Video: ”mirni” prosvjednici zapalili Bibliju i američku zastavu; 24 sata ranije spalili su svinjsku glavu koja je bila umotana u američku zastavu

Protesti u SAD
46 komentara

Demonstranti u Portlandu su, u znak prosvjeda, zapalili Biblije i američke zastave. Prosvjedi koji se ondje održavaju traju više od dva mjeseca. Samo dan ranije, isti ti ”mirni” prosvjednici zapalili su svinjsku glavu koja je bila umotana u američku zastavu. Usprkos tim djelima, prosvjednici i dalje govore da su njihovi prosvjedi mirni.

Snimke koje je objavila video-agencija Ruptly iz RT-a prikazuju skupinu prosvjednika, koji su se u petak navečer okupili oko zapaljene Biblije; tijekom događaja nekoliko prosvjednika se posprdno grijalo nad zapaljenom Biblijom. U pozadini se mogu čuti smijeh i uzvici ”je….š Trumpa”!

Prosvjednici su zapalili i američke zastave, a nakon paljenja okupljali su se kako bi se zajedno fotografirali.

Novo paljenje dolazi samo 24 sata nakon što su isti prosvjednici zapalili svinjsku glavu koja je bila umotana u američku zastavu. Na glavi se nalazila policijska kapa, što je jasan pokazatelj onoga što si ti činom prosvjednici željeli poručiti.

Iako je u petak navečer opaženo znatno manje nasilja nego prethodnih dana, prosvjednici su i dalje primijećeni kako pale vatre i vrše druga djela vandalizma u središtu grada.

Napetosti u gradu su u porastu nakon raspoređivanja saveznih agenata koji su imali zadatak zaštititi američki sudnicu Marka O. Hatfielda. Savezni agenti su optuženi za korištenje pretjerane sile, dok agenti govore da su djelovali u okviru svojih ovlasti i da su silu koristili samo kada je za to bilo potrebe, kao obranu od nasilnih napada prosvjednika.

Ministarstvo za domovinsku sigurnost (DHS) postiglo je dogovor s guvernerkom iz Oregona, Kate Brown ranije ovog tjedna, u kojem će se obujmu državna policija koristiti za održavanje mira tijekom demonstracija. Savezne snage ostat će u gradu, ali će se koristiti samo kao krajnje sredstvo. Američki predsjednik Donald Trump upozorio je da se prije povlačenja saveznih agenata iz grada, najprije treba riješiti problem s agitatorima i anarhista, koji potiču na nemire.

SAD protesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
46 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jupiter
3 godine prije

a sto se zbilo sa talmudom i kuranom? oni nisu americki? ili su bezgresni?

Max
3 godine prije

Sotonistička bagra s kojom treba obračunati.

Tihi
3 godine prije

Nemoj docka legendu svrstavati u ovu bagru…

Hamer
3 godine prije

Nemojte ih dirati to je demokracija

Planet zemlja
3 godine prije

ovako izgleda pocetak gradjanskog rata.ali ne brinite,sprijecit ce ga namjerno pusteni jaci val,otvorena diktatura i cijepljenje kill billa.ljudi nece ni skuziti jer ce dostupne informacije i dalje govoriti o tjednim popustima u supermarketima.godinama hocu procitati orwella..sad mi vise nije do citanja,gledam ga uzivo.

onaj najgl..... veći Dalton
3 godine prije

”….zapalili svinjsku glavu….”
Ovdje je kažu, neki šloser kad je bio mali, skuhao svinjsku glavu i nahranio braću i sestru.
A kad je taj mali narastao, posjetio je Elizabetu II.
Koja je, slušajući ga kako svira klavir, rekla: ”Ako je on bravar, onda ja nisam kraljica”.
P.S.
‘Alo CIA, FBI i ostalo društvo….. Asocijacija, zvoni li šta?!?
Prosvjedi, svinjska glava….. Pa ako još ima i neki šloser…….
Danas bi i Rusima bilo žao da Amerika postane zemlja proleterska…….

Stara kuka
3 godine prije

A što se treba tome čuditi. Grad Portland i država Oregon je među “najprogresivnijima” u SAD. Uostalom, kad je postignut dogovor između Donalda Trumpa i demokratske guvernerke Oregona, Kate Brown o povlačenju saveznih snaga s ulica i raspoređivanje lokalne policije (koja “mirne prosvjednike” ne smije ni poprijeko pogledati) umjesto njih znate li što je guvernerka izjavila? Izjavila je da je isposlovala da se “okupacijske trupe Donalda Trumpa” povuku. E pa što očekivati od države koja izabere ovakvu guvernerku. Inače u cijeloj ovoj stvari moram primjetiti da se posebno ističu političke figure koje posjeduju grlić maternice kako je to lijepo i rodno neutralno sročio CNN. U krajnje benevolentnoj popustljivosti i razumijevanju prema “mirnim BLM i antifa prosvjednicima”, a istovremeno u određivanju i provođenju najoštrijih mjera lockdowna su se posebno istakle guvernerka Michigana Gretchen Whitmer, Mainea Janet Mills i Oregona Kate Brown. Pa čak im se tome priključila i republikanska guvernerka Iowe… Čitaj više »

Spartak
3 godine prije

Moje je mišljenje sljedeće: Malen broj dobro plaćenih provokatora izveo je hepening s paljenjem zastave i Biblije, najsvetijih stvari ogromne većine Usanaca. Zašto? Da se toj većini pokaže kako su palitelji anarhisti/teroristi/antikristi/komunisti i bog-te pitaj kakvi sve ne -isti koji su protiv Boga i domovine. Pa treba oštro s njima. to je, uostalom, poznata metoda svih režima koji žele ocrniti protivnika. A tko je platio provokatore (a riječ je po mojoj procjeni od pišljivih pedesetak tisuća dolara) moglo bi se vrlo lako saznati praćenjem reakcije medija. Predstavu su platili vlasnici onih medija koji su taj u stvari beznačajan događajčić rastrubili po cijelome svijetu, a oni koji su ga prešutjeli su na strani istinskih boraca za promjene u kanceroznom usanskom društvu. Promjene do kojih se ne dolazi takvim paljenjima. One zapravo služe da se ZAUSTAVE te promjene.

Tanja
3 godine prije

Da vidimo što piše u Bibliji? Pa se mora spaliti. Ups – piše adrenokrom. Tu se hoće mudre pameti! Sedam glava sedam je bregova na kojima žena sjedi. A i sedam kraljeva: Opet ih već pade, jedan jest, a jedan još ne dođe: kada dođe, ostati mu je zamalo. Zvijer koja bijaše i više nije, osma je, a iz broja je njih sedmero, i ide u propast. Deset rogova što ih vidje deset je kraljeva; oni još ne primiše kraljevstva, ali će – samo za jedan sat – primiti vlast kao kraljevi zajedno sa Zvijeri. Jèdne su misli: svu svoju silu i vlast predati Zvijeri. Ratovat će protiv Jaganjca (Bijele Pčele – tako ih naziva Lucifer – DJECA), ali će ih pobijediti Jaganjac – i njegovi pozvanici, izabranici, vjernici – jer on je Gospodar gospodarâ i Kralj kraljeva.« I reče mi anđeo: »Vode što ih vidje, na kojima Bludnica sjedi,… Čitaj više »

Zax
3 godine prije

Paljenje ljudi, sljedeci logicni korak

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI