Jeffrey Epstein posjetio je Bijelu kuću za vrijeme Clintonovog predsjedništva 17 puta

Clinton
10 komentara

Nedavno dobiveni dokumenti pokazuju da je pedofil Jeffrey Epstein posjetio Clintonovu Bijelu kuću 17 puta, uključujući dva puta u jednom danu u tri odvojena navrata.

“Epstein, koji je umro 2019., posjetio je Billa Clintona u Executive Mansionu tijekom tri godine, a prvi poziv stigao je samo mjesec dana nakon njegove inauguracije u siječnju 1993.”, izvještava Daily Mail.

“Zapisi pokazuju da se pokojni financijer pojavio u 14 odvojenih dana, čak je napravio dva posjeta u jednom danu u tri različite prilike.”

Dokumenti detaljno opisuju kako je Epstein išao u Zapadno krilo, što ga čini gotovo sigurnim da se sastaje s predsjednikom Clintonom.

Epsteinove pozivnice stigle su zahvaljujući “najvišim Clintonovim savjetnicima i pomoćnicima”, uključujući i jednog koji je kasnije služio kao ministar financija, pokazuju zapisi.

Prvi svjedok na suđenju Ghislaine Maxwell, Lawrence Paul Visoski Ml., rekao je tijekom svjedočenja ovog tjedna da je više puta vidio Clintona u zloglasnom Epsteinovom privatnom avionu ”Lolita Express”.

Fotografije koje su se pojavile u siječnju 2020. prikazuju Clintona kako pozira s osumnjičenim makroom Ghislaine Maxwell, a još jedna sa seksualnom robinjom Chaunte Davies.

Kasnije su objavljene slike koje pokazuju kako Clinton uživa u Daviesovoj masaži leđa dok je bio na humanitarnom putovanju s Epsteinom u Afriku u rujnu 2002. godine.

Zapisi pokazuju da je Clinton poduzeo najmanje 26 putovanja na ”Lolita Expressu” – odbacivši podatke iz Tajne službe za pet od njih.

Clinton poriče da je ikada posjetio Epsteinov zloglasni ”pedofilski otok”, ali Netflixov dokumentarac ”Jeffrey Epstein: Prljavo bogat” uključuje intervju s dugogodišnjim otočnim zaposlenikom koji kaže da je ondje vidio bivšeg predsjednika.

Bijela kućaBill Clintonjeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
2 godine prije

Nije nikakvo čudo kad pedofil posjećuje pedofila, pogotovo u Bijeloj kući. Malo razmjene slikica, malo videa, zeka-peka s malom dječicom i te fore. Ono, kad Schwab veli da mu je baš cool kad se njegova unuka igra s njegovim šlicom.

Brk Adolfa H
2 godine prije

Jel Plenkyev tata posjećivao ovaj otok

tihobl
2 godine prije

Zanimljivo je kako su pobrisane price o klintonkonim nestaslucima i posjetama ostrvu. Klintona provlace kroz blato, a nju niko ne pominje.

ledeno doba
2 godine prije

ttps://matrixworldhr.com/2020/04/06/bill-gates-odbija-odgovoriti-na-pitanje-zasto-je-letio-s-pedofilom-epsteinom-u-lolita-expressu/

ttps://narod.hr/svijet/princ-andrew-bio-je-na-jezivoj-zabavi-pedofila-epsteina-sve-je-bilo-u-stilu-filma-oci-sirom-zatvorene

Max
2 godine prije

ISTa bratija.

tedi
2 godine prije

Eto kako izgleda svijetska elita,sve mracnjak do mracnjaka,sve ih treba potamaniti kao buba svabe,da ne zagadjuju ovu planetu.
Zato su ukinuli smrtnu kaznu,bojeci se za svoje glave,ali taj zakon se moze promijeniti,za svijetsko dobro.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI