Oligarhija poručuje hrvatskom narodu: “Komu se ne sviđa u Hrvatskoj, neka ide!”

Oligarhija NATO

Kad bi planeri rata protiv Rusije dopustili operativcima iz NATO zapovjedništva nad potrošnom vojničkom robom objavu stvarnih ukrajinskih žrtava u ‘obrani zapadnih vrijednosti’, možda bi to izazvalo tektonske poremećaje u javnom mnijenju Zapada pa planeri ne žele riskirati ni s takvom minimalnom šansom za uznemiravanje vlastitih potrošačkih robova.

Nije rat protiv Rusije, nego rat Rusije protiv Ukrajine? Tko dosad nije shvatio narav sukoba i poziciju Zapada, tko se nije orijentirao u odnosu na zlo i opačine, taj niti neće.

Da, Ukrajinci brane zapadne (ne) vrijednosti, a jedna od bitnijih ‘vrijednosti’ je pravo vlastodržaca na vladanje uz pomoć laži, poluistina i prijevara, a sve uz odobravanje i podršku podanika koji se nekad zovu biračko tijelo, nekad potrošači, nekad čak i po izumrloj naciji. Tko su danas Francuzi, tko Nijemci, tko Nizozemci, vidimo i po sastavima nogometnih reprezentacija.

Stoga će planeri rata dopustiti javnu objavu ukrajinskih žrtava umanjenu za dvadeset puta i procjenu ruskih gubitaka uvećanu za dvadeset puta. Zapadno javno mnijenje zna da su brojke lažne, izmišljene, ali pristaju uz laž jer manje ometa ‘uživanje u životu’ (i trošenju) od istine.

Kako je Hrvatska dio Zapada i to po volji naroda (izmanipuliranoj volji što ne umanjuje odgovornost naroda za njegov odabir), to će joj sudioništvo u carstvu zla biti realnost i sudbina. Hrvatska je članica EU, članica NATO pakta, članica euro zone, unutar schengenskih granica. Sve što se odnosi na Zapad, odnosi se na EU, sve što se odnosi na EU, odnosi se na NATO, sve što se odnosi na NATO, odnosi se i na Hrvatsku. Koliko je to daleko od ‘hrvatske samostalnosti i hrvatske neovisnosti’ za koju se ginulo u Domovinskom ratu, a blisko vezivanju uz crne, žute i zelene vragove, crtati ne treba.

U Hrvatskoj će, kao u razoružanom punopravnom dijelu carstva zla, vrijediti iste postavke o vladanju kao i u ostatku carstva – poluistine, laži koje se stalno i iznova ažuriraju kako se ni jedna izrečena laž ne bi raskrinkala na oduševljenje 41 600 hrvatskih opunomoćenika okultne oligarhije koja vlada carstvom i na radost svekolikog pučanstva.

Dakako da Hrvatska ima svoje specifičnosti unutar EU, ali one se ne nalaze u prirodnim ljepotama, kao što bismo pomislili, već u zadanosti tehničkih karakteristika kotačića EU stroja koji Hrvatska jest. Cijela Hrvatska je formalno, kao braniteljica schengenskih granica, današnja EU vojna krajina koju je NATO-vka Kolinda promovirala kroz ‘uspravnicu tri mora’.

U toj krajini će namjesnik okultne oligarhije nedavno izaći s brojkama i uskliknuti: „Ja bih postavio stvari da nam je rast BDP-a u godini najvećih tektonskih poremećaja i kriza, energetske i prehrambene, kao i inflatornih pritisaka, iznosio 6,3 posto, što je prema dostupnim podacima četvrti (najveći) rast među članicama EU-a. To je po meni sjajno!

BDP skraćenica je za bruto domaći proizvod, vrijednost svih roba i dobara jedne države koji su proizvedeni u jednoj godini. I ta vrijednost je 2022. u Hrvatskoj porasla za 3, 67 milijarda eura. U isto vrijeme se pojavila i još jedna brojka – realne plaće su pale na godišnjoj razini za 4,3 posto. Radili više, bolje, bili produktivniji, ostvarili veće prihode i za nagradu dobili manje plaće!? Kako to? Gdje i komu je otišlo tih novih 3-4 milijarde eura? Plus nekoliko milijarda eura ukradenih od radničkih plaća? Jesu li sve te milijarde otišle u Ukrajinu, kao i 14 helikoptera iz Hrvatske i 3500 granata iz Srbije? Ili je nešto ostalo i domaćim opunomoćenicima okultne oligarhije?

Smijemo li postaviti to pitanje koje se samo nameće, a da iza kantuna ne izvire državni i ini kupljeni ekonomisti koji će bla-blakati o stručnosti i tomu kako se ne mogu miješati babe i žabe, kako brojke treba čitati s (njihovim plaćenim) razumijevanjem pa kad zaradite više nužno morate zbog ekonomskih zakonitosti primiti manju plaću!?

Milijarde eura međutim nisu isparile. U Zapadnom carstvu postoje razrađeni mehanizmi pomoću kojih se korist od rada svih usmjerava samo ka izabranim/opunomoćenicima. Sve poreze i sve trošarine plaćaju isključivo radnici. Porezna uprava će taj broj ovaca za šišanje po naredbi ‘odozgo’ povećavati i smanjivati po potrebi putem kazni sitnim poduzetnicima i obrtnicima koje preziru tek nešto manje od radničkih ovaca za šišanje. Runo uvijek ide odabranima.

Milijarde eura koje je država (ispostava EU koja je pod vlašću okultne oligrahije) svojim mehanizmima otela radništvu i preusmjerila svojim opunomoćenicima, njih 41 600, oni su usmjerili u stanogradnju i od viškova nad viškovima još otkupili i državne obveznice u iznosu od 1,3 mlrd eura (ova ponavljajuća brojka od 41 600 građana dolazi iz podataka o kupnji državnih obveznica koji donose garantirani gubitak svakomu tko ih je kupio, budući da je inflacija veća od kamate na obveznice što znači da su ti građani uložili u obveznice samo višak kojeg nisu imali parkirati gdje drugdje).

Cijena kvadratnog metra stana i radnička plaća su dva svijeta – opunomoćenici su smanjenjem zarada radništvu (to je tek jedna utoka od slijeva ka njihovim računima) izgradili stanove kako bi sačuvali realnu vrijednost svog plijena. Tako je samo u Zagrebu oko 50 000 praznih stanova koji nisu na prodaju, niti se iznajmljuju. Oko 60 posto stanova je plaćeno gotovinom, a ostatak ionako kupuju stranci koji kupuju oko 70 posto svega što se izgradi na obali. Vidimo da u toj shemu nema mjesta za narod.

Tržišne zakonitosti i ostale Zapadne vrijednosti koje brane Ukrajinci ne vrijede za sve u carstvu laži. Ekonomisti će nam to objasniti pa reći da radnička plaća ovisi o produktivnosti. Nijemci imaju tri puta veću plaću od Hrvata zato što imaju tri puta veću produktivnost. Samo što… Samo što će onda priznati da je produktivnost građevinskog sektora u Hrvatskoj ista kao i u Njemačkoj, da je produktivnost u turizmu ista kao i u Njemačkoj i Austriji, ali se neće osvrnuti na to kako plaće u tim sektorima onda nisu iste. Niti objasniti ‘tržišni fenomen’ po kojem realni BDP raste, a realne plaće padaju.

Uspostavljen je mehanizam koji neće obustaviti gradnju stanova po gradovima i obali, ali će onemogućiti narod da ih kupi i da riješi vlastito stambeno pitanje. Takav mehanizam nije uspostavljen slučajno, niti temeljem ‘tržišnih zakonitosti’. Ispod toga se krije okultni plan: iseljavanje autohtonog naroda i naseljavanje obale dokazanim poslušnicima okultne oligarhije iz ostalih zemalja EU te naseljavanje gradova siromašnim radnicima iz Nepala, Indije, Filipina.

Podatci govore o postojanju tog plana: pet posto stanovnika Hrvatske su stranci, izdano je 120 000 radnih dozvola strancima s Istoka, iseljeno je oko pola milijuna autohtonog stanovništva, realne plaće padaju dok bdp raste, cijene svega rastu.

Stvarnost nam govori da tako jest, kao što nam govori o naravi rata protiv Rusije, a namjesnici okultne oligarhije nam pričaju svoje lažne priče. Nikog na vidiku da se suprotstavi. Ni to ne čudi – Ako se 1991. društvo opredijelilo za varanje, a ne za stvaranje, onda je ovo što danas imamo logična posljedica – reći će jednom dr Slavko Kulić. A drugog puta i ovo: Hrvatski narod kao subjekt kulture snosit će posljedice odluka naših političara koji su se priklonili zapadnom imperijalizmu, a koji se dugo pripremao što se ovih dana događa. Mislim da se nismo našli na pravoj strani povijesti, nego na krivoj.
Na toj strani povijesti se nesmiljeno vrši prisilna zamjena stanovništva i u tom mrvljenju naroda svatko odrađuje svoj posao.

Glasnogovornica NATO-a Kolinda, to je ona koja je kao kandidat HDZ-a u predsjedničkim izborima pijana govorila na nekom skupu kako će Hrvati zarađivati 8000 eura u Hrvatskoj, nedavno je poručila nezadovoljnom pučanstvu i to sigurno ne bez dopuštenja onih koji s njome upravljaju: Komu se ne sviđa u Hrvatskoj, neka ide!

Je li sad jasna strategija koju Zapad provodi u Hrvatskoj?

hrvatskakolinda grabar-kitarovićoligarhija
Pretplatiti se
Obavijesti o
166 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 godina prije

Kada su bili Srbi … Ta što me briga – nijesam Srbin , Kada su bili susjedi …. Ta što me briga – nijesu moji susjedi ! Sada su došli na red .. HRVATI 😎

Ziv je Geza
1 godina prije

Tako mala i nebitna drzava a tako monstuozno podvojena i zlobna,ova gore na slici,rukama je i nogama kopala po biroima natoa da se podrzi nekakva inicijativa tri mora ili tako nesto,koja bi uz poljake i balticke patuljke dodatno destabilizirala i opkolila Rusiju.

Tada i danas upozoravam,male americke pudlice,prste proc od Rusije.

Henrik8
1 godina prije

Prije upotrebe bočicu dobro promučkati, to je strategija zapada.

AJeTo
1 godina prije

Nakon plandemije planflacija. Ovih 8 kiloeura uklapa se u planove oligarhije.

Schroder
1 godina prije

Vidio sam je nedavno na nekim skupovima u bivsim Sovjetskim zemljama gdje zagovara da te temlje udu u NATO Ona i dalje radi za NATO I TE MASONE

Tim
1 godina prije

Pa, 41000 opunomoćenika, nije to neki broj za napunit jamu.

tatamata
1 godina prije

jedno je sigurno ,,jakov je najebo

Zlovenac
1 godina prije

Srušimo one crnogradnje, Ursula bi tamo imala vilu, ajmo A.P.

Pravda
1 godina prije

Zla,pokvarena i prodana vlastpredala je Hrvatsku,nakon što su namjerno raturili Jugoslaviju ,veleizdajnički u ralje opačina i zla….Ako to narod nije vidio,neka plati i nek “uživa”…NI OSTATCI OSTATAKA NEĆE OSTATI,možda teg kao povijest zabilježena zastava grbi i himna ,zemlej koju su još nerođenu prodali,a tek rođenu -silovali i ponovno prodali.

Partizan
1 godina prije

U članku nema ništa za oduzeti i ništa za dodati. Sve rečeno i sve gola istina.

Гавран
1 godina prije

Kada je Tito otprilike isto rekao.
Kome se ne sviđa u Jugoslaviji, neka ide van,
moj kolega je zaključio:
To se ni Kaligula nije usudio da kaže.

Henrik8
1 godina prije

Makijavelijski pristup ostvarenja vlasti prisutan je u ljudskom rodu, jedino se mijenjaju načini, toga treba biti svjestan. Osobe s izraženijim psihopatskim ponašanjem imaju prednost. Lijeka za to nema ili ima?

Blaza
1 godina prije

Nije samo u Hrvatskoj tako, cijeli svijet odnosno sve drzave imaju svoje Kolinde i A.P.-ove. I Milanovice, Grbine, koji mute i zamagljuju istinu. Financijski i pravni sustav uredjeni su tako da samo oni koji “prodaju dusu vragu”, sudjeluju u prevarama i otimanju – uspijevaju za sada prezivjeti ove igre gladi. Mi koji smo svjesni toga kako stvari stoje ne možemo napraviti nista jer onih koji se zele uključiti u igre je daleko vise nego nas. To su nasi susjedi, prijatelji, rodbina koji Ce nas utopiti u kapljici vode ne bi li nesto oteli za sebe. Možemo se samo povezati i medusobno pomagati. Kako – ne znam ni sama, precesto se osjećam kao drek na cesti po kojem svi gaze. P.S. Ne znam da li je točno ali sam cula da A.P. ima 4 firme u Ukrajini, izvan EU, te tako moze glumatati o tome da ne sudjeluje u pljacki koju… Čitaj više »

Faust
1 godina prije

Situacija u svim državama nastalim na razvalinama juge je vrlo slična neovisno o tome tko je ili nije u Nato i EU.Politička nestabilnost,ekonomska katastrofa,depopulacija,vakcinacija,digitalizacija…A ni Rusija,ako nastavi gubiti populaciju ovim tempom nema budućnosti.Na udaru svjetske okultne oligarhije je čitav Kršćanski svijet,ostale ne smatraju dostojnim protivnikom i ostavili su ih za kraj.

alexosijek
1 godina prije

Koliko uopće ljudi radi U Hrvatskoj? Koliko je na socijali? Koliko prima neku vrstu poticaja od “države” (ako ćemo dr Kulića spominjati, on tvrdi kako Hrvatska i nije država – i iznosi prave argumente za to)?..Piše ovdje kako ih ima 41600, ako idemo puta 3 (njihove familije) onda bi došli do nekog broja od preko 120000…Znači treba identificirati, locirati, neutralizirati tih 3% (eto zašto cijelo vrijeme tupim o 3% – to je prirodni red, čista matematika)…Ova tvrdnja kako nema snage u Hrvatskoj za obračun sa okultnom oligarhijom – jednostavno nije točna..nedavno je ovdje bio članak o udruzi Hrvatski Ratnik – oni su jedni od tisuća…u mojoj župi broj vjernika koji dolaze na misu i molitvu i općenito kroz župu kreću u zajedničku duhovnu obnovu zajednice se povećao sigurno 10 puta (znam koliko ih je bilo prije npr 5 godina)…i zadnje što ću napisati, ne manje bitno: otišla u lokalnu birtiju… Čitaj više »

događaj
1 godina prije

Mi Hrvati ili bolje receno jedan % Hrvata su nacionalisti samo ispred Srba, kad se nadju pored Talijana, Nijemaca…onda su manji od makovog zrna.
Tek usput, nije mi jasno sto je to okultna oligarhija.
NATO rezimlije?
Inace sam fan od SOA.

Adriana
1 godina prije

Vic sa sijedom bradom: Hitler, poradi pregalaštva u paklu, zaslužio nagradu. Vrag mu odluči ispuniti jednu želju. Hitler poželi pogledati iz zraka kako je u Europi. Nad Jadranom vidje puste ljude koji se izležavaju na suncu, plivaju, jedre, glisiraju…Upita Vraga, tko su oni ljudi dole. Vrag odgovori: to su Nijemci na odmoru, mnogi i stalno žive tu. U prolazu nad Njemačkom, vidje mnogo ljudi koji u znoju lica svoga rade i obavljaju svakakve poslove, pa upita: tko su ovi ljudi? To su Hrvati i mnogi drugi, rade i crnče za Nijemce koje si vidio na Jadranu. To isto sam htio i ja, zavapi Hitler.

throne
1 godina prije

Treba se mase stanovništvo hrvatske trgnuti i protjerati ove sve izdajice na vlasti, saboru i na lokalnoj razini nase drzave kao i tajkune. Neka zive u EU, no prije toga oduzeti im svu imovinu koju su stekli kradjom. Izdaci iz EU i NATO-a proglasiti strogu neutralnost, uvesti ponovo monetarnu neovisnost, opremiti hv, makar sa proizvodnjom degmana, modernizirati oklopna vozila i nabaviti veliku količinu dronov, započeti modernizaciju strijela 10 CRO i njihovu proizvodnju, nabaviti od nekih drzava dodatne zrakoplove (Pakistan) jf 17 block 3. Započeti obnovu poljoprivrede i stočarstva, ponovnu industralizaciju i proizvodnju zeljezare Sisak, otkupiti INU, Plivu, započeti pošumljavanje vecih područja, razvoj nove zeljeznicke infrastrukture. To su neki od koraka za dobrobit nase drzave, ali tada ne bi smjeli ostati ovi sadasnje izdajnici na vlasti i ostale politike stranke u saboru.

vanja
1 godina prije

Dobrodošao je svak ko oće da radi za 500 eura,može Nepal,može Papua Nova Gvineja…

Max
1 godina prije

Mi nemamo elitu , našu stvarnost kroje psihopati bludnice, doušnici i pijandure.

Max
1 godina prije

Tucker prijatelju , jesi li dobro i na sigurnom?

Rozui
1 godina prije

Dobro je dok pravoslavni križari međusobno ratuju

Emiliano Zapata
1 godina prije

Da svi odu koga bi sisali?

roko
1 godina prije

@ SOA meni na laptopu je nestao ovaj clanak s glavne stranice, nasao sam ga tako da sam isao na arhivu svih clanaka sto si napisao. Pozdrav

Dinara
1 godina prije

U Saboru RH roditeljima smrtno bolesne djece uskratili su pravo koje su dali sebi samima. Oni kad im istekne mandat koriste model “šest plus šest”, a roditelj kojemu umre dijete nema pravo odžalovati neko vrijeme nakon što pokopa svoje dijete o kome se cijeloživotno brinuo 24 sata dnevno, nego se u roku od osam dana mora prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Pritom su njihove socijalne naknade 4000 kuna ili 530 eura, a zastupničke plaće oko 18.000 kuna ili 2400 eura (plus ostale beneficije koje su sebi izglasali, stanarina, mobiteli, putni troškovi, “odvojeni život”, a dobro dođe i ručak u saborskom restoranu za 2 eura… O povlaštenoj mirovini koju su sebi izglasali, a nedavno je i ponovno povisili, te da su izglasali sebi i beneficirani radni staž, suvišno je govoriti. I za to je diglo ruku 77 zastupnika u Saboru RH, gorljivih pobornika EU/ NATO. Ni jedan medijski portal nije objavio… Čitaj više »

borjana
1 godina prije

L.R.

Zamolila bih vas da objavite moj komentar.

Faboo
1 godina prije

Veliki je reset davno krenuo! U mašini smo za mljevenje mesa! Kako god gledamo na bližnje ili susjede dešava nam se još gore! Tako; susjedi čuvajte susjede na braniku otadžbine ne pomažite i ne želite da dublje padnu!

ogo
1 godina prije

Oteli su Hrvatsku od Jugolavije pa mogu Vam solit pamet

Ivan
1 godina prije

Sto je pogresno s ovom Borjana? Kao da je muz nije fukao mjesec dana.

Jadranka S.
1 godina prije

Dovoljno je da joj pogledate oci, u ocima se vidi sve, u njenim ocima sam vidjela kada se kandidirala za predsjednicu, od tada ne gledam TV. Jos cu dodati / ponoviti u duzem tekstu opsirno ( vec sam pisala o tome) i stvarno se oprostiti s vama, i previse sam istrpila zbog nedobronamjernih ljudi i opet nastavila pisati zbog dobronamjernih ljudi, nedozvoljavam nikome da mi uputi ijednu ruznu rijec, ako prema nekome pogrijesim u stanju sam kleknut i molit za oprost, a da trpim svako toliko ruzna ponasanja prema meni vise sigurno necu. Dosta je bilo! Eto teksta: 1. Kada su (prije oko sest tisuca godina izvanzemaljci Elohimi okupirali Zemlju) prije nego su se spustili u razna podrucja diljem naseg planeta glavni Elohim je svakom Elohimu rekao na koje podrucje ce se koji Elohim spustiti. Teritorij koji je dodjeljen El-ohimu/Jahvi je pustos u odnosu na druga podrucja koja su dodjeljena… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

2. Bio je to tezak posao, stvoriti ucinkovitu robovsku vrstu iz lokalne genetske baze, u kombinaciji s djelom genetskog materjala izvanzemaljskih kolonizatora. Pritom su napravljeni mnogi pogresni odabiri, a razne ljudske vrste bile bi stvarane pa unistavane kada nisu odgovarale potrebnim specifikacijama. Neke od tih vrsta, ukljucujuci divove, pobjegle bi iz ganova te bi tumarale uokolo no, buduci da su ta bica bila umjetno kreirana te nisu izasla iz tog okolisa, nisu napredovala i naposljetku su podlijegala nepovoljnim zivotnim uvjetima. Prije otprilike 4000 godina kolonizatori su ostvarili odredenu razinu uspjeha u genetskom inzinjeringu stvorivsi prve “bijele ljude”. Izvanzemaljci su dotad vec kreirali, od autohtonih smedih ljudi, crne, zute, crvene i, naposljetku, bijele ljude. Bio je to zahtjevan posao i cini se da su izvanzemaljski kolonizatori prestali s genetskim inzinjeringom nakon sto su stvorili bijele ljude. Bio je to zahtjevan posao i cini se da su izvanzemaljski kolonizatori prestali s genetskim… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

4. Vani, u divljini, u nezasticenim podrucjima kolonije Zemlje, svemirski kolonizatori morali su biti krajnje oprezni kako bi izbjegli bakterijske infekcije, od kojih su i one najblaze bile smrtonosne. Prije oko 4000 godina ovdje na Zemlji uvjeti za kolonizatore su se promjenili te su oni otisli. Odlazak je ustvari bio masovni egzodus koji je zavrsen u prilicno kratkom vremenu. Predpostavlja se da su svemirski kolonizatori morali otici zbog odredenih razina prevelike propusnosti energetskih stitova oko ganova. Ta cinjenica i uklanjanje struktura ganova omogucila je GMO robovskoj vrsti da hodaju Zemljom. Kao genetskim inzinjeringom stvorena vrsta kojoj je taj okolis bio stran, kreirani ljudi borili su se za opstanak u cemu su na kraju krajeva, bili uspjesni. Novooslobodenoj robovskoj vrsti dosta je pomoglo to sto su zivotinje i biljke (namjenjene za hranu a kreirane od strane kolonizatora kako bi nahranili svoje robove) bile vrlo otporne unutar Zemljine biosfere te su se… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

5. Kada se sve poveze. Nisu covjeka stvorili vec su genetskim inzinjeringom dali covjeku svoj um, dok je svjesnost (mi smo cista svjesnost) iznad uma /nad um, sada pokusavaju ljigavci “cjepivom”/ bioloskim oruzjem unistiti svjesnost.
“Oni” su u ratu protiv zivota samog/izvora zivota.
Budenje je nanovo rodenje u svjesnosti/duhovno rodenje.
Zato se stalno govori da se ljudi probude/svjesno osvijeste.
Mi nismo um, mi smo cista svjesnost.
Sve je izokrenuto/naopako, jer je iluzija uma.
Hvala.
Posebno pozdravljam gospodina “emir v”, na savjetima kada mi je najteze, zahvalna iz dubine bica.
Sretno svima!

Red Dog
1 godina prije

Joj, kad se secam euforije kraja 80-tih i 90-tih…
„Samo da nestanu komunci… Evropa je ovde… Danke Deutschland… Svi cemo biti milioneri…“ 🙂
„Cudo“ je nesto sto je statisticki nemoguce. Jugoslavija je bila cudo.
Iskoristene su guzve svetskih ratova da se uradi ono sto niko od Velikih nije zapravo hteo; ujedinjeni su juzni slaveni da ih ne bi mogao karati svaki putnik namernik.
Ali…
Uglavnom, cuda se desavaju tek na nekoliko stotina godina. Vi necete doziveti to ponovo.
Naviknite se da volite situaciju. Danke Deutschland.

HRvoje
1 godina prije

Nitko tko se za svoju obitelj, svoje bližnje i na kraju dobrobit svoje zajednice ne brine i ne želi boriti, nego misli samo na sebe kako da si ugodi i da mu bude dobro (većina Hrvata) ni nije za ništa drugo nego da ga se gazi. Tko je dopustio sve ove godine da se nesposobna izdajnička gamad uhljebi i namnoži, te radi na uništenju Hrvatskoga naroda i tzv. države? Kad treba javno prosvjedovati protiv ovakvoga pokvarenoga služanjskoga sustava, lijeno je izaći na ulicu i pokazati nezadovoljstvo, ali na jeziku smo najjači 💪 i sami sebe zavaravamo kako nam je lijepo i krasno, a sa druge strane zatvaramo oči na sve silne nepravde i pljačke. Tko tu koga? Ljudi izađite na ulice i pokažite da imate svoj stav, a bijes i nezadovoljstvo koje iskazujete na internetu prenesite tim spodobama u lice. Neće nitko doći i boriti se za vas, ako neće… Čitaj više »

tatamata
1 godina prije

ajde kad si tako naucen i strucan ,, objasni nam porijeklo “Slava Ukraini” , mozda shvatis poveznicu

Lucija, prva
1 godina prije

Okultna oligarhija?
Sasvim fino sve prolazi samo kao “oligarhija”. Bez okultna.
Služe se pravom, ekonomijom, korupcijom i odabirom političara .
To je sve.

Rudar
1 godina prije

Dobar podsjetnik na život i dijelo bivše predsjednice RH ali malo prerano jer nije izborna godina ali
svakako treba obnavljati sjećanja jer naš narod vrlo brzo zaboravlja. Opet će ona biti u igri jer hadeze nema kandidata za predsjednika, možda da kloniraju Ivu Sanadera a kandidatura APa bi bila vrlo rizična da ne prođe kao Škoro pa bi se jadan od sramote morao povuči iz politike ali AP nema srama, grabio bi on na premijersko mjesto opet.

Lucija, prva
1 godina prije

“Hrvatski narod kao subjekt kulture ”
???

Svaki narod ima određeni % inteligencije.
Ili intelektualaca.
E, to je izgubljeno.
Protjerano iz javnog prostora.
Vidljivo po tome da nemamo koga birati
Ne samo iz onoga što vidimo kao političare, nego, UOPĆE.
Po tome je ovo jedinstveno u povjesti.
I najbolji način na koji su osigurali hegemoniju.
Sami sasvim sigurno nisu bili toliko pametni.
Ovo su savjeti izvana.

Formiranje bilo kakve učinkovite vlasti tražilo bi povlačenje ljudi izvana i iz mirovina.

Možemo mi ovdje pjevati što hoćemo, kao i kojekakve udruge ratnika (hic!),
ovi procesi su nepovratni već dulje od 10 godina.
Mnogi su na to upozoravali, na razne načine; demografijom npr.

Ptica
1 godina prije

U Beogradu je plaća već 800 eura u pekari da žena prodaje pecivo ni za 800 eura ne mogu naći više normalne radnike.Sve što ima znanja beži.

Gnostic
1 godina prije

U toku je test za Dušu,ko je ima jer pola stanovnika planete nema individualnu Dušu.

Prazni džepovi
1 godina prije

Plaće…..hrana….režije…kvadrat stana..,hej robovi spavanje ispod mosta još ima mjesta….zasada

Oki nava
1 godina prije

Opunomoćenici okultne oligarhije. Top! Bravo! Odlican osvrt. 👍🥂🥂

goran
1 godina prije

uskoro če doći do gradjanskog rata izmedju nas naroda i HDZ-a.
hdzeovci i vaši poslušnici bit če krvi na obje strane i mi i vi

Rimtutituki
1 godina prije

Hrvatska treba samo da prostudira italiju. 70tih,80tih,90tih se najbolje zivjelo u eu a prosjek place bio za 2-4000( u DM) veci nego u njemackoj, statistiche su neumoljive.kako prihvatise euro za 20 godina nijemcima 23000e vise( u 20 godina) ,Niederlande 17500e vise a talijani 4500e manje,znaci konstantno ,veca i bolja produkcija,a pad primanja. Objasnjenje jednostwvno,uvijek rubna podrucja imperije( sada Hrvatska) rade i daju da bi Roma( centar,sada Brüssel i Berliner, ) mogli da imaju orgije i perverzije. Mayematika cista.( ovo sam istrazivao,bas ovako,povecaj- pad realne zarade od ulaska u euro,Njemačka, Niederlande, Italia). Znaci nije sa pivom ispred granapa prica. Imas primjer,pa samo ga primjeni.

Ducky
1 godina prije

Nisam nikad zeznuo niti jednog hdzovca, kada nisam bio u prilici.

1 godina prije

SOA, sto je okult, okultna oligarhija? Je li to skupina ideja i ponasanja kojoj je netko vjeran makar i nesvjesno?

Kalle balle
1 godina prije

Zapadne vrijednosti su agresivni kancer.

Klara
1 godina prije

Lakše bez oligarhije, nego naroda. Oligarhija bez n a r o d a n e m o ž e , a narod bez nje m o ž e . Prema tome idite.

Vesko
1 godina prije

Oligarhija poručuje hrvatskom narodu: “Komu se ne sviđa u Hrvatskoj, neka ide!”
I šta tu nije jasno? Ovako je od 91. država njihova!!!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI