fbpx

Prediktivno programiranje (1. dio)

Djeca s maskama

Još prije 2400 godina, u staroj su se Grčkoj zalagali za kontrolu stanovništva. Platon u „Državi“ promiče nadzor države nad bračnim odnosima u cilju najboljeg potomstva – eugenika – pri kojem bi nadzoru djeca dobivena izvan propisa bila uklonjena.

Aristotel – koji je držao da žene imaju manje zuba od muškaraca, pa iako ženivši se dvaput, nikad mu nije palo na pamet da verificira svoj stav i pogleda ženi u usta – zalagao se za čedomorstvo i pobačaj. Thomas Malthus, uzor Charlesu Darwinu, kaže u „Eseju o principima stanovništva“ da je „kapacitet stanovništa toliko superiorniji u odnosu na kapacitet zemlje… da prijevremena smrt mora u nekom obliku ili drugačije posjetiti ljudsku rasu“. Od Malthusa do Billa Gatesa, 20-to će stoljeće biti ispunjeno idejama brojnih eugeničara, Francisa Galtona, Margaret Sanger i drugih, a sve će te ideje pronaći plodno tlo i u nacizmu… Za Malthusa su bolest, rat, glad i siromaštvo bili poželjni za kontrolu populacije. Trenutno ratova nema, jer nema Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir nakon mjesec dana predsjednikovanja, a u svome je mandatu napao ni manje ni više već 7 zemalja. Sad se Trump od svakuda vraća s mirovnim sporazumima. Što preostaje – bolest, glad i siromaštvo. Bolest već imamo, a s mjerama karantene i oduzimanjem prava na rad, lako ćemo doći i do gladi i do siromaštva. I tako prođe nešto više od 200 godina, a mi kao da slušamo Malthusa, a u stvari slušamo Billa Gatesa. I za jednoga i za drugoga, uz sve ostale pošasti, bolest je glavnim sredstvom za rast smrtnosti, s jednom razlikom – Malthus nije znao za cjepivo.

2005. godine, američki nas je predsjednik, George W. Bush, požurivao da se pripremimo za buduću pandemiju.Je li pritom mislio na „svinjsku“ gripu koje je pandemiju SZO proglasila u lipnju mjesecu 2009. godine? Imunolog dr. Srećko Sladoljev, koji se toliko grčevito borio za opstanak Imunološkoga zavoda da je zbog toga bio izložen progonu, sam je sebe hotimice, i to dvaput, zarazio svinjskom gripom samo zato da bi dokazao da se radi o lažnoj pandemiji. „Istraga, koju je pokrenulo Vijeće Europe, kasnije je pokazala da je pandemija bila izmišljena, a službenici Svjetske zdravstvene organizacije podmićeni”.

Četiri godine prije Busheve najave pandemije, za njegove će vladavine biti srušeni Blizanci. Od godine 1949., čak 19 godina prije početka gradnje, točnije 1968., pa sve do rušenja, godine 2001., i to u, za iluminate, znakovitoj 33-ćoj godini postojanja (pronađi isti obrazac u medijskim izvješćima o koronavirusu ), Hollywood će ni više ni manje već kroz 52 godine prediktivnim programiranjem, kroz više od 60 igranih i crtanih filmova, naslovnica knjiga i časopisa, filmskih postera, najavljivati rušenje Blizanaca.

2010. Rockefeller Fondacija u svome će dokumentu, dostupnom na internetu u pdf formatu, pod naslovom „Scenarij za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj“ (Scenarios for the Future of Technology and International Development) detaljno opisati sve ono što nam se upravo sada događa. Pa se tako u dokumentu navodi kako će vlade sprovoditi stroge mjere poput obvezatnog nošenja maske i mjerenja tjelesne temperature pri ulazu u neke prostorije, skeniranja ljudi radi procjene sumnjivosti određene osobe… Nakon pandemijskog zastrašivanja vladajući će još više učvrstiti svoju vlast i nastaviti s istim strogim mjerama, a zemlja koja će se najbolje nositi sa svime upravo će biti Kina.2011. godine, autor kao da se poslužio scenarijem Rockefeller Fondacije, snima film Contagion (zaraza). Film aludira na virus nastao nigdje drugdje već na tržnici, a potekao je ni od čega drugoga već od šišmiša. U filmu se pojavljuje neki bloger koji animira ljude da se ne cijepe već da koriste alternativni lijek dobijen od forzicije. On je u filmu, naravno, obični prevarant, biva optužen i uhićen. A kao najbolji način obrane od virusa preporuča se socijalna distanca, ostanak doma, bez rukovanja, često pranje ruku, a konačni se spas nalazi u cjepivu. Svi koji budu cijepljeni imat će na sebi znak da su primili cjepivo.

2012. godine odvija se uznemirujuća Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Snimka iz zraka pokazuje u središtu stadiona kraticu NHS (National Health Service, Nacionalni zavod za zdravstvo). Na nekoj od scena, ispunjenoj brojnim bolničkim krevetima i djecom na njima, na jednome od njih djevojčica, skrivena pod plahtom, sa svjetiljkom u ruci, čita Petra Pana. Po sceni trče monstruozni likovi odjeveni u crno, zelenih očiju aludirajući na virus. Stižu kola, a u njih upregnuti crni, zastrašujući, apokaliptični konji. Ispred njih nitko drugi već Azijatkinja, djevojka u bijeloj medicinskoj odori. Dok konji dolaze, na bolničkome krevetu, bolesna lutka-karikatura, ali ne tada aktualnoga premijera Davida Camerona (2010-2016), već onoga koji premijerom postaje 7 godina poslije, Borisa Johnsona, koji ktome i bude bolestan. Krevet s djevojčicom, na sceni sad posve sićušan, počinje se uzdizati i levitirati ispred ogromnoga anđela smrti, masivnog demona, monstruoznoga lica, s crnom kapuljačom, u crno odjevena.Kad je na Facebooku korisnik pod imenom Ravna zemlja prenio snimku s usporedbom scena plesa medicinskog osoblja iz ceremonije otvaranja olimpijskih igara s plesom medicinskog osoblja po praznim bolnicama diljem svijeta tijekom korona karantene, Faktograf.hr odmah se uključio s obaviješću: „Ne, ceremonija otvaranja olimpijskih igara u Londonu nije najavila koronavirus“. „Cilj je bio ‘u svega nekoliko sati svijetu predstaviti britansku povijest na kreativan način’“, navodi Faktograf.hr. “Stadionom su šetali povijesni likovi, lebdjeli anđeli, a točku su imali i ‘pacijenti’ i medicinske sestre, u čast zdravstvenog sustava Ujedinjenog Kraljevstva”, citira Faktograf.hr izvješće Jutarnjeg lista. „Godine 2012. bilo je nemoguće znati da će se godinama kasnije pojaviti bolest Covid-19“ , piše Faktograf.hr u nastavku. Ako to nije bilo moguće znati 2012., zašto je ta lutka upravo likom Borisa Johnsona i kako su znali da će Boris Johnson biti bolestan?

2014. godine Barak Obama upozorava na nadolazeću pandemiju.2015. godine na linku Britanske vlade pojavio se dokument , zapravo lista infektivnih bolesti, a na kojoj je listi, dostupnoj u pdf formatu , među „jednostavnim zarazama“ (single infektions) naveden je COVID-19 (Sars-CoV-2). S obzirom da se u dokumentu ističe „važnost nadzora infektivnih bolesti u zatvorima i drugim ustanovama za pritvorene osobe“ vrijedilo bi znati jesu li te 2015. godine zatvorenici nosili maske, bili u samoizolaciji, i otkad je zapravo Covid-19 „novi virus“ kao što nam je nedavno rečeno?

2017. godine, dr. Anthony Fauci, direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, predviđa pandemiju.Za 2017. i 2018. godinu, portal 2012-transformacija svijesti i YT kanali „Ključevi univerzuma“ i „Matrix TV“ prikazuju 5. rujna 2020. godine originalnu tablicu s web stranice World Bank – WITS World Integrated Trade Solution iz koje je tablice vidljivo da su, uz mnoge države svijeta, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija kupile proizvod pod nazivom Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus.

Dva dana kasnije, 7. rujna 2020., nakon što je informacija brzinski prostrujala internetom, i očito nakon što su shvatili da su otkriveni, na istoj je web stranici proizvod naziva Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus zamijenjen općim nazivom „Medical Diagnostic Test Instruments and apparatus“, istoga koda: 902780, a u zaglavlju stranice piše „…now classified by the World Customs Organization as critical to trackling Covid-19“ ( sad klasificiran od Svjetske carinske organizacije kao nepouzdan za otkrivanje Covida-19).

2019. godine, u mjesecu svibnju, na Euroviziji, scena, ispunjena simbolikom, u obliku stubišta, na njemu stoji skupina svećenika glava prekrivenih kapuljačama. Na vrhu, crnim plaštem ogrnuta, Madonna. Na glavi joj kruna koja asocira i na latinsku joj istoznačnicu (corona, lat. kruna) i na kraljicu Semiramidu, uvijek prikazivanu tako da joj na glavi vijenac sa šiljcima, poput one žene s bakljom u ruci, Kipa slobode. Na crnome plaštu i crnome povezu preko jednoga oka, otisnut je znak „x“. Nekoliko svećenika odbacuje halje i pojavljuju se žene u bijelom s plinskim maskama koje im potpuno prekrivaju lice. U jednom trenutku Madonna otpuhuje i žene u bijelom i ljude u crnom, također s maskama na licu, i oni padaju kao pokošeni nekom bolešću. U pozadini vatra gori. Dok umrli leže na pozornici, konfeti padaju u znak slavlja, a s obje strane scene vidi se po jedan Kip slobode kojima uzdignuta a slomljena ruka pada, a u pozadini zgrade u plamenu asocirajući destruktivni čin nadolazeće antife.Nešto kasnije, u mjesecu listopadu, dok još svijet ni ne sanja da će se uskoro suočiti s „pandemijom“, Bill Gates sponzorira događaj 201 – simulaciju kojom se predviđa da će koronavirus odnijeti 65 milijuna života, a u studenome će Institut Pirbright, koji financira Bill Gates, dobiti europski patentni broj EP 3 172 319 B1 za cjepivo protiv koronavirusa . Od „događaja 201“ do trenutka kad SZO proglašava pandemiju koronavirusa proći će samo tri mjeseca.2020. godine, u mjesecu siječnju, Banka federalnih rezervi u SAD-u, između 5 kovanica najavljuje jednu s otiskom majke i bebe samoanskoga šišmiša.

Na ceremonijalnoj dodjeli nagrada Grammy 2020, održanoj 27. siječnja, Billie Elish u svom videu, kao da se pretvara u demona, crnih očiju, u crno odjevena, s velikim crnim krilima koja kao da podsjećaju na krila šišmiša i ktome nosi crnu masku. Na istoj se ceremoniji mogla vidjeti i monstruozna scena kad je Steve Tyler, pretvarajući se jednime od bijelačkih susjeda, svojom nogom stao drugome na vrat i u tom položaju skoro četiri minute nije htio osobu ispod sebe osloboditi pritiska, asocirajući na buduću pogibelj Georgea Floyda, a u pozadini se vidi požar koji aludira na američke gradove u plamenu.

Samo dan prije ceremonijala, 26. siječnja, pogiba sportaš Kobe Bryant. A četiri godine prije, točnije u listopadu 2016., pojavljuje se crtić prediktivna sadržaja u kojem se vidi srušeni helokopter, a ispod njega leži svijetu poznata osoba, dok pritom neki crtani lik izgovara riječi: „Ooh, shit, it’s Kobe Bryant“ („Ooh, sranje, pa to je Kobe Bryant).

Kobe Bryant
Kobe Bryant

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“, nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…


 1. nipu.hr, Platon i filozofija odgoja
 2. Bertrand Russell, The Impact of Science on Society, New York, Routledge, 2016., p. 6,8
 3. YT, vivid light 888, Trag zmije – Bil Gejts (0:24)
 4.  Dr. Ivo Derado, Što kaže demografija o našoj budućnosti
 5. YT, NowThisNews: „George W. Bush Urged Us to prepare for the Future Pandemics in 2005“
 6. https://cijepljenje.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/
 7. YT, Vivid Light 88, „Trag zmije, Bil Gejts“:
  1. „Loisiana now has 33 coronovirus cases…“ (7:49)
  2. „Coronavirus cases in Michingan climb to 33“ (7:55)
  3. „Business activity in China is at 33% of its pre-coronavirus norm…“ (7:57)
  4. „MRT3 alows 30-33 passengers per train …“ (8:00)
  5. „5 of 33 Covid-19 patients are from…“ (8:02)
  6. „Covid-19: 33 cases in Colorado as of 3 a.m. March 11“ (8:05)
  7. „Covid-19: Egypt records 33 new cases pn cruise ship“ (8:09)
  8. „Thailand reports new case of corona virus, total now 33“ (8:10)
  9. „3 more coronavirus patients die, 33 nea cases in Kin g County“ (8:11)
  10. „Coronavirus USA update: … , 547 confirmed cases in 33 states“ (8:13)
  11. „Egypt confirms another 33 Covid-19 cases from Nile cruise boat“ (8:16)
  12. „Califormia monitoring 8400 people …, 33 have tested positive“ (8:18)
  13. „No signs of coronavirus in 33 who returned from Wuhan“ (8:25)
  14. „Australia confirms 33 coronavirus cases …“ (8:27)
  15. „China doctors released chest scuns of a 33-year-old …“ (8:30)
  16. „Coronavirus: 7 nes cases in Bahrain, total up to 33“ (8:31)
  17. „33-ydear-old chines woman infected with coronavirus …“ (8:32)
  18. „Covid-19 update: Coronavirus cases in India rise to 33“ (8:34)
  19. „DHS says 33 people in Wisconsin have tested positive …“ (8:35)
  20. „Coronavirus: Cases in Maharashtra reach 3 state expands …“ (8:39)
  21. „Coronavirus: Another seven test positive, total now at 33“ (8:40)
  22. „Death toll in France from coronavirus reaches 33“ (8:41)
  23. YT. ODD TV: „What is Predictive Programming / 100% Proof of Hollywood Brainwashing & Foreknowledge“
  24.  YT, Mabus Channel: „Da li nam je Rokfeler u dokumentu od 2010 predvidio 2020-tu godinu“; www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Faoundation.pdf
 8. YT, Mabus Channel: „Da li je korona virus predviđen u filmu Contagion?“
 9. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:41:59)
 10.  https://www.facebook.com/ravnazemlja/videos/covid-19-prediktivno-programiranje-otvaranje-olimpijskih-igara-2012-god/707920186609991/
 11. https://faktograf.hr/2020/04/23/ne-ceremonija-otvaranja-olimpijskih-igra-u-londonu-nije-najavila-koronavirus/
 12. YT, NowThisNews: „Obama Warned The U.S. To Prepare For A Pandemic Back in 2014“
 13. brandnewtube, „Did UK Gov’t List Covid-19 As A „Notifiable Disease“ in 2015?“
 14. Assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/attachment_data/file/871438/Reportable_diseases_prisons_to_HPTs_March_2015_FINAL.pdg
 15.  YT, NowThisNews: „Dr. Fauci Predicted Pandemic Under Trump in 2017“
 16. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
 17. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
 18. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:46:59)
 19. YT, Vivid Light 888, Trag zmije – Bil Gejts, (4:55; 5:06)
 20. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:17:53)
 21. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:23:17)
 22. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:24:13)
 23. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:22:22)
 24. Vijesti.hr, 29.06.2020., „Dr. Srećko Sladoljev: Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvori globalni kaos radi ‘omekšavanja’ ljudi kako bi prihvatili obavezno cjepljenje“
 25. narod.hr, 23.05.2020., Markotić: „Bez cjepiva se nećemo moći riješiti virusa“
 26. narod.hr, 04.08.2020. „Markotić ne dvoji da će jesen biti teža: Uskoro stižu prve doze Remdesivira“
 27. logicno.com: „Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?“
 28. Ilustracija za naslovnicu: kontraverzna slika o kojoj možete naći više informacija na Fastcheck.org

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Nije pronađen nijedan rezultat.

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
278 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Eto ,dobio je ‘ko je i tražio,a i ‘ko nije.
Razuman članak.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
11 mjeseci prije
Reply to  CAN

Najbolji presjek dogadjaja na jednom mjestu .
Cestitke autoru .

Jelka Krstulović
Member
Jelka Krstulović
1 godina prije

?????

... ....
Gost
... ....
1 godina prije

Dišite polako i duboko, Jelka

piždro
Gost
piždro
1 godina prije

Koje li će sve traume i posljedice ostat na ovim mališanima! Jednog dana kad odrastu i shvate mutne igre i ironiju sudbine… Osvrnu se unazad na brutalno djetinjstvo, ako se ikad dokopaju slobode pitat će se – jel moguće..?! Jel stvarno moguće i što nas najmiliji nisu zaštitili a neusporedivo… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  piždro

Mališani neće imati ni posljedice ni traume veće nego što ih mi imamo. Mališani će živjeti u “novoj normalnosti” i oni će biti “novonormalni” kao što smo i mi “novonormalni” za predhodne generacije. Obmana traje tisućama godina još od starog Babilona. Danas imamo dobar dio populacije koja jednostavno nemože prihvatiti… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Space ti tako vidiš ..ja samo znam da je moja generacija imala manje-više sve bezbrižnije… Jest da je bilo manje bućkuriša, al je bilo više pravde, spontanosti i drugarstva…Da i ja češće koristim termin babilonci.. Inače sve ostalo što si napisao podudara se sa mojim viđenjem.. Baš sad prelistavam (neda… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  piždro

Moja generacija je također nakon rođenja živjela izvan nesigurnosti i neizvjesnosti, ali ispostavilo se kako je sve to bila iluzija jer kad je moja generacija bila u dvadesetima izbio je rat, a ta iluzija iz djetinjstva i mladosti pokazala se velika. I dan danas pistavljam sebi pitanje, kako je velika… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Space.nalazimo se u najmračnijem periodu ljudskog bitisanja..Nalazimo se u Kali Yuga (kali yuga na sanskritu znaci nehumanom post zeljeznom dobu) vremenu – mraku! Nema više ni mjuze, ni literature, ni filozofije ni umjetnosti ni filma, ni poezija, ni humora… Evo što sam nedavno našao na ruskom, na netu možda će… Pročitaj više »

... ....
Gost
... ....
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

U novije doba najbolje su prošli oni rođeni iza 45, pogotovo u zapadnoj europi: biti mlad 60-70ih.., dosupno obrazovanje, bilo je posla i dobrih plaća, nije bilo online svijeta.., do 89. se moglo lijepo živjet i osigurat, do 2001. još nekako. Danas su u penziji i ugl. ne vide kako… Pročitaj više »

Slavonac
Gost
Slavonac
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Spacevoodoo,i moja generacija je pitala,zasto moram ici kod fasista raditi a mi pobjedili u ratu.Nisam bijo podoban crvenim gusterima.Stose tice data,pitaj one koji su pisali sanu1.

Vendetta
Gost
Vendetta
11 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

U ratu nema pobjednika. Vjerojatno mislis na Hrvatsku kao pobjednika. Nemoj da me pogresno razumijes i ja sam možemo to tak rec Hrvat. Kažem u ratu ima pobjednika? Otac poginu, Stric poginu. Pitaj moju baku jel joj znaci nesto sto sada živi u Hrvatskoj?? U ratu nema pobjednika ni heroja.… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
11 mjeseci prije
Reply to  Vendetta

Tako je, odlicno receno………i na zalost za Josipa Kira niti dan danas nije zadovoljena pravda, ne samo izvrsioci, vec i naredbodavci………….
vezano za aktualnu situaciju, stidljivo se promice vijest Uhapsite Bila Gejtsa
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202009181123413422-uhapsite-bila-gejtsa-hiljade-ljudi-sirom-sveta-ustalo-protiv-svetskog-zdravstvenog-diktatora/

Vendetta
Gost
Vendetta
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Tako sto isto kao i sad, psihopate su radili svoje, njihovi psi rata su radili svoje, a narod je sutio i gledao sta se radi. Rezultat je XY poginulih,6 malih jadnih kolonija

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

“… Obmana traje tisućama godina još od starog Babilona…” Space, Slazem se da je obmana stara – medjutim – NIJE “drevna”! Maksimalno 400 godina. Medjutim, smatram da si totalno u pravu za obmanu, a ona je prakticno nevjerovatna! I proteze se kroz svaku poru drustva… Sad je samo toliko jasno… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj evo pročitat upravo sad nešto slično iz knjige Enki od Z. Sitchin – nešto što potvrđuje tu prastaru obmanu il bolje reći tehnologije ekipe.. jedan kratki pasus- otpriilike bi ovako zvučilo: “Takav zadatak je nepoznat !, kaže Enki Sva bića potječu od jednog (istog) sjemena: Tijekom eona jedan se… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  piždro

A cuj kolega… Ove sam stvari davno citao, a znam da je i kolega Space takodjer u tome… Ja licno nisam u stanju na bilo koji nacin negirati ovu tvrdnju, koja sta vise se proteze kroz sve “pisane spomenike” poput sumerkog Enuma Elish ili tzv “Biblije”… I u jednoj i… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj čatao sam nešto fragmentalno i gledao malo na YT o Fomenku i njegovim teirijama.. a o Mutvu sam preko Ickea čitao.. Sve u svemu nad ljudskom rasom se spustila jedana strašna predatorska ekipa iz dubine kosmosa i ujarmila doslovno sve što je ‘jabuku zagrizlo.’..
kath-zdw.ch/maria/schattenmacht/13blutlinien.html
vrjedi pogledat

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Poštovani @Istražuj, ima li igdje i kakav prijevod Fomenka na naše jezike? Unaprijed zahvalan.

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Koliko sam upratzio nema prevoda kolega. Ja sam dole postavio nekoliko linkova, ali jos uvijek cekaju da ih cenzura propusti. Imate tu i link na 25 epizoda Nove Kronologije na ruskom. Ja licno nisam imao problema da ih razumijem… Po meni se radi o IZUZETNOJ stvari! Linkovi koje sam postavio… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Velika hvala. Uzgred, nikako da mi uspije da se pretplatim na “Istražuj video” na jubitu. com…

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Histrion

A to ja ne znam zasto ne funkcionise…
Mozda @Redakcija Logično zna odgovor?

Uno
Gost
Uno
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ima na kupdf.net Fomenkovih knjiga na našem jeziku…

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj ja sam odgovorio na ovaj tvoj komentar već prije 3 sata… al ne izlazi odgovor zbog najvjerovatnije links koje sam stavio u komentaru..pozz

Hornet 68
Gost
Hornet 68
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Upravo tako .

Hornet 68
Gost
Hornet 68
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Upravo tako .

nessy
Gost
nessy
1 godina prije
Reply to  piždro

Druze, ajde razmisli ponovo. Koliko ce tih klinaca shvatiti stvarnu agendu, a koliko njih ce probaviti sav shit koji nam je serviran kao cinjenice.

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  nessy

nessy neznam sta hoćeš reći ..obično sam pisao o mladoj izgubljenoj zombie generaciji… al ipak oni,djeca su po potencijalu i sveci i zlobnici. no ipak o nama i društvu ovisi kojim putem će krenuti..đoković il modrić bi bili samo prosječni anonimusi da na vrijeme nisu bili zapaženii i brušeni..al društva… Pročitaj više »

Bobi
Gost
Bobi
11 mjeseci prije
Reply to  piždro

Pijte alkohol i drogirajte se koliko je moguće da vas u budućnosti djeca ne bi krivila kako ste trijezni i pri zdravoj pameti dopustili takvu obmanu i pljačku
😉

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Bobi

da to je ostavljeno za utjehu i ‘skidanje’ ruksaka sa savjesti

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Vidim da je to samo prvi dio. Nemojte nastavljati ako Boga znate, a ovo maknite što prije. Teško je napraviti veću antipropagandu onome što navodno želite postići od ove nesuvisle zbrke. Ovakvi tekstovi više priliče nekakvom kultu nego ozbiljnom portalu. Znam da ovo nije popularno mišljenje ovdje,, ali tema prediktivnog… Pročitaj više »

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Daj napiši što je sporno u članku ili možda još bolje da obradiš temu na ozbiljniji način?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Na onog kome treba objašnjavati što je sporno ne treba ni trošiti vrijeme. Osim toga jasno sam napisao što je sporno. I da, mogao bih na puno ozbiljniji način obraditi ovu temu. Samo ne vidim razlog zašto bih se trudio.

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Znači ne znaš reći što je sporno, ali znaš da je sporno? Sve je jasno.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Kuko ovaj put se ne mogu slozit s tobom. Redakcija se potrudila te tekstom i slikom(video) potkrijepila fakte. Tko nije sposoban vidit kraj zdravih ociju i usiju, a nit moze promislit mi mu ne mozemo pomoc. Medjutim tu je prikazan kontinuitet agende, doduse u nesto kracem periodu, ali tako prezentirano… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Ne boj se, sve će biti uredu. Ovo je možda malo puno za tebe, okay, ali otvori um. Ovo je još sve pisano u soft modu kako dosta onih koji čitaju nebi palo sa sjedalice. Inače stvari su i opakije nego što je ovdje izloženo jer na one koji upravljaju… Pročitaj više »

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Koji je krajnji cilj tih entiteta i zasto nije proveden u kratkom roku vec traje toliko dugo?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  X na 10-u

Odakle ja to mogu znati, to je isto kao da pitaš glistu koju staviš u zemlju kako bi je pripremila za sadnju da što ona i za koga radi i kad će biti gotova. Što se vremena tiče mi vrijeme računamo linearno po konvenciji na osnovu okreta zemlje, izvan zemlje… Pročitaj više »

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Teoretski vrijeme ne postoji izvan nase dimenzije,ali u ovoj dimenziji makar i izvan Zemlje,postoji..i nasa percepcija vremena bi i izvan Zemlje bila ista,ali stvarni protok vremena bi oscilirao ovisno od odredjenih faktora. Sto se tice entiteta,ako uzmemo da je tocno da netko izvana upravlja i kontrolira,da to radi tisucama godina,bavi… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Evo znam ja zasto ovoliko traje! Ljudi trebaju postati ocajni bez posla, gladni, poceti se medusobno ubijat za koricu kruha, izvlaciti iz stanova ko da bjeze iz zatvora. Trebaju steci mnoge bolesti zbog nekretanja, od dijabetesa, viska kg i tlaka itd. kako bi im nakon smrti prisili koronu i zaljepili… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije

Da… Slazem se da bi to mogao biti plan ovih cionistickih/satanistickih zlocinaca… Da li ce im uspjeti? Pa to dobrim dijelom zavisi i od nas… Sto vise informacija, sto vise poveznica, sto vise dokumenata na ovaj zlocinacki plan – zasigurno ce uciniti svoje. Stvar je prosta… Cisto sumnjam da bilo… Pročitaj više »

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
11 mjeseci prije

Zapata, u pravu si za tijek događaja.

Žilevski
Gost
Žilevski
11 mjeseci prije

A da li je moguće da proizvode strah iz svog straha jer je ovaj virus za njih smrtonosan i ne smiju proviriti iz kupola , i eto kaosa na planeti koja ih se želi riješiti.

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
11 mjeseci prije
Reply to  Žilevski

Dobra hipoteza, tko zna možda si pogodio, ništa nije isključeno.

Žilevski
Gost
Žilevski
11 mjeseci prije
Reply to  Žilevski

Obično je najjednostavnije i najlogičnije rjesenje .

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
11 mjeseci prije
Reply to  Žilevski

Ovo tvoje od sad imam na umu kao razlog.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Pitao sam se zasto uzimaju bris iz nosa i to tako duboko kad bi bilo logicno da uzmu bris iz grla i zdrijela buduci da ta kurona pluca napada. Neki dan naletim na spiku da prilikom uzimanja uzorka se taj stapic zabija duboko u nosnu supljinu i prekine jednu opnu… Pročitaj više »

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Pero, vazna ti je ova informacija sa guranjem u nos i opnom i alzhajmerom.

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije

Hvala, Pero, već sam mislio popustiti u vezi testiranja na koje bi uskoro trebao otići. Radije otkaz. A i meni je bilo sumnjivo koliko duboko onaj štapić prodire. Logično, što bih ja bez vas i dragocjeni komentara.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Perice, presjeko si me. Možda si me spasio u pravo vrijeme sa ovim informacijama. Imam zakazanu operaciju ruke zbog puknutih tetiva i ozljede mišića za 16.11. Prije toga rutinski pregled i razgovor sa anesteziologom zbog određivanja lokalne blok anestezije. Pomišljala sam više puta da li će me testirati na covid,… Pročitaj više »

Zok
Gost
Zok
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Hoj.Ne otkazuj imaš još vremena, možda se do tada šta promeni. Moreš i u početku Novembra odkazat, jer testirati če te zadnji dan pre operacije. Šteta ako se šta promeni i padnu maske, ko zna kada češ kasnije doči nared. Moje razmišljanje, možda nemam pravo. Sretno.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Zok

🙋🏻‍♀️ Imaš pravo. Nisam ni mislila sada otkazati operaciju bude li obavezan test, upravo iz dva razloga. Do tada se može nešto promijeniti na bolje, a drugo, da ne navučem sumnju otići ću kod dr po uputnice, kako je rekla – vidimo se sredinom 10. mjeseca. Procedura je takva da… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Naš narod ima zanimljivih izreka -“duša mu je u nosu” “iskijaćeš ti to ” “izaće ti na nos” “moj nos,moj ponos” kad se kihne,kaže se “Na zdravlje”…..ili “ne guraj nos!…pa “vuče ga za nos”, “ne vidi dalje od nosa”….”ima nos za to”.Ovo “Na zdravlje” je zbilja interesantno.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Nije mi jano kako netko uvjek dođe do ravnozemljaša? Valjda trenutni pokušaj diskreditiranja autora tj. teksta. Istina treba temu ozbiljno obraditi ali kako i sa kojim informacijama, oni koji znaju sve u detalj sigurno te informacije neće prosljediti tebi ili nama. Zato je svaki pokušaj vrijedan.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Potpisujem komentar u cijelosti.

Iskreno rečeno, članak je nažalost samokompromitiran zbog određenih neupotrebljivih i infantilnih primjera koji su postigli suprotan efekt, banalizacijom su izredikulizirali istinsko zlo koje se kroz određeno vrijeme prihvaća kao novo normalno.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije

Drago mi je vidjeti da je netko shvatio što sam želio reći. I da moj komentar nije zlonamjeran.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Nikakvu zlonamjernost sa tvoje strane nisam prepoznao, štoviše, pokušao si dobronamjerno ukazati na osjetljivost primjera koji bi mogli izazvati pogrešan efekt. Pozdravljam ideju članka, ali ne i realizaciju zato što pravi više štete nego koristi. Nonšalancijom i poluozbiljnim pristupom temi diskreditiraju narativ (moj, tvoj, naš) koji prkosi mainstream medijima, koji… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Clanak je izuzetan vrijedan i poucan. Ako je ovo previse za tebe to je zbog tvojih ogranicenja, ovo je pravo znanje

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  mario

Članak je vrijedan bez daljnjega, a najviše je vrijedan jer je pisan kao sinteza, a ne kao analiza. Znanje ovdje nedostaje, jer nema odgovora na pitanje kako čovječanstvo na globalnoj razini sve ovo što je napisano u članku bez većeg otpora prihvaća. Ni ja nemam to znanje jer da imam… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Nije tu ništa mudro napravljeno, ništa osim izazivanja straha. Prvo je plasiran osnovni i najjači, strah od smrti. Ako se nećete čuvati, maskirati, cijepiti (kad dođe vrijeme) možete umrijeti. Za skeptične i tvrdoglave ubačen je strah od kazne. Tko se ne drži propisa i odluke platit će kaznu ili biti… Pročitaj više »

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  Piretis

Oprosti, ali pišeš kao jedan iz mase gledatelja nogometne utakmice koji zna bolje i od igrača i od trenera kako zabiti gol. Odavna ne pratim nogomet, ali ne mislim kako znam o nogometu nešto samo zato što mogu procjeniti koji je igrač dobro odigrao i koji je tim bio bolji.… Pročitaj više »

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Tko je bio zviždač iz elite koji je prvi “progovorio” o tome? Kako se otkrilo da ti entiteti kontroliraju i upravljaju?Netko je nesto morao otkriti po prvi put..

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije
Reply to  X na 10-u

Kakav zvizdac?Politicari i mediji ti na glas govore vec godinama da ce izbaciti ugljikovodike iz upotrebe i posredno ostaviti bez posla barem 3/4 radno sposobnog stanovnistva kojeg , zele pretvoriti u socijalni slucaj sa milostinjom zvanom “garantirani osobni dohodak” ,naglas ti govore da nas ima previse,da ce ukinuti novac,da ce… Pročitaj više »

X na 10-u
Gost
X na 10-u
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Za sve to nije potrebna “zavjera” niti agende”. To je proces otkad je covjeka. Jer covjek iz svoje sebicnosti iznijedri sva zla. Tko ima,hoce jos vise i ima najvece sanse da to postigne.Tko nema,jedva se s mrtve tocke moze pomaknuti jer mu za to pak treba bar kakav takav kapital.… Pročitaj više »

Willer
Gost
Willer
11 mjeseci prije
Reply to  X na 10-u

Bravo za komentar. Sve tocno.

CAN
Gost
CAN
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Razumne pretpostavke

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Trumanov šou hahaha, dobra ti ta Mucke.

Piretis
Member
Piretis
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Pošteno si zaradio taj jedan dolar. Da, cilj je moć i kontrola, ali sve mi se čini da oni, tko god bili, svu moguću moć već imaju. Koju to dodatnu moć ili kontrolu trebaju? Nadzorne kamere, praćenje putem mobitela, interneta, kontrola gotovo svih medija, crkvi, vlasti i oporbe, novca, ma… Pročitaj više »

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 godina prije
Reply to  Piretis

Pogledaj tri videa iz Australije koje je ostavila Sony na Hejtsu, uskoro isto i kod nas.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Prije 22 godine bila sam u Australiji, u Melbourneu. Obećana zemlja za nas sa ovog područja…život mi se tamo činio kao predivna bajka, i bio je. Silno sam htjela ostati tamo! Ali, nisam mogla na turističku vizu. Imala sam premalo bodova za produženje boravka. Na odlasku, gorko sam plakala znajući… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Sjećam se, davno sam to čitao, da je Australija rezervirana za elitu kad počnu intenzivnije klimatske promjene na Zemlji, budući je udaljena od ostatka kopna. Hmmm…

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Ne znam želim li to znati ili ne… i ovako je sve skupa pretežak teret, a sa svakim novim saznanjem sve je teži. Dugo već znam da se bliži najmračniji dio povijesti čovječanstva, ali nisam mogla znati unaprijed da ću to i doživjeti. U svakom slučaju, bolje je znati i… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Pa Sony zašto tim odseljenim lastama koje poznaješ nekažeš da uče od LASTAVICA i ostali ptica selica. I vrate se odakle su i pošli.. Pa nije života samo hebena anglikanska kolonija Australija.. vis a vis Aboridžina – trebali bi se svi vratit gdje su rođeni i odakle su im preci… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  piždro

Šta je tebi, čovječe?! Na čemu si ti? O čemu pričaš? Pa nemaju čime nazad, okruženi su vojskom, usred oceana, avionski promet odavno zatvoren. Pa svi bi pobjegli otamo da mogu, i Oziji i stranci, da imaju čime. Pošalji ti avione po njih, sve će ti ih srušiti u ocean… Pročitaj više »

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Znam da mi od jedne prijateljice sestra živi u Melburnu, onako pametna zna se snaći i tako to. Znam i jednog tipa koji je otišao davno, još prije završetka rata kod nas, u Australiju, brat od jednog mog prijatelja iz Sl. Broda, kako mu je sada, boga pitaj. Imam jednog… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

I nisi ni sa kim od njih u kontaktu? Ako imaš koga od njihovih da se raspitaš kako su…ili nemaš? Kažeš da imaš tamo prijatelja, zar niste u kontaktu?

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Sa ovim mlađim sam u kontaktu, onako on mene nazove na mobitel i pričamo sat dva. Nkad me nije pitao, kao mnogi drugi, jel imaš votsap, viber ili ostale gluposti da manje potroši. Živi u Sidneju i kupio si je stan kojeg će uskoro otplatiti, ali ne voli biti tamo,… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Ako sam dobro shvatila, nemaš whats ni viber, ako nisam, ispravi me. Skupi su klasični pozivi. Trebate oboje imati isto. Whats je kvalitetniji. Da ne izgubiš kontakt s njim. A za njega šta se tiče povratka, it’s to late do izbora. Moj bratić je na Tajlandu i tamo mu je… Pročitaj više »

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Votsap, vajber itd ne želim imati, to je razlog, u stvari bez mobitela i mogu.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Kad zagusti, riješiti ću se i toga. A do tada, dok mi treba internet u mobu, čistim ga od zloćudnih softvera, otkrila sam dvije špijunske platforme koje se skrivaju iza dvije “nedužne” aplikacije i riješila ih se. Koliko ih još ima to tek moram istražiti. Puno je to posla, uffff… Pročitaj više »

Pero
Gost
Pero
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Dobar, sve ide prema kreiranju sve većeg straha, paranoje, tjeskobe, ugl. niskog spektra emocija. Nečemu to služi…

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije
Reply to  Piretis

Na pitanje od milion dolara politicari i mediji daju odgovor skoro svaki dan,samo ih treba pazljivo saslusati. Nemam namjeru podbadat ili vrijedjat ali koliko puta ste ,u zadnja tri mjeseca culi fraze “cetvrta industrijska revolucija” ili “green new deal” ? znate li sta te fraze znace i ko se jedini… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Mucke

U cjelosti potpisujem tvoj odgovor Piretisu

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Piretis

Pa strah je stvoren s ciljem da prihvatimo rjesenje (cjepljenje) kad nam ga ponude!
E sad zasto cjepljenje?
Odgovorit cu ti za jos jedan milion! 😉

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 mjeseci prije
Reply to  Piretis

Evo besplatni odgovor. Apsolutna dominacija i robovlasništvo sa nemogućnošću oslobođenja kad jednom popusis. Dakle poslje ziga nema povratka. Nanoboti i chipovi bi se jos mogli eliminirati, ali promjenjeni dnk nema sanse. Casper metodom odsijeku dio lanca i ubacuje se kraci popracen rekombinacijama i nekontroliranim mutacijama. Da li to znaci da… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Zaključujemo isto. Daljnje objašnjavanje je nepotrebno. 👍

X na 10-u
Gost
X na 10-u
11 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Nanorobote možeš ispiškiti, čip ne,on je fiksiran. Što se tiče izmjene dnk lanca,to se isplati raditi samo ako ce time doci do poboljšanja. Neće nitko otupavit od toga,ne treba se sekirat, jer dovoljno je Homo sapiens tupav.

Mario
Gost
Mario
11 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

mi znamo ali vi bi to shvatili kao sarlatanstvo. nema odgovora bez metafizike

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Stara Kuka je nas stari Tudmanovac koji nevjeruje u “teorije zavijere” Nego jesi li otkrio s kime se tvoj miljenik DR. Franjo sastajao preko 20 puta u vrijeme dok se ginulo na ratisitima? Evo da ti malo pomognem: SLOB*DAN MILO*EVIC… Btw imali su i zajednicki racun u Svajcarskoj banci.. Naravno… Pročitaj više »

Audax
Gost
Audax
1 godina prije

Je je imali su zajednički račun i daj da pokušam pogoditi …. ti si u posjedu dokumenata koji to potvrđuju !? Evo šta se dogodi kad netko nekritički i selektivno usvaja informacije iz informacijske kanalizacije zvane Internet. Pa su tako “istinite” informacije koje se uklapaju u unaprijed stvorenu predrasudu, a… Pročitaj više »

Vendetta
Gost
Vendetta
11 mjeseci prije

Meni je i dalje najjace u toj prici kako je 2đman 1992 kao sefa Yugo banke U Frankfurtu postavio koga drugog do Boru, Slobinog brata. Hrvatska je imala 51 posto i kao vecinski vlasnik birala je direktora banke. A sta cemo sa svim onim milijarda a koje su izvuce e… Pročitaj više »

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Vendetta

Domagoj Margetić?

igor
Gost
igor
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Stara kuka apsulutno ste u pravu, autor teksta je nadrobio toliko gluposti da je strasno a tema je mogla biti puno bolje odradena. Cesto se desi na ovom portalu da ima oflicnih tekstova ali u zadnje vrijeme mnogo cesce su tekstovi natopljeni paranojom i teorijama zavjere bez ikakve provjere navedenog….steta

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  igor

Upravo tako. Ovdje zaista ima odličnih tekstova koji su i mene privukli, ali nekad se stvarno skrene u slijepu ulicu.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  igor

Igore, “…teorijama zavjere bez ikakve provjere navedenog”…izgleda da je ovo gradivo preteško da bi ga shvatio. Živiš li ti u nekom drugom paralelnom svijetu pa povremeno zaviriš u ovaj, ne shvaćajući u šta si zavirio? Alisa se našla u zemlji čudesa 😱 Nisi shvatio ni bit, ni poruku, ni simboliku.… Pročitaj više »

Audax
Gost
Audax
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Kako ti možeš biti sigurna da je ovo u što ti vjeruješ istinito, a ne ovo u što Igor vjeruje ? Namjerno kažem da vjerujete, jer vjerovati i znati nije isto. I velika većina ljudi radi onu temeljnu pogrešku, a to je da svoje vjerovanje proglasi znanjem i onda u… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Audax

Na tvoj nivo izražavanja nemam komentara. A na tvoje pitanje kako mogu biti sigurna odgovor je – ne vjerujem, nego znam.

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Audax

Jesi li čuo za intuiciju?

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
11 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Histri. on zna samo za intubaciju nanobota i čipova kroz cjev u tijelo. ostalo je za njega špansko selo.

Audax
Gost
Audax
11 mjeseci prije

Čovjek se ponajviše razlikuje od životinje po tome što ima sposobnost apstraktnog razmišljanja. Većina tehnološkog napretka postignuta je zahvaljujući upravo sposobnosti čovjeka da razmišlja na apstraktni način, a ne samo o onome što nam je u dosegu čula. Međutim, koliko god je korisno ako se pravilno usmjeri, to apstraktno razmišljanje… Pročitaj više »

Audax
Gost
Audax
11 mjeseci prije
Reply to  Histrion

Iako tvoje pitanje ima u sebi i omalovažavajuću notu, ipak ću ti odgovoriti, ne tebe, nego istine radi. Dakle, čuo sam za intuiciju i smatram da ona ima smisao i vrijednost utoliko, što onoga koji je u potrazi za istinom može usmjeriti u kom pravcu da okrene svoju tešku artiljeriju… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ja se ne bih slozio sa ovim tvojim vidjenjem. kad covjek shvati – da je naprosto SVE (ali SVE!) sto su nas ucili – obicno smece i obmana – naravno da dolazi do velike kognitivne disonance. Mnogi ljudi se toga boje vise, nego da shvate da su cijeli zivot bili… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Često se slažem s tobom i sviđaju mi se tvoji tekstovi. Ali prije nego što proglasiš da sam prolupao (kongnitivna disonanca) ipak pokušaj shvatiti što sam želio reći. Ti to sigurno možeš. Moj upis se ne odnosi na negiranje sadržaja osnovne poruke nego kritiziram šarlatanski, ridikulozni i kontraproduktivni način na… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ma daeko od toga da si prolupao kolega… Meni se takodjer izuzetno svidjaju tvoji ostroumni i analiticni komentari. naprosto zato sto dajes kako meni, tako i drugima jedan drugaciji pogled na svijet i stvari oko nas… a to je izuzetno bitno za svaku analizu. Taj izraz “kognitivna disonanca” vise koristim… Pročitaj više »

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, rasturaš.

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Dobar

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Odličan (5)

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, ovo je malo skretanje s teme i samo za našu raspravu jer sumnjam da će ikoga drugog zanimati, ali evo. Kolega, prije svega ja ne patim od kognitivne disonace niti sam šokiran jer od djetinjstva sam navikao ne vjerovati isključivo na riječ. Ako se ne mogu na svoje oči… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Eh kolega, Ti stvarno napisa puno toga – a ja samo iz tvog komentara vidim da nisi pogledao onaj klip… 😉 Pogotovo 2 dio! Zasto to kazem 😉 Pa evo zbog ovog: “… Isto tako ja, za razliku od tebe vjerujem da postoje mnogi virusi, bakterije, gljivice i mnoga druga… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Čisto rasprave radi. Kako možeš biti siguran da ti klipovi prikazuje baš ono što ti kažu? Jer i druga strana će ti pokazati mikroskopske snimke vrlo slične i reći će ti što je to što gledaš. Zašto slijepo vjeruješ jednima a nimalo drugima? I da, ja u neke stvari moram… Pročitaj više »

Istražuj
Gost
Istražuj
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

“… Jer i druga strana će ti pokazati mikroskopske snimke vrlo slične i reći će ti što je to što gledaš…” Nece. Vec sam vise puta spomenuo, a kad pogledas sam – vidjeces o cemu i se radi. Standardni opticki mikroskopi koji se koriste danas posvuda u mikrobiologiji – imaju… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Pogledao sam video no to nije važno. Kad si ga ti prvi puta vidio nisi znao što prikazuje nego su ti rekli što je to. Istina, mogao si pretpostaviti da su nekakvi mikrobi pod mikroskopom jer si vjerojatno već viđao slične slike, ali nisi zasigurno mogao znati. Rekli su ti… Pročitaj više »

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

“…Kad si ga ti prvi puta vidio nisi znao što prikazuje nego su ti rekli što je to…” Pa – nisi u pravu. Za pleomorfizam sam znao nekol8ko godina prije negovsam vidio film. Znao sam i za fantastican OPTICKI mikroskop, kojeg je naprav8o dr Rife, jos pocetkom 20tog vijeka. Znao… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Moj sin.kad je imao 5 godina, pita:a od čega su ljudi napravljeni? Ja kažem, tako, i tako, pa dođemo do sitinih, sitnih,presitnih, nevidljivig ih djelića- onda dijete meni kaže. Onda smo mi ništa.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
11 mjeseci prije

😉
Pa dijete je uvijek u pravu.
A mozda smo i sve 🙂

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

wow! Hvala ti na smjernicama za istraživanje ⭐⭐⭐⭐⭐👌👩‍💻

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj vrlo jasno i dobro objašnjeno.

Willer
Gost
Willer
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

31 67…ako zelis da te mrze govori istinu. Ovo vridi za kukine minuse ode a i za clanak sam, i to je sve sta je komentator tia rec. Kuka plus od mene.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Willer

Nije baš da želim da me netko mrzi, ali nekad moraš reći istinu iako znaš da se mnogima neće sviđati i da nećeš biti popularan. No mislim da je većina tih minusa dana na brzinu, na prvu loptu bez imalo razmišljanja. Vidjeli su da sam napisao što im se ne… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  CAN

a svi imaju svoju Narkotićku

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije
Reply to  CAN

😀

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 godina prije

Koja koincidencija……

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 godina prije

Farmer, uđe u bar… Sjedne pored neke žene i naruči čašu šampanjca… Žena se isprsi i reče: ”Kako da ovo razumijem? I ja sam naručila čašu šampanjca.” ”Koja koincidencija !” reče farmer ”Ovo je za mene poseban dan.” ”Ovo je i za mene poseban dan.” reče žena. ”Koja koincidencija !”… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
1 godina prije

😂 👍

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 godina prije
Reply to  Sony

Subjekat traži objekat….
Zbog glagola!
🙂
P.S.
U zadnje vrijeme ovdje zna biti puno vrlo ozbiljnih ljudi…
@Umpah Pah spašava stvar!!
🙂

Sony
Gost
Sony
1 godina prije

🤩
Da, Umpah Pah, ti i TražeseDomaćaJaja (naj korisničko ime)
Previše se energije akumuliralo na jednom mjestu šta je očito iz komentara, bez obzira koja tema se obrađivala. Treba otvoriti pokoji ventil i pustiti malo friškog zraka 🤷‍♀️

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Volim Umpah Paha, no nisam za smijeh sve dok nam se djeca guse pod brnjicama…
Sale su kontraproduktivne jer nas opustaju i kao takve navikavaju na situaciju pa umjesto da se pobunimo, mi se nasmijesimo u sebi i pomislimo kako nemozemo nista uciniti te odemo napravit si kavicu…

Histrion
Gost
Histrion
11 mjeseci prije

Ne slažem se. Eksplodiraćeš bez ispušnog ventila

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

A kome je do smjeha? Dugotrajno loše stanje na misaonoj, psihičkoj i emotivnoj razini zatvara sve čakre i sve stanice u tijelu. Zatvaranje stanica blokira protok energije kroz tijelo. Tijelo gubi energiju, psiha ispašta.Tako nastaju bolesti. Zato smo dobili dar duhovitosti da sačuvamo psihičko zdravlje.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Dobar

Audax
Gost
Audax
1 godina prije

Hahaha … vrhunski 🙂

Sony
Gost
Sony
1 godina prije

😂😂😂😂😂

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Preskočen je David Icke i odmah se došlo do Davida Wilcocka za kojeg je Icke mala beba 😊😊😊

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Samo jedno pitanje. Na koji način je naprimjer “Event 201” prediktivno programiranje kad praktično nitko u javnosti za njega nije čuo sve dok se plandemija nije rasplamsala? Koga je događaj, odnosno simulacija za koju je znalo samo šačica ljudi onda trebala “programirati” i kako? Ili scenarij Rockefeller fondacije iz 2010.… Pročitaj više »

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Rockfeleri se ne obraćaju stoci sitnog zuba već vođama. Za stoku sitnog zuba su filmovi kao ovaj gore Contagion što ga autorica spominje.

Daj pogledaj koliko je filmova o virusima bilo u zadnji 30 godina, odakle dolaze i o kakvom se scenariju radi?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Festival lijepo si mu pojasnio. Treba uvijek tako s starijima, takticno i plasticno i s strpljenjem prikazati i pojasniti o cemu se radi…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije

Tako je druže. Ali isto tako nikad ne treba sa starijima biti bezobrazan, omalovažavati ih i potcjenjivati. Biti nešto stariji ne znači biti senilan pa da im moraš “sa strpljenjem i taktično” objašnjavati. Nekad stariji ipak neke stvari znaju bolje.

Kihot
Gost
Kihot
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Da, EVENT201 je bilo samo trial run, da svi uvježbaju svoje uloge prije prave stvari, a mogli bi reć i da je ovo dosad s koronicom samo beta testing prije jeseni, zime, kada će organizirati pravi, stvarni bal.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

A reci ti meni samo jedno, koga na ovoj Zemlji bi zanimao “Event 201” da se cirkus nije pokrenuo ? Naravno, osim onih koji su sve u detalj isplanirali, ako je to moguće ali na dobrom su putu kad su ljudi tuke.

jadran
Gost
jadran
1 godina prije

koliko truda za širenje propagande.za čiji račun Vi pišete to što pišete….

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  jadran

…za čist račun
I d(r)ugu ljubav.

mario
Gost
mario
1 godina prije
Reply to  jadran

Bleji

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije

Uh, koji posao je autorica odradila, svaka čast! Komu dosad nije jasna priča o covidu, sad mora postati. Možda je sam naziv toga što rade ‘prediktivno programiranje’ premekan, bagra drsko, bezobrazno i sasvim javno najavljuje svoje buduće poteze. Toliko mašte koja bi točno pogodila razvoj događaja se ne može imati.… Pročitaj više »

... ....
Gost
... ....
1 godina prije
Reply to  Son of Alerik

To su duhovni principi, kao nekakav ugovor. Prezentiraju planove (ponudu) i nema poslije nismo znali. Šutnja je prihvaćanje. Ugovor sa vragom biva potpisan. Kriti ne moraju, naprotiv – dužni su objaviti. Makar kao oglas za posao u školi u Osijeku, objavljen na oglasnoj tabli zavoda u štajaznam – Poreču. Netko… Pročitaj više »

Max
Member
Famed Member
Max
1 godina prije

Odličan članak. Prediktivno programiranje je opasno. Isto je bilo i s otvaranjem tunele u Švicarskoj Gdje je izveden sotonistički ples pred svjetskom elitom Slučaj 2 U seriji Timeless zlikovci putuju kroz vrijeme i ubijaju ljude za tajno društvo Ritenhouse a onda stigne vijest da je BLM ovca u Americi ubio… Pročitaj više »

Mario
Gost
Mario
1 godina prije

Mi koji ovo čitamo smo ti koji smo se i pitali šta je problem u ovom svijetu, šta je to pogrešno, šta ne štima…?! Mi koji smo se pitali smo odgovore i našli, a oni koji ih nisu našli nit’ su se pitali nit’ im je nešto nejasno, njima je… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 godina prije
Reply to  Mario

Odlican komentar imenjace

R1A
Gost
R1A
1 godina prije

Nek nam je Perun na pomoći.

Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
1 godina prije

Tucker carlson..preuzimam rizik da postajem dosadan i naporan pricajuci o njemu.jeedini msm voditelj koji prica slobodno,slobodnije od mnogih.mozda je zato najgledaniji u Americi..ne internet nego tv.puno slobodnije nego ponoš sinoc.emisija od sinoc,govori o cenzuri drustvenih mreža prema strucnjacima koji pricaju otvoreno..posebno Kineskinja koja je morala zbrisati iz Kine jer je… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 godina prije
Reply to  Planet zemlja

Tu je i Alan Jones i ostala ekipa Sky News Australia. Dokumentarci njemačkog ARTE također daju uviđaj u proporcije ovih destruktivnih mjera, jer su rađeni poprilično neutralno. Sada sam recimo gledao kako 350.000 tona krumpira tako reći trune samo u njemačkim skladištima. 2.000.000 tona zajedno u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj i… Pročitaj više »

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 godina prije

ali to su dokumentarci,carlson je svakodnevni voditelj..dokumentarce,nazalost,nitko skoro ne gleda…tuckera gleda masu ljudi svakodnevno,treba obratiti pozornost na njega..dok ga jos ima..

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 godina prije
Reply to  tucker carlson

Alan Jones i ekipa Sky nisu dokumentarci, nego svaki dan imaju emisije u kojima komentiraju i kritiziraju stanje u Australiji, upotrebu hidroksiklorokina, pa izbore u SAD… Pratim ja i Tuckera, treba imati širinu.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 godina prije

Da se referiram na David icke-a..svjetska vlada je who.premijer je kina.da bude jasnije,bivsi planet Zemlja.postovanje.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 godina prije
Reply to  Tucker carlson

CNN će uskoro objaviti novu Tuckerovu adresu stanovanja, od sada će prijeteća pisma dobivati i na hrvatskom.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 godina prije

Ako cemo se zezati..ja bi rekao na srpsko hrvatskom!

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Tucker carlson

car(l)son? Kit,a?
Tuca’ kera,a treb’o je kamen!?

Rabotnik
Gost
Rabotnik
1 godina prije

To “prediktivno programiranje” je zapravo programiranje ljudske podsvijesti da manifestira. Premisa je da ukoliko pojedinac ili grupa ljudi, grad, nacija, čovječanstvo usmjeri fokus ne nešto, to se počinje manifestirati. Kako velika većina ljudi nije svjesna svojih misaonih tokova, raznorazni ciljevi se potiču repetitivnim programiranjem.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 godina prije
Reply to  Rabotnik

Pa zato ovi pola godine ponavljaju iste laži svaki dan a da bi ti ušlo u podsvjest. Najbolje je programirati do sedme godine jer upija mozak sve to jest sve pohranjuje u podsvjest i kasnije ne zna da je programiran. No takove zombije možeš i kao “zrele” jedinke, koje su… Pročitaj više »

... ....
Gost
... ....
1 godina prije

Matrix tv: Svijest & Podsvjest – Objašnjenje

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 godina prije
Reply to  Rabotnik

Zanimljivo. Podsjeća na The Secret. Mozda je to moguce,ali nekako mi ce cini da nedostaje nesto poput “pojačivača” u procesu od misli do manifestacije. Autori kažu da je to osjecaj kao da vec postoji ono sto zelis. Ali kao da ni to nije dovoljno. Mozda neki znaju kako.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 godina prije
Reply to  X na 10-u

Ne kazem da je prediktivno programiranje isto sto i The Secret,ali postoje slicni elementi u teorijama.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 godina prije

Ljudi,drustvene mreže cenzuriraju znanstvenike,novinare,obične ljude..bjezite od njih,blokiraju sve van narativa.cenzuriraju sve koji nisu na liniji.i obratite pozornost na ljude iz gonga i faktografa,nama najbliži ešalon cenzure.svako dobro.

Sony
Gost
Sony
1 godina prije
Reply to  Tucker carlson

Bravo! Shvaćaš hitnost trenutka. Na isto to upozorila sam opširnije u komentaru ispod članka “Bill Gates podiže uzbunu..” a uz to objavila informacije iz prve ruke o stvarnom životu U Australiji, u državi Victoria čiji je premijer psihopat kao i Gates & Co. Ako te zanima možeš u komentarima ispod… Pročitaj više »

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 godina prije
Reply to  Sony

Baš ću provjeriti o čemu se radi. Čitao sam unatrag prije mjesec ili dva, da je vlada u Australiji dala policiji slobodne ruke i vjetar u leđa pri provođenju mjera, odnosno totalnu ovlasti u suzbijanju okorjelih “koronaša” kojima bez naloga mogu upadati u domove i provoditi zakon. Cenzura na društvenim… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Sve šta si pročitao o tome istina je, to slušam od ljudi koji tamo žive i to proživljavaju, ne samo moji rođaci nego i naši zajednički mnogobrojni prijatelji s kojima sam u kontaktu. Najprije čiste fejs kao najrašireniju društvenu platformu, slijedi whatsapp kojeg su već najavili ukinuti. Jučer kad sam… Pročitaj više »

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Vidio sam i linkove koje si stavila tamo ispod članka.Treniranje strogoće na civilima i kršenje ljudskih prava u pokušaju nametanja totalne kontrole, a sve to za “dobrobit” nacije u sklopu mjera koje vlasti poduzimaju za borbu protiv nevidljivog neprijatetlja. Ludilo.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 godina prije
Reply to  Sony

Ova tri videa što si ostavila samo pokazuju što ćeka sve na planetu. Kauboji su donekle sigurni jer imaju cijevi pa će skuplje prodati kožu.

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Ne mogu prežaliti šta nisam prije zatražila da mi šalje dokaze o stvarnom stanju, o svemu tome smo samo razgovarali. Ali, i ovo je dovoljno za upozorenje. Ubuduće mogu informacije dobivati samo usmeno.

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
11 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ima na Fes TV-u od Gorana video tipa koji se javlja iz Melburna, otišao davno i zaboravio jezik al može ga se shvatiti bez problema. Prića isto kao i ti sa informacija od rođaka i prijatelja. Dok ne spalimo sva sredstva binarnog koda na lomači gotovi smo, to je jednom… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

I ja bi u vremeplov, u doba bez digitalne tehnike.

Audax
Gost
Audax
1 godina prije
Reply to  Tucker carlson

Najbliži ešalon cenzure ti je puno bliže nego što ti misliš

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 godina prije

Bitchute,dailymotion..bilo Sha samo ne YouTube,Facebook ..

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije

Bojim se da je programiranje uspjelo. Pogledaš ljude oko sebe, bilo gdje, ako i nisu progutali priče s kojima svakodnevno ustajemo zadnjih sedam mjeseci, birat će poslušnost. Lakše im je. Stave masku i nemaju neugodnosti nigdje (to što će s maskom na se vrlo brzo navući kakvu bolest, nisu sposobno… Pročitaj više »

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 godina prije
Reply to  Son of Alerik

Da se ne ponavljam stavit ću jedan moj od prije koji mjesec napis:”Zsphere, mi vukovi (osvješteni zemljani) želimo dobro ovcama (programiranim zombijima) ali one nam ne vjeruju, bježe kod čobana koji ih striže, muze i kolje a one se i dalje boje nas vukova to jest osvještenih. Čobani imaju od… Pročitaj više »

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 godina prije
Reply to  Son of Alerik

ako nasa generacija odustane,vrijeme je da odustanemo i mi..nemam privilegiju da imam dijete..kako bi bio bijesan da imam dijete..

Sony
Gost
Sony
1 godina prije
Reply to  tucker carlson

Ja sretna jer nemam dijete, iz istog razloga.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Sony

Sony and Tucker, slozio bi se s vama da je bolje u ovim trenucima ne imati djecu kad nebi znao da je to plan Satanista. Oni nas na sve moguce nacine zele pobit, sterilizirat i odgovorit od potomstva. Jeste li se ikad zapitali zasto se daje tolika podrska istospolnim osobama,… Pročitaj više »

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 godina prije

plastična ambalaža….estrogen….samo dio priče naravno…

Sony
Gost
Sony
11 mjeseci prije

Jasno mi je zašto.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
11 mjeseci prije
Reply to  tucker carlson

Tko god zeli djecu i ima bar osnovne uvjete za to(makar to znacilo i da od sebe samog treba znatno otkinuti i “kruva i vode” jesti da dijete ima i odskoluje se) treba imati potomstvo. Promjena u drustvu se moze dogoditi samo u buducnosti(znamo da nece za naseg zivota ali… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
1 godina prije
Reply to  Son of Alerik

OK, opći neposluh ali kako. Ako se svi oglušimo o npr nošenje maski oni neće praviti previše frke, jednostavno će potjerati svoju pretorijansku gardu na ulice i kažnjavati nasumično, svaki dan po onoliko koliko stignu. I što, opet ćemo ceh platiti mi, a naš novac otići njima. Jedino rješenje, priznajem… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Piretis

Obojica zapravo predlazete jako slicnu stvar, podrzavam u potpunosti i sto god da izaberemo (neposluh oko nosenja maski ili malo zesci neposluh), to mora biti masovno. Ali stvarno masovno. Samo kako uvjeriti ljude (koji vecinom vec kuze da nas lazu i da ovo nece na dobro) da se nemaju cega… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Son of Alerik

ODLICAN KOMENTAR! Jedino je neposluh nemoguc jet kad od vrha krene neka glupa zapovijed prema dolje i samim izvrsiocima evo npr. Ministar policije proslijedi nacelnicima da oni proslijede svojim postajama kako treba hapsit one koji kopaju nos na ulici. Ovi mogu proslijediti nalog ili dobit otkaz i tako sve dok… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
11 mjeseci prije

Ovako?

Corona maske.jpg
dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
11 mjeseci prije

Hehehe, ubija zadnja rečenica.

mario
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 godina prije

To traje mnogo duže, par milenija ako nisu i to slagali, te milenije. Gledam video od Miška na “Krešimir Mišak založba Chiara-intervju 08.09.2020” kojeg mi je ostavio Miha i pitam sam sebe kako nam to da nam se mišljenje poklapa 99,99 posto a nisam mu čitao knjige, iako je ovom… Pročitaj više »

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 godina prije

revolucija,bez pitanja.

piždro
Gost
piždro
1 godina prije

Da buraz jedino je selo (i to što zabitije to bolje) i što veći bjeg od civilizacije i gradske konglomeracije to bolje!! Čak da nemaš ni mehanizaciju i strojeve, samo prirodnim putem i naravno domaće zivotinje.. Imam tu jedan tekst gdje svaki peti Njujorčanin želi napustit grad svoj’… pozz

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 godina prije

apsolutno! …bežati u krstate gore…tko je to rekao? velike nevolje su na vidiku

Maka
Gost
Maka
1 godina prije

Da. Na zalost je ovo i gore od ovoga sto je napisano. I pitaju se branitelji za sta su se oni borili……da samo znaju!!! Oni su se borili sprovodeci sotonsku agendu (domovinski rat) a da i dan danas ne znaju za koga ili protiv koga su se borili….preko 3100 samoubistava!!!… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Maka

ovo je za mene komentar no1

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  piždro

E svaka čast i tebi i njemu. Najbolji komentar, je li? Domovinski rat je bio sotonska agenda? I da vam kažem gospodo kao branitelji i dragovoljac. Znali smo za što se borimo. Itekako smo znali. I za što i protiv koga. Stidite se obojica. Ali u pravu je u jednoj… Pročitaj više »

Maka
Gost
Maka
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Stara kuka, javljam ti se samo za onaj dio sto nisi razumio, odnosno što brojni branitelji nisu razumjeli. Pogotovo oni što su digli ruku na sebe. S time su za mene osobno pokazali zadnji čin hrabrosti. Hrabrosti, da. Ne vjeruješ? Probaj ti dignuti ruku na sebe? Treba imati “muda” za… Pročitaj više »

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
11 mjeseci prije
Reply to  Maka

Maka, odgovor ti je savršen.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  Maka

Prestani tretirati branitelje kao idiote koji ništa nisu razumjeli. Govoriš o ljudima koji su bili spremni umrijeti i ubijati za svoju zemlju i narod. I bili smo savršeno svjesni u što se upuštamo i što nam se može dogoditi. Naročito ako izgubimo. A kad je netko svjesta toga pa ipak… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

hahaaaaaa stara kuka – ufatio sam te na krivoj nozi.. i tvoje komentare sam više puta pohvalio – onda ti nije smetalo.. a nisi ni hvala rekao..dobro, malo je bilo bombastično reć no.1 (moga sam to napisat i za 20 drugi komentara od drugih komentatora..) moguće, što je Maka stavio… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 mjeseci prije
Reply to  piždro

Vidi prijatelju. Ona rečenica o Domovinskom ratu kao “sotonskoj agendi” je za mene nešto najuvredljivije što sam ovdje pročitao, a ti si to podržao. I na to sam reagirao. Osjetljiv sam na tu temu. Previše puta sam stajao uz lijes suboraca u počasnoj straži da budem ravnodušan na takve izjave.… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
11 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

da s.kuka vidim ratničke si sorte.. branio branio, eto sad odbranio – kome čemu.. ? pohhvale to je bilo samo komplimentarno rečeno… a maka je napisa nešto što u srce dir, razotkrva a i dira moju familiju, mene ..a svi reagujemo kad nesto čujemo po nagonu dojmu utisku… pa naravno… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
11 mjeseci prije
Reply to  Maka

I mi radimo isto. Plaćam samo gotovinom, i osjećam se kao bogataš.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Ima tu razne simbolike.
Poenta je da ratnici tame i dalje traze ‘iglu u plastu sijena'(ako je igla u plastu sijena nasa izvorna poslovica, onda smo mi sami izvor). Sta je igla? – za to treba iscitati Vede (a i za sveukupno shvatanje danasnje situacije u kojoj se covjecanstvo nalazi).

igor
Gost
igor
1 godina prije

Cotajuci komentare ja sad tek zapravo shvacam da vecina vas ni ne vjeruje da COVID postoji. Stvarno!? Razumijem da se netko ne slaze s rijesenjima koja koristimo da ga se rijesi ali da netko nakon toliko snjimaka i svega uopce ne vjeruje da postoji to stvarno granici s retardacijom. Ako… Pročitaj više »

igor
Gost
igor
1 godina prije
Reply to  igor

A Madona je na celu desne loze sotonistickog kulta koji zeli porobiti svo covjecanstvo radi tajnog plana istrebljenja covjecanstva kako bi mogli posaditi drva gdje god se mocnicima prohtije.

CAN
Gost
CAN
11 mjeseci prije
Reply to  igor

Nazad ubolnicu?!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  igor

U kojoj se to zemlji moze posjetit oboljele od Korone?
Bas me zanima jer npr. u RH nedaju roditeljima posjetit djecu duze od 15min.bez obzira sto nemaju kovid i sto su u bolnicama zbog nekakvih operacija!

igor
Gost
igor
11 mjeseci prije

Malo sam pretjeral s tim priznam. Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snjimaju lazne video uradke. Stvarno me cudi sto pored toliko dokaza netko misli da je to bezazlena bolest. Slazem se da su neki potezi medicinske struke bili losi ali hebi ga… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
11 mjeseci prije
Reply to  igor

“Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snimaju lazne video uradke.” Ne, ne lažu, one koje snimaju su stvarno bolesni, bilo je bolesnih i prije ove lažne pandemije. Oni samo svojim djelovanjem sudjeluju u ovoj manipulaciji globalnih razmjera i to po naređenju onih koji… Pročitaj više »

igor
Gost
igor
11 mjeseci prije
Reply to  otpisani

ufff…

putnik
Gost
putnik
11 mjeseci prije
Reply to  igor

“Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snjimaju lazne video uradke.” Nitko ne kaze da svi doktori i opcenito zaposlenici zdravstvenih ustanova lazu. Dapace, samo jedan malio dio njih laze, plus novinari. I onda jos kada tome dodas cenzuru svih onih drugih doktora koji… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
11 mjeseci prije
Reply to  igor

Ti si nekad vjerovatno znao brojeve telefona koje si cesto koristio napamet, a otkako koristis smartphone vise nemas potrebe da ih znas, tako je i sa ovim ljekarima danas

hogar strašni
Gost
hogar strašni
1 godina prije

knjiga Otkrivenja se ispunjava i mora se ispuniti do kraja. Znači svaka godina će biti sve gora. Ljudi jedino što možete spasiti su Vaše duše a svijet je ionako gotov. Povjerujte SAMO u Oca Sina i Duha Svetoga.

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije
Reply to  hogar strašni

Jel to šala …ili kako mislite da ce biti sve gore?

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 godina prije
Reply to  hogar strašni

Btb hogare!…ima nas koji točno znamo o čemu pričas…