Totalni raspad pokreta Black Lives Matter – jesu li nestali milijuni dolara?

Black Lives Matter
40 komentara

Ako se pitate zašto mediji pod kontrolom globalne kabale više ne izvještavaju o pokretu Black Lives Matter, možda ćete u ovom tekstu pronaći odgovor. Čini se kako su milijuni dolara nestali, osnivači su pokupovali vile u Kaliforniji, o čemu se dosta govorilo, porezi organizacije nisu prijavljeni, a ne zna se tko je za što odgovoran.

Patrisse Cullors jedna od glavnih osnivačica Black Lives Matter i samoproglašena marksistica, još u aprilu je izazvala pažnju kupnjom kuće u Los Angelesu vrijedne 1,4 milijuna dolara, u pretežno bijeloj četvrti.

“Čini se da kuća od karata pada”, kaže državni odvjetnik Indiane Todd Rokita iz Zaklade Black Lives Matter Global Network Foundation, pravne osobe koja ugrabi većinu novca doniranog BLM pokretu. Doista, “ovo se na kraju događa s gotovo svakom prijevarom, shemom ili ilegalnim poduzećem.”

Nije u pitanju samo Indiana: države Connecticut, Maine, Maryland, New Jersey, New Mexico, Sjeverna Karolina i Virginia opozvale su dobrotvornu registraciju BLM-a, dok Kalifornija i Washington prijete da će službenike neprofitne organizacije smatrati osobno odgovornim za nedostatak financijske transparentnosti.

Organizacija nije prijavila poreze za 2020., godinu u kojoj je prikupila desetke milijuna nakon smrti Georgea Floyda od strane policije i nereda i prosvjeda koji su uslijedili. Nema službenog čelnika koji bi nadzirao riznicu od 60 milijuna dolara nakon što je njegov suosnivač dao ostavku u svibnju.

A ta suosnivačica, Patrisse Cullors-Khan, povezana je s nekoliko drugih organizacija za prikupljanje sredstava čije financije podižu “potencijalne crvene zastavice”, izvještava New York magazin. U međuvremenu, ona se bavi kupnjom osobnih nekretnina, dok su sredstva BLM-a prebačena kanadskoj neprofitnoj organizaciji koju vodi njezin supružnik otišla za druge sumnjive kupnje.

Ogromna davanja donatora dubokog džepa povezanih s Facebookom, Twitterom i Netflixom – kao i korporacija koje žure pokazati “pravu” političku svijest – možda su financirale osobno bogaćenje od strane onih kojima su povjerena sredstva.

Na kraju, Black Lives Matter pretvara se u često ispričanu priču: velike hrpe novca omotane moralnim žarom pozivaju na korupciju. I što se uzrok više ne dovodi u pitanje, prevaranti se brže množe.

IZVOR: nypost.com

Dodajmo još da je jedna od osnivačica pokreta u gradu Memphisu, upravo jučer osuđena na 6 godina zatvora zbog ilegalnog glasanja na izborima. (Izvor)

Black Lives MatterDolarPatrisse Cullorsraspad
Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

Crnacka posla …

2 godine prije

da ne bude zabune,izvor je new york post.ovakav clanak se nikada ne bi objavio u puno poznatijem new york times-u koji vise ni nije neki izvor informacija vec stranacki bilten mumije i njegove druzine.hvala.

abc
2 godine prije

To je lep dokaz delovanja lažne demokratije i tobožnje borbe za rasnu jednakost. A narod, naivniji od ovaca, nasjeda na najgluplje prevare. Kabalistička mafija pod krinkom humanizma i demokratskog globalizma pljačka države i uvodi puni fašistički nadzor nad svakim eksploatiranim pojedincem.

Itd
2 godine prije

Lukavo su to napravili jer ako ih zele osuditi, traze da vrate novac ili vile ovi ce ih optuziti za rasizam jer to je ionako normalno da bijelci rade. Tako da je ovo ok jer promice rasnu jednakost.

Max
2 godine prije

Banda bili i ostali.

tihobl
2 godine prije

Kako su ih crnci izradili. Trebali su biti udarna pesnica najnovijeg svjetskog poretka i velikog reseta, a oni su im drpili pare i pacifikovali se. Da svari budu jos gore odbijaju da se vakcinisu.

ledeno doba
2 godine prije

oni koji su prije 200-injak godina prvi stvorili robovlasništvo u SAD, ti isti su sada stvorili BLM i pretvaraju se da su zaštitnici crnaca..
neukoj masi se bacaju bombončići, tako da se iz starih knjiga, pisanih prije 100 godina, izbacuju riječi kao “nigger” i tako da se stvore ovakve lažne organizacije kao BLM- ali burazeri iz izabranog naroda, koji su vlasinci fakrtički cijele države SAD, naravno ne pomišljaju ni u snu, da nešto od svoje ogromne moći i vlasništva, dadnu crncima.. goyimima se ne daju ni mrvice

2 godine prije

obicno crnacko stanovnistvo se uzasava prisutnoscu blm pokreta u kvartovima gdje zive.obecana zemlja za kriminal gdje god se soroseva banda pojavila.a ova bjelacka grupacija koja ih prati je skupina debila izasla sa fakulteta,bez dana radnog staza i sa nikakvim poznavanjem stvarnog zivota koji okruzuje crnce u gradovima.mamini i tatini sinovi i kcerke,hranjeni zlatnom zlicom.hvala.

Red Dog
2 godine prije

Bem ti zivot.
Desava se uvek. Zato nema Revolucije. Kapitalisti i ne treba da rade nista. Ljudska priroda.
O, druze Boze, vrati nam drugove Lenjina, Staljina i Tita.
Masi trebaju cobani cvrste ruke :/

Zekonja
2 godine prije

Od prvih para kupila Camaro, od drugih para vilu !
To se tako radi u Americi punoj velikih mogućnosti, tako da Hrvati nisu izuzetak, a i šire je li.

ledeno doba
2 godine prije

osnivačice BLM-a, tipične elitne salonsko-ljevičarsko-LGBT-kozmpolitsko-globalističke aktivistice, koje sa običnim, prosječnim crncima, kao npr. onima u njuorškoj četvrti Bronx, ili onima u saveznim državama na američkom Jugu, nemaju ni 1% zajedničko. -Patrisse Cullors-Khan je lezba, odnosno ona sama sebe deklarira kao “queer”- U političkom pogledu, ona se deklarira kao “marksistica” i navodi da su joj uzori Lenjin i Mao Ce Tung. Na izborima 2020. podržavala je Elizabeth Warren i Bernieja Sandersa. piše članke za elitne mainstream novine i 2020. je sklopila veliki biznis sa velikim medijskim koncernom i holivudskim studijom Warner Bross,- višegodišnji ugovor, sa kojim je njoj omogućeno da razvija i producira razne emisije i dokumentarne filmove o afroameričkoj zajednici i slično. Njena “supruga” je Janaya Khan, kanađanka, čiji su roditelji porijeklom sa Trinidada i Tobaga. Zato je Patrisse Cullors je uzela prezime i svoje “supruge”. I njena “supruga” je očito bila upletena u krađu love: “The New York Post… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

47% članova i učesnika na demonstracijama BLM-a su bijelci, samo 12% su crnci…
podatak objavio lani Šola u svojoj kolumni na portalu SD-a, a on je taj podatak preuzeo iz američkih izvora

Infoportal
2 godine prije

Ovo je treca nekretnina u Kaliforniji u vlasnistvu velike aktivistice za ljudska prava. Ne znam kako se nije solidarizirala pa podijelila nesto svojoj dragoj braci za koju se toliko bori.

2 godine prije

Sličan naslov nije moguće staviti u članak o MeToo.
Jer, njihove predstavnice su to odigrale na mudriji način – uvalile su se u politiku.
U sami vrh politike.
I hajde ti dokazuj da su to uradile preko kreveta. I svog i tudjeg.
Ne znaju geografiju?
Eh…to je samo nepripremljenost.

nessy
2 godine prije

Pa u cemu je problem? Ti jadni ljudi, napaceni i stigmatizirani, valjda zasluzuju neku skromnu vilu u Kaliforniji, gdje mogu vidati traume. U danasnje vrijema skupoce, kada vrijednost novca pada svakodnevno, netko zamjera ovim idealistima sto je nestalo par miljuna dolaresa? Pa stvarno ljudi znaju biti sitnicavi.
Zanimljivo kako #gofundme nije blokirao ta sredstva. Ocito se slazu sa mnom, da tim ljudima treba priustiti kompenzaciju za tezak zivot. Barem vodjama, po par miljuncica svakome.

Tim Kunić
2 godine prije

Only money matters.

Davidschwartz
2 godine prije

Crnce zanima samo glumatanje face po ulici, iako izgledaju kao klošari, ali bitno je nabiti zlatnu lančinu, klatiti se kao majmun i mahati okolo debelim jointom ili pištoljem, ovisi o trenutku, mentalnom stanju i raspoloženju crnog “junačine”. I onda se uvrijede kad ih nazovu majmunima?

Boba Lazarević
2 godine prije

Interesantni su ti “spontani” pokreti novog doba, BLM, Antifa, Extinction Rebellion, Occupy Wall Street. Toliko su “spontani” da su prosvjednici uvijek opremljeni uniformiranim rekvizitima i transparentima kao da se radi o brandu, i s takvom logističkom potporom da se danima ne moraju brinuti što će jesti dok vise po ulicama.

Da ne razvlačim sarkazam dalje, jasno je tko financira i komu su u interesu takve budalaštine.

max
2 godine prije

Došlo je vrijeme da vrate spomenik Kolumbu , Leeju i mnogim drugim koji su neopravdano uklonjeni u toj luđačkoj histeriji koju je izazvala profitna udruga Black Lives Matter .

Don Đon
2 godine prije

Ha ha ha, još jedna para tvorevina soroša koja se raspada kao kula od karata zbog ljudske pohlepe za novcem.
Šta ste mislili da su ovi obojeni tu zbog nekih poštenih motiva? Ne!
Tu su da ugrabe šta više novca i ništa drugo to je i ovako i onako gomila neradnika, ljenčina i carck-eraša.
A zašto soroš nije osnovao PLM Palestinina Lives Matter?
I nemojte samo reči da sam rasista jer to nisam. kako mogu biti rasista kad više mrzim zidove nego obojene.

Scorpiorex
2 godine prije

Najbolja stvar,veliki davaoci na ” pravoj” strani,uzet ih lopatom,to se traziiii

Jomla
2 godine prije

Vile, posjedi i sl, nagrada za dobro odrađen posao!
A klečanje? Zaboravili ste ta ponižavanja! Stidite se!

Žare
2 godine prije

Tu su oni nisu nestali nažalost. Sad su samo pod nazivom ekolozi, borba za životnu sredinu…. Itd

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI