Mornarička avijacija Ruske Crnomorske flote napada neprijateljske brodove krstarećim raketama

Su-30SM
49 komentara

Vježbe su, prema Crnomorskoj floti, održane bez korištenja naoružanja. Posade borbenih zrakoplova Su-30SM ruske Crnomorske flote tijekom vježbi u Crnom moru vježbale su otkrivanje i napad na neprijateljske ratne brodove krstarećim raketama, izvijestio je u petak tiskovni ured Flote.

Prema scenariju vježbi, zapovjedni centar Crnomorske flote primio je izvještaj sa svoga broda kojim se izravno prati neprijateljski ratni brod koji bi mogao upotrijebiti krstareće rakete.

“Koordinate lokacije agresorskog broda proslijeđene su dežrnom paru lovaca Su-30SM koji su se našli u zraku. Piloti su promijenili put patroliranja, otkrili i uništili mornaričku metu”, priopćio je tiskovni ured u izjavi.

Vježbe su održane bez korištenja naoružanja, kaže se u priopćenju.

“Piloti su vježbali pripremajući se na napad, ciljajući i ispaljujući naoružanje, koristeći određene koordinate”, priopćio je tiskovni ured.

Su-30SM je serijski proizveden i nadograđen super-manevarski borbeni mlažnjak generacije 4 ++. Lovac ima operativni domet 1.500 km i izdržljivost leta 3,5 sata bez dolijevanja goriva.

Su-30SM
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
wiefwurgfuerfnewniuwefuwefw
4 godine prije

Svi brodovi treba da budu potopljeni prije nego uđu u Crno more…………………….

Pedro del negro😎
4 godine prije

Kako moćno izgleda….. sila je!!🇷🇺🇷🇺

Grozni ruski
4 godine prije

neprijateljski teroristi !!

Max
4 godine prije

Dobro izvršena vježba a Sukhoi su stvarno vrhunski strojevi.

samo tako
4 godine prije

A Sultan Sredozemnim morem iskrcava svoje pulene u Libiju, u međuvremenu

Patetika
4 godine prije

Mornaricka avijacija koja to nije (ne polijece sa nosaca aviona) vrsi napad koji to nije krstarecim raketama koje nemaju na neprijateljsko brodovlje koje nije tamo. Jos jedan bombastican naslov na – nista.

SNoc
4 godine prije

Pitanje je veliko, šta Rusi žele da kaže sa tim vežbama: ono, šta ne žele, da se dogodi… ili možna ono, šta žele, da se dogodi. Bilo kako bilo, nešto je potpuno jasno: Rusija time kaže, da če i oružjem štititi svoje strateške interese.

Da se mene pita (a ne pita me se), ja bi ušao u Nesvrstane i sa svima gradio prijateljske odnose i istodobno pazio na interese moje države… ovo, što sada rade tako Amerikanci kao i Rusi, uopšte mi se ne sviđa… kad se netko kiti oružjem, tu se zna tko je jači i koga se tlači,. Za novonastale države bivše Jugoslavije zna se, gdje im (nam) je mjesto – mi moramo da budemo tiho i slušamo gazdu, za razliku od Jugoslavije, koja je bila pojam u svetskoj politici. Dokle smo došli… sa konja na magarca.

Pozdrav svima iz Slovenije.

SNoc
4 godine prije

Da nije možda na ovoj slici Su-33? Jer SU-33 je mornarička verzija Su-27 (osnovne verzije ovog tipa). Su-33 je jednosjed sa kanardima, a Su-30 je dvosjed, isto tako sa kanardima. Su-30 ima dugački “rep” (ona stvar između mlaznih motora), a Su-33 ima skraćenega.

Pozdrav.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI