Pogledajte kako zbunjeni Biden poseže za svojim bilješkama kada su mu postavili pitanje o Rusiji

Biden
14 komentara

Zabrinutost u vezi sa Bidenovim mentalnim zdravljem nedavno je pokrenulo nekoliko predstavnika GOP, koji su tražili od Bidena da slijedi primjer bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i uradi kognitivni test kako bi dokazao da je sposoban za predsjednika.

Joe Biden izgleda iznenađen kada je novinar u prodavnici na farmi King Orchards u Central Lakeu, Michigan, pitao američkog predsjednika o navodima da je Rusija imala ulogu u najnovijem hakerskom napadu.

„Uz najnovije hakovanje Rusa, da li biste rekli da to znači…“, novinar je započeo svoje pitanje, ali ga je Biden prekinuo, rekavši da administracija nije sigurna „da su to Rusi“.

Razgovor je bio više nego malo nezgodan s obzirom na to da je Biden rekao da je upravo informisan o tom pitanju, a zatim je izvukao poruku iz jakne stavljajući naočare: „Reći ću vam šta su mi poslali.”

 

Bilješke su očigledno bile od male pomoći, jer Bidenov odgovor nije pružio konkretne informacije.

Ipak, video je na društvenim mrežama naišao na masovne reakcije – od bezazlenih šala do ogorčenog sarkazma, pa čak i izrugivanja, pri čemu su mnogi korisnici interneta dovodili u pitanje Bidenove kognitivne sposobnosti kao lidera zemlje.

Poneko je, međutim, stao u odbranu predsjednika, rekavši da je Biden samo pokušavao da pruži precizne informacije i da ljudi pretjeruju.

Sredinom juna, kongresmen i bivši ljekar Bijele kuće Ronny Jackson pozvao je predsjednika Bidena da se podvrgne kognitivnom testu i podijeli rezultate sa američkim narodom, tvrdeći da je pad Bidenovih kognitivnih sposobnosti postao „očitiji“. Pismo, objavljeno na Jacksonovoj veb stranici, potpisalo je 13 republikanskih članova Kongresa, insistirajući da Biden treba da slijedi Trumpov primjer, koji je briljirao na testu kognitivne procjene u Montrealu, sprovedenom na zahtjev njegovih političkih protivnika i medija dok je bio predsjednik. Trump je 2018. godine uradio test pod Jacksonovim nadzorom i tada je postigao savršen rezultat 30 od 30.

Bidenkongitivne sposobnosti
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mislim
2 godine prije

jbt , pa rekli smo, još prije nego je izabran da je senilko,
znači da su htjeli da nam pokažu koliki nas mogu g…ti
i morat ćemo slušati, ali u svim državama svjeta največe glupane.

nekoime
2 godine prije

Zalijevajte Bidena, samo da vam ne dođe Kamala.

Kažun
2 godine prije

“Blink,koga trebamo napasti…Irak…Iran…aaa Italiju !
Jill,donesi moj puding”

tihobl
2 godine prije

Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. Bajden je ogledalo SAD.

Dokurčilomi
2 godine prije

Dobro je, bar nema stepenica.

Maxim Gorki
2 godine prije

Mandžurijski kandidat.

nessy
2 godine prije

Svatko moze voljeti Bidona ili ne, ali, ocekivati od Predsjednika, da odgovara na pitanja o vanjskoj politici, “u prodavnici na farmi King Orchards u Central Lakeu”, za mene je ipak malo previse. Iduca epizoda moze biti; ‘radnik na parkiralistu trazio od POTUSA da obrazlozi politiku ministarstva obrane, a Biden je samo parkirao i otisao’. Pa, jeli itko postuje njegovo slobodno vrijeme? Ne mozete ocekivati od nikoga da je 16 budnih sati spreman odgovarati na pitanja svakog idiota koji zeli iskoristiti priliku. Pa se onda cudimo kako su neki okruzeni tjelohraniteljima. Pa to im je jedina obrana protiv novinara-picajzli, i slicnih udava.

Pero
2 godine prije

Što očekivat od senilnog pedofila,on je postavljen samo da glumi predsjednika.

BanOvan
2 godine prije

Sve je dobro dok jeBidenovac ne zaboravi da uopšte ima jaknu i u njojzi “puškicu”.
Najveće zlo će biti ako umjesto “puškice” potegne ono koferče sa šarenim dugmićima .

Joe
2 godine prije

Moj imenjak nosi pelenu.

2 godine prije zadnji put uredio Joe
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI