine prije

Verzija 1. Iranska PZO je nenamjerno srušila avion. Uzrok: loša organizacija i koordinacija PZO ili hakiranje transpondera.
Verzija 2. Iranska PZO je namjerno srušila avion. Mogući uzrok: u avionu je bio neko koga se trebalo rješiti.
Verzija 3. Avion je srušio netko drugi, a dogovoreno je da Iran preuzme krivnju u zamjenu za neke ustupke.
Verzija 4. Avion se srušio radi tehničke neispravnosti, a dogovoreno je da Iran preuzme krivnju u zamjenu za neke ustupke.

Ima neko još kakvu ideju ?

neko ime
4 godine prije

Ne znam je li slična varijanta bila već komentirana, pa ako ne, evo još jedne od aktualnih “teorija zavjere”, koja govori otprilike sljedeće: “Dvije minute nakon polijetanja, transponder, komunikacije i svjetla su bili isključeni, očigledno preko daljinske kontrole. U toj hakiranoj konfiguraciji avion je nastavio letjeti otprilike 4’30”, do trenutka dok ga PZO nije zamijenila za krstareći projektil i oborila. Avion je poletio za vrijeme zabrane letenja, i na njemu je bilo nekoliko vrhunskih nuklearnih fizičara i njihovih familija, koji su trebali biti evakuirani prije izbijanja rata, koji se očekivao. Jedino preostalo pitanje je to koja je strana ometala komunikaciju između aerodroma, vojske i aviona, koji je letio „u mraku“ dosta dugo prije nego ga je PZO oborila. Minutu nakon što je bio lansiran prvi projektil, lansiran je i drugi, premda bi i prvi vjerojatno prizemljio avion, unatoč tome što tada nije bio zapaljen. 8 minuta nakon polijetanja, avion se… Čitaj više »

Alex
4 godine prije

Sigurno je sigurno 😂😂💩

vjerodostojna snimka
4 godine prije

jbt, stvarno, vidi se i rega aviona, a i nos mu je tipičan ukrajinski

Koba
4 godine prije

Specijalne postrojbe u punom zamahu. Nakon što su pored svih dokaza za suprotno tvrdili da su Amerikanci oborili avion, NAD TEHERANOM, sad ne vjeruju ni ajatolahu.
Zavjera sigrno, ovaj ajatolah je gušter, reptil, shapeshifter, a pravi je zatoren na nekom svemirskom brodu. Snimak je montaža, i samo je oko genijalca moglo zapaziti da datum ne odgovara. Bit će subliminalna poruka za najinteligentnije. Nema šanse da na nadzornoj kameri nije naštiman datum.
I da se pohvalim nadnaravnim sposobnostima. Odgovor na pitanje komntatora, prije 4-5 dana, zašto bi netko po noći snimao avion nad teheranom; “Više je snimao raketu no što je avion. Moguće da je prije ove ispaljena još jedna.” Možda sam i sam gušter, Subaru bi to možda znao.

Ico
4 godine prije

Babić je legenda, osnovao je svoj portal da ne mora savijati kičmu nekomu od gazda

Max
4 godine prije

Kako god bilo za osudu je i nisu to trebali ućiniti

sobravia
4 godine prije

Iranska je vlada priznala nenamjerno rušenje aviona i obećala kazniti krivce. Komentatori, što je tu nejasno ???
BTW, čitava ruska vlada dala ostavku 🙂

Jeremya
4 godine prije

Sigurnosna kamera na krovu koja pleše kao da netko masturbira sa drugom rukom a sa jednom snima.

lekcija
4 godine prije

mislim da iran uopste nije oborio avion i dalje. ameri ili su im dali mnogo dobru ponudu da preuzmu odgovornost ili su ih prepali necim velikim.
suska se da ce da im otvore evropu za tgovanje a kako se evropske pudlice mrste ka iranu sad na svoju u ruku zadnjih dana tako mi se to cini realnim. kao ameri dozvoljavaju ali mi necemo jer ipak smo pudlice a granule su kod trampa.

prica se i da ameri i izrealci mogu da hakuju bilo sto sto mrda i preuzimaju remote control.

sto god da je posla cista nisu a dosta lazi i nelogicnosti ukazuje da nista nije kako nam se zeli predstavit.

kazu da nisu iranci preuzeli odgovornost boing bi izgubio ne milione nego milijarde u akcijama.

zapamtite braco, politicari su politicari kojoj god strani da pripadaju, vrana vrani ne jede oci

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.