“Masoni neće moći biti članovi buduće vlade Italije”, stoji u ugovoru Pokreta 5 zvjezdica i Lige

Slobodni zidari 1
43 komentara

Prije otkrivanja sastava budućeg time vlade Italije, Pokret 5 zvjezdica i Liga predstavili su svoj ugovor o budućem načinu vladanja, koji uključuje zabranu slobodnih zidara (masona) da participiraju u vlasti. Grand Orient Italije je odmah reagirao na ovu vijest.

Etički kod” buduće koalicije talijanske vlade predstavljen je 18. svibnja. “Etički kod” predviđa između ostalog zabranu pristupa vladi osobama osuđenim za kriminal. Slična stvar je predviđena i za pripadnike talijanskih slobodnih zidara (masona).

Uslijedila je hitna i oštra reakcija masonske lože “Grand Orient Italia” koja tvrdi da se radi o protu-ustavnim načelima. Grand Orient Italije žali zbog odluke koja, prema njemu, “podsjeća na fašističke zakone koje su slobodni zidari (masoni) uvijek osuđivali i koji predstavljaju posljedice opasnog liberticidnog pomaka”.

Slobodni zidari (masoni) u svojoj izjavi upozoravaju buduću koaliciju sljedećim riječima: “Oni koji misle koristiti političku kampanju protiv slobodnih zidara (masona), kako bi spriječili ostvarivanje njihovih temeljnih prava, moraju preuzeti odgovornost“.

Nakon što je Silvio Berlusconi dobio zeleno svjetlo, Liga i Pokret 5 zvjezdica pripremaju se za vodstvo Italije. Zajedničko za ove dvije stranke je odbijanje tradicionalnih političkih snaga i obećanje da će se boriti za bolje mirovine i protiv imigracije.

Izvor: RT

masoniSlobodni zidari
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PPP
5 godine prije

Stvari postaju interesantne. 🙂

JumpingJackFlash
5 godine prije

A kao da Berlusconi nije taj…

Mikojan
5 godine prije

A kako će znati tko je mason a tko nije, pa ipak je to manje više tajna organizacija, be ljepe valjda članske iskaznice ko hadezejci na čelo !? 🙂

Siniša
5 godine prije

Rjesavaju se konkurencije,nista drugo posebno.

eu kolonija
5 godine prije

masoni moraju biti transperentni ili ih se treba proglasiti teroristima. nemože se djelovati u tajnosti a imati ljude u vladi ili drugim državnim institucijama. ovi italijanski masoni odgovaraju opisu jedne opozicione stranke ali ne strankama na vlasti već opozicija narodu italije. narod je na izborima rekao svoje a oni prijete tome stajalištu naroda

Majk Majers
5 godine prije

Al moraju bit clanovi vlade? Prodanih dusa ima koliko ti srce hoce-dovoljno je podmitit nekoliko clanova i voila

Vlado Banja Luka
5 godine prije

Neka od.ebu masone i neka skinu sankcije Rusiji i ne moraju više ništa napraviti – biće odlični, bolji nego ijedna talijanska vlada u zadnjih 40 godina. Podrška u svakom slučaju…

Maus
5 godine prije

Imigracija, euro I europa su doslovno sahranili jednu italiju

HEKPCT
5 godine prije

A i ti masoni postali sprdačina.

Kajzer Soze
5 godine prije

Ovo je sad već običan populizam za široke narodne mase jer samo budala može povjerovati da će neki član masona sebi objesiti tablu sa natpisom oko vrata ,,Ja sam mason” 🙂 , kako će ih prepoznati kada se radi o tajnom društvu možda genetskom analizom ili postoji neki test za otkrivanje masona !

palermo
5 godine prije

Nisu samo masoni ovdje bitni – što je sa redom Malteških vitezova (koji su toliko moćni da imaju svoj kvart u Rimu, koji je doslovno eksteritorijalno područje (država u državi), kao i sveučilište Princeton. Što je sa Opusom Dei? Trebali su uvesti pravilo da tkogod je pripadnik bilo kojeg TAJNOG društva nema što raditi u JAVNOM sektoru.

Danijel
5 godine prije

MASONI zato i vladaju u svijetu jer se njihova mreža preže posvuda samo je u sjeni svega i ti i takvi upravljaju Plenkovićem! U parlamentima imaju sve poluge za drmanje svijetom+medije! Vidimo po jednom jadniku Hanžekoviću koliko su moćni!

bbbb
5 godine prije

“zidari” su i u Vatikanu, bankama, korporacijama, policiji, vojsci, tajnim službama, senatu, sveučilištima itd. dakle ovo što ovi pričaju je nemoguća misija, jedino ako nisu tomciokruz buuuuahahahaha……..

Laki Topalović
5 godine prije

Pa M5S i Liga ionako nemaju masone u svojim redovima. Tako da je ovo etički kodeks, onako. Mislim da čak ni Berlusconi nije u nikakvoj loži. Poznata Loggia P2 je rasformirana, jer se bavila suradnjom s mafijom i sl. Zapravo i ne znam koja je aktivna u Italiji.Nije ni važno. Grillo i Salvini , kao njihovi stranački dužnosnici s tim nemaju nikakve veze i nije im bilo teško staviti u etički kodeks ovu klauzulu.

Laki Topalović
5 godine prije

Nema tu nikakvo fašizma, što dreče ovi. Oni su u kodeks samo ubacili zakon iz 2012. prema kojem “osobe koje su bile podvrgnute kaznenim presudama, čak i ako nisu definitivne, za zločine iz zakona ” Severino ” ne mogu biti dio vlade , a to su pranje novca, krivotvorenje proračuna, da su bili dio istraga ili su procesuirani za ozbiljne zločine (npr. mafija, korupcija, mito itd.), ako pripadaju slobodnim zidarima (masonima) ili se nalaze u sukobu interesa s predmetom koji se prenosi “. Zabrana se ne odnosi se samo na prisutnost u izvršnoj vlasti, već i na zajednicu s drugim javnim uredima. itd itd itd. Pošteno. Što reći.

Laki Topalović
5 godine prije

Nije ovo populistička mjera, jer je u veljači 2018. objavljen dio rezultata istrage o raznim ložama u Italiji i da se ne bi ponovila Loža P2. Otkriveno je da u Sicijili i Kalabriji djeluju apsolutno netransparentno i ništa se ne zna, za razliku od ostatka zemlje. Zato je ovo uvedeno, jer su se Talijani doslovno prepali kad su još prije izbora objavljeni ti podaci. http://espresso.repubblica.it/inchieste/2018/02/06/news/la-massoneria-torna-a-fare-paura-sono-tremila-gli-affiliati-non-identificabili-1.317998

alan ford
5 godine prije

Masoni (ustvari, globalni cionisti) su faktički vladari Francuske, a i u Italiji su oduvijek imali jak utjecaj. Mario Monti, bivši premjer masončina, Bilderbergovac i Goldman Saksovac, Giulio Andretti također… najmoćnmiji talijanski oligarsi- obitelj Agneli, masončine i Bilderbergovci. Unuk Giannija Agnelija, masona i osnivača Fiata, i nasljednik dinastije Agneli je John Elkann, polu-hazar, član Bilderberga i Rockefellerovog CFR-a. Elkanov majka je kći Giannija Agenelija, a otac mu je francuski hazar- Alain Elkann..
Eugenio Scalfari, glavi urednik liberalno-lijevih movina La Republicca i pajdaš Bergoglija-pape Franje je također masončuga i cionist, vlasnici La Republicce su hazarska masonak obitelj Di Benedetto…
Utjeca masončina seže i do u sam Vatikan, Bergoglio i cijela vatikanska vrhuška, posebno jezuitski banditi, su sve masončine.

Abe
5 godine prije

Haha to, navucite vragove da skinu masku!

jetflash
5 godine prije

A kako će znati kad su masoni “tajni”? I zašto nema govora o izbacivanju ljudi povezanih sa crkvom koji su najviše odgovorni za današnju nepravdu? Crkva se ne razlikuje od tih tzv masona.U načelu je javna ali su joj poslovi tajni….u čemu je razlika? ? “Tajna društva” su samo izgovor…Svaki budući funkcioner mora biti maksimalno transparentan!! Sve drugo su gluposti.

Good Old Rebel
5 godine prije

S njima bi trebalo posve oštro…treba ih “staviti van zakona”. Upozorenje , pa deportacija na Lipare. A i druge države imaju otoke ili bar pustopoljine. E, onda nek se “tajno” sastaju i burgijaju koliko hoće. A imovina? Konfiskacija. Da li sam prestrog? Mislim da nisam, mogli bi u lošijoj varijanti i gore proći.

Teodora
5 godine prije

Tako je bolje i za njih.

Dr.Andrew Willams
5 godine prije

Iluminati su stvarni, ja sam političar koji je tražio snažnu slavu i više bogatstva, a onda sam stupio u kontakt tako srećan za mene sa g. Edmundom koji je jedan od članova iluminata koje mi sviđamo u Francuskoj, tako da razgovaramo licem u lice i on me upušta u iluminati, a danas sam jedan od glavnih političara na svijetu ako i želite da budete bogata snaga biti član iluminata za koje vam pomažemo da ostvarite svoje snove, ako želite kontaktirati veliki gospodarski kontakt Gospodin Edmundo na e-mailu ([email protected]) ili šta ga muči +2348159768201 za više informacija

Dr.Andrew Willams

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI