Netanyahu opet usred govora u izbornoj kampanji bježao u sklonište (VIDEO)

Bibi mora bježati

Kao što smo ranije izvijestili, izraelski premijer Benjamin Netanyahu je u rujnu ove godine u gradu Ashdodu u općoj panici među svojim simpatizerima na zvuk sirena za uzbunu bijeg potražio u obližnjem skloništu.

VIDEO: Bijeg u sklonište Benjamina Netanyahua u rujnu ove godine u Ashdodu


Jučer je raketni udar palestinskih borbenih jedinica prekinuo kampanju Benjamina Netanyahua u Ashkelonu, javlja Das Erste. Premijer izraelskog režima je još jednom bio prisiljen pobjeći u sklonište. Kasnije, kada su službe procijenile da je napad prošao, događaj se nastavio.

Jučer su palestinske borbene jedinice u Pojasu Gaze ponovno lansirale projektil prema Izraelu, izvještava Das Erste. Prema predstavnicima izraelske vojske, napad je odbijen primjenom sustava proturaketne obrane „Iron Dome“. Kao odgovor na raketni napad, izraelske su snage izvele zračne napade na brojna uporišta Hamasa, priopćili su iz glavnog vojnog zapovjedništva cionističkog režima.

Das Erste navodi kako je raketni napad prekinuo predizborni skup izraelskog premijera Benjamina Netanyahua u Ashkelonu, na kojem je bilo oko 100 pristalica stranke Likud. Političar i njegova supruga bili su prisiljeni otići u sklonište, iako uz nešto manje panike nego prošli put u Ashdodu. Kasnije je Netanjahu uspio održati svoj govor.

Izraelski premijer trenutno provodi predizbornu kampanju uoči izbora novog predsjednika stranke Likud, podsjeća Das Erste, napomenuvši da se Netanyahuov ponovni izbor smatra vrlo vjerojatnim, ali ne tako očiglednim kao prije. Drugi kandidat za predsjedanje strankom je bivši ministar obrazovanja i ministar unutarnjih poslova Gideon Sa’ar, strateg za pokušaje sijanja razdora između Rusije, Sirije i Irana.

„Ako Assadov režim shvati da će platiti cijenu, to će stvoriti sukob interesa između Irana i Assada i između Irana i Rusije. Ako vidimo da drugim mjerama ne možemo promijeniti iranske namjere, moramo ići s napadima na ciljeve sirijskog režima”, rekao je u svibnju prošle godine izraelski političar i član stranke Likud. Ove riječi bivšeg ministra obrazovanja i unutarnjih poslova Izraela, Gideona Sa’ara.


VIDEO: Jučerašnje „sklanjanje“ na sigurno Benjamina Netanyahua u Ashkelonu


Izrael ne zna kako se nositi s panikom koju uzrokuju sirene za uzbunu

Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alex
4 godine prije

Bježi iz dreka kojeg je sam napravio

Ivo
4 godine prije

Biće toga sve više. Dolaze po šulenberga i ekipu, kraj se bliži. Zlo uvijek dođe na naplatu.

Busola
4 godine prije

Meni se ovo čini kao izrazito jadno namješteno ili tog premijera boli briga za narod koji stoji vani…

Po meni izborna glupost , ništa drugo… jadno da jadnije ne može biti , samo ljudi to ne kuže.

čitalac
4 godine prije

I onda kažu da Izrael pobjeđuje…

Zare
4 godine prije

Pa sta, onaj Nasrallah zivi u sklonistu.

nessy
4 godine prije

Kako je to lijepo, kad netko osjeti svoju medicinu na vlastitoj kozi. Rasporediti stotine sirena, i paliti ih nasumice, svakih par sati. Trosak zanemariv, a valjda bi tada shvatili kako se osjecaju Palestinci decenijama.

znanje
4 godine prije

Lanjski snijeg?

eporgfifrerwbfiuerwfuewrfnweurfewr
4 godine prije

Igrokaz da Natija prikažu kao žrtvu a palce, kojima su ukrali zemlju, kao zlikovce i tako to traje od 48-e.

istrazuj
4 godine prije

Nisam ni najmanje iznenadjen.
.
Niko se vise ne boji smrti od zidova/cinista.
Naprosto, takva im je religija.
Sve je ovde i sad – kaze njihova Torah (ili za budale tzv Bivlija/stari Zavjet).
NEMA zagrobnog zivota!
Zato i jesu najveci lihvari, zelenasi i prevaranti…
Druga njihova “sveta knjiga” Talmud – kaze jos i da je zivot svakog zidova vrijedni nego SVI zovoti “gojima” (tj nezidova)… kaze jos puno toga izuzetno gadnog, ali sta ces… Od mailh nogu ih uce da je OK – ubiti nezidova, kao obicnu stetocinu, a da se samo trebaju cuvati da ne budu ubijeni – jer NEMA zagrobnog zivota.
I to je to.
Bibi je samo proizvod cionistickog sistema, baziranog na jednoj sekti.
Otmi, prevari, kamatari … Upravo kao i njihov “elohim” Jehova.

šeronja
4 godine prije

Bježte noge da………

ad astra
4 godine prije

Nešto mi u ovom tekstu nije jasno. Je li to Netanyahu držao predizborni skup u nekoj vojnoj bazi ili u civilnom dijelu grada? Jesu li Palestinci ispalili projektile na vojsku ili civile? Ako su ispalili projektile na civilne ciljeve, to se onda može shvatiti kao terorizam. Da li su Izraelci odgovorili na napad i kako je to završilo. U teoriji ratovanja se kaže da se takva područja trebaju staviti pod kontrolu, a napadač odmaknuti van dometa njegovog oružja. Takve situacije su se dešavale i u Hrvatskoj od 91. – 95. Nije bilo mira dok neprijatelj nije odmaknut van dometa naoružanja.

Max
4 godine prije

Najstsrija doktrina ,Milo za drago.

Ivi.tz
4 godine prije

Djavo u ljudskoj koži…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.