fbpx

Prediktivno programiranje (1. dio)

Djeca s maskama

Još prije 2400 godina, u staroj su se Grčkoj zalagali za kontrolu stanovništva. Platon u „Državi“ promiče nadzor države nad bračnim odnosima u cilju najboljeg potomstva – eugenika – pri kojem bi nadzoru djeca dobivena izvan propisa bila uklonjena.

Aristotel – koji je držao da žene imaju manje zuba od muškaraca, pa iako ženivši se dvaput, nikad mu nije palo na pamet da verificira svoj stav i pogleda ženi u usta – zalagao se za čedomorstvo i pobačaj. Thomas Malthus, uzor Charlesu Darwinu, kaže u „Eseju o principima stanovništva“ da je „kapacitet stanovništa toliko superiorniji u odnosu na kapacitet zemlje… da prijevremena smrt mora u nekom obliku ili drugačije posjetiti ljudsku rasu“. Od Malthusa do Billa Gatesa, 20-to će stoljeće biti ispunjeno idejama brojnih eugeničara, Francisa Galtona, Margaret Sanger i drugih, a sve će te ideje pronaći plodno tlo i u nacizmu… Za Malthusa su bolest, rat, glad i siromaštvo bili poželjni za kontrolu populacije. Trenutno ratova nema, jer nema Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir nakon mjesec dana predsjednikovanja, a u svome je mandatu napao ni manje ni više već 7 zemalja. Sad se Trump od svakuda vraća s mirovnim sporazumima. Što preostaje – bolest, glad i siromaštvo. Bolest već imamo, a s mjerama karantene i oduzimanjem prava na rad, lako ćemo doći i do gladi i do siromaštva. I tako prođe nešto više od 200 godina, a mi kao da slušamo Malthusa, a u stvari slušamo Billa Gatesa. I za jednoga i za drugoga, uz sve ostale pošasti, bolest je glavnim sredstvom za rast smrtnosti, s jednom razlikom – Malthus nije znao za cjepivo.

2005. godine, američki nas je predsjednik, George W. Bush, požurivao da se pripremimo za buduću pandemiju.Je li pritom mislio na „svinjsku“ gripu koje je pandemiju SZO proglasila u lipnju mjesecu 2009. godine? Imunolog dr. Srećko Sladoljev, koji se toliko grčevito borio za opstanak Imunološkoga zavoda da je zbog toga bio izložen progonu, sam je sebe hotimice, i to dvaput, zarazio svinjskom gripom samo zato da bi dokazao da se radi o lažnoj pandemiji. „Istraga, koju je pokrenulo Vijeće Europe, kasnije je pokazala da je pandemija bila izmišljena, a službenici Svjetske zdravstvene organizacije podmićeni”.

Četiri godine prije Busheve najave pandemije, za njegove će vladavine biti srušeni Blizanci. Od godine 1949., čak 19 godina prije početka gradnje, točnije 1968., pa sve do rušenja, godine 2001., i to u, za iluminate, znakovitoj 33-ćoj godini postojanja (pronađi isti obrazac u medijskim izvješćima o koronavirusu ), Hollywood će ni više ni manje već kroz 52 godine prediktivnim programiranjem, kroz više od 60 igranih i crtanih filmova, naslovnica knjiga i časopisa, filmskih postera, najavljivati rušenje Blizanaca.

2010. Rockefeller Fondacija u svome će dokumentu, dostupnom na internetu u pdf formatu, pod naslovom „Scenarij za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj“ (Scenarios for the Future of Technology and International Development) detaljno opisati sve ono što nam se upravo sada događa. Pa se tako u dokumentu navodi kako će vlade sprovoditi stroge mjere poput obvezatnog nošenja maske i mjerenja tjelesne temperature pri ulazu u neke prostorije, skeniranja ljudi radi procjene sumnjivosti određene osobe… Nakon pandemijskog zastrašivanja vladajući će još više učvrstiti svoju vlast i nastaviti s istim strogim mjerama, a zemlja koja će se najbolje nositi sa svime upravo će biti Kina.2011. godine, autor kao da se poslužio scenarijem Rockefeller Fondacije, snima film Contagion (zaraza). Film aludira na virus nastao nigdje drugdje već na tržnici, a potekao je ni od čega drugoga već od šišmiša. U filmu se pojavljuje neki bloger koji animira ljude da se ne cijepe već da koriste alternativni lijek dobijen od forzicije. On je u filmu, naravno, obični prevarant, biva optužen i uhićen. A kao najbolji način obrane od virusa preporuča se socijalna distanca, ostanak doma, bez rukovanja, često pranje ruku, a konačni se spas nalazi u cjepivu. Svi koji budu cijepljeni imat će na sebi znak da su primili cjepivo.

2012. godine odvija se uznemirujuća Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Snimka iz zraka pokazuje u središtu stadiona kraticu NHS (National Health Service, Nacionalni zavod za zdravstvo). Na nekoj od scena, ispunjenoj brojnim bolničkim krevetima i djecom na njima, na jednome od njih djevojčica, skrivena pod plahtom, sa svjetiljkom u ruci, čita Petra Pana. Po sceni trče monstruozni likovi odjeveni u crno, zelenih očiju aludirajući na virus. Stižu kola, a u njih upregnuti crni, zastrašujući, apokaliptični konji. Ispred njih nitko drugi već Azijatkinja, djevojka u bijeloj medicinskoj odori. Dok konji dolaze, na bolničkome krevetu, bolesna lutka-karikatura, ali ne tada aktualnoga premijera Davida Camerona (2010-2016), već onoga koji premijerom postaje 7 godina poslije, Borisa Johnsona, koji ktome i bude bolestan. Krevet s djevojčicom, na sceni sad posve sićušan, počinje se uzdizati i levitirati ispred ogromnoga anđela smrti, masivnog demona, monstruoznoga lica, s crnom kapuljačom, u crno odjevena.Kad je na Facebooku korisnik pod imenom Ravna zemlja prenio snimku s usporedbom scena plesa medicinskog osoblja iz ceremonije otvaranja olimpijskih igara s plesom medicinskog osoblja po praznim bolnicama diljem svijeta tijekom korona karantene, Faktograf.hr odmah se uključio s obaviješću: „Ne, ceremonija otvaranja olimpijskih igara u Londonu nije najavila koronavirus“. „Cilj je bio ‘u svega nekoliko sati svijetu predstaviti britansku povijest na kreativan način’“, navodi Faktograf.hr. “Stadionom su šetali povijesni likovi, lebdjeli anđeli, a točku su imali i ‘pacijenti’ i medicinske sestre, u čast zdravstvenog sustava Ujedinjenog Kraljevstva”, citira Faktograf.hr izvješće Jutarnjeg lista. „Godine 2012. bilo je nemoguće znati da će se godinama kasnije pojaviti bolest Covid-19“ , piše Faktograf.hr u nastavku. Ako to nije bilo moguće znati 2012., zašto je ta lutka upravo likom Borisa Johnsona i kako su znali da će Boris Johnson biti bolestan?

2014. godine Barak Obama upozorava na nadolazeću pandemiju.2015. godine na linku Britanske vlade pojavio se dokument , zapravo lista infektivnih bolesti, a na kojoj je listi, dostupnoj u pdf formatu , među „jednostavnim zarazama“ (single infektions) naveden je COVID-19 (Sars-CoV-2). S obzirom da se u dokumentu ističe „važnost nadzora infektivnih bolesti u zatvorima i drugim ustanovama za pritvorene osobe“ vrijedilo bi znati jesu li te 2015. godine zatvorenici nosili maske, bili u samoizolaciji, i otkad je zapravo Covid-19 „novi virus“ kao što nam je nedavno rečeno?

2017. godine, dr. Anthony Fauci, direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, predviđa pandemiju.Za 2017. i 2018. godinu, portal 2012-transformacija svijesti i YT kanali „Ključevi univerzuma“ i „Matrix TV“ prikazuju 5. rujna 2020. godine originalnu tablicu s web stranice World Bank – WITS World Integrated Trade Solution iz koje je tablice vidljivo da su, uz mnoge države svijeta, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija kupile proizvod pod nazivom Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus.

Dva dana kasnije, 7. rujna 2020., nakon što je informacija brzinski prostrujala internetom, i očito nakon što su shvatili da su otkriveni, na istoj je web stranici proizvod naziva Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus zamijenjen općim nazivom „Medical Diagnostic Test Instruments and apparatus“, istoga koda: 902780, a u zaglavlju stranice piše „…now classified by the World Customs Organization as critical to trackling Covid-19“ ( sad klasificiran od Svjetske carinske organizacije kao nepouzdan za otkrivanje Covida-19).

2019. godine, u mjesecu svibnju, na Euroviziji, scena, ispunjena simbolikom, u obliku stubišta, na njemu stoji skupina svećenika glava prekrivenih kapuljačama. Na vrhu, crnim plaštem ogrnuta, Madonna. Na glavi joj kruna koja asocira i na latinsku joj istoznačnicu (corona, lat. kruna) i na kraljicu Semiramidu, uvijek prikazivanu tako da joj na glavi vijenac sa šiljcima, poput one žene s bakljom u ruci, Kipa slobode. Na crnome plaštu i crnome povezu preko jednoga oka, otisnut je znak „x“. Nekoliko svećenika odbacuje halje i pojavljuju se žene u bijelom s plinskim maskama koje im potpuno prekrivaju lice. U jednom trenutku Madonna otpuhuje i žene u bijelom i ljude u crnom, također s maskama na licu, i oni padaju kao pokošeni nekom bolešću. U pozadini vatra gori. Dok umrli leže na pozornici, konfeti padaju u znak slavlja, a s obje strane scene vidi se po jedan Kip slobode kojima uzdignuta a slomljena ruka pada, a u pozadini zgrade u plamenu asocirajući destruktivni čin nadolazeće antife.Nešto kasnije, u mjesecu listopadu, dok još svijet ni ne sanja da će se uskoro suočiti s „pandemijom“, Bill Gates sponzorira događaj 201 – simulaciju kojom se predviđa da će koronavirus odnijeti 65 milijuna života, a u studenome će Institut Pirbright, koji financira Bill Gates, dobiti europski patentni broj EP 3 172 319 B1 za cjepivo protiv koronavirusa . Od „događaja 201“ do trenutka kad SZO proglašava pandemiju koronavirusa proći će samo tri mjeseca.2020. godine, u mjesecu siječnju, Banka federalnih rezervi u SAD-u, između 5 kovanica najavljuje jednu s otiskom majke i bebe samoanskoga šišmiša.

Na ceremonijalnoj dodjeli nagrada Grammy 2020, održanoj 27. siječnja, Billie Elish u svom videu, kao da se pretvara u demona, crnih očiju, u crno odjevena, s velikim crnim krilima koja kao da podsjećaju na krila šišmiša i ktome nosi crnu masku. Na istoj se ceremoniji mogla vidjeti i monstruozna scena kad je Steve Tyler, pretvarajući se jednime od bijelačkih susjeda, svojom nogom stao drugome na vrat i u tom položaju skoro četiri minute nije htio osobu ispod sebe osloboditi pritiska, asocirajući na buduću pogibelj Georgea Floyda, a u pozadini se vidi požar koji aludira na američke gradove u plamenu.

Samo dan prije ceremonijala, 26. siječnja, pogiba sportaš Kobe Bryant. A četiri godine prije, točnije u listopadu 2016., pojavljuje se crtić prediktivna sadržaja u kojem se vidi srušeni helokopter, a ispod njega leži svijetu poznata osoba, dok pritom neki crtani lik izgovara riječi: „Ooh, shit, it’s Kobe Bryant“ („Ooh, sranje, pa to je Kobe Bryant).

Kobe Bryant

Kobe Bryant

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“, nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…


 1. nipu.hr, Platon i filozofija odgoja
 2. Bertrand Russell, The Impact of Science on Society, New York, Routledge, 2016., p. 6,8
 3. YT, vivid light 888, Trag zmije – Bil Gejts (0:24)
 4.  Dr. Ivo Derado, Što kaže demografija o našoj budućnosti
 5. YT, NowThisNews: „George W. Bush Urged Us to prepare for the Future Pandemics in 2005“
 6. https://cijepljenje.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/
 7. YT, Vivid Light 88, „Trag zmije, Bil Gejts“:
  1. „Loisiana now has 33 coronovirus cases…“ (7:49)
  2. „Coronavirus cases in Michingan climb to 33“ (7:55)
  3. „Business activity in China is at 33% of its pre-coronavirus norm…“ (7:57)
  4. „MRT3 alows 30-33 passengers per train …“ (8:00)
  5. „5 of 33 Covid-19 patients are from…“ (8:02)
  6. „Covid-19: 33 cases in Colorado as of 3 a.m. March 11“ (8:05)
  7. „Covid-19: Egypt records 33 new cases pn cruise ship“ (8:09)
  8. „Thailand reports new case of corona virus, total now 33“ (8:10)
  9. „3 more coronavirus patients die, 33 nea cases in Kin g County“ (8:11)
  10. „Coronavirus USA update: … , 547 confirmed cases in 33 states“ (8:13)
  11. „Egypt confirms another 33 Covid-19 cases from Nile cruise boat“ (8:16)
  12. „Califormia monitoring 8400 people …, 33 have tested positive“ (8:18)
  13. „No signs of coronavirus in 33 who returned from Wuhan“ (8:25)
  14. „Australia confirms 33 coronavirus cases …“ (8:27)
  15. „China doctors released chest scuns of a 33-year-old …“ (8:30)
  16. „Coronavirus: 7 nes cases in Bahrain, total up to 33“ (8:31)
  17. „33-ydear-old chines woman infected with coronavirus …“ (8:32)
  18. „Covid-19 update: Coronavirus cases in India rise to 33“ (8:34)
  19. „DHS says 33 people in Wisconsin have tested positive …“ (8:35)
  20. „Coronavirus: Cases in Maharashtra reach 3 state expands …“ (8:39)
  21. „Coronavirus: Another seven test positive, total now at 33“ (8:40)
  22. „Death toll in France from coronavirus reaches 33“ (8:41)
  23. YT. ODD TV: „What is Predictive Programming / 100% Proof of Hollywood Brainwashing & Foreknowledge“
  24.  YT, Mabus Channel: „Da li nam je Rokfeler u dokumentu od 2010 predvidio 2020-tu godinu“; www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Faoundation.pdf
 8. YT, Mabus Channel: „Da li je korona virus predviđen u filmu Contagion?“
 9. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:41:59)
 10.  https://www.facebook.com/ravnazemlja/videos/covid-19-prediktivno-programiranje-otvaranje-olimpijskih-igara-2012-god/707920186609991/
 11. https://faktograf.hr/2020/04/23/ne-ceremonija-otvaranja-olimpijskih-igra-u-londonu-nije-najavila-koronavirus/
 12. YT, NowThisNews: „Obama Warned The U.S. To Prepare For A Pandemic Back in 2014“
 13. brandnewtube, „Did UK Gov’t List Covid-19 As A „Notifiable Disease“ in 2015?“
 14. Assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/attachment_data/file/871438/Reportable_diseases_prisons_to_HPTs_March_2015_FINAL.pdg
 15.  YT, NowThisNews: „Dr. Fauci Predicted Pandemic Under Trump in 2017“
 16. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
 17. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
 18. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:46:59)
 19. YT, Vivid Light 888, Trag zmije – Bil Gejts, (4:55; 5:06)
 20. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:17:53)
 21. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:23:17)
 22. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:24:13)
 23. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:22:22)
 24. Vijesti.hr, 29.06.2020., „Dr. Srećko Sladoljev: Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvori globalni kaos radi ‘omekšavanja’ ljudi kako bi prihvatili obavezno cjepljenje“
 25. narod.hr, 23.05.2020., Markotić: „Bez cjepiva se nećemo moći riješiti virusa“
 26. narod.hr, 04.08.2020. „Markotić ne dvoji da će jesen biti teža: Uskoro stižu prve doze Remdesivira“
 27. logicno.com: „Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?“
 28. Ilustracija za naslovnicu: kontraverzna slika o kojoj možete naći više informacija na Fastcheck.org
4.7 106
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
278 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Eto ,dobio je ‘ko je i tražio,a i ‘ko nije.
Razuman članak.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Najbolji presjek dogadjaja na jednom mjestu .
Cestitke autoru .

Jelka Krstulović
Member
Jelka Krstulović
1 mjesec prije

?????

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Dišite polako i duboko, Jelka

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Koje li će sve traume i posljedice ostat na ovim mališanima! Jednog dana kad odrastu i shvate mutne igre i ironiju sudbine… Osvrnu se unazad na brutalno djetinjstvo, ako se ikad dokopaju slobode pitat će se – jel moguće..?! Jel stvarno moguće i što nas najmiliji nisu zaštitili a neusporedivo brojnji od programera su bili.. !?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Mališani neće imati ni posljedice ni traume veće nego što ih mi imamo. Mališani će živjeti u “novoj normalnosti” i oni će biti “novonormalni” kao što smo i mi “novonormalni” za predhodne generacije. Obmana traje tisućama godina još od starog Babilona.
Danas imamo dobar dio populacije koja jednostavno nemože prihvatiti kako se radi o prevari i uključen im je zaštitni mehanizam koji im ne dopušta shvaćanje prevare jer im podsvijest signalizira kako bi sve ovo mogla biti stvarnost, a da su oni život proveli u inverziji te stvarnosti i samom spoznajom toga srušio bi im se svijet, a od njih bi ostali zombiji.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Space ti tako vidiš ..ja samo znam da je moja generacija imala manje-više sve bezbrižnije… Jest da je bilo manje bućkuriša, al je bilo više pravde, spontanosti i drugarstva…Da i ja češće koristim termin babilonci.. Inače sve ostalo što si napisao podudara se sa mojim viđenjem.. Baš sad prelistavam (neda mi se čitat..) nedavno naručenu knjigu ‘izgubljena knjiga enki’ zacharia sitchin on je isto probrane sorte… pozz

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Moja generacija je također nakon rođenja živjela izvan nesigurnosti i neizvjesnosti, ali ispostavilo se kako je sve to bila iluzija jer kad je moja generacija bila u dvadesetima izbio je rat, a ta iluzija iz djetinjstva i mladosti pokazala se velika. I dan danas pistavljam sebi pitanje, kako je velika masa ljudi poludila i rat dopustila isto kao i sad kako velika većina dopušta ovu korona prevaru.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Space.nalazimo se u najmračnijem periodu ljudskog bitisanja..Nalazimo se u Kali Yuga (kali yuga na sanskritu znaci nehumanom post zeljeznom dobu) vremenu – mraku!
Nema više ni mjuze, ni literature, ni filozofije ni umjetnosti ni filma, ni poezija, ni humora…
Evo što sam nedavno našao na ruskom, na netu možda će bolje objasnit nego sam ja.. možda ima istine – možda treba povjerovat:

Sve će biti u redu nakon 2020. – proročanstvo iz Indije

20. ožujka 2015
Original preuzeto

Početkom 2001. godine Svetlana je ljetovala sa svojim prijateljima u Indiji, u tom području postoji hram u koji ne smiju ulaziti neznanci, ali kad su ona i njezini prijatelji otišli to posjetiti, u susret im je izašao skrbnik – sadhu i pitao: Odakle ste?
Prvo od njih reklo je: – Ja sam iz Moskve, drugo: – Ja sam iz Novosibirska, a Svetlana je pomislila – što odgovoriti? Ja sam iz Kalinjingrada, ali čuvar sigurno ne poznaje ovaj grad …. i odgovorio je: Ja sam iz Pruske.
A onda im je rekao da postoji proročanstvo:

„Kada se, nakon 5000 godina od početka Kali Yuge, čakra iznad hrama okrene za 180 stupnjeva, kad se bunar osuši u hramu, kad stigne netko iz Rusije i Pruske, zatvarajući liniju: Prussa – Russa – Orissa (država u kojoj se nalazi ovaj hram ). Nakon toga bit će jaka poplava u Bengalskom zaljevu, zatim će doći do preokreta svemoćnog Vremena i započet će Zlatno doba. ”
Istodobno, sadhu je dodao da je čakra iznad hrama već okrenuta, zdenac je presušio, mnogi su ljudi već došli u naša mjesta, ali nitko nije došao i rekao da je iz Pruske.
Svetlana: U tom su nam trenutku takve informacije bile potpuno nerazumljive, prelijepe su, ali što s njima?
Sadhu je rekao: Došli ste iz Pruske i sada ste postali Vodič proročanstva. Od ujedinjenja ovih teritorija Pruske – Rusije – Orisse (povezane su jednom nitom) i njihovih naroda, bit će velika korist za duhovni razvoj civilizacije u zlatnom dobu.
Svetlana: Pitala sam ga – zašto takva veza, koja je to?
Sadhu je odgovorio: Duhovni uzlet započet će s Rusijom. Duhovno prijestolje buduće civilizacije ne može stajati na jednoj nozi. Mi u Orissi (Hindusi) smo sačuvali Znanje, ali da bi se sva energija povećala i proširila, trebamo podršku. Stoga su Prussa-Russa i Orissa tri stupa uspona Zlatnog doba. A postoje 4 potpore, daje je sam Gospodin, zamjenjujući njegovo rame.
ps sadhu je svetac,monah, zaređenik

Evo malo od izvornog texta…
..”.Светлана: Я спросила его – почему такая связь, в чем она?
Садху ответил: Духовный подъем начнется с России. Духовный трон будущей цивилизации не может стоять на одной ноге. Мы в Ориссе (индусы) сохранили Знания, но чтобы вся энергия могла пойти вверх и смогла распространиться – нужны опоры. Поэтому, Прусса – Русса и Орисса – это три необходимые опоры подъема Золотого Века. И есть 4 опора, её дает сам Господь, подставляя своё плечо..”

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

U novije doba najbolje su prošli oni rođeni iza 45, pogotovo u zapadnoj europi: biti mlad 60-70ih.., dosupno obrazovanje, bilo je posla i dobrih plaća, nije bilo online svijeta.., do 89. se moglo lijepo živjet i osigurat, do 2001. još nekako. Danas su u penziji i ugl. ne vide kako je poslije njih potop.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 mjesec prije

Spacevoodoo,i moja generacija je pitala,zasto moram ici kod fasista raditi a mi pobjedili u ratu.Nisam bijo podoban crvenim gusterima.Stose tice data,pitaj one koji su pisali sanu1.

Vendetta
Gost
Vendetta
1 mjesec prije

U ratu nema pobjednika. Vjerojatno mislis na Hrvatsku kao pobjednika. Nemoj da me pogresno razumijes i ja sam možemo to tak rec Hrvat.
Kažem u ratu ima pobjednika? Otac poginu, Stric poginu. Pitaj moju baku jel joj znaci nesto sto sada živi u Hrvatskoj?? U ratu nema pobjednika ni heroja.
Pobjednici i heroji su oni koji se bore protiv rata, kao gospodin Josip Kir najveci hrvatski heroj

istina boli
Gost
istina boli
1 mjesec prije

Tako je, odlicno receno………i na zalost za Josipa Kira niti dan danas nije zadovoljena pravda, ne samo izvrsioci, vec i naredbodavci………….
vezano za aktualnu situaciju, stidljivo se promice vijest Uhapsite Bila Gejtsa
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202009181123413422-uhapsite-bila-gejtsa-hiljade-ljudi-sirom-sveta-ustalo-protiv-svetskog-zdravstvenog-diktatora/

Vendetta
Gost
Vendetta
1 mjesec prije

Tako sto isto kao i sad, psihopate su radili svoje, njihovi psi rata su radili svoje, a narod je sutio i gledao sta se radi. Rezultat je XY poginulih,6 malih jadnih kolonija

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

“… Obmana traje tisućama godina još od starog Babilona…”

Space,
Slazem se da je obmana stara – medjutim – NIJE “drevna”!
Maksimalno 400 godina.

Medjutim, smatram da si totalno u pravu za obmanu, a ona je prakticno nevjerovatna! I proteze se kroz svaku poru drustva…
Sad je samo toliko jasno vidljiva da – naprosto bode oci!

Mislim da svako ko zeli saznati STVARNU istoriju ljudskog drustva – pod hitno – mora zaboraviti laznu “istoriu” jezuiotske bande, koja naravno pocinje sa LAZNOM pricom o “drevniom Babilonu”…
A po meni, trenutno najbolja alternativa je – citati Anatolija Fomenka.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Istrazuj evo pročitat upravo sad nešto slično iz knjige Enki od Z. Sitchin – nešto što potvrđuje tu prastaru obmanu il bolje reći tehnologije ekipe.. jedan kratki pasus- otpriilike bi ovako zvučilo:

“Takav zadatak je nepoznat !, kaže Enki
Sva bića potječu od jednog (istog) sjemena:
Tijekom eona jedan se razvio iz drugog, nikad se ništa nije pojavilo, iz ništa!
Kako si u pravu, sestro moja, odgovori Enki sa smiješkom.
Biće koje trebamo … već postoji!
Sve što moramo učiniti je:
da na to stavimo pečat svog bića.
Tako da možemo stvorit Lulu-ja primitivnog radnika!
Ovo je ono što im je Enki rekao:
Sada donosimo odluku, dajte svoj blagoslov mom planu:
Da proizvedemo primitivnog radnika, stvorimo ga svojim bićem!”…

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

A cuj kolega…
Ove sam stvari davno citao, a znam da je i kolega Space takodjer u tome…
Ja licno nisam u stanju na bilo koji nacin negirati ovu tvrdnju, koja sta vise se proteze kroz sve “pisane spomenike” poput sumerkog Enuma Elish ili tzv “Biblije”…

I u jednoj i u drugoj knjizi se prakticno prica o – kloniranju.
Sa tim da je u tzv “Bibljiji” (jednoj lazno sklepanoj prevari, na osnovu starih spisa + evandjelja) to opisano poprilicno kratko.
U sumerkoj Enuma Elish – opisano je poprilicno detaljno. Sta vise, sjecam se da je u knjizi o Sumerima (prof Noel Kramer) koju sam davno citao, spomenuto da su ti “anunaki” (u tzv “Bibliji” tzv “elohimi”) – zivjeli puno duze od klonova poput Adama (Biblija) iliti AdeMua (Enuma Elish), te da su tim klonovima produzavali zivot, time sto su im davali da piju spermu “anunakija”…
Dakle – tesko je utvrditi bilo sta iz tog dalekog vremena, ali jedino sto sam siguran – NISU dosli iz tzv “Kosmosa”…

Ako su ti nasi predhodnici (koji su po tim pricama daleko tehnicki napredniji od nas) – stvarno i stvorili ljudsku rasu kao svoje klonove, ili ako su promienili genetski kod vec postojecih ljudi takodjer nekom vrstom bioinjzenjeringa – mozemo samo da nagadjamo…
Dakle, nisam nikakav protivnik takvih teorija, ali nema nikakve sanse da ih na neki nacin mogu dokazati.
Morao bih vjerovati recimo Credo Mutwa – koji u jednom od onih razgovora sa Ickeom – tvrdi da su ga oteli, te da je bio “silovan” od “zenke” tih “Chitahuija” (kako ih on zove, ili mozda “elohima”), te da je tada on skontao – da smo MI isto sto i ONI.
Dakle, sto se mene tice – to je jos uvijek samo interesantna predpostavka.

Ono sto mi je vec poprilicno jasno i poprilicno detaljno dokumentirano – jeste rad Anatolija Fomenka!

Dakle po Fomenku:

 • NEMAMO nikakve “pisane spomenike” starije od 10tog vijeka!
 • Isus je zivio i umro krajem 12 vijeka.
 • Svijetom toga doba je vladala (polilingvisticka) Rusko-Turska Horda. (“Babilon”?)
 • Religija im je bila izvorno “apostolsko hriscanstvo”.
 • Ono sto zovemo “stare religije” a ocituje se u Bibliji (SZ) recimo, po njemu je samo drugi dio hriscanstva, koji se za razliku od “apostolskog” pozivao na krvnu vezu sa Isusom (Fomenko ga naziva i “Carsko hriscanstvo”) Koristili su stare “tehnike i tradicije” (dijelom opisane u tzv Starom Zavjetu) a podrazumijevale su i ljudske zrtve! (Ovdje bi se moglo mozda ubaciti prica o tzv “elohimima”…ko ce ga znati…???!)
 • Tzv “Biblija” je skoro 400 godina MLADJA od samih Evandjelja tj zivotopisa Isusa (po Fomenku – stvarna licnost – imperator Carigrada Andronikus Hristus)
 • Krajem 16tog vijeka, Zapadni Evropljani, podmecu bespravnu dinastiju Romanov (preko zenske linije) i dolazi do velikih sukoba u Hordi i raspada.
 • Sve danasnje jednobozacke religije – vode porijeklo iz izvornog hriscanstva (dakle tih 4 vijeka Horde), ali sa raspadom polilingvisticke – najvece carevine Svijeta – Horde – dolazi i do podijele u jednobozackim religijama…
 • Oni predstavnici “krvi” tj “carskog”Hriscanstva (opisanog u satanistickim obredima Torah ili Starog zavjeta) preuzimaju i deformiraju “apostolsko hriscanstvo” i dolazi do tzv reformi” u 16 vijeku!
 • Sam Kuran, je po Fomenku, vjerovatno najizvornija knjiga o tom dobu, ali je sam islam takodjer preuzet i deformiran kojekakvim pravcima i dodatnim hadisima – upravo od one iste bande po “carskoj krvi” i po kamatarima tzv zidovima/cionistima.
 • Tzv Inkvizicija je bilo unistavanje svakog pomena na Hordu, mjenjanjem i falsificiranjem istorije, a najgora inkvizicija je bila u Rusiji, gdje tzv RPC nema prakticno puno veze sa izvornim “apostolskim” hriscanstvom.
 • ZapadnoEvropske sile, od samog pocetka prekidaju vezu sa “apostolskim” hriscanstvom – nego su potomci “krvi” tj “carskog” hriscanstva. I to je bila Inkvizicija, koja je takodjer pokusala unistiti SVAKI trag o Hordi! NEUSPJESNO!
 • Zidovi su bili – blagajnici Horde. Prakticno jedna cijela kasta najvece carevine na Svijetu ikad! Zato ih ima svugdje po svijetu! Zadnji su formirali “novu religiju” tzv judaizam – u kojem je dozvoljeno i pozeljno – kamatariti!
 • Svim drugim jednobozackim religijama – nametnuli su suplju i lazljivu pricu – da su oni “najstarija religija” sto nema veze niti sa mozgom niti sa faktima. Nisu u stanju proizvesti naravno NIKAKAV dokaz o tome, ali u kooperaciji sa “carskim” hriscanstvom (kojem je sjediste tzv “Vatikan”) – judaizirali su preostale jednobozacke religije nastale iz hriscanstva.

To ti je u kratko od 10 tog vijeka…
I naravno – Fomenko SVE i te kako dobro dokumentuje, a vec 40tak godina poziva i izaziva tzv “istoricare” (gomila glupaka papagaja, kao i sve iz “main- stream nauke” ) – medjutim NIKO od “renomiranih istoricara” nema muda da izadje na ARGUMENTOVANU diskusiju Fomenku!

Da se ne bi neko nasalio, pa pomislio da je Fomenko “budala” – lik je jos kao dijete rasturao matemetiku u SSSRu, te pobjedjivao u svim tadasnjim matematickim natjecanjima, a onda postao i profesor matematike na Moskovskom univerzitetu, sto je i danas!
Na zidovskoj Wikipediji – naci cete minimum 200 naucnih radova iz matematike od Fomenka, ali ga stoka cionistivcka naziva “kvazi-istoricarom” premda niti jedan SUPAK “renomirani istoricar” – NE SMIJE na crtu – i javno – Fomenku!

Nije niti cudo – jer se radi o – ogromnoj prevari zvanoj “renomirana istorija” – pisanoj i laziranoj u jezuitskim pedofilskim katakombama.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Istrazuj čatao sam nešto fragmentalno i gledao malo na YT o Fomenku i njegovim teirijama.. a o Mutvu sam preko Ickea čitao.. Sve u svemu nad ljudskom rasom se spustila jedana strašna predatorska ekipa iz dubine kosmosa i ujarmila doslovno sve što je ‘jabuku zagrizlo.’..
kath-zdw.ch/maria/schattenmacht/13blutlinien.html
vrjedi pogledat

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Poštovani @Istražuj, ima li igdje i kakav prijevod Fomenka na naše jezike? Unaprijed zahvalan.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Koliko sam upratzio nema prevoda kolega.
Ja sam dole postavio nekoliko linkova, ali jos uvijek cekaju da ih cenzura propusti.
Imate tu i link na 25 epizoda Nove Kronologije na ruskom.
Ja licno nisam imao problema da ih razumijem… Po meni se radi o IZUZETNOJ stvari!
Linkovi koje sam postavio na knjige su inace na engleskom.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Velika hvala. Uzgred, nikako da mi uspije da se pretplatim na “Istražuj video” na jubitu. com…

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

A to ja ne znam zasto ne funkcionise…
Mozda @Redakcija Logično zna odgovor?

Uno
Gost
Uno
1 mjesec prije

Ima na kupdf.net Fomenkovih knjiga na našem jeziku…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Istražuj ja sam odgovorio na ovaj tvoj komentar već prije 3 sata… al ne izlazi odgovor zbog najvjerovatnije links koje sam stavio u komentaru..pozz

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Upravo tako .

Hornet 68
Gost
Hornet 68
1 mjesec prije

Upravo tako .

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije

Druze, ajde razmisli ponovo. Koliko ce tih klinaca shvatiti stvarnu agendu, a koliko njih ce probaviti sav shit koji nam je serviran kao cinjenice.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

nessy neznam sta hoćeš reći ..obično sam pisao o mladoj izgubljenoj zombie generaciji… al ipak oni,djeca su po potencijalu i sveci i zlobnici. no ipak o nama i društvu ovisi kojim putem će krenuti..đoković il modrić bi bili samo prosječni anonimusi da na vrijeme nisu bili zapaženii i brušeni..al društva i zajednice više nema – nego zajebnice i komande: uno,who,berelina,
brisela..itd

Bobi
Gost
Bobi
1 mjesec prije

Pijte alkohol i drogirajte se koliko je moguće da vas u budućnosti djeca ne bi krivila kako ste trijezni i pri zdravoj pameti dopustili takvu obmanu i pljačku
😉

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

da to je ostavljeno za utjehu i ‘skidanje’ ruksaka sa savjesti

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Vidim da je to samo prvi dio. Nemojte nastavljati ako Boga znate, a ovo maknite što prije. Teško je napraviti veću antipropagandu onome što navodno želite postići od ove nesuvisle zbrke. Ovakvi tekstovi više priliče nekakvom kultu nego ozbiljnom portalu.

Znam da ovo nije popularno mišljenje ovdje,, ali tema prediktivnog programiranja je preozbiljna da bi se na ovakav zbrkani i lakrdijaški način prezentirala. Jer 99% ljudi koji prvi puta svrate na portal pa ovo pročitaju će se samo nasmijati,odmahnuti rukom. I učvrstiti svoje uvjerenje o ridikuloznim “čudacima” i “ravnozemljašima” koji trabunjaju o kojekakvim teorijama zavjera. I nikad više neće ove teme shvatiti ozbiljno.
I da se razumijemo. Mislim da ovu temu treba obraditi, ali na puno ozbiljniji način.

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 mjesec prije

Daj napiši što je sporno u članku ili možda još bolje da obradiš temu na ozbiljniji način?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Na onog kome treba objašnjavati što je sporno ne treba ni trošiti vrijeme. Osim toga jasno sam napisao što je sporno. I da, mogao bih na puno ozbiljniji način obraditi ovu temu. Samo ne vidim razlog zašto bih se trudio.

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 mjesec prije

Znači ne znaš reći što je sporno, ali znaš da je sporno? Sve je jasno.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Kuko ovaj put se ne mogu slozit s tobom. Redakcija se potrudila te tekstom i slikom(video) potkrijepila fakte. Tko nije sposoban vidit kraj zdravih ociju i usiju, a nit moze promislit mi mu ne mozemo pomoc. Medjutim tu je prikazan kontinuitet agende, doduse u nesto kracem periodu, ali tako prezentirano bi trebalo biti dovoljno ako nista drugo da si covjek sam pocne postavljati pitanja i trazit odgovore. Oni kojima je ovaj prilog jednako ravna zemlja padaju pod onu narodnu :”Nije za guske sijeno”. Vidimo da je agresija konstanta novac pa nekretnine, tijelo pa psihu. Zadnji vid agresije i terorizma je medicinski potpomognuto biolosko ratovanje. Da sam ja vodio operaciju plandemije (strateski gledano) prvo bih uspostavio 5g pa nakon dvije godine pustio modificirani virus korone. Ovako vidi se iz aviona da su svi veliki strucnjaci iz Hopkinsa “spusili” event. Nisu polucili efekte koje su planirali. Mislili su da su vec dovoljno kontaminirali ljude i disbalansirali im imuni sistem, ali ispostavilo se da jos ima dovoljno zdravih s dobrim imunitetom i to im je narusilo planove. Sad agendu moraju pumpat prisilno i nemaju puno vremena jer i oni najtupaviji vide da nesto jebe nase koke, samo nisu skuzili tko i sto. Takvima mozda ovo pomogne. Svako dobro zelim.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Ne boj se, sve će biti uredu. Ovo je možda malo puno za tebe, okay, ali otvori um. Ovo je još sve pisano u soft modu kako dosta onih koji čitaju nebi palo sa sjedalice.
Inače stvari su i opakije nego što je ovdje izloženo jer na one koji upravljaju svijetom djeluju ekstraterestički entiteti i oni se služe metodama koje zalaze u okultna područja.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Koji je krajnji cilj tih entiteta i zasto nije proveden u kratkom roku vec traje toliko dugo?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Odakle ja to mogu znati, to je isto kao da pitaš glistu koju staviš u zemlju kako bi je pripremila za sadnju da što ona i za koga radi i kad će biti gotova.
Što se vremena tiče mi vrijeme računamo linearno po konvenciji na osnovu okreta zemlje, izvan zemlje to vrijeme ne postoji tako da mi neznamo da li nešto traje dugo ili kratko, neznamo i da li se sve već dogodilo, a mi to samo proživljavamo, uglavnom znamo vrlo malo.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Teoretski vrijeme ne postoji izvan nase dimenzije,ali u ovoj dimenziji makar i izvan Zemlje,postoji..i nasa percepcija vremena bi i izvan Zemlje bila ista,ali stvarni protok vremena bi oscilirao ovisno od odredjenih faktora. Sto se tice entiteta,ako uzmemo da je tocno da netko izvana upravlja i kontrolira,da to radi tisucama godina,bavi se ovim planetom,jednim od bezbroj u svemiru i bavi se nama ljudima,to po mom misljenju moze biti samo netko komu je Zemlja takodjer maticni planet. Napredna ljudska civilizacija koja je bila prije nas a davno se prije kataklizme uspjela bar pojedincima otisnuti u svemir. Jer sto bi se “pravi” E.T.-ji bavili uporno Zemljicom.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Evo znam ja zasto ovoliko traje!
Ljudi trebaju postati ocajni bez posla, gladni, poceti se medusobno ubijat za koricu kruha, izvlaciti iz stanova ko da bjeze iz zatvora. Trebaju steci mnoge bolesti zbog nekretanja, od dijabetesa, viska kg i tlaka itd. kako bi im nakon smrti prisili koronu i zaljepili brojku na tv. Na kraju kad kaos uzme maha i ljudi polude stizu s cjepivom i vele evo spasa uzmi ga i bit ce sve kao prije (a nece, no to je neka druga tema)

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Da…
Slazem se da bi to mogao biti plan ovih cionistickih/satanistickih zlocinaca…
Da li ce im uspjeti?
Pa to dobrim dijelom zavisi i od nas…
Sto vise informacija, sto vise poveznica, sto vise dokumenata na ovaj zlocinacki plan – zasigurno ce uciniti svoje.
Stvar je prosta…
Cisto sumnjam da bilo ko (pa cak i Trump) moze samostalno zaustaviti ovaj zlocinacki (cionisticki/satanisticki) Vrh poiramide moci, koji se pravi iz tame vec par stotina godina!
Previse je to dugo i ocito su se toliko ucvrstili, da se vise i ne boje pisati o recimo “dvorskim zidovima” (kao preteci banaka) ili o Rotschildima koji su VLASNICI stamparija u Londonu i NY oi to vec 120+ godina!
Dakle – satanisti / cionisti – jasno daju do znanja da su sada toliko mocni, jer su u totalnoj vlasti tzv “demokratije” (za idiote, koju su detaljno opisali jos u onim Protokolima-cionistickih-mudraca), ali i tzv “nauke” (naravno i nje za gojime=stoku), te DEZinformisanja, tzv “zabave” , kao i tzv “drustvenih mreza”…
Stvarno – zivimo u nevidjenoj Gebelsovstini!

Ipak, svaki ovakav clanak i dodatna informacia, naci ce novog znatizeljnika – koji ce poceti istrazivati ovu nevidjenu prevaru… Na svakoj platformi i na svakom jeziku. Samim tim – sve je vise skeptika, a vojska cionistickih satanista nije 100% sigurna…
Sada – kada ih placaju “nastampanim” bezvrijednim papiricima, a ljudska “stoka” (iliti “gojimi” za zidove) – se ubijaju za te papirice, jos uvijek imaju prednost.
Platice idiotu “policajcu” 20000 eura umjesto 2000eura – da lomi kosti i svojoj vlastitoj familiji.
Sta vise, taj glupak mozda nikad niti nece doci pameti (premda se i njemo po PLANU sprema isto klanje!) – medjutim ti “papirici” koje satanisticka cionisticka stoka “stampa” – naprosto moraju izgubiti vrijednost u Ponzijevoj shemi koju Cionisti prave 50+ godina!
Zato im se zuri sa “digitalizacijom” para, a Kina tj satanisticka vrhuska te zlocinacke tvorevine – im je i idol (i teski saradnik) sa svojim nevidjenim piramidalnim sistemom moci!
Dakle – kada Kineski vrh Partije (satanisti) odluci da je vakcina “sigurna” – svi slojevi piramide, bezpogovorno ce se morati cipovati!
Naravno – ako kasnie Vrh piramide odluci da je previse Kineza u KIni – naprosto ce na dugme – iskljuciti odredjene doijelove piramide!
Upravo to i jeste cilj ovih Cionista/satanista u talu sa KInom.
Hoce implementirati – Kinesku piramidu – na cijelo covjecanstvo!

Licno nemam nikakvo povjerenje u ljudsku inteligenciju, premda se mnogi bude… Vise vjerujem da ce matematicka neminovnost urusavanja ove Cionisticke Ponzi sheme – dovesti do ogromnih promjena….a onda ce i ljudska inteligencija i svijest dobiti novo znacenje.

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
1 mjesec prije

Zapata, u pravu si za tijek događaja.

Žilevski
Gost
Žilevski
1 mjesec prije

A da li je moguće da proizvode strah iz svog straha jer je ovaj virus za njih smrtonosan i ne smiju proviriti iz kupola , i eto kaosa na planeti koja ih se želi riješiti.

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
1 mjesec prije

Dobra hipoteza, tko zna možda si pogodio, ništa nije isključeno.

Žilevski
Gost
Žilevski
1 mjesec prije

Obično je najjednostavnije i najlogičnije rjesenje .

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
1 mjesec prije

Ovo tvoje od sad imam na umu kao razlog.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Pitao sam se zasto uzimaju bris iz nosa i to tako duboko kad bi bilo logicno da uzmu bris iz grla i zdrijela buduci da ta kurona pluca napada. Neki dan naletim na spiku da prilikom uzimanja uzorka se taj stapic zabija duboko u nosnu supljinu i prekine jednu opnu koja stiti mozak i odmah klik. Gledao sam dr. Oz davno prije i on je izneo jednostavnu metodu za testiranje da li vam je Alz krenuo. Ravnalo i maslac od kikirikija stavite pod nos i zacepite jednu nosnicu i drugoj priblizavate kikiriki maslac. Kad osjetite miris zabiljezite na skali i tako i za drugu nosnicu. Ako vam je razlika u njuhu 10 cm i vise krenuo je proces Alzheimerove bolesti. Inace ta bolest pogađa region mozga koji je najblizi nosnoj šupljini. Oh kako lijepo zamisljeno. Sad sav nano aluminij (neurotoksin) iz “spricunga” ima direktan prolaz do mozga. Eto sad sam i shvatio zasto onaj Talijanski doktor upozorava ne ucestvujte u korona farsi ne testirajte se i ne cijepite se. Znam lika koji je dva puta u deset dana u nesvijeanom stanju zaprimljen u bolnicu i svaki puta udare korona test. Bez pitanja bez privole. Da mubje bio pozitivan ne vjerujem da bi se izvukao jer bi uletio u “propisani” protokol. Space vec i ovo sto sam naveo je dovoljno da se padne sa sjedalice. Ovaj test je teški deceiving, a znamo tko je master of deceiving. To sto si naveo na kraju je definitivno izvor svega. Prije su svi koristili remote viewing međutim to je napustena metoda spijuniranja. Puno bolje metode dolaze iz okultnih podrucja koje osim uvida omogucuju i kontrolu. Zato i jest ova plandemija uspjesno vremenski koordinirana u cijelom svijetu zbog avatara.

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
1 mjesec prije

Pero, vazna ti je ova informacija sa guranjem u nos i opnom i alzhajmerom.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Hvala, Pero, već sam mislio popustiti u vezi testiranja na koje bi uskoro trebao otići. Radije otkaz. A i meni je bilo sumnjivo koliko duboko onaj štapić prodire. Logično, što bih ja bez vas i dragocjeni komentara.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Perice, presjeko si me. Možda si me spasio u pravo vrijeme sa ovim informacijama. Imam zakazanu operaciju ruke zbog puknutih tetiva i ozljede mišića za 16.11. Prije toga rutinski pregled i razgovor sa anesteziologom zbog određivanja lokalne blok anestezije. Pomišljala sam više puta da li će me testirati na covid, ali ih još nisam pitala. Potvrdio si mi upozorenje intuicije da na to obratim pažnju. Znači, u pon. idem u bolnicu pitati da li je testiranje obavezno da bi se obavila operacija. U bolnici bi trebala ostati otprilike 4 do 7 dana, ovisno o stanju ruke nakon operacije. Bude li test obavezan, otkazati ću operaciju, ali moram smisliti dobar izgovor za kirurga i moju doktoricu opće medicine koja mi treba dati razne uputnice. Nemam još nikakvu ideju na šta da se izvučem. Ovo moram prespavati. Još sam u šoku. Zahvalna sam ti za ovo, nemaš pojma koliko. Širiti ću ovo svima. Testirati se nedam, makar mi ruka otpala.

Zok
Gost
Zok
1 mjesec prije

Hoj.Ne otkazuj imaš još vremena, možda se do tada šta promeni. Moreš i u početku Novembra odkazat, jer testirati če te zadnji dan pre operacije. Šteta ako se šta promeni i padnu maske, ko zna kada češ kasnije doči nared. Moje razmišljanje, možda nemam pravo. Sretno.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

🙋🏻‍♀️ Imaš pravo. Nisam ni mislila sada otkazati operaciju bude li obavezan test, upravo iz dva razloga. Do tada se može nešto promijeniti na bolje, a drugo, da ne navučem sumnju otići ću kod dr po uputnice, kako je rekla – vidimo se sredinom 10. mjeseca. Procedura je takva da prvo moram napraviti preglede pa se sa nalazima naručiti kod anesteziologa koji bi mi dao lokalnu anesteziju, pa moram i za njega ostaviti prostora zbog slobodnog termina. Sve ću to obaviti. Nisam sigurna da je obavezan test za ovakav zahvat jer ne idem na internu, niti na plučno, nisam bolesna a ovo sa rukom rezultat je povrede pa ne spadam u rizičnu skupinu. U ponedeljak kad saznam treba li test ili ne, znati ću šta dalje. Do tada mogu izguglati o tome sa službenih stranica pa usporediti odgovor o istome u bolnici. Ovaj zahvat spada u ortopedsku kirurgiju pa možda izbjegnem test. Zapravo mi i nije ovo hitno jer je faza bolova prošla a pokretljivost ruke sama se popravila za 70%, bez ikakve terapije. S tim mogu lako do kraja života bez obzira na jako loš nalaz UZV. Ne pišem ovoliko samo zbog sebe, nego i zbog drugih koji se mogu naći u sličnoj situaciji. Tebi mnogo hvala na savjetima i brizi 👍

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Naš narod ima zanimljivih izreka -“duša mu je u nosu” “iskijaćeš ti to ” “izaće ti na nos” “moj nos,moj ponos” kad se kihne,kaže se “Na zdravlje”…..ili “ne guraj nos!…pa “vuče ga za nos”, “ne vidi dalje od nosa”….”ima nos za to”.Ovo “Na zdravlje” je zbilja interesantno.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Nije mi jano kako netko uvjek dođe do ravnozemljaša? Valjda trenutni pokušaj diskreditiranja autora tj. teksta. Istina treba temu ozbiljno obraditi ali kako i sa kojim informacijama, oni koji znaju sve u detalj sigurno te informacije neće prosljediti tebi ili nama. Zato je svaki pokušaj vrijedan.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 mjesec prije

Potpisujem komentar u cijelosti.

Iskreno rečeno, članak je nažalost samokompromitiran zbog određenih neupotrebljivih i infantilnih primjera koji su postigli suprotan efekt, banalizacijom su izredikulizirali istinsko zlo koje se kroz određeno vrijeme prihvaća kao novo normalno.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Drago mi je vidjeti da je netko shvatio što sam želio reći. I da moj komentar nije zlonamjeran.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 mjesec prije

Nikakvu zlonamjernost sa tvoje strane nisam prepoznao, štoviše, pokušao si dobronamjerno ukazati na osjetljivost primjera koji bi mogli izazvati pogrešan efekt. Pozdravljam ideju članka, ali ne i realizaciju zato što pravi više štete nego koristi. Nonšalancijom i poluozbiljnim pristupom temi diskreditiraju narativ (moj, tvoj, naš) koji prkosi mainstream medijima, koji bi ovakav članak hijenski dočekali i poentirali, ovaj put sa potpunim pravom lupili pečat Teorije zavjere, lupetanje gluposti ili narkomansko buncanje.Tako barem gledam ja na neadekvatno korištenje primjera sa Bryantom koji su naveli u tekstu, a koji bi trebao potvrditi tezu. Nepotrebno, neoprezno i glupo. Nogometnim rječnikom rečeno, ovo je autogolčina u stilu Rubila.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Clanak je izuzetan vrijedan i poucan. Ako je ovo previse za tebe to je zbog tvojih ogranicenja, ovo je pravo znanje

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Članak je vrijedan bez daljnjega, a najviše je vrijedan jer je pisan kao sinteza, a ne kao analiza.
Znanje ovdje nedostaje, jer nema odgovora na pitanje kako čovječanstvo na globalnoj razini sve ovo što je napisano u članku bez većeg otpora prihvaća. Ni ja nemam to znanje jer da imam spriječio bih prevaru miljardi ljudi na zemlji i zaustavio bih sva stradanja. Očito netko ima znanja kako sve to napraviti jer vidimo da to radi.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Nije tu ništa mudro napravljeno, ništa osim izazivanja straha. Prvo je plasiran osnovni i najjači, strah od smrti. Ako se nećete čuvati, maskirati, cijepiti (kad dođe vrijeme) možete umrijeti. Za skeptične i tvrdoglave ubačen je strah od kazne. Tko se ne drži propisa i odluke platit će kaznu ili biti surovo premlaćen na ulici (vidjeti pod Australija). I zadnji strah, ne i najmanje važan, je strah da ćemo nehotice nekom drugom naštetiti. Ako ste mladi i otporni pridržavajte se svih uputa ne zbog vas nego jer bi vam mogla umrijeti baka.
Svi su ovi strahovi normalni ako su opravdani. U ovom konkretnom slučaju nazvanom Korona kriza strahovi su umjetno i namjerno stvoreni. E sad je tu ključno pitanje: Zašto, s kojim ciljem? To je pitanje za milijun $.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Oprosti, ali pišeš kao jedan iz mase gledatelja nogometne utakmice koji zna bolje i od igrača i od trenera kako zabiti gol. Odavna ne pratim nogomet, ali ne mislim kako znam o nogometu nešto samo zato što mogu procjeniti koji je igrač dobro odigrao i koji je tim bio bolji.
Sve je u životu jednostavno kad se gleda ili za šankom priča, međutim kad se nešto počme na terenu raditi onda sve izgleda drugačije.
Nadalje mudrost i znanje nisu isti pojmovi. Ako ti i ja odemo u nepoznato, ti imaš predhodno naučena znanja kako izbjeći opasnosti, a ja ta znanja nemam, ja ću stradati pa makar bio puno mudriji i inteligentniji od tebe.
Svijetom na egzekutivnoj razini vladaju psihopati i normalni ljudi se teško njima mogu oduprijeti ako neznaju kako psihopati funkcioniraju, a po mojoj procjeni tek manji dio čovječanstva zna kako psihopati funkcioniraju. Netko posjeduje znanja kako bi postavio psihopate da siju strah o kojem pišeš, a psihopate je teško otkriti, u stanju su prevariti i psihijatre koji su cjeli radni vijek posvetili psihijatriji.
Psihopati će glatko proći sve testove na detektoru laži.
I na kraju to pitanje za miljun dolara je za mene pitanje od jednog dolara. Cilj je moć odnosno apsolutna kontrola čovječanstva za što nisam siguran kako to nije u korist ektraterestičkih entiteta kojima se opet suprostavljaju neki drugi ekstraterestički entiteti.
Ja neznam, samo znam kako stvari nisu jednostavne niti logički objašnjive.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Tko je bio zviždač iz elite koji je prvi “progovorio” o tome? Kako se otkrilo da ti entiteti kontroliraju i upravljaju?Netko je nesto morao otkriti po prvi put..

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije

Kakav zvizdac?Politicari i mediji ti na glas govore vec godinama da ce izbaciti ugljikovodike iz upotrebe i posredno ostaviti bez posla barem 3/4 radno sposobnog stanovnistva kojeg , zele pretvoriti u socijalni slucaj sa milostinjom zvanom “garantirani osobni dohodak” ,naglas ti govore da nas ima previse,da ce ukinuti novac,da ce proglasiti zemlju i vodu ekskluzivnim vlasnistvom nekolicine.U brk ti svaki dan sroce kako ce te unistiti a ti trazis zvizdaca?
Ko je uopce danas primjetio onaj skup u Austriji i zna li neko koji je topic skupa? Ko je primjetio vijest da ministar rada sprema novi zakon o radu po kojem ce svako moci biti otpusten bez ikakvih obaveza poslodavca i drzave prema otpustenom?
Truman show zvani korona postaje dimna zavjesa kojom se prikriva stvarna namjera scenarista NWO ali se dim polagano razilazi pa je sada trka ko ce prije mladoj,prosac ili svaler.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Za sve to nije potrebna “zavjera” niti agende”. To je proces otkad je covjeka. Jer covjek iz svoje sebicnosti iznijedri sva zla. Tko ima,hoce jos vise i ima najvece sanse da to postigne.Tko nema,jedva se s mrtve tocke moze pomaknuti jer mu za to pak treba bar kakav takav kapital. Ako nemas za obrazovanje pa makar predvidio u kojem smjeru ide industrijska revolucija,ti osta na nizem nivou.I nikog nije briga jer je to tvoj problem.Kapitalizam je samo ucvrstio djelovanje prirodnih zakona. Zgrtanje materijalnih dobara,zelja za moci i suzavanje prostora djelovanja slabijeg pojedinca su nazocni od pocetaka covjecanstva.I to nije najzalosnije.Najzalosnije je sto bi onaj tko je “dolje” bio isti kao onaj sto je “gore” samo kad bi to mogao. Uvijek ima izuzetaka,ali su malobrojni. Jer,vracam se na pocetak,sebicnost kao osobina prevladava.Medjutim,to nije odlika inteligencije. To je odlika zivotinjskog nagona.Jer dugorocno gledano vodi u propast,pa cak i propast onih “nadmocnih”.Ne promijeni li covjecanstvo kurs,slijedi propast i onda sve ispocetka,ako i to. A imamo kapaciteta i da budemo dobri i da budemo empaticni i da ucinimo zivot na ovoj planeti boljim za sve. Ali to bi iziskivalo odredjeno zrtvovanje koje bi se dugorocno isplatilo,ali lakse je izgleda misliti kratkorocno i uskogrudno.

Willer
Gost
Willer
1 mjesec prije

Bravo za komentar. Sve tocno.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Razumne pretpostavke

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
1 mjesec prije

Trumanov šou hahaha, dobra ti ta Mucke.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Pošteno si zaradio taj jedan dolar. Da, cilj je moć i kontrola, ali sve mi se čini da oni, tko god bili, svu moguću moć već imaju. Koju to dodatnu moć ili kontrolu trebaju? Nadzorne kamere, praćenje putem mobitela, interneta, kontrola gotovo svih medija, crkvi, vlasti i oporbe, novca, ma svega.
Evo jednog razloga kojem nije cilj povećanje moći. Postoji mogućnost da je ova situacija samo dimna zavjesa za prikrivanje pravog djelovanja koje mora ostati u pozadini. Recimo da su se zaigrali sa kreiranjem nepostojećeg novca, sa pretjeranim zaduživanjem, pa sad koriste ovu krizu, koju su sami kreirali, da promijene pravila, na našu štetu a kako drugačije, i smanje ili čak izbjegnu štetu.
Ili, zamislimo da je stvarno cilj, meni se to čini ipak malo preambiciozno ali ajde, depopulacija svjetskog stanovništva. Na neku milijardu ili čak pola milijarde. Iskoriste sadašnju priliku, i uz malo sreće ponove sličan scenarij još koji put i dobar dio posla obave.
Ili najnaivniji ali ipak (ne)moguć scenarij. Ova kriza nema ništa s centrima moći jer se virus pojavio prirodno i opasan je pa se sad svak snalazi kako zna i pri tome vlade i stožeri posebno brižno paze na narod koji ih plaća. (Dobro ovo je već stvarno bajka pa to zanemari.)
Slažem se potpuno s tvojom zadnjom konstatacijom da ne možemo znati jer stvari nisu logične niti jednostavne. Naši izvori informacija su skromni i dijelom sigurno podmetnuti da nas zbune, a na prošlo iskustvo se ne možemo osloniti jer ga nemamo.
P.S. Baš me nađe s nogometom. Moje se razumijevanje tog sporta svodi na nivo kumica s placa.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 mjesec prije

Pogledaj tri videa iz Australije koje je ostavila Sony na Hejtsu, uskoro isto i kod nas.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Prije 22 godine bila sam u Australiji, u Melbourneu. Obećana zemlja za nas sa ovog područja…život mi se tamo činio kao predivna bajka, i bio je.
Silno sam htjela ostati tamo! Ali, nisam mogla na turističku vizu. Imala sam premalo bodova za produženje boravka. Na odlasku, gorko sam plakala znajući gdje se vraćam. A sada…sretna jer mi plan nije uspio, plače mi se zbog svih koji su tamo ostali. Poznajem mnogo ljudi iz Bosne i Srbije, koji su tijekom rata uspjeli dobiti iseljeničke vize za Australiju i Ameriku, divni ljudi, pravi prijatelji, obitelji sa djecom čija sretna lica nikad neću zaboraviti na njihovom odlasku na “sigurno”. Tada su oni nama poželjeli sreću jer ostajemo tu. Sada ja njima želim sreću u preživljavanju drugačije vrste rata u kojemu su zarobljeni. Do prošle godine svako ljeto moji rođaci dolazili su tu na 5 mjeseci. Sada ne smiju izaći niti iz svog grada u kojem žive. Pitam se da li ću ih ikad više vidjeti (osim preko skype, dok im i to ne ukinu šta je vrlo vjerojatno, obzirom da policija upada u kuće bez naloga i najave blokirajući im sredstva komunikacije sa ostalim dijelom svijeta). Ništa više ne možemo planirati. Niti oni koji žive u Australiji a koji se žele preseliti na neki drugi kontinent, u neku drugu državu, to više ne mogu. Zarobljeni su. Kažu, izlaza iz ovog stanja NEMA.
Jedina nada za koju se drže je izbor novog premijera. Kako će i da li će to doživjeti, potpuno je neizvjesno. Kada nešto planiramo, pa se ne ostvari, ljuti smo, prigovaramo, žalimo se, tugujemo, osjećamo se poraženo. Tek kasnije, kad se situacija razjasni, shvatimo da je ponekad za nas bolje da nam je plan propao. Niz godina slušala sam od mnogih – Australija je sigurna za život, tamo nikad neće biti rata, predaleko su za tako nešto…sada ne smiju izbivati iz svojih domova dulje od dva sata dnevno. Neprekidno se prati njihovo kretanje. Njihove kuće postale su njihov vlastiti zatvor. Smiju u šetnju na dva sata, stalno gledajući na sat da ne prekorače to kažnjivo pravilo. Nikakve razlike od zatvorskih pravila. Najgori je mentalni zatvor u kojemu su zaglavili.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Sjećam se, davno sam to čitao, da je Australija rezervirana za elitu kad počnu intenzivnije klimatske promjene na Zemlji, budući je udaljena od ostatka kopna. Hmmm…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ne znam želim li to znati ili ne…
i ovako je sve skupa pretežak teret, a sa svakim novim saznanjem sve je teži. Dugo već znam da se bliži najmračniji dio povijesti čovječanstva, ali nisam mogla znati unaprijed da ću to i doživjeti. U svakom slučaju, bolje je znati i najtežu istinu nego biti u zabludi i neznanju.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Pa Sony zašto tim odseljenim lastama koje poznaješ nekažeš da uče od LASTAVICA i ostali ptica selica. I vrate se odakle su i pošli.. Pa nije života samo hebena anglikanska kolonija Australija.. vis a vis Aboridžina – trebali bi se svi vratit gdje su rođeni i odakle su im preci i koreni! A ne letit ko muhe bez glave u anglikanske kolonije preko bijela svijeta… Pa nije život samo jedna žena (ko što ona pjesma ide) ni egzistencija jedna zemlja… il ih se sramota vratiti – kao propapo san i iluzija a drugi jedva čekaju priliku za podsmjeh i šprdnju.. Pa nisu Balkanci samo stvoreni da sluze saxoncima, keltima, đermanima..

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Šta je tebi, čovječe?! Na čemu si ti?
O čemu pričaš? Pa nemaju čime nazad, okruženi su vojskom, usred oceana, avionski promet odavno zatvoren. Pa svi bi pobjegli otamo da mogu, i Oziji i stranci, da imaju čime. Pošalji ti avione po njih, sve će ti ih srušiti u ocean pun morskih pasa. Da ti još nacrtam?

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
1 mjesec prije

Znam da mi od jedne prijateljice sestra živi u Melburnu, onako pametna zna se snaći i tako to. Znam i jednog tipa koji je otišao davno, još prije završetka rata kod nas, u Australiju, brat od jednog mog prijatelja iz Sl. Broda, kako mu je sada, boga pitaj. Imam jednog prijatelja, onako vispren dečko, sve kuži a ima tridesetak godina, rekao sam mu prije pola godine ako misli ostati dolje da bježi na selo i u autbek. Jedina nada za zemljane iz svega ovoga što im tama radim milenijima je asteroid od jedno 50 km da ubije sve živo na planetu a da ni oni pod zemljom u bunkerima ne dožive da izađu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

I nisi ni sa kim od njih u kontaktu? Ako imaš koga od njihovih da se raspitaš kako su…ili nemaš? Kažeš da imaš tamo prijatelja, zar niste u kontaktu?

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
1 mjesec prije

Sa ovim mlađim sam u kontaktu, onako on mene nazove na mobitel i pričamo sat dva. Nkad me nije pitao, kao mnogi drugi, jel imaš votsap, viber ili ostale gluposti da manje potroši. Živi u Sidneju i kupio si je stan kojeg će uskoro otplatiti, ali ne voli biti tamo, draži mu je Zagreb.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ako sam dobro shvatila, nemaš whats ni viber, ako nisam, ispravi me. Skupi su klasični pozivi. Trebate oboje imati isto. Whats je kvalitetniji. Da ne izgubiš kontakt s njim. A za njega šta se tiče povratka, it’s to late do izbora. Moj bratić je na Tajlandu i tamo mu je dobro, kao da je znao koja frka će nastati pa se nije vratio u Melbourne dok je mogao.

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
1 mjesec prije

Votsap, vajber itd ne želim imati, to je razlog, u stvari bez mobitela i mogu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Kad zagusti, riješiti ću se i toga. A do tada, dok mi treba internet u mobu, čistim ga od zloćudnih softvera, otkrila sam dvije špijunske platforme koje se skrivaju iza dvije “nedužne” aplikacije i riješila ih se. Koliko ih još ima to tek moram istražiti. Puno je to posla, uffff 🤦🏼‍♀️ imaš sreće, ne zahvaća te to.

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Dobar, sve ide prema kreiranju sve većeg straha, paranoje, tjeskobe, ugl. niskog spektra emocija. Nečemu to služi…

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije

Na pitanje od milion dolara politicari i mediji daju odgovor skoro svaki dan,samo ih treba pazljivo saslusati.
Nemam namjeru podbadat ili vrijedjat ali koliko puta ste ,u zadnja tri mjeseca culi fraze “cetvrta industrijska revolucija” ili “green new deal” ? znate li sta te fraze znace i ko se jedini u svijetu odupire provodjenju ove agende?
Citava scenografija korone,koja se,kako i pise u clanku,razvija vec 20 godina je samo uvertira za implementaciju one dvije fraze pomenute iznad.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

U cjelosti potpisujem tvoj odgovor Piretisu

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Pa strah je stvoren s ciljem da prihvatimo rjesenje (cjepljenje) kad nam ga ponude!
E sad zasto cjepljenje?
Odgovorit cu ti za jos jedan milion! 😉

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Evo besplatni odgovor. Apsolutna dominacija i robovlasništvo sa nemogućnošću oslobođenja kad jednom popusis. Dakle poslje ziga nema povratka. Nanoboti i chipovi bi se jos mogli eliminirati, ali promjenjeni dnk nema sanse. Casper metodom odsijeku dio lanca i ubacuje se kraci popracen rekombinacijama i nekontroliranim mutacijama. Da li to znaci da ce se uskoro pojavit “mutanti”? Za to “rijesiti” morao bi bit na nivou Isusa tako da kad proces pređe određenu liniju samo fizicka smrt je “mozda” izbavljenje. Dublje od toga nisam promisljao nit imam znanje.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Zaključujemo isto. Daljnje objašnjavanje je nepotrebno. 👍

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Nanorobote možeš ispiškiti, čip ne,on je fiksiran. Što se tiče izmjene dnk lanca,to se isplati raditi samo ako ce time doci do poboljšanja. Neće nitko otupavit od toga,ne treba se sekirat, jer dovoljno je Homo sapiens tupav.

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije

mi znamo ali vi bi to shvatili kao sarlatanstvo. nema odgovora bez metafizike

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Stara Kuka je nas stari Tudmanovac koji nevjeruje u “teorije zavijere”
Nego jesi li otkrio s kime se tvoj miljenik DR. Franjo sastajao preko 20 puta u vrijeme dok se ginulo na ratisitima?
Evo da ti malo pomognem: SLOB*DAN MILO*EVIC…
Btw imali su i zajednicki racun u Svajcarskoj banci..
Naravno ovo nema veze s temom ali se odnosi na tebe i tvoja vjerovanja medijima…

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Je je imali su zajednički račun i daj da pokušam pogoditi …. ti si u posjedu dokumenata koji to potvrđuju !? Evo šta se dogodi kad netko nekritički i selektivno usvaja informacije iz informacijske kanalizacije zvane Internet. Pa su tako “istinite” informacije koje se uklapaju u unaprijed stvorenu predrasudu, a “lažne” one koje se ne uklapaju. Takozvana “harakiri metodologija spoznaje” Ali zar je bitna prava istina ? Kad sve je to samo rock & roll.

Vendetta
Gost
Vendetta
1 mjesec prije

Meni je i dalje najjace u toj prici kako je 2đman 1992 kao sefa Yugo banke U Frankfurtu postavio koga drugog do Boru, Slobinog brata. Hrvatska je imala 51 posto i kao vecinski vlasnik birala je direktora banke. A sta cemo sa svim onim milijarda a koje su izvuce e iz ZG i BG i Sa i slane na Cipar pa u Zg ili BG, pa u neku od Yugo banci po svijetu i onda Yugo banka u London u recimo salje iste milijarde Yugo Banci u Keniji. Al je samo fora sto TA Yugo banka u Keniji nije banka nego obicni doo, poduzeće. Ovakvih fiktivnih poduzeća je bilo u 73 zemlje u svijetu vecinom Afrika Azija južna Amerika. Prema procjenama može se dokazati da je ukraden 300 milijardi dolara iz Ex Yu,… A vjerojatno i mnogo vise, lova je se izvlaci la iz svih javnih poduzeća u ex Yu a bilo ih je i bila su ogromna.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Domagoj Margetić?

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

Stara kuka apsulutno ste u pravu, autor teksta je nadrobio toliko gluposti da je strasno a tema je mogla biti puno bolje odradena. Cesto se desi na ovom portalu da ima oflicnih tekstova ali u zadnje vrijeme mnogo cesce su tekstovi natopljeni paranojom i teorijama zavjere bez ikakve provjere navedenog….steta

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Upravo tako. Ovdje zaista ima odličnih tekstova koji su i mene privukli, ali nekad se stvarno skrene u slijepu ulicu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Igore, “…teorijama zavjere bez ikakve provjere navedenog”…izgleda da je ovo gradivo preteško da bi ga shvatio. Živiš li ti u nekom drugom paralelnom svijetu pa povremeno zaviriš u ovaj, ne shvaćajući u šta si zavirio? Alisa se našla u zemlji čudesa 😱
Nisi shvatio ni bit, ni poruku, ni simboliku. Ako ti treba još dokaza, biti će ih još, ali sumnjam da ćeš ih razumjeti, šteta…baš šteta

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Kako ti možeš biti sigurna da je ovo u što ti vjeruješ istinito, a ne ovo u što Igor vjeruje ? Namjerno kažem da vjerujete, jer vjerovati i znati nije isto. I velika većina ljudi radi onu temeljnu pogrešku, a to je da svoje vjerovanje proglasi znanjem i onda u to krene uvjeravati druge. A ove, kao Igor, koji se eto opiru, jer ne žele nekritički prihvatiti neku pretpostavku, ti još pokušavaš poniziti izrazima “izgleda da je ovo gradivo preteško da bi ga shvatio”. Kakva gomila logičkih nedosljednosti pri spoznaji, a zatim oholost i bahatost prema neistomišljeniku.
Sony … šteta…baš šteta

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Na tvoj nivo izražavanja nemam komentara. A na tvoje pitanje kako mogu biti sigurna odgovor je – ne vjerujem, nego znam.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Jesi li čuo za intuiciju?

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
1 mjesec prije

Histri. on zna samo za intubaciju nanobota i čipova kroz cjev u tijelo. ostalo je za njega špansko selo.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Čovjek se ponajviše razlikuje od životinje po tome što ima sposobnost apstraktnog razmišljanja. Većina tehnološkog napretka postignuta je zahvaljujući upravo sposobnosti čovjeka da razmišlja na apstraktni način, a ne samo o onome što nam je u dosegu čula. Međutim, koliko god je korisno ako se pravilno usmjeri, to apstraktno razmišljanje može biti i štetno i čovjeka odvesti u kojekakve nerealne misaone konstrukcije, koje često graniče sa zdravim razumom. Takva osoba naizgled normalno funkcionira, ali u mozgu ima “podstanara” ili “stvora” kojeg je sama stvorila.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Iako tvoje pitanje ima u sebi i omalovažavajuću notu, ipak ću ti odgovoriti, ne tebe, nego istine radi. Dakle, čuo sam za intuiciju i smatram da ona ima smisao i vrijednost utoliko, što onoga koji je u potrazi za istinom može usmjeriti u kom pravcu da okrene svoju tešku artiljeriju spoznaje: racio i empirio. Intuicija sama po sebi ne dokazuje ništa.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Ja se ne bih slozio sa ovim tvojim vidjenjem.
kad covjek shvati – da je naprosto SVE (ali SVE!) sto su nas ucili – obicno smece i obmana – naravno da dolazi do velike kognitivne disonance.
Mnogi ljudi se toga boje vise, nego da shvate da su cijeli zivot bili u zabludi.

Ipak, smatram da mnoge stvari izlaze na cistac, pa je medju njima i sve ovo sto si ti naveo, a i povezanost svih ovin – “prediktivnih dogadjanja”.
Naime, jasno je da se ne radi o “prediktivnosti” – nego o prostom ispunjenju plana.
Neko bi sada 120+ godina poslije pisanja onih “Protokola cionskih mudraca” – mogao reci da su bili “prediktivni”.
NISU.
Naprosto su predstavljali plan te bankarske/kamatarske “elite” – koja je takodjer povezana nekoiko vijekova sa “kraljevskim lozama” i kojekakvim “religioznim velikodostojnicima”…
Dakle – prije ili kasnije – morace se mnoge stvari objasnit!
Mnogi ljuzdi vec vide da tu nema “prediktivnosti”…

Ja sam dole nize, napisao duzi koment, koji se prakticno bazira na istrazivanjima i Novoj Kronologiji od A. Fomenka.
Dakle – ta obmana traje vijekovima, medjutim nije “drevna”!
I smatram da je bitno o toj obmani pricati.
Onaj koji apriori odbija da prica i da pokusa argumentovano diskutirati na sve ovo “prediktivno” – naprosto i ne mora da ucestvuje u diskusiji.
Vec i ptice na grani znaju da je (cionisticka tj MOSAD) tzv CIA – izmislila kovanicu “teorija zavjere”…
Kontra te glupave kovanice (kojoj je jedini cilj da popljuje sugovornika kao “nekvalificiranog”) – jeste “teorija slucajnosti”… Dakle sve se desilo “slucajno”…

Mislim da svako u skladu sa svojim mogucnostima i zeljom za spoznajom i analizom – moze samo zakljuciti o cemu se tu zapravo radi!
Oni koji pokusavaju diskvalificirati ovakve informacije – definitivno nemaju nikakvih kontra argumenata osim naklapanja tipa – “vidi mu glave”….
I onda se pozivaju na “teoriju slucajnosti”…

Dakle, smatram da sve ovakve stvari – treba i mora se postavljati JAVNOSTI na uvid.
Ja licno sam, napr, prvi put vidio ovu kravetinu madonu o ovo smece od spota!
I definitivno sam siguran – da nista sto je kravetina napravila – od poveza na oku, pa do gas maski na onim plesacima – NIJE “slucajno”…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Često se slažem s tobom i sviđaju mi se tvoji tekstovi. Ali prije nego što proglasiš da sam prolupao (kongnitivna disonanca) ipak pokušaj shvatiti što sam želio reći. Ti to sigurno možeš. Moj upis se ne odnosi na negiranje sadržaja osnovne poruke nego kritiziram šarlatanski, ridikulozni i kontraproduktivni način na koji se to iznosi.

A s ovim: “da je naprosto SVE (ali SVE!) sto su nas ucili – obicno smece i obmana” se nikad i nikako ne mogu složiti. Tu si stvarno pretjerao. Pa ne možeš baš sve SVE ljudsko znanje, kulturu, običaje, način života nazivati smećem.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Ma daeko od toga da si prolupao kolega…
Meni se takodjer izuzetno svidjaju tvoji ostroumni i analiticni komentari.
naprosto zato sto dajes kako meni, tako i drugima jedan drugaciji pogled na svijet i stvari oko nas… a to je izuzetno bitno za svaku analizu.

Taj izraz “kognitivna disonanca” vise koristim da bih opisao – shok.
Sok od spoznaje – da je ono prijasnje – bilo netacno, a jos gore (ko je “ucenu u skoli”) – da je NAMJERNA prevara!
Dakle, povezujem se na drugi dio onog sto pises…
I sam sam imao takvu vrstu “kognitivne disonance”.
Naime, prosjecan covjek se osjeca “komotno” sa svim onim sto ga je “skola naucila”… Na osnovu toga, i vlastitih zakljucaka gradi neku “kognitivnu piramidu” spoznaje – i to tako traje – dok se dio te piramide (ili pak cijela) ne urusi prostim cinjenicama koje su mu bile prezentirane kao “istina”, a u stvarnosti su sve – samo ne istina.
Dakle, kada sam SAM spoznao i provjerio da je radis Zemlje POGRESAN!… ja nisam mogao spavati 7 dana!
Sada nemam noimjeru o tome brstiti – ali preporucujem uvijek i svakom – NE VJERUJTE nikome na rijec! Dakle, kada sam prvi put u 1 osnovne povjerovao uciteljici da je Zemlja kugla sa radiusom od 6371km – napravio sam uzasnu gresku!

I takva greska se ponavlja, prakticno u SVEMU sto mi danas zovemo “nauka”!

Recimo, posto sada pricamo o “virusima i vakcinama” – postavio sam par puta jedan izuzetan doku (koji me je namucio sa prevodom) – a star je vise od 30 godina!
Dokumentarac – predstavlja pred nasim ocima U ZIVO (!!!) – bioloski proces koji se zove Pleomorfizam!
Naravno – na cionisticki financiranim “renomiranim institutima” Pleomporfizam se smatra kvazi-naukom!
Medjutim – stvar je vise nego prosta!

 1. ako je prije 150+ godina profesor Antoan Bechamp tvrdio da NEMA nikakver “zaraze”, jer su mikrobi – pleomorficni (tj isti mikrob mijenja svoje fizicko stanje, pa bakterija, zavisno od Terena – postane gljivica i obratno) – onda stvar NIJE “nova” iliti “nenaucna”…
 2. na zalost, bitanga Paster i Koch (koji su u to vrijeme radili za industriju, a time prakticno za cionisticke kamatare) – iznose oprecnu “teoriju klica” koja postaje “naucna” – sve do danas, a ne samo da to smece nema veze sa naukom – nego niti sa mozgom…. Onda jasno da imamo NAMJERNO skrivanje cinjenica, tj Gebelsovstinu (kojoj smo svjedoci i sami danas!)
 3. ako je prije 30+ godina ovaj dokumentarac prikazan na nekoliko “renomiranih” (cionistickih) instituta – i ne samo da NIJE dobio Nobelovu nagradu (jer to smece dobijaju samo “rezimski naucnici” tj odni koji podrzavaju cionisticke/jezuitske lazi) – JASNO je da za ovaj “feomen” definitivno ZNA izvjestan broj “renomiranih naucnika“, a zasigurno i ZLOCINAC Bill Gates (ali mu ne pada na pamet da obustavi agendu smrtonosnih “vakcina”, jer mu nije cilj “spasavanje” nego UBIJANJE ljudi!… i to sve ce ti odmah biti jasno iz klipa…) …

ZASTO se o tom “fenomenu” – tj STVARNOJ bioloskoj funkciji mikroba – ne samo da ne prica, nego se i prigusje svaka pomisao na to u (zlocinackim / cionistickim) “renomiranim institutima i univerzitetima”???
(Zar jos iko vjeruje u “nauku” koju financiraju PRIVATNI (cionisticki/satanisticki) “filantropi”???)
Pa zato:

 1. AKo postoji PLEOMORFIZAM (a postoji, sto mozes gledai i sam u dijelu 2 klipa) – onda definitivno SVAKA idiotska prica o “vakcinama” – pada u vodu!
 2. Samim tim, ogromna industija ZLA pocevsi od proizvodnje smrtonosnih tzv “vakcina” pa preko smeca (baziranog na Rockfellerovoj nafti) zvanog “tablete” – naprosto MORA da propadne! Zasto? Pa zato sto se bazira na LAZI tj na laznoj “nauci”…

…onda ti je jasno zasto kazem da prakticno sve (ali SVE!) sto su nas ucili u debilanama – MORA da bude predmet teskog propitivanja!
Evo ti tog revolucionarnog klipa (starog 30+ godina):
https://jubitu.com/videos/watch/2219e5e9-c7ee-46bf-940e-eb619af1af4c
https://jubitu.com/videos/watch/3546491b-20df-4853-8c24-a2c5b529e971

Sve ce ti biti odmah jasno nakon drugog dijela – i pleomorfizma u zivo!

dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
1 mjesec prije

Istražuj, rasturaš.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Dobar

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Odličan (5)

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Istražuj, ovo je malo skretanje s teme i samo za našu raspravu jer sumnjam da će ikoga drugog zanimati, ali evo. Kolega, prije svega ja ne patim od kognitivne disonace niti sam šokiran jer od djetinjstva sam navikao ne vjerovati isključivo na riječ. Ako se ne mogu na svoje oči o nečem uvjeriti onda pokušavam razmisliti što mi se čini najlogičnije. Ni u što slijepo ne vjerujem da bi me šokirala spoznaja da nije tako.

Vidi primjer Zemlje. Nitko od nas ju nije vidio izdaleka pa da se uvjeri da je kuglastog oblika. Ali logika tako govori. Svatko tko je letio avionom na malo većoj visini mogao je vidjeti zakrivljenost horizonta. Isto tako, logika nalaže da kad se tijelo u trodimenzionalnom prostoru formira od manjih čestica i rotira ono će sve više prirodno poprimati kuglasti oblik. Ima tu još argumenata, ali valjda ti je jasno na osnovu čega ja vjerujem da Zemlja jeste kugla odnosno sferoid. Na osnovi zapažanja i logike, a ne gole vjere u nečije riječi.

Čak ni moja vjera u Boga nije čista i slijepa vjera, nego vjerujem zato jer mi se to čini najlogičnije i najvjerojatnije. Ali nemojmo se sad hvatati vjere.

Isto tako ja, za razliku od tebe vjerujem da postoje mnogi virusi, bakterije, gljivice i mnoga druga bića koja ne mogu vidjeti.Ako u makrosvijetu postoje razni organizmi, ne vidim zašto ne bi postojali i u mikrosvijetu. Vjerujem da postoji čak i ovaj virus o kojem razglabamo i da u određenim slučajevima može štetiti organizmu i čak izazvati smrt.

Ali ono što ne vjerujem je da je on sam po sebi naročito opasan i iznad svega ne vjerujem da je praktično ijedna od ovih “mjera” potrebna. I kako vidiš, iako se ne slažemo u pogledu virusa, bakterija icjepiva obojica o plandemiji mislimo isto. Da je taj virus, samo jedan od mnogih u nizu i ne posebno opasan, iskorišten najprije za širenje straha i panike, a onda kao posljedica toga za smanjivanje i ukidanje ljudskih i građanskih prava i sloboda i kontrolu stanovništva. I da je cijela ta rabota pomno smišljen i planiran zločin protiv čovječanstva.

Što se tiče cjepiva, vjerujem da su prvobitna cjepiva, koja su uglavnom sačinjavala samo oslabljen oblik virusa ili bakterija mogla u nekim situacijama biti korisna i da su bila. Ali nova cjepiva, ona koja financira Gates i Big Pharma samo zbog profita su druga stvar. Puna su štetnih aditiva neizvjesnog djelovanja i zaista mogu izazvati ozbiljne poremećaje kod ljudi. Čak vjerujem da se cijepljenja iskorištavaju i za mnogo podmuklije i demonskije svrhe nego što je to zaštita od bolesti. Pout eksperimentiranja, sterilizacije ili samo profita.

Pleomorfizam je vrlo zanimljivo pitanje o kojem nažalost premalo znam da bih ga ovdje branio ili osporavao. Ali onoliko koliko znam ne vidim da se u bilo čemu kosi sa onim što nazivaš “teorijom klica”. Jer ni po toj osnovi ne može se govoriti da razni patogeni mirkoorgnizmi ne postoje, nego samo da mogu, zavisno od okolnosti mutirati u druge oblike i svojstva.

Problem je međutim u tzv. znanstvenicima koji se opredijele za jednu stranu i onda nastoje onu suprotno u potpuno diskvalificirati, bilo iz interesa, bilo zbog taštine ili čega već Umjesto da se sve mogućnosti bez predrasuda istraže. Ovako imamo samo neistražene ili poluistražene spoznaje i teorije koje izazivaju prijepore, a pravu istinu nismo otkrili i ne znamo ju. Ali naravno novi “svećenici istine” – znanstvenici neće priznati da o nečem nemaju pojma nego će radije ustrajati i na očiglednim zabludama nego priznati svoju nemoć i neznanje.

No ponavljam da se ne slažem s tvojom tvrdnjom da je baš sve naše naučeno znanje smeće i da možemo vjerovati samo onome što možemo osjetilima osjetiti. Da je tako ljudi nikad ništa ne bi mogli naučiti osim onog osnovnog. Kao čimpanze jer ne bi mogli prenositi znanje jedni drugima. Svatko bi samo isponova učio ono što su njegovi prethodnici već znali isto tako cijeli život učili, odnosno svatko bi samo isponova otkrivao istu ” toplu vodu” i nikavog napretka ne bi bilo. A ljudi su napredovali upravo zato jer nisu morali gubiti vrijeme na otkrivanje već davno otkrivenog, nego su to usvojili kao znanje prethodnika i mogli se zato upuštati u dalje istaživanja i otkrića koja su dovodila do napretka.

No naravno, kao i sve drugo i taj proces učenja prethodnih znanja se često zloupotrebljava i umjesto da nas nečem uči obmanjuje nas. To je onda to smeće o kojem ti govoriš.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

Eh kolega,
Ti stvarno napisa puno toga – a ja samo iz tvog komentara vidim da nisi pogledao onaj klip… 😉
Pogotovo 2 dio!

Zasto to kazem 😉
Pa evo zbog ovog:
“… Isto tako ja, za razliku od tebe vjerujem da postoje mnogi virusi, bakterije, gljivice i mnoga druga bića koja ne mogu vidjeti…”

Da si pogledao ovak klip – ne bi trebalo nista da “vjerujes” – nego samo da vidis svojim vlastitim ocima, jer Kurt Obrajt je napravio stvarno revolucionaran opticki mikroskop sa uvecanjem od preko 24000x!
Dakle – vidjeces sve te mikrobe – kao macke – ZIVE!
(Za razlikui od elektronskog mikroskopa)
I to svojim ocima!

A i ovdje ces ustedjeti vrijeme, ako pogledas klip 😉
“… Pleomorfizam je vrlo zanimljivo pitanje o kojem nažalost premalo znam da bih ga ovdje branio ili osporavao…”

Dakle – nemas potrebe da ga “osporavas ili branis” 😉
Samo se opusti, uzmi pivu – i gledaj ga 😉
Pozzz

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Čisto rasprave radi. Kako možeš biti siguran da ti klipovi prikazuje baš ono što ti kažu? Jer i druga strana će ti pokazati mikroskopske snimke vrlo slične i reći će ti što je to što gledaš. Zašto slijepo vjeruješ jednima a nimalo drugima? I da, ja u neke stvari moram vjerovati jer ih nikad nisam vidio pa da mogu reći da nešto, barem prema tvojim kriterijima znam. Tako naprimjer vjerujem da se dogodio II svjetski rat iako to nikad nisam svojim očima vidio i doživio.

Meni se ipak čini da ti, dok mi prigovaraš da nisam pogledao klip, istovremeno nisi pročitao moj upis. Varam li se?

A ono da uzmem hladnu pivu, što da ti kažem, stvarno znaš imati dobrih ideja.

Istražuj
Gost
Istražuj
1 mjesec prije

“… Jer i druga strana će ti pokazati mikroskopske snimke vrlo slične i reći će ti što je to što gledaš…”

Nece.

Vec sam vise puta spomenuo, a kad pogledas sam – vidjeces o cemu i se radi.
Standardni opticki mikroskopi koji se koriste danas posvuda u mikrobiologiji – imaju povecanje do 1500x.
Ovaj super-opticki mikroskop Kurta Obrajta – povecava do fantastichin 24000x! … (Prije 30tak godina bio u klasi sa elektronskim mikroskopom, ali mikrobi ZIVE na ovom snimku – za razliku od elektronskog koji ih ubija snopom elektrona!… Naprosto NISU u stanju pokazati ZIVE mikrobe sa tolikim uvecanjem – sa bilo kojim drugim “standardnim” mikroskopom!… A ako bi cak pokazali i sa Kurtovim optickim-mikroskopom (a NECE) – zar mislis da bi tada PLEOMORFIZAM “nestao”?)…

E sad, hebi ga… Varas se 🙂
Tvoj sam upis procitao, i iz njega jasno zakljucio da nisi niti pogledao klip, koji je star 30+ godina.
Da jesi, vidio bi svojim ocima (ne treba ti drugo):

 • u prvom dijelu poredjenje sa standardnim i elektronskim mikroskopom. (Napomena, elektronski mikroskop ubija mikrobe – pa ih ne mozes gledati zive, kao na Kurtovom mikroskopu!)
 • u drugom dijelu – u zivopleomorfizam na uzorku krvi dvoje ljudi oboljelih od kancera.

Imas jos vremena koliko hoces da stvarno i pogledas…
A piva je uvijek dobra ideja 😉

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Pogledao sam video no to nije važno. Kad si ga ti prvi puta vidio nisi znao što prikazuje nego su ti rekli što je to. Istina, mogao si pretpostaviti da su nekakvi mikrobi pod mikroskopom jer si vjerojatno već viđao slične slike, ali nisi zasigurno mogao znati. Rekli su ti što gledaš i ti si to uzeo zdravo za gotovo. A to se direktno kosi s tvojom premisom da ništa što ti netko kaže ne treba vjerovati. Pa ipak ovdje si povjerovao. A povjerovao si zato jer vjeruješ da je to logično i jer si se već unaprijed slagao s onim što su autori filma rekli. Uopće ne dovodiš u sumnju običan video koji može prikazivati bilo što, može biti montiran i lažan. Ne kažem da jeste, ali to je mogućnost. Ali ti ga ipak ni na trenutak ne dovodiš u sumnju.

A to te čini jednakim nama svima običnim smrtnicima jer, kao i mi, i ti uzimaš stvari zdravo za gotovo i vjeruješ onome u što želiš vjerovati.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 mjesec prije

“…Kad si ga ti prvi puta vidio nisi znao što prikazuje nego su ti rekli što je to…”

Pa – nisi u pravu.
Za pleomorfizam sam znao nekol8ko godina prije negovsam vidio film.
Znao sam i za fantastican OPTICKI mikroskop, kojeg je naprav8o dr Rife, jos pocetkom 20tog vijeka.
Znao sam i da je dr Rife u San Diegu – izljecio 30tak “terminalnih” pacijenata od kancera! (Dakle onih kojima je po “medicini” ostalo 3-6 mjeseci zivota)…
O tome imas masu dokumenata na mrezi.
Znao sam i da je JEDINI funkcionalni opticki mikroskop dr Rifea – koji se nalazio u L9ndonskom muzeju tehnike – razlupao “pijani americki turist – bezbol palicom”!!! Mislim 1958…
(Nikom nije bilo cudno, da americki turist ulazi u muzej sa palicom i obrusi se na jedini primjerak mikroskopa na svijetu…?.. OK…)
.
Kurta sam poslije nasao, a i njegov fantasticni mikroskop.

Za kraj….
E sad, ja ni po cemu ne mislim da sam drugaciji od “obicnih smrtnika”.
Od kud ti to?
Ako sam nesto kopao i trazio drugacije informacije to ne znaci:
– da sam “drugaciji”…
– da sam “pametniji”…
– da je moja informacija 100% tacna….

Kao sto mozes vidjeti, trudim se da je podijelim sa drugim ljudima, a i otvoren sam za diskusiju i kritiku.

U ovom tvom slucaju, ja ne vidim neku opravdanu kritiku.
Imas informaciju pred nosom. Niko te ne siki da povjerujes u nju slijepo. Najrradije bih licno, da i ti istrazis ovu temu, pa da doneses – konstruktivnu diskusiju.
Moze i sa nekim biologom, mikrobiologom.
Vec sam vise puta ponovio, cak i u ovoj diskusiji, da smatram da posjedujemo i unutarnju duhovnu inteligenciju. Svi mi.
Dakle, ako “iz stomaka” osjetim da je to to – onda znam da je to Istina.
“Klikne” jednostavno.
A u ovom slucaju, ako si pogledao video, vidjeces da je u film prikazan na Londonskom univerzitetu izmedju ostalog – sa originallnim engleskim komentarima (koje je izuzetno tesko bilo razumjeti 😉 bolje bi bilo da su pricali njemacki, ali na zalost, nema te verzije na mrezi)… I to je bilo prije 30 godina!!!
Dakle, da su tvoje teze (nicim osnovane) tacne – pa to bi odmah bilo raskrinkano.
Eto – zapitaj se sam i da si logican odgovor…
LP

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

Moj sin.kad je imao 5 godina, pita:a od čega su ljudi napravljeni? Ja kažem, tako, i tako, pa dođemo do sitinih, sitnih,presitnih, nevidljivig ih djelića- onda dijete meni kaže. Onda smo mi ništa.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 mjesec prije

😉
Pa dijete je uvijek u pravu.
A mozda smo i sve 🙂

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

wow! Hvala ti na smjernicama za istraživanje ⭐⭐⭐⭐⭐👌👩‍💻

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Istrazuj vrlo jasno i dobro objašnjeno.

Willer
Gost
Willer
1 mjesec prije

31 67…ako zelis da te mrze govori istinu. Ovo vridi za kukine minuse ode a i za clanak sam, i to je sve sta je komentator tia rec. Kuka plus od mene.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Nije baš da želim da me netko mrzi, ali nekad moraš reći istinu iako znaš da se mnogima neće sviđati i da nećeš biti popularan.

No mislim da je većina tih minusa dana na brzinu, na prvu loptu bez imalo razmišljanja. Vidjeli su da sam napisao što im se ne sviđa i lupili minus bez da su i pokušali razmotriti mogućnost da sam možda u pravu. A kasnije su mnogi jednostavno vidjeli da je tu puno minusa, pa su i bez čitanja samo dali svoj doprinos. Jednako kao što daju plus tamo gdje ih vide puno.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“ ? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“ , nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…
.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

a svi imaju svoju Narkotićku

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

😀

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Koja koincidencija……

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Farmer, uđe u bar… Sjedne pored neke žene i naruči čašu šampanjca…
Žena se isprsi i reče: ”Kako da ovo razumijem? I ja sam naručila čašu šampanjca.”
”Koja koincidencija !” reče farmer
”Ovo je za mene poseban dan.”
”Ovo je i za mene poseban dan.” reče žena.
”Koja koincidencija !” reče farmer.
Kucnuli se čašama i farmer upita: ”Što vi proslavljate?”
”Muž i ja dugo pokušavamo dobiti dijete. Danas mi je ginekolog rekao da sam trudna!”
”Koja koincidencija!” reče farmer.
”Ja uzgajam kokoši, godinama su neplodne, ali danas sve nose oplođena jaja!”
”To je sjajno!” reče žena. ”Kako su vaše kokoši postale plodne?”
“Promijenio sam pijetla” reče farmer.
”Koja koincidencija!” nasmije se žena. 

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

😂 👍

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Subjekat traži objekat….
Zbog glagola!
🙂
P.S.
U zadnje vrijeme ovdje zna biti puno vrlo ozbiljnih ljudi…
@Umpah Pah spašava stvar!!
🙂

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

🤩
Da, Umpah Pah, ti i TražeseDomaćaJaja (naj korisničko ime)
Previše se energije akumuliralo na jednom mjestu šta je očito iz komentara, bez obzira koja tema se obrađivala. Treba otvoriti pokoji ventil i pustiti malo friškog zraka 🤷‍♀️

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Volim Umpah Paha, no nisam za smijeh sve dok nam se djeca guse pod brnjicama…
Sale su kontraproduktivne jer nas opustaju i kao takve navikavaju na situaciju pa umjesto da se pobunimo, mi se nasmijesimo u sebi i pomislimo kako nemozemo nista uciniti te odemo napravit si kavicu…

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije

Ne slažem se. Eksplodiraćeš bez ispušnog ventila

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

A kome je do smjeha? Dugotrajno loše stanje na misaonoj, psihičkoj i emotivnoj razini zatvara sve čakre i sve stanice u tijelu. Zatvaranje stanica blokira protok energije kroz tijelo. Tijelo gubi energiju, psiha ispašta.Tako nastaju bolesti. Zato smo dobili dar duhovitosti da sačuvamo psihičko zdravlje.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Dobar

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Hahaha … vrhunski 🙂

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

😂😂😂😂😂

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 mjesec prije

Preskočen je David Icke i odmah se došlo do Davida Wilcocka za kojeg je Icke mala beba 😊😊😊

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Samo jedno pitanje. Na koji način je naprimjer “Event 201” prediktivno programiranje kad praktično nitko u javnosti za njega nije čuo sve dok se plandemija nije rasplamsala? Koga je događaj, odnosno simulacija za koju je znalo samo šačica ljudi onda trebala “programirati” i kako? Ili scenarij Rockefeller fondacije iz 2010. Koliko je ljudi uopće čulo za to? Pa kako će biti “programirani” s nečim za što nisu ni čuli ni znali da uopće postoji?

Autorica, a očigledno i mnogi ovdje uopće ne shvaćaju pojam prediktivnog programiranja. Nije svaka simulacija ili plan neke akcije prediktivno programiranje, kao ni svaka fikcija koja pokušava prikazati nekakvu zamišljenu budućnost. A nije to ni svaka kretenska kič koreografija.

Ovakvim pisanjem tema se do krajnosti banalizirai oduzima joj se svaka ozbiljnost.

Festival slobode
Gost
Festival slobode
1 mjesec prije

Rockfeleri se ne obraćaju stoci sitnog zuba već vođama. Za stoku sitnog zuba su filmovi kao ovaj gore Contagion što ga autorica spominje.

Daj pogledaj koliko je filmova o virusima bilo u zadnji 30 godina, odakle dolaze i o kakvom se scenariju radi?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Festival lijepo si mu pojasnio. Treba uvijek tako s starijima, takticno i plasticno i s strpljenjem prikazati i pojasniti o cemu se radi…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Tako je druže. Ali isto tako nikad ne treba sa starijima biti bezobrazan, omalovažavati ih i potcjenjivati. Biti nešto stariji ne znači biti senilan pa da im moraš “sa strpljenjem i taktično” objašnjavati. Nekad stariji ipak neke stvari znaju bolje.

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije

Da, EVENT201 je bilo samo trial run, da svi uvježbaju svoje uloge prije prave stvari, a mogli bi reć i da je ovo dosad s koronicom samo beta testing prije jeseni, zime, kada će organizirati pravi, stvarni bal.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

A reci ti meni samo jedno, koga na ovoj Zemlji bi zanimao “Event 201” da se cirkus nije pokrenuo ? Naravno, osim onih koji su sve u detalj isplanirali, ako je to moguće ali na dobrom su putu kad su ljudi tuke.

jadran
Gost
jadran
1 mjesec prije

koliko truda za širenje propagande.za čiji račun Vi pišete to što pišete….

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

…za čist račun
I d(r)ugu ljubav.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Bleji

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 mjesec prije

Uh, koji posao je autorica odradila, svaka čast! Komu dosad nije jasna priča o covidu, sad mora postati.
Možda je sam naziv toga što rade ‘prediktivno programiranje’ premekan, bagra drsko, bezobrazno i sasvim javno najavljuje svoje buduće poteze. Toliko mašte koja bi točno pogodila razvoj događaja se ne može imati. Recimo ta pogibija Cobea Bryanta u helikopteru – najavili su, odradili onako kako su i najavili, kao i sve ostalo.
Ono što me više muči jest mogućnost mijenjanja događaja u prošlosti radi namještanja sadašnjosti (to naravno nije moguće, službeno).
Nikad ne valja potcjenjivati ono što druga strana može.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

To su duhovni principi, kao nekakav ugovor. Prezentiraju planove (ponudu) i nema poslije nismo znali. Šutnja je prihvaćanje. Ugovor sa vragom biva potpisan. Kriti ne moraju, naprotiv – dužni su objaviti. Makar kao oglas za posao u školi u Osijeku, objavljen na oglasnoj tabli zavoda u štajaznam – Poreču. Netko uvijek nađe i proširi, ali šta kažu ljudi – evo teoretičara zavjere, i nitko ne uzima u razmatranje.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Odličan članak. Prediktivno programiranje je opasno. Isto je bilo i s otvaranjem tunele u Švicarskoj Gdje je izveden sotonistički ples pred svjetskom elitom Slučaj 2 U seriji Timeless zlikovci putuju kroz vrijeme i ubijaju ljude za tajno društvo Ritenhouse a onda stigne vijest da je BLM ovca u Americi ubio Kyle Ritenhouse. 3 u svim američkim filmovima i serijama kad nešto eksplodira )naprimjer Magnum Pi raznese auto ili čamac ) Eksplozija i plamen imaju oblik gljive kao nuklearna eksplozija.

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije

Mi koji ovo čitamo smo ti koji smo se i pitali šta je problem u ovom svijetu, šta je to pogrešno, šta ne štima…?! Mi koji smo se pitali smo odgovore i našli, a oni koji ih nisu našli nit’ su se pitali nit’ im je nešto nejasno, njima je sve ok u životu. Eto ne da mi se čak ni pisati komentar i obrazložiti zašto ne možemo naprijed kad ovcama treba samo trava zelena i mirne su. Smoriše ovi ljudi oko mene sa maskama i slijepim vjerovanjem…

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Odlican komentar imenjace

R1A
Gost
R1A
1 mjesec prije

Nek nam je Perun na pomoći.

Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
1 mjesec prije

Tucker carlson..preuzimam rizik da postajem dosadan i naporan pricajuci o njemu.jeedini msm voditelj koji prica slobodno,slobodnije od mnogih.mozda je zato najgledaniji u Americi..ne internet nego tv.puno slobodnije nego ponoš sinoc.emisija od sinoc,govori o cenzuri drustvenih mreža prema strucnjacima koji pricaju otvoreno..posebno Kineskinja koja je morala zbrisati iz Kine jer je rekla da je covid19 umjetni virus.zatvaranje naroda je politicka odluka,Tucker carlson.

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 mjesec prije

Tu je i Alan Jones i ostala ekipa Sky News Australia. Dokumentarci njemačkog ARTE također daju uviđaj u proporcije ovih destruktivnih mjera, jer su rađeni poprilično neutralno.

Sada sam recimo gledao kako 350.000 tona krumpira tako reći trune samo u njemačkim skladištima. 2.000.000 tona zajedno u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj i Nizozemskoj. A u Europi 4.000.000 tona! A dolazi nova berba. Čovjeku iz dokumentarca krompir stoji na lageru od prošlog rujna, jer ga proizvođači nisu preuzeli, a kvote su unaprijed prodane. A trebao je izaći do veljače. Sada su nešto kao preuzeli ali kvaliteta više ne odgovara za proizvodnju pomfrita. Naravno dok nekima (većini) mrkne drugima svane, pa ima i pozitivnih priča.samo što je tih puno manje.

https://m.youtube.com/watch?v=whsEpBrnBDI

Ili recimo sa kojim problemima se susreću u Dubaiju. Milijuni stranih radnika, koji su već prije bili izrabljivanju, a sada su ostali bez posla, ne mogu do viza, neki ni čak do svojih putovnica, nemaju novaca za hranu, kamo li za povratak kući…

https://m.youtube.com/watch?v=6L4X9tOOKrA

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 mjesec prije

ali to su dokumentarci,carlson je svakodnevni voditelj..dokumentarce,nazalost,nitko skoro ne gleda…tuckera gleda masu ljudi svakodnevno,treba obratiti pozornost na njega..dok ga jos ima..

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 mjesec prije

Alan Jones i ekipa Sky nisu dokumentarci, nego svaki dan imaju emisije u kojima komentiraju i kritiziraju stanje u Australiji, upotrebu hidroksiklorokina, pa izbore u SAD… Pratim ja i Tuckera, treba imati širinu.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije

Da se referiram na David icke-a..svjetska vlada je who.premijer je kina.da bude jasnije,bivsi planet Zemlja.postovanje.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 mjesec prije

CNN će uskoro objaviti novu Tuckerovu adresu stanovanja, od sada će prijeteća pisma dobivati i na hrvatskom.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije

Ako cemo se zezati..ja bi rekao na srpsko hrvatskom!

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

car(l)son? Kit,a?
Tuca’ kera,a treb’o je kamen!?

Rabotnik
Gost
Rabotnik
1 mjesec prije

To “prediktivno programiranje” je zapravo programiranje ljudske podsvijesti da manifestira. Premisa je da ukoliko pojedinac ili grupa ljudi, grad, nacija, čovječanstvo usmjeri fokus ne nešto, to se počinje manifestirati. Kako velika većina ljudi nije svjesna svojih misaonih tokova, raznorazni ciljevi se potiču repetitivnim programiranjem.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 mjesec prije

Pa zato ovi pola godine ponavljaju iste laži svaki dan a da bi ti ušlo u podsvjest. Najbolje je programirati do sedme godine jer upija mozak sve to jest sve pohranjuje u podsvjest i kasnije ne zna da je programiran. No takove zombije možeš i kao “zrele” jedinke, koje su nesvjesne da su programi, reprogramirati, dovoljno je da tv i radio dreći mjesec dana i imaš reprogramirane zombije. Zato se i religiozne mantre ponavljaju stalno da bi se mozak programirao.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Matrix tv: Svijest & Podsvjest – Objašnjenje

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Zanimljivo. Podsjeća na The Secret. Mozda je to moguce,ali nekako mi ce cini da nedostaje nesto poput “pojačivača” u procesu od misli do manifestacije. Autori kažu da je to osjecaj kao da vec postoji ono sto zelis. Ali kao da ni to nije dovoljno. Mozda neki znaju kako.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Ne kazem da je prediktivno programiranje isto sto i The Secret,ali postoje slicni elementi u teorijama.

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije

Ljudi,drustvene mreže cenzuriraju znanstvenike,novinare,obične ljude..bjezite od njih,blokiraju sve van narativa.cenzuriraju sve koji nisu na liniji.i obratite pozornost na ljude iz gonga i faktografa,nama najbliži ešalon cenzure.svako dobro.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Bravo! Shvaćaš hitnost trenutka. Na isto to upozorila sam opširnije u komentaru ispod članka “Bill Gates podiže uzbunu..”
a uz to objavila informacije iz prve ruke o stvarnom životu U Australiji, u državi Victoria čiji je premijer psihopat kao i Gates & Co. Ako te zanima možeš u komentarima ispod tog članka pročitati moj izvještaj u 2 dijela gdje sam preporučila 3 linka sa tekstom i videom, jedina 3 koja još nisu maknuli sa neta, a i to će ubrzo nestati, jer prate, čitaju sve sa fejsa pa brišu profile svih koji se ne uklapaju u njihov naum. Naročito su se primili razbijanja grupa čije članove nakon praćenja pohapse, policija im upada u kuće bez naloga, konfisira im svu elektroniku i tako ih razdvajaju režući im sva sredstva komunikacije. Stanje u Victoriji je slika i upozorenje onoga šta se i nama približava, makar i djelomično. Prati me nelagoda od pomisli da posebno prate ovaj portal nakon festivala slobode, i članke i naše komentare. Ne postoji niti jedno meni poznato virtualno mjesto gdje možemo zaštićeno kontaktirati. Imaš li kakvu ideju? Objavili smo oboje isto upozorenje, sad ga treba širiti svima dok još imamo prilike i pronaći rješenje prije nego nam i to oduzmu.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 mjesec prije

Baš ću provjeriti o čemu se radi. Čitao sam unatrag prije mjesec ili dva, da je vlada u Australiji dala policiji slobodne ruke i vjetar u leđa pri provođenju mjera, odnosno totalnu ovlasti u suzbijanju okorjelih “koronaša” kojima bez naloga mogu upadati u domove i provoditi zakon. Cenzura na društvenim mrežama i platformama poput YT nije ništa novo. Uklanjaju se čak i povijesne arhivske snimke pod krinkom fantomskih fašizma i antisemitizma. Bezumlje je započelo u vrijeme američkih predsjedničkih izbora 2016. kad su autori političkih gifova i memova bivali procesuirani. Kako bi zaštitili sebe od kompromitiranja, političari su na temelju toga u sklopu EU izglasali onaj famozni, idiotski zakon o autorskim pravima i restrikciji umjetničke slobode izražavanja na internetu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Sve šta si pročitao o tome istina je, to slušam od ljudi koji tamo žive i to proživljavaju, ne samo moji rođaci nego i naši zajednički mnogobrojni prijatelji s kojima sam u kontaktu. Najprije čiste fejs kao najrašireniju društvenu platformu, slijedi whatsapp kojeg su već najavili ukinuti. Jučer kad sam rođaku rekla da mi pošalje sav dokazni materijal, pronašao je samo ta tri linka…tražio je još, kaže – to je sve šta je ostalo, sve su drugo izbrisali.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
1 mjesec prije

Vidio sam i linkove koje si stavila tamo ispod članka.Treniranje strogoće na civilima i kršenje ljudskih prava u pokušaju nametanja totalne kontrole, a sve to za “dobrobit” nacije u sklopu mjera koje vlasti poduzimaju za borbu protiv nevidljivog neprijatetlja. Ludilo.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 mjesec prije

Ova tri videa što si ostavila samo pokazuju što ćeka sve na planetu. Kauboji su donekle sigurni jer imaju cijevi pa će skuplje prodati kožu.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ne mogu prežaliti šta nisam prije zatražila da mi šalje dokaze o stvarnom stanju, o svemu tome smo samo razgovarali. Ali, i ovo je dovoljno za upozorenje. Ubuduće mogu informacije dobivati samo usmeno.

enfriuvfrijfiermfefr
Gost
enfriuvfrijfiermfefr
1 mjesec prije

Ima na Fes TV-u od Gorana video tipa koji se javlja iz Melburna, otišao davno i zaboravio jezik al može ga se shvatiti bez problema. Prića isto kao i ti sa informacija od rođaka i prijatelja. Dok ne spalimo sva sredstva binarnog koda na lomači gotovi smo, to je jednom ovdje napisao to za lomaću Weteran i to mu je himna slobodi ta rečanica. Ima jedno petnasetak godina da razmišljam da bi se sutra vratio u analogne sedamdesete jer binarni kod nema granica porobljavanja.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

I ja bi u vremeplov, u doba bez digitalne tehnike.

Audax
Gost
Audax
1 mjesec prije

Najbliži ešalon cenzure ti je puno bliže nego što ti misliš

Tucker carlson
Gost
Tucker carlson
1 mjesec prije

Bitchute,dailymotion..bilo Sha samo ne YouTube,Facebook ..

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 mjesec prije

Bojim se da je programiranje uspjelo. Pogledaš ljude oko sebe, bilo gdje, ako i nisu progutali priče s kojima svakodnevno ustajemo zadnjih sedam mjeseci, birat će poslušnost. Lakše im je. Stave masku i nemaju neugodnosti nigdje (to što će s maskom na se vrlo brzo navući kakvu bolest, nisu sposobno vidjeti sad, nit će kasnije povezati). Ostali ionako vjeruju vlasti (ne mogu pojmiti da je s druge strane Zlo, da država nije ni majka, ni maćeha, nego sredstvo psihopata).
Scena poput onih australskih (izvlače žene iza utomobila, hapse) bit će sve rjeđe.
Ne treba nama do Australije, imamo Australiju tu – bolnice ne rade, šatori pred bolnicama, dijagnoze se daju telefonom, bolnički sustav se raspao, samo što nitko neće brojati mrtve zbog neliječenja. Tu su još traume za djecu.
Generacija nas koji pamte ono vrijeme je jedina koja može vidjeti.
Prosvjedi po njihovim pravilima neće proizvesti ništa. Čak ni oni mimo pravila (vidjeli smo to pu Žutim prslucima, udri ih, razbijaj, ignoriraj njihove zahtjeve i rezultat nula).
Neposluh, opći, je jedini način.

dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 mjesec prije

Da se ne ponavljam stavit ću jedan moj od prije koji mjesec napis:”Zsphere, mi vukovi (osvješteni zemljani) želimo dobro ovcama (programiranim zombijima) ali one nam ne vjeruju, bježe kod čobana koji ih striže, muze i kolje a one se i dalje boje nas vukova to jest osvještenih. Čobani imaju od gazde stada stotine tisuća tornjaka, šarplaninaca, srednjoazijskih ovčara, karabaša (policijota, vojnika, obavještajaca, zaštitarskih službi) da “zaštite” stado, vukovi to jest mi nemamo šanse da “osvjestimo” ovce a ni da im priđemo zbog “zaštitara”. One misle da su sigurne u toru dok ne dođe red za klanje i tek se onda “osvjeste” kad budu košer-halal meso.”

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 mjesec prije

ako nasa generacija odustane,vrijeme je da odustanemo i mi..nemam privilegiju da imam dijete..kako bi bio bijesan da imam dijete..

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Ja sretna jer nemam dijete, iz istog razloga.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Sony and Tucker, slozio bi se s vama da je bolje u ovim trenucima ne imati djecu kad nebi znao da je to plan Satanista.
Oni nas na sve moguce nacine zele pobit, sterilizirat i odgovorit od potomstva.
Jeste li se ikad zapitali zasto se daje tolika podrska istospolnim osobama, a ne recimo borcima za prava zivotinja?

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 mjesec prije

plastična ambalaža….estrogen….samo dio priče naravno…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije

Jasno mi je zašto.

X na 10-u
Gost
X na 10-u
1 mjesec prije

Tko god zeli djecu i ima bar osnovne uvjete za to(makar to znacilo i da od sebe samog treba znatno otkinuti i “kruva i vode” jesti da dijete ima i odskoluje se) treba imati potomstvo. Promjena u drustvu se moze dogoditi samo u buducnosti(znamo da nece za naseg zivota ali tu ne prestaje nasa odgovornost) i mogu je izvrsiti samo nasi potomci. A preduvjet za to je odgajati covjeka koji ce biti human,empatican,zeljan znanja,puno vise je to od hranjenja i oblacenja. I na kraju, mozemo se mi dijeliti na “zavjerase” i “antizavjerase” jer mislimo drugacije o koroni ili nekim drugim stvarima.Da,mislimo drugacije,ali osjecamo isto-da nesto nije u redu. Nije bilo ni prije korone u redu. Smanjiti podjele,gledati naprijed u pozitivnom duhu.Gledati na sebe samog i okolinu sto objektivnije,priznati mane i nedostatke,shvatiti da moze biti i bolje i gore.Treba uciti kako biti sto bolji covjek za sto bolji svijet.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

OK, opći neposluh ali kako.
Ako se svi oglušimo o npr nošenje maski oni neće praviti previše frke, jednostavno će potjerati svoju pretorijansku gardu na ulice i kažnjavati nasumično, svaki dan po onoliko koliko stignu. I što, opet ćemo ceh platiti mi, a naš novac otići njima.
Jedino rješenje, priznajem utopijsko ali definitivno jedino, je opća akcija. Svi, ali baš svi, ne dolaze iduća dva dana na posao, ne kupuju ništa a i gdje bi kad ništa ne radi, ne putuju. Opći štrajk. Prvi put ga je moguće minimalizirati, prikazati kao nešto nebitno i štetno po sve učesnike, uz prešućivanje štete po njih. Drugi ili treći puta stvar je krajnje ozbiljna i svaka vlast, pa i represivna, mora naći rješenje. I mora saslušati drugu stranu, tj nas, ma koliko joj to bilo ispod časti.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 mjesec prije

Obojica zapravo predlazete jako slicnu stvar, podrzavam u potpunosti i sto god da izaberemo (neposluh oko nosenja maski ili malo zesci neposluh), to mora biti masovno. Ali stvarno masovno. Samo kako uvjeriti ljude (koji vecinom vec kuze da nas lazu i da ovo nece na dobro) da se nemaju cega bojati? Jer strah je jedino cega se treba rijesiti i onda sve pada, game over…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

ODLICAN KOMENTAR!
Jedino je neposluh nemoguc jet kad od vrha krene neka glupa zapovijed prema dolje i samim izvrsiocima evo npr.
Ministar policije proslijedi nacelnicima da oni proslijede svojim postajama kako treba hapsit one koji kopaju nos na ulici.
Ovi mogu proslijediti nalog ili dobit otkaz i tako sve dok ne dode obavljati njihov posao neki ocajnik pod kreditom i koji ce to proslijediti podredenom, a ovaj svome podredenome i tako sve do onog policajaca na ulici…
Sve je to unaprijed smisljeno. Bankari su jedna od poluga, kao i policija, farmacija, mediji itd. Svi zajedno rade protiv nas.
Neposluh u doba kredita je NEMOGUC

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Ovako?

Corona maske.jpg
dfnbirtngundefjvdniu
Gost
dfnbirtngundefjvdniu
1 mjesec prije

Hehehe, ubija zadnja rečenica.

mario
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
Gost
dfverufzeuzrbfusdcfh
1 mjesec prije

To traje mnogo duže, par milenija ako nisu i to slagali, te milenije. Gledam video od Miška na “Krešimir Mišak založba Chiara-intervju 08.09.2020” kojeg mi je ostavio Miha i pitam sam sebe kako nam to da nam se mišljenje poklapa 99,99 posto a nisam mu čitao knjige, iako je ovom zadnjom pravi prorok u smislu da se to o čemu piše odvija trenutno. Rusi počeli letjeti sa raketonoscima jer ih provociraju ovi sa tamnog zapada (pripreme za stvarni rat), u čemerici za 3 mjeseca dignuto 1,1 bilijun hopotekarnih kredita (cilj opljačkati sve osim one na vrhu, opljačkati ih toliko da nemaju ništa osim duga i da tako očajni i bijesni prihvate bilo što, građanski rat il svjetski rat il borga za boga). Čujem od prijatelja koji živi u Mičigenu, tamo gdje su oni izašli sa puškama protiv maski, da iz Đu jorka i Čikaga i ostalih velikih gradova bogati sumanuto kupuju zemlju i ne pitaju za cijenu i cijene odletile u nebo ( a meni se podsmijavaju kad kažem da treba bježati na selo, smijte se i dalje, neće vam biti do smjeha uskoro, ja se uvijek smijem zadnji, znaju ovdje neki to vrlo dobro). Traže samo da je što dalje od civilizacije, nastupa seoba onih koji znaju što slijedi i bježe po zapovjedi. Kineze i kafene huškaju jedne na druge, turke i grke takođe, jewropu i čemeriku na Rusiju i Kinu, bit će veselo uskoro no prvo ide borg a onda nuks rašomon.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 mjesec prije

revolucija,bez pitanja.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Da buraz jedino je selo (i to što zabitije to bolje) i što veći bjeg od civilizacije i gradske konglomeracije to bolje!! Čak da nemaš ni mehanizaciju i strojeve, samo prirodnim putem i naravno domaće zivotinje.. Imam tu jedan tekst gdje svaki peti Njujorčanin želi napustit grad svoj’… pozz

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 mjesec prije

apsolutno! …bežati u krstate gore…tko je to rekao? velike nevolje su na vidiku

Maka
Gost
Maka
1 mjesec prije

Da. Na zalost je ovo i gore od ovoga sto je napisano.
I pitaju se branitelji za sta su se oni borili……da samo znaju!!!
Oni su se borili sprovodeci sotonsku agendu (domovinski rat) a da i dan danas ne znaju za koga ili protiv koga su se borili….preko 3100 samoubistava!!!
Branitelji nam trebaju sada!
Nisi branitelj 4 godine nego dok si ziv!!! I svi mi trebamo biti branitelji.
Najprije poceti objjasnjavati onima oko nas sto se sve desava i jednoga dana bi Plenki trebao zavrsiti kao i Sanader……ako ce biti pravne drzave.
I snjime i svi oni koji sudjeluju u ovome zlocinu protiv covjecnosti…..
Na zalost nas je i Crkva izdala, kao sto ste dosad primjetili jer i onaj sotonski papa u Rimu ima svoje prste u ovoj plan-demiji…..
Zato je rijesenje sve bojkotirati!
Coca-Colu
Apple
Google
Amazon
Kinesku robu
Tocite gorivo samo na Hrvatskim crpkama…
Kupovati samo domace……to je borba moje familije i pozivam vas da mi nam se pridruzite….

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

ovo je za mene komentar no1

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

E svaka čast i tebi i njemu. Najbolji komentar, je li? Domovinski rat je bio sotonska agenda? I da vam kažem gospodo kao branitelji i dragovoljac. Znali smo za što se borimo. Itekako smo znali. I za što i protiv koga. Stidite se obojica.

Ali u pravu je u jednoj stvari. Pogriješili smo što smo se poslije rata većinom povukli u normalan privatni život. I prepustili državu u ruke u koje je već došla. Trebali smo kao nekadašnji SUBNOR ostati na vlasti ili pri vlasti i kao i oni ne dati nikome ni prdnuti bez naše dozvole. Samo onda bi mnogi od vas vjerojatno gunđali kako imamo previše vlasti i moći. Ionako smo demonizirani i prikazivani kao paraziti koji imaju nekakva ogromna nezaslužena prava.

I umjesto da prigovarate što nismo ostali “branitelji” i poslije rata prisjetite se jedne stvari. Koliko je bilo dragovoljaca? 50-60.000 najviše. Oko 1,5% stanovništva Hrvatske. A što je ostalih 98% radilo onda i što radi sada? I sad bismo opet mi trebali povući. Sad, kad smo trideset godina stariji i pomalo umorni od svih sranja. Pa dobro, a kad će tzv. “šutljiva većina” mrdnuti guzicu i nešto konačno napraviti za sebe? Kad će mladi prestati kukati kako im je loše i odlaziti u tuđinu biti nečiji sluge i potruditi se u svojoj zemlji nešto napraviti?

Onaj dio o izdaji Crkve, odnosno njenog vrha i masonskog sluge Bergoglia nažalost moram reći da stoji. A slažem se i sa dijelom o bojkotu.

Maka
Gost
Maka
1 mjesec prije

Stara kuka,
javljam ti se samo za onaj dio sto nisi razumio, odnosno što brojni branitelji nisu razumjeli.
Pogotovo oni što su digli ruku na sebe. S time su za mene osobno pokazali zadnji čin hrabrosti.
Hrabrosti, da. Ne vjeruješ?
Probaj ti dignuti ruku na sebe?
Treba imati “muda” za takvo nešto. Kao što je trebalo imati muda za Domovinski rat.
Ali opet odgovorno tvrdim, rat nije prestao 1995 godine!
I ako misliš da si ti svoje odradio, varaš se!
A vi branitelji imate moć kakve niste ni svjesni. Vi možete preuzeti državu za mjesec dana ako hoćete.
Kako? Time što se udružite. Da.
Niste ni svjesni da su vas UDBAŠI u startu 1995 razjedinili a niste toga bili svjesni. Ukinute lokalne i male udruge i organizirajte se u velike. Čelnici nek budu dokazani ljudi koji nisu potkupljivi i koji se ne daju ucijenjivati. I tako dobivate onu moć koju su imali partizani do sada čak.
A Domovinski rat je na žalost nametnuti rat. I nama i Srbima i Muslimanima i Kosovarima. Isti ti ljudi sada upravljaju sa ovom Plan-demijom! Isti!
Ti znaš osobno za koga si se borio ali ne znaš još za koga si se u stvarnosti borio!
Stoj mi zdravo!

kfjvneriuniecjwiejcw
Gost
kfjvneriuniecjwiejcw
1 mjesec prije

Maka, odgovor ti je savršen.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Prestani tretirati branitelje kao idiote koji ništa nisu razumjeli. Govoriš o ljudima koji su bili spremni umrijeti i ubijati za svoju zemlju i narod. I bili smo savršeno svjesni u što se upuštamo i što nam se može dogoditi. Naročito ako izgubimo. A kad je netko svjesta toga pa ipak se odluči na to ne možeš takve ljude nazivati dobronamjernim, ali naivnim idealističkim budalama kakvima nas se često prikazuje pa i ti to ovdje neizravno radiš.

A da li smo pretpostavljali da će danas biti ovako? Nismo, Nitko nije Generali poslije bitke koji kažu da su “oni znali” lažu. Takvi se ili nastoje praviti pametni ili opravdavaju svoj kukavičluk i nedostatak angažmana kad je grmilo.

Ali sve ove negativne stvari koje su se dogodile nisu samo stvar Hrvatske i Hrvatska baš na njih nije puno utjecala. To su ogromne globalne promjene a mi smo samo plivali u toj struji. I to ne baš previše vješto.

Reći pak da je Domovinski rat bio sotonska agenda je ne samo krajnje uvredljivo prema svima koji su sudjelovali, a naročito onima koji su poginuli ili ostali bogalji, nego je i netočno. volio bih misliti da si se samo, blago rečeno, nespretno izrazio. Domovinski rat nije bio nikakva agenda stranih faktora nego isključivo naša agenda. Agenda koja je imala za cilj stvaranje neovisne i slobodne hrvatske države. Jer smo mislili da će našem narodu tako biti bolje.

Pa ne treba ti valjda tumačiti da su svi ondašnji važniji međunarodni centri moći bili protiv osnivanja hrvatske države i protiv raspada Jugoslavije. Zato su nam naši “divni” današnji “prijatelji i saveznici” podmetali klipove na svakom koraku. Kako je taj rat “sotonska agenda” kad su sve svjetske “sotonjare” bile protiv njega i protiv nas? Uvjeren sam da je i Tuđman i većina vrha tadašnje države i tadašnjeg HDZ bili vođeni prije svega dobrobiti hrvatskog naroda. Kasnije su istini za volju neki od njih, mnogi ustvari, te ideale napustili i počeli gledati samo svoje sebične interese.

Radi se o tome da su devedesetih događaji upravo izmakli kontroli “sotonjara” iz centara moći. Pad berlinskog zida, pad komunizma, raspad Sovjetskog saveza i VU, raspad Jugoslavije je ondašnje kabaliste iznenadlo i zateklo nespremne. U tih nekoliko godina su pogubili konce iz ruku. Tek su se tada trgli i počeli pregrupirtati i preorganizirati. Trebalo im je neko vrijeme da isplaniraju stvari, a ja mislim da je “umjetno inducirana” “ekonomska kriza” 2008. prekretnica i početak ostvarivanja ovih današnjih njihovih planova i događaja kojima svjedočimo.

A mi to naravno nismo znali. Nismo ni mogli znati. Nisu znali ni ljudi na Zapadu koji su desetljećima živjeli u kapitalizmu, demokraciji i višestranačju što im se sprema, pa kako bismo onda mi. Ali to ne znači da smo bili naivni i glupi. Možda samo nismo dovoljno pokvareni da nam takvi dijabolični planovi uopće padnu na pamet.

I jeste, razjedinili su nas branitelje. Ali ne zato jer nismo bili svjesni, nego jer smo mislili da smo svoj posao obavili i da je vrijeme vratiti se normalnom životu. Svojim obiteljima, svom poslu, izgradnji i napretku zemlje i tim stvarima. Većinu nas nije zanimala politika u smislu da se njome aktivno bavimo. Je li to nešto neprirodno?

Kažeš da imamo moć. Možda. Iako ja mislim da nas precjenjuješ. Prvo, puno nas je manje nego što misliš na osnovi brojke od preko pola milijuna. barem tri četvrtine tog broja su “branitelji” koji nisu čizme zablatili. A onaj ostatak su ljudi od 50-60 pa i više godina sa hrpom problema u životu, godine nas stižu, bolesti pomalo napadaju, djeca nam odlaze u inozemstvo i postajemo umorni. A veliki dio javnosti nas ionako doživljava kao parazite s povlasticama i ne vjerujem da baš možemo računati na veliku potporu mlađe populacije i ostalih nebranitelja.

Na kraju krajeva, jadna je zemlja u kojoj bi umorni i razočarani stari prdonje od kojih mnogi već imaju i unuke trebali biti nosioci promjena i napretka.

I na kraju o samoubojstvu. Nije to ni čin hrabrosti ni kukavičluka, nego čin očaja i beznađa. I ne treba ga nikako glorificirati ni osuđivati. A ako mene pitaš svaki od tih više od 3.000 branitelja koji su se ubili bi učinio puno bolju stvar da su, kad su već odlučili umrijeti, sa sobom povukli barem ponekog korumpiranog političara, tajkuna, kriminalca ili izdajnika bilo koje vrste. Onda bi njihova smrt imala kakvog-takvog smisla.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

hahaaaaaa stara kuka – ufatio sam te na krivoj nozi.. i tvoje komentare sam više puta pohvalio – onda ti nije smetalo.. a nisi ni hvala rekao..dobro, malo je bilo bombastično reć no.1 (moga sam to napisat i za 20 drugi komentara od drugih komentatora..) moguće, što je Maka stavio ruke na tipke koje malo ko svira.. a a mom uhu ogodno zvučalo..ko će znat

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Vidi prijatelju. Ona rečenica o Domovinskom ratu kao “sotonskoj agendi” je za mene nešto najuvredljivije što sam ovdje pročitao, a ti si to podržao. I na to sam reagirao. Osjetljiv sam na tu temu. Previše puta sam stajao uz lijes suboraca u počasnoj straži da budem ravnodušan na takve izjave.

Što se pohvala tiče, ne mislim da trebam zahvaljivati na pohvalama jer nisam pisao tekstove da iskmačim pohvale. Ako ja mislim da je nečiji tekst za pohvalu to ću napisati i ne očekujem da mi netko za to zahvaljuje.

Isto tako ne mislim da ja trebam zahvaljivati za pohvale. Lijepo ih je pročitati, ali ne pišem ovdje da bi me hvalili. Jer da je tako onda ovdje ne bih napisao nešto za što sam znao da neće biti baš predobro primljeno kao ono tamo gore.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

da s.kuka vidim ratničke si sorte.. branio branio, eto sad odbranio – kome čemu.. ? pohhvale to je bilo samo komplimentarno rečeno… a maka je napisa nešto što u srce dir, razotkrva a i dira moju familiju, mene ..a svi reagujemo kad nesto čujemo po nagonu dojmu utisku…
pa naravno kad nekom dam podrsku – ne očekujem nikakve naklone.. to je bilo iz fore..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 mjesec prije

I mi radimo isto. Plaćam samo gotovinom, i osjećam se kao bogataš.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ima tu razne simbolike.
Poenta je da ratnici tame i dalje traze ‘iglu u plastu sijena'(ako je igla u plastu sijena nasa izvorna poslovica, onda smo mi sami izvor). Sta je igla? – za to treba iscitati Vede (a i za sveukupno shvatanje danasnje situacije u kojoj se covjecanstvo nalazi).

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

Cotajuci komentare ja sad tek zapravo shvacam da vecina vas ni ne vjeruje da COVID postoji. Stvarno!? Razumijem da se netko ne slaze s rijesenjima koja koristimo da ga se rijesi ali da netko nakon toliko snjimaka i svega uopce ne vjeruje da postoji to stvarno granici s retardacijom.
Ako se zelite uvjeriti koliko citam razne bolnice daju specijalni posjet odjelima intenzivne njege da se uvjerite, ali sigurno vi smatrate da su to glumci.

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

A Madona je na celu desne loze sotonistickog kulta koji zeli porobiti svo covjecanstvo radi tajnog plana istrebljenja covjecanstva kako bi mogli posaditi drva gdje god se mocnicima prohtije.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Nazad ubolnicu?!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

U kojoj se to zemlji moze posjetit oboljele od Korone?
Bas me zanima jer npr. u RH nedaju roditeljima posjetit djecu duze od 15min.bez obzira sto nemaju kovid i sto su u bolnicama zbog nekakvih operacija!

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

Malo sam pretjeral s tim priznam. Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snjimaju lazne video uradke. Stvarno me cudi sto pored toliko dokaza netko misli da je to bezazlena bolest. Slazem se da su neki potezi medicinske struke bili losi ali hebi ga nova bolest i nitko nije siguran sto radi dok nema dovoljno informacija. I sad se to neznanje i neiskustvo tumaci kao teorije zavjere i povlace se paralele s crtanim filmovima. Da se razumijemo na taj nacin mozemo reci i da je Jules Verne bio dio globalisticke elite koja zeli unistiti covjecanstvo jer je predvidio nastanak raznih tehnologija.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

“Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snimaju lazne video uradke.”
Ne, ne lažu, one koje snimaju su stvarno bolesni, bilo je bolesnih i prije ove lažne pandemije. Oni samo svojim djelovanjem sudjeluju u ovoj manipulaciji globalnih razmjera i to po naređenju onih koji su im pretpostavljeni.
Lažna pandemija je planirana i pripreme za ovo sada, traju već godinama a sve sa namjerom da obmanom i strahom pokore ljude sa osnovnim ciljem da im u tjelo ubrizgaju tvari (“cjepivo”) putem kojih će uspostaviti vlast nad zdravljem i životom svake jedinke-roba na planeti.

Za proglašenje “pandemije” namjerno je uzet “korona virus” koji ima najsličnije simptome prehladi i gripi pa ustrašena osoba kojoj se kao i prijašnjih godina pojave simptomi, odmah će htjeti znati da li je to “korona” i potrčati u bolnicu gdje će je podvrći “testu”… i od tog momenta za tu osobu više nema spasa – upala je u klopku.

Taj virus za osobu koja zdravo živi i ima prirodni imunitet, bez obzira na starost nije opasan po život.
život može biti ugrožen osobi koja je već iscrpljena lošim načinom života i već razvijenim drugim bolestima, pa zaraza i prehladom, gripom ili upalom pluća, može biti fatalna, naročito zato što postojeći protokoli “liječenja” više čine štete zdravlju svojim sporednim učinkom, nego što koriste.

Obzirom da sam uvjeren kako je ljudski rod kreiran za robovanje, njegov kreator i vlasnik, od samog početka usmjeruje ljude u pravcu njegovih ciljeva, pa je “prediktivno programiranje” samo jedan od alata koji kreatoru i vlasniku ljudskog “stada” olakšava postizanje cilja… i da, Jules Verne je samo jedan u nizu poznatih pisaca, glumaca, “izumitelja”, filozofa, političara itd. koji su (nesvjesno) dali doprinos prediktivnom programiranju.

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

ufff…

putnik
Gost
putnik
1 mjesec prije

“Ali nije moguce da svi ti doktori, medicinske sestre i drugi lazu i snjimaju lazne video uradke.”

Nitko ne kaze da svi doktori i opcenito zaposlenici zdravstvenih ustanova lazu.
Dapace, samo jedan malio dio njih laze, plus novinari. I onda jos kada tome dodas cenzuru svih onih drugih doktora koji se ne slazu sa sluzbenom pricom o koroni, tada se pojave osobe kao ti, koje se eto cudom cude kako to da svi doktori i medicinske sestre lazu??
A stvar je vrlo jednostavna, ti imas pristup vrlo selektiranim informacijama za koje vjerujes da su jedina istina. Uz to si dodatno kondicioniran da automatski ne vjerujes nikome drugome jer su svi drugi u startu “teoreticari zavjere” “ravnozemljasi” “ekstremni desnicari”, nastavi niz…

“Stvarno me cudi sto pored toliko dokaza netko misli da je to bezazlena bolest.”

I mene cudi sto pored toliko dokaza da ovo nije nikakva smrtonosna pandemija, i dalje velika vecina vjeruje glupostima koje mainstream mediji plasiraju.
Toliko je bilo kontradikcija unutar samo naseg stozera u zadnjih cca pola godine da stvarno trebas biti vrlo vrlo poslusna osoba sa izrazito nekritickim umom za bespogovorno vjerovanje njihovoj prici.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ti si nekad vjerovatno znao brojeve telefona koje si cesto koristio napamet, a otkako koristis smartphone vise nemas potrebe da ih znas, tako je i sa ovim ljekarima danas

hogar strašni
Gost
hogar strašni
1 mjesec prije

knjiga Otkrivenja se ispunjava i mora se ispuniti do kraja. Znači svaka godina će biti sve gora. Ljudi jedino što možete spasiti su Vaše duše a svijet je ionako gotov. Povjerujte SAMO u Oca Sina i Duha Svetoga.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Jel to šala …ili kako mislite da ce biti sve gore?

hh5677ghjktzu234
Gost
hh5677ghjktzu234
1 mjesec prije

Btb hogare!…ima nas koji točno znamo o čemu pričas…

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Pa dajte podijelite.
Isus jè reķao Ne bòj se
Kàko cè bitì goŕe

igor
Gost
igor
1 mjesec prije

A tko to kaze da se mora? Bibliju su napisali ljudi ko i druge religijske knjige i tko veli da je Biblija tocna, a Kuran, a Vede, a Tora….?
Ili je istina povezana s geografskim mjestom rodenja i najcesce religijom roditelja ili su to samo price i tekstovi ko i svaki drugi napisani i interpetirani od strane ljudi od krvi i mesa koji nemogu a da ne projeciraju svoje strahove i razmisljanja. Nekako mo se cini logicnije da je ovo drugo.

Bagatin
Gost
Bagatin
1 mjesec prije

Kako kreirati apsolutni neposluh kad ljudi jos uvijek kupuju novine i cekaju vecernji dnevnik, upalis radio i na svakoj stanici 20 minuta identicnih vijesti, a citaju ih novinari, prosjecni ljudi uvjereni u pravednost sistema i gdje nema sanse da ce kriticki razmisliti sto on to uopce cita, a i da se dogodi cudo, zabranjeno mu je govoriti na bilo kojoj platformi. Meni je osobno izlazak iz ovog matrixa isao korak po korak gdje sam drasticno mijenjao svoja uvjerenja, a to nije nimalo ugodan osjecaj, covjeku je najteze pojesti vlastita govna i priznati da je bio u krivu. Ocekivati da ce ljudi odjedanput prihvatiti da postoje psihopate koje zele zlo ljudima i da su sve institucije njihove te da su toliko mocni da cak i najavljuju buduce dogadaje je naivno. Osobni primjer, jedan prijatelj mi je rekao da ce se cijepiti i da jedva ceka povratak u normalnost iako sam mu “punio” glavu u vezi geopolitike dobrih 5 godina, vlastiti komod, citaj guzica, uvijek dodu na koncu do izrazaja. Drugi mi je rekao da je “Logicno” portal koji siri teorije zavjere, kaze da je tako “cuo” i odbija procitati bilo kakav clanak ili pogledati video klip, podsvjest je vec etiketirala to kao tkz zavjeru, tvrdoglavost pojacava zavrseni fakultet sto je cest slucaj sistemske praonice uma. Ostali misle da je sve u redu, prica se o sportu, jeftinoj politici i ostalim kafanskim temama. Roditelji su u bunilu, a posebno je tesko objasniti neke stvari ratnom veteranu s narusenim zdravljem koji usput nije nikakav nacionalista, da je bio izmanipuliran i da ga se sad pravi budalom na drugi nacin.
Ukratko, 1/10 priblizno zna pravo stanje stvari i s tom osobom pricas o ovome, razmijenjujes informacije i zivis s tim svaki dan, a istina nije ugodna i baca u depresiju. Covjek se onda zapita, pa zasto bi citao istinite informacije i padao u ocaj kad ljude boli briga i ne zele znati. Na youtubeu bezbroj kanala o istini, dramaticno se predvidaju buduci dogadaji, ljudi sve znaju u komentarima, neki citiraju Bibliju, neki zale, drugi najavljuju apokalipsu zbog trecih entiteta, ali nitko ne nudi rjesenje, a ovi dezinformirani, oni idu mirno spavati, a ti si svaku vecer napet i zabrinut. Zelis reset i onda se izoliras od negative i pravis se da se nista ne dogada, odnosno odmaras psihu i lakse je, al nekima vrag ( istina) ne da mira kao meni pa se vracas ovdje. Jedino sto mogu dati kao savjet svima vama, dobronamjernima, to je da se okrenete sebi, da radite sto vise na svijesti i da maksimalno u sebi pokrenete kontra emociju od straha, a to je ljubav, bilo to kroz meditaciju, molitvu, vjezbe, pomaganje drugima itd. Valjda cemo tako biti mudriji, stabilniji i jaci za buduca vremena, mozda i tolerantniji za ljude koji ne znaju, jer nema nista od agresivnog nametanja vlastitih uvjerenja. Jezivo je to sto bi bili najsretniji da su nasa uvjerenja pogresna, sto opet govori da smo 3 koraka naprijed od drugih, a to ima opet jednu vrstu odgovornosti
Pozdrav iz dispetskog Sibenika svima

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Apsolutno se slažem iako ne treba biti pesimističan. Rekao bih da u početku ove plandemije i čak, prije izbijanja iste , puno manje ljudi je bilo svijesno stvarnog stanja stvari. Sada se taj broj povećava, sporo, ali ipak se povećava. Nisu računali na Internet, medij koji su sami stvorili da će im se obiti kao bumerang u glavu. Zato ekspresno uvode faktograf i slično. Vjerojatno i pojedini ljudi u tajnim službama nisu svi loši te su i sami pokrenuli ovo ajme reći buđenje. Stvoriti svoj mali normalni mikrosvijet je apsolutno prioritet, međutim važno je i osvještavanje ljudi u okolini. Treba imati i malo vjere da će se stanje normalizirati i da će te budale ipak prestati djelovati.