Prediktivno programiranje (1. dio)

Djeca s maskama

Još prije 2400 godina, u staroj su se Grčkoj zalagali za kontrolu stanovništva. Platon u „Državi“ promiče nadzor države nad bračnim odnosima u cilju najboljeg potomstva – eugenika – pri kojem bi nadzoru djeca dobivena izvan propisa bila uklonjena.

Aristotel – koji je držao da žene imaju manje zuba od muškaraca, pa iako ženivši se dvaput, nikad mu nije palo na pamet da verificira svoj stav i pogleda ženi u usta – zalagao se za čedomorstvo i pobačaj. Thomas Malthus, uzor Charlesu Darwinu, kaže u „Eseju o principima stanovništva“ da je „kapacitet stanovništa toliko superiorniji u odnosu na kapacitet zemlje… da prijevremena smrt mora u nekom obliku ili drugačije posjetiti ljudsku rasu“. Od Malthusa do Billa Gatesa, 20-to će stoljeće biti ispunjeno idejama brojnih eugeničara, Francisa Galtona, Margaret Sanger i drugih, a sve će te ideje pronaći plodno tlo i u nacizmu… Za Malthusa su bolest, rat, glad i siromaštvo bili poželjni za kontrolu populacije. Trenutno ratova nema, jer nema Obame, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir nakon mjesec dana predsjednikovanja, a u svome je mandatu napao ni manje ni više već 7 zemalja. Sad se Trump od svakuda vraća s mirovnim sporazumima. Što preostaje – bolest, glad i siromaštvo. Bolest već imamo, a s mjerama karantene i oduzimanjem prava na rad, lako ćemo doći i do gladi i do siromaštva. I tako prođe nešto više od 200 godina, a mi kao da slušamo Malthusa, a u stvari slušamo Billa Gatesa. I za jednoga i za drugoga, uz sve ostale pošasti, bolest je glavnim sredstvom za rast smrtnosti, s jednom razlikom – Malthus nije znao za cjepivo.

2005. godine, američki nas je predsjednik, George W. Bush, požurivao da se pripremimo za buduću pandemiju.



Je li pritom mislio na „svinjsku“ gripu koje je pandemiju SZO proglasila u lipnju mjesecu 2009. godine? Imunolog dr. Srećko Sladoljev, koji se toliko grčevito borio za opstanak Imunološkoga zavoda da je zbog toga bio izložen progonu, sam je sebe hotimice, i to dvaput, zarazio svinjskom gripom samo zato da bi dokazao da se radi o lažnoj pandemiji. „Istraga, koju je pokrenulo Vijeće Europe, kasnije je pokazala da je pandemija bila izmišljena, a službenici Svjetske zdravstvene organizacije podmićeni”.

Četiri godine prije Busheve najave pandemije, za njegove će vladavine biti srušeni Blizanci. Od godine 1949., čak 19 godina prije početka gradnje, točnije 1968., pa sve do rušenja, godine 2001., i to u, za iluminate, znakovitoj 33-ćoj godini postojanja (pronađi isti obrazac u medijskim izvješćima o koronavirusu ), Hollywood će ni više ni manje već kroz 52 godine prediktivnim programiranjem, kroz više od 60 igranih i crtanih filmova, naslovnica knjiga i časopisa, filmskih postera, najavljivati rušenje Blizanaca.

2010. Rockefeller Fondacija u svome će dokumentu, dostupnom na internetu u pdf formatu, pod naslovom „Scenarij za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj“ (Scenarios for the Future of Technology and International Development) detaljno opisati sve ono što nam se upravo sada događa. Pa se tako u dokumentu navodi kako će vlade sprovoditi stroge mjere poput obvezatnog nošenja maske i mjerenja tjelesne temperature pri ulazu u neke prostorije, skeniranja ljudi radi procjene sumnjivosti određene osobe… Nakon pandemijskog zastrašivanja vladajući će još više učvrstiti svoju vlast i nastaviti s istim strogim mjerama, a zemlja koja će se najbolje nositi sa svime upravo će biti Kina.



2011. godine, autor kao da se poslužio scenarijem Rockefeller Fondacije, snima film Contagion (zaraza). Film aludira na virus nastao nigdje drugdje već na tržnici, a potekao je ni od čega drugoga već od šišmiša. U filmu se pojavljuje neki bloger koji animira ljude da se ne cijepe već da koriste alternativni lijek dobijen od forzicije. On je u filmu, naravno, obični prevarant, biva optužen i uhićen. A kao najbolji način obrane od virusa preporuča se socijalna distanca, ostanak doma, bez rukovanja, često pranje ruku, a konačni se spas nalazi u cjepivu. Svi koji budu cijepljeni imat će na sebi znak da su primili cjepivo.

2012. godine odvija se uznemirujuća Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Snimka iz zraka pokazuje u središtu stadiona kraticu NHS (National Health Service, Nacionalni zavod za zdravstvo). Na nekoj od scena, ispunjenoj brojnim bolničkim krevetima i djecom na njima, na jednome od njih djevojčica, skrivena pod plahtom, sa svjetiljkom u ruci, čita Petra Pana. Po sceni trče monstruozni likovi odjeveni u crno, zelenih očiju aludirajući na virus. Stižu kola, a u njih upregnuti crni, zastrašujući, apokaliptični konji. Ispred njih nitko drugi već Azijatkinja, djevojka u bijeloj medicinskoj odori. Dok konji dolaze, na bolničkome krevetu, bolesna lutka-karikatura, ali ne tada aktualnoga premijera Davida Camerona (2010-2016), već onoga koji premijerom postaje 7 godina poslije, Borisa Johnsona, koji ktome i bude bolestan. Krevet s djevojčicom, na sceni sad posve sićušan, počinje se uzdizati i levitirati ispred ogromnoga anđela smrti, masivnog demona, monstruoznoga lica, s crnom kapuljačom, u crno odjevena.



Kad je na Facebooku korisnik pod imenom Ravna zemlja prenio snimku s usporedbom scena plesa medicinskog osoblja iz ceremonije otvaranja olimpijskih igara s plesom medicinskog osoblja po praznim bolnicama diljem svijeta tijekom korona karantene, Faktograf.hr odmah se uključio s obaviješću: „Ne, ceremonija otvaranja olimpijskih igara u Londonu nije najavila koronavirus“. „Cilj je bio ‘u svega nekoliko sati svijetu predstaviti britansku povijest na kreativan način’“, navodi Faktograf.hr. “Stadionom su šetali povijesni likovi, lebdjeli anđeli, a točku su imali i ‘pacijenti’ i medicinske sestre, u čast zdravstvenog sustava Ujedinjenog Kraljevstva”, citira Faktograf.hr izvješće Jutarnjeg lista. „Godine 2012. bilo je nemoguće znati da će se godinama kasnije pojaviti bolest Covid-19“ , piše Faktograf.hr u nastavku. Ako to nije bilo moguće znati 2012., zašto je ta lutka upravo likom Borisa Johnsona i kako su znali da će Boris Johnson biti bolestan?

2014. godine Barak Obama upozorava na nadolazeću pandemiju.



2015. godine na linku Britanske vlade pojavio se dokument , zapravo lista infektivnih bolesti, a na kojoj je listi, dostupnoj u pdf formatu , među „jednostavnim zarazama“ (single infektions) naveden je COVID-19 (Sars-CoV-2). S obzirom da se u dokumentu ističe „važnost nadzora infektivnih bolesti u zatvorima i drugim ustanovama za pritvorene osobe“ vrijedilo bi znati jesu li te 2015. godine zatvorenici nosili maske, bili u samoizolaciji, i otkad je zapravo Covid-19 „novi virus“ kao što nam je nedavno rečeno?

2017. godine, dr. Anthony Fauci, direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti, predviđa pandemiju.



Za 2017. i 2018. godinu, portal 2012-transformacija svijesti i YT kanali „Ključevi univerzuma“ i „Matrix TV“ prikazuju 5. rujna 2020. godine originalnu tablicu s web stranice World Bank – WITS World Integrated Trade Solution iz koje je tablice vidljivo da su, uz mnoge države svijeta, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija kupile proizvod pod nazivom Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus.

Dva dana kasnije, 7. rujna 2020., nakon što je informacija brzinski prostrujala internetom, i očito nakon što su shvatili da su otkriveni, na istoj je web stranici proizvod naziva Covid-19 Diagnostic test instruments and apparatus zamijenjen općim nazivom „Medical Diagnostic Test Instruments and apparatus“, istoga koda: 902780, a u zaglavlju stranice piše „…now classified by the World Customs Organization as critical to trackling Covid-19“ ( sad klasificiran od Svjetske carinske organizacije kao nepouzdan za otkrivanje Covida-19).

2019. godine, u mjesecu svibnju, na Euroviziji, scena, ispunjena simbolikom, u obliku stubišta, na njemu stoji skupina svećenika glava prekrivenih kapuljačama. Na vrhu, crnim plaštem ogrnuta, Madonna. Na glavi joj kruna koja asocira i na latinsku joj istoznačnicu (corona, lat. kruna) i na kraljicu Semiramidu, uvijek prikazivanu tako da joj na glavi vijenac sa šiljcima, poput one žene s bakljom u ruci, Kipa slobode. Na crnome plaštu i crnome povezu preko jednoga oka, otisnut je znak „x“. Nekoliko svećenika odbacuje halje i pojavljuju se žene u bijelom s plinskim maskama koje im potpuno prekrivaju lice. U jednom trenutku Madonna otpuhuje i žene u bijelom i ljude u crnom, također s maskama na licu, i oni padaju kao pokošeni nekom bolešću. U pozadini vatra gori. Dok umrli leže na pozornici, konfeti padaju u znak slavlja, a s obje strane scene vidi se po jedan Kip slobode kojima uzdignuta a slomljena ruka pada, a u pozadini zgrade u plamenu asocirajući destruktivni čin nadolazeće antife.



Nešto kasnije, u mjesecu listopadu, dok još svijet ni ne sanja da će se uskoro suočiti s „pandemijom“, Bill Gates sponzorira događaj 201 – simulaciju kojom se predviđa da će koronavirus odnijeti 65 milijuna života, a u studenome će Institut Pirbright, koji financira Bill Gates, dobiti europski patentni broj EP 3 172 319 B1 za cjepivo protiv koronavirusa . Od „događaja 201“ do trenutka kad SZO proglašava pandemiju koronavirusa proći će samo tri mjeseca.



2020. godine, u mjesecu siječnju, Banka federalnih rezervi u SAD-u, između 5 kovanica najavljuje jednu s otiskom majke i bebe samoanskoga šišmiša.

Na ceremonijalnoj dodjeli nagrada Grammy 2020, održanoj 27. siječnja, Billie Elish u svom videu, kao da se pretvara u demona, crnih očiju, u crno odjevena, s velikim crnim krilima koja kao da podsjećaju na krila šišmiša i ktome nosi crnu masku. Na istoj se ceremoniji mogla vidjeti i monstruozna scena kad je Steve Tyler, pretvarajući se jednime od bijelačkih susjeda, svojom nogom stao drugome na vrat i u tom položaju skoro četiri minute nije htio osobu ispod sebe osloboditi pritiska, asocirajući na buduću pogibelj Georgea Floyda, a u pozadini se vidi požar koji aludira na američke gradove u plamenu.

Samo dan prije ceremonijala, 26. siječnja, pogiba sportaš Kobe Bryant. A četiri godine prije, točnije u listopadu 2016., pojavljuje se crtić prediktivna sadržaja u kojem se vidi srušeni helokopter, a ispod njega leži svijetu poznata osoba, dok pritom neki crtani lik izgovara riječi: „Ooh, shit, it’s Kobe Bryant“ („Ooh, sranje, pa to je Kobe Bryant).

Kobe Bryant
Kobe Bryant

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“, nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…


  1. nipu.hr, Platon i filozofija odgoja
  2. Bertrand Russell, The Impact of Science on Society, New York, Routledge, 2016., p. 6,8
  3. YT, vivid light 888, Trag zmije – Bil Gejts (0:24)
  4.  Dr. Ivo Derado, Što kaže demografija o našoj budućnosti
  5. YT, NowThisNews: „George W. Bush Urged Us to prepare for the Future Pandemics in 2005“
  6. https://cijepljenje.info/zabranjeni-intervju-imunolog-dr-srecko-sladoljev-cjepiva-iz-igle-treba-odmah-zabraniti/
  7. YT, Vivid Light 88, „Trag zmije, Bil Gejts“:
    1. „Loisiana now has 33 coronovirus cases…“ (7:49)
    2. „Coronavirus cases in Michingan climb to 33“ (7:55)
    3. „Business activity in China is at 33% of its pre-coronavirus norm…“ (7:57)
    4. „MRT3 alows 30-33 passengers per train …“ (8:00)
    5. „5 of 33 Covid-19 patients are from…“ (8:02)
    6. „Covid-19: 33 cases in Colorado as of 3 a.m. March 11“ (8:05)
    7. „Covid-19: Egypt records 33 new cases pn cruise ship“ (8:09)
    8. „Thailand reports new case of corona virus, total now 33“ (8:10)
    9. „3 more coronavirus patients die, 33 nea cases in Kin g County“ (8:11)
    10. „Coronavirus USA update: … , 547 confirmed cases in 33 states“ (8:13)
    11. „Egypt confirms another 33 Covid-19 cases from Nile cruise boat“ (8:16)
    12. „Califormia monitoring 8400 people …, 33 have tested positive“ (8:18)
    13. „No signs of coronavirus in 33 who returned from Wuhan“ (8:25)
    14. „Australia confirms 33 coronavirus cases …“ (8:27)
    15. „China doctors released chest scuns of a 33-year-old …“ (8:30)
    16. „Coronavirus: 7 nes cases in Bahrain, total up to 33“ (8:31)
    17. „33-ydear-old chines woman infected with coronavirus …“ (8:32)
    18. „Covid-19 update: Coronavirus cases in India rise to 33“ (8:34)
    19. „DHS says 33 people in Wisconsin have tested positive …“ (8:35)
    20. „Coronavirus: Cases in Maharashtra reach 3 state expands …“ (8:39)
    21. „Coronavirus: Another seven test positive, total now at 33“ (8:40)
    22. „Death toll in France from coronavirus reaches 33“ (8:41)
    23. YT. ODD TV: „What is Predictive Programming / 100% Proof of Hollywood Brainwashing & Foreknowledge“
    24.  YT, Mabus Channel: „Da li nam je Rokfeler u dokumentu od 2010 predvidio 2020-tu godinu“; www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Faoundation.pdf
  8. YT, Mabus Channel: „Da li je korona virus predviđen u filmu Contagion?“
  9. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:41:59)
  10.  https://www.facebook.com/ravnazemlja/videos/covid-19-prediktivno-programiranje-otvaranje-olimpijskih-igara-2012-god/707920186609991/
  11. https://faktograf.hr/2020/04/23/ne-ceremonija-otvaranja-olimpijskih-igra-u-londonu-nije-najavila-koronavirus/
  12. YT, NowThisNews: „Obama Warned The U.S. To Prepare For A Pandemic Back in 2014“
  13. brandnewtube, „Did UK Gov’t List Covid-19 As A „Notifiable Disease“ in 2015?“
  14. Assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/attachment_data/file/871438/Reportable_diseases_prisons_to_HPTs_March_2015_FINAL.pdg
  15.  YT, NowThisNews: „Dr. Fauci Predicted Pandemic Under Trump in 2017“
  16. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
  17. https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/902780
  18. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:46:59)
  19. YT, Vivid Light 888, Trag zmije – Bil Gejts, (4:55; 5:06)
  20. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:17:53)
  21. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:23:17)
  22. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:24:13)
  23. YT, David Wilcock: „David Wilcock and Dannion Brinkley: Prophecies Fullfilled!“ (1:22:22)
  24. Vijesti.hr, 29.06.2020., „Dr. Srećko Sladoljev: Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvori globalni kaos radi ‘omekšavanja’ ljudi kako bi prihvatili obavezno cjepljenje“
  25. narod.hr, 23.05.2020., Markotić: „Bez cjepiva se nećemo moći riješiti virusa“
  26. narod.hr, 04.08.2020. „Markotić ne dvoji da će jesen biti teža: Uskoro stižu prve doze Remdesivira“
  27. logicno.com: „Što prešućuju Alemka Markotić i mainstream mediji o lijeku Remdesivir?“
  28. Ilustracija za naslovnicu: kontraverzna slika o kojoj možete naći više informacija na Fastcheck.org
Pretplatiti se
Obavijesti o
276 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
CAN
3 godine prije

Eto ,dobio je ‘ko je i tražio,a i ‘ko nije.
Razuman članak.

Jelka Krstulović
3 godine prije

?????

piždro
3 godine prije

Koje li će sve traume i posljedice ostat na ovim mališanima! Jednog dana kad odrastu i shvate mutne igre i ironiju sudbine… Osvrnu se unazad na brutalno djetinjstvo, ako se ikad dokopaju slobode pitat će se – jel moguće..?! Jel stvarno moguće i što nas najmiliji nisu zaštitili a neusporedivo brojnji od programera su bili.. !?

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Stara kuka
3 godine prije

Vidim da je to samo prvi dio. Nemojte nastavljati ako Boga znate, a ovo maknite što prije. Teško je napraviti veću antipropagandu onome što navodno želite postići od ove nesuvisle zbrke. Ovakvi tekstovi više priliče nekakvom kultu nego ozbiljnom portalu.

Znam da ovo nije popularno mišljenje ovdje,, ali tema prediktivnog programiranja je preozbiljna da bi se na ovakav zbrkani i lakrdijaški način prezentirala. Jer 99% ljudi koji prvi puta svrate na portal pa ovo pročitaju će se samo nasmijati,odmahnuti rukom. I učvrstiti svoje uvjerenje o ridikuloznim “čudacima” i “ravnozemljašima” koji trabunjaju o kojekakvim teorijama zavjera. I nikad više neće ove teme shvatiti ozbiljno.
I da se razumijemo. Mislim da ovu temu treba obraditi, ali na puno ozbiljniji način.

CAN
3 godine prije

Ako izuzmemo sve događaje iz ovoga pregleda smatrajući ih sasvim „slučajnim“, osim onih koji se dotiču scenarija Rockefeller Fondacije, filma Contagion, događaja 201 i kupovine Covid-19 testera još 2017. godine, je li onda dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“ ? Ako u Stožeru ključna osoba, dr. Alemka Markotić, kaže da se „bez cjepiva nećemo moći riješiti virusa“ , ako je u Hrvatsku ušao lijek Remdesivir , za koji njegov proizvođač, Gilead France, kaže da “nema podataka koji bi dokazali bilo kakvu potencijalnu kliničku učinkovitost Remdesivira protiv Covid-19 kod ljudi“ , nameće se pitanje – čiju agendu sprovodi dr. Markotić?

Ali, više o tome u drugome dijelu…
.

onaj najve... Dalton
3 godine prije

Koja koincidencija……

Spacevoodoo
3 godine prije

Preskočen je David Icke i odmah se došlo do Davida Wilcocka za kojeg je Icke mala beba 😊😊😊

Stara kuka
3 godine prije

Samo jedno pitanje. Na koji način je naprimjer “Event 201” prediktivno programiranje kad praktično nitko u javnosti za njega nije čuo sve dok se plandemija nije rasplamsala? Koga je događaj, odnosno simulacija za koju je znalo samo šačica ljudi onda trebala “programirati” i kako? Ili scenarij Rockefeller fondacije iz 2010. Koliko je ljudi uopće čulo za to? Pa kako će biti “programirani” s nečim za što nisu ni čuli ni znali da uopće postoji?

Autorica, a očigledno i mnogi ovdje uopće ne shvaćaju pojam prediktivnog programiranja. Nije svaka simulacija ili plan neke akcije prediktivno programiranje, kao ni svaka fikcija koja pokušava prikazati nekakvu zamišljenu budućnost. A nije to ni svaka kretenska kič koreografija.

Ovakvim pisanjem tema se do krajnosti banalizirai oduzima joj se svaka ozbiljnost.

jadran
3 godine prije

koliko truda za širenje propagande.za čiji račun Vi pišete to što pišete….

Son of Alerik
3 godine prije

Uh, koji posao je autorica odradila, svaka čast! Komu dosad nije jasna priča o covidu, sad mora postati.
Možda je sam naziv toga što rade ‘prediktivno programiranje’ premekan, bagra drsko, bezobrazno i sasvim javno najavljuje svoje buduće poteze. Toliko mašte koja bi točno pogodila razvoj događaja se ne može imati. Recimo ta pogibija Cobea Bryanta u helikopteru – najavili su, odradili onako kako su i najavili, kao i sve ostalo.
Ono što me više muči jest mogućnost mijenjanja događaja u prošlosti radi namještanja sadašnjosti (to naravno nije moguće, službeno).
Nikad ne valja potcjenjivati ono što druga strana može.

3 godine prije zadnji put uredio Son of Alerik
Max
3 godine prije

Odličan članak. Prediktivno programiranje je opasno. Isto je bilo i s otvaranjem tunele u Švicarskoj Gdje je izveden sotonistički ples pred svjetskom elitom Slučaj 2 U seriji Timeless zlikovci putuju kroz vrijeme i ubijaju ljude za tajno društvo Ritenhouse a onda stigne vijest da je BLM ovca u Americi ubio Kyle Ritenhouse. 3 u svim američkim filmovima i serijama kad nešto eksplodira )naprimjer Magnum Pi raznese auto ili čamac ) Eksplozija i plamen imaju oblik gljive kao nuklearna eksplozija.

Mario
3 godine prije

Mi koji ovo čitamo smo ti koji smo se i pitali šta je problem u ovom svijetu, šta je to pogrešno, šta ne štima…?! Mi koji smo se pitali smo odgovore i našli, a oni koji ih nisu našli nit’ su se pitali nit’ im je nešto nejasno, njima je sve ok u životu. Eto ne da mi se čak ni pisati komentar i obrazložiti zašto ne možemo naprijed kad ovcama treba samo trava zelena i mirne su. Smoriše ovi ljudi oko mene sa maskama i slijepim vjerovanjem…

R1A
3 godine prije

Nek nam je Perun na pomoći.

Planet zemlja
3 godine prije

Tucker carlson..preuzimam rizik da postajem dosadan i naporan pricajuci o njemu.jeedini msm voditelj koji prica slobodno,slobodnije od mnogih.mozda je zato najgledaniji u Americi..ne internet nego tv.puno slobodnije nego ponoš sinoc.emisija od sinoc,govori o cenzuri drustvenih mreža prema strucnjacima koji pricaju otvoreno..posebno Kineskinja koja je morala zbrisati iz Kine jer je rekla da je covid19 umjetni virus.zatvaranje naroda je politicka odluka,Tucker carlson.

Tucker carlson
3 godine prije

Da se referiram na David icke-a..svjetska vlada je who.premijer je kina.da bude jasnije,bivsi planet Zemlja.postovanje.

Rabotnik
3 godine prije

To “prediktivno programiranje” je zapravo programiranje ljudske podsvijesti da manifestira. Premisa je da ukoliko pojedinac ili grupa ljudi, grad, nacija, čovječanstvo usmjeri fokus ne nešto, to se počinje manifestirati. Kako velika većina ljudi nije svjesna svojih misaonih tokova, raznorazni ciljevi se potiču repetitivnim programiranjem.

Tucker carlson
3 godine prije

Ljudi,drustvene mreže cenzuriraju znanstvenike,novinare,obične ljude..bjezite od njih,blokiraju sve van narativa.cenzuriraju sve koji nisu na liniji.i obratite pozornost na ljude iz gonga i faktografa,nama najbliži ešalon cenzure.svako dobro.

Tucker carlson
3 godine prije

Bitchute,dailymotion..bilo Sha samo ne YouTube,Facebook ..

Son of Alerik
3 godine prije

Bojim se da je programiranje uspjelo. Pogledaš ljude oko sebe, bilo gdje, ako i nisu progutali priče s kojima svakodnevno ustajemo zadnjih sedam mjeseci, birat će poslušnost. Lakše im je. Stave masku i nemaju neugodnosti nigdje (to što će s maskom na se vrlo brzo navući kakvu bolest, nisu sposobno vidjeti sad, nit će kasnije povezati). Ostali ionako vjeruju vlasti (ne mogu pojmiti da je s druge strane Zlo, da država nije ni majka, ni maćeha, nego sredstvo psihopata). Scena poput onih australskih (izvlače žene iza utomobila, hapse) bit će sve rjeđe. Ne treba nama do Australije, imamo Australiju tu – bolnice ne rade, šatori pred bolnicama, dijagnoze se daju telefonom, bolnički sustav se raspao, samo što nitko neće brojati mrtve zbog neliječenja. Tu su još traume za djecu. Generacija nas koji pamte ono vrijeme je jedina koja može vidjeti. Prosvjedi po njihovim pravilima neće proizvesti ništa. Čak ni oni… Čitaj više »

dfverufzeuzrbfusdcfh
3 godine prije

To traje mnogo duže, par milenija ako nisu i to slagali, te milenije. Gledam video od Miška na “Krešimir Mišak založba Chiara-intervju 08.09.2020” kojeg mi je ostavio Miha i pitam sam sebe kako nam to da nam se mišljenje poklapa 99,99 posto a nisam mu čitao knjige, iako je ovom zadnjom pravi prorok u smislu da se to o čemu piše odvija trenutno. Rusi počeli letjeti sa raketonoscima jer ih provociraju ovi sa tamnog zapada (pripreme za stvarni rat), u čemerici za 3 mjeseca dignuto 1,1 bilijun hopotekarnih kredita (cilj opljačkati sve osim one na vrhu, opljačkati ih toliko da nemaju ništa osim duga i da tako očajni i bijesni prihvate bilo što, građanski rat il svjetski rat il borga za boga). Čujem od prijatelja koji živi u Mičigenu, tamo gdje su oni izašli sa puškama protiv maski, da iz Đu jorka i Čikaga i ostalih velikih gradova bogati sumanuto… Čitaj više »

Maka
3 godine prije

Da. Na zalost je ovo i gore od ovoga sto je napisano. I pitaju se branitelji za sta su se oni borili……da samo znaju!!! Oni su se borili sprovodeci sotonsku agendu (domovinski rat) a da i dan danas ne znaju za koga ili protiv koga su se borili….preko 3100 samoubistava!!! Branitelji nam trebaju sada! Nisi branitelj 4 godine nego dok si ziv!!! I svi mi trebamo biti branitelji. Najprije poceti objjasnjavati onima oko nas sto se sve desava i jednoga dana bi Plenki trebao zavrsiti kao i Sanader……ako ce biti pravne drzave. I snjime i svi oni koji sudjeluju u ovome zlocinu protiv covjecnosti….. Na zalost nas je i Crkva izdala, kao sto ste dosad primjetili jer i onaj sotonski papa u Rimu ima svoje prste u ovoj plan-demiji….. Zato je rijesenje sve bojkotirati! Coca-Colu Apple Google Amazon Kinesku robu Tocite gorivo samo na Hrvatskim crpkama… Kupovati samo domace……to je… Čitaj više »

Bosanac
3 godine prije

Ima tu razne simbolike.
Poenta je da ratnici tame i dalje traze ‘iglu u plastu sijena'(ako je igla u plastu sijena nasa izvorna poslovica, onda smo mi sami izvor). Sta je igla? – za to treba iscitati Vede (a i za sveukupno shvatanje danasnje situacije u kojoj se covjecanstvo nalazi).

igor
3 godine prije

Cotajuci komentare ja sad tek zapravo shvacam da vecina vas ni ne vjeruje da COVID postoji. Stvarno!? Razumijem da se netko ne slaze s rijesenjima koja koristimo da ga se rijesi ali da netko nakon toliko snjimaka i svega uopce ne vjeruje da postoji to stvarno granici s retardacijom.
Ako se zelite uvjeriti koliko citam razne bolnice daju specijalni posjet odjelima intenzivne njege da se uvjerite, ali sigurno vi smatrate da su to glumci.

hogar strašni
3 godine prije

knjiga Otkrivenja se ispunjava i mora se ispuniti do kraja. Znači svaka godina će biti sve gora. Ljudi jedino što možete spasiti su Vaše duše a svijet je ionako gotov. Povjerujte SAMO u Oca Sina i Duha Svetoga.

Bagatin
3 godine prije

Kako kreirati apsolutni neposluh kad ljudi jos uvijek kupuju novine i cekaju vecernji dnevnik, upalis radio i na svakoj stanici 20 minuta identicnih vijesti, a citaju ih novinari, prosjecni ljudi uvjereni u pravednost sistema i gdje nema sanse da ce kriticki razmisliti sto on to uopce cita, a i da se dogodi cudo, zabranjeno mu je govoriti na bilo kojoj platformi. Meni je osobno izlazak iz ovog matrixa isao korak po korak gdje sam drasticno mijenjao svoja uvjerenja, a to nije nimalo ugodan osjecaj, covjeku je najteze pojesti vlastita govna i priznati da je bio u krivu. Ocekivati da ce ljudi odjedanput prihvatiti da postoje psihopate koje zele zlo ljudima i da su sve institucije njihove te da su toliko mocni da cak i najavljuju buduce dogadaje je naivno. Osobni primjer, jedan prijatelj mi je rekao da ce se cijepiti i da jedva ceka povratak u normalnost iako sam mu… Čitaj više »

Krševan
3 godine prije

Malo zagrebite ispod površnog čitanja Biblije i mišljenja da smo kršćani jer nam je to usađeno civilizacijski i otvorite Novi zavjet,pa knjigu otkrivenja, Isusove riječi i vidjet ćete realnost ovog teksta,ali i stvari koje tek dolaze……..lp

3 godine prije zadnji put uredio Krševan
hh5677ghjktzu234
3 godine prije

đurđice…odličan tekst…ni manje ni više započinjete napadom na Aristotela.postoji šansa da steknete istinskog obožavatelja nakon što 20 godina oko sebe gledam ženske spletke,prvenstveno protiv istog spola,histeriju,neuroze,ludilo,šefice,najsposobnije…..odlična sinteza!

Zbunjnj
3 godine prije

Odlican clanak! Bravo!

Stara kuka
3 godine prije

Prediktivno programiranje je pojam koji još uopće nije znanstveno priznat iako očigledno postoji. I to oduvijek, samo što je zadnjih  15-20 godina užasno uhvatio maha prije svega kroz masovne medije i industriju zabave. Ali treba razumjeti,što je mnogima očigledno teško, da sve, ako ne većina navedenog u članku nije prediktivno programiranje. Prediktivno programiranje je kad se u fikciju koja je vrlo slična realnosti u kojoj već živimo ubacuju elementi koji nisu uobičajeni ili su čak neprihvatljivi za većinu ljudi. To se radi na nenapadan način da bi se mase ljudi navikle i te ubačene elemente podsvjesno počele, zbog silnog ponavljanja prihvaćati kao stvarnost i nešto samo po sebi normalno. A onda, kad je javnost na taj način pripremljena se to isto počinje implementirati u stvarnosti.  Kada se “na vrhu” isplaniralo krenuti u opću feminizaciju društva i guranje žena u sva moguća područja u kojima do sada nisu bile zastupljene što se prvo napravilo? Počeli… Čitaj više »

Stara kuka
3 godine prije

Ali da bi prediktivno programiranje uspjelo ono mora ispuniti neke preduvjete. A to je da sadržaji koji ga provode budu što bliže realnosti, da ljudi u to povjeruju. Zatim ta perspektiva ne smije ljude plašiti i odbijati. Zato filmovi katastrofe nisu prediktivno programiranje. Nitko ne želi prihvatiti katastrofe kao normalnost. I ti sadržaji moraju biti prikazivani i plasirani masovno. Zato se najčešće koristi industrija zabave. Jer ima masovnu publiku. “Event 201” i slični sadržaji nisu prediktivno programiranje. Oni su simulacije i planovi koji onda služe kao upute za provođenje nekakve agende. Nisu namijenjeni široj publici nego nižim ešalonima izvršilaca plana. Oni nisu prediktivno programiranje nego “dnevna zapovjest” političarima i naprimjer “stožerima” što trebaju raditi. Plandemija nije pripremljena niti se provodi kroz prediktivno programiranje. Javnost na nju nije pripremljena nego je zaskočena. I sve što se tu radi je čisto nasilje vladajućih i njihovog represivnog aparata. Brutalna dresura zasnovana na prisili… Čitaj više »

igor
3 godine prije

Molim Vas posaljite mi broj patenta da provjerim.

Istražuj
3 godine prije

“… dr. Srećko Sladoljev u pravu kad, po drugi put upozoravajući na lažnu pandemiju, kaže da je „ Kovidpandemija, unaprijed planirana da bi se stvorio globalni kaos radi „omekšavanja“ ljudi kako bi prihvatili obavezno cijepljenje“?…” Ne samo da je dr Sladojev u pravu… Nego nije do kraja opisao glavni cilj ove satanisticke cionisticke bande! Krajni cilj jeste ne samo “vakcinacija” (UVIJEK otrovnim tzv vakcinama) – nego prosta DEPOPULACIJA SVIJETA! “Obavezna vakcinacija” protiv izmisljene pLandemije – jeste najlaksi nacin da se OOOOGROMAN broj ljudi pripremi na ubijanje. Bez rata! Naprosto, pristankom ili cak prisilom (kao u Kini) – da se nepoznata tvar (mozda i mikro-roboti) ubrizgaju u ljudsko tijelo – otvara se mogucnost – sukcesivnog masovnog ubojstva (genocida!) nad prakticno cjelokupnom ljudskom populacijom! Satanisti/cionisti to zele vec 3-4 vijeka! Zato i imamo tzv “nauku” koja se bazira bukvalno na smecu kojim se ljudi truju i na digitalizaciji koja omogucava totalno pracenja… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
Sony
3 godine prije

Prije nekih 4 ipo godine, istraživajući šta još mogu saznati o illuminatima, našla sam članke na netu sa popisom poznatih illuminata kod nas. Zanimljivo društvo, prepoznatljivo po tetovažama istog simbola koje su neki od njih dali slikati i objaviti. Tada je glavna zvijezda bila Lana Jurčević.

Bosanac
3 godine prije

Da sam ja na mjestu autorke / autorice ovog teksta, napravio bih nastavaka kao sto ih ima Harry Potter

Moreno
3 godine prije

Majke ti isusove, da ti je mater vidila guštericu koja joj je rekla da je David Icke šalje bila bi se usrala 🙂

papa
3 godine prije

slučajnost je nešto što ti ostane kad na događaje koje obzerviraš primijeniš lošu teoriju.
Dobar članak.

puki
3 godine prije

odličan članak, bravo za autoricu

gledao Conatgion, prije 3 mjeseca i pisao sam o njemu u forumu…

još samo da pridodam nedavni performans Lady gage na dodjeli MTV Awards…prije nekoliko tjedana
ona je nosila masku i svi plesači oko nje, iako ne moraju nositi maske na pozornici prilikom izvođenja pjesme…
pa je kasnije sjela za klavir u obliku ljudskog mozga (ako se ne varam), možete vidjeti na jutjub

mQstar
3 godine prije

Bravo za Prediktivno programiranje – to je to.

Na redu je obraditi: KOGNITIVNA DISONANCA, trebat će nam toga uskoro 😉 operationdislosure1

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.