Pernar u Beogradu srpskim građanima otkriva kako funkcioniraju današnji političari (VIDEO)

Ivan Pernar u Beogradu
38 komentara

Saborski zastupnik Živog Zida Ivan Pernar posjetio je Srbiju i srpskoj publici pokušao objasniti detalje geopolitičkih događanja. Svoje mišljenje o svjetskim političkim problemima Ivan Pernar je stekao s lica mjesta, jer je nedavno posjetio Palestinu, Izrael i Iran. Osim geopolitike, Ivan Pernar se dotakao i funkcioniranja današnjih političara, koji ne rade za interes onih koje predstavljaju, nego za interese opskurnih ekonomsko-političkih grupacija.  Na javnoj tribini, predstavnici običnog naroda su mogli postaviti pitanja, na koja je Ivan Pernar odgovarao. Nudimo vam kraću snimku koja se tiče funkcioniranja današnjih političara u Hrvatskoj, a vjerojatno i u drugim zemljama Balkana.

 

javna tribina
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zvrk
5 godine prije

Hehe, nakon 90 godina još jedan Pernar soli pamet Srbima.
Šalu na stranu, kakav god da je, ono što on govori nije za najširu javnost i nažalost osuđen je na alternativne medije. Dovoljno da bude predmet poruge i da bude izložen sa raznoraznim marginalcima. Tako ga se nastoji diskreditirati. Dobra je stvar da je itekako praćen na društvenim mrežama i njegov glas prelazi granice. Ono što mi se u tome sviđe je što on iznosi tvrdnje koje se često znaju kositi s nekim etnoreligijskim načelima brojnih slušatelja zbog čega dobiva puno kritika bez obzira iz koje su zemlje. Ono što mi se ne sviđa je što zna prenositi mnoge vijesti bez pokrića i preuveličat ih naveliko, kao ovo zadnje s lažnim zločinima migranata.

Jole
5 godine prije

Hrabar je. Govori što mnogi misle a ne smiju reći.

Spock
5 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=sRAkP9B1AJ4

Vlada \
Srbin – Milorad Pupovac
Mason /

Najjači kometar na pjesmu 🙂

bbbb
5 godine prije

Pernar je u pravu, bez oduzimanja prava na monetarnu okupaciju planeta nema slobode, no slobode nikad nije ni bilo, robovi smo oduvjek. Asteroid jedini spas, tama ima apsolutnu moć…………..za početnike pročitati njegove dvije knjige o novcu, da se ne mučite sa engleskim…….

Boz
5 godine prije

Eh da sam znao da je tu isao bi da ga slusam. Sto vise Pernara treba da bude da se izvucemo iz ovog mulja.

Davor
5 godine prije

Pernar navodi niz problema koje zaista su točne i trebale bi biti jasne svim ljudima. Smeta me što ga smatraju klaunom. Nadalje činjenica da njegov govor i intonacija i izrazi lica su blago čudni, to ne znači da ne govori istinu. Prigovara se Živom zidu da nemaju program u slučaju da ga provedu u praksi u slučaju da dođu na vlast. Na kraju ne moraju ga i imati. Više manje zna se koji su problemi vezani za RH, pa da su pali i sa Marsa znali bi kreirali program za nekoliko mjeseci. Partijaneri mogu imati program do pojedinosti ali ako se ne provede ništa od toga. Hrvatska nikad nije bila samostalna i suverena država iz jedne države je ulazila u drugu dijelom zbog odluke moćnih država , pa tako nije stvorila mehanizme za vođenje države. Hrvatska se pretpostavljam odrekla slobode i nezavisnosti kada su je priznali Zapad- špekuliram Washington-skim sporazumom.… Čitaj više »

giordano bruno
5 godine prije

Ivan Pernar ako nastavi drzati tribine po Srbiji moze dobiti dovoljno glasova za Skupstinu Srbije.
Mi nemamo problema sa tim sto je i u Saboru Hrvatske. Ako ga neko poznaje neka mu kaze da ne gubi vreme, samo ako ima vremena.
Prednost Srbije je ta sto jos nije u EU i nije u NATO, sto bi znacilo da je jos slobodna teritorija i da pomogne da i tako i ostane.
Mi imamo jednog tipa koji skuplja bele glasove i to samo na parodiju vlasti i ima vise glasova od pojedinih partija.

cogo
5 godine prije

po celom svetu isto ko ima novca kupi sve da ima jos vise navca ,,i na zalost danas vecina prodaje i svoju dusu takvima ,,a ko se jim suprostavi ga ukokaju ,,,to ti je demokracija ,,in takve bednike propalice vecina jos ubjek biraju ,,kad ce se nacu junak kao matija gubec da popelje narod u pobunu ,,pa neka je krvi do koljena barem cemo dobiti nazad svoje lice ,,,zivim za dan kad podignem svoju motiku pa makar mi je to zadnje u zivoti ,,,vse te izrode koji nas guse .kradu moramo ukloniti jer nasim zanamcima nema buducnosti ,,

mdcro
5 godine prije

Ovaj pernar nema veze sa životom. Čudi me da ovako ozbiljan portal daje važnost ovakvim tipovima.

Vlastimir
5 godine prije

Pernar je naš ALEK DŽONS,retko je videti takvog političara u svetu.SVAKA MU ČAST.

Jovo Kjava
5 godine prije

Vizija je vaznija od strategije.A za ovce je potreban samo coban.

Perun
5 godine prije

Neka Pernara, treba ljudima netko objasniti u kakvom svijetu živimo a ovo bi bile neke osnove iz tog predmeta. Barem netko da priča o tome iako bi za ozbiljnije djelovanje trebalo vojno krilo. Nije sve samo u novcu, kad imaš silu ili simbolični mač u ruci onda te i neprijatelj počne poštovati iz straha. Ni Castro nije na Kubi preuzeo vlast s maslinovom grančicom u ruci.

igi
5 godine prije

…pernar….sreća za pernara što je hrvat stoga mu je i dozvoljeno da ovako istupa po domovini( inače bi bio velikosrbin,četnik,udbaš ), a opet bez ikakve karizme kao mnoštvo likova po evropi…riječi bez karaktera bez odlučnosti da se i revolver potegne ne vrijede koliko mačji drek….pernar je hrvat a to ga i hendikepira jer ne posjeduje ni trunku srpskog nadrealizma,ludosti,žrtvovanja i prkosa da se do kraja odupre vladajučem poretku…onom globalnom….nije tito dizao ustanak u varaždinu nego u centralnoj srbiji…nisu uzalud hrvati dobili državu kad i kirgistan,makedonija,moldavija…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.