Stanoviti huškač na ”Russiagate” tvrdi da američke postrojbe nose imaginarnu CGI opremu kako bi zadivile Putina

Futuristicka odjela
15 komentara

Komentar odluke Donalda Trumpa u vezi sa slanjem specijalne, savezne policije u gradove pogođene pobunama poprimio je kreativan zaokret; prema proslavljenom huškaču takozvane ”Russiagate” afere, zapravo je Putin bio taj koji je “naredio” američkim policajcima nošenje posebnih, futurističnih,”cyberpunk”odora i oklopa, koji zapravo ne postoje.

Cheri Jacobus, popularna spisateljica i vlasnica #NeverTrump objava na Twitteru, kao i zagovarateljica teorija zavjere, pridružila se sve većem broju ljudi koji su zgroženi zbog navodnog pretjerivanja u pogledu korištenja saveznih zakona, kako bi se održao red u Portlandu, Oregonu, gradovima u kojima već dva mjeseca divljaju nasilne demonstracije.

Dok se većina kritičara usredotočila na navode koji govore da su savezni policijski službenici previše ”militarizirani” kao i na to da koriste pretjeranu silu protiv prosvjednika, Jacobus je svojom objavom željela baciti ”asa na desetku”: Trump je opremio policijsko osoblje novim, futurističnim i na izgled vrlo zastrašujućim oklopima i odorama, ali po nalogu ruskog predsjednika Vladimira Putina.

“Trumpova Amerika. Putin mu je rekao da to učini, kako bi mogli dominirati”, napisala je kontroverzna spisateljica s društvenih medija. Unutar svoje objave uključila je fotografiju „američkog policajca“, koji na sebi ima oklop i kacigu iz budućnosti.

Njezine objave izazvale su šok na Twitteru.

“U jednom trenutku ćemo zapravo saznati da je Trump dodatno unovačio ove policajce i da oni dolaze iz sjeverozapadnog dijela SAD-a gdje vlada ”bijela nadmoć””, stoji u jednom odgovoru.

Slično zgrožen čitatelj, imun na beskonačne zavjere Kremlja, napomenuo je kako Trump neće dobiti „bonus“ od Moskve, osim ako uspješno ne pokrene drugi građanski rat u SAD-u.

Premda je Jacobs napisala nevjerojatne i kontroverzne stvari o tome da je Trump pretvorio savezne agente u ”kiborge”, samo kako bi umirio svoje ruske gospodare, među komentatorima su se pronašli i oni koji su odlučili ”pokvariti zabavu” i koji su rekli da su ti CGI policajci zapravo dio CGI umjetnosti, koja datira barem iz kolovoza 2016. , odnosno otprije nego što je Trump izabran za predsjednika.

 

Jedan korisnik istaknuo je da je zamišljeni, računalno-generirani oklop “popularan kod velikog broja ”cyberpunk” ljubiteljas Reddita”.

Neki su korisnici izravnije stavili pod znak pitanja objavu Jacobs.

“Zašto ste objavili baš tu fotografiju? Zašto je koristiti u ovom kontekstu? Zašto ste je samo kopirali i zalijepili, a da prije toga niste provjerili odakle je i koji su joj izvori? Ovime što ste učinili, učinili ste više zla nego koristi”!, stoji u jednoj objavi na Twitteru.

Većina čitatelja nije bila uznemirena njezinom objavom.

“Čovječe, nitko mi nije rekao da policajci izgledaju ovako cool, gdje da se prijavim???”, stoji u jednom komentaru.

Iako je sporni ”Putinov oklop” vjerojatno imaginaran, pojavljivanje savezne policije u Portlandu i drugim američkim gradovima doveli su do različitih podjela kod Amerikanaca. Neki tvrde da je dolazak saveznih samo pogoršao stvari, dok drugi govore kako je njihovo prisustvo potrebno kako bi se stalo na kraj kaosu koji divlja Portlandom i drugim gradovima.

RussiagateSAD protesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
3 godine prije

Sve teorije zavijere, postaju istinite tako ce i ova. Kladim se da nece dugo proci prije nego sto Robocapi pocnu proganjat i ubijat one bez maske, kovid-aplikacije ili cjepiva!
Tko prihvaca opkladu neka lupi plus, tko misli da ce ostati teorija zavijere, molim minus!

Oko
3 godine prije

Prvo mu je Putin naredio da zatvori ruski konzulat da agenti ne kijaju od suzavca u doba korone a tek onda je Tramp dobio naredjenje da bije narod i baca suzavac. Gospodja nije sagledala širu sliku.
Putin obrnuo svet za 180 stepeni. Srbi koji su godinama slusali priču “CIA, Masoni, Vatikan, Novi svetski poredak” se smeju USA majmunima “Putin-FSB-Kremlj-Tramp i brat Si”.
Američki progresivci zaostaju za nama 20god.

alex
3 godine prije

Silikonizirani komadi se na ovakve pale😆

Ante
3 godine prije

Tko god bi nosio ovakav oklop bez specijalne elektronike ne bi ništa vidio kroz ove uske proreze za oči na kacigama. Tko ne znao o čemu govorim evo malo objašnjenja. Periferni vid je jako bitan za čovjeka, posebno za policajca koji se nalazi u potencijalno opasnom okolišu. Disanje je otežano, još ako se u to ubroji vrućina i znoj nošenje ovakve maske više od par minuta čovjeka umori i sumnji njegove fizičke mogućnosti. Takva maska bi morala imati dobro provjetravanje sa elektronikom koja regulira sve to a za to trebaju jako baterije koje su teške osim toga morali bi imati mnogo veće proreze za oči da vide sve oko sebe a ne da im je vidni krug smanjen samo da izgledaju cool.

Mucke
3 godine prije

Zanimljiva je sutnja americkih MSM zadnjih 5 dana ,od kada je pokrenuta operacija “Legend”.
Mora biti da im nije dobro sjelo kako se ta operacija odvija ,sudeci po mjaukanju ove tviterasice i CNN-a .

nekoime
3 godine prije

Kao model za zastrašujuću masku lica uzeta je Putinova punica, što u potpunosti dokazuje rusku upletenost.

Lucija
3 godine prije

Eto kako ta koka svašta piše (postoje i druge riječi koje bi preciznije opisale njene misli, ali…), a meni komentari čekaju validaciju po 2 sata…

SSK
3 godine prije

„Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.“ P.P.Nj.

Max
3 godine prije

Vidjet ćemo uskoro jesu li pravi.

Zvrk
3 godine prije

Jednom riječju, QAnon.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI