fbpx

Ovo su Antife koje su napale alternativnog novinara Vincenta Lapierra (Video)

Antife koje su napale Vincenta Lapierra

Kako smo jučer prenijeli, alternativni novinar Vincent Lapierre je napadnut od strane navodnih antifašista organiziranih oko skupine ANTIFA. Napad je snimilo više osoba, a fotografije napadača su objavljene na stranicama Vincenta Lapierra.

Video snimka, koju prenosimo, jasno pokazuje grupu ANTIFA koja samo par sekundi prije napada, okružuje novinara i priprema napad. Četiri tjelohranitelja Vincenta Lapierra nisu mogli ništa učiniti osim da ga izvuku iz grupe agresora. U izvlačenju Vincenta Lapierra, tjelohraniteljima su pomagali  Žuti prsluci.

Obratite pažnju kako prije napada mladi momak objašnjava Vincentu Lapierru subjektivnost medija s riječima: “Kada gledaš što se sve prenosi na televiziji, imaš želju da plačeš brate. Samo dezinformacije. Na televiziji samo vlada i policija imaju pravo na riječ.  Čim netko ne pričao kao oni, kao što to radi televizija Russia Today France, odmah ih optužuju i žele ih zabraniti. Ako je tako, neka zatvore sve televizije koje financiraju vlade: BBC, France24, CNN… Bravo momci, samo nastavite“. Odmah pored njih se okuplja grupa Antifa koja je slušala intervju te kreće s uzvicima “Dole država, policija i fašisti”. Vincent Lapierre nije obraćao pažnju na osobe koje su mu se približile, a kada je shvatio o čemu se radi, već je bilo kasno. Grupa od desetak osoba su kao zvijeri napale novinara koji je samo radio svoj posao.

Fotografije nasilnika su tu. Za puno manje stvari, mnogi Žuti prsluci su završili u zatvoru. Svi postavljaju pitanje, što će učiniti policija i pravosuđe? Hoće li konačno zaustaviti ovu grupu ili će im i dalje puhati u leđa?

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
17 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
čokolino
Gost
čokolino
1 godina prije

Uopšte me ne bi iznenadilo da se pokaže da su ovi zaposleni u policiji……
A narodu nikako iz dupeta u glavu da je to sve već uhodani modus operandi: divide et impera……..

Maja
Gost
Maja
1 godina prije

i hamburgu su premlatili i ozlijedili te antife ca 400 policajaca, koji nisu smjeli napraviti reda. placeno of stasi merkel i te suite.

Dabar
Gost
Dabar
1 godina prije
Stephen.
Gost
Stephen.
1 godina prije

Mister Makro(n) zna kak se bori za “demokraciju”

Busola
Gost
Busola
1 godina prije

Već sam pričao da na prostoru bivše Jugoslavije sve viđenije vođe navijača su bili na listama vladajućih stranaka, policije i tajnih službi. Dobijali su poslove u državnim službama…

Potencirali su nacionalne podjele, provođenje politike na tribinama i sijali mržnju.

Oni koji su se borili protiv toga su dobijali kazne, zatvarani ili u najgorem slučaju šikanirani pa kao nekadašnji vođa Torcide Pavo Grubišić izvršili nažalost samoubojstvo.

crnac berlinski
Gost
crnac berlinski
1 godina prije

imaju isti modus op. i ovde u b
Berlinu, financiraju ih neposredno nevladine udruge tipa otv.drustvo i slicni soroshitski…
Dokaza naravno …nema.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije

Ti i jesu problem i na ovim podrucjima.Pogledaj te njihovu djecu i unucad gdje su se ugnjezdili.Sekte bogatasa i kulturnjaka sebi prepisuju antifasizam.Ne postivaju RVE1481 ,koji govori o totalitarno komunistickom uredjenju.Za nji Imam poruku,smrt fasizmu i komunizmu.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Ovde su problem takvi kao ti.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije

na zalost, takvi su i na ovom portalu vecina, i tu se manipuliraju plusevi i minusi. prosj. balkanac nikako da nauci objektivnu povijest. sa crvenom iskaznicom imali su otvorena sva vrsta, a bez nje? ako si imao svoj stav, svoju struku, jesi li mogao napredovati na poslu, u drustvu? a masovne zrtve tog sistema? bas ih briga, njima je bilo lijepo, moglo se dobro zivjeti bez odgovornosti, na tudjoj grbaci. ko i danas na tim prostorima. pa im je kriv netko drugi.

Stjepan
Gost
Stjepan
1 godina prije

Majo koliko godina imate, tj. koliko ste živjeli i radili, i koje škole ste završili u bivšem “komunističkom” sustavu … ??

Busola
Gost
Busola
1 godina prije

Melješ gluposti i sramotiš Slavoniju koju su popljačkali tzv. veliki domoljubi koji su se ulizivali najgorim vjetrenjačama npr. Božo Galić.

Naučili djecu ekstremnosti, pognutoj glavi i sluganstvu Zapadu što je dovelo do najvećeg egzodusa i uništenja Slavonije u svojoj povijesti! Sramota me takvih kao tebe.

octopus
Gost
octopus
1 godina prije

“Hoće li konačno zaustaviti ovu grupu ili će im i dalje puhati u leđa?”. Puhaće im u leđa, jer se više ni ne trude barem glumiti nepristranost.

GanicusPrvi
Gost
GanicusPrvi
1 godina prije

Klasicna policijsko obavjestajno iscenirana akcija gdje angazuju svoje pripadnike i kriminalce kojima gledaju i oprastaju sitna kriminalna djela u zamjenu za pravljenje ovakvih subverzija.Sjetite se i kod nas prilikom raspada bile su angazovane razne ovakve ekipe.Potkupili vodje sportskuih navijackihskupina koji su upravljali svojim clanovima u izazivanju ekscesa po stadionima i ulicama.Vecranije sve vidjeno kod nas samo sad malo bolje uigrano,

Maja
Gost
Maja
1 godina prije

u sred evrope zapravo vec imamo gradjanski rat, pocelo je bas sa tim ex-komunistickim grupama, kao zelenima (izvana zelen, iznutra crven ko lubenica), socijalistima, lijevima, neosima i sl. na polit pozornici, a zavrsava sa zeljenim, placenim antifa tetorom i islamo-terorom, blizancima modernog fasizma.. vodece drzavne partije svuda su se odrekle demokracije, ustava i sudstva, tj. kontrole. to je predano ngos-ima u ruke, korporacijama iza njih. sto je nekad za vrijeme nsdap-a bila sa, to je danas antifa. usput, za naciste se onda govorilo po njemackoj –
izvana smedj, iznutra crven. sirenje terora po ulicama izmedju beca i hamburga, pa i dalje na zapad i sjever. u hrvstskoj je to za sad verbalno-manipulativan teror. sirenje straha i nesigurnosti, naci metodama. dok se tamo podalje brisu “musko i zensko”, djeca u vrticu uce o vrstama seksa, ovi uz pomoc “uglednih medija” pozivaju otvoreno na linc, na ubojstva neistomisljenika. mogu te pratiti i snimati u stopu, odredjuju tko sto u javnosti i na faksu smije reci. nema diskusije vise. uskoro ce u crnim cizmama zalaziti i u privatne stanove, spijunaza pocinje vec i po vrticima. u njem. je cak policajac zaustavio mladu majku s djecjim kolicima, blond sa kosom u pletenicu, i upitao ju, jel ona naci. ovo je vec srednjevjekovni ” lov na vjestice”. preko bare je antifa proglasena teror organizacijom, pa to ni malo ne smeta, da neki sa svoje polit-bine pozivaju i dalje na linc, na ubojstva. to su sve lica tzv globalizma koji se namece kao tolerantno, humano drustvo, a ocito zeli samo moc i diktaturu male grupice milijardera, pod potkroviteljstvom uno-a, svj. banke i vatikana. vise o nalicju antife na fassadenkratzer, info-direkt, philosophia perennis ( taj bloger, bivsi ljevicar i teolog, je upravo ugrozen, prijete mu), te niz drugih. ili pod antifa kritik. veci dio inormacija o tom teroru gura se pod tepih. i. silone, bivsi ljevicar – novi fasizam nece reci, ja sam fasizam. ne, on ce reci -ja sam antifasizam.

alan ford
Gost
alan ford
1 godina prije

poznato je da su pripadnici Antife u Njemačkoj dobivali novac i bezplatni prijevoz da idu u Dresden i druge gradove, ometati demonstracije Pegide i praviti svoje protudemonstracije.
I ne samo te demonstracije, Antifaši se pojave na svakoj demonstraciji, koja nije po volji sistema. Tako su ometali i male demostracije grupe roditelja, koji su se protivili seksualnom odgoju za djecu u školama, I tu se se odmah pojavili batinaši Antife i derali se na roditelje i njihovu djecu.

Ali Antifaši su se jedanput otkrili. Pale su maske, prije 4 godine u Erfurtu. Naime, tada je na brzaka bila stvorena kratkotrajna organizacija PEGADA (ne brkati sa PEGID-om). PEGADA (kratica na njemačkom znači: Patriotski Europljani protiv amerikanizacije Zapadne Europe). Oko 1000 demonstranata PEGADA-e u Erfurtu je dakle protestiralo protiv američkog utjecaja u Zapadnoj Europi i cijeloj EU. Kao po komandi, odmah su se stvorili protudemonstranti iz Antife (naravno uvijek maskirani, sa crnim kapuljačama), koji su mahali sa američkim zastavama i vikali USA! USA!.
Antifa ima zadatak paralelne policije koja za globalističku elitu obavlja prljave poslove, da zastrašivanjima i nasiljem, odmah u korjenu uguši svaki pokušaj nastanka šireg pokreta otpora ili ustanka protiv ovog globalističkig sustava. Pošto elita, stvarnu policiju, ne može koristiti tako da policija upotrebljava nasilje protiv građana i demonstranta, odnosno elita ne može zabranjivati neželjene demonstracije, kao Pegide u Njemačkoj, Žutih prsluka u Francuskoj, itd.. da bi se kofol glumila demokracija, zato su tu pripafnici Antife, koji dakle obavljau prljavi posao i koriste nasilje da bi se tako zastrašilo stanovništo i odvratilo od toga, da se masovnije priključi demonstracijama i tako se održava sistem i ništa se ne mijenja.

Mirk
Gost
Mirk
1 godina prije

Drugim rijecima ako na zapadu napadas sistem ovi ce da te odvrate gangsetersko kurvinskim metodama…Cak i ako si dobro organizovan unaprijed si osudjen na propast jer oni te tuze oni ti sude…Buduci da intelektualci i politicari cute jer im je ocito dobro(korumpirani ili preplaseni) pitam se koji drustveni sloj moze dovesti do prekida ovog vazalno umobolnog stanja…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Zabranit ce im tjedan dana da ulaze u pekarne…Mozda ih i mrko pogledaju ispod oka!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
17
0
()
x