Musk razotkriva: Predsjednički izbori u SAD bili su neregularni?

Hunter Biden
18 komentara

Datoteke pokazuju da je osoblje izrazilo zabrinutost zbog blokiranja izvješća o sadržaju prijenosnog računala, koje pripada sinu američkog predsjednika Joea Bidena.

Twitter je odlučio blokirati priču o prijenosnom računalu Huntera Bidena iz 2020. godine, bez primanja ikakvog upozorenja od vlade nakon čega se trudio pronaći objašnjenje za svoje postupke, prema internoj korespondenciji. Snimke zaslona poruka između visokih djelatnika u petak je objavio novinar Matt Taibbi. Izdanje je podržao novi vlasnik platforme društvenih medija, Elon Musk. Na datum 14. listopada 2020., tri tjedna prije američkih predsjedničkih izbora, New York Post je objavio priču o datotekama izvučenima iz prijenosnog računala koje je pripadalo Hunteru Bidenu, sinu tadašnjeg predsjedničkog kandidata Joea Bidena. Otkriće je između ostalog uključivalo e-poruke o poslovanju obitelji Biden u Ukrajini.

Laptop oštećen vodom ostavljen je u radionici za popravak u Delawareu 2019., ali nikada nije vraćen. Twitter je u to vrijeme suspendirao račun New York Posta i zabranio korisnicima dijeljenje poveznica na priču, tvrdeći da je prekršio svoju politiku o “hakiranim materijalima”.

Prema Taibbiju, Twitter je “poduzeo izvanredne korake za suzbijanje” priče bez znanja bivšeg izvršnog direktora Twittera Jacka Dorseyja, dok je Vijaya Gadde, bivši šef pravnog odjela, politike i povjerenstva, igrao “ključnu ulogu” u procesu.

Novinar je citirao bivšeg zaposlenika koji je rekao da je “hakiranje bilo izgovor, ali u roku od nekoliko sati, skoro svi su shvatili da to neće držati vodu”, a “nitko nije imao hrabrosti to promijeniti”.

Čini se da interni dokument, kojeg je podijelio Taibbi, nalaže da je više osoblje Twittera bilo u problemu dok su odlučivali o objavi dokumenata.

Trudim se shvatiti osnovu politike za označavanje priče o prijenosnom računalu kao nesigurne i mislim da bi najbolji argument za eksterno objašnjenje bio pokušaj razumijevanja toga je li ova priča rezultat hakiranih materijala,” napisao je menadžer komunikacija Trenton Kennedy svojim kolegama, prema snimci zaslona. Bivši potpredsjednik za globalne komunikacije Brandon Borrman očito je također izrazio sličnu zabrinutost, pitajući: “Možemo li iskreno tvrditi da je to dio politike?

Taibbi je rekao da nije pronašao nikakve dokaze da je Twitter primio bilo kakvo upozorenje od vlade kada je obrađivao izvješće New York Posta. Umjesto toga, tvrtka je “proaktivno, ali oprezno tumačila ovo kroz objektiv naše politike hakiranih materijala”, pokazuje dokument.

Tijekom interne rasprave, bivši šef povjerenstva i sigurnosti Yoel Roth izjavio je da iako je podrijetlo datoteka prijenosnog računala u to vrijeme bilo “nejasno”, “s obzirom na ozbiljne rizike u vezi ovoga kao i situaciju iz 2016., griješimo s uključivanjem upozorenja i sprječavanjem govora o ovome sadržaju”, navodi se u datotekama koje je podijelio Taibbi. Roth je očito mislio na višestruke optužbe za vanjsko uplitanje i korištenje materijala za hakiranje tijekom predsjedničkih izbora 2016., na kojima je Trump pobijedio svoju demokratsku protukandidatkinju Hillary Clinton.

Taibbi je obećao objaviti više Twitter datoteka u budućnosti. Musk je rekao da će ažuriranje stići u subotu. Nakon preuzimanja Twittera u listopadu, vlasnik SpaceX-a i Tesle otpustio je nekoliko najviših rukovoditelja, uključujući Gaddea, i poništio neke od prijašnjih odluka Twittera, poput trajnog blokiranja Trumpova računa.

Javio se i Donald Trump zahtjevajući hitnu reakciju, jer zadnji predsjednički izbori nisu bili regularni. Trump poziva na ukidanje američkog Ustava nakon objave internih emailova Twittera.

“Treba li odbaciti rezultate izbora 2020. i proglasiti PRAVOG pobjednika ili održati NOVE IZBORE? Velika prevara sličnog tipa i veličine omogućava ukidanje svih pravila i regulacija, čak i onih koja se nalaze u Ustavu”, piše Donald Trump.

Hunter BidenMusk
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
JoeP
1 godina prije

Nejasno je kako se Musku daju nadnaravne moći da on otkrije toplu vodu u frižideru i onda se to otkrivanje tople vode na lijevak masama ulijeva u mozak.

NeBudiOvca
1 godina prije

A do sada je izgledalo da su bili regularni???
Vise glasova zaprimljeno putem poste nego ih je uopće odaslano, snimci sa vadjenjem kutija sa glasovima iz šupljeg poda nakon sto su republikanski promatrači izbačeni iz prostora, glasovi ljudi rodjenih sredinom 19. stoljeća…
Interesantno je da su gotovo sve tužbe protiv izborne kradje odbačene, ne zbog ne dokazanih činjenica iz tužbe, već zbog npr. propuštanja roka, promašene aktivne legitimacije, i sl. sto ukazuje na internu sabotažu unutar same republikanske stranke. Mc Carty, McConell, Ryan i ostali iz republikanskog mainstreama su samo Light verzija i naličje demokrata.
Za Boebert, DeSantisa, Lake, Getz, Paul… ostaje da vidimo. Iako mi se ta skupina trenutno čini kao najorganiziraniji i otpor zločinačkoj globalistickoj oligarhiji sa preko 100 miliona naoružanih pristaša. Reci će netko “i oni su kontrolirana opozicija”. Možda i jesu, ali od svih ponudjenih, za njih postoji najveća šansa da ipak nisu.

AJeTo
1 godina prije

Ja iz ove izjave zaključujem da Trump upozorava na kršenje i poziva na poštivanje Ustava.

hiber
1 godina prije

Zapravo je nevjerojatno nerazumjevanje izbornog procesa od strane autora. On vjeruje da birači kao nesto biraju, pa je na temelju prebrojenih glasova netko izabran ili misli da je izabran. To naprosto nije istina. Izbori se provode na osnovu proglašenja, a mogući broj glasova je samo putokaz. Npr. Bush mlađi je proglašen pobjednikom kada je Vrhovni sud Floride zaustavio brojenje iako je bilo očigledno da ce u konačnici Gore imati vise glasova. Tako je Kongres proglasio pobjednika iako je to, nekakva rulja kao pokušala spriječiti. Trump vise ima problema sto se pojavio novi republikanski kandidat koji ima vise izgleda od njega, a Biden ima problem sto jedino moze pobijediti Trumpa.

izgrael
1 godina prije

Narod u Americi miruje samo zato jer se u Americi dobro zivi na kradji, eksplotaciji drugih naroda

tihobl
1 godina prije

Sta kaze Bajden: sta me pitate o sinu, moj sin je poginuo u Iraku.

Raskoljnikov
1 godina prije

Skretanje pažnje s nekih drugih tema, kao recimo agende o klimatskim promjenama

Tupko Glupko
1 godina prije

Bivši šef povjerenstva i sigurnosti Twittera Yoel Roth koji se spominje u tekstu ima 35 godina, udao se za svog partnera u San Franciscu što je sam podijelio 2019. godine. Vjeruje u kršćanstvo. Ime Yoel ima hebrejsko porijeklo i znači “Jehova je Bog”.

Isus nazarećanin 2th
1 godina prije

I kakve veze doktor House ima sa bidenom

Mrčikola
1 godina prije

Razotkrit će Elon prevaru i vratiti republikance na vlast… Amerika i svijet će napokon pobijediti zlo i odahnuti.😁

gargamel
1 godina prije

Neko je rekao a Čerčil citirao, ” da izbori nešto mjenjaju bili bi zabranjeni”

Max
1 godina prije

Pa i jesu.

Tamarino
1 godina prije

Musk je lutkica.
Da nije tako vec bi bio misteriozno mrtav

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI