Kamala Harris, nasamarena od ruskih komičara predstavljenih kao Greta Thunberg, “prihvata” kompromitirajuće izjave o Trumpu

Kamala Harris
6 komentara

Izgleda da su šaljivci Vovan i Lexus uspješno prevarili još jednog političara, a snimak sugeriše da je kandidatkinja demokrata za VP Kamala Harris bila spremna da prihvati lažni snimak Donalda Trumpa, vjerujući da je poziva Greta Thunberg.

Vovan i Lexus, čija su prava imena Vladimir Kuznetsov i Aleksej Stoliarov, predstavili su se kao tinejdžerska klimatska aktivistkinja i njen otac Svante kad su u januaru nazvali Kamalu Harris, samo nekoliko mjeseci prije nego što je ona postala kandidatkinja Joe Bidena.

„Čestitam na vašem vodstvu. Tako sam inspirisana vašom hrabrošću i vašim glasom“, kaže senatorka Harris (D-California) šaljivdžijama, u audio klipu koji je dobio The Sun.

Dvojac tada tvrdi da imaju “prljavštinu” o Trumpu koja bi mogla biti korisna Harris, u obliku snimka predsjednika koji Thunbergovoj govori “da nikada neće postići svoj cilj”.

„Toliko sam prestravljena onim što Trump radi, čak ne mogu ni jesti ni spavati kad ga vidim na TV. Taj grozni sastanak u zgradi UN u septembru – imam noćne more. Vidjela sam ga na hodniku i povikala mu da potpiše pariški klimatski sporazum. Prišao je i tiho mi rekao: „Nikada nećeš postići cilj“, kaže lažna Greta.

Nakon što Greta ponudi svoju podršku Harrisinoj kampanji, „Svante“ kaže senatorki da je razgovor između Trumpa i njegove kćerke snimljen i pita da li bi joj snimak bio od pomoći. Čini se da je Harris prihvatila ponudu. “To bi bilo predivno”, kaže ona. Takođe prihvata ponudu „Grete“ da ova svjedoči protiv Trumpa.

Telefonski poziv se zatim završava šaljivdžijama koje oduševljava mogućnost skorog sastanka sa Harris i mole je „nemojte uhapsiti nas“ – šala, čije je dvostruko značenje u potpunosti promaklo njoj. “Ne ne ne!” Harris ih uvjerava.

“Ne želim da idem u zatvor!”, kaže „Greta“.

“Radujem se Vašem dolasku. Budite dobro, i vidimo se uskoro“, obećava senatorka.

Vovan i Lexus uspjeli su da nasamare i druge političare i probiju obično stroge bezbjednosne mjere, uglavnom nudeći kritike prema Trumpu kada to učine. Razgovarali su sa senatorom Berniem Sandersom (D-Vermont) i veleposlanicom Maxine Waters (D-California).

Harris je odustala od kandidovanja za predsjedničku nominaciju za Demokratsku stranku samo nekoliko sedmica prije telefonskog poziva.

S obzirom da je jedna od mnogih demokrata koja optužuje Trumpa za urotu s Rusijom tokom predsjedničkih izbora 2016., prihvatanje “prljavštine” o tom čovjeku uoči kampanje 2020. ne daje dobru sliku, kako su mnogi na društvenim medijima istakli.

„Voah! Kamala pristaje da prihvatiti prljavštinu o Trumpu od stranaca koji se pokušavaju miješati u naše izbore”, tvitnuo je autor Ryan James Girduski.

Harris je u prošlosti govorila o svom obožavanju 17-godišnje klimatske aktivistkinje Grete Thunberg. U 2019. godini rekla je da ju je „duboko inspirisala“ i tvrdila je da je „već stvorila istoriju“ kao lider u „međunarodnoj borbi protiv klimatskih promjena“.

Greta ThunbergKamala HarrisLexus i Vovan
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
3 godine prije

Nema Kamaline cjelovite izjave, ali ako je stvarno rekla kako je ona u „međunarodnoj borbi protiv klimatskih promjena“ onda sebi pridaje nadnaravne moći kako može zaustaviti klimatske promjene koje su bar zadnjih miljun godina konstanta. Neznam koji je to um koji može takvo nešto izjaviti.
Ona vjerojatno misli kako je moguće zaustaviti kretanje zemlje u svemiru i od ravne ploče napraviti zemljinu kuglu i obrnuto što ni ravnozemljaši nemogu. Očito je je*u pojmovi heliocentrike i geocentrike za koje možda nikad nije ni čula. Takvo nešto ni Kolinda nebi mogla izjaviti 😊😊😊

Zadranin
3 godine prije

“Voah! Kamala pristaje da prihvatiti prljavštinu o Trumpu od stranaca koji se pokušavaju miješati u naše izbore”, tvitnuo je autor Ryan James Girduski.”

Alo, amerokenjčino.. ako ti se ne sviđa “miješanje stranaca u vaše izbore”.. onda opali malo i po svojoj vlastitoj vladi, i reci joj da se ne miješaju ni oni u tuđe izbore (Bjelorusija itd.)

Konju licemjerni.

P***!

Mala ris
3 godine prije

Koje su ovo predstave to je strasno, a glupi narod se i dalje i svadja i brani neke lazne ideologije.

Max
3 godine prije

Isto se dogodilo jedno Andreju

Stara kuka
3 godine prije

Iva dvojica izgleda imaju pik na američke demokratske “women of colour” političarke. I to baš iz Kalifornije. Nedavno sam gledao kako su na sličan način isprdavali i kongresvuman Maxine Waters. Istina ta spodoba ima znatno veći broj cipela nego IQ, ali ipak je bilo zabavno. A izgleda da je i Kamala znatno jača ispod nego iznad pojasa.

politicki nekorektan
3 godine prije

…kad# vidis ovu facu, shvatis sto se desi koristeci neprovjereno cjepivo…terapija? kabul,4 mjeseca intezivnog kursa

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI