Kolektivna paranoja – SAD dijeli priručnik ”u slučaju rata protiv Rusije”

Paranoja
21 komentar

Odjel za asimetrični rat američke vojske je objavio priručnik o ruskim vojnim taktikama u provođenju hibridnog rata, prenosi The National Interest.

Priručnik pod nazivom ”Priručnik o ruskim vojnim djelovanjima nove generacije” je objavljen u prosincu 2016. godine, ali je sada dostupan i za preuzimanje na internetu.

Uradak uključuje preporuke kako se suprotstaviti ruskim taktikama ratovanja. Upute na 68 stranica sadrže podatke o ruskoj vojnoj opremi koju bi Rusija trebala koristiti u slučaju rata.

Osim toga, priručnik navodi i ”slabosti” Rusije, za koje zna američka vojska, a to su ”nedostatak motivacije među vojnim obveznicima, loša logistika i snažno, ali neprecizno zrakoplovstvo i artiljerijska podrška”.

Uradak na kraju ističe ”kako pružene informacije ne odražavaju američku doktrinu ili politiku zemlje”.

paranojaratni priručnikSjedinjene D
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Antonio
6 godine prije

Ko je na naslovnoj stranici tog uputstva. Neustrasivi Rambo ko u filmovima rastura sve ispred sebe?
Ili su mozda stavili Robokapa? Ili mozda ce Morgan F. da odglumi neki novi super junak?
Da ali ovo nije film. Ovo je realnost. A u realnosti Ruske rakete su precizne, a vojska je sa jaceg morala nego Americka. Ruskom vojniku nikad nije nedostajala motivacija – to zna ceo svet.
Nego sve je to samo propaganda da se zadrzi strah u sopstvenom narodu. Americka birokracija ne zna kako vise da opstane, osim da pravi bauk od Rusije.

Ivo
6 godine prije

Uvjerili su se u Siriji koliko je Rusko zrakoplovstvo neprecizno.

Laki Topalović
6 godine prije

Ovo nije bez veze. Prvo cijeli Hollywood i politički establišment. isto rade i Balti , koji su objavili upute ”kako prepoznati stranog špijuna”. Ovo je stvarno kolektivno ludilo, gdje su normalni u ludnici, a luđaci u vladama, kancelarijama i uredništvima medija.

Podravec
6 godine prije

Da….da…., zato su vam Rusi u Siriji izmasakrirali specijalce ko malu balavu djecu…….

Ante
6 godine prije

Sve i miriše na veći rat koji bi mogao dogoditi u doglednoj budućnosti. Ako ne rat onda ćemo imati represiju velikih razmjera koja će sve neistomišljenike proganjati kao bjesne pse.

Srba
6 godine prije

jel ima neko da im kaze da se ne glupiraju vise …

Piretis
6 godine prije

Ne pomaže nikakav priručnik. U slučaju (pravog) rata protiv Rusije jedino što mogu učiniti je početi se iskreno moliti. Svakom normalnom je jasno da bi sve bilo pretvoreno u radioaktivni pepeo.

Georgij Žukov
6 godine prije

Osim toga, priručnik navodi i ”slabosti” Rusije, za koje zna američka vojska, a to su ”nedostatak motivacije među vojnim obveznicima, loša logistika i snažno, ali neprecizno zrakoplovstvo i artiljerijska podrška”. ha ha ha „(…) Staljingrad je pakao na zemlji. To je Verdun, crveni Verdun s novim naoružanjem. Napadamo svakodnevno. Ako ujutro uspijemo zauzeti 20 m, navečer nas Rusi odbace natrag (…)“Iz pisma desetara Waltera Opermanna, p / p 44111, bratu. 18. 11. 1942. „(…) Kada smo došli u Staljingrad bilo nas je 140, a 1. rujna, poslije dvotjednih borbi, ostalo nas je svega 16. Svi ostali su ranjeni i ubijeni. Nemamo nijednog časnika, tako da je dočasnik morao preuzeti zapovjedništvo nad jedinicom. Iz Staljingrada se tisuće ranjenika svakodnevno šalje u pozadinu. Kao što vidiš, naši gubici nisu mali (…)“ Iz pisma vojnika Henricha Malhusa, p / p 17189, desetaru Karlu Weizelu. 13. 11. 1942. Danju se ne smije izvirivati iz… Čitaj više »

m.ivanisevic
6 godine prije

Mislim da se s ovim “neprecizno zrakoplovstvo” ne bi složili ISIL i Nusra.

Arnold
6 godine prije

Gubavci,past ce amerika ko kula od karata

bbbb
6 godine prije

Valjda će Rusija osvetiti smrt svog generala od strane tame, slava generalu…………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI