Određuju li “blockchain” i vodeni žig rezultate izbora u SAD-u?

Blockchain - Donald Trump

Korist od elektronsko-izborne korupcije, piše Marta Steele, prvi je imao George H.W. Bush 1988. godine. Na sam izborni dan, Bob Dole je vodio s 8 bodova prednosti. Ali kad su se glasovi prebrojali, Bush je pobijedio Dolea s razlikom od 9 bodova. Takvih 17 bodova preokreta izborni statistički analitičari okvalificirali su kao „virtualnu statističku nemogućnosthttps://www.opednews.com/articles/5/Bob-Fitrakis-and-Harvey-Wa-by-Marta-Steele-Activist_Atrocities_Corruption_Democracy-160515-2.html

Clinton Eugene Curtis, umirovljeni računalni programer, u svjedočenju 2012. godine, danom pod prisegom pred članovima Predstavničkog doma za pravosuđe, navodi da je 2000. godine, za tadašnjeg kongresnika Toma Finneyja i kompaniju za koju je radio, napisao program koji preokreće glasove u omjeru 51:49 u korist onoga koji je određen da pobijedi. Na pitanje kako se može detektirati takav program, Curtis odgovara da to može samo osoba (ili najviše dvije) koja ima pristup i koja zna kod. Na pitanje, ukoliko postoji statistička anomalija između izlaznih rezultata s birališta i stvarnih rezultata glasanja, znači li to da su izborni rezultati „hakirani“, Curtis je dao potvrdan odgovor https://lybio.net/clinton-eugene-curtis-programmer-under-oath-admits-computers-rig-elections/news-politics/.

Harvey Wasserman, novinar, autor, povjesničar, borac za obnovljivu energiju, kaže da među poštanskim glasačkim listićima postoje dvije vrste, legalni i oni drugi, tzv. „privremeni“ (provisional) ili „placebo“ listići koji se tehnički ne broje https://www.youtube.com/watch?v=Ond8GWB0ZMg&t=1198s.

Prema sadržaju patenta US20200258338A1 sustav glasanja može koristiti sigurnost „lanca blokova“ (blockchain) i pošte da bi osigurao pouzdan sustav glasanja. Registrirani glasač prima računalno čitljiv kod u pošti i potvrđuje identitet i točnost informacija na glasačkom listiću. Sustav odvaja identifikaciju glasača i glasove da bi osigurao autonomnost glasanja i pohranio glasove u distribuiranu „glavnu knjigu“ (ledger) u lancu blokova https://patents.google.com/patent/US20200258338A1/en.

Na stranici https://phibetalota.net/2020/11/politics/cynthia-mckinney-usps.patent-for-blockchain-voting-integrity/ nalazi se prikaz procedure glasanja i fizički opis glasačkog listića u kojem piše da, osim posebne vrste papira, većina listića sadrži kod (QR codes) koji prepoznaje stroj za obradu glasačkih listića (voting mashines). Ukoliko listić ne sadrži kod, stroj će odbiti obradu listića. Neki listići imaju vodeni žig (watermark) koji dokazuje njegovu autentičnost i da je tiskan od strane nadležnih tijela.

U nedjelju, 8. studenoga, elitni je Odjel Nacionalne garde učinio prebrojavanje glasačkih listića, piše na stranici https://beforeitsnews.com/politics/2020/11/trump-win-validated-by-quantum-blockchain-system-recount-of-votes-3217468.html . Da bi se izbjegla prijevara, legalni su listići tiskani s nevidljivim vodenim žigom koji ima neuništiv kod i povezan je s kvantnim sustavom lanaca blokova (Quantum Blockchain System). U pet država 14 milijuna listića pušteno je kroz laserski skener i 78% njih nije imalo vodeni žig. 100% glasačkih listića bez vodenog žiga bili su glasovi za Bidena. Inicijalni test, u skladu s validiranjem listića preko kvantnog računala (Quantum Computer) Trump je dobio izbore s 80% legalnih glasačkih listića.

Umirovljeni mornarički časnik James Zumwalt https://www.wnd.com/2020/11/mathematical-evidence-election-stolen/ piše da se 4. studenoga nešto iznimno neobično dogodilo. U Wisconsinu je pronađeno 140.000 glasačkih listića, u Michiganu drugih 200.000 i u Pennsylvaniji 1,000.000, sve glasovi za Bidena. Kao i u gore spomenutu slučaju Busheve pobjede, i ovu su, prema Zumwaltovim riječima, statistički analitičari okarakterizirali kao virtualnu statističku nemogućnost ili slučajnost od 0,00000189% ili 1 naprama gotovo 53 milijuna!

BlockchainDonald Trumpglasanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Blu trabant
3 godine prije

Nadam se da ce nevidljivi vodeni zig biti najpopularnija tetovaza slkedecih godina.

NSAP
3 godine prije

Trump je rekao da su naštampani milijuni legalnih listića više od potrebnog. Jedino je sada sporno tko je popunjavao listiće koji su došli poštom i jesu li poslani u vremenskom roku. Takodjer je sporan sustav koji je prebrojavao glasove. U tom smjeru idu i sve tužbe Trumpovog tima. Ovaj članak nema veze s trenutnom situacijom.

3 godine prije zadnji put uredio NSAP
Mucke
3 godine prije

Dakle vjerovatnost da je Bidon dobio izbore bez kradje je jednaka vjerovatnosti da u svih pet drzava ( visconsin ,michigan , pen-state ,georgia ,arizona) dobijes jackpot na lutriji i to ne jednom nego 5 puta uzastopno.

Do ald Biden
3 godine prije

Ako elektronsko izborna korupcija traje več od 1988, a vjerujem da je tako (ko još možda pamti Bush stariji postaje predsjednik, pa onda odmah USA ulazi u prvi rat sa Irakom) pa zašto klipani ovdje još plačete za Trumpom?
To samo znači da oni koji sada postavljaju Bidena na čelo države, ti isti su prije četiri godine postavili Trumpa umjesto Killary Clinton…a to što vi navijate za Trumpa njih baš zaboli patka.

Ive
3 godine prije

Kakava je stvarna razlika izmedju demokracije i jebokracije???

mQstar
3 godine prije

Quantum – zapamtiti, kopati, istraživati…

Osim sustava za izbore i za financije, esencijalno – najbitnije otkrivenje jest: KVANTNA SVIJEST

https://www.express.co.uk/news/science/828324/Human-consciousness-universe-quantum-theory

Jarilo
3 godine prije

Ukrali su izbore to je svima jasno, ali hoće li Trump dokazati da je počinjena izborna krađa to već teže. Ovaj put tamni igraju na sigurno teško će osporiti njihovu prevaru

Zorule
3 godine prije

Navodno je oko pola milijuna glasova prebačeno na Bidena sa manipulacijama podataka na tabulatorima
https://www.naturalnews.com/2020-11-11-election-data-analyzed-votes-switched-biden-software.html

PlanetB
3 godine prije

Situacija:

Arizona:
Tamo jos broje!

https://www.theepochtimes.com/arizona-congresswoman-says-trump-should-not-concede_3574269.html

Nevada:
https://www.theepochtimes.com/trump-campaign-dismisses-its-appeal-to-nevada-supreme-court_3575039.html

Izgleda da se od Nevade odustalo

Georgia:

Sada broje rukom ali tko broji to se ja pitam.
https://www.theepochtimes.com/trump-campaign-georgia-recount-step-in-methodical-path-to-reelection_3575284.html

Pennsylvania
Jos uvjek traje prepucavanje nisu niti dosli do brojanja i ciscenja korupcije:

https://www.theepochtimes.com/trump-responds-to-philadelphia-commissioner-denying-evidence-of-voting-fraud_3575133.html

Michigan:

Ovdje isto sve vise optuzbi iz Trumpovog tiam prebrojavanje jos nije pocelo:

https://www.theepochtimes.com/trump-campaign-announces-2nd-lawsuit-in-michigan_3574897.html

Wisconsin: 3.1 milion registriranih, 3,25 miliona glasalo !

Ovdje ima vise onih koji su glasali od onih koji su registrirani i oni i dalje tvrde da je glasanje islo ‘besprijekorno’ i ‘uzor’ drugim drzavama . ! Koja luda arogancija. To moraju sve biti demoNkrate:

https://www.theepochtimes.com/wisconsins-top-election-official-says-no-evidence-of-systemic-or-widespread-election-issues_3575019.html

noExcuse
3 godine prije

Poslije izborna gungula ce zapravo sve pokazat. Da li je Trump igrac elite ili je istinski borac za demokraciju i to ne samo amerike, izvjesno je par scenarija: 1. Trump pobjeđuje i svi naslovi o navodnim kriptiranjima vodenim zigovima i cega sve ne su tocni…. epilog …antifa i BLM nakon pustih uhicenja rade nevidjene nemire i uvode ameriku kao i svit u neku vrstu građanskog rata ( JEDINI SCENARIO koji dokazuje da je Trump good guy). 2. Trump pobjeđuje , gledamo kečersku verziju glume od strane antife i BLM, nakon nekog vremena sve se smiruje i agenda ide dalje na čelu s Trumpom. 3. Biden pobjeđuje, Trump pokusava pokrenuti patriote, vrlo malo izgledan građanski rat. Ako je i samo 1/10 istina od svega sta se pise na non MSM medijima Trump onda ima pregrst dokaza i bilo bi samo cudo da ne pozatvara deep state ili barem dobar dio nje.… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI