Mađarski nogometaš Fiola, nakon proslave zgoditka protiv Francuske, prestrašio izvjestiteljicu

Attila Fiola
32 komentara

Kaotične scene odigrale su se u subotu u Areni Puškaš u Budimpešti, nakon što je domaćin Mađarska poveo s 1: 0 ispred 61.000 veselih navijača u vitalnom okršaju skupine F, gdje su igrali protiv svjetskog prvaka Francuske.

Nakon pobjede od 1: 0 protiv Njemačke u uvodnoj utakmici, Les Bleus je ušao u ovaj susret kao favorit.

Francuzi svoju snagu crpe iz svoje nadarene momčadi, a s obzirom na to da je Mađarska u prvome susretu protiv Portugala izgubila sa 3:0, očekivanja da će Francuska pobijediti bila su još veća.

Kako je Karim Benzema ranije propustio veliku šansu, Francuska je postala nervozna, dok su domaćini dobivali na samopouzdanju.

Mađarsku je bodrila vrlo domoljubno nastrojena publika koja je mahala zastavama i na stadion je stigla u broju od 60.000. Njihova je nagrada konačno stigla u produžecima u prvom poluvremenu.

Branič Attila Fiola dobio je loptu na dodavanje Adama Nagya i na lijevom boku razmijenio dodavanje s Rolandom Szallajem. Nakon što je prestigao desnog beka Benjamina Pavarda iz Bayerna iz Münchena, Fiola je zaustavio zvijezdu Real Madrida Raphaela Varanea prije nego što je postigao hladnokrvan zgoditak, uputivši loptu pored Huga Llorisa.

U scenama opisanim kao “veliko slavlje”, Fiola je dotrčao do stola uplašene izvjestiteljice.

“Ako bi postojala nagrada za proslavu postizanja zgoditaka na turniru, onda bi ju trebao osvojiti Attila Fiola”, napisao je jedan korisnik Twittera.

Primijetivši da je postignut zgoditak, i buku koju je ona opisala kao “najglasniju buku koju sam ikada čula na nogometnom stadionu”, veteran Fehervara uplašio je izvjestiteljicu svojom proslavom.

Didier Deschamps bio je ljutit zbog razvoja događaja. Ovo je prvi put da su njegovi izabranici popustili u 527 minuta natjecateljskog nogometa, zbog čega je Francuska prosula dva, a Mađarska osvojila vrijedan bod.

FiolaKarim Benzema
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ledeno doba
2 godine prije

Za sve oni koji su imali iluziju, da gledatelji na tekmama punog staadion u Bundimpešti mogu ući na stadion tek tako, bez ikakve kontrole i testova, žao mi je što ću im raspršiti iluziju: evo činjenica: – strani navijači u Mađarskoj, koji žele u stadion, moraju pokazati dokaz, da imaju negativan test, ne stariji od 72 sata. – za domaće mađarske navijače, važe još strožija pravila: svi oni moraju pokazati “dokaz o imunitetu”- dakle, da su, ili preboljeli infekciju korone ili da su CJEPANI, sa najmanje 1 dozom. Dakle, i mađarski navijači, moraju imati “žig zvjeri” u bilo kojem obliku, isto kao i njemački, engleski, hrvatski i drugi.. a ove svađe, gdje Merkelica i drugi kabalisti sa zapada, kritiziraju Orbana i mađarsku vladu,zato što su dopustili pune stadione,–samo je otrcani igrokaz kabale za naivce.. I Orban je samo kabalist, kao i oni… sve spada u dio igre za zavaravanje naivaca.… Čitaj više »

Stara kuka
2 godine prije

“Mađarski nogometaš Fiola, nakon proslave zgoditka protiv Francuske, prestrašio izvjestiteljicu” Ajme prevažne li vijesti, Ovaj članak je stvarno potpuno zasluženo po svojem značaju pri vrhu. Inače da li sam ja jedini bivši veliki ljubitelj nogometa kojem ide na živce to uporno guranje “izvjestiteljica” i “komentatorica” koje o nogometu nemaju pojma i on ih ne zanima ni pod razno u nogometne prijenose i emisije samo da bi se postigla “rodna ravnopravnost” i na ovom polju. I dok su se one prve, sjetimo se naših Mile Horvat i Lane Baneli još barem i potrudile naučiti najosnovnija pravila nogometne igre i barem znale razlikovati ekipe na terenu, danas ima sve više “izvjestiteljica” i “komentatorki” koje ne razlikuju korner od korneta, ofsajd im je kvantna fizika, a od svih aspekata nogmetne igre najviše se bave pitanjima tko je najzgodnii igrač i koji ima najseksi tetovaže, A ovu eto “izvjestiteljicu” je uplašila buka na stadionu.… Čitaj više »

Abe 04
2 godine prije

Može malo reda u tekst, respekt.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ako redakcija nastavi izvjestavat o utakmicama nemoraju da brinu hoce li jednog dana zavrsiti poput Asangea…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.