Nakon potjere, drugu uzastopnu noć BLM aktivisti napali policijske snage koristeći rakete i petarde

BLM protesti
27 komentara

Prosvjednici su se u srijedu navečer nasilno sukobili s policijskim snagama širom Washingtona. Na videozapisima vidi se kako aktivisti pokreta ”Crni životi vrijede” pljačkaju okolne trgovine te da bacaju petarde i rakete iz vatrometnog arsenala na policijske snage.

Prosvjedi u srijedu navečer započeli su bdjenjem u čast 20-godišnjeg Karona Hyltona, kojeg je automobil udario dok se vozio skuterom u petak, prije nego što je podlegao ozljedama i preminuo u ponedjeljak.

Bdjenje je predvodila Hyltonova majka Karen na mjestu gdje se dogodio smrtonosni sudar. Obitelj pokojnika navodi da je policijska potjera prije nesreće bila izravno odgovorna za smrt mladića.

Ton večeri postajao je kaotičniji i nasilniji kako je večer odmicala. Snimke su pokazale da se na ulicama glavnog grada već drugu noć zaredom sukobljavaju prosvjednici i snage policije.

Policajci na motociklima radili su sigurnosne krugove na tom području kako bi pokušali obuzdati prosvjednike u srijedu navečer, dok je sve agresivnija masa opsjedala policijsku postaju četvrtog okruga. U isto je vrijeme vojni helikopter patrolirao iznad njih.

Agitatori među gomilom bacili su kantu za smeće i razbili jedan od prozora policijske postaje. U tom trenutku policija je upotrijebila šok-bombe i suzavac kako bi rastjerala razularenu masu.

Snimke očevidaca s lica mjesta pokazuju da su policajci širom grada naišli na bujice verbalnog zlostavljanja te da su bili zasuti raketama i ostalim arsenalom za vatromet.

Policijski glasnogovornik rekao je da su policijske snage bile zasute kamenjem i ciglama, što je ozlijedilo četvero policijskih službenika, ali ozljede nisu opasne po život. Još jedan videozapis prikazuje masu prosvjednika koja okružuje policijsko vozilo s policajcima koji su u vozilu.

U međuvremenu, daljnje fotografije, koje su počele kružiti internetom, prikazuju trgovinu Walgreensa koja je opljačkana, prije nego što su policajci na motociklima uletjeli ondje i očistili to područje.

Black Lives MatterSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bosanac
3 godine prije

A Soroš i dalje slobodno hoda …. trebo je dosad bit osuđen više puta u više država.

Istražuj
3 godine prije

Jasno kao dan.
Sve – placenicka banda agitatora.
U “Protokolima cionistickih mudraca – takve zovu “nasi agenti”…
Nema tzv “revolucije” – bez takvih…

(Izgleda da hoce da sprijece izbore po svaku cijenu…tj “filantropskom revolucijom”…)

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
Istražuj
3 godine prije

Je li ovo onaj stari Emiliano – ili je neko ukrao nick?

buga
3 godine prije

Po natpisima režimskih medija radi se o izuzetnim ljudima i borcima za ljudske slobode. Vjerovatno ćemo gledati mnoge dokumentarne emisije o njihovom zalaganju za bolje društvo pravi humanisti.

Sparkling
3 godine prije

Tramp ima dvije opcije a nijedna mu u sadašnjim okolnostima ne ide u prilog.
Može pojačati policijsku odlučnost prema ovim pljačkašima ili još jače udariti s nacionalnom gardom.
Duboka država sve radi kako bi u slučaju naznake da će Tramp pobijediti, izbore proglasila neregularnim.
Bit će veselo gledati s strane i kladiti se tko će izvući deblji kraj.

Emiliano Zapata
3 godine prije

NEKO PISE U MOJE IME GLUPOSTI PROTIV MUSLIMANA

Island
3 godine prije

Afrikaneri u svom prirodnom raspoloženju.

Torcidaš
3 godine prije

BLM, je isceniran i financiran od strane cio smeće soroša
Tko će kad neće judeo-cio-nazi

Ante
3 godine prije

U Minneapolisu su ti ” prosvjednici napravili štetu od 500 milijuna dolara. Gradonačelnik nije reagirao jer se boja da ga ne prozovu rasistom. Trebalo bi medijima koji podržavaju te prosvjede isporučiti račun za štetu.

Blu trabant
3 godine prije

Ako su demokrati mogli uvesti njemacku antifu (najprofesionalniju za unistavanje gradova) onda bi Trump trebao uvesti najefikasnije cjepivo za njih, poljske huligane.

Max
3 godine prije

Organizirani kaos a bit će još i gore.

indy
3 godine prije

Takvi nekad bili:SA i Wafen -SS.Židove,katolike muslimane,budiste itd tako napadati i vrijeđati,ta to nacisti radili svima a talijani hrvatima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI