Obitelj Jacoba Blakea zgrožena nasiljem kojeg u Kenoshi provode demonstranti i službeno se ispričava Trumpu

Porodica Jacoba Blakea
12 komentara

Julia Jackson, majka 29-godišnjeg Jacoba Blakea, koga je policija ustrijelila sedam puta tijekom svađe koja je izbila između njega i nepoznatih ženskih osoba u Kenoshi u Wisconsinu, kaže da su ona i njezina obitelj zgroženi neredima i pljačkama koje se događaju u njihovom gradu.

“Moja obitelj i ja smo jako povrijeđeni i iskreno, zgroženi smo”, izjavila je ona u televizijskom intervjuu.

“Kao Jacobova majka, molim vas, ne uništavajte imovinu, ne izazivajte pustoš i ne rušite svoje domove tobože u ime moga sina. To ne trebate činiti. Ljudi to nikako ne bi smjeli činiti, no bez obzira na to radi li se o mom djetetu ili o djetetu nekog drugog, to što se čini se ne bi trebalo činiti”, dodala je.

Julia Jackson je razgovor obavila kasno u utorak, no nažalost njezine molbe za prekidom nereda očito ne dolaze do ušiju onih koji nerede izazivaju. Treću noć zaredom na ulicama Kenoshe vlada kaos. Stvari su se dodatno pogoršale zbog pljački, uništavanja i obračuna demonstranata sa snagama sigurnosti.

Dvije osobe su poginule, a treća osoba je ranjena u novoj pucnjavi ispred lokalne trgovine auto-dijelova. Policijska potraga za osumnjičenim pokrenuta je ubrzo nakon što su žrtve odvedene u bolnicu radi hitne intervencije.

Jackson se obratila i američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, ispričavajući se za uvredljive primjedbe koje mu je uputio neimenovani član njezine obitelji, kao i za ekstremno nasilje počinjeno u ime njenog sina, ali bez podrške obitelji.

“A isto tako, u vezi s predsjednikom Trumpom, žao mi je što sam propustila Vaš poziv jer da nisam propustila vaš poziv, možda bi komentari koje ste uputili bili drugačiji. I uopće se ne ljutim na Vas. Izuzetno Vas poštujem kao vođu naše zemlje”, rekla je ona.

U međuvremenu, demokratski predsjednički kandidat Joe Biden obećao je da će zaštititi sve Amerikance pod uvjetom da bude izabran za novog predsjednika, iako nije izričito objasnio kako će riješiti bilo koju od trenutnih, žarišnih točki u zemlji, poput Portlanda, Seattlea ili Kenoshe.

„Obećavam vam da ću kao predsjednik zaštititi Ameriku. Ja ću zaštititi tebe i tvoju obitelj. Branit ću naš narod od prijetnji, vidljivih i nevidljivih”, napisao je na Twitteru.

To je najmanje što bismo mogli očekivati od američkog predsjednika”.

Jacob BlakeKenoshaSAD protesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
3 godine prije

Očito, neredi nemaju blage veze s ubojstvima crnaca, nego s izazivanjem kaosa kako bi diktatura postala prihvatljiva. Ne zaboravimo kako je kaos prethodio svjetskim ratovima.

Patriot
3 godine prije

Hillary,Biden, Obama i ostala bagra samo iskorištavaju crnačku populaciju za rušenje Trumpa. BLM moraju shvatiti da će biti iskorišteni u političke svrhe a potom zgaženi. U slučaju pobjede Bidena, njihovo buđenje će biti jako bolno. Tko s đavlom tikve sadi….

Zvrk
3 godine prije

I oni suspendirali sva sportska zbivanja. Štoviše, upravo sportaši potiču na isto.
Zemljo, obrni se.

JTM
3 godine prije

Ubojstvo je samo povod, a oni koji to rade uglavnom nisu niti zapamtili ime ubijenog. To se može usporediti sa današnjim nogometnim utakmicama na koje stignu mladi i žive u svojem filmu, a utakmice vide jako malo. Važno je vrijeđati, tući se, drogirai, opijati i stvarati jaz između ljudi, krajeva, regija, država i slično. Stoga je ovo ubojstvo (upucavanje) policije nekog tamo čovjeka samo nešto što je izlika za nerede, pljačku i slično, a pojedinci, koji u tome vide neki cilj, lako to kanaliziraju u pravcu joji žele. Svatko to može jednostavno zaključiti bez puno mudrosti.

Mahatma
3 godine prije

Biden: ”ako me izaberete za predsjednika, nazvat ću Georga i neredi prestaju”.

Dokurčilomi
3 godine prije

Ništa od svega sve dok američki tenk ne bude bio na američkim ulicama u američkim gradovima. Do tada ništa od američke slobode i američke demokracije.

Max
3 godine prije

Naravno da pokojnikova obitelj ne želi smrt i razaranje.

Planet zemlja
3 godine prije

Joe Biden je vidljivi neprijatelj..tako da jedino moze Amere stititi od nevidljivog neprijatelja.a znamo Sha je on,nevidljiv💉

fićo
3 godine prije

Znam ja kad je ta ista Amerika na Balkanu ložila vatru.Palilo se,rušilo,klalo ,ubijalo,a neće biti da je baš sve spontano i nepripomognuto iako ne polažem mnogo na pamet ovdašnje populacije.I sad problem malo destrukcije kod njih,a majka prelazi preko egzekucije sina od ovlaštene policije.Čudna neka majka,izgleda da je sin bio loš,ali ipak 7 komada u leđa bez ikakve potrebe…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI