”Russiagate” – Američke vlasti su poludjele i ušle u tamnu zonu kao u seriji X-Files

Trump ruska marioneta
9 komentara

”Istrage u tijeku u Sjedinjenim Državama o takozvanom ”dosluhu” između Trumpa i Rusije toliko liče na teorije zavjere da počinju nalikovati na epizode serije X-Files”, rekao je u intervjuu za Fox News, bivši američki savezni agent Dan Bongino.

Po njegovom mišljenu, Trump nije počinio nikakve zločine, ali njegovi politički protivnici žele pokrenuti i kraju privesti njegov opoziv, pa namjerno traže prekršaj koji bi ga mogao stajati mjesta predsjednika.

Fox News: Razgovarajmo malo o Bijeloj kući i njenoj novoj strategiji. Napadaju se posebni tužitelji, grupa odvjetnika koji su, kao što saznajemo iz Bijele kuće, medija i drugih izvora, tijekom godina donirali novac za demokrate. Radi se o nekoliko desetaka tisuća dolara, a ako se ne varam, novac je doniralo pet od šest specijalnih savjetnika Roberta Muellera. The New York Times je izvijestio kako je dio nove strategije Bijele kuće krenuti u napad i uzeti te pomoćnike kako bi javnost saznala što više informacija o njima. Logika je sljedeća: ”Budući da ste vi počeli kopati po našim financijama, a to je zabranjeno područje i izvan opsega ove istrage, onda idemo u napad.” Što kažete na ovu strategiju vlade?

Bivši američki savezni agent Dan Bongino: Da, pametna strategija. Ali, dečki, za mene je sve ovo posebno neugodno. Ja sam bivši savezni agent.

Dozvolite da nešto objasnim vašoj publici. Imate li uopće ideju o tome u kakvoj se opasnoj situaciji nalazimo, ako ne zaustavimo ovo što se događa i ove smiješne teorije zavjere o Trumpu i Rusiji poput serije X-Files? O svemu se govori tako ozbiljno i izgleda kao da će svakog trenutka pojaviti David Duchovny, Gillian Anderson i tip s cigaretom koji cijelo vrijeme puši.

Ovo je katastrofa! U nas se takve stvari ne rade. Federalni agenti imaju zakonske ovlasti da nekoga liše slobode, ali istražuju zločine, tek onda ljude. Prijestupa, bez uvrede, ovdje nema! Ovo vam je kao da kažu: ”Mi ciljamo na Trumpa, a zatim ćemo pronaći zločin” ili ”Sada smo za njega pronašli zločin, a kasnije ćemo već nekako pronaći dokaz”… Mi se u ovom poslu ponašamo kao nekakva banana republika.

Je li potrebno da predsjednik krene u protunapad? Da, dovraga! Ovdje nema kriminala! Što je to napravio Trump? Znate li koji je njegov zločin? Činjenica što je pobijedio na izborima i postao predsjednik! Samo to! To je ruglo i sramota za naš pravosudni sustav! To je sramota i svaki Amerikanac treba žestoko reagirati!

Fox News: No, koliko daleko se može ići u ovom slučaju? Novih informacija nema, a 99,8% donacija odvjetnika je išlo demokratima ili Hillary Clinton. Jedan od njih je čak radio u ”Zakladi Clinton”. Sada znamo da su oni financirali demokrate. Koliko daleko može ići Bijela kuća kada bude pružala otpor?

Dan Bongino: Oni trebaju obznaniti sve činjenice! Pa da vidimo. Apeliram danas na sve naše blesave kolege demokrate i pitam ih je li istina da u njih nema kriminala? Ali oni po prvi puta imenuju specijalnog tužitelja koji će istraživati zločin kojeg nije bilo. Dakle, istražitelji su oni koji su donirali novac političkim protivnicima osobe pod istragom, iako zločin još uvijek ne postoji! I sve to otvoreno i iskreno!? Jesmo li poludjeli, ili što?

Znate, ja sam sada u Las Vegasu. Nisam kockar, ali ako bih se kockao, kladio bi se da oni sada traže bilo kakav zločin. Reći će da je Trump otkinuo oznaku s uputama s nekog madraca i zbog toga će pokrenuti proces njegova opoziva(*). To je ludo. Mi se stvarno pretvarao u banana republiku, a liberali se svemu tome smiju. Ovo je ludnica,… zaista.

Fox News: Jasno nam je, Dan. Pozdrav Las Vegasu. Uvijek je dobro čuti vas.

Dan BonginoparanojaRussiagate
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

Ovo što se danas dešava u glavama američkih orki jasno je kao dan;….gospoda bi htjela ratovati ali hebe ih SS 20 i to je ta nemoć…nesposobnost da ratuju protiv ozbiljnih države jer koji će im moj to silno oružje ako ih danas rusi zahebavaju s 30 aviona u latakiji.

CDNVS
6 godine prije

Д форс из стронг вид дем!

Osoba C
6 godine prije

‎Krajnje je vrijeme, ako već nije i kasno, da zovu Dr. Phila.
Pomogao je Oprah i osuših, pa možda i za njih ima nade.

Tomica
6 godine prije

U SAD tek kad si neki bivši-nešto, možeš da daš normalnu izjavu i realno opišeš situaciju. Ovo sa Trumpom je preraslo u takav cirkus da su smješni i za banana države. Nažalost niko od svih tih “demokratskih” glasila nema petlju da ih javno ismije i prikaže svu bijedu i jad njihove politike.

tabula
6 godine prije

Ovo me neodoljivo podsjeća na doba senatora McCarthy-a, tipičan lov na vještice. Otrovna (američka) limunada koja traje već mjesecima i ne vidi joj se kraj. Paranoja neviđenih razmjera, a obzirom da je paranoja teška duševna bolest, to njihovo idiotsko i bolesno prepucavanje može biti vrlo opasno i po cijeli svijet

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI