Izraelskog liječnika, koji je dobivanje majmunskih boginja povezao s Covid-19 cjepivima, cenzurirao Twitter

Twitter cenzura
22 komentara

Tri puta cijepljen liječnik i profesor iz Izraela govori protiv “cjepiva” protiv koronavirusa (Covid-19), u čijem je razvoju, usput rečeno, pomogao.

Prof. Shmuel Shapira, MD, MPH, koji je vodio Izraelski institut za biološka istraživanja (IIBR) od 2013. do 2021., radio je s Pfizerom na širenju eksperimentalne tehnologije glasničke RNK (mRNK) u svijetu. No, otkako je osobno pretrpio štetne posljedice uboda, Shapira je postao nešto poput križara protiv njih.

Shapira ima opsežan životopis rada za izraelsku vladu. Pukovnik je u Izraelskim obrambenim snagama (IDF) i također je šef IDF-ovog odjela za traume. Objavio je više od 110 recenziranih studija i ranije se smatrao vodećim izraelskim vojnim znanstvenikom koji se bavi kemijskim i biološkim oružjem.

To što je Shapira izaša na Twitter i upozorio kako ubodi uzrokuju miokarditis i moždani udar, svakako je privuklo pozornost platforme društvenih medija. On je, na kraju krajeva, jedan od najviših svjetskih medicinskih znanstvenika.

Onda je to što je Shapira otišao na Twitter i povezao injekcije Covida s navodnim izbijanjem majmunskih boginja bila posljednja kap koja je prelila čašu.

“Slučajevi majmunskih boginja godinama su bili rijetki”, napisao je Shapira u sada izbrisanom tvitu koji ga je Twitter prisilio na cenzuru. “Tijekom posljednjih godina u Izraelu je dokumentiran jedan slučaj. Dobro je utvrđeno da mRNK cjepiva utječu na prirodni imunološki sustav. Izbijanje majmunskih boginja nakon masovnog cijepljenja protiv Covida: nije slučajnost.

Protiv cjepiva sada govore i ljudi s vrha

Otkako se Shapira prvi put pridružio Twitteru u siječnju, počeo je tweetati o udarcima. Njegov prvi post kritizirao je izvršnog direktora Pfizera Alberta Bourlu, koji je dobio izraelsku nagradu Genesis za svoja “dostignuća”.

“Umjesto da ga damo izraelskom znanstveniku, i sve to za osrednje, kratkodjelujuće cjepivo koje je Pfizeru donijelo milijardu profita, jadno i prognano”, prekorio je Shapira. “Bourla će sada biti imenovan kraljem Izraela. Podsjećam da je cijepljeni Izrael četvrti po broju oboljelih od korone u svijetu. Postoji prvenstvo!” dodao je sarkastično.

U objavi nekoliko tjedana kasnije, čini se da se Shapira referirao na sebe sugerirajući da se dvaput razbolio “da ne spominjemo značajne nuspojave”, unatoč tome što je primio tri injekcije za kinesku gripu.

“Izvršni direktor tvrtke, čiji su milijuni cjepiva korišteni u Izraelu za cijepljenje, izjavio je u intervjuu za NBC da Izrael služi kao svjetski laboratorij”, kasnije je Shapira napisao u tweetu od 9. travnja. “Koliko mi je poznato, ovo je prvi slučaj u povijesti gdje su pokusni zamorci platili pretjerano visoku cijenu za svoje sudjelovanje.”

Još jednom u svibnju, Shapira je spomenuo svoje tri injekcije i kako su ga one ostavile “tjelesno oštećenog na vrlo značajan način kao što su mnogi drugi bili oštećeni”. “Kod toga, moje povjerenje u prirodu odluka i procese njihovog donošenja ozbiljno je narušeno”, dodao je. “Nitko nije pitao i provjeravao. Borit ću se svim silama da se daju istiniti odgovori o svim odlukama, a ne samo o cjepivu.” Druge kritike sa Shapirovog sada cenzuriranog Twitter računa uključuju onu o tome kako je Izrael sada na petoj dozi, unatoč tome što su najnovije “varijante” toliko izrazito različite od originala da nema šanse da će pružiti čak i mrvicu zaštite.

“Nastavit ću i pitati zašto davati zastarjelo peto cjepivo koje ne sprječava bolest i očito uzrokuje mnoge značajne uobičajene nuspojave”, napisao je Shapira.

CjepivaIZRAELMajmunske boginjePfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dina
1 godina prije

Čim vidim da je netko cenzuriran, znači da je u pravu. Tolko su mutavi da ne kuže da nam čine uslugu sa svojim cenzuriranjem, hahaha

Vadran
1 godina prije

Kad 3 puta cijepljen doktor govori o vakcini tesko je obratit paznju

Nina
1 godina prije

U pravu je, ali prije Ce zavrsiti pod busom nego u mainstrem medijima

Zorule
1 godina prije

OK, C19 cjepivo je vjerojatni uzrok majmunskih boginja. Ono što još nisam našao nigdje objašnjenje je zašto uglavom pederi oboljevaju od istog? Tko god plasira ovakvu informaciju trebao bi se potruditi objasniti ovu očitu korelaciju a ne ostaviti da samo tako visi u zraku.

Valter
1 godina prije

Meni je ovo strašno postalo komično, kao da gledam neki experimentalni cirkus. Sve je od samog početka bilo jasno: Preimenovanje vrlo blage sezonske gripe. To je bilo sigurno poznato po službenim podacima još u ožujku 2020, a sada se super sve zna budući da su extra smrti zabilježene tek nakon masovnog ubadanja. Testiranje kao osnova podvale. Od samog početka je bilo jasno da bi “pandemija” nestala preko noći bez podvaljivačkog testiranja. Nezabilježena i dobro pripremljena sistemska cenzura, popraćena medijskim napadima, kakvu svijet još nije vidio. Ako je čovjek toliko glup da ne uoči prve dvije točke, onda je samo treća bila dovoljna da u potpunosti ignorira sve diktate korona podvale. Uglavnom, sada svi koji su uočili barem nešto od ovoga mogu shvatiti da je “Domovinski rat” bio teška podvala, te zašto su počeli prvi i drugi svjetski ratovi. Mi smo se svi rodili u eri u kojoj se extremna abnormalnost… Čitaj više »

mrdo
1 godina prije

“Koliko mi je poznato, ovo je prvi slučaj u povijesti gdje su pokusni zamorci platili pretjerano visoku cijenu za svoje sudjelovanje.”
————————-

Pokusni zamorci su uvijek plaćali visoku cijenu za svoje sudjelovanje. Jedina je razlika što farmako-kapitalisti sada koriste dvonožne, praznoglave ovce za testiranje.

Pacov pita pacova da li se pelcovao. “Nisam”, kaže pacov. “Čekam da završe testiranje na ljudima”.

1 godina prije

Ne razumijem ovo:” da je sudjelovao u kreiranju RNA (mRNA) cjepiva i na kraju primio tri doze toga otrova!!
Ako je sudjelovao u izradi cjepiva onda je trebao znati što sadrži i eventualne nuspojave!

Slow motion
1 godina prije

Pametni..cijepljenjem se to nikako ne moze zvati jer to sto se ubrizgava u ljude nije cjepivo.
Zato se koriste svi drugi moguci izrazi u tu svrhu.

Max
1 godina prije

Govori istinu.

Lucija, prva
1 godina prije

Netočno.
Ne moraju sva cjepiva biti u igli.

Mogu se davati putem spreja, preko nosa.

Ili, na primjer najstariji način, može se napraviti blagi zarez na koži (boginje).

Lucija, prva
1 godina prije

Korelacija može postojati utoliko jer cijepljeni imaju sniženi imunitet.

A izloženi su golemim količinama virusa majmunskih boginja.
Bez obzira koliko on bio nezarazan.

Vjerojatno se događa isto što i kod HIVa:
Crijeva su puna krvnih žila, a puno tanje tkivo od spolnih organa.

Vidjeli smo (čitali ovdje) kako izgledaju ti, nimalo nježni odnosi.

Btw, Ja vi sve te koji su dobili majmunske boginje testirala i na HIV.

Julkić
1 godina prije

ok,meni nije jasno kako netko tko je vodio institut za biološka istraživanja bude tako ,navodno,neupućen i primi i to 3 komada,a da nije znao što riskira????

Lucija, prva
1 godina prije

Zaharova o majmunskim boginjama u USA:

“New York Times је управо објавио: „У нашој земљи (САД) живи само 5% светске популације, а притом је сваки четврти оболели – Американац.
Више од 99 одсто случајева мајмунских богиња код нас су мушкарци који су имали сексуалне односе са мушкарцима, што представља деликатан задатак за јавно здравље“.”

Zaharova: “…то што  тврде да је то деликатан задатак за америчко јавно здравство… Како то, извините? Шта је ту деликатно?
Зар родно неутрално указивање на вирусни проблем да небинарни не би трепетали?“” 🤗

   „Раније се веровало да се ДЕМОКРАТИЈА ЗАСНИВА НА СЛОБОДИ ГОВОРА, а не на њеном изопачавању. А ово више није Орвел. Ово је нешто што је побегло из пакла“.”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI