Policija iz Minneapolisa pustila snimku na kojoj se vidi kako se osoba, za koju se mislilo da ju je ustrijelio policajac, sama ustrijelila

Afroamerikanac samoubistvo
11 komentara

Smrt Afroamerikanca, koja je lažno pripisana lokalnim policijskim snagama, izazvala je mnoštvo prosvjeda i pljački u centru Minneapolisa, u gradu koji se još uvijek pokušava oporaviti od nereda i vandalizma koji je nastao nakon ubojstva Georgea Floyda od strane policajca.

Policija Minneapolisa objavila je snimku koja prikazuje posljednje trenutke prije nego što se neimenovani afroamerički osumnjičenik sam nastrijelio, iako je za njegov slučaj okrivljena policija. Na snimci se jasno vidi kako je muškarac izvršio samoubojstvo prije nego što su ga policajci uspjeli pritvoriti.

Osumnjičenik, za kojeg se vjeruje da je također odgovoran za ubojstvo druge osobe zbog svađe koja se dogodila 26. kolovoza, jasno je vidljiv na snimci. Ono što se također može vidjeti jest približavanje muškarca zatvorenim vratima zgrade, nakon čega jeizvadio pištolj, čime je uplašio obližnje prolaznike. Nedugo nakon toga, muškarac stavlja cijev pištolja u usta, povlači okidač i izvršava teško samo-ranjavanje.

Na kraju videozapisa vide se dva policajca kako trče prema nepomičnom tijelu osumnjičenog. Drugi videozapisi, koji su se pojavili na internetu kasnije, navodno prikazuju trenutke nakon tragedije, kada jedan policajac  čak pokušava oživjeti čovjeka.

Aktivisti tvrde da je ovaj videozapis, koji je pokazan javnosti od strane policije, pušten 90 minuta nakon odvijanja incidenta. Takvim prikazivanjem videozapisa, tvrde aktivisti, željelo se spriječiti nastajanje novih, masovnih prosvjeda, koji su ionako nastali zbog glasina o tome da je ponovno jedan od bijelih policajaca pucao u Afroamerikanca. Policija je žestoko odbila ove tvrdnje, navodeći da “tijekom cijelog incidenta” nije bila otvorena vatra niti iz jednog oružja policijskih pripadnika”. To, međutim, nije spriječilo ljude u činjenju nereda, u vandalizmu i u tome da krenu u pljačku trgovina kao i trgovačkih centara, koji se nalaze u blizini.

Black Lives MatterPolicijska brutalnostSAD protesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Planet zemlja
3 godine prije

Ovaj dar mar u Americi ionako nema veze sa rasizmom,tako da objava ovog videa Nece utjecati na apsolutno nista.opet preporučujem tuckera carlsona za pracenje dogadjaja u USA.mislim da je prvi,i jedini,koji je prije par dana rekao da situacija sa plandemijom i mjerama uz nju,nema veze sa zdravljem vec je udar na psihu i unistavanje srednjeg sloja.jako hrabro za najgledanijeg msm voditelja.

bauštelac
3 godine prije

kako to da baš kamera prati debila i onak zumira kao da je najavio da ga netko snima za tiktok ma mrš

bauštelac
3 godine prije

inače sviđa mi se minneapolis samo radi punk scene obožavam husker du

Kunta Kinte
3 godine prije

Ma da, a ovi crnci šta su napucani su svi bili visoko obrazovani sve magistri i doktori znanosti bez kriminalne prošlosti.
O čemu pričamo, da svaki je život bitan ali zna se na su crnci u americi 99% kriminalci, dileri i ubojice i šta sad ih treba žaliti.
Druga priča je to kako je društvo u americi loše ustrojeno itd. to je sad za drugu raspravu ali činjenice su činjenice, ne žele se školovati, ne žele raditi već živjeti od food stamps” i naravno rep i kriminal i šta sad treba policija raditi?

Daba
3 godine prije

Ionako ce oni reci da je snimka fotosopirana 🙂

Ne mozes ti argumentima protiv vjere I ideologije

nekoime
3 godine prije

Samoubojstvo je jedini iskreni oblik samokritike.

Max
3 godine prije

Ako je snimka autetntična to baca sasvin drugo svijetlo na slučaj.

Pinokio
3 godine prije

Ne znam ko je snimio ovo ali svaka mu čast,konacno da se ova laz crnih rasista pocne odkrivati.,Samo lazu i varaju.

Pinokio
3 godine prije

Konacno da se laz i prevara ovi crnih rasista pocne odkrivati.Svaks cast onom ko je ovo snimio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI