Ovo su Antife koje su napale alternativnog novinara Vincenta Lapierra (Video)

Antife koje su napale Vincenta Lapierra
17 komentara

Kako smo jučer prenijeli, alternativni novinar Vincent Lapierre je napadnut od strane navodnih antifašista organiziranih oko skupine ANTIFA. Napad je snimilo više osoba, a fotografije napadača su objavljene na stranicama Vincenta Lapierra.

Video snimka, koju prenosimo, jasno pokazuje grupu ANTIFA koja samo par sekundi prije napada, okružuje novinara i priprema napad. Četiri tjelohranitelja Vincenta Lapierra nisu mogli ništa učiniti osim da ga izvuku iz grupe agresora. U izvlačenju Vincenta Lapierra, tjelohraniteljima su pomagali  Žuti prsluci.

Obratite pažnju kako prije napada mladi momak objašnjava Vincentu Lapierru subjektivnost medija s riječima: “Kada gledaš što se sve prenosi na televiziji, imaš želju da plačeš brate. Samo dezinformacije. Na televiziji samo vlada i policija imaju pravo na riječ.  Čim netko ne pričao kao oni, kao što to radi televizija Russia Today France, odmah ih optužuju i žele ih zabraniti. Ako je tako, neka zatvore sve televizije koje financiraju vlade: BBC, France24, CNN… Bravo momci, samo nastavite“. Odmah pored njih se okuplja grupa Antifa koja je slušala intervju te kreće s uzvicima “Dole država, policija i fašisti”. Vincent Lapierre nije obraćao pažnju na osobe koje su mu se približile, a kada je shvatio o čemu se radi, već je bilo kasno. Grupa od desetak osoba su kao zvijeri napale novinara koji je samo radio svoj posao.

Fotografije nasilnika su tu. Za puno manje stvari, mnogi Žuti prsluci su završili u zatvoru. Svi postavljaju pitanje, što će učiniti policija i pravosuđe? Hoće li konačno zaustaviti ovu grupu ili će im i dalje puhati u leđa?

NapadToulouseVincent LapierreŽuti prsluci
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
čokolino
5 godine prije

Uopšte me ne bi iznenadilo da se pokaže da su ovi zaposleni u policiji……
A narodu nikako iz dupeta u glavu da je to sve već uhodani modus operandi: divide et impera……..

Slavonac
5 godine prije

Ti i jesu problem i na ovim podrucjima.Pogledaj te njihovu djecu i unucad gdje su se ugnjezdili.Sekte bogatasa i kulturnjaka sebi prepisuju antifasizam.Ne postivaju RVE1481 ,koji govori o totalitarno komunistickom uredjenju.Za nji Imam poruku,smrt fasizmu i komunizmu.

octopus
5 godine prije

“Hoće li konačno zaustaviti ovu grupu ili će im i dalje puhati u leđa?”. Puhaće im u leđa, jer se više ni ne trude barem glumiti nepristranost.

GanicusPrvi
5 godine prije

Klasicna policijsko obavjestajno iscenirana akcija gdje angazuju svoje pripadnike i kriminalce kojima gledaju i oprastaju sitna kriminalna djela u zamjenu za pravljenje ovakvih subverzija.Sjetite se i kod nas prilikom raspada bile su angazovane razne ovakve ekipe.Potkupili vodje sportskuih navijackihskupina koji su upravljali svojim clanovima u izazivanju ekscesa po stadionima i ulicama.Vecranije sve vidjeno kod nas samo sad malo bolje uigrano,

Maja
5 godine prije

u sred evrope zapravo vec imamo gradjanski rat, pocelo je bas sa tim ex-komunistickim grupama, kao zelenima (izvana zelen, iznutra crven ko lubenica), socijalistima, lijevima, neosima i sl. na polit pozornici, a zavrsava sa zeljenim, placenim antifa tetorom i islamo-terorom, blizancima modernog fasizma.. vodece drzavne partije svuda su se odrekle demokracije, ustava i sudstva, tj. kontrole. to je predano ngos-ima u ruke, korporacijama iza njih. sto je nekad za vrijeme nsdap-a bila sa, to je danas antifa. usput, za naciste se onda govorilo po njemackoj – izvana smedj, iznutra crven. sirenje terora po ulicama izmedju beca i hamburga, pa i dalje na zapad i sjever. u hrvstskoj je to za sad verbalno-manipulativan teror. sirenje straha i nesigurnosti, naci metodama. dok se tamo podalje brisu “musko i zensko”, djeca u vrticu uce o vrstama seksa, ovi uz pomoc “uglednih medija” pozivaju otvoreno na linc, na ubojstva neistomisljenika. mogu te pratiti i… Čitaj više »

alan ford
5 godine prije

poznato je da su pripadnici Antife u Njemačkoj dobivali novac i bezplatni prijevoz da idu u Dresden i druge gradove, ometati demonstracije Pegide i praviti svoje protudemonstracije. I ne samo te demonstracije, Antifaši se pojave na svakoj demonstraciji, koja nije po volji sistema. Tako su ometali i male demostracije grupe roditelja, koji su se protivili seksualnom odgoju za djecu u školama, I tu se se odmah pojavili batinaši Antife i derali se na roditelje i njihovu djecu. Ali Antifaši su se jedanput otkrili. Pale su maske, prije 4 godine u Erfurtu. Naime, tada je na brzaka bila stvorena kratkotrajna organizacija PEGADA (ne brkati sa PEGID-om). PEGADA (kratica na njemačkom znači: Patriotski Europljani protiv amerikanizacije Zapadne Europe). Oko 1000 demonstranata PEGADA-e u Erfurtu je dakle protestiralo protiv američkog utjecaja u Zapadnoj Europi i cijeloj EU. Kao po komandi, odmah su se stvorili protudemonstranti iz Antife (naravno uvijek maskirani, sa crnim kapuljačama),… Čitaj više »

Emiliano Zapata
5 godine prije

Zabranit ce im tjedan dana da ulaze u pekarne…Mozda ih i mrko pogledaju ispod oka!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI